Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 11:14   #1831
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Lansik tipsik i solara- wszyscy mówią mi blachara Też na to czekam z niecierpliowścią Ale wczoraj też było fajowe- o kawalerach ze wsi
a ja tam codziennie nie oglądam tego tylko jak zobaczę jakiś zwiastun i jest baaardzo śmiechowy tak jak ten dzisiejszy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:15   #1832
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja lubie bardziej jajecznice
idę robic jajecznicę

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
O! Ale bym sobie pastę zjadła... Smaku mi narobiłaś Ale nie zrobię, bo TŻ nie powinien jeść ani jajek ani majonezu i nie chcę Go kusić
nie zrobie pasty, bo pożarłabym chyba z dziesięć kanapek a muszę dbac o linię
Stary 2009-09-15, 11:16   #1833
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a ja tam codziennie nie oglądam tego tylko jak zobaczę jakiś zwiastun i jest baaardzo śmiechowy tak jak ten dzisiejszy
A ja nie mam TV

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie zrobie pasty, bo pożarłabym chyba z dziesięć kanapek a muszę dbac o linię
Ja bym mogła pożreć takie 10 kanapek, ale i tak nic by mi się nie przytyło
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:26   #1834
merriel
Raczkowanie

Cytat:

Ja bym mogła pożreć takie 10 kanapek, ale i tak nic by mi się nie przytyło
Ooo, znam ten ból.. Ale ostatnio się poddałam, bo mój TŻ jest bardzo przekonywujący w mówieniu, że naprawdę mu się podobają takie szkielety Więc stwierdziłam że taka już moja chuda uroda i odpuściłam
Tak w ogóle to Witam wszystkie i uciekam zaraz Bo zaspałam Miałam od rana pisać pracę a dopiero wstałam
Także idę pokutować, może potem w ramach przerwy coś się odezwę
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:27   #1835
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja też codziennie nie oglądam Ale mama mnie zawołała na ten o kawalerach żebym pośmiała trochę Koleś demonstrował swoje umiejętności dojenia krowy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:30   #1836
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Ooo, znam ten ból.. Ale ostatnio się poddałam, bo mój TŻ jest bardzo przekonywujący w mówieniu, że naprawdę mu się podobają takie szkielety Więc stwierdziłam że taka już moja chuda uroda i odpuściłam
Tak w ogóle to Witam wszystkie i uciekam zaraz Bo zaspałam Miałam od rana pisać pracę a dopiero wstałam
niekjtórym się podobają tak szczupłe osoby jak Ty a niektorym bardzo otyłe, więc tz na pewno Ci nie ściemnia

Jak jadłam jejacznice to przyszla do mnie moja piesia, połozyła sie obok mnie(bo jadłam na kanapie), położyla pyszczek na mnie i troche na lapie, którego mialam na kolanach i udawała, że bardzo mnie kocha, żebym dala jej troche jejcznicyJak juz dostała co chciala, poszla na druga kanapę, bo ze mna jej ciasnoi sie gapi na mnie
Stary 2009-09-15, 11:35   #1837
201701300931
Konto usunięte

Ja bym chciała przytyć sama dla siebie I żeby łatwiej było coś kupić na siebie, bo pasujące na mnie spodnie to jest cud :|

Idę popatrzeć się w moje papiery do magisterki - może mnie coś olśni
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:35   #1838
wiosna007
Raczkowanie

ja się nie odzywam choć jestem bo dziś więcej pracy w pracy
ale pozdro dla wszystkich
Stary 2009-09-15, 12:04   #1839
kaska87
Zakorzenienie

jak ktos chce z 5kg to ja chętnie oddam
dzwoniłam do TZ-a o 11:00 mówił, że za 30 minut może do mnie wyjść bo musi przypilnować jakiegos sosu a już jest 12:10 nie nawidzę spóźnialstwa obiecał, że już nie będzie i co?

dziewczyny jak Wy sobie ze spóźnialstwem radzicie?

TANCIA patrz jak pięknie
http://www.allegro.pl/item736033001_...y.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:16
Stary 2009-09-15, 12:16   #1840
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
dzwoniłam do TZ-a o 11:00 mówił, że za 30 minut może do mnie wyjść bo musi przypilnować jakiegos sosu a już jest 12:10 nie nawidzę spóźnialstwa obiecał, że już nie będzie i co?

Cokolwiek bym nie robiła to i tak skutku nie ma.... :/ Więc po praostu doliczam tak z 30-40 minut do godziny na którą się umawiamy... Na przykład umawiamy się na 17 to liczę na niego o 17.30 albo o 17.45 i przeważnie wtedy mniej więcej jest... Chyba się przyzwyaczajam...
Stary 2009-09-15, 12:19   #1841
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Cokolwiek bym nie robiła to i tak skutku nie ma.... :/ Więc po praostu doliczam tak z 30-40 minut do godziny na którą się umawiamy... Na przykład umawiamy się na 17 to liczę na niego o 17.30 albo o 17.45 i przeważnie wtedy mniej więcej jest... Chyba się przyzwyaczajam...
a ja tego nie nawidzę bo to nie szanowanie mnie i mojego czasu. Ja sie nie spóźniam więc wymagam tego od innych

Stary 2009-09-15, 12:21   #1842
madmuazelle
BAN stały

Cześć

To trza będzie oglądnąć dzisiejsze Rozmowy w Toku.
Ja lubie jajecznice z boczkiem bądz ze szcypiorkiem/cebulą,a i paste jajeczną lubie i papke z jaj tez
Noi bluzka nie została odratowana ,troche zeszło ale w pralce zrobiła się lekko rozowa za byla kremowa czarna.Trza będzie sobie kupić nową. cool:
A tak wyglądała przed.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:23
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:33   #1843
chilanes
Zakorzenienie

Samciu PM 2009
fotki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3798

ostatnie relacje:
cz1 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3767
cz2 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3769
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3883
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3921
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3953
ze zdjeciami http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3932

Narzeczony się nie spóźnia zbytnio
Za to ex bił w tym temacie rekordy!!! Potrafił się "spóźnić" 4 godziny

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:51
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:41   #1844
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Za to ex bił w tym temacie rekordy!!! Potrafił się "spóźnić" 4 godziny
a długo z nim byłaś tak na poważnie czy tak jak ja 2 tygodnie i nara

Stary 2009-09-15, 12:44   #1845
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

TANCIA patrz jak pięknie
a mieliście gdzies iśc czy tylko siedziec u Ciebie?Moze dlatego uznal, że nie ma sie co spieszyćMoj tz się nie spóźnia, jest max. 15 minut później niz zapowiadal jak sa korki albo po drodze jedzie do sklepu.
Ja jestem bardzo punktualna i często jestem dużo wcześniej niż powinnam i nie toleruje spóźniania się. Mamy takich znajomych, którzy si espóxniają min. 20 minut i za którymś razem przyszliśmy w umówione miejsce 30 po czasie a i ch jeszcze nie byloI teraz zawsze przychodzimy pół godziny po czasie.

Cytat:
dziękuję Ta dziewczyna od fotek ma chyba taki dół sukni ajk Ty mierzylaśalbo mi się zdaje
a ta sotatnia dziewczyna ma taki bukiet jak Kasia chce

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:50
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:48   #1846
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a co do dalszej części to właśnie o to chodzi! to nasi mężczyźni są ważni !
a co do facetów to tak gadaliśmy z TŻ i nie wiemy czy kupić taki garniak z kamizelką i z musznikiem-taki zestaw ślubny czy jednak tak jakby mi się podobało- garniak,biała koszula i biały krawat śledzik(albo czarny)? Wy już wiecie co i jak z tym? może macie fotki panów młodych i na taki wzór chcecie? kurczeee :P
ja kiedys z TZem rozwazalam sledzika, ale teraz wlasnie mamy watpliwosci - sledzik czy normalny krawat bo TZ jest bardzo wysoki i szczuply, wiec taki sledzik moglby go bez sensu jeszcze wyciagac w gore, a ja taka malutka jestem (z obcasem bede miala przy TZcie 1.65, wiec dalej zostaje jeszcze 25cm roznicy), wiec to juz nam niepotrzebne
no ale jak bedziemy chodzic po sklepach to zdecydujemy na pewno bedzie elegancki czarny garnitur (mozliwe, ze z takiego troszke bardziej blyszczacego materialu niz te garniaki, ktore ma do pracy), koszula na spinki i jakies fajne spinki do mankietow (od razu przy kupowaniu obraczek sie rozgladniemy za nimi, bo w Kruku maja fajne )
kamizelki, muszniki itp. zdecydowanie odpadaja w TZowym przypadku.

Cytat:
Nawet tak mówię do tz, ze Wy sie tak ekscytujecie a ja raz dwa poszłam i kupiłam i ze chyba nie jestem normalna
ja tam sie w ogole nie ekscytuje ani mnie ten temat ziebi ani grzeje
ja sie ekscytuje podroza poslubna zastanawiam sie czy by sobie pianki nie kupic do nurkowania, bo wypozyczanie na miejscu moze sie nie kalkulowac, a to nie jest jakis duzy wydatek (w porowananiu do aparatu do oddychania czy jacketa )

Cytat:
my jeszcze nie mamy wybranego utworu, ale na naukę tańca chodzić nie zamierzamy. Pierwszy taniec będzie nasz, a nie jakieś układy na pokaz. Zatańczymy po swojemu, przytulańca i dla nas to będzie najlepsze Jeszcze tego, by brakwoało, byśmy się krokami i układami katwoali i denerwowali
a ja wychodze z zalozenia, ze umiejetnosc tanca nie raz nam sie jeszcze w zyciu przyda

Cytat:
Też poszukuję, nic ciekawego na razie nie ma, a marzy mi się
no wlasnie zrobilam dzis rundke po sklepach i wielkie NIC no nic, moze jeszcze sie zaopatrza daje im czas do konca wrzesnia

Cytat:

czyim?
ja sie nigdy nie spozniam, TZ rowniez wiec nie mamy tego problemu
oboje cenimy u ludzi punktualnnosc, wiec sami tez tacy jestesmy

w Krk jakas masakra ile zabrakow na ulicach ja nie wiem czy przyjechaly jakies autokary z Rumunii, ale to jest straszne a te Cyganki tramwajowe z dziecmi na rekach to juz nie ida przez caly tramwaj i nie jecza pod nosem tylko obieraja sobie ofiare (zazwyczaj jakis przyjezdnych, turystow lub zagubione starsze kobiety) i stoja nad nimi i naciagaja do upadlego. dramat jakby do mnie podeszla to zaraz bym jej powiedziala co o tym mysle

juz we wszystkich prognozach zapowiadaja piekny weekend w gorach ide otrzepac moje buty trekkingowe z zaschnietego blota

a w ogole to czekam na dwoch kurierow czy to normalne zeby przesylka paczki ze sklepu internetowego zlokalizowanego kilka ulic od mojego domu trwala tydzien?
mam nadzieje, ze ci z zoologicznego (tez notabene niedaleko zlokalizowanego) nie nawala, bo moje misie juz wszystkie swoja ciastka pozarly

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:50
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:52   #1847
tancerka212
Zakorzenienie

no i jestem z powrotem bogatsza o nowe kolczyki i tusz do rzęs

Kasia widziałam tą Kate z allegro co wkleiłaś linka- śliczna jest tylko że to ecru i ona ma wiązanie sznurowane z tyłu a normalnie Kate ma zapięcie na zamek i bardziej mi się to podoba

poczytałam sobie to co Samoa napisała o kupowaniu sukni ślubnej i wreszcie czuję taki spokój kupuję Kate w przyszłym tygodniu i wreszcie zapanuje w mej duszy błogostan dzięki Samoa za uporządkowanie mi umysłu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:59   #1848
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja kiedys z TZem rozwazalam sledzika, ale teraz wlasnie mamy watpliwosci - sledzik czy normalny krawat bo TZ jest bardzo wysoki i szczuply, wiec taki sledzik moglby go bez sensu jeszcze wyciagac w gore, a ja taka malutka jestem (z obcasem bede miala przy TZcie 1.65, wiec dalej zostaje jeszcze 25cm roznicy), wiec to juz nam niepotrzebne
no ale jak bedziemy chodzic po sklepach to zdecydujemy na pewno bedzie elegancki czarny garnitur (mozliwe, ze z takiego troszke bardziej blyszczacego materialu niz te garniaki, ktore ma do pracy), koszula na spinki i jakies fajne spinki do mankietow (od razu przy kupowaniu obraczek sie rozgladniemy za nimi, bo w Kruku maja fajne )
kamizelki, muszniki itp. zdecydowanie odpadaja w TZowym przypadku.
my tez myslimy o bardziej polyskujacym materiale, bo raz tż mierzyl taki garniak i wygladal superTylko ten garniak byl grafitowy, ale kto wie czy w takim sie nie skończy
NIe wydaje mi sie, że krawat spowoduje niewiadomo jakie wydłużenie Twojego tż i tak jest wysoki i tego nie zmienisz Ale ja tez uważam, że wszystko sie okaże w sklepie podczas kupowania.

Cytat:
ja tam sie w ogole nie ekscytuje ani mnie ten temat ziebi ani grzeje
ja sie ekscytuje podroza poslubna zastanawiam sie czy by sobie pianki nie kupic do nurkowania, bo wypozyczanie na miejscu moze sie nie kalkulowac, a to nie jest jakis duzy wydatek (w porowananiu do aparatu do oddychania czy jacketa )
pianki sa tanie, jak dla mnie zaskakująco tanie, także sie opłaca Poza tym to zawsze swoje a nie po kimś. A jak Wy chcecie regulranie jeździc nurkować to tym bardziej.
Stary 2009-09-15, 13:00   #1849
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[.....]
dziękuję Ta dziewczyna od fotek ma chyba taki dół sukni ajk Ty mierzylaśalbo mi się zdaje
a ta sotatnia dziewczyna ma taki bukiet jak Kasia chce
ma w podobnym stylu
a bukiecik też chcę w podobnym stylu, jak ta z ostatniego linka

Jeszcze PM 2009:
cz1 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3955
cz2 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3961

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-16 o 08:44
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:01   #1850
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no i jestem z powrotem bogatsza o nowe kolczyki i tusz do rzęs

Kasia widziałam tą Kate z allegro co wkleiłaś linka- śliczna jest tylko że to ecru i ona ma wiązanie sznurowane z tyłu a normalnie Kate ma zapięcie na zamek i bardziej mi się to podoba

poczytałam sobie to co Samoa napisała o kupowaniu sukni ślubnej i wreszcie czuję taki spokój kupuję Kate w przyszłym tygodniu i wreszcie zapanuje w mej duszy błogostan dzięki Samoa za uporządkowanie mi umysłu
nie tylko w Twojej, bo jak widzę Twoje i Kasi cudowanie to mi sie slabo robiMówisz, ze za tydzien bede mogła odetchnąć? Kate jest bardzo ładna i powiem Ci, że nawet bardziej mi pasuje do niej taka fryzurka jak chcesz niż do tej całej Emmy
Stary 2009-09-15, 13:06   #1851
lain
Zakorzenienie

Cytat:
NIe wydaje mi sie, że krawat spowoduje niewiadomo jakie wydłużenie Twojego tż i tak jest wysoki i tego nie zmienisz Ale ja tez uważam, że wszystko sie okaże w sklepie podczas kupowania.
ale ja nie chce zmieniac TZowego wzrostu, bo jak najbardziej mi odpowiada tylko np. moj TZ niezbyt fajnie wyglada w koszulach w pionowe paski, bo wtedy optycznie robi sie jeszcze dluzszy i szczuplejszy obawiam sie, ze sledzik moze spowodowac podobny efekt, a TZ czegos takiego nie potrzebuje no ale tak jak mowisz to sie okaze w sklepie jak wszystko razem przymierzy

Cytat:
pianki sa tanie, jak dla mnie zaskakująco tanie, także sie opłaca Poza tym to zawsze swoje a nie po kimś. A jak Wy chcecie regulranie jeździc nurkować to tym bardziej.
no wlasnie z tego hotelu mozna spokojnie sobie plywac na nurkowania nawet codziennie, bo maja centrum nurkowe (wiec butli z tlenem i sprzetu do wypozyczenia pod dostatkiem), tak ze wlasna pianka to nie dosc, ze oszczednosc na wypozyczaniu to tak jak piszesz - zawsze to swoje
ojj juz nie moge sie doczekac
chyba wczesniej bede miala wykupiona podroz poslubna niz suknie
Stary 2009-09-15, 13:08   #1852
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
to ja opitolimy i będę miała do kolan i kupię białe kozaczki nie mogę
Kaśka błagam Cię nie rób tego
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:10   #1853
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wczesniej bede miala wykupiona podroz poslubna niz suknie
my idziemy do biura jak tylko pojawią sie oferty first minute, czyli ju z niedługoZbierzemy sobie oferty, pokminimy w domku i kupimy
Stary 2009-09-15, 13:13   #1854
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my idziemy do biura jak tylko pojawią sie oferty first minute, czyli ju z niedługoZbierzemy sobie oferty, pokminimy w domku i kupimy
my tez na firsta zapolujemy za duzo tych ofert pewnie nie bedzie, bo do Marsa ma oferty tylko Alfastar i Itaka no i wlasciwie mamy juz upatrzony hotel choc moze pojawi sie cos nowego, bo w sumie ten region dopiero robi sie popularny
Stary 2009-09-15, 13:15   #1855
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja tego nie nawidzę bo to nie szanowanie mnie i mojego czasu. Ja sie nie spóźniam więc wymagam tego od innych
No ja tez tak uważam ale co zrobie
Chociaż w sumie to już i tak go trochę nauczyłam bo teraz to przynajmniej zwykle mi napisze jak się a spóźnić
Kilka razy zrobiłam tak że jak się umówiliśmy na jakąś godzinę to jak miał 10-15 minut spóźnienia to wychodziłam z domu gdzieś na spacer albo do sklepu i potem to on musiał na mnie czekać u mnie w domku
Stary 2009-09-15, 13:16   #1856
centipede
Zadomowienie

Czeeeeść
Będziecie trzymać kciuki za mnie jutro? Proszę Bo jutro mam bardzo stresujący dzień
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kaśka spokojnie,kupisz w przyszłym roku skoro tak nie ma się co denerwować to TYLKO suknia męża będziesz miała do końca życia i tym się trzeba "denerwować"
Dobre

Cytat:
A mój Tż będzie inaczej niż Wasi, bo w mundurze dopiero po ślubie, 1 tańcu i fotkach się przebierze w garniak
Fajnie i znikają dylematy kamizelkowo-musznikowe
Cytat:
Oj niee ja nie spałam Byłam u moich gimnazjalistów szanownych Ej powiem Wam że nie wiem jak w innych szkołach ale u mnie w gimnazjum lepiej niż w podstawówce.. Jacyś tacy ci ludzie bardziej kumaci a i z zachowaniem mniej problemów
Mówisz, że nie jest tak źle w gimnazjum jak opowiadają? Ja miałam dzisiaj z 3 klasą podstawówki ciekawe doświadczenie ale wolę trochę starsze klasy
Gosia a Ty później planujesz od razu szukać pracy jako nauczycielka?

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Merriel bardzo ładnie wyglądasz taka Twoja uroda, że jesteś szczuplutka, ale pasuje Ci to i na prawdę nie ma się czym przejmować. Powodzenia w pisaniu pracy!

Cytat:
Idę popatrzeć się w moje papiery do magisterki - może mnie coś olśni
I jak? Nadeszło olśnienie?

Cytat:
Napisane przez wiosna007 Pokaż wiadomość
ja się nie odzywam choć jestem bo dziś więcej pracy w pracy
ale pozdro dla wszystkich
Pozdro

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć

To trza będzie oglądnąć dzisiejsze Rozmowy w Toku.
Ja lubie jajecznice z boczkiem bądz ze szcypiorkiem/cebulą,a i paste jajeczną lubie i papke z jaj tez
Noi bluzka nie została odratowana ,troche zeszło ale w pralce zrobiła się lekko rozowa za byla kremowa czarna.Trza będzie sobie kupić nową. cool:
A tak wyglądała przed.
Śliczna bluzka! może uda się kupić coś podobnego?

Kasia na pewno chcesz czekać? A może przyglądniesz się każdej carrerze jaka się pojawi na allegro, a jak znajdzie się taka na Ciebie to pomierzysz, kupisz i problem z głowy
Stary 2009-09-15, 13:21   #1857
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Mówisz, że nie jest tak źle w gimnazjum jak opowiadają? Ja miałam dzisiaj z 3 klasą podstawówki ciekawe doświadczenie ale wolę trochę starsze klasy
Gosia a Ty później planujesz od razu szukać pracy jako nauczycielka?
Nie wiem jak jest w innych gimnazjach ale u mnie na wiosce młodzież całkiem całkiem
Tak, ja będę w przyszłym roku już podania do szkół składać, mam ogromną nadzieję że z którejś szkoły się do mnie odezwą Chcę pracować jako nauczycielka
Stary 2009-09-15, 13:23   #1858
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:

TANCIA patrz jak pięknie

Ja ogolne sie nie spozniam, zreszta wole byc wczesniej i na kogos poczekac niz sie spoznic. Jestem strasznie uczulona i jak ktos mi sie spoznia 5min to masakros
A TŻ spoznia sie prawie zawsze....taki jego urok i gadam gtadam a tu nic nie pomaga.
A najbardziej mnie wkurza,ze jak mamy gdzies wyjsc to ja sie wczesniej szykuje,zeby na spokojnie, a on oczywiscie
15min przed wyjsciem idzie sie dopiero kapac i mowi,ze ma jeszcze to i tamto niewyprasowane
Stary 2009-09-15, 13:27   #1859
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie kiedyś nie radziłam... ale to ze swoim spóźnialstwem TŻcik mnie z tego wyleczył. Jak się za długo szykowałam, to mi po prostu strasznie marudził, a czasem wręcz na mnie "warczał" Nie było to miłe, ale za to bardzo skuteczne

A co do garnituru, to TŻ sie bardzo ucieszył, że kamizelki wychodzą z mody Zastanawiał się też nad śledzikiem, więc pewnie też rozważymy tę opcję.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 13:27   #1860
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow!
no to ja again nadaję z pracy
czuję sie tak aby mnie ktoś za kudły po podłodze wytargał..

a co tam u was?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości