|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
maluuusssiiaa - uszy do góry!!! Dasz radę następnym razem, szkoda tylko, że tak długo u was trzeba czekać
. Przyspiesz ten termin, albo przynajmniej bierz lekcje od czasu do czasu, bo żal byłoby zapomnieć to, co tak fajnie opanowałaś Ale pozwól, że sprostuję, to nie tissane wczoraj nie zdała, tylko ja . Ona mnie tylko zacytowała i stąd tyle pomyłek w wątku . Oby jej to wyszło na dobre, bo życzę jej zdania za pierwszym razem z całego serca Umieram z ciekawości jak tam izie poszło! |
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Iza go baby go
kurcze jakoś jak myślę o tym Izy egzaminie to się stresuje ![]() ![]() benia1169,maluuusssiiaa - następnym razem pójdzie lepiej i tak jesteście dzielne dziewczynki souvenir, justysia1304 - GRATULUJE ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ![]() ![]() ![]() teraz tylko czekać aż się zmieni na prawo jazdy do obioru stracha mam ale co tam ![]()
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
maluussiaaa bidulko
Przykro mi bardzo, ciekawe o co chodziło pajacowi Izula jedziesz jedziesz, trzymam kciukasy krejzolko!
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już tęsknie za tą bezpieczną jazdą z instruktorem, zawsze to było jakoś łatwiej jak wiedziało się np. że ma hamulec jakby co no i ich cenne uwagi !! Mój tatuś mi oznajmił że teraz stopniowo muszę jeździć, żeby się przyzwyczajać i jak będzie miał wolne pojedziemy zrobić jakieś kółko 50km, hahaha. Żeby miał micrę, jego wielkim passatem kombi to ja nie wiem, toż to inna bajka, ale spróbuję, najwyżej mnie skrzyczy,że jak ja zdałam ten egzamin ![]() Izi Izi aby pozytywne fluidki wysyłane do Ciebie pomogły !!! |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niema to jak mała pierdułkowata Yariska
Jestem kierowcą [ori_bas]463438[/ori_bas]![]() Edytowane przez Jadziura Czas edycji: 2009-09-12 o 12:24 |
|
|
|
|
#4356 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dam jakoś rade , tylko całą noc nie spałam zastanawiająć sie co zrobiłam nie tak
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko napis "NEGATYWNY" juz mi nerwy zeszły.. teraz to juz po ptokach. Cytat:
to głowka do góry pokazamy nastepnym razem kiedy termin? ))Tak jazdy bede brała, albo chcoiaz jako pasażer od czasu do czasu sie przejade co tam sie pozmienialo. Boje sie ze mnie zima zastanie a ja w takich warunkach nigdy nie jeździłąm ![]() Cytat:
PORADZE SOBIE NASTEPNYM RAZEM. OBYYYY Oj zazdroszcze Ci!!Cytat:
KUrcze oh jak fajnie, nerwy opadly. TYlko ten dziwny pytajnik , dlaczego siedzi dalej w głowie.IZAA DAJ CZAAADUUUU!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
Iza też trzymam mocno mocno kciuki
![]() ja już mam termin w piątek i juz się strasznie boję, nawet sobie nie wyobrażam co to będzie w piątek boję się, że się na takiej głupocie wyłoże albo na łuku, porażka w ten weekend siedzę i robię tylko testy, bo mam tez teorie w piątek, muszę te światła ogarnąć i co pod maską, chyba nie dożyję piątku, bo ja jestem straszna panikara ![]() o mam do was pytanie może będziecie wiedzieć: jak jadę na rondzie, ktore ma 2 pasy ruchu i chce na rondzie pojechać prosto to którym pasem jadę? tym wewnętrznym, środkowym czy tym zewnetrznym? bo na rondzie na jazdach zazwyczaj jeździłam w prawo albo zawracałam więc nie wiem? jeszcze w tym tyg 6 godz do wyjeżdżenia, a już mi się wykłady zaczęły więc już coraz mniej czasu mam na wszystko ![]()
|
|
#4358 |
|
Raczkowanie
|
souvenir, Jadzira przyłączam się do klubu kombiaczków
![]() tak jak Souvenir mam VW Passacika, w dodatku nowo zakupionego, więc jest oczkiem w głowie tatusia, póki co pozwala mi go tylko umyć hahaha
|
|
|
|
#4359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Np. ciężko byłoby zawrócić na 3 na jakieś drodze niezbyt szerokiej, a Tymi eLeczkami to hop siup No ale, jako że nikt niczego nam już nie będzie narzucał komendami jak będziemy same jeżdzić to będziemy zawracać za pomocą infrastruktury drogowej |
||
|
|
|
#4360 | ||
|
Raczkowanie
|
martaj145 - jak jedziesz w prawo i prosto to prawym
Cytat:
trzeba się swojemu trochę podlizać ,żeby mi dał pojeżdzić .Cytat:
kombinuj z tym terminem i zobaczysz niedługo będziemy ci gratulować POZYTYWNEGO
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyyyy
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!
dziękuję Wam wszystkim ogromnie za kciuki i życzenia powodzenia, a przede wszystkim za wczorajsze podnoszenie na duchu. ![]() , ale wyrozumiały. Sideritis, napiszę Ci na pw nazwisko ) fajnie było a więcej napiszę wieczorem, teraz lecę coś zjeść, a potem na jakieś wielkie lody. ![]() dziękuuuuuję jeszcze raz, Kochane!
|
|
#4362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekamy z niecierpliwością na relacje
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
łaaaaaa gratulacje
|
|
#4365 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Izusia-gratki!!;-)
ja tam swojego Tikurili myć nie lubię...za duzy leń jestem ;]
|
#4367 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iza_wiosenna;142015 57]Dziewczynyyyyy
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!! dziękuję Wam wszystkim ogromnie za kciuki i życzenia powodzenia, a przede wszystkim za wczorajsze podnoszenie na duchu. ![]() , ale wyrozumiały. Sideritis, napiszę Ci na pw nazwisko ) fajnie było a więcej napiszę wieczorem, teraz lecę coś zjeść, a potem na jakieś wielkie lody. ![]() dziękuuuuuję jeszcze raz, Kochane! GRATULACJE -piekne uczucie co ?
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
I to chyba było ok, bo egzaminator powiedział że jeżdże dobrze technicznie... [QUOTE=maluuusssiiaa;14197 925] No nie trafiłas z egzaminatorem i do tego ten termin U nas teraz są na koniec września jeszcze...Gratulacje
|
|
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza Gratulacje
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mam trochę czasu, to napiszę ![]() Rano napisałam tu posta, że "nie wiem, jak się otwiera maskę, no dobra, może wiem, jak... " Przez całą drogę o tym myślałam, bo uświadomiłam sobie, że WCALE NIE WIEM jak to zrobić! jechałam z siostrą, która o prowadzeniu autka nie ma pojęcia, więc nie miałam się kogo poradzić i wpadłam na genialny -w moim mniemaniu- pomysł: na parkingu przed mordem parkują sobie elki - poproszę jakiegoś instruktora, żeby mi pokazał! ... po czym usiadłam sobie na ławce zasmucona ;p nagle podjechała eLka, kursantka wysiadła i poszła do MORDu a instruktor czekał przy samochodzie. Pomyślałam: oto moja szansa! ( no nie powiem, było mi głupio, ale nieco spokojniejsza poszłam spocząć:P do poczekalni.Nie czekałam długo. ;-) już koło 12:20 zobaczyłam na ekraniku swoje nazwisko, po minucie przyszedł po mnie wysoki&szczupły egzaminator. Po krótkim wstępie i pytaniach [retorycznych] czy wszystko rozumiem i czy wiem, na czym polega egzamin, przeszliśmy do pierwszego zadania. Wylosowałam płyn chłodniczy, więc dumna niczym paw ( Pojechaliśmy na łuk. W przeciwieństwie do Mietka, pan Wojtek;p podjechał mi kawałek, ustawiłam się w kopercie, przejechałam ładnie łuczek, a teraz nawet nie pamiętam kiedy zrobiłam ten nieszczęsny jeden obrót w prawo górka też spoko, a jak cofałam by się na niej znaleźć, egzaminator mówi: ale jedziemy po asfalcie, a ja: - rzeczywiście, niebezpiecznie zbliżałam się do trawnika, ale w radosnym amoku związanym z przejechaniem łuku zmieszanym ze stres przed ruszaniem z ręcznego, nawet tego nie zauważyłam. Odetchnęłam z ulgą, gdy usłyszałam, że na światłach skręcamy w prawo- huuutaaa! jechałam trasą identyczną jak na wczorajszej jeździe, bez większych problemów, nawet zielona strzałka grzecznie zmieniła się w zielone światło;p gdy się do niej zbliżałam. Poza tym , co u mnie niezwykłe, byłam niesamowicie skupiona, przepuszczałam pieszych, którzy wbiegali na jezdnię, tak jakbym wiedziała już przedwczoraj, że wbiegną, ustępowałam pierwszeństwa, no super po prostu![]() ![]() pierwsza trudność pojawiła się gdy jakaś babka stanęła sobie niewiadomo dlaczego na moim pasie - bez awaryjnych, bez niczego; stała i patrzyła na mnie kpiąco zza kierownicy. Zatrzymałam się, bo z przeciwka nadjeżdżała elka i nagle uświadomiłam sobie z przerażeniem, że stoję na przejściu dla pieszych. Ale że egzaminator się nie odzywał, uznałam ,ze jest ok, bo w zasadzie było - nie miałam mozliwosci zatrzymania się w innym miejsu. przejechałam, zawróciłam z użyciem infrastruktury, potem prosto na rondo, na którym również zawracałam, zatrzymując się na każdych światłach:-/ Potem kolejne rondo - takie małe, bez świateł - w porządku, jedzieeem;p na parking, parkuję, wyjeżdżam, ustępuję parę razy pierwszeństwa, znów wracam na małe rondo, jadę. Po pewnym czasie widzę, że kierujemy się do MORDu - nie mogłam w to uwierzyć. "skręamy w lewo" - usłyszałam, zmieniłam bez problemu pas, iii znalazłam się na placu mordowskim.![]() ale co tam, ważne, że widnieje na niej cuudowny wynik POZYTYWNY! ![]() kiedy wysiedliśmy z samochodu egzaminator nagle mówi do mnie: powienienem był panią oblać na rondzie jakimśtam. czemu pani wjechała? ja: (nie wiedząc ocb) ?!?!?! on: no nauka jazdy była na wew. pasie a pani wjechała ja: upss ;p on: ale że była pani równo z nią [coś tam coś tam] ja: jeeeeeeejjjjjjjjkkuuuu dzięęęęęęęęęękujęęęęęęęęę ęe Panu za wyrozumiałoooooooooość on: dobra, do domu ![]() he, he. W zasadzie aż się zdziwiłam, że tak łatwo poszło i że prócz tego ronda nie popełniłam żadnego błędu. strasznie się cieszę. ale ile się stresu najadłam. chyba z milion razy musiałam zmieniać pas - a tego się najbardziej boję. na szczęście poradziłam sobie, a jeden taksówkarz - łamiąc tym samym stereotyp taksówkarza chama;p - widząc, że wjeżdżam na prawy pas, zmienił swój na lewy i mnie wpuścił. jedna eleczka także mi pomogła - chciała zawrócić, ale widząc, że ja też chcę, odjechała. ![]() dobra, lecę, Kochane.
|
|
|
#4371 |
|
Przyczajenie
|
wiatm wszystkie;*
gratuluje tym które zdały i trzymama kciuki za te co maja zdawa ![]() ja sama oblałam juz 3 razy;/ a teraz w czwartek mam kolejny egzamin i juz na sama mysl strasznie się stresuje, ale jestem pozytywnej mysli bede zdawwac tyle razy az zdam. Ostatnio poznałam chlopaka co oblał 34 razy wiec posieszam sie ze moje 3 potkniecia to wcale nie duzo
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Iza GRATULUJE zdolniacha!!!
![]() Itaa..34 razy?wow, ladny kamikadze.. az boje sie to przeliczac na zł
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ale sprawa naprawdę dziwna ![]() A terminy macie masakryczne (Powtarzam się )Gratki Wiedziałam Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4374 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Iza_ wiosenna super, widzisz, żadnych błędów oprócz ronda. A pewnie polegało na tym że z lewej strony ruszał samochód a Ty z nim, w takim wypadku jakby co to on wymusza pierwszeństwo, można tak robić, ale trzeba umieć szybko ruszyć bo jak zostaniesz za nim w tyle i coś nadjedzie to już Ty wymuszasz
super normalnie. Coś w tym jest że egzamin strasznie mobilizuje, wtedy dopiero patrzy się na pieszych, nie to co na kursie i ogólnie większe skupienie, no ale i stres nawet taki podświadomy
|
|
|
|
#4377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo jak myśle o egzaminie to od razu serce szybciej mi bije
|
|
|
#4378 |
|
Raczkowanie
|
Izulka super gratki
![]() Buziaczorki!
|
|
|
|
#4379 |
|
Przyczajenie
|
ja mam na 8 rano, kielce
![]() który raz podchodzicie? Stres to najgorszy wróg;/ ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- [QUOTE= Itaa..34 razy?wow, ladny kamikadze.. az boje sie to przeliczac na zł [/QUOTE]szkoda słow dla niego:d ja bym sie poddała na jego miejscu
|
|
#4380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze też mam obawy i boje się że obleje na czymś banalnym...ale jakoś musimy sobie poradzić
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

. Przyspiesz ten termin, albo przynajmniej bierz lekcje od czasu do czasu, bo żal byłoby zapomnieć to, co tak fajnie opanowałaś
. Ona mnie tylko zacytowała i stąd tyle pomyłek w wątku
. Oby jej to wyszło na dobre, bo życzę jej zdania za pierwszym razem z całego serca 

Przykro mi bardzo, ciekawe o co chodziło pajacowi 
!! Mój tatuś mi oznajmił że teraz stopniowo muszę jeździć, żeby się przyzwyczajać i jak będzie miał wolne pojedziemy zrobić jakieś kółko 50km, hahaha. Żeby miał micrę, jego wielkim passatem kombi to ja nie wiem, toż to inna bajka, ale spróbuję, najwyżej mnie skrzyczy,że jak ja zdałam ten egzamin 

Właściwie to taka dziwna sytuacja, bo nie do końca sprecyzowane co zrobiłaś nie tak. Głupio, że egzaminator nawet Ci tego nie wyjaśnił. Ale podzielam Twoje zdanie, że lepiej to zostawić i nie odwoływać się.

PORADZE SOBIE NASTEPNYM RAZEM. OBYYYY

Ja mam tak samo jak myśle o egzaminie to od razu serce szybciej mi bije