|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Anielllko, witaj zgubo kochana ![]() Dziękuję, Ciebie też zgubo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i współczuję tych sprawdzianów, niech moc będzie z Tobą! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BRY dziewczonki ![]() Dzisiaj mam wolne od dzieciaków więc postanowiłam to wykorzystać na małe SPAwanie. Nałożyłam sobie zieloną maskę na buziaka, zrobiłam też peeling kawowy i czuję się znacznie lepiej. Zaraz zabieram się do wymyślania scenariuszy zajęć dla dzieciaków na ten tydzień. Wiecie co, chodzi mi po głowie pomysł by zrobić studia podyplomowe z socjoterapii, resocjalizacji albo mediacji.... 3-letnią socjoterapię można już zacząć na 5 roku studiów (czyli teraz;p nie wiem czy nie jest już za późno na składanie dokumentów;p). Cała impreza kosztuje łącznie 4.500 zł. Miałabym wtedy chyba lepsze przygotowanie do samodzielnego prowadzenia grup socjoterapeutycznych itp. Polubiłam taką pracę podczas tych praktyk. Z drugiej strony - resocjalizacja - marzyłam kiedyś o niej, ale chyba trudniej jest znaleźć potem pracę bo podobno w takich placówkach stanowiska są z góry obsadzone na najbliższe 10 lat...;/ (wiadomo, zależności rodzinne i te sprawy). No i mediacja - podobno przyszłościowy kierunek, a ja kiedyś byłam zafascynowana pracą w sądzie... ;p No i mam mętlik w głowie. ![]() ![]()
![]() |
#302 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przejmuj się !!! ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio wysłalam zgłoszenie na bezpłatne szkolenie 3 dniowe w jakiejś atrakcyjnej miejscowosci turystycznej, z wyżywieniem i materiałami szkoleniowymi. Jest to projekt pt" wiedza i przedisebiorczosc" min. dla absolwentow mojego kierunku studiow i pokrewnych.... ![]() ![]() ![]() A Wam jak mija dzionek ...???? Ja siedze i kuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Wtajemniczenie
|
Inesko, pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą. To taki kierunek, po którym na szczęście nie mogę/nie chcę pracować w szkole jako nauczyciel
![]() ![]() Cytat:
![]() No a atrakcyjna miejscowość turystyczna brzmi kusząco ![]() ![]() Bidulka ![]() Ja z kolei siedzę i przetrzepuję cały internet w poszukiwaniu materiałów na zajęcia... poza tym ciągam nochalem i tamuję swój piekielny katar ;p Hmm, a no i jeszcze nastawiam się psychicznie na poważną rozmowę z Tżtem ![]() Zmykam szamać amku ![]() A co do tematu zgub, to gdzie jest kostka i mamrocia? ![]()
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
zaliczylam dziewczynki ZALICZYLM !!
![]() ![]() ![]() a teraz lece na aerobik ![]() buziaki ![]() ![]() ![]()
#305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zadowolona
![]() ![]() -Wiesz co? -Co? -Przytyłam z 2 kg ![]() - iiiii? -Musze to zrzucic i wiecej zaczac sie ruszac -Wierze ze dasz rade -Pasowalo by troche pochodzic -Dzis nie dam rady ale jutro jak chcesz to moge przyjechac do Ciebie i mozemy pochodzic razem -Jesli chcesz to przyjedz <powiedzialam z nutka obojetnosci ![]() Wiec on teraz liczy na spotkanie i juz sie umowilismy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska, Ines- wiem, jest bezbłędny
![]() ![]() Niuniuska- mam nadzieję, że rozmowa z TŻ będzie owocna ![]() ![]() Odnośnie kierunków studiów wiem, że to trudny wybór... Z jednej strony człowiek chciałby to, z drugiej tamto... A siamto jest z kolei najbardziej opłacalne. Trudno mi cokolwiek doradzać, bo żaden ze mnie ekspert w kierunkach, które wymieniłaś, ale mam nadzieję,że podejmiesz jak najlepszą decyzję ![]() Ines- fajny pomysł z tym szkoleniem, trzymam kciuki, żeby Ci się udało ![]() Ja za jakiś czas zamierzam pomęczyć szefa, żeby wysłał mnie na szkolenie z serii "jak sobie radzić z trudnymi klientami". Niby w firmie śmieją się, że jestem w tej dziedzinie największym specjalistą i przy moim słodkim głosiku największy furiat wymięka, ale niestety sama dobrze wiem, że czasem trafiają się jednostki, z którymi żadną siłą nie jestem sobie w stanie poradzić ![]() ![]() Kamilko- gratulejszyn ![]() ![]() ![]() Olciu- dziękuję Ci ślicznie ![]() ![]() Poza tym zgadzam się z Niunią, że powinnaś pofatygować się do lekarza sprawdzić czy to chroniczne zmęczenie to nie jest coś poważniejszego niż się wydaje. Choćby po to, żeby się upewnić, że wszystko ok.
#308 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Limonko - wyzyskujesz tego swojego szefa na MAXA :P on chyba długo nie pociągnie przy Tobie ![]() ![]() ![]() A mi się wszystko myli....siedze nad tymi notatkami i dostaje bzika,,,mam się między innymi nauczyc jaki zabieg sotuje sie kiedy ,jakie są wskazania, przeciwwskazania, biologiczne działanie...a wszystko jest do siebie podobne ![]() Tiaaa dobra już nie narzekam sama sobie taką szkołę wybrałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
niby go skreslilam ale jak mi sie przypominaja jego oczka, klata, brzuszek i jego woda po goleniu to mnie ciarki przechodza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Limonko w ogóle to gratuluje ze w koncu trafilas na szefa-człowieka ![]() a u mnie dzisiAJ caly dzien ktos w domu siedzial najpierw 2 kolezanki potem ciocia jeszcze wpadla ![]() ahhh jak dobrze ze dzisiaj nie ma zadnych fajnych seriali bo musze dzisiaj isc szybciutko sie wykapac i szybciutko polozyc spac bo jutro rano bede musiala sie zwlec z lozka ![]() ![]()
![]() |
#311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja pocwiczyłam dziś całe 25 min ![]() ![]() Ehhhh i zjadłam ciasto ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z resztą prawda jest taka, że szkolenie to nie tyle wydatek ile inwestycja. Koniec końców to firma osiąga większe zyski jeśli ma odpowiednio wykwalifikowaną kadrę. Jeśli chodzi o szefa to oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest jedyny w swoim rodzaju,ale jeśli chodzi o temat poszerzania kwalifikacji to na poprzedniego też nie mogłam narzekać. Firma dofinansowała mi 2 semestry angielskiego oraz zapłaciła za kurs sekretarsko-asystencki i szereg kursów związanych z produkcją filmów. Ważne jest, żeby wyjść z inicjatywą. Powiedzieć: "znalazłam fajny kurs, myślę, że dzięki niemu będę bardziej efektywnie pracować" i szef jeśli ma możliwość i środki często nie mówi nie. A jeśli powie zawsze można przekonać go do zmiany zdania wrodzonym wdziękiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To jesteś o 25 minut lepsza ode mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, miałyście racje- piramidki Liptona są bosssskie ![]() ![]() Przy okazji... Jeśli któraś z Was lubi twórczość Almodovara w piątek w Multikinach w całym kraju jest maraton jego filmów. Ja już zaczęłam namawiać znajomych ![]()
![]() |
#313 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
Cytat:
pamietamy ![]() Cytat:
![]() hej hej zgubo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny wlasnie zlapalam sie na mysli ze ja dalej nie wiem co chce w zyciu robic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jestes młoda masz przed sobą jeszcze kawał życia i na pewno wymyślisz coś ciekawego, możesz iśc na jakieś kursy itd. Trzeba tylko chciec!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niuniusiu, świetny pomysł z tymi podyplomówkami. Jak na mój gust, mediacje brzmią całkiem interesująco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja po korkach obejrzałam filmik 'Bride Wars'. Całkiem przyjemny ![]() ![]() ![]() Mamy jakieś problemy z routerem i nie wiem nawet, czy jeszcze mam net ![]()
![]() |
#316 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Zuch!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ojjj, każda praca ma swój urok. Kochana, ja mam tyle zainteresowań, że starczyłoby dla co najmniej 15 osób ![]() Cytat:
![]() Uwaga, inesko, MOBILIZUJĘ CIĘ! Wiesz... ciasto było z mąki, a w mące siedzi takie coś, zobacz: http://www.farmer.pl/Resources/253/wolek.kozlowski.jpg ![]() ![]() Cytat:
Jutro wkleję, obiecuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tż sam na sam z kadrową i księgową? ![]() ![]() No nic kochane, zmykam spać.... Kupiłam dzisiaj bluzeczkę (właściwie to Tż mi ją zasponsorował ![]() ![]() ![]() Dobrych snów, branoc ![]()
![]() |
#317 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hey Hi Hello
![]() Cytat:
![]() Po pierwsze: głupia jak but to Ty jesteś mówiąc takie rzeczy! Po drugie : Mamrotko... Zdecydowałaś się zostać mamą! To jedna z piękniejszych życiowych ról, ale też taka, która wymaga chyba najwięcej siły i odwagi. Łatwo jest zapisać się na kurs językowy czy kolejny fakultet,ale podjąć się wychowania małego człowieczka? To jest dopiero coś! Nawet nie wiesz jak Cię podziwiam! Po trzecie: o ile mi wiadomo do 70-tki zostało Ci jeszcze trochę czasu. Urodzisz małego kurczaczka, jak to się ładnie mówi "odchowasz" i będziesz mogła pomyśleć o rozwoju zawodowym. Jesteś taką świetną, inteligentną babeczką, że na pewno wymyślisz coś fajnego. Po czwarte: ja wiem co chcę robić w życiu? Wolne żarty ![]() ![]() ![]() A koniec końców i tak nie wiadomo co każda z nas będzie w przyszłości robić. Plany planami,ale przecież na życie nie sposób napisać gotowego scenariusza... No! Powiedziałam! ![]() Prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą oschłość czy nie okazywanie czułości strasznie mi się kłóci z Twoją osobą! Jesteś taka ciepła i sympatyczna, że zwyczajnie nie umiem sobie u Ciebie tych cech zwizualizować ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Niuniuska;14369969] ojjj, każda praca ma swój urok. Kochana, ja mam tyle zainteresowań, że starczyłoby dla co najmniej 15 osób ![]() [QUOTE=Niuniuska;14369969] Jak już będziesz te 15 osób obdzielać daj znać- może ode mnie też coś wezmą. Myślę, że mam zainteresować mniej więcej tyle samo co Ty ![]() Cytat:
![]() Oczywiście celem ocieplania stosunków z TŻ...? ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak to jest, ale jesteście jedynymi osóbkami, z którymi jestem w stanie rozmawiać o sensie życia przed 6.00 rano. Rodzinie na wszelkie próby rozpoczęcia rozmowy (na dowolny temat) odpowiedziałabym pewnie "mrumrumru... (zieeeeeeeew) mrumrumru" ![]() Zmykam szybciutko zobaczyć co się dzieje na innych wątkach, a później prysznic, ogólne ogarnięcie się i do praaaacyyyy... ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis odwazylam sie wejsc na wage ![]() ![]() bo przez ostatni tydzien strasznie sie objadalam i wogole myslalam ze przytylam z 3 kg w najlepszym wypadku ii bylam przygotowana na conajmniej 74 kg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Właśnie wstałam i biegnę oglądać pierwszy odcinek Housa z nowej serii. Jupi!!! ![]() potem wrócę do Was! ![]()
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Niuniuska blehhh ten robal jest okropny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamrotko jak dziś humorek ? Mam nadzieję, że wszystkie dziweczyny w końcu przemówiły Ci do ROZUMU ![]() ![]() ![]() bolerka - dzień dobry ![]() ![]() fiolusiek - zadziwia mnie Twoja waga, może oddam ci pare moich zbędnych kg i się szybko z nimi rozprawisz ![]() ![]() ![]() WITAM MIŁE PANIE ![]() ![]() Właśnie popijam kawke i niedługo lece na zajęcia ![]() Dziś do tego mam "ukochany" w-f ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#321 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hyhy, co do tego (nie)okazywania czułości... ostatnio z siostrą doszłyśmy do wniosku, że my tak już mamy w stosunku do naszych partnerów. Zarówno jej, jak i moje ulubione powiedzenia to: "zostaw, nie ruszaj, nie dotykaj, wyjdź, niiiiieee" ![]() ![]() ![]() ![]() do tego na dłuższą metę raczej niepotrzebna mi bielizna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje kochane, witajcie ![]() Wklejam Wam moje ostatnie zakupki i mam pytanko do specjalistek od mody;P Czy mogę nosić ten szaliczek do szarego sweterka czy to wygląda wsiowo/beznadziejnie/niemodnie? ![]() ![]() A teraz zmykam zmyć maskę z włosków i do śniadanka. Ostatnio zaczęłam dbać o moje loki, poświęciłam się dla nich aż tak, że piję pokrzywę (smakuje jak zmielona trawa, fuj). Muszę kupić jakiś lekki szamponik dla dzieci, odżywkę bez różnych świństw i może doprowadzę moje loczki do porządku po prostowaniu;/... To dziwne... kiedyś oddałabym wszystko by mieć proste włosy, nienawidziłam swoich loków. A teraz przeprosiłam się z nimi i za nic w świecie nie oddałabym moich falo-loków ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-22 o 08:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
nie straszcie mnie ze mi jeszcze wroca te kg
![]() ![]() ![]() ![]() ines.. wiesz z checia bym ci pomogla ale wybacz nie przyjmuje kg na + jedynie te na - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też kiedyś średnio lubiłam swoje loki, na szczęście dość szybko mi to przeszło. Cytat:
![]() Chciałam powiedzieć, że TŻet właśnie się zameldował, jest już po konferencji, a teraz kobietki ciągną biedaczka do galerii ![]() Od rana boli mnie brzuch, więc to na pewno zbliżający się @, czyli znowu ze starań nici ![]() ![]() Skoczę chyba na basen, potem pobędę przez chwilę przykładną żoną i zrobię jakiś obiad ![]() Zmykam do innych wątków. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#324 | |
Zadomowienie
|
A jednak dziś w-f nie mam bo jakaś rada jest czy cos
![]() ![]() Nie ma zwolnien z w-f nawet jak się przyniesie zwolnienie to i tak 3 godz trzeba sobie grzecznie siedziec na ławce ![]() ![]() ![]() Niuniuska ja kocham słodycze i nic na to nie poradze ![]() A co do szaliczka to wydaje mi się że będzie pasował, w konuc sweterek jest gładki, nie ma żdnych wzorów wiec będzie sie ładnie komponował ![]() Cytat:
![]() ![]() wzajemnie ![]() a ja właśnie wszamałam pyszna owsiankę z serkiem wiejskim, arbuzem i jabłuszkiem ![]() ![]() i teraz musze troszkę sie pouczyc ![]() miłego dnia!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
hej
![]() wiecie co ja zrobilam ![]() ![]() wstalam sobie rano poszlam pobiegac potem dietetyczne sniadanko kapiel i te sprawy, no i w koncu wyszykowana wyruszylam na miasto, kupislam sobie zeszyty spodnie i kefir bo zglodnialam, potem grzecznie poszlam na aerobik po aerobiku wrocilam do domu i jem obiad: jakas zupka mamci-bardzo dobra oraz kurczaczek i pomidorki. Wszystko fajnie ladnie ale przed chwila zjadlam pol opakowania ptasiego mleczka! rozumiecie to POL OPAKOWANIA!! tylko isc i palkac, czy ja jestem normalna??? no jak tak mozna ![]()
#326 |
Zadomowienie
|
Hej słonka,
Jeszcze raz was przepraszam, że ostatnio tak rzadko się pojawiam, ale to z wiadomego powodu ![]() ![]() ![]() Przeczytałam wszystkie wasze posty i dziękuję za Wasze wsparcie, troskę i rady. Wszystkie wzięłam sobie do serca i teraz "przerabiam". Wiem raczej na pewno, że pojedziemy na to pomorze, ale wiem też, że jestem silna mimo tej nerwicy, pójdę na terapię, jeśli będzie trzeba to przez jakiś czas wspomogę się znowu lekami i pokonam nerwicę. Znudziło mnie też udawania, że dobrze się czuję i nic mi nie jest, więc zadzwoniłam do mamy i powiedziałam co i jak, powiedziałam, że proszę ją o współpracę, że nie chcę życ z nerwicą i jak na razie powiedziała, że pomoże mi finansowo, że wyśle mi kasę i mam isc do lekarza, a jak przyjedziemy na pomorze to "pomyślimy, pójdziesz na terapię i dasz radę". Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona i serio wierzę, że mi się uda. Mam wprawdzie wyrzuty sumienia, że zamęczam Was moimi problemami i stałam się monotematyczna, ale obiecuję, że to ostatnia tak długa wzmianka o nerwicy. Limonka - wyglądałaś pięknie w tej spódniczce i niesamowita z ciebie laska! Zgadzam się z dziewczynami, że powinnaś zamieścic więcej zdjęc na naszej klasie ![]() A co do tańca na rurze, to AAAAAAAA - to moje marzenie! Ja w tym nie widzę erotyzmu, ja w tym widzę sztukę, serio! To co te dziewczyny wyprawiają ![]() Niuniuska - Super zakupki i jak najbardziej możesz nosic ten szaliczek do szarego sweterka ![]() Bardzo mi przykro z powodu twojej babci. Jestem przekonan, że mimo wszystko, duchem jest z tobą i będzie nad tobą czuwała. Co do tej nachalnej panienki to ja bym powiedziała Tżtowi, że nie życzę sobie, żeby ona do niego dzwoniła o tak późnej porze. Może jestem staroświecka, może głupio zaborcza, ale uważam, że to jest to trochę przegięcie. Możesz wyjaśnic Tżowi, że nie zabraniasz mu miec koleżanek, bo to znowu byłoby przegięcie z twojej strony, ale takie długie wieczorne rozmowy z jedną koleżanką są wyrazem braku szacunku wobec ciebie. Przynajmniej ja tak uważam. Ok, dziewczyny, ja muszę się jakoś wziąc w garsc, posprzątac mieszkanie i udzielic korepetycji, co ostatnio urosło u mnie do rangi wielkiego wyzwania ![]() Trzymajcie się i miłego dnia życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |||||||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baciki? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() staram się jak mogę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję. A co do wizyty u lekarza. To jestem u niego regularnie co trzy miesiące (endokrynolog) i podobno wszystko w porządku. Ja tak mam i wcale mi się to nie podoba. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moje zainteresowania coś zrobiły się jakieś takie błahe i bezsensowne... i poszły sobie. Teraz za to mogę pisać doktorat np z wózków dla dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() Btw powiedzcie mi proszę gdzie Wy kupujecie mąkę pełnoziarnistą? W marketach jej nie ma, a jedyny znany mi sklep ze zdrową żywnością jest na drugim końcu miasta... Cytat:
![]() ![]() I nie wiem kompletnie skąd te Twoje bóle egzystencjalne. Przecież skoro wszystko zostało wyjaśnione, powinno być lepiej, tak? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zmykam. Miłego dnia. |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis znowu mam spotkanie z Panem M i znowu zaczynam sie denerwowac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem ci poradzic, może nastepnym razem przed zjedzeniem takich ilości słodyczy zastanów się co czułaś w obecnej chwilii i Ci się odechce ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-22 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy
![]() Co do odchowanego dziecka to powiem tak, u mnie zeby dziecko dostalo sie do przedszkola to nie wiem - cud by musial sie zdazyc ![]() ![]() ![]() Ines zgadzam sie z Ola(co do tego ze 1400 to marne grosze dla osoby wyksztalconej) ale wiem ze te 1400zl to tez na drodze nie leza ale taka kwota moze wystarczyc osobie ktora nie ma rodziny a juz w naszej sytuacji to nie bardzo ![]() ![]() Powiem tylko ze temat pieniedzy jest dosc drazliwy bo jak tak patrze to niektore zyja w strasznej nedzy(pracowalam kiedys w pewnej organizacji ktora "pomaga" ludziom w potrzebie i rozne rzeczy widzialam), a inni wydaja kase na lewo i prawo ale coz najbardziej cierpia na tym dzieci, jednych rodzicow bo gloduja a innych bo rodzice sa tak zajeci zarabianiem pieniedzy ze wcale dzieci nie widuja... Hmmm zycie... Niuniuska zakupy super a ta rozowa bluzeczka ![]() Teraz pytanie do Was i licze na pomoc. Musze sobie zalozyc konto w banku(pko mam juz serdecznie dosc ale to dluga historia, czekam od nich na karte juz nie wiem ile i nic z tego) i tak sie zastanawiam gdzie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.