Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 11:46   #331
gissh
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Gissh UWAZAJ na siebie oby to nie byla cukrzyca. A mialas juz test na glukoze robiony?
Miałam i właśnie wyszedł coś nie bardzo... Ginka zlecila mi wtedy dodatkowe badania i niby się okazało ze wszystko ok. Ale boję się żeby znowu jakichś skoków poziomu cukru nie było

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Gissh trzymam kciuki za wyniki a mąz niech dobrze wymasuje ci kark
Dzięki A co do tego masażu to będzie na pewno... TŻ jest właśnie w drodze z pracy po całym weekendzie, pewnie za jakąś godzinkę będzie już w domu i zaraz każę mu się za mnie zabrać (tzn. za mój kark)

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:53   #332
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

No i zawsze sie dziwilam jak komuś może sie śnić ktos z wizazu, soro go nigdy nie widział, a mi sie wlasnie dziś śnila Zaharia.... i że Miriam okazała sie chłopaczkiem
Ej no, przestańcie dolepiać conieco naszym córciom.

Ostatnio śniłam się Kropce (chyba , przepraszam, jeśli pomyliłam) i jej też się śniło, że urodziłam chłopca

Paczka, dzięki za artykuł. Aż się wzruszyłam
Fajne ciuszki wylicytowałaś. I cena też bardzo przystępna

Wow, Kropka. Zazdroszczę aktywności. Ja ostatnio chodzę jak śnięta ryba. Cokolwiek nie zrobię, to już jestem zmęczona

Domi, uważaj tylko. Nie jestem pewna, czy istnieje odwyk przeciwko polowaniom w szmateksie

A cholesterolem się zupełnie nie martwię, bo zawsze miałam poniżej normy. Tak po rodzicach

Aga_1981, wpadaj do nas częściej

Gissh, to dziś szaliczek i żadnych gwałtownych ruchów. Uważaj na siebie

Kuroikaze
, dzięki za info.
Tych ręczników to mam zresztą tylko 2. Kupiłam bo były słodziaste, a tak to pewnie i tak będziemy używać często tych najzwyklejszych

Brombusiu, ja zwykle byłam zmarzlakiem, ale od początku ciąży jest mi ciepło Chciałabym żeby tak zostało po porodzie
Stary 2009-09-21, 11:55   #333
bravurka
BAN stały

ehh znowu mnie czeka stres przez cały tydzień.
jest pecherzyk tylko że pusty raczej i nastepne usg za tydzień:mu r:
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:13   #334
malina81
Zadomowienie

Bravurko to nadal trzymam kciuki.

Kropcia ja psa nie mam ale codziennie rano jak wstaje to zastanawiam sie skąd ten bałagan. Codziennie to samo Nawet jak wieczorem sobie posprzątam to po porannym zbieraniu sie chłopaków jest to samo

Do mnie własnie dzwoniła pani dyrektor- poplotkować troche o nowych uczniach i w ogóle Mozna by pomysleć ze mam najlepszą dyrekcje na świecie ale tak na prawde to jak sie z nią pracuje to stres jest ogromny- przy czym człowiek jak nie wejdzie z nia na wojeną ściezke to ma szanse na przetrwane.
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:19   #335
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
hej
ja dis mialam aktywna nocke.. obudzilam sie o 3:05 a o 3:50 juz stwierdzilam ze denerwuje mnie takie bezczynne lezenie wiec wstalam, zrobilam prasowanie, pozmywalam, wypilam meliske, umylam umywalke w lazience, wlaczylam pralke.. polozylam sie o 5:55 ale jeszcze sie pokrecilam zanim zasnelam
no i zbudzila mnie powtorka brzyduli bo tz mi wlaczyl na wszelki wypadek jakbym chciala obejrzec
o kurcze!! to ja mam dzis przespane równe 12 godzinyn, tylko z 1 spacerem o 24 do wc,

nie wiem czy dziś jest tak duszno czy ze mną coś nie tak, ale siedzę i czuję jak sie pocę i tak mi jakoś słabo. Jak byłam na poczcie to musiałam wyjść na dwór bo jeszcze chwila i bym zemdlała!

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:20   #336
zaharia
Rozeznanie

Cytat:

No i zawsze sie dziwilam jak komuś może sie śnić ktos z wizazu, soro go nigdy nie widział, a mi sie wlasnie dziś śnila Zaharia.... i że Miriam okazała sie chłopaczkiem

wow, konspi ty mnie nie strasz!!!!:brzyd al:ale bylo by, pokoik w odcieniu rozu, ciuszki kolorowe tylko "kobiece"
ale mnie nastraszylas!!! tym bardziej, ze prawie kazdy mowi mi, ze brzuszek wyglada - na chlopaka!!!!

nic w przyszly wtorek mam usg - i jak uparta baba po raz 6 zapytam czy to miriam???

kochane mamusie bardzo dziekuje za troske - wczoraj mialam kryzys, skurcze czeste i bolesne, ale dzisiaj jest juz lepiej.
no tak miriam juz sie chce z rodzicami przywitac a my jeszcze nie gotowi, luzeczko i komoda dopiero pod koniec pazdziernika bedzie(zamowione- ale musze czekac )
wiec nic nie piore, bo nie mam gdzie tego schowac i kolo sie zamyka. od przyszlego tygodnia bede miec robotnikow- robie pralnie wiec.... same wiecie jak to z remontami.

moje mamusie - dla zaczynajacych nowe tygodnie dla kachuli, guci i paczki - wow ale ten czas leci!!1

bravurka - trzymam za dobre wiesci!!! no i oczywiscie tak jak cala reszta czekam na zdjecia naszego Pati.

oj nadrabiajac widze, ze te skurcze dopadaja prawie kazda, wiec wnioskuje z tego, ze moze to norma???? i tylko takie przygotowanie do porodu.
kochane trzymam za was wszystkie malinka, brombi, i wszystkie cierpiace.

sexy - kochanie:przytul :, pamietaj, ze szczera otwarta rozmowa jest jak balsam - bez wzgledu w jak strone pojdze jej rezultat. musisz glosno mowic o swoich uczuciach, ze boli, smuci czasami facetowi nalezy prosto powiedziec. kochana nie rezygnuj z "siebie" samej, bo tak latwo sie zagubic ale droga aby pyc ponownie soba jest trudna.
trzymam za WAS!!! nie poddawajcie sie!

u nas cieplutko, wiec chodze sie w cieniu, i w murach mieszkania
lezymy z miriam jak dwie glupie i juz nie mam pomyslu co na tej sofie robic
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:22   #337
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
A któraś z Was jest może z Wrocławia lub okolic??
Ja jestem z Trzebnicy wiec 25 km od wro

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Ja nie poszłam na wesele bo TŻ nie lubi chodzić tam, gdzie są moi koledzy, a to był ślub mojego dobrego kolegi, z którym wiele przeszłam i na dodatek sąsiada. Czuję się jak w więzieniu
Nawet jakby łaskawie zgodził się iść to tylko na ślub i z miną taką, że miałabym wyrzuty sumienia większe nić Himalaje
Szkoda gadać.Sama nie chciałam isć, bo chyba nie po to 1,5 m-ca temu wyszłam za mąż, żeby teraz takie cyrki odstawiać

Mam wszystko gdzieś.
A teraz TŻ pojechał sobie na mecz...

Mam ochotę gdzieś uciec ale nie wiem gdzie, nie mam pomysłu! Ale i tak zjem cos, wsiadę w samochód i gdzieś pojadę!!!
Oj powiem Ci ze kiedys tez mialam taka sytuacje.. Nie moglam wyjsc z kolega bo nie bo on jest zazdrosny z koleznka tez nie bo pojdziemy na miasto i tam duzo facetow sie kreci i zaraz ktorys bedzie mnie podrywal.. na dyskoteke nie bo on nie umie tanczyc a ja sama z dziewczynami nie moge bo zaraz ktorys sie do mnie przyczepi.. Ciagle jak szlam miastem to kolega jakis mowil mi "czesc Agus" i zaraz kto to czemu tak do ciebie mowi?! i nie docieralo do niego ze kazdy do mnie mowi "Agus" Po prostu bylam uwieziona i czulam sie jak w klatce! to byl chyba najgorszy okres w moim zyciu bo Ja poznalam mojego Tz jak mialam 14 lat a on mial wtedy 18 to zdazyl sie wyszalec a ja byl;am mloda wiec nie zdazylam.. i on nie mogl tego zrozumiec.. po jakis 3 latach meczarni i bycia razem powiedzialam mu ze czuje sie jak w klatce ze nie chce zeby tak dluzej bylo ze mam po prostu dosc.. ze potrzebuje wolnosci bo jak nie to koniec z nami.. ze ja tez potrzebuje czegos od zycia troche swobody a nie ciaglego tlumaczenia sie kto to po co i na co.. powiedzialam ze chce tydzien przerwy zero widzenia sie zero smsmow rozmow itp itd.. Dopiero wtedy do niego dotarlo ze sie mecze i juz moge wychodzic do kolezanek albo z kolezankami jezdzic na zakupy najakaies imprezy babskie z kolega moge sie spotkac pogadac na dyskotece bylismy kilka razy i mimo ze tanczylam z dziewczynami widzial ze nie interesuja mnie faceci ktorzy probawali sie do mnie przystawiac.. i teraz jest juz normalnie po prostu mowie ze chciala bym isc tam siqam i owam a on jak chce to albo niech idzie z kolegami albo niech sobie cos zaplanuje i juz i sie dogadujemy wiec zycze Ci zeby u Ciebie sie tez to zmienilo bo wiem jak takie zycie "w klatce" jest meczace

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość

no to już nareszcie troszke nadrobiłam
dzisaj sobie uświadomiłam że jestem w pełni szczesliwa.
mam moich dwóch najukochańszych mezczyzn cały czas przy sobie
z tż nareszcie zalczelismy sie dogadywac
Patryczek ładnie się rozwija i przybiera na wadze
mam wszytko co mi jest potrzebne do szczescia
nawet noc była w miare spokojna i troszke sie wyspałam.
pozniej jedlismy sniadanie w ogoródku korzystają z osatnich promieni słońca. Patryś troszke spędził czasu na dworze i śpi teraz
dobrze że tż narazie nie pracuje i jakoś razem dajemy sobie rade.
ale już od listopada wraca do pracy
tylko teraz zamiast codzienie pracowac od rana do wieczora to bedzie jedził na delegacje
pierwszy wyjazd w listopadzie na 6 tygodni
eh no ale ktoś zarabiać musi
Oj zazdroszcze ze masz Patrysia przy sobie ciesze sie nim jak najwiecej bo ani sie nie obejzysz a on wyrosnie na Mezczyzne i pozniej przyjdzie jakas dziewucha i Ci go zabierze :P i trzymam kciuki zeby bylo wszytsko po twojej mysli jesli chodzi o kolejna ciaze

A ja bylam u ffryzjera w czwartek obcielam troche wloski zrobilam grzywke i jestem zadowolona wkleila bym zdjecie ale moj glupi komputer mojego Fona nie chce zainstalowac W sobote bylam w szpitalu na ktg bo mnie brzuszek bardzo bolal ale okazuje sie ze jest wszystko dobrze.. gin mnie zbadal jestem pozamykana na 4 spusty Potem bylam na urodzinach u brata moejego Tzta i cos mnie grypa zlapala:/ wszystko mnie zaczelo bolec i nie moglam sie ruszyc wiec pojechalismy do domu a ja poszlam lezec i tak przelezalam caly weekend ciagle jedzac czosnek kapuste kiszona i pijac sok z cemuli i cytryne i mleko z miodem.. a w niedziele bylo u nas swieto sadow i tak bardzo chcialam isc Feel'a poslchalam tylko z balkonu niestety.. I dzisiaj juz mi lepiej nadrobilam wszystkie strony nowego watku :O i mam dosc.. plecy mnie zaczynaja bolec wiec zaraz ide sie chyba na troche polozyc U nas tak jak i u Kachuli zaczyna sie 35 tydzien I jest to ostatni tydzien 8 miesiaca wiec wielkimi krokami zbliza sie data porodu a u nas jeszcze remontt sypialni nie skonczony.. jak skonczymy wreszcie to lozeczko poskladamy i wam wkleje fotke a teraz zmykam sie troche powylegiwac w wyrku buzka

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:31   #338
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

Oj zazdroszcze ze masz Patrysia przy sobie ciesze sie nim jak najwiecej bo ani sie nie obejzysz a on wyrosnie na Mezczyzne i pozniej przyjdzie jakas dziewucha i Ci go zabierze :P i trzymam kciuki zeby bylo wszytsko po twojej mysli jesli chodzi o kolejna ciaze

w życiu go nie oddam
Stary 2009-09-21, 12:31   #339
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Zdecydowałam sie (wkoncu ) kupujemy te łóżeczko z all ,wychodzi ponad 100zł mniej niz w sklepie .

Domitez wybieram sie na szmaty we środe mam nadzieje ze coś wkoncu upoluje

Teraz powoli sie zbieram obejrzec z mamusia i Tż wózki i inne takie ..o i kupie pare specyfików do włosów które Domi poleciła

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-09-21 o 12:32
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:39   #340
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Ej no, przestańcie dolepiać conieco naszym córciom.

Ostatnio śniłam się Kropce (chyba , przepraszam, jeśli pomyliłam) i jej też się śniło, że urodziłam chłopca

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
wow, konspi ty mnie nie strasz!!!!:brzyd al:ale bylo by, pokoik w odcieniu rozu, ciuszki kolorowe tylko "kobiece"
ale mnie nastraszylas!!! tym bardziej, ze prawie kazdy mowi mi, ze brzuszek wyglada - na chlopaka!!!!

nic w przyszly wtorek mam usg - i jak uparta baba po raz 6 zapytam czy to miriam???
No co Wy dziewczyny, przecież sny to zawsze na odwrót
Zahario ciesze sie że juz jest lepiej. Leżcie tam na tej sofie spokojnie.

Cytat:
ehh znowu mnie czeka stres przez cały tydzień.
jest pecherzyk tylko że pusty raczej i nastepne usg za tydzień:mu r:
Hmmm... bądź dobrej myśli...

A Karenina sie nie odzywała?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2009-09-21 o 12:40
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:42   #341
gucia6
Zakorzenienie

Agusia, gratuluję nowego tygodnia.
I kuruj się ładnie

Zaharia, leż grzecznie i odpoczywaj. Miriam ma jeszcze czas, a gin na następnym badaniu niech sprawdzi jeszcze raz, że nic córci nie wyrosło
Ja ostatnio mojego zapytałam, czy mógłby sprawdzić płeć, to mi powiedział, że skoro zostało to ustalone wcześniej, to on nie będzie tego sprawdzał po raz kolejny I tak przy porodzie dowiemy się na 100%

Bravurko, mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm. Głowa do góry i nie myśl na razie o tym i skup się na Patryczku

Zmykam w takim razie doprowadzić kuchnię do używalności publicznej
Stary 2009-09-21, 12:45   #342
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

dzięki dziewczyny że wam się ciuszki podobaja chciaż są używane to co wypiorę i będą czyste a wogóle to jakbym kupiła z lumpka to też bym musiała wyprać.Już wypisałam blankiet może dziś już wyśle tej babce kase na konto tylko moja siora niech się z nią dogada.To akurat jak dla mnie mogą być te ciuszki.Ja tylko póxniej usiadę jak mi wyśle siora paczke to muszę zobaczyć co ile czego jest to zobaczę,może założe mu cos z tej paczki zobaczymy.Dzwoniłam do rodziców co sie z nimi dzieje bo cisza od nich jest ale piją chyba nikt nieodbiera no nic t rzeba im wpieprzyć.
Dzis muszę poprosić Grzeska żeby mnie ogolił bo ja już niewidze nic pod brzuchem,Napewno niedmówi hi hi ale nich na nic nieliczy bo jutro do ginka idę.
Stary 2009-09-21, 12:45   #343
domi7ks
Zakorzenienie

W sumie jaki to jest problem sprawdzić płeć dla gina...no chyna, że mu się nie chce ustawiać obrazu albo przybliżac Moj gin to od razu na poprzednim usg jak juz mnie tylko tym sprzetem dotknał to od razu widzial jaka płec. Ale nasza Dzidzia w ogóle nie jest wstydliwa

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:46   #344
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
A Karenina sie nie odzywała?
Właśnie dostałam od niej wiadomość
"U nas jakoś leci. Pogoda była super w weekend i nawet byłam trochę na świeżym powietrzu i żeby uczcić fakt, że mój puls w końcu jest poniżej 100 uderzeń na minutę napiłam się w końcu kawy Właśnie czekam na lekarza i zobaczymy co powie - czy wyjdziemy jutro czy pojutrze... taką mam przynajmniej nadzieję. Napiszę jak tylko będę coś wiedziała. Pozdrowionka i całusy dla mamuś "

Cytat:
W sumie jaki to jest problem sprawdzić płeć dla gina...no chyna, że mu się nie chce ustawiać obrazu albo przybliżac Moj gin to od razu na poprzednim usg jak juz mnie tylko tym sprzetem dotknał to od razu widzial jaka płec. Ale nasza Dzidzia w ogóle nie jest wstydliwa
Nie wiem jaki miał problem ostatnio mój gin, tym bardziej, że mała jest ustawiona pupą na moim żołądku i patrzy w kierunku jazdy (tyle, że na nietoperza). Może za tydzień mi powie

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-21 o 12:50
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:46   #345
bravurka
BAN stały

ile musialam sie nagimnastykowac żeby wreszcie fotki dodac. i za jakos przpraszam. apart przedwojenny.

posataram sie o lepsze
Stary 2009-09-21, 12:52   #346
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

ojej jaki słodziutki kochaniutki
Stary 2009-09-21, 12:52   #347
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
ile musialam sie nagimnastykowac żeby wreszcie fotki dodac. i za jakos przpraszam. apart przedwojenny.

posataram sie o lepsze
On jest po prostu boski
Stary 2009-09-21, 13:18   #348
kolanosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
hej
ja dis mialam aktywna nocke.. obudzilam sie o 3:05 a o 3:50 juz stwierdzilam ze denerwuje mnie takie bezczynne lezenie wiec wstalam, zrobilam prasowanie, pozmywalam, wypilam meliske, umylam umywalke w lazience, wlaczylam pralke.. polozylam sie o 5:55 ale jeszcze sie pokrecilam zanim zasnelam
no i zbudzila mnie powtorka brzyduli bo tz mi wlaczyl na wszelki wypadek jakbym chciala obejrzec
No no obie miałyśmy ciekawe nocki! Ja jeszczenie doszłam do siebie i śpię po 3 h po czym tak drętwieję, że płacze z bólu. ale mam nadzieję, że juz wkrótce będzie lepiej. Niestety nie moge sobie niczym ulżyć w bólu. Jest troszke lepiej jak TŻ wymasuje ale to dopiero wieczorem.
Ty kropeczk0 przynajmniej cos pożytecznego robisz, a ja leżę i kwitnęOby następna noc była lepsza dla wszystkich mamuś!

Cytat:

posataram sie o lepsze
Super chłopak! Jest śliczny isłodki jak cukiereczek

Ja tak się dziś kręcę i nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji. Rano byłam u lekarza rodzinnego by wypytac się o tę moją nieszczęsną nefrostomię i powoli się z nią oswajam. Z reszta dzis przyjeżdzaja moi rodzice, żeby mi troszkę pomóc więc następne dni nie będą takie złe. Niestety teraz ze mną jak z dzieckiem i nawet umyc sama się nie mogę....Ale z miłych rzeczy właśnie przyszły bodziaki zamówione na all i kocyk. Teraz to już musi być dziewucha bo zakupiłam pierwsze dziewczyńskie, różowe ciuszki Mam nadzięję, że się nie zdziwię
A po południu będę polować na aukcjach na pościel. wybrałam ze 4 rodzaję i tak jak niektóre z Was od tygodnia nie mogę się zdecydować. Ach nie byłam taka przed ciążą
No dobra kochane, buźka i miłego dzionka!

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

i oczywiści egratuluję nowych tygodni. Ja też zaczynam 28 tydz!
Stary 2009-09-21, 13:20   #349
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Bravurko ale on jest slodziachny schrupala bym go

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 13:29   #350
martaN23
Zadomowienie

Cytat:

posataram sie o lepsze
jej jaki on śliczny aż się polpłakałammacie teraz co świętować no i my ciotki wizażowe też:p arty:
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 13:44   #351
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Cytat:
Napisane przez bravurka

posataram sie o lepsze

BRAVURKA - JAKI ON JEST KOCHANY JEJKU JAKI SŁODZIUTKI TAKI FAJNY MALUSZEK :love :klas ki:kl aski:
Stary 2009-09-21, 13:58   #352
domi7ks
Zakorzenienie

Bravurka sliczny synek i jaki już duzy

Kropko mam do Ciebie pytanie, jesteś?

Stary 2009-09-21, 14:01   #353
tarasia
Wtajemniczenie

!

wreszcie nadrobiłam zaległości w czytaniu
Cytat:
Ja mam płyn Ziaji taki zielony, jest na nim napisane: profilaktyka infekcji. Moze faktycznie wybiore sie do jakiejs apteki i sama cos kupie, bo zanim bedzie wizyta to chyba oszaleje. A najgorsze jest to, że dbam o higiene jak moge a tu mnie takie coś dopadło
Domi ja od lipca mam już 3 zapalenie i też nie wiem czym jest spowodowane... o higienę dbam, przeziębiona nie jestem i sama się dziwię. ostatnio nawet pomyślałam, że może uczuliłam się na proszek do prania.. sama nie wiem. Wizytę mam za tydzień więc już doczekam ale przeraża mnie to...

bravurko przytulam! Patryczek to prawdziwy słodziak!

Guciu brzuszek zgrabniutki no i powiedz mi, gdzie macie takie piekne widoki?

Sexi jako żona od prawie 3 lat mogę potwierdzić to co już któraś wizażanka pisała, że : trzeba rozmawiać! jest to czasem cholernie ciężkie bo ktos musi się przełamać ale da się! trzymam kciuki, żebyście znaleźli jakiś środek na waszą kłótnię bo to nie pierwszy i nie ostatni raz...

Dziewczyny ze śląska - wy napewno macie sprawdzone przepisy na knedle! dostałam wór śliwek i muszę coś z tym zrobić

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 14:04   #354
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: !

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
wreszcie nadrobiłam zaległości w czytaniu

Domi ja od lipca mam już 3 zapalenie i też nie wiem czym jest spowodowane... o higienę dbam, przeziębiona nie jestem i sama się dziwię. ostatnio nawet pomyślałam, że może uczuliłam się na proszek do prania.. sama nie wiem. Wizytę mam za tydzień więc już doczekam ale przeraża mnie to...

Dziewczyny ze śląska - wy napewno macie sprawdzone przepisy na knedle! dostałam wór śliwek i muszę coś z tym zrobić
a masz jakieś spsooby, żeby załagodzic to zapalenie?bo ja własnie z tym mam pytanie do Kropki bo kupiłam saszetke Tantum Rosa i nei wiem jak mam sporzadzić ten roztwór
poszukam zaraz w googlach, ale wolalabym rady fachowca

a co do sliwek, to ja troszke zamroziłam

edit:znalazłam na temat Tantum Rosa http://talk.hyperreal.info/thread/15701 OMG!

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-09-21 o 14:09
Stary 2009-09-21, 14:08   #355
malina81
Zadomowienie

O matko!!! Bravurko jaki on kochany Jeszcze raz gratuluje slicznego synusia jest słodziutki
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 14:11   #356
kachula27
Zakorzenienie

Bravurciu synus sliczny,slodziacha

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 14:15   #357
bravurka
BAN stały

dziekuje dziewczyny.
ehh a ja jakoś nie najlpeiej sie czuje dziś. kurcze nawet nie wiem co mi jest
Stary 2009-09-21, 14:18   #358
kachula27
Zakorzenienie

A ja lece robic obiadek,dzis kurczak wg przepisu Brobmusi,tz juz łapki zaciera bo uwielbia takie makarony

Pozniej nadrobie tylko jak Was znam to z 5 stron bede miala do nadrabiania

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:17   #359
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

uuuu... ale jestem wsciekla

siadly nam dzis wszystkie zamki w samochodzie tz wpuscil wd40 w zamki do drzwi ale okazalo sie ze stacyjka i bagaznik tez zepsute.. one juz wczesniej czasem sie blokowaly ale dzis kaplica.. rano tz je wyciagnal ja zalatwilam w serwisie forda ze nam naprawia.. przez telefon pan serwisant powiedzial ze zamek stacyjki i bagaznika razem nas 400zl wyniesie a drzwi po 80zl.
no nic pomyslalam ze jak mus to mus.. poszlam tam z tymi zamkami, z Adrianem i bardzo mily serwisant mi zrobil nowe zamki pasujace do kluczyka za 140zl w sumie nie wiem czy mu sie szkoda mnie zrobilo a moze to przez to ze nie musial montowac tych zamkow bylo tyle taniej ale bylam zadowolona.. jak wracalam do domu spotkalam sasiada. zaczepil mnie i mowi ze mamy opone przecieta w samochodzie jemu pocieli wszystkie 4 kola a nam tylko jedno no a to byla praktycznie nieuzywana opona zimowka i to w dodatku bardzo droga (mielismy to akurat kolo jako zapasowe a tz kilka dni wczesniej przebil stara opone) wiec jeszcze lecielismy z kolem do wulkanizacji i musimy kupic nowa opone

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
dziekuje dziewczyny.
ehh a ja jakoś nie najlpeiej sie czuje dziś. kurcze nawet nie wiem co mi jest
moze to fasolka??

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:20   #360
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Bravurko Patryk to świetnie wygląda i na zdjeciu to kawał chłopa

Was nadrobić i jeszcze miec orientację to chyba nie w tym forum
ja byłam dziś u gina - wszytsko OK, jak zwykle dzidka nie miała zamiaru dac posłuchać serca, ile sie nagimnastykował, nawet zaczął ja przesuwać - ale od poczatku tak ma, Iza to sie chyba centralnie wystawiała a ta sie chowa, ale udało sie znaleźć serduszko
u nas Iza od sboty miała podwyższoną temperaturę, wczoraj cały dzień goraczkowała, po lekach mało co schodziło i szybklo wracało, byliśmy na pogotowiu - ale na szczęście oskrzela czyste lekko gardło czerwone i mieliśmy czekac, łatwo sie to mówi
dziś byłam w szpitalu u naszej pediatry - prawdopodobnie trzy dniówka - następny wirus pierun - jak będzie jutro po południu temperatura to mamy do niej sie zgłosić, dziś jest spokojnie, no zobacze ale jestem tak nie wyspana, ze szok, tym bardziej, ze musiałam wstać rano na mszę za rodziców, więc jak mi sie udało przysnąc rano to zadzwonił budzik
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości