|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
idę robic jajecznicę
![]() Cytat:
|
|
#1833 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc stwierdziłam że taka już moja chuda uroda i odpuściłam![]() Tak w ogóle to Witam wszystkie i uciekam zaraz Bo zaspałam Miałam od rana pisać pracę a dopiero wstałamTakże idę pokutować, może potem w ramach przerwy coś się odezwę
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mama mnie zawołała na ten o kawalerach żebym pośmiała trochę Koleś demonstrował swoje umiejętności dojenia krowy
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jadłam jejacznice to przyszla do mnie moja piesia, połozyła sie obok mnie(bo jadłam na kanapie), położyla pyszczek na mnie i troche na lapie, którego mialam na kolanach i udawała, że bardzo mnie kocha, żebym dala jej troche jejcznicy
|
|
#1837 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chciała przytyć sama dla siebie
I żeby łatwiej było coś kupić na siebie, bo pasujące na mnie spodnie to jest cud :|Idę popatrzeć się w moje papiery do magisterki - może mnie coś olśni
|
|
|
|
#1838 |
|
Raczkowanie
|
ja się nie odzywam choć jestem bo dziś więcej pracy w pracy
ale pozdro dla wszystkich
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktos chce z 5kg to ja chętnie oddam
dzwoniłam do TZ-a o 11:00 mówił, że za 30 minut może do mnie wyjść bo musi przypilnować jakiegos sosu a już jest 12:10 dziewczyny jak Wy sobie ze spóźnialstwem radzicie? TANCIA patrz jak pięknie http://www.allegro.pl/item736033001_...y.html#gallery
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-15 o 12:16 |
|
|
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba się przyzwyaczajam...
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1842 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() To trza będzie oglądnąć dzisiejsze Rozmowy w Toku. ![]() Ja lubie jajecznice z boczkiem bądz ze szcypiorkiem/cebulą,a i paste jajeczną lubie i papke z jaj tez ![]() Noi bluzka nie została odratowana A tak wyglądała przed. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-15 o 12:23 |
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Samciu PM 2009
fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3798 ostatnie relacje: cz1 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3767 cz2 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3769 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3883 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3921 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3953 ze zdjeciami http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3932 Narzeczony się nie spóźnia zbytnio Za to ex bił w tym temacie rekordy!!! Potrafił się "spóźnić" 4 godziny
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-15 o 12:51 |
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze dlatego uznal, że nie ma sie co spieszyć Moj tz się nie spóźnia, jest max. 15 minut później niz zapowiadal jak sa korki albo po drodze jedzie do sklepu.Ja jestem bardzo punktualna i często jestem dużo wcześniej niż powinnam i nie toleruje spóźniania się. Mamy takich znajomych, którzy si espóxniają min. 20 minut i za którymś razem przyszliśmy w umówione miejsce 30 po czasie a i ch jeszcze nie bylo I teraz zawsze przychodzimy pół godziny po czasie.Cytat:
Ta dziewczyna od fotek ma chyba taki dół sukni ajk Ty mierzylaś albo mi się zdaje![]() a ta sotatnia dziewczyna ma taki bukiet jak Kasia chce
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-09-15 o 12:50 |
||
|
|
|
#1846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo TZ jest bardzo wysoki i szczuply, wiec taki sledzik moglby go bez sensu jeszcze wyciagac w gore, a ja taka malutka jestem (z obcasem bede miala przy TZcie 1.65, wiec dalej zostaje jeszcze 25cm roznicy), wiec to juz nam niepotrzebne ![]() no ale jak bedziemy chodzic po sklepach to zdecydujemy na pewno bedzie elegancki czarny garnitur (mozliwe, ze z takiego troszke bardziej blyszczacego materialu niz te garniaki, ktore ma do pracy), koszula na spinki i jakies fajne spinki do mankietow (od razu przy kupowaniu obraczek sie rozgladniemy za nimi, bo w Kruku maja fajne kamizelki, muszniki itp. zdecydowanie odpadaja w TZowym przypadku. Cytat:
ani mnie ten temat ziebi ani grzeje ![]() ja sie ekscytuje podroza poslubna zastanawiam sie czy by sobie pianki nie kupic do nurkowania, bo wypozyczanie na miejscu moze sie nie kalkulowac, a to nie jest jakis duzy wydatek (w porowananiu do aparatu do oddychania czy jacketa )Cytat:
![]() no wlasnie zrobilam dzis rundke po sklepach i wielkie NIC no nic, moze jeszcze sie zaopatrza daje im czas do konca wrzesnia czyim? ![]() ja sie nigdy nie spozniam, TZ rowniez wiec nie mamy tego problemu![]() oboje cenimy u ludzi punktualnnosc, wiec sami tez tacy jestesmy w Krk jakas masakra ile zabrakow na ulicach ja nie wiem czy przyjechaly jakies autokary z Rumunii, ale to jest straszne a te Cyganki tramwajowe z dziecmi na rekach to juz nie ida przez caly tramwaj i nie jecza pod nosem tylko obieraja sobie ofiare (zazwyczaj jakis przyjezdnych, turystow lub zagubione starsze kobiety) i stoja nad nimi i naciagaja do upadlego. dramat jakby do mnie podeszla to zaraz bym jej powiedziala co o tym mysle ![]() juz we wszystkich prognozach zapowiadaja piekny weekend w gorach ![]() a w ogole to czekam na dwoch kurierow czy to normalne zeby przesylka paczki ze sklepu internetowego zlokalizowanego kilka ulic od mojego domu trwala tydzien?![]() mam nadzieje, ze ci z zoologicznego (tez notabene niedaleko zlokalizowanego) nie nawala, bo moje misie juz wszystkie swoja ciastka pozarly
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-15 o 12:50 |
|||
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem z powrotem bogatsza o nowe kolczyki i tusz do rzęs
![]() Kasia widziałam tą Kate z allegro co wkleiłaś linka- śliczna jest tylko że to ecru i ona ma wiązanie sznurowane z tyłu a normalnie Kate ma zapięcie na zamek i bardziej mi się to podoba ![]() poczytałam sobie to co Samoa napisała o kupowaniu sukni ślubnej i wreszcie czuję taki spokój ![]() ![]() kupuję Kate w przyszłym tygodniu i wreszcie zapanuje w mej duszy błogostan![]() ![]() dzięki Samoa za uporządkowanie mi umysłu
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ten garniak byl grafitowy, ale kto wie czy w takim sie nie skończy![]() NIe wydaje mi sie, że krawat spowoduje niewiadomo jakie wydłużenie Twojego tż i tak jest wysoki i tego nie zmienisz Ale ja tez uważam, że wszystko sie okaże w sklepie podczas kupowania. Cytat:
Poza tym to zawsze swoje a nie po kimś. A jak Wy chcecie regulranie jeździc nurkować to tym bardziej.
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bukiecik też chcę w podobnym stylu, jak ta z ostatniego linka ![]() Jeszcze PM 2009: cz1 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3955 cz2 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3961
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-16 o 08:44 |
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kate jest bardzo ładna i powiem Ci, że nawet bardziej mi pasuje do niej taka fryzurka jak chcesz niż do tej całej Emmy
|
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam sie, ze sledzik moze spowodowac podobny efekt, a TZ czegos takiego nie potrzebuje no ale tak jak mowisz to sie okaze w sklepie jak wszystko razem przymierzy![]() Cytat:
), tak ze wlasna pianka to nie dosc, ze oszczednosc na wypozyczaniu to tak jak piszesz - zawsze to swoje ![]() ojj juz nie moge sie doczekac ![]() chyba wczesniej bede miala wykupiona podroz poslubna niz suknie
|
||
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
my idziemy do biura jak tylko pojawią sie oferty first minute, czyli ju z niedługo
Zbierzemy sobie oferty, pokminimy w domku i kupimy
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za duzo tych ofert pewnie nie bedzie, bo do Marsa ma oferty tylko Alfastar i Itaka no i wlasciwie mamy juz upatrzony hotel choc moze pojawi sie cos nowego, bo w sumie ten region dopiero robi sie popularny
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż w sumie to już i tak go trochę nauczyłam bo teraz to przynajmniej zwykle mi napisze jak się a spóźnić Kilka razy zrobiłam tak że jak się umówiliśmy na jakąś godzinę to jak miał 10-15 minut spóźnienia to wychodziłam z domu gdzieś na spacer albo do sklepu i potem to on musiał na mnie czekać u mnie w domku |
|
|
|
|
#1856 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Czeeeeść
![]() Będziecie trzymać kciuki za mnie jutro? Proszę Bo jutro mam bardzo stresujący dzieńCytat:
Cytat:
i znikają dylematy kamizelkowo-musznikoweCytat:
Ja miałam dzisiaj z 3 klasą podstawówki ciekawe doświadczenie![]() Gosia a Ty później planujesz od razu szukać pracy jako nauczycielka? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może uda się kupić coś podobnego?Kasia na pewno chcesz czekać? A może przyglądniesz się każdej carrerze jaka się pojawi na allegro, a jak znajdzie się taka na Ciebie to pomierzysz, kupisz i problem z głowy
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, ja będę w przyszłym roku już podania do szkół składać, mam ogromną nadzieję że z którejś szkoły się do mnie odezwą Chcę pracować jako nauczycielka
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ogolne sie nie spozniam, zreszta wole byc wczesniej i na kogos poczekac niz sie spoznic. Jestem strasznie uczulona i jak ktos mi sie spoznia 5min to masakros ![]() A TŻ spoznia sie prawie zawsze....taki jego urok i gadam gtadam a tu nic nie pomaga. A najbardziej mnie wkurza,ze jak mamy gdzies wyjsc to ja sie wczesniej szykuje,zeby na spokojnie, a on oczywiscie 15min przed wyjsciem idzie sie dopiero kapac i mowi,ze ma jeszcze to i tamto niewyprasowane |
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kiedyś nie radziłam... ale to ze swoim spóźnialstwem
Nie było to miłe, ale za to bardzo skuteczne ![]() A co do garnituru, to TŻ sie bardzo ucieszył, że kamizelki wychodzą z mody |
|
|
|
#1860 |
|
Adwokat diabła
|
hellow!
no to ja again nadaję z pracy ![]() czuję sie tak aby mnie ktoś za kudły po podłodze wytargał.. a co tam u was?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Więc stwierdziłam że taka już moja chuda uroda i odpuściłam
Miałam od rana pisać pracę a dopiero wstałam

Moze dlatego uznal, że nie ma sie co spieszyć
Moj tz się nie spóźnia, jest max. 15 minut później niz zapowiadal jak sa korki albo po drodze jedzie do sklepu.

no nic, moze jeszcze sie zaopatrza