|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
hello.. widze że nie tylko ja mam dzisiaj kiepski nastrój... mam nadzieje że jutro bedzie lepiej,,... poczytałam was troszeczke i ide sobie co do starań nikomu nic nie doradzam bo nie znam sie kompletnie
|
|
|
|
#272 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
myslalam,ze jest inaczej a jak przeczytalam to zwariowalam jak ja bede miala 3 chlopca to bedzie niezle ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Tak wogole to witam wszystkie kobietki mam nadzieje,ze dzis bedzie inaczej dzis to ja nie dopuszcze milej niedzieli kobietki |
||
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Laseczki i Fasoleczki!
Ja właśnie zastanawiam się czy dziś nie mam przypadkiem owulki? Wczoraj tempka 36,6 a dziś 36,2 i do tego w śluzie troszeczkę krwi. Wczorajszy wysiłek fizyczny daje o sobie znać i nie wiem czy nie przyspieszył? Szukam w necie jakiś wiadomości, ale wiecie jak to jest. Zaraz biegnę na przytulanka, bo wczoraj mnie ominęły
|
#274 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
calkiem mozliwe,ze to owulka albo juz zagniezdzanie ale dzialaj poki co
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj w takim razie idę poprzytulac się, moze jeszcze nic straconego.
|
#276 |
|
BAN stały
|
Moim skromnym zdaniem nic straconego
a przytulanki z rana swietna sprawa wiec dzialaj poki masz mezusia przy sobie ,bo wiadomo nowy tydzin,praca czyli mniejsze checi i mozliwosci a ja w razie co jeszcze cos na szczescie od mojej fasolinki mmmm kocham te kotleciki
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochaniutkie
![]() U mnie dzis narazie spokojnie,nerwy sie jeszcze nie zaczely hihi i mam nadzieje ze nie zaczna ![]() Jakas taka wyciszona jestem ![]() Alexa jest jest za co dziekowac ![]() Hihi no cos wiem o tym gadaniu Twojego meza hehe Bardzo mily jest ![]() Pepus to nie pozosaje mi nic innego jak zyczyc POWODZONKA kochana !!! I trzymam mocniutko ![]() A u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami ![]() Milutkiego dzionka kochane !!! mam nadzieje ze u Was tez tak cieplutko i slonecznie jak u mnie
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
alexa....widzę,że Ty się jakoś specjalnie nie stresujesz tym faktem,że może być kolejny synek
.Ja chyba też muszę wyluzować,ale nie wiem jak ,za bardzo bym chciała jednak tą dziewczynkę
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane w niedziele
. A Wy co dobrego macie??Miłej niedzieli kochane . Wieczorkiem zajrze
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj coś nie jestem w humorze ja taka uparta jestem i jak on chce się godzić to ja unoszę się honorem dzień chyba będzie do
|
|
|
|
#281 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciebie tez zagadywal On jak wpadnie w trans to gorzej niz Ja sluze pomoca jak cos ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
to normalnie myslalam,ze zaczne ryczec a raczej wyc na srodku sklepu :frown: takie malenstwo a cale w aparaturze bylo,i w nosku i w buzi ,wenflony w raczkach i na czole i z boku taka aparatura ktora oddycha za to malenstwo,wiec pomyslalam,ze chyba jednak niewazne co byle bylo silne i zdrowe,fakt chcialabym miec coreczke,bo tak mi w sercu jakos dziwnie jak patrze na male dziewczynki ale jak wczoraj zobaczylam to malenstwo .....to wszystko w rekach Tego najwyzszego---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
ja wiem,ze czasem sa te gorsze dni ale lepiej udawac ,ze wszystko jest ok moze sie humorek jeszcze Ci poprawi
|
|||
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Sensuel kochana spokojnie,wyluzuj troszke,bo jeszcze nam tam w jakas paranoje popadniesz !!! Juz niedlugo bedziesz wiedziala co tam nosisz w brzuszku i trzymam
zeby to byla Twoja upragniona coreczka,ale spokojnie prosze Cie!!!Alexa hihi nie no ja zagadalam bo myslalam ze to Ty hihi,nio i ciekawa bylam kto dostal tego mandata hehe ![]() Ale nic groznego sie nie dzialo ![]() Anusia u mnie tez cieplutko,normalnie az sie w domu nie chce siedziec,no ale trzeba bo znajomi na kawke wpadna ![]() Ohh te ryby,dobrze ze nie musze z moim na nie jezdzic,bo mnie to strasznie nudzi...bylam raz i dziekuje hehe ![]() Magrat nio to faktycznie nie najlepszy masz dzis dzionek Hmm pogodz sie z mezem to moze plecki Ci wymasuje ![]() Ehh ja tez jakas padnieta dzis jestem Moze przed przyjsciem gosci sie jeszcze zdrzemne ![]() Buziaki i spokojniutkiej niedzieli Sloneczka
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
alexa....co prawda to prawda
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Spoko Kiciunia
ja sie nie gniewam ,juz za stara chyba na zazdrosci jestem u mnie tez dzis ciepelko ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
tylko,ze u mnie za wczesnie zeby powiedziec co tam sie kryje mysl pozytywnie,ze bedziesz miala coreczke no a jak juz wyskoczy maly fajfusek to nie zapominaj ,ze do 3 razy sztuka :jezyk: choc ja bede trzymala zebys miala dziewuszke
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka nei weim kiedy to nadrobię:P Daje obiecana fotkę
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Zebra666!
Myślałam, że dziś to cieszysz się mężem. A wyglądacie rewelacyjnie na tym zdjęciu. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję Wam ślicznie za życzonka
![]() Teraz w końcu mam chwilkę wszytsko porobiłam co chciałam:P pooglądałam zdjęcia pewnie już nasty raz hehe... Wspaniale było Wszytsko się udało i bawilismy się bajecznie- jak wszyscy goście.Pochulaliśmy nawet
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja wróciłam właśnie do domciu
. Posiedzieliśmy troszkę na tych rybkach . Oj ale grzało dzisiaj u mnie,myślałam,że padne z gorąca. Zeberka Skarbie jeszcze raz,samych pogodnych dni . Mało napisałyście. Alexa powiedz mi skarbie w którym tygodniu jesteś?Kiedy poznasz płeć dzieciątka??Ja nie mam 100% pewności,ale w 12 tyg,dowiedziałam się,że będę miała prawdopodobnie chłopczyka |
|
|
|
#289 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#291 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak oczywiscie pi razy oko bo moje cykle byly rozne raz 30,innym razem 33 a jeszcze innym 32,a po przeczytanym artykule o owulkach tto juz sama nie wiem kiedy dokladnie mialam dowiem sie wszystkiego dokladnie na skanie
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dowiedziała się też,że będzie chłopczyk i tak już zostało chociaż co do dziewczynek to różnie bywa, czasem może coś jeszcze urosnąć tak było w moim przypadku na początku niby dziewczynka, a potem nagle ptaszek urósł |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam jeszcze raz
ale czuje się wypompowana jakbym to ja wypiła tyle co mój Tż |
|
|
|
#294 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ponoc 16 tydzien jest najlepszym bo najbardziej widocznym tygodniem
|
|
|
|
|
#295 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj chyba z 3 dni odpoczywałam po weselu ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#296 |
|
BAN stały
|
Teraz wlasnie znalazlam artykul ,ze narzady plciowe do 15 a nawet czasem do 16 tygodnia nie sa jeszcze wyksztalcone,sa pod postacia faldek zktorych powstanie malutki penic lub pochewka
to co z nich powstanie mozna okreslic jedynie po kacie odchylenia wzgledem siebie i zrobi to tylko super ,nowoczesny sprzed najlepiej 3 lub 4 D i do tego musi byc bardzo dobry ginekolog-poloznik ,najlepiej jest zobaczyc plec dziecka w 20-24 tygodnia ze wzgledu na to ,ze jest w pelni wyksztalcony i rozwiniety,ale nie jest jeszcze obrosniet w tluszczyk co daje prawie 100% pewnosc co nie zmienia faktu,ze ANECZKA dalej trzymamy aby byl malutki mezczyzna u Ciebie w brzusio
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Magrat ale i tak się podziwiam... Tyle godzin, tańce, jednak się działo i czułam się anprawdę dobrze...dzisiaj tylko mam mega zakwasy w udach masakryczne:P Nie mogę kucnąć hehe
|
|
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejsze, że impreza sie Tobie udała |
|
|
|
|
#299 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa niby tak to jest z tymi fałdkami,ale jak poszłam do gin to nawet były plakaty i pisało,że w 12 tyg być może poznasz już płeć dzieciątka. I jak popatrzysz na zdjęcia w internecie dziecka to w 12 tygodniu są zdjęcia siuraczka
. I u mojego synka już było widac taki odstający patyczek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

.Czy ja powinnam się sugerować tym czy nie.Bo ja już normalnie do tego 29.09 osiwieję z ciekawości.Jeszcze jedna dziewczyna jest w tym samym czasie w ciąży co ja,co do dnia i zobaczymy co jej wyjdzie.Jak syn tzn,że dla mnie już nadziei nie ma chyba 
.No trudno,dla dobra dziecka przemęczę się.
jak ja bede miala 3 chlopca to bedzie niezle 

.Ja chyba też muszę wyluzować,ale nie wiem jak
,za bardzo bym chciała jednak tą dziewczynkę
. Wieczorkiem zajrze
ja taka uparta jestem i jak on chce się godzić to ja unoszę się honorem
dzień chyba będzie do 

dowiedziała się też,że będzie chłopczyk i tak już zostało