|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Przyszłam z jazd i jem ciągle. Serek, pudding czekoladowy, barszcz z uszkami. Mama przywiozła pierogi od babci Bo nie umie zrobić |
|
|
|
|
#3213 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14351577] w ogole zapomnialam Wam napisac ze wczoraj sniło mi sie ze moim mezem był Arab , mialam na imie Serena czy jakos tak ogolnie pokrecony sen i niewiem czmu akurat sniłam o tym dobreee a myślałam, że tylko mnie się śnią taki durne rzeczy Cytat:
prawie jak u mnie Cytat:
Cytat:
----------------------------- dzień dobry |
||||
|
|
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Dziunie ;*
Przyszłam do domu 40 minut temu i umyłam włosy, bo idę dziś do fryzjera Miałam dziś spr. z matmy. W jednym zadaniu kombinowałam, żeby mi wyszła taka delta, żeby dało się pierwiastek wyciągnąć A z historii to tak zmyślałam, że szok. Mam nadzieję, że nie będzie czytał na głos moich wypocin Już nieważe. Decyzja podjęta. Wczoraj miałam jakąś zawiechę przez chwilę, ale Martyna szybko odgoniła Martyna Cały czas się z tego tekstu śmieję Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14351577]odezwe sie dzisiaj na gadu i opowiesz mi o tym tez ![]() w ogole zapomnialam Wam napisac ze wczoraj sniło mi sie ze moim mezem był Arab , mialam na imie Serena czy jakos tak ogolnie pokrecony sen i niewiem czmu akurat sniłam o tym Ale to już nieważne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Już nie chodzi mi o to, że wiedział, bo z gimnazjum mógł pamiętać, tylko ten lizusowski tekst ![]() Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14359131]jeszcze korki mnie dzis czekaja... niech mnie ktos dobije ![]() [/QUOTE]![]() ![]() ![]() Edit: Dziewczyny, obczajcie to
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-21 o 15:48 |
|||
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest chyba tak źle, mój brat licencjata robił w Częstochowie
.Ale na magistra się już do Krakowa przeniósł Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Konto usunięte
|
BeaS
dzieki ![]() ladyanx |
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, demotywator debest
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Spadam do nałki Baj
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14359721]BeaS
dzieki ][/QUOTE]No co Chciałaś ![]() --------------- Demotywatory mnie wciągają, obczajcie ![]() http://demotywatory.pl/172803/Kto-wypina#comments ![]() http://demotywatory.pl/177278/Wzrok-...bylej#comments ![]() http://demotywatory.pl/173561/Jesien-zycia#comments słodkie ![]() http://demotywatory.pl/166060/Jak-dl...nacie#comments ![]() http://demotywatory.pl/173336/Wcale-...ladna#comments pocieszające ![]() http://demotywatory.pl/173365/Tak-wl...etyka#comments
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/173825/Prawdz...anova#comments
http://demotywatory.pl/171771/Premie...umial#comments http://demotywatory.pl/169930/Indywidualizm#comments --------------- Idę do książek Miłego dnia
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-21 o 16:14 |
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bejbosze ;*
To się mu powie - jak będzie trzeba to dobitnie ![]() Haha, Beata, ale mnie tymi demotywatorami rozbrajasz ; D A ze śledzikiem to prawda, już mi się na NK odechciewa wchodzić, bo zaraz mi się wyświetlają te wszystkie łańcuszki.. ADMINISTRATOR NK: JEŚLI CHCESZ WYŁĄCZYĆ ŚLEDZIKA, JE.BNIJ SIĘ OBUCHEM W ŁEB I ZA 15MIN. ŚLEDZIK ZOSTANIE WYŁĄCZONY. (a w domach ludzie po przeczytaniu tego na Wikipedię wchodzą, co to ten 'obuch' jest i czy trzeba do sklepu po niego lecieć Oddałam tą krew, fajna sprawa.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A demoty boskie. Te mi się spodobały chyba naj naj chociaż wszystkie mocne. http://demotywatory.pl/173365/Tak-wl...etyka#comments http://demotywatory.pl/169930/Indywidualizm#comments Ja wkleiłam łańcuszek i dostałam 10336580402764 euro gąbek od nk ;p |
|
|
|
|
#3223 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. ale Henio to mój ideał.. tak myślę co by go na studniówkę zaprosić... <333 2. Olsztyn.. wiesz, że zawsze mówiłam o nim "daj spokój"? do Olsztyna się na zakupy jeździ, nie na studia ;P blisko domu..i mlody Uniwerek... ALE.. jedna z lepszy geodezji w Polsce ![]() 3. POZWALAM wkleić skan kartki ![]() ładna, nie? ![]() btw, Dziewczyny (Opoczno, Studzienice i Łomża) kartki doszly? :/ bo do Was wysyłałam w srodę czy tam czwartek, a do Kamili w sobotę !! Cytat:
Jedź z nami ![]() dostałam kartkę !! ;*** dziękuję ;** Cytat:
Cytat:
![]() ja jak się uczę w ciągu tygodnia w sumie 4h to jest ZA dużo..a co powiedzieć w jeden dzień na raz ![]() Cytat:
zniszczyłaś mnie ![]() pudding właśnie, dlaczego tak mnie nazwałaś na kartce? Cytat:
już miałam ochotę Ci w tyłek nakopać ;Pja właśnie też myślałam o co cho z tym Jabłuszkiem ale szybko połapałam, że o Martę brykało ![]() Cytat:
ja mam swojego fryzjera najukochańszego zawsze tak masuje głowę... i takie ma delikatne palce <3333 haha. kiedyś kolezanka mi powiedziała, ze traktuję go jak męską prostytutkę ;P płacę mu za to, zeby robił mi dobrze tak to określiła ![]() Cytat:
OK. to kup mi teraz prezent na nk miałam sprawdzian z matmy ![]() może jakieś 3 będzie.. ![]() z PP dostałam piąteczkę ![]() także tego.. idę odpoczywać
|
|
#3224 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeeej jak ja wyglądam bez brwi i bez grzywki Cytat:
tyle prezentow i zyczen dostalam, uwazam że przydatny dzien w zyciu ![]() aaa i wczoraj pierwszy raz poszlam do sklepu, kupilam piwo i pokazalam wlasna legitymacje z data urodzenia Cytat:
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO ! ![]() ;][/QUOTE] dziękuję bardzo ![]() ale zwariowane dni to były
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
||||
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
oo kurcze, oczywiscie dziękuje bardzooo star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <- zadoścuczynienie ;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3227 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie tak samo Cytat:
Martyna : kartka doszła, swietna dziekuje w czwartek mam mniej lekcji to pojde kupic kartki i wysle ![]() u dentysty nie było az tak zle sprawdzian z historii masakra nie mialam zadnych zadan o powstaniach ani o wojnie swiatowej w ogole rano mialam taki fajny humor , ale wysiadajac z autobusu byłam niezle poirytowana dziewczyny z pierwszej klasy takie głupoty opowiadały ze szok. np. puscila jedna dziewczyna piosenke "sexy beach" czy jakos tak i zaczeła sie bulwersowac na caly autobus ze to plagiat itp. a ja musialam tego sluchac , bo nie wzielam sluchawek dobrze ze od przyszlego tygodnia bede jezdzila autem z przyjaciolka
|
|||
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzisiaj poszłam na wagary Co do śledzika to ja go usunęłam ![]() ![]() zaczynam się bać, bo coraz bliżej do egzaminu.. jutro mam kartkówkę z matmy i z informatyki, w czwartek francuski i kartkówka, na piątek test i wypracowanie |
|
|
|
#3229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi połowy wiadomości... Martyny, Kamila
![]() Cytat:
![]() Postu ladyanx mi nie zacytowało: u mnie i tak była dzisiaj lepsza akcja... Mamy ostatnią religię, ksiądz na początku powiedział, że wie, że nie będziemy przychodzić i dzisiaj część klasy idzie, ale patrzymy, gdzie reszta. Idę z kolegą i pytam się jednej dziewczyny (przewodnicząca nawiasem mówiąc, z którą chcąc nie chcąc muszę wszystko załatwiać... kujonek załamany, że nic jej nie wychodzi, a raczej wychodzi gorzej ode mnie Tak się dzisiaj na to wściekłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie tak... ale ogólnie to się trochę o Niego martwię ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14359445]effciaa16 tez mam niedlugo spr z mlodej polski... u mnie 3 z polskiego (ze sprawdzianu) graniczy z cudem...[/QUOTE] Ja mam w piątek ![]() Zaraz walę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja melduję, że moja wysłana ![]() Ja dwie z angola ![]() Mnie też ![]() To jak pisałam, idę biegać ale już się ściemnia Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-21 o 19:12 |
||||||
|
|
|
#3230 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
:-PCytat:
mój tasiemiec uśpiony coś ostatnio :-P Cytat:
Cytat:
u mojego fryzjera jest taki boski szampon i odżywka ale za drogie kurna ![]() i ma rację :-P xD 3 też dobra ocena! brawo za 5 :P ![]() za dużo się już dziś narobiłaś ?aleee się zmęczyłam na biologiii.. o ranyyy... myślałam, że usnę. ![]() zaraz idę się myć i.. idę odpocznę ![]() |
|||||
|
|
|
#3231 |
|
Konto usunięte
|
parodia
a z czego sie uczysz? ja chyba jakas sciage kupie bo jak ona (babka od polaka) z czyms wyleci to jest tylko po klasie: "co? a bylo cos takiego wogole? no prosze pani..." a ona "aa bylo bylo wszystko bylo nic noewgo tu nie ma"
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja niezłe ![]() haha, no właśnie ![]() gratki xD |
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14359131]witojcie
![]() poszlam dzis do szkoly z goraczka, i chyba grype mam bo wczoraj caly dzien przespalam (a jak nie spalam to mi bylo na przemian goraco i lodowato) i czulam sie jakby mi ktos igielki w cialo wbijal musialam isc bo sprawdzian z bezdomnych byl a nie chce juz na poczatku podpasc polonistce...tak sie zastanawiam jak ja wsyzstko ogarne - nauke na bierzaco i do matury... wydawalo mi sie ze mowilyscie cos o jakichs planach... to chyba dbry pomysl ale ja raczej nie zorganizowana jestem ale moge w umie przez tydzien na probe sprobowac dopiero poniedzialek a ja sie czuje jakby byl juz czwartek... (znaczy zmeczona jestem ) jeszcze korki mnie dzis czekaja... niech mnie ktos dobije ![]() [/QUOTE]tez jestem chora, tez mialam korki i tez mam nauki dosc:/ tymbardziej ze ja cala fizyke sie ucze od zera prawie.
|
#3234 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja nauka wygląda tak, że przeczytam temat i tyle. Pamięciówka nie dla mnie, wole kojarzyć niż odtwarzać. Tak wypadło, że moja klasa jest namocniejszą w szkole i ja się nie dziwię, jak słyszę ile oni się uczą w domu :O ...chociaż są i tacy, którzy "nigdy nic nie umieją" i nigdy za nic się nie zgłoszą - a jak przyjdzie co do czego to piątki... Cytat:
Btw. Jakbym czytała o naszej pani gospodarnej za kadencji pierwszej klasy xD! _____________ Uwielbiam chodzić do miasta po jedną rzecz i wracać z większą ilościa A jeszcze bardziej lubię, jak płaci mama-sponsor .A teraz suprise KARTKA MTYNAI'KA |
||
|
|
|
#3235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo, jestem z Ciebie dumna ![]() Karolina, musisz zdać. Też miałam w czwartek i też o 7.30. No zdasz jak bum cyk cyk ( Cytat:
![]() Hahahaha ![]() Cytat:
![]() W jaki sposób? ![]() A kiedys masz? ![]() Biegaj i wyrzuć z siebie emocje
|
|
|
#3236 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest sprawa -
pozdrówmy wszystkie mojego byłego chłopaka, który zresztą sam ze mną zerwał, gdyż nawet na wizażu mnie sprawdza, żeby ciągle mieć pod kontrolą to co robię ![]() |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w pier*ol to on nie chce? ![]() ed: ok, żeby nie było, ze jakaś niekoleżeńska jestem.. a teraz teges.. brzydalu ;P
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-21 o 20:30 |
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siemka ![]() Kamila, trzymaj się, Kochana
|
|
|
#3239 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawdę, czemu Ty nie chcesz już z nim być w ogóle, co? jak możesz ![]() taka wartościowa z niego osoba... a jak się stara teraz o Ciebie! zamykanie w złotej klatce to cudowne uczucie! a ja mu cześć nie powiem nienawidzę ludzi, którzy uwazają, iż są pępkami świata i nawet partnerów życiowych uważają za swoją własność. ktorzy kontrolują, bo nie umieja sie pogodzic z tym, że ktoś ich w swoim zyciu nie chce.
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-21 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

ot co.
wybaczcie, przeczytałam Was, ale już nie pocytuję...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Aż tyle ? Kuuuuuuujon ! 
ale za drogie kurna 

brzydalu ;P