|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2
ja chlopaka nie mialam nigdy : (
jak jestes niesmiala...to skad ty wzielas chlopaka? opowiedz proszę ^^ja tez wzdycham do szkolnego przystojniaka mojego...mmm |
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Parlo l`italiano `Bowiem istnieje kraina![]() ![]() gdzie wszystko jest NAJ!` ![]() `siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym` Edytowane przez Bunia's Czas edycji: 2010-04-03 o 19:08 |
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Bunia's
i co wiesz jak go..zainteresowac sobą? bo ja nie : ( |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bunia's widzę, że Kadziewicz w avie . coś nas łączy .
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
miss..
palant xD |
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
k
Edytowane przez dosia1 Czas edycji: 2013-08-10 o 19:49 |
|
|
|
|
#427 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz z nim jakis kontakt? gg, sms?Cytat:
kurczę ile bym dala za jeden krok naprzod![]() tez zgadzam się, ze fajnie to wszystko napisalas ![]() Cytat:
nie podchodz z zalozeniem 'ze musze koniecznie dzis sie zapytac' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
dobra. postanowiłam że jeśli mi zależy to musze cos, COKOLWIEK zrobic .
wiec zrobie plan ;D mam 2tyg. żeby go poznac do dnia chlopaka. ... oby cos z tego wyszlo. trzymajcie sie ;* |
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Oho.. odezwał się na gg.. Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-09-14 o 20:57 |
|
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
sungold - a dziękować
![]() Ja też bym chciała tak do przodu, a tu wrosłam w podłoże, zapuszczajac imponującej wielkości korzenie... I kombinuję, co tu zrobić, żeby nie wyjść na kretynkę...a kretynką zaczynam się czuć bardzo szybko. Wiesz na zasadzie: "o Borze Wszechlistny, on pomyśli, że mi się podoba, a wtedy napewno stwierdzi, że chyba zwariowałam, że w ogóle mi się śmie wydawać, że "ja i on" i powie mi, że jestem bezdziajna. Czy wie ktoś, czy na wstyd się umiera?!" Także jakbyś widziała kiedyś po drodze taką czarną skamielinę, to chodź się przywitać :P
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to teraz zycze nastepnego spotkania! i nie przejmuj sie tym co bylo, to pewnie tylko Tobie wydawalalo sie ze bylo tak zle.ps Miss- widze ze juz napisalas, w takim razie-hmm a moze macie jakichs wspolnych znajomych, tak by bylo latwiej
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz co narzekać, serio
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny! ktokolwiek mnie jeszcze pamięta?
musze powiedzieć, ze moja 'historia' z K. nie ułożyła się tak jakbym tego chciała... Mam do siebie OGROMNY żal, za swoją naiwność i za to, że sama zmarnowałam szanse.. Dlatego dziewczyny, nie popełnijcie mojego błedu. Bowszystkotoiluzjajest, dosia1, oluskaaa922, moniaszelki i reszta- uwierzcie mi, że lepiej jest żałować, że sie coś zrobiło i ew. "wyszło na idotkę" niż czekać w nieskończoność i nie robić nic.. Botem to okropne poczucie winy nie daje żyć..Jak teraz, tak z perspektywy na to wszystko patrze, to K. zrobił bardzo wiele, wykazał dużo inicjatywy, a ja - mimo, że mi cholernie zależało - prawie nic. Właśnie przez tą nieśmiałość.. Kiedy zebrałam w sobie siły żeby coś wreszcie zrobić, jest już za póżno.. Od tygodnia sie nie odzywa, dzisiaj podobno przyszedł pod moją szkołe po jego "przyjaciółke"(a przy okazji byłą ) i razem poszli na lody.. Szkoda mi bardzo - "straciłam" przez niego 1.5 roku, przez caly ten czas nie istniał dla mnie żaden inny chłopak - aż tak bardzo podobał mi sie on, a teraz mimo, że wiem, że to "koniec" to ciągle o nim myśle.. Jestem zbyt naiwna..
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie,witaj!
Cytat:
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec czemu nie mialby sprobowac? a z drugiej strony zaraz - ze za za duzo sobie wyobrazam, ze pelno jest fajniejszych i bardziej przebojowych dziewczyn, ze co z tego ze jestem ladna, nie kazdemu sie musze podobac, ze napewno wolalby kobiete w swoim wieku itd. Skonczy sie tak ze pewnie predzej czy pozniej cos zaproponuję (musimy sie tylko lepiej poznac), najwyzej potem bede sie palic ze wstydu
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja tam nigdy nie zrozumiem facetów.
Stwierdzam, że koniec z radzeniem się innych ludzi. Bo jedni mówią to, inni tamto, i potem ja nie wiem zupełnie, co mam zrobić... Zobaczymy jak się potoczy. Tak w ogóle to w środę wyjeżdżam na 2 dni i nie będę miała dostępu do internetu, i tak sobie myślę, czy by nie zadzwonić do tego chłopaka? Wprawdzie nigdy nie rozmawialiśmy przez telefon (pisałam że on dzwonił do mnie dzień przed spotkaniem.. ale.. nie odebrałam ).. no ale jak mam się ośmielić na real, skoro przez telefon nie potrafię?
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
" ' i podczas rozmowy to chcialabym wygladac, chyba tak -> , bo jest mi glupio
|
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Copykat - jak tam w pracy? ![]() Miss Dramatique - witaj a gdzie się podziała Marzenka i ponury?a i Ewcia?
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szału nie ma, ale dziś jak przechodził powiedział mi cześć i sie uśmiechnął... mała rzecz a cieszy to chyba jedyny raz kiedy sam sie do mnie odezwal pocieszam sie mysla ze gdyby nie to ze akurat rozmawial przez telefon, moze by powiedzial cos wiecej
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Behind coś wspomniala o mnie, wiec jestem ![]() Regularnie was podczytuje, ale u mnie nic nowego wiec sie nie odzywam za bardzo. Strasznie się was(nas)- niesmialych tutaj duzo zrobilo, juz nie nadazam |
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu od małych kroczków się zaczyna![]() Ewcia - no witaj,witaj
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tak sie opisalam, a tu niespodzianka...;/
no wiec dzisiaj wracam od lekarza z siatka lekow, a tu ze sklepu ok 8 m przede mna wybiega ten moj sasiad, krzyczy "allo' i leci do domu. potem napisal, co tam sasiadeczka slychac, jak mowie, ze jestem chora, to on pod koniec rozmowy, ze zyczy mi szybkiego powrotu do zdrowia, bo... musimy gdzies isc na jakis sasiedzki spacerek jestem mega szczesliwa i zaskoczona, w sumie warto bylo do niego napisac, ale pojawia sie problem..od razu mam czarne mysli, o czym z nim gadac, ze bedzie cisza, rozmowa nie bedzie sie kleila (4 lata roznicy wieku, brak wspolnych znajomych czy zainteresowan, inne poglady na wszystko, a z rozmow na gg wnioskuje, ze zupelnie inne charaktery;/). Zaczynam bac sie tego spotkania i ciesze sie, ze jestem chora (napisalam, ze spotkamy sie jak wyzdrowieje). Tzn bardzo chce sie z nim spotkac, pogadac, poczuc jego zapach:p, spojrzec w oczy itd. ale baaaaaaaaaaaaardzo sie boje...
|
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego wolę poczytać Was niż się wypowiadać, bo wszystkie historie mi się mieszają ![]() a u mnie nowości wiele, ale nie chcę tutaj o tym 'mówić'
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest fajnie,zapowiada się całkiem miło..a my szukamy dziury w całym![]() nie martw się na zapas
|
|
|
#446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez dosia1 Czas edycji: 2013-08-10 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi się dziś M.śnił..hihi chyba za duzo myślę o nim,bo ponoć to tak jest,że jak o czymś/kimś mocno myślimy to potem mamy takie sny ale to był koszmar sniło mi się,że mu wysłałam życzenia,a on odpisał..ale coś w stylu,że już za późno na cokolwiek
|
|
|
#448 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież nie od razu musi to być kolacja przy święcach. Zawsze można rzucić przy jakiejś tam okazji "Nie jesteś głodny? Bo ja strasznie, a za rogiem mają świetną włoszczyznę" i już przypadkowe spotkanie zmienia się w "prawie randkę":PCytat:
Jeśli jesteś miła i nie piszesz do niego 5 razy dziennie, zmuszając do konwersacji, to napewno nie ma Cię dość
|
||
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
ja tez zawsze mam wrazenie ze sie narzucam i ze on mysli "znowu ona" . dosłownie
![]() dziś beznadziejnie...czasami nie chce się tak żyć. też mi sie dzis snil, sni sie prawie codziennie. : ( chcialabym sie obudzic i pomyslec ze ja, to lepsza ja. Śmiała otwarta . Uśmiechu zazwyczaj mi nie brakuje . ...i bezstresowa. |
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie nic ciekawego i tylko się Wam przyglądam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

opowiedz proszę ^^

. coś nas łączy 
masz z nim jakis kontakt? gg, sms?
kurczę ile bym dala za jeden krok naprzod
spotkałam sie z chlopakiem 3 razy, ostatni raz 10.09 i mam teraz ten sam probloem...
) a moze odezwac sie pierwsza...

Botem to okropne poczucie winy nie daje żyć..
, bo jest mi glupio
jestem mega szczesliwa i zaskoczona, w sumie warto bylo do niego napisac, ale pojawia sie problem..
wystarczy Marzena