Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 16:18   #1261
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, obiecałam kiedyś że pokażę więcej fotek... jak macie ochotę to zapraszam na: http://picasaweb.google.pl/lechdziew...aWierzbickiego

pzdr was!
ania cudne zdjęcia wyglądałaś zjawiskowo, suknia skądś mi znana...czyżby salon Nabla? jeszcze raz powtórze, CUDNIE!!!!! Gratuluje

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:46   #1262
juzerka
Raczkowanie

wyglądałaś prześlicznie!
juzerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:05   #1263
hecate5
Raczkowanie

Czesc, jestem tutaj nowa. Do ślubu jeszcze daleko ( 7 maj 2011) ale czytam to forum aby znaleźć rózne przydatne informacje. Nie jestem z Krk ale bede miała tutaj ślub. Szukam fajnej orkiestry, fotografa i kamerzysty. Może mogłybyście mi kogoś polecić?

Pozdrawiam wszsytkie krakowskie PM
Stary 2009-09-18, 11:14   #1264
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Jestem po pracy. Zapomniałam dodać, że Tż kupił garniaka w weekend. Butki są z brokatem, którego nie widać tak na zdjęciach. Przepraszam, że post pod postem. Coś pogmatwałam.

Miałam bardzo podobne butki nawet nie wiem czy nie takie same Mysle ze bedziesz zadowolona

A ja wróciłam z wakacji i juz sie nie moge doczekać następnych Dlaczego Anglia ma tak beznadziejny klimat

Anjadka super wygladałaś i Gratuluje z całego serca !!!!

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Czesc, jestem tutaj nowa. Do ślubu jeszcze daleko ( 7 maj 2011) ale czytam to forum aby znaleźć rózne przydatne informacje. Nie jestem z Krk ale bede miała tutaj ślub. Szukam fajnej orkiestry, fotografa i kamerzysty. Może mogłybyście mi kogoś polecić?

Pozdrawiam wszsytkie krakowskie PM

Orkiestry nie znam ale miałam super Dj Bartek Pokładnik Ludzie byli bardzo zadowoleni z tego jak prowadzil wesele , nikt nie narzekał.

Kamerzysty nie miałam sami kupilismy kamere .

A fotograf Ja miałam Iwone Kołakowska album zrobiła sliczny tyle ze jest droga.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez diaphane Pokaż wiadomość
To już za 6 dni
I nareszcie przyszła moja sukienka Czekałam na nią 9 miesięcy! model monalisa z kolekcji maggie sottero Jest przepiękna! Juz nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Dziewczyny, doradźcie proszę
Chodzi o to, że chciałabym iść do kościoła bez bolerka, z odkrytymi ramionami. Nie znoszę tego typu garderoby i uważam, że psuje piękny efekt, jaki daje suknia ślubna. Tyle że wszystkie ciotki i babcie, jak tylko usłyszały o moim pomyśle, złapały się za głowy i wyraziły swoje głęboko negatywne opinie na moj temat.
Co Wy myślicie? Ja naprawdę nie chcę tego bolerka i będę się w nim czula beznadziejnie

A oto moja sukienka:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...5&style=V7018T

Dzięki za wszelkie opinie!;*

Dokłądnie tak jak dziewczyny piszą suknia jest tak piękna ze szkoda zakładać bolerko . Ja miałam bardzo odkryta suknie bo nie dość ze cała góra z przezroczystej koronki to dosłownie do dupy miała odkryte plecy i nie miałam bolerka bo nie pasowało do mojej sukni a welonu nie chciałam to porpostu Pani doradziła mi ze w tym roku sa modne szale z tego z czego jest welon zrobiony i faktycznie po tych katalogach były promowane. I ja osobiscie miałam ten szal owiniety na rece i zawionzany z tyły reszta była ładnie opuszczona na suknie. Wyglądało to bardzo elegancko a jednocześnie zakrywało troszke tego i owego

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 19:00   #1265
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Miałam bardzo podobne butki nawet nie wiem czy nie takie same Mysle ze bedziesz zadowolona

A ja wróciłam z wakacji i juz sie nie moge doczekać następnych Dlaczego Anglia ma tak beznadziejny klimat

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Orkiestry nie znam ale miałam super Dj Bartek Pokładnik Ludzie byli bardzo zadowoleni z tego jak prowadzil wesele , nikt nie narzekał.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Dokłądnie tak jak dziewczyny piszą suknia jest tak piękna ze szkoda zakładać bolerko . Ja miałam bardzo odkryta suknie bo nie dość ze cała góra z przezroczystej koronki to dosłownie do dupy miała odkryte plecy i nie miałam bolerka bo nie pasowało do mojej sukni a welonu nie chciałam to porpostu Pani doradziła mi ze w tym roku sa modne szale z tego z czego jest welon zrobiony i faktycznie po tych katalogach były promowane. I ja osobiscie miałam ten szal owiniety na rece i zawionzany z tyły reszta była ładnie opuszczona na suknie. Wyglądało to bardzo elegancko a jednocześnie zakrywało troszke tego i owego
Witaj sysunio ! jak milutko ze jestes - wrzucaj zaraz zdjecie jak sie pieknie opalilas i mysle ze pomysl z tym szalem jest trafiony w dziesiatke

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Prześliczna suknia
Wiele już zdjęć sukien oglądałam ostatnio, ale ta mnie wyjątkowo zauroczyła
Mogłabyś napisać co to za model, z jakiego salonu i ile kosztuje?
pewnie ze tak - suknia jest z salonu catherine , model jekjku nie chce sklamac ale chyba (bo ja nazwe zawsze myle ) "marie" a cena to 2300 ale proponuje pojechac do salonu i pomierzyc suknie bo wszystkie jakie tam sa sa poprostu pikne i mozna teraz miec spore upusty
tu jest stronka i namiar na salon http://www.suknieslubne.net.pl/

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, obiecałam kiedyś że pokażę więcej fotek... jak macie ochotę to zapraszam na: http://picasaweb.google.pl/lechdziew...aWierzbickiego

pzdr was!
pieknie wygladalas jeszcze raz powtarzam ale Anii u kogo zamawialas wystroj kosciola i kwiaty bo poprostu te swiece mnie urzekly - ja bede miec slub w grudniu i o 14 to uz ciemno sie bedzie robic - swiece idealnie do kosciola beda pasowac blagam podaj namiar

Edytowane przez paanti
Czas edycji: 2009-09-19 o 19:02
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 20:07   #1266
DomiMaj
Przyczajenie

Czesc Wszystkim! Od jakiegos juz czasu sledze wasze forum ale dzisiaj po raz pierwszy sie przedstawie, nazywam sie Dominika i mieszkam juz od dawna w UK. Wychodze za maz 10 lipca 2010, slub odbedzie sie u Ojcow Karmelitow a wesele w Dworku Skawinskim.

Pytanie do Sysuni:
Sysunia czy moglabys mi przeslac detale tego jubilera na mojego maila? Rowniez chcialabym dostac numer to tej osoby ktora grala u ciebie na skrzypcach na slubie Bylabym bardzo wdzieczna W jakiej czesci UK mieszkasz? Ja mieszkam na Kingston od 4 lat

Pozdrawiam

Domi

domimaj@yahoo.com

Edytowane przez DomiMaj
Czas edycji: 2009-09-19 o 20:25
DomiMaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 08:31   #1267
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

Cześć Sysunia podróż poślubna pewnie bardzo udana, czekamy na relacje buziaczki i foteczki, pokaż nam ciekawskim foteczki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-20, 12:41   #1268
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość

pewnie ze tak - suknia jest z salonu catherine , model jekjku nie chce sklamac ale chyba (bo ja nazwe zawsze myle ) "marie" a cena to 2300 ale proponuje pojechac do salonu i pomierzyc suknie bo wszystkie jakie tam sa sa poprostu pikne i mozna teraz miec spore upusty
tu jest stronka i namiar na salon http://www.suknieslubne.net.pl/
Dzięki za odpowiedź
Niestety nie znalazłam tej sukni na ich stronie

Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to pytanie, ale w jakim rozmiarze kupiłaś tą suknię?
Planujesz może ją sprzedać po wielkim dniu?

toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:47   #1269
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomiMaj Pokaż wiadomość

Pytanie do Sysuni:
Sysunia czy moglabys mi przeslac detale tego jubilera na mojego maila? Rowniez chcialabym dostac numer to tej osoby ktora grala u ciebie na skrzypcach na slubie Bylabym bardzo wdzieczna W jakiej czesci UK mieszkasz? Ja mieszkam na Kingston od 4 lat

Pozdrawiam

Domi

domimaj@yahoo.com

Cześć

Bardzo chetnie ci podam namiary tylko musze sie skontaktowac z mama ponieważ wszystkie namiary zostawiliśmy w Polsce i teraz nie jestem ci w stanie napisac .

Jeśli mozesz to prosze o troszke cierpliwosci - napisze ci wszystko na @

A co do mojej podróży poślubnej to było warto wybrać ta wyspe - poprostu cudowne miejsce polecam dziewczyny !!! Teneryfa jest nie duza wyspa ktora mozna objechac w kilka godzin . Jest to miejsce bardzo urocze , piekna roslność bardzo zróżnicowana , jeszcze piekniejsze widoki ( teren gorzysty ) , ocean ciepły choc mnie troszke przerazał wiecie ta ilosc wody , te wielkie ryby .... Pogode mieliśmy całe dwa tygodnie , zwiedzilismy najwazniejsze miejsca porobilismy setki zdjec . Spełniło sie moje marzenie bo widziałam orke i delfiny na zywo ( w loro parqu) Orka piekne stworzenie a jakie wielkie , a delfiny takie przyjacielskie , delikatne . Delfiny widzielismy takze w oceanie na wolonosci super wrazenie jak kolo stateczku przepływa co jakis czas stado delfinów . Jedzenie wspaniałe , mili ludzie , czysto ..... nie chciałam wyjezdzac
Czytałam wiele na temat Wysp Kanaryjskich i nie sadziłam ze faktycznie tak mnie urzeknie ta wyspa . Mam nadzieje ze kiedys bedzie nam dane jeszcze raz tam pojechac ... Ta wyspa ma taki czar w sobie ze moj tż jak był nastawiony na nie co do powiekszenia naszej rodziny na dzien dzisiejszy ( bo zawsze widział jakis minus - wiecie ze jeszcze nie mamy mieszkania , albo ze kasy tyle nie ma, albo ze narazie jestesmy w UK itp) tak tam całe 1,5 tyg meczył mnie kiedy zaczniemy sie starac o dzidzie Chyba mu sie tam instynkt wlaczyl. Teraz powoli wraca doi realiów choc mi ciezko , codziennie ogladam zdjecia i zal mi ze musze siedziec w tym okropnym miejscu a nie np na pieknej plazy w 30C upale

Stary 2009-09-22, 21:15   #1270
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Niestety nie znalazłam tej sukni na ich stronie

Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to pytanie, ale w jakim rozmiarze kupiłaś tą suknię?
Planujesz może ją sprzedać po wielkim dniu?

nie ma tej sukni na stronie jeszcze bo to nowiusienka kolekcja - jeszcze nie wrzucily wysylalam ci priva

Cytat:
Cześć

Bardzo chetnie ci podam namiary tylko musze sie skontaktowac z mama ponieważ wszystkie namiary zostawiliśmy w Polsce i teraz nie jestem ci w stanie napisac .

Jeśli mozesz to prosze o troszke cierpliwosci - napisze ci wszystko na @

A co do mojej podróży poślubnej to było warto wybrać ta wyspe - poprostu cudowne miejsce polecam dziewczyny !!! Teneryfa jest nie duza wyspa ktora mozna objechac w kilka godzin . Jest to miejsce bardzo urocze , piekna roslność bardzo zróżnicowana , jeszcze piekniejsze widoki ( teren gorzysty ) , ocean ciepły choc mnie troszke przerazał wiecie ta ilosc wody , te wielkie ryby .... Pogode mieliśmy całe dwa tygodnie , zwiedzilismy najwazniejsze miejsca porobilismy setki zdjec . Spełniło sie moje marzenie bo widziałam orke i delfiny na zywo ( w loro parqu) Orka piekne stworzenie a jakie wielkie , a delfiny takie przyjacielskie , delikatne . Delfiny widzielismy takze w oceanie na wolonosci super wrazenie jak kolo stateczku przepływa co jakis czas stado delfinów . Jedzenie wspaniałe , mili ludzie , czysto ..... nie chciałam wyjezdzac
Czytałam wiele na temat Wysp Kanaryjskich i nie sadziłam ze faktycznie tak mnie urzeknie ta wyspa . Mam nadzieje ze kiedys bedzie nam dane jeszcze raz tam pojechac ... Ta wyspa ma taki czar w sobie ze moj tż jak był nastawiony na nie co do powiekszenia naszej rodziny na dzien dzisiejszy ( bo zawsze widział jakis minus - wiecie ze jeszcze nie mamy mieszkania , albo ze kasy tyle nie ma, albo ze narazie jestesmy w UK itp) tak tam całe 1,5 tyg meczył mnie kiedy zaczniemy sie starac o dzidzie Chyba mu sie tam instynkt wlaczyl. Teraz powoli wraca doi realiów choc mi ciezko , codziennie ogladam zdjecia i zal mi ze musze siedziec w tym okropnym miejscu a nie np na pieknej plazy w 30C upale
wow!! Słońce ale się opaliłaś suuuper miejsce !!1 Ja szukam miejsc gdzie i mozre/ocean i góry sa bo ja kocham to pierwsze a moj Luby drufgie wiec mnie strasznie zafascynowała wyspa :P Sysuś a droga taka wycieczka ?
Stary 2009-09-23, 16:21   #1271
Sysunia_d
Zakorzenienie

Jutro wkleje jeszcze kilka fotek gdzie widoki beda górskie i oceaniczne hihi. U nas jest tak ze ja kocham góry a mąż wode

Wiesz nas na Polskie ta wycieczka wyszła all inclusive 14 nocy nie całe 9 tys , tyle ze jedzenie było tak dobre ze nie wydalismy ani złotówki wiecej na tego typu rzeczy. Mielismy tylko kaske na jakies pamiatki i wycieczki. Nie powiem Z tego co sie zorientowałam to Kanary sa nie zbyt tanie wakacjowo bo Egipt duzo taniej wychodzi bo chyba 5 tys ale co tam było warto. Pozatym podobno afryka to teraz nie zbyt bezpieczne miejsce nam egipt , tunezje odradzono bo podobno samemu zwiedzac to niebezpiecznie trzeba miec ochrone a mnie sie nie usmiechalo jezdzic z obstawa No tam sa prywatne plaze gdzie niby nie mozna wchodzi a na Teneryfie mozesz sobie isc kilometrami plaża gdzie fale ci oblewaja stopy i nie trzeba za to płacic ani nikt cie nie przegoni!

Stary 2009-09-23, 17:45   #1272
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro wkleje jeszcze kilka fotek gdzie widoki beda górskie i oceaniczne hihi. U nas jest tak ze ja kocham góry a mąż wode

Wiesz nas na Polskie ta wycieczka wyszła all inclusive 14 nocy nie całe 9 tys , tyle ze jedzenie było tak dobre ze nie wydalismy ani złotówki wiecej na tego typu rzeczy. Mielismy tylko kaske na jakies pamiatki i wycieczki. Nie powiem Z tego co sie zorientowałam to Kanary sa nie zbyt tanie wakacjowo bo Egipt duzo taniej wychodzi bo chyba 5 tys ale co tam było warto. Pozatym podobno afryka to teraz nie zbyt bezpieczne miejsce nam egipt , tunezje odradzono bo podobno samemu zwiedzac to niebezpiecznie trzeba miec ochrone a mnie sie nie usmiechalo jezdzic z obstawa No tam sa prywatne plaze gdzie niby nie mozna wchodzi a na Teneryfie mozesz sobie isc kilometrami plaża gdzie fale ci oblewaja stopy i nie trzeba za to płacic ani nikt cie nie przegoni!
Sysunia piękne zdjęcia, zazdroszcze takiej podróży poślubnej należało się po tym całym ślubnym zamieszaniu my jedziemy w maju do Barcelony ale sami wszystko załatwiamy więc zapowiada się ciekawie i już nie mogę się doczekać...ahhh a co do planowania rodziny, to moi znajomi starali się o dzidzie pół roku i NIC...pojechali na Teneryfę i bach, dzidziuś w drodze więc coś w tym jest magic place

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-09-23, 22:03   #1273
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Sysunia piękne zdjęcia, zazdroszcze takiej podróży poślubnej należało się po tym całym ślubnym zamieszaniu my jedziemy w maju do Barcelony ale sami wszystko załatwiamy więc zapowiada się ciekawie i już nie mogę się doczekać...ahhh a co do planowania rodziny, to moi znajomi starali się o dzidzie pół roku i NIC...pojechali na Teneryfę i bach, dzidziuś w drodze więc coś w tym jest magic place

No prosze

A co do Barcelony znajomi tam teraz byli , troszke zwiedzili z tej strony Hiszpanie i co moge powiedzieć ze zdjecia maja piekne !!!! Hiszpania tez jest urocza zreszta Te kraje poprostu maja cos w sobie. Kiedys tez bym chciala sie wybrać do Hiszpani - z samolu widziałam kawałek Hiszpani i tereny Portugali pieknie

Stary 2009-09-24, 08:47   #1274
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
No prosze

A co do Barcelony znajomi tam teraz byli , troszke zwiedzili z tej strony Hiszpanie i co moge powiedzieć ze zdjecia maja piekne !!!! Hiszpania tez jest urocza zreszta Te kraje poprostu maja cos w sobie. Kiedys tez bym chciala sie wybrać do Hiszpani - z samolu widziałam kawałek Hiszpani i tereny Portugali pieknie
Ja myślę, że każdy kraj ma swój klimat a póki nas stać to jedziemy do Barcy mój TŻ już zbiera na wszelkiego rodzaju pamiątki piłkarskie ehhh chcę po prostu odpocząć, poleżeć sobie, uwielbiam wode uwielbiam góry także chcę ODPOCZĄĆ ja leżaczek i drineczek a mój TŻ aparat i wygodne buty = dreptanie a ewurka za nim, tup, tup, tup

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-09-24, 14:28   #1275
Sysunia_d
Zakorzenienie

A ja wczoraj weszłam na NK i patrze ze kolezanka była na caraibach ( moje kolejne marzenie ) i co Sysunia zrobiła hihi wpisałam riviera maya cos w tym stylu i mi wyskoczyły wakacje tyle ze wpisałam pierwsza date czyli 01 pazdziernik bo byłam ciekawa ile takie wakacje kosztuja i ukazały sie oferty z Thomsona i byłam w szoku ogromnym za 2000 funtów 14 nocy all inclu..... normalnie wyskoczyłam z butów .Wakacje w raju za takie pienadze . Tylko by trzeba sie zorientowac kiedy mozna tam jechac aby tajfunów nie było .

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-09-24 o 14:30
Stary 2009-09-25, 16:35   #1276
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja wczoraj weszłam na NK i patrze ze kolezanka była na caraibach ( moje kolejne marzenie ) i co Sysunia zrobiła hihi wpisałam riviera maya cos w tym stylu i mi wyskoczyły wakacje tyle ze wpisałam pierwsza date czyli 01 pazdziernik bo byłam ciekawa ile takie wakacje kosztuja i ukazały sie oferty z Thomsona i byłam w szoku ogromnym za 2000 funtów 14 nocy all inclu..... normalnie wyskoczyłam z butów .Wakacje w raju za takie pienadze . Tylko by trzeba sie zorientowac kiedy mozna tam jechac aby tajfunów nie było .
Sysunia jak dla mnie 2000 funtów to masa pieniędzy i w sumie nie wydała bym tyle 1000 to maks jaki mogę wydać, a i tak będę zadowolona wolę wydać te pieniążki inaczej ale to myślę, każdego indywidualna sprawa

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-09-27, 22:57   #1277
aga1598
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Jestem z Krakowa i mam zarezerwowaną salę w hotelu tynieckim. Wiecie jak tam wyglądają wesela? Może któraś z was tam już była?
Będę wdzięczna za odpowiedź
aga1598 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 11:39   #1278
kika01
Raczkowanie

Hej dziewczyny!Witam serdecznie stale bywalczynie- niektore juz mezatki- serdecznie gratuluje i zycze duuuuzo szczescia, a takze te nowe ktore juz planuja slub na przyszly rok!
Ja juz jestem po slubie!!!
Wszystko bylo super kosciol, organista, ksiadz, Pani Ania Fudali zrobila mi piekna dekoracje w kosciele!Oczywiscie musialam lekko zmienic kolorystyke poniewaz sala byla jednak w takim bladopistacjowym kolorze wiec przyjelam za wzor krem z biela i pistacja i duza iloscia jasnej zieleni! bylo przeslicznie!
Koncepcja sukienki tez sie leciutko zmienila wiec zmienilam tez ciut bukiecik ale generalnie tylko ulozenie bo kwiaty zostaly!
Bukiecik byl ulozony na okraglo i mial dlugie lodygi wykonczone krysztalkami a la Swarowski bo takie mialam przy sukience!
Byl owiniety jakby kokonem z takiego cieniutkiego srebrnego drucika, ale tak ze kwiatow nie przyslonilo i jak jedyna ozdobe mial 2 bransolety z krysztlakami i tak samo bylo przy przypince! Zalaczam Wam kilka zdjec, ale na dzien dzisiejszy mam tylko te co dostalam od Pani Ani mailem - bukiet i zdjecia z kosciola-kleczniki i laweczki! Jak bede miala zdjecia ze slubu to Wam tez zalacze, ale na to musze poczekac ok 2 tygodni, a jeszcze planujemy wyjazd wiec moze sie okazac ze odbierzemy je dopiero po powrocie!
Ps.dziekuje Ci Oliviana za polecenie Pani Ani Fudali, takze dziewczyny w watku bukiety slubne cz.II tez mi ja polecaly !

Jestem bardzo zadowolona wyszlo wszystko bajkowo i tez serdecznie wszystkim Pannom Mlodym polecam Pania Anie !!!!
kika01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 12:28   #1279
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kika01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!Witam serdecznie stale bywalczynie- niektore juz mezatki- serdecznie gratuluje i zycze duuuuzo szczescia, a takze te nowe ktore juz planuja slub na przyszly rok!
Wszystko bylo super kosciol, organista, ksiadz, Pani Ania Fudali zrobila mi piekna dekoracje w kosciele!Oczywiscie musialam lekko zmienic kolorystyke poniewaz sala byla jednak w takim bladopistacjowym kolorze wiec przyjelam za wzor krem z biela i pistacja i duza iloscia jasnej zieleni! bylo przeslicznie!
Koncepcja sukienki tez sie leciutko zmienila wiec zmienilam tez ciut bukiecik ale generalnie tylko ulozenie bo kwiaty zostaly!
Bukiecik byl ulozony na okraglo i mial dlugie lodygi wykonczone krysztalkami a la Swarowski bo takie mialam przy sukience!
Byl owiniety jakby kokonem z takiego cieniutkiego srebrnego drucika, ale tak ze kwiatow nie przyslonilo i jak jedyna ozdobe mial 2 bransolety z krysztlakami i tak samo bylo przy przypince! Zalaczam Wam kilka zdjec, ale na dzien dzisiejszy mam tylko te co dostalam od Pani Ani mailem - bukiet i zdjecia z kosciola-kleczniki i laweczki! Jak bede miala zdjecia ze slubu to Wam tez zalacze, ale na to musze poczekac ok 2 tygodni, a jeszcze planujemy wyjazd wiec moze sie okazac ze odbierzemy je dopiero po powrocie!
Ps.dziekuje Ci Oliviana za polecenie Pani Ani Fudali, takze dziewczyny w watku bukiety slubne cz.II tez mi ja polecaly !

Jestem bardzo zadowolona wyszlo wszystko bajkowo i tez serdecznie wszystkim Pannom Mlodym polecam Pania Anie !!!!
kika piękny bukiet w ogóle kwiaty CUDNE!!! Gratulacje i czekamy na reszte zdjęć

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-09-30, 15:42   #1280
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika01 Pokaż wiadomość

Kika Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Zycia !!!!!!!

Bukiet piekny Czekamy na relacje z Wesela !!! i Oczywiscie na zdjecia

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Jestem z Krakowa i mam zarezerwowaną salę w hotelu tynieckim. Wiecie jak tam wyglądają wesela? Może któraś z was tam już była?
Będę wdzięczna za odpowiedź

Znalazłam takie opinie na temat tego hotelu choc zdania sa podzielone.

autor: goście (gość)
data: 2009-08-14 11:09

Bylismy w lipcu na weselu naszych przyjaciół. Ponieważ zawodowo zajmuję się organizacją konferencji w firmie szkoleniowej pozwolę sobie na naszą opinię.Hotel bardzo ładny, obydwie sale i łazienki o naprawdę wysokim standardzie.Stoły ładnie nakryte, delikatna zastawa, jedynie zabrakło mi kwiatów. Co do stołu szwedzkiego muszę powielić opinie większości forum. Stół wydaje się zupełnie pusty gdyż brakuje dekoracji kwiatowych tiulowych i ect.Jedzenie bardzo dobre, natomiast dla nas najgorsza była obsługa, gdyż pojawiali się tylko podczas ciepłych posiłków, nie dokładali ciasta, owoców i niestety nie wymieniali szkła.Według mnie wystarczył by dobry manager, który ogarnął by wszystko a przede wszystkim pilnował przyjęcia do wyjścia ostatniego gościa i nie byłoby negatywnych opini.

autor: panna mloda (gość)
data: 2009-07-22 15:06

Sala bardzo ladna, obsluga w porzadku, bardzo dobry kontakt z Pania manager, czysto, jedzenie smaczne i porcje calkiem znaczne. Co do stolu szwedzkiego to standardowy, chyba ze ktos ma wygorowane oczekiwania. Trudno miec zatrzezenia, bowiem jest na nim wszystko to, co znajduje sie w menu dolaczonym do umowy. Ogolnie nasi goscie chwalili jedzenie. Ale zwrocili tez uwage, ze kelnerzy nie wymieniali szkla, co faktycznie jest prawda. Ciast nie uzupelniano, ale moze dlatego ze niewiele z nich ubywalo, a nikt na to nie zwrocil im uwagi, zeby uzupelnic te rodzaje ciast ktore zostaly zjedzone. Jesli chodzi o zwrot ciast i tortu to wszystko w porzadku, jesli cos ubylo to niezuwazalne dla nas ilosci. Wrazenia moje, jako panny mlodej bardzo pozytywne, jedynie niesmak pozostawil zwrot niespozytego jedzenia, przygotowywanego przez hotel. Mamy wrazenie jakby z gory przygotowali mniej, wiedzac ze na ostatnich posilkach nie pozostaje wiele osob. Alkohol i napoje zwrocili, czy uczciwie, tego juz nie wiemy. Ogolnie polecam, z zaznaczeniem jednak zeby na weselu byl ktos, kto od czasu do czasu, bedzie zwracal uwage na to, na co nie zwrocili uwagi kelnerzy. Wtedy na pewno wszystko bedzie w porzadku. Co do uczciwosci, to sami powinni wyciagnac wnioski, ze opinia klientow jest ich najwieksza reklama i sami dzialaja na swoja korzysc lub wrecz przeciwnie.

Stary 2009-10-01, 12:29   #1281
aga1598
Raczkowanie

"Bylismy w lipcu na weselu naszych przyjaciół. Ponieważ zawodowo zajmuję się organizacją konferencji w firmie szkoleniowej pozwolę sobie na naszą opinię.Hotel bardzo ładny, obydwie sale i łazienki o naprawdę wysokim standardzie.Stoły ładnie nakryte, delikatna zastawa, jedynie zabrakło mi kwiatów. Co do stołu szwedzkiego muszę powielić opinie większości forum. Stół wydaje się zupełnie pusty gdyż brakuje dekoracji kwiatowych tiulowych i ect.Jedzenie bardzo dobre, natomiast dla nas najgorsza była obsługa, gdyż pojawiali się tylko podczas ciepłych posiłków, nie dokładali ciasta, owoców i niestety nie wymieniali szkła.Według mnie wystarczył by dobry manager, który ogarnął by wszystko a przede wszystkim pilnował przyjęcia do wyjścia ostatniego gościa i nie byłoby negatywnych opini. "

Pojawiają się takie opinie, a ja byłam w Hotelu Tynieckim, rozmawiałam z kobietą która się zajmuje organizacją i powiedziała z góry, że oni dysponują tylko sztucznymi kwiatami na stół. Jeżeli chcemy żywe to we własnym zakresie. Tak samo z dekoracją stołów w tym szwedzkiego. Pani mówiła, że dają tylko biały obrus.
Więc jeśli Młodzi nie zadbali o inna dekorację, to dlaczego mają pretensje do Hotelu??

Co do znikającego jedzenia- nie spotkałam się jeszcze z sytuacją w której na drugi dzień oddano wszystko Jeśli rodzice Młodych od razu po weselu pozbierali wszystko to się zgadzało co do kawałka ciasta...
Stary 2009-10-02, 07:04   #1282
paanti
Raczkowanie

Cytat:

"Bylismy w lipcu na weselu naszych przyjaciół. Ponieważ zawodowo zajmuję się organizacją konferencji w firmie szkoleniowej pozwolę sobie na naszą opinię.Hotel bardzo ładny, obydwie sale i łazienki o naprawdę wysokim standardzie.Stoły ładnie nakryte, delikatna zastawa, jedynie zabrakło mi kwiatów. Co do stołu szwedzkiego muszę powielić opinie większości forum. Stół wydaje się zupełnie pusty gdyż brakuje dekoracji kwiatowych tiulowych i ect.Jedzenie bardzo dobre, natomiast dla nas najgorsza była obsługa, gdyż pojawiali się tylko podczas ciepłych posiłków, nie dokładali ciasta, owoców i niestety nie wymieniali szkła.Według mnie wystarczył by dobry manager, który ogarnął by wszystko a przede wszystkim pilnował przyjęcia do wyjścia ostatniego gościa i nie byłoby negatywnych opini. "

Pojawiają się takie opinie, a ja byłam w Hotelu Tynieckim, rozmawiałam z kobietą która się zajmuje organizacją i powiedziała z góry, że oni dysponują tylko sztucznymi kwiatami na stół. Jeżeli chcemy żywe to we własnym zakresie. Tak samo z dekoracją stołów w tym szwedzkiego. Pani mówiła, że dają tylko biały obrus.
Więc jeśli Młodzi nie zadbali o inna dekorację, to dlaczego mają pretensje do Hotelu??

Co do znikającego jedzenia- nie spotkałam się jeszcze z sytuacją w której na drugi dzień oddano wszystko Jeśli rodzice Młodych od razu po weselu pozbierali wszystko to się zgadzało co do kawałka ciasta...

ojej....to ja musze wsie o wszystko dopytac tam u mnie za chwilke ...

A ja donoszo co u mnie milczenie moje byloo troche zlote bo sporo zalatwillismy - mamy podpisane dokumenty w usc i spisana pierwsza czesc protokolu - tu wogole bylo śmiesznie bo okazalo sie ze spiszemy protokol w naszej parafii a dostaniemy licencje do parafii do bochni - podpisal ks, ktory bywal u nas na kolendzie - zwolnil nas z pierwszej spowiedzi - bo bezsensu skoro razem mieszkamy i oni o tym wiedza - mamy wyspowiadac sie obowiazkowo tuz przed slubem i kazal uzupelnic poradnie to podpiszemy dalsza czesc protokolu i wyda nam licencje a sama uroczystosc bedziemy omawiac w bochnii. Bylismy w tak ciezkim szoku ze nie moglismy uwierzyc. Poszlismy o pozwolenie - spisali protokol i to bez jakis wiekszych przeszkod , bez tlumaczenie etc ... stwierdzilismy ze Pan Bog tez juz chce zebysmy sie pobrali stwiajac nam tak przychylnych ksiezy na drofdze
a co do reszty zaliczonych spraw to zaproszenia w zasadzie rozwiezione - zostalo oczekiwanie na potwierdzenia i uzupelnianie listy.
Za to zaczely mi sie koszmary - nie mam jeszcze ustalonych kwiaciarki , probnego makijazu i fryzjera i doslownie cala noc mialam koszmary z tym zwiazane= porazka
Stary 2009-10-02, 11:26   #1283
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość
Za to zaczely mi sie koszmary - nie mam jeszcze ustalonych kwiaciarki , probnego makijazu i fryzjera i doslownie cala noc mialam koszmary z tym zwiazane= porazka

Paanti ja ci polecam studio urody na Wieniawskiego 62 Pania Eweline makijarzystke bierze tyle co wszyscy 100 zł a maluje pieknie . Tak samo tam sobie robiłam fryzure i tam tez chodze teraz do fryzjera. Ja byłam poprostu zachwycona , makijarz mi sie trzymał do popołdnia w niedziele. Dam sobie reke uciac ze bedziesz zadowolona bo ja tam trafiłam dzieki kuzynce która sie malowała do swojego slubu a potem tez na moj. Wczesniej byłam w dwóch innych zakladach tez zapłaciłam 100 zł za sam probny i płakałam zero profesjonalizmu .

A co do kwiaciarni to ja byłam U Pani Agaty mi bukiet zrobiła piekny wszystkim sie podobał zmaściła tylko butonierke bo sie rozleciała w takcie sesji , ale dekoracje samochodu i koscioła zrobiła solidna i piekna.

Ps gratuluje załatwiania spraw No i wiadomo co do sali itp to trzeba wszystkiego dopilnowac najlepiej wszystko spisac na umowie U nas było wszystko super nikt nie zawiódł

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:

Słuchaj w kazdym miejscu moze cos nie wypalić. Pozatym jeden bedzie zadowolony a drugi nie. Wiadomo ze sprawy dekoracji sali sa do ugadania i mozna wszystkiego dopilnować. Skoro kobieta mowi ze daja tylko sztuczne kwiaty napewno mozna sobie samemu zrobic kwiatowa dekoracje. O wszystko trzeba pytac i notowac najlepiej na umowie zeby potem nie bylo problemow a wiem co mowie bo chodziłam po hotelach , i innych salach i wiem jak kłamia i oszukuja. Robiac wesele trzeba miec oczy dookoła glowy bo inaczej na bank ktos cie oszuka.

Stary 2009-10-02, 13:03   #1284
ewurka
Wtajemniczenie

Za to zaczely mi sie koszmary - nie mam jeszcze ustalonych kwiaciarki , probnego makijazu i fryzjera i doslownie cala noc mialam koszmary z tym zwiazane= porazka [/QUOTE]

Ale po co te koszmary ejjjj myślę, że każda z nas reaguje bardzo dużą dawką emocji na własny ślub, a póżniej po ślubie mówi się, tyle przygotowań a noc mija tak szybko że nawet nie wiemy kiedy w kwiaciarni załatwisz wszystko za jednym razem, tylko musisz być zdecydowana co chcesz mieć, mój bukiet był złamany mój TŻ jakoś go włożył do bagażnika tak że łodygi się połamały wszystko będzie dobrze, zobaczysz tylko musisz wiedzieć co chcesz i jak chcesz Sysunia ma racje z tym studiem urody mnie malowała koleżanka a czesała moja Basia, fryzjerka do której chodzę także było fajnie, czułam się ładnie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-02, 14:03   #1285
Rapi
Raczkowanie

Hecate5 napisała "Czesc, jestem tutaj nowa. Do ślubu jeszcze daleko ( 7 maj 2011) ale czytam to forum aby znaleźć rózne przydatne informacje. Nie jestem z Krk ale bede miała tutaj ślub. Szukam fajnej orkiestry, fotografa i kamerzysty. Może mogłybyście mi kogoś polecić? "

Witaj, zespołu nie mogę polecić, bo mam DJ-a, a kamerzyste mam z firmy Art Pixel Studio (z Krakowa) - wg mnie są super

Edytowane przez Rapi
Czas edycji: 2009-10-02 o 14:07
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 10:16   #1286
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rapi Pokaż wiadomość
Hecate5 napisała "Czesc, jestem tutaj nowa. Do ślubu jeszcze daleko ( 7 maj 2011) ale czytam to forum aby znaleźć rózne przydatne informacje. Nie jestem z Krk ale bede miała tutaj ślub. Szukam fajnej orkiestry, fotografa i kamerzysty. Może mogłybyście mi kogoś polecić? "

Witaj, zespołu nie mogę polecić, bo mam DJ-a, a kamerzyste mam z firmy Art Pixel Studio (z Krakowa) - wg mnie są super
A co to za Dj ???

I powiedz mi ile płacisz za kamerzyste bo my nie mielismy

Stary 2009-10-03, 10:17   #1287
hecate5
Raczkowanie

Cytat:

a ile kosztuje?
Stary 2009-10-03, 13:04   #1288
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
Paanti ja ci polecam studio urody na Wieniawskiego 62 Pania Eweline makijarzystke bierze tyle co wszyscy 100 zł a maluje pieknie . Tak samo tam sobie robiłam fryzure i tam tez chodze teraz do fryzjera. Ja byłam poprostu zachwycona , makijarz mi sie trzymał do popołdnia w niedziele. Dam sobie reke uciac ze bedziesz zadowolona bo ja tam trafiłam dzieki kuzynce która sie malowała do swojego slubu a potem tez na moj. Wczesniej byłam w dwóch innych zakladach tez zapłaciłam 100 zł za sam probny i płakałam zero profesjonalizmu .

A co do kwiaciarni to ja byłam U Pani Agaty mi bukiet zrobiła piekny wszystkim sie podobał zmaściła tylko butonierke bo sie rozleciała w takcie sesji , ale dekoracje samochodu i koscioła zrobiła solidna i piekna.

Ps gratuluje załatwiania spraw No i wiadomo co do sali itp to trzeba wszystkiego dopilnowac najlepiej wszystko spisac na umowie U nas było wszystko super nikt nie zawiódł

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Słuchaj w kazdym miejscu moze cos nie wypalić. Pozatym jeden bedzie zadowolony a drugi nie. Wiadomo ze sprawy dekoracji sali sa do ugadania i mozna wszystkiego dopilnować. Skoro kobieta mowi ze daja tylko sztuczne kwiaty napewno mozna sobie samemu zrobic kwiatowa dekoracje. O wszystko trzeba pytac i notowac najlepiej na umowie zeby potem nie bylo problemow a wiem co mowie bo chodziłam po hotelach , i innych salach i wiem jak kłamia i oszukuja. Robiac wesele trzeba miec oczy dookoła glowy bo inaczej na bank ktos cie oszuka.
Tak, ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że kłamią i oszukują. Lecz tak jak napisałam pani z hotelu uczciwie powiedziała, że oni dekorują główne stoły tylko kwiatami sztucznymi. Więc nie rozumiem o co się ludzie rzucają, skoro mogli sobie załatwić coś lepszego....
Stary 2009-10-04, 08:38   #1289
Rapi
Raczkowanie

Sysunia, DJ to w taki facet puszczający muzykę i organizujący zabawy dla gości, jest w Krakowie kilku dobrych, którzy potrafią rozbawić nawet nudnawych gości Mam nadzieję, że ustalę z nim jaka muzyka będzie nam i naszym gościom odpowiadała i będzie super zabawa.

Hecate5, najlepiej to wejdź na ich stronkę (wpisz w google nazwę), zobacz filmiki i masz tam też cennik, a potem jak Wam sie spodobają to ewentualnie do ich studia na obejrzenie całego filmu (do jest dopiero sprawdzenie co ktoś potrafi), aha, fotografa też mamy od nich
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 16:36   #1290
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Sysunia, DJ to w taki facet puszczający muzykę i organizujący zabawy dla gości, jest w Krakowie kilku dobrych, którzy potrafią rozbawić nawet nudnawych gości Mam nadzieję, że ustalę z nim jaka muzyka będzie nam i naszym gościom odpowiadała i będzie super zabawa.
Ja nie pytam kto to jest DJ tylko co za Dj bedziesz mieć .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości