|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Cytat:
wyjdź na spacer ze słuchawkami w uszach i zrelaksuj się. Cytat:
![]() idiota. może pojeździj z kimś innym? nie martw się, zobaczysz, że zdasz. ale podejście jak sama zauważyłaś jest mega ważne, wręcz kluczowe, więc popracuj nad nim, bo na pewno jesteś dobrym kierowcą i Twoje umiejetnosci sa wystarczajace do tego, by zdac. wiadomo, że nawet po zdanym egzaminie nikt nie jezdzi idealnie, bo dopiero bez eLki na dachu uczymy sie jezdzic. tak że bledami sie nie przejmuj, przed egzaminem sie zabaw a na egzaminie skup a bedzie super.
|
|
|
#4892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do szkoły autkiem nie podjadę, bo mam 12 minut piechotą ![]() Nie przekażę Może samo wyjdzie kiedyś ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, do egzaminu podejdź z pozytywnym nastawieniem, ablo bez nastawienia Przed egzaminem zrelaksuj się i wyśpij. We wtorek będę trzymała kciuki ![]() Cytat:
![]() Co za idioci Ci wyszli na pasy . A egzaminator widać - chciał Cię oblać, bo po co miałby wciskać hamulec skoro Ty wcisnęłaś? ![]() --------------- Moja koleżanka oblała w podobny sposób z tą różnicą, że ona wjeżdżała do Wordu. I rozumiecie, że pod samiutki koniec egzaminu docisnął jej hamulec? Chamstwo ! ![]() Gratki Cytat:
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
miała być relacja z egzaminu
już troche ochłonęłam więc mogę napisać, bo zaraz po egzaminie to nic nie pamiętałam ![]() Więc dzisiaj o 8 rano miałam jeszcze 1godz jazdy (nie)stety nie z moim instruktorem załatwił mi zastepstwo, takiego chłopaka co chodził ze mna do szkoły strasznie przystojny i strasznie fajny, więc już w ogole pomyślałam, że się rozkoarze, ale ok było porobiłam z nim łuk, który nie wyszedł mi ze 2 razy i raz zgasł mi samochód więc wcale wesoło egzamin się nie zapowiadał szybko do domku i 9.20 pojechałam z tatą do wordu, zostawił mnie pojechał do pracy, a ja z siostrą, która też zdawała czekałam na testy, 9.45 testy, wyszłam 15min później wyszłam 0 błędów więc już jakaś ulga, że testy za mną jakies 5min później zawołali moją siostrę, wróciła po jakiś 10min łzy w oczach, łuk, górka dobrze, źle przygotowanie do jazdy włączyła przez pomyłkę czy światła pozycyjne nie mijania, 2 razy ją pytał czy na pewno dobrze przygotowała się do jazdy i nie zdała, nie pozwolił jej nawet wyjechać więc jak zobaczyłam, że ona nie zdała to się załamałam, bo ona jeździła bardzo dobrze, wreszcie wyczytali moje nazwisko, szybko puściłam tacie sygnał, miał wtedy przyjechac zobaczyć i idę, wylosowałam Pande, egzaminator ok. 30-32 letni, przedstawia się itd wylosowałam zbiornik płynu chłodniczego i światła przeciwmgłowe tylne, ok bez problemu przygotowałam się do jazdy, jadę na łuk, jadę przodem widze tata przyjechał stoi za brama patrzy no to myśle chyba ok, jadę tyłem chwila prawdy wyszło dobrze każe mi jechac na górkę, bez problemu wsiada mówi, żeby wyjechać w wordu, wyjechałam wsyztsko ok, zaraz na początku mam zawracanie w bramie, później jae 2 skrzyżowania znów zawracanie skecam w takie uliczki tam sa jednokierunkowe itd mam przy cmenatrzu miałam parkowanie skośne (!) w życiu się tego nie spoedziewałam i zawracanie później jadę dalej zrobiłam błąd na skrzyżowniu mojej ulicy (!) skecałam w lewo stoję na skrzyżowaniu zgasło światło zamiast uciekać to chciałam przepuszczać jeszcze faceta i błąd, ja już łzy w oczach mam czekam, aż powie, że nie zdałam cisza no to dobra skrecam później w ulicę z 3 pasami ruchu zmieniam pasy, mówi mi, żebym jechała trochę szyciej zawracam na rondzie wszystko ok jadę dalej, czerwone stoję i zgasł ja już przerażona i znów cisza dobra jadę dalej każe mi skręcić w taka uliczkę tam ograniczenie do 20 wąsko chyba chciał mnie tu złapać znów wyjeżdzam w główną każe skręcić w prawo i na skrzyżowaniu w lewo, droga do wordu, więc jadę i uważam już maksymalnie, żeby wszystko było ok, potem skecam w lewo na plac wordu, każe zaparkować tyłem ok, wyłączyć wszystko i cicha, czekam na wyrok mówi mi, że źle zrobiłam na tym skrzyżowaniu, że nie muszę wszystkich przepuszczać, bo będę stała tam godzinę po czym mówi magiczne słowa: "ale wynik egzaminu oczywiście pozytywny" co za ulga, aż mówię "Jezu dziękuję" życzy mi bezpiecznej jazdy w przyszłości i do widzenia, wychodzę i ściskam tatę łzy w oczach, poprostu bosko Egzaminator bardzo ok widać, że nie czekał tylko, gdzie mnie tu wywieźć, żeby nie zdała, mowił tylko "proszę jechać prosto, w prawo itd" nic więcej, przynajmniej mogłam się skupić, dlatego jestem taka happy ![]() ![]() ![]() Prawko do odebrania za 3 tygodnie, ale najważniejsze, że mam to już za sobą wiem strasznie się rozpisałam, ale tak się cieszę
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
martaj145 gratuluję
szkoda tylko,że Twoja siostra nie zdała, ale następnym razem się uda !
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że siostra za taką głupotę oblała
|
|
|
#4896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem jak cudownie się czułaś, egzamin mój był dokładnie tydzień temu a jak sobie przypomnę jak powiedział WYNIK POZYTYWNY to normalnie radocha nadal dużo masz pokreślone na karcie że jakby nie wszystko było w pełni pozytywne, te błędy cząstkowe w pierwszej kolumnie? :P ja miałam 3, i ciekawe czy można mieć np wszystkie jakby z poprawkami i zdać
|
|
|
|
|
#4897 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie jak tam Motylek??
Motylek jeśli to czytasz to odezwij się ![]() Cytat:
Gratuluje
|
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
Parkowanie tyłem przy WORDzie?? Zawsze tak się parkuje? I czy można oblać, jeśli się nie uda tak zaparkować?
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
pewnie ma na myśli ze na placu, tak jak mi kazał ustawić się przy linii od łuku i podjechać do tyłu gdzie stały pachołki od innego łuku, więc jakby w nie walnąć to ciekawe czy by oblał
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze raz dziękuję dziewczyny radość niesamowita cały czas chodze i się cieszę dzisiaj ruszam oblewac prawko
|
|
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<< To za kciuki. Ja też nie zapomnę o Tobie pierwszego października, będę mocno ściskać swoje ![]() W ogóle dzięki wszystkim za pocieszanie i podtrzymywanie na duchu, taka grupa wsparcia baaardzo się przydaje jak dopadnie kryzys przedegzaminowy Spadam wypić meliskę, spakować Snickersa, zmówić różaniec, no i niech się dzieje co chce madzia9018 niech moc będzie z nami |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Powodzenia jutro dziewuchy
![]() Senija madzia9018 |
|
|
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za jutrzejsze zdające: Senija , madzia9018- czekamy jutro na dobre wieści
Powodzenia! |
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
martaj145 gratuluję =) trafiłaś na spoko egzaminatora...
|
|
#4906 |
|
Zadomowienie
|
Senija , madzia9018
Dajcie czaduuuuuuuu ![]() ![]() Powodzenia
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Senija madzia9018 dziewczyny, pokażcie na co Was stać xD ![]() Madzia, ja też zdawałam w Krk, w sobotę, tydzień temu. Napiszesz mi jak się nazywał Twój egzaminator jutro? ![]() a w ogóle, w jakim OSK się uczyłaś?
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
teraz ja się odezwę po jednym poście hehe
tak więc jutro mam 2 godziny jazdy i w poniedziałek egzamin... co mnie dziwi to to, ze na razie jestem bardzo spokojna... chyba jeszcze nie dotarło do mnie, że za niedługo mam ten egzamin... ale mam wrażenie, ze w niedziele będę przerażona... w dodatku mam parcie na szkło bo od 8 października nagrywamy filmik na studniówkę a okazało się, że do roli o którą się starałam trzeba mieć prawo jazdy, gdyż trzeba jeździć kabrioletem... jakoś nie jestem z tego powodu zachwycona... :/powodzenia jutrzejszym zdającym! i idę rozwiązywać testy
|
|
|
|
#4909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażcie egzaminatorom jak się jeździ
![]() ![]() ---------------- A mi się od 2 h mordeczka cieszy ![]() ![]()
|
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżby dopiero doszło do ciebie że już "po"
![]() Do mnie to dotarło, jak pisałam tu swoją relacje:P hah, czasami to nawet sobie czytam co ja tam napisałam ;D
|
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
Życzę powodzenia zdającym jutro!!! Trzymam mocno kciukasy
![]() ![]()
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dopiero doszło, że to już koniec
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
oj bidulko
a oblać na wyjeździe z ośrodka to żaden wstyd. u nas przy wyjeździe jest znak "stop" i dużo ludzi na nim oblewa bo go po prostu nie zauważa. trzymaj się gratulejszyn Senija madzia9018 trzymam ![]() dajcie czadu ![]()
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
GRATULACJE szkoda ze ta twoja siostra nie zdala na pewno pojdzie jej lepiej nastepnym razem ![]() kobiety dajcie jutro czadu !!! mocno trzymam kciuki ![]()
|
#4917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Piotrkowskim wordzie jest znak ustąp, ale lepiej się zatrzymać, bo po lewej stronie są jakieś krzaki, więc ograniczona widoczność.. a czasami oblewają bo ktoś źle podjedzie do osi tej jezdni albo wyjeżdża jak z jednokierunkowej z tej stresu. jak dla mnie żaden wstyd nie zdać w takim momencie.. edit: podpisuję się
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-09-18 o 23:18 |
|
|
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
kurde oblalam
![]() ![]() nastepny egzamin 14 pazdziernik ![]() relacja: bylam w wordzie juz od 12.00. posiedzialam troche az doczekalam sie 15. no i wyczytali mnie na stanowisko nr 3 , poszlam i mnie zawolal jakis Pan , ok 40 lat... a tak mi szkoda bylo bo obok niego byli tacy usmiechnieci egzaminatorzy ze szok............. a ten taki buc:/ i wsiadlam mialam do pokazania swiatla stop i sygnal dzwiekowy... podjechal mi na luk, luk zrobilam perfekcyjnie, wyjechal mi na gorke, tez perfekcyjnie no i miasto ![]() i sie posypalo.............. od razu wiedzialam ze obleje... na pierwszym skrzyzowaniu w lewo... to ja sie pytam czy na tym? a on no mowie pani ze na pierwszym w lewo. i juz wtedy adrenalina mi podskoczyla i slyszalam tylko jak wzdycha i sie denerwuje... chcial mnie oblac od poczatku.. no ale przejdzmy dalej , jadę jadę i mówi proszę na najblizszym mozliwym zawrocic no to najpierw zmiana pasu o 3 pasy w lewo i powiedzial ze zrobilam to bardzo zle ale mam jeszcze szansę... zawrociłam.. i bylo rondko to powiedzial ze na rondzie w lewo to ok wyszlo. no i ostateczny manewr a mianowicie STRZAŁKA WARUNKOWA =( .... jechalam jako druga jadę i zatrzymalam sie duzo za nia i ustepowalam pierwszenstwa samochodom zza wysepki i pieszym a on do mnie czy wiem co sie robi na strzalce war. ? ja mowie ze tak wiem ustepuje sie pierwszenstwa a on do mnie " tak, ale trzeba sie jeszcze zatrzymac!. prosze sie przesiasc" ...jak juz wracalismy to byl mily zla jestem troche ze na niego trafilam;/
|
#4919 | |
|
Raczkowanie
|
O boże to już dziś trzymajcie kciuki bardzo mocno i nie puszczajcie pod żadnym pozorem, w sumie się nie denerwuję dziś o dziwo! IDĘ ŻEBY ZDAĆ a jak zdam to się okaże
Cytat:
|
|
#4920 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Kurzce przykro mi Cytat:
Zdasz zdasz .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Ostatnio oblałam na łuku, dzisiaj w nocy śniło mi się że nie zdałam ze cztery razy, za każdym razem na łuku
Już mam dość tego i płakać mi się chce, chociaż Mama mówi, że tak na dobrą sprawę nie mam o co jeszcze płakać
!!!
. Jednak poszłam, liczyłam na pełną mobilizację i odrobinę szczęścia. W zamian dostałam odrobinę deszczu, śliską jezdnię, brak logicznego myślenia. Egzaminator też był lekko kąśliwy
, bo wiesz, jaka ona jest
) nie będzie Ci brzęczał, że to źle a to niedobrze. Słuchaj tylko co Ci każe zrobić i rób to najlepiej, jak potrafisz. Obiecuję, że będę trzymać za Ciebie kciuki 
tak że bledami sie nie przejmuj, przed egzaminem sie zabaw
a na egzaminie skup a bedzie super. 

?
Może samo wyjdzie kiedyś 
wsiadam do auta, pan miło się uśmiecha. no to myśle: będzie dobrze.. miałam sprawdzić awaryjne i płyn chłodzący- to bez problemu. później łuk.. pierwsza próba spalona, najechałam na linie odrobinkę ( koleżanka to obserwowała), no ale druga już udana. wzniesienie także ok. no i miałam się włączyć do ruchu skręcając w prawo. Pech chciał że na mojej drodze pojawili się piesi. Hamuje aż tu nagle czuje jakby rzuciło mną do przodu. Egzaminator zahamował!!!!! mimo,że ja zaczęłam robić to wcześniej. i od razu łzy w oczach. przesiadamy się i wracamy na plac. Poryczałam się jak dziecko, wyszłam z samochodu.. wszyscy sie gapią 
Chamstwo !
szybko do domku i 9.20 pojechałam z tatą do wordu, zostawił mnie pojechał do pracy, a ja z siostrą, która też zdawała czekałam na testy, 9.45 testy, wyszłam 15min później wyszłam 0 błędów więc już jakaś ulga, że testy za mną