|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
jak dla mnie to przegiecie. edit: dobranoc dziewczyny
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-21 o 20:57 |
|
|
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Spisałyście się, dziękuję
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć Dobranocy
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14363597]parodia
a z czego sie uczysz? ja chyba jakas sciage kupie bo jak ona (babka od polaka) z czyms wyleci to jest tylko po klasie: "co? a bylo cos takiego wogole? no prosze pani..." a ona "aa bylo bylo wszystko bylo nic noewgo tu nie ma" [/QUOTE]Z polskiego? Z podręcznika i zeszytu ![]() Cytat:
a nie chciałam wierzyć, jak mi Kamila napisała ![]() Cytat:
![]() to tego: Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-21 o 21:11 |
||
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Idę, bo mam dużo rzeczy do zrobienia
![]() Robię Martynie bransoletkę I jeszcze chciałam poczytać, poćwiczyć ![]() Ehe, nie ma czasu na to. Lecę, dobranoc, Żbiki
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?idź leniu patentowany! (i kto to mowi, hahaha.)dobranoc ja tez juz pojde
|
||
|
|
|
#3246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że nieładnie, ale musiałabym czekać dwie godziny na angielski, więc sobie poszłam do domu
![]() A co do śledzia to wyślę Ci na PW linka, bo chyba nie można tutaj ![]() Egzamin mam w przyszły czwartek o dziewiątej.. Cytat:
POZDRAWIAM SERDECZNIE |
|
|
|
|
#3247 | |
|
Konto usunięte
|
jak???
głupia jestem wiem Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------- jutro mam sprawdzian z polskiego ) i wybrałam temat na ustną: 'Topos wędrówki w literaturze. Omów różnorodność jego ujęć i funkcji, odwołując się do treści wybranych utworów.'
|
|
|
|
|
#3248 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14351577] w ogole zapomnialam Wam napisac ze wczoraj sniło mi sie ze moim mezem był Arab , mialam na imie Serena czy jakos tak ogolnie pokrecony sen i niewiem czmu akurat sniłam o tym [/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja mam pokręcone sny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też by tak było na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawo ![]() Dobranoc )--- Uhh ale mam lenia. W ogóle ostatnio jakaś taka rozmemłana ( Dobra, pouzewnętrzniałam się trochę, to idę xDTrzymajcie się Żbiczęta
Edytowane przez visionario Czas edycji: 2009-09-21 o 21:42 |
|||
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14365718]i tu sie zgadzam z Toba w 100 %
jak dla mnie to przegiecie. edit: dobranoc dziewczyny [/QUOTE]rowniez sie zgadzam! Cytat:
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Już w miarę ok
![]() Dobranoc, z kim się jeszcze nie żegnałam ![]() |
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie idziecie, wiec ja tez. Powinnam poczytac bezdomnych, ale chyba pojde juz spac. Dobranoc.
|
#3252 |
|
Rozeznanie
|
To dobrze
![]() Ja też idę, dobranoc
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie tak z niczego mnie kolka chwyciła i mnie boli przy każdym schyleniu czy śmiechu. A jutro czeka mnie bieg na 800m. Także trzymajcie kciuki, jak wyzionę ducha to pamiętajcie lubiłam Was. lecę poczytać i spaaać. Czuus. ;*
|
|
#3254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuwa, wezmę i ją w łazience przy korku do wanny zaczepie ![]() dostałam @ i boli mnie brzuch. :/ idę spać.. ![]() rano muszę mamę zawieźć do pracy :/ czyli muszę wstać przed 6:30 a do szkoły na 9:00 co za...dobranoc ;** edit: weszłam tu specjalnie po to, zeby wam napisać, że mogę oddać krew ![]() wyczytałam, że pół roku od wyjścia z mononukleozy można więc kończy mi się @ i smigam oddać pierwsze pół litra ![]() i będę regularnie co trzy miechy chodzić ![]() (i tak mi się przypomniało, bo któraś z was pytała o tabletki anty : można brać, a co do alergików : Cytat:
Cytat:
także tego.. dobranoc ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-21 o 23:49 |
|||
|
|
|
#3255 | |||
|
Konto usunięte
|
a uczyłas sie wczoraj
Cytat:
Cytat:
najlepszy czas bedziesz miala. ![]() Cytat:
ja to musze jeszcze poczekac ![]() u mnie w szkole sa akcje oddawania krwi tak srednio 2-3 razy w roku szkolnym. ------- dzien dobry ![]() pospałabym sobie jeszcze ![]() do 15 w szkole dzisiaj :cwaniak: takze kurde bedzie ciezko ![]() milego dnia Dziunie
|
|||
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14370608]
dasz radeeee najlepszy czas bedziesz miala. ![]() [/QUOTE] jasnee bede biegla jak strzala ![]() zjem platki i smigam na autobus, milego dnia. ;*
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Dziunie ;**
nie wyspałam się musiałam wstać o 6:30. idę się kąpać i może coś z tej geo jednak poczytam, bo wczoraj się w końcu za to nie wzięłam (niech mi ktoś odda trochę mobilizacji ! miłego dnia Lachony ;* mój nie będzie miły bo mam dwa polskie na dzień dobry boli mnie brzuuuuch maaaamooo.
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry wszytskim i milego dzionka
wlasnie wrocilam ze szkoly odwolali mi faki
|
#3259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Na dobry początek dnia zapodam Wam taki tekst ![]() Dziś rano do mojego pokoju wchodzi Dziadzio ( ). Ja coś tam robiłam, a on do mnie:D: A Ty do szkoły nie poszłaś? Ja: Dzisiaj mam na później. D: A myślałem, że zapomniałaś. ![]() Z muliny (dlatego się śmieję, że Martyna ma zamiar ją nosić )Cytat:
Czwartki są szczęśliwe ![]() Cytat:
Dziękuję Trzymaj się ![]() Cytat:
Będziemy pamiętać. ![]() Cytat:
![]() Żbiczku
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
hejka Żbiki ;*
Ladyanx, dzięki za kartkę ;* ja też myślałam, że szczęście sprzyja tylko lodożercom, normalnie tą kartką zrujnowałaś moje dziecięce wyobrażenie o świecie ! ;* dostałam też kartkę z Włoch od Evi ![]() możecie ją zobaczyć na moim profilu postcrossingowym ![]() niach. no to lecę. sprawdzian z gegry jak zawsze : 30 beznadziejnych zadań.. do cholery. a mama mówiła :"ucz się dziecko" ![]() no to tego.. będę kopsać stąd. buźka ;*
|
#3261 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś rano to wyczytałam z plakatu i jestem 'nienaturalnie podniecona' jak to mój Martens powiedział(a).Cytat:
dziś też miałam cud zestaw lekcji: przedsiebiorczosc, biologia, 2xpolski, wos.. ![]() Cytat:
_________ Olewacie się z pisaniem !Dostałam dziś moją pierwszą postcrossingową kartkę ze Słowenii. Problem tkwi w tym, że nie jestem w stanie rozszyfrować co jest na niej napisane ![]() a poza tym jestem jestem w dalszym ciągu zdruzgotana wczorajszym zachowaniem mojego eks-tż'ta, absolutnie Wracając ze szkoły do domu złapałam się na tym, że zastanawiam się co Wam napisać jak wróce ![]() Dnia Miłego ![]() |
|||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Uroczyście oświadczam, że koniec z moim leniem !
Czułam się dziś jak kompletny matoł i zaczynam się naprawdę uczyć. Tak więc tego, idę do książek xD Miłego dnia Edit: Sory, że tak z du.py tekst walnęłam
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja niestety muszę jechać do Giżycka ![]() w następną środę jadę z moim Gosiasem. ja dwa polskie ![]() pani dyrektor chyba dawno w pierdziel nie dostała ![]() matma, ruski, historia, ang, religia, polski i wf na matmę muszę zrobić chyba 30 zadań + praca domowa ![]() na ruskim kartkówka ze słownictwa (a tego chyba ze trzy strony a4 , na angolu to tak luz jak zawsze, religia - pierdzenie, polski zamuła i na wf pewnie na bieganko :/ chyba znowu zapomnę bytów ![]() ja już chcę piątkuuuuu... ja dostałam już dwie z Finlandii i dzisiaj z Włoch ![]() TWÓJ EKS-TŻ JEST PRZYKRY sorry, musiałam haaa, Kamila się łapie na uzależnieniu ;P Cytat:
![]() i ja się dzisiaj zaczynamm uczyć :P bye ;*
|
|
#3264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł Naleśniki ;***
Cytat:
. I nie ma za co . Bo ja kocham poddingi A jaki chcesz ? Jestes hardkorem ? No ja to wiem ![]() Edit. Usunęłam całą twoją wiadomość i nie wiem co zacytowałam ![]() Cytat:
Hejo ! Ale ujawnij się, pokaż że nas czytasz ! ![]() Cytat:
![]() A ja w szkole nie byłam dziś . Jakoś tak wyszło, że lekcje beznadziejne to i nie poszłam. Na piwo poszłam z kolegą na cały dzień, spałam w parku na nim ;p, tzn na jego ramieniu żeby nie było. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-09-22 o 15:31 |
|||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Reg, a do Ciebie kartka doszła?
![]() kurczęęęę :/ no jakiś żart chyba. a takie ładne zielone kartki Wam kupiłam
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzięła trzy takie same, tak mi się ta zieleń spodobała to z tej serii co Beata oczobitnie różową dostała ![]() Wam, żeby nie kaleczyć oczu wybrałam zielone edit: mój 1991 post
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam jeść przed komputer
![]() Dziewczyny, obczajcie. ![]() Razi mnie słońce przez okno, a że akurat mama tędy przechodziła to zapytałam czy opuści roletę. Spytała którą, a ja odpowiedziałam, że środkową. Ona na to, że przecież dwie są. ![]() Cytat:
Tylko dziś 2, a tak to ciągle po 7 i raz 8 ![]() Właśnie tak patrzę o co Ci chodzi
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.![]() I doszła moja pierwsza kartka z postcrossingu ![]() Kamila Kocham kotki ![]() Dziękuje
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Helol Zbiki ;*
Martyna - dostalam Twoja kartke, moge sie podniecic? czekam na Twoje pozwolenie Spie.przyly mi sie znaki polskie. Wiec ajm sory, bedzie tak nie po polskiemu dzis. ![]() Akcja z religii dzisiejsza: (ksiadz dyktuje notatke) "(...) malzonkowie zobowiazuja sie do utrzymania stosunkow wylacznie ze soba..." (tu ksiadz sie zacial, chwila ciszy) kolega: ... ze soba samymi! EDIT: Beata - srodkowa roleta ![]() A jeszcze jeden tekst, ta sama lekcja religii: Cisza, piszemy notatke, kolega sie smieje na caly glos, ksiadz do niego: No i co sie smiejesz? Z czego sie tak smiejesz?! (wyraznie wkurzony), a kolega z pelna powaga: Pan Jezus nakazal sie cieszyc ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-22 o 15:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

zamykanie w złotej klatce to cudowne uczucie!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a nie chciałam wierzyć, jak mi Kamila napisała 
brzydalu ;P

wybaczcie, przeczytałam Was, ale już nie pocytuję...