|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
![]() Dzięki A co do tego masażu to będzie na pewno... TŻ jest właśnie w drodze z pracy po całym weekendzie, pewnie za jakąś godzinkę będzie już w domu i zaraz każę mu się za mnie zabrać (tzn. za mój kark)
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio śniłam się Kropce (chyba , przepraszam, jeśli pomyliłam) i jej też się śniło, że urodziłam chłopca Paczka, dzięki za artykuł. Aż się wzruszyłam ![]() Fajne ciuszki wylicytowałaś. I cena też bardzo przystępna Wow, Kropka. Zazdroszczę aktywności. Ja ostatnio chodzę jak śnięta ryba. Cokolwiek nie zrobię, to już jestem zmęczona ![]() Domi, uważaj tylko. Nie jestem pewna, czy istnieje odwyk przeciwko polowaniom w szmateksie ![]() A cholesterolem się zupełnie nie martwię, bo zawsze miałam poniżej normy. Tak po rodzicach ![]() Aga_1981, wpadaj do nas częściej ![]() Gissh, to dziś szaliczek i żadnych gwałtownych ruchów. Uważaj na siebie ![]() Kuroikaze, dzięki za info. Tych ręczników to mam zresztą tylko 2. Kupiłam bo były słodziaste, a tak to pewnie i tak będziemy używać często tych najzwyklejszych ![]() Brombusiu, ja zwykle byłam zmarzlakiem, ale od początku ciąży jest mi ciepło Chciałabym żeby tak zostało po porodzie
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
ehh znowu mnie czeka stres przez cały tydzień.
jest pecherzyk tylko że pusty raczej i nastepne usg za tydzień ![]() |
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Bravurko to nadal trzymam kciuki.
Kropcia ja psa nie mam ale codziennie rano jak wstaje to zastanawiam sie skąd ten bałagan. Codziennie to samo Nawet jak wieczorem sobie posprzątam to po porannym zbieraniu sie chłopaków jest to samo Do mnie własnie dzwoniła pani dyrektor- poplotkować troche o nowych uczniach i w ogóle Mozna by pomysleć ze mam najlepszą dyrekcje na świecie ale tak na prawde to jak sie z nią pracuje to stres jest ogromny- przy czym człowiek jak nie wejdzie z nia na wojeną ściezke to ma szanse na przetrwane.
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy dziś jest tak duszno czy ze mną coś nie tak, ale siedzę i czuję jak sie pocę i tak mi jakoś słabo. Jak byłam na poczcie to musiałam wyjść na dwór bo jeszcze chwila i bym zemdlała! |
|
|
|
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow ![]() ![]() ![]() , konspi ty mnie nie strasz!!!! :brzyd al: ale bylo by, pokoik w odcieniu rozu, ciuszki kolorowe tylko "kobiece"ale mnie nastraszylas!!! tym bardziej, ze prawie kazdy mowi mi, ze brzuszek wyglada - na chlopaka!!!! nic w przyszly wtorek mam usg - i jak uparta baba po raz 6 zapytam czy to miriam??? kochane mamusie bardzo dziekuje za troske - wczoraj mialam kryzys, skurcze czeste i bolesne, ale dzisiaj jest juz lepiej. no tak miriam juz sie chce z rodzicami przywitac a my jeszcze nie gotowi , luzeczko i komoda dopiero pod koniec pazdziernika bedzie(zamowione- ale musze czekac )wiec nic nie piore, bo nie mam gdzie tego schowac i kolo sie zamyka. od przyszlego tygodnia bede miec robotnikow- robie pralnie wiec.... same wiecie jak to z remontami.moje mamusie - bravurka - trzymam ![]() za dobre wiesci!!! no i oczywiscie tak jak cala reszta czekam na zdjecia naszego Pati.oj nadrabiajac widze, ze te skurcze dopadaja prawie kazda, wiec wnioskuje z tego, ze moze to norma???? i tylko takie przygotowanie do porodu. kochane trzymam za was wszystkie malinka, brombi, i wszystkie cierpiace. sexy - kochanie :przytul :, pamietaj, ze szczera otwarta rozmowa jest jak balsam - bez wzgledu w jak strone pojdze jej rezultat. musisz glosno mowic o swoich uczuciach, ze boli, smuci czasami facetowi nalezy prosto powiedziec. kochana nie rezygnuj z "siebie" samej, bo tak latwo sie zagubic ale droga aby pyc ponownie soba jest trudna.trzymam za WAS!!! nie poddawajcie sie! u nas cieplutko, wiec chodze sie w cieniu, i w murach mieszkania ![]() lezymy z miriam jak dwie glupie i juz nie mam pomyslu co na tej sofie robic
|
|
|
#337 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja jestem z Trzebnicy
wiec 25 km od wro![]() Cytat:
po prostu mowie ze chciala bym isc tam siqam i owam a on jak chce to albo niech idzie z kolegami albo niech sobie cos zaplanuje i juz i sie dogadujemy wiec zycze Ci zeby u Ciebie sie tez to zmienilo bo wiem jak takie zycie "w klatce" jest meczace![]() Cytat:
ciesze sie nim jak najwiecej bo ani sie nie obejzysz a on wyrosnie na Mezczyzne i pozniej przyjdzie jakas dziewucha i Ci go zabierze :P i trzymam kciuki zeby bylo wszytsko po twojej mysli jesli chodzi o kolejna ciaze![]() A ja bylam u ffryzjera w czwartek obcielam troche wloski zrobilam grzywke i jestem zadowolona wkleila bym zdjecie ale moj glupi komputer mojego Fona nie chce zainstalowac Potem bylam na urodzinach u brata moejego Tzta i cos mnie grypa zlapala:/ wszystko mnie zaczelo bolec i nie moglam sie ruszyc wiec pojechalismy do domu a ja poszlam lezec i tak przelezalam caly weekend ciagle jedzac czosnek kapuste kiszona i pijac sok z cemuli i cytryne i mleko z miodem.. a w niedziele bylo u nas swieto sadow i tak bardzo chcialam isc Feel'a poslchalam tylko z balkonu niestety.. I dzisiaj juz mi lepiej nadrobilam wszystkie strony nowego watku :O i mam dosc.. plecy mnie zaczynaja bolec wiec zaraz ide sie chyba na troche polozyc U nas tak jak i u Kachuli zaczyna sie 35 tydzien I jest to ostatni tydzien 8 miesiaca wiec wielkimi krokami zbliza sie data porodu a u nas jeszcze remontt sypialni nie skonczony.. jak skonczymy wreszcie to lozeczko poskladamy i wam wkleje fotke a teraz zmykam sie troche powylegiwac w wyrku buzka ![]()
|
|
#338 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam sie (wkoncu
) kupujemy te łóżeczko z all ,wychodzi ponad 100zł mniej niz w sklepie .Domitez wybieram sie na szmaty we środe mam nadzieje ze coś wkoncu upoluje ![]() Teraz powoli sie zbieram obejrzec z mamusia i Tż wózki i inne takie ..o i kupie pare specyfików do włosów które Domi poleciła
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-09-21 o 12:32 |
|
|
|
#340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zahario ciesze sie że juz jest lepiej. Leżcie tam na tej sofie spokojnie. Cytat:
A Karenina sie nie odzywała?
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-09-21 o 12:40 |
|||
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, gratuluję nowego tygodnia.
I kuruj się ładnie Zaharia, leż grzecznie i odpoczywaj. Miriam ma jeszcze czas, a gin na następnym badaniu niech sprawdzi jeszcze raz, że nic córci nie wyrosło ![]() Ja ostatnio mojego zapytałam, czy mógłby sprawdzić płeć, to mi powiedział, że skoro zostało to ustalone wcześniej, to on nie będzie tego sprawdzał po raz kolejny ![]() Bravurko, mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm. Głowa do góry i nie myśl na razie o tym i skup się na Patryczku Zmykam w takim razie doprowadzić kuchnię do używalności publicznej ![]()
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny że wam się ciuszki podobaja chciaż są używane to co wypiorę i będą czyste a wogóle to jakbym kupiła z lumpka to też bym musiała wyprać.Już wypisałam blankiet może dziś już wyśle tej babce kase na konto tylko moja siora niech się z nią dogada.To akurat jak dla mnie mogą być te ciuszki.Ja tylko póxniej usiadę jak mi wyśle siora paczke to muszę zobaczyć co ile czego jest to zobaczę,może założe mu cos z tej paczki zobaczymy.Dzwoniłam do rodziców co sie z nimi dzieje bo cisza od nich jest ale piją chyba nikt nieodbiera no nic
![]() ![]() ![]() t rzeba im wpieprzyć.Dzis muszę poprosić Grzeska żeby mnie ogolił bo ja już niewidze nic pod brzuchem,Napewno niedmówi hi hi ale nich na nic nieliczy bo jutro do ginka idę. ![]() ![]()
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie jaki to jest problem sprawdzić płeć dla gina...no chyna, że mu się nie chce ustawiać obrazu albo przybliżac
Moj gin to od razu na poprzednim usg jak juz mnie tylko tym sprzetem dotknał to od razu widzial jaka płec. Ale nasza Dzidzia w ogóle nie jest wstydliwa |
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam od niej wiadomość
![]() "U nas jakoś leci. Pogoda była super w weekend i nawet byłam trochę na świeżym powietrzu i żeby uczcić fakt, że mój puls w końcu jest poniżej 100 uderzeń na minutę napiłam się w końcu kawy Właśnie czekam na lekarza i zobaczymy co powie - czy wyjdziemy jutro czy pojutrze... taką mam przynajmniej nadzieję. Napiszę jak tylko będę coś wiedziała. Pozdrowionka i całusy dla mamuś "Cytat:
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-21 o 12:50 |
|
|
|
|
#345 |
|
BAN stały
|
ile musialam sie nagimnastykowac żeby wreszcie fotki dodac. i za jakos przpraszam. apart przedwojenny.
posataram sie o lepsze |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
ojej jaki słodziutki
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#348 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty kropeczk0 przynajmniej cos pożytecznego robisz, a ja leżę i kwitnę Oby następna noc była lepsza dla wszystkich mamuś!Cytat:
Ja tak się dziś kręcę i nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji. Rano byłam u lekarza rodzinnego by wypytac się o tę moją nieszczęsną nefrostomię i powoli się z nią oswajam. Z reszta dzis przyjeżdzaja moi rodzice, żeby mi troszkę pomóc więc następne dni nie będą takie złe. Niestety teraz ze mną jak z dzieckiem i nawet umyc sama się nie mogę....Ale z miłych rzeczy właśnie przyszły bodziaki zamówione na all i kocyk. Teraz to już musi być dziewucha bo zakupiłam pierwsze dziewczyńskie, różowe ciuszki Mam nadzięję, że się nie zdziwię![]() A po południu będę polować na aukcjach na pościel. wybrałam ze 4 rodzaję i tak jak niektóre z Was od tygodnia nie mogę się zdecydować. Ach nie byłam taka przed ciążą ![]() No dobra kochane, buźka i miłego dzionka! ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- i oczywiści egratuluję nowych tygodni. Ja też zaczynam 28 tydz!
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
Bravurko ale on jest slodziachny
schrupala bym go
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() macie teraz co świętować no i my ciotki wizażowe też![]() :p arty:![]()
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez bravurka ile musialam sie nagimnastykowac żeby wreszcie fotki dodac. i za jakos przpraszam. apart przedwojenny. posataram sie o lepsze BRAVURKA - JAKI ON JEST KOCHANY JEJKU JAKI SŁODZIUTKI TAKI FAJNY MALUSZEK ![]() ![]() ![]() klas ki:![]() ![]() kl aski:
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurka sliczny synek i jaki już duzy
![]() Kropko mam do Ciebie pytanie, jesteś? |
|
|
|
#353 | |
|
Wtajemniczenie
|
!
wreszcie nadrobiłam zaległości w czytaniu
![]() Cytat:
bravurko przytulam! Patryczek to prawdziwy słodziak! Guciu brzuszek zgrabniutki no i powiedz mi, gdzie macie takie piekne widoki? Sexi jako żona od prawie 3 lat mogę potwierdzić to co już któraś wizażanka pisała, że : trzeba rozmawiać! jest to czasem cholernie ciężkie bo ktos musi się przełamać ale da się! trzymam kciuki, żebyście znaleźli jakiś środek na waszą kłótnię bo to nie pierwszy i nie ostatni raz... Dziewczyny ze śląska - wy napewno macie sprawdzone przepisy na knedle! dostałam wór śliwek i muszę coś z tym zrobić
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !
Cytat:
bo kupiłam saszetke Tantum Rosa i nei wiem jak mam sporzadzić ten roztwór![]() poszukam zaraz w googlach, ale wolalabym rady fachowca ![]() a co do sliwek, to ja troszke zamroziłam ![]() edit:znalazłam na temat Tantum Rosa http://talk.hyperreal.info/thread/15701 OMG! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-21 o 14:09 |
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
O matko!!! Bravurko jaki on kochany
jest słodziutki |
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurciu synus sliczny,slodziacha
|
#357 |
|
BAN stały
|
dziekuje dziewczyny.
ehh a ja jakoś nie najlpeiej sie czuje dziś. kurcze nawet nie wiem co mi jest |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lece robic obiadek,dzis kurczak wg przepisu Brobmusi,tz juz łapki zaciera bo uwielbia takie makarony
![]() Pozniej nadrobie tylko jak Was znam to z 5 stron bede miala do nadrabiania
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu... ale jestem wsciekla
siadly nam dzis wszystkie zamki w samochodzie tz wpuscil wd40 w zamki do drzwi ale okazalo sie ze stacyjka i bagaznik tez zepsute.. one juz wczesniej czasem sie blokowaly ale dzis kaplica.. rano tz je wyciagnal ja zalatwilam w serwisie forda ze nam naprawia.. przez telefon pan serwisant powiedzial ze zamek stacyjki i bagaznika razem nas 400zl wyniesie a drzwi po 80zl.no nic pomyslalam ze jak mus to mus.. poszlam tam z tymi zamkami, z Adrianem i bardzo mily serwisant mi zrobil nowe zamki pasujace do kluczyka za 140zl w sumie (mielismy to akurat kolo jako zapasowe a tz kilka dni wczesniej przebil stara opone) wiec jeszcze lecielismy z kolem do wulkanizacji i musimy kupic nowa opone![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- moze to fasolka??
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
Bravurko Patryk to świetnie wygląda i na zdjeciu to kawał chłopa
Was nadrobić i jeszcze miec orientację to chyba nie w tym forum ja byłam dziś u gina - wszytsko OK, jak zwykle dzidka nie miała zamiaru dac posłuchać serca, ile sie nagimnastykował, nawet zaczął ja przesuwać - ale od poczatku tak ma, Iza to sie chyba centralnie wystawiała a ta sie chowa, ale udało sie znaleźć serduszko ![]() u nas Iza od sboty miała podwyższoną temperaturę, wczoraj cały dzień goraczkowała, po lekach mało co schodziło i szybklo wracało, byliśmy na pogotowiu - ale na szczęście oskrzela czyste lekko gardło czerwone i mieliśmy czekac, łatwo sie to mówi dziś byłam w szpitalu u naszej pediatry - prawdopodobnie trzy dniówka - następny wirus pierun - jak będzie jutro po południu temperatura to mamy do niej sie zgłosić, dziś jest spokojnie, no zobacze ale jestem tak nie wyspana, ze szok, tym bardziej, ze musiałam wstać rano na mszę za rodziców, więc jak mi sie udało przysnąc rano to zadzwonił budzik |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

oby to nie byla cukrzyca. A mialas juz test na glukoze robiony?
A co do tego masażu to będzie na pewno... TŻ jest właśnie w drodze z pracy po całym weekendzie, pewnie za jakąś godzinkę będzie już w domu i zaraz każę mu się za mnie zabrać (tzn. za mój kark) 

, przepraszam, jeśli pomyliłam) i jej też się śniło, że urodziłam chłopca 

Chciałabym żeby tak zostało po porodzie 
Nawet jak wieczorem sobie posprzątam to po porannym zbieraniu sie chłopaków jest to samo![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)