Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 16:09   #1021
legallybrunette
Rozeznanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

a ja dzisiaj waxowalam sobie waxem sun (przeciw promieniom uv) i polecialam na solarium ale przynajmniej wiem ze wloski nie uszkodzone

a teraz robię porządek w szafie i wyrzucam spodnie omg ile mam tych spodni do oddania. Ja taki szkieletorek bylam ze kupowalam spodnie najmniejsze jakie byly a po 5 nalozeniach juz sie rozciagnely i sa za szerokie... ehh zycie
Stary 2009-09-22, 16:25   #1022
astra85
Zakorzenienie

jak ja ide na solarium to zabieram ze soba recznik,ktorym szczelnie owijam włosy,zawsze to jakas ochrona
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:25   #1023
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prosbe, od jakiegos czasu szukam swetra a raczej dwoch bo chce i bialy i czarny, orientujecie sie gdzie moge dostac cos takiego:

Chce zeby byl ciely i porzadny
Anariel na drutach sobie zrob Bedziesz miala taki jaki chcesz
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:29   #1024
Anariel
Wtajemniczenie

evulka ja i druty hahahahaaaaa nigdy w zyciu Ani na szydelku ani na drutach
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:31   #1025
astra85
Zakorzenienie

kac mnie meczy,ratunku,niewtrzmam do 20
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:33   #1026
evullka
Rozeznanie

Cytat:
evulka ja i druty hahahahaaaaa nigdy w zyciu Ani na szydelku ani na drutach
Nie jest to takie trudne A patrzac na ten sweter co pokazalas.. idealny wzor do zrobienia na drutach Ale jesli Ty i druty to zle polaczenie to musisz szukac w sklepach Ja jak zwykle wyskocze z Primarkiem Teraz jest duuuzo grubych swetrow
Stary 2009-09-22, 16:35   #1027
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Budowa komórki bakterii.
Nauczyciele w ogóle mają dziwny system pytania
Gratuluję 5

Aaa to przyjemny temat. Ja mam teraz DNA i RNA i sie trocvhe gubię w tymmusze sie nauczyc tej lekcji bo bedzie mi łatwiej zrozumiec nast.
Ja równiez gratuluję 5

Uzywałam wczoraj Timotei z bambusem i włosy sa miekkie i sypkie, ale takie jakies dziwne, jakby mało nawilżone... moze to kwestia czasu, za to po Garnierze Nutri-Gładkim mam bardzo fajne i nie powywijane
A dzisiaj Joanna Naturia z której jest zadowolona.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:45   #1028
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Aaa to przyjemny temat. Ja mam teraz DNA i RNA i sie trocvhe gubię w tymmusze sie nauczyc tej lekcji bo bedzie mi łatwiej zrozumiec nast.
Ja równiez gratuluję 5

Uzywałam wczoraj Timotei z bambusem i włosy sa miekkie i sypkie, ale takie jakies dziwne, jakby mało nawilżone... moze to kwestia czasu, za to po Garnierze Nutri-Gładkim mam bardzo fajne i nie powywijane
A dzisiaj Joanna Naturia z której jest zadowolona.
Mi Timotei kiepsko nawilża włosy Jakoś ją wykończę ale więcej już na pewno nie kupię.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:47   #1029
Magdzia94
Zakorzenienie

No własnie 2 razy miałam ją na włosach i 2 razy taka sobie, ale dam jej więcej szans, moze je wykorzysta. A W pt jade na zakupy włosowe ( Seboradin)

Stary 2009-09-22, 16:51   #1030
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja czekam, aż do mnie przyjdą próbki minerałów Ale trochę się boję, że będą za żółte.
A mam takie pytanie, białą glinkę można kupić normalnie w aptece?

Też muszę zrobić porządek w szafie, a nuż trafi się jakiś ciuch zdatny do noszenia

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:54   #1031
Anariel
Wtajemniczenie

jyyli z jakiej firmy zamowilas? Ja zamowilam sobie Pare odcieni podkladu, koloru itd wiec nie mam problemu,ze za zolte. Wiadomo w zaleznosci od tego jak bede opalona to bede uzywac ale sa MEGASUPER!!! A cienie to normalnie mniam mniam...

Stary 2009-09-22, 16:56   #1032
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ktoś pisał że max factor lasting preformace ma świnski odcień różu- potwierdzam. Ale nieźle matowi. Ja mam spory problem z podkładami bo mam cerę z problemami i większość podkładow zamiast kryć to je uwydatnia ehhh. Mam pytanie co do zamawiania w Doz. Jeśli złożę tam zamówienie to mogę odebrać paczkę puzniej w obojętnie jakiej aptece? Kurcze trochę techniki i człowiek się gubi Legally jak tam rozmowa?
Stary 2009-09-22, 16:59   #1033
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Zadna nie wie gdzie taki golf kupic? Hlip...

Co do pudrow podkladow itd. To ja polecam mineralne Nic nie widac na twarzy,ze masz "cos" nalozone a do tego swietnie maskuja wszelkie niedoskonalosci
Ale minerały chyba trzeba sprowadzać z zagranicy, tak? Chyba drogo wychodzi taki interes.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:03   #1034
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Hmm ciężka sprawa bo w moim mieście tylko w jednej drogerii jest Revlon ale nie chcą dawać próbek W Lublinie chyba nie ma Douglas a w Lubelskiej Sephorze nie ma Revlona Był jakiś czas temu w Galerii Centrum ale likwidują ją i pustki na półkach.
ohto faktycznie kiepsko. Ja tez dlugo chodzilam za tym podkładem i nie mogłam sie zdecydowac ale w koncu sie przełamałam i zaryzykowałam, pani w douglasie dobrała mi idealnie kolor i mysle ze nie predko z niego zrezygnuje. Jedyne co mnie na poczatku zdziwiło to to ze na opakowaniu jest napisane zeby nie smarowac punktowo tylko całą twarz i faktycznie nie jest to taki punktowy podkład bo jest dosyc kryjący. Najwiekszym plusem jak dla mnie jest trwałość, nawet po całym dniu wyglada sie jak chwile po pomalowaniu
Stary 2009-09-22, 17:06   #1035
Anariel
Wtajemniczenie

aanika dziewczyny sprowadzaja, ale robia to tak,ze zbieraja sie w pare osob i wtedy skladaja zamowienie. Ja powiem,ze jestem megazachwycona mineralami. Nigdy wiecej nie kubpie zwyklego podkladu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 17:25   #1036
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli z jakiej firmy zamowilas? Ja zamowilam sobie Pare odcieni podkladu, koloru itd wiec nie mam problemu,ze za zolte. Wiadomo w zaleznosci od tego jak bede opalona to bede uzywac ale sa MEGASUPER!!! A cienie to normalnie mniam mniam...
Everyday Minerals Wiem, że różne firmy różnie podchodzą różnym osobom Ale tak na wypróbowanie wzięłam, w zasadzie tej firmy tylko dlatego, że koleżanka zamawiała, a jak wiadomo, razem taniej przesyłka wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ktoś pisał że max factor lasting preformace ma świnski odcień różu- potwierdzam. Ale nieźle matowi. Ja mam spory problem z podkładami bo mam cerę z problemami i większość podkładow zamiast kryć to je uwydatnia ehhh. Mam pytanie co do zamawiania w Doz. Jeśli złożę tam zamówienie to mogę odebrać paczkę puzniej w obojętnie jakiej aptece? Kurcze trochę techniki i człowiek się gubi Legally jak tam rozmowa?
Ooo to dla mnie mógłby być dobry, bo wszystkie, których próbowałam, robiły mi pomarańczową maskę. Zastanowię się nad nim i jeszcze nad Revlonem, bo ponoć też w zimnej tonacji, a do tego jaśniuteńki

Ale i tak przestałam wierzyć, że znajdę podkład idealny. Zawsze miałam tak, że albo krył, matował i robił maskę, albo stapiał się kolorystycznie z cerą, w ogóle nie krył i robił mi smalec na buzi. Całe szczęście, że teraz przełamałam się psychicznie i już nie jest mi tak trudno chodzić tylko w grubej warstwie pudru

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ale minerały chyba trzeba sprowadzać z zagranicy, tak? Chyba drogo wychodzi taki interes.
Na Allegro są, ale nie wiem jak z opłacalnością i dostępnością. Najbardziej i tak chyba opłaca się zamawiać od producenta, bo można za darmo próbki dostać.

Ech, muszę wam się wyżalić, mam taki kiepski dzień dzisiaj od rana. Oczywiście nie wyspałam się, ledwo co zdążyłam do szkoły, ale już nie zdążyłam do toalety i całą pierwszą lekcję siedziałam z pełnym pęcherzem i jeszcze dostałam opieprz, chociaż akurat w momencie byłam cicho. Potem do końca lekcji miałam gigantyczną migrenę. Po lekcjach przeszłam z pół miasta, żeby kupić buty. Po drodze obtarłam sobie stopy, a butów nie było w moim rozmiarze. Musiałam przejść znowu kawał na przystanek, a w drodze z przystanku do domu jeszcze piach mi wlazł w buty i rozwaliłam sobie pęcherze, które zrobiły się na stopach od obtarcia. Jakby tego było mało, mama miała dziś iść po wyciągi do ortodontki, bo mi się skończyły. I dostała, ale tak luźne, że nic mi nie dają. Spróbuję zdobyć ciaśniejsze w piątek, ale już i tak szczęka mi się tak rozlazła, że pewnie jeszcze z dwa miesiące z tym żelastwem będę chodzić A i zapomniałam dodać, że jak po południu wyszłam dosłownie na sekundę z domu, skręciłam kostkę.
Ciekawe, co jeszcze się zdarzy, zanim pójdę spać.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:26   #1037
legallybrunette
Rozeznanie

No rozmowa poszla dobrze. Zagiela mnie tylko 1 pytaniem. Jakie mam wady? a ja
yyy....
y....
yyy.....
yymm...
i cos tam wymysilam po czasie Powiedziala ze ma babeczke jeszcze jedną na to miejsce, i to po studiach (dla mnie gorzej bo lepsze wyksztalcenie ma ode mnie ) ale ze sie zastanowi którą z nas wziąć i da odpowiedź w piątek. Zeżre mnie stres do piątku, a to dlatego ze nienawidze przegrywać najwyżej przyczaje się na tą babeczke zenim pojdzie na rozmowe i na nią z ... i nie dojdzie

mysle ze chce naolejowac wlosy, ale mysle tez ze ide na impreze i sie nie wyrobie wr....
Stary 2009-09-22, 17:27   #1038
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
Dziewczyny na biochemii tak czasem robią jak nie mają cierpliwości do aplikacji perłowego (bo nie ma co ukrywać jego nakładanie nie należy do najciekawszych - najlepiej wklepywać palcami, ewentualnie pędzlem ale to już nie jest takie łatwe). BU chyba też podaje takie mieszanki jako jedna z możliwości wykorzystania perłowego, więc nie widzę przeciwwskazań.
Ja sama nie próbowałam ich mieszać i raczej nie zamierzam. Perłowy to bardziej pielęgnuje cerę i się wchłania niż daje wizualne efekty, więc przy używaniu podkładu ja bym go już nie nałożyła na podkład. Poza tym on ma taką jakby bardziej mokrą konsystencję i zbija się w małe kulki i podejrzewam, że może być problem z równomiernym jego wymieszaniem z bambusem. Ale próbować można.
Ja teraz zamierzam kupić glinki (białą i żółtą) i dodać do bambusa. Może zwiększy się dzięki temu mat, bo już zaczynam mieć dość mojego świecącego czoła
hmmm... kurcze to może lepiej z tym diamentowym pomieszać? jego też próbowałaś? ja generalnie używam podkłady wiec skoro mówisz ze ten perłowy raczej słabo sie nadaje na podkład to chyba sobie go odpuszczę...
Cytat:
Ktoś pisał że max factor lasting preformace ma świnski odcień różu- potwierdzam. Ale nieźle matowi. Ja mam spory problem z podkładami bo mam cerę z problemami i większość podkładow zamiast kryć to je uwydatnia ehhh. Mam pytanie co do zamawiania w Doz. Jeśli złożę tam zamówienie to mogę odebrać paczkę puzniej w obojętnie jakiej aptece? Kurcze trochę techniki i człowiek się gubi
Odbierasz w aptece którą wybierzesz przy zamawianiu, odpbiór najpóźniej po 2 dniach roboczych od złożenia zamówienia, minimalny koszt zamówienia - 20 zł
Stary 2009-09-22, 17:45   #1039
Anariel
Wtajemniczenie

jyyli faktycznie zly dzien, Ty juz sie lepiej do lozka poloz

legallybrunette trzymam kciuki abys dostala prace

Stary 2009-09-22, 17:45   #1040
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Odbierasz w aptece którą wybierzesz przy zamawianiu, odpbiór najpóźniej po 2 dniach roboczych od złożenia zamówienia, minimalny koszt zamówienia - 20 zł
czyli mogę obojętnie jaką chce w mieście? Legally ja bardzo ciężko znoszę porazki
Stary 2009-09-22, 17:46   #1041
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
o kurczaki! neril na dozie za 17 zł. zamawiam w aptece chcieli mnie naciagnac na 24 zł.
Kusicie znowu
Ale będę zamawiać dla babci borowinę i parę innych rzeczy to pewnie wezmę

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
Nie żebym robiła cioci Viki konkurencję , ale podobny i też fajny skład ma Skrzyp Max Natur kaps (dla mnie nawet lepszy, bo nie ma pokrzywy, której nie toleruje moja cera). A cenowo wychodzi podobnie

A pudry z BU ja mam, używam i jestem zadowolona . Mam perłowy (sztuk 2 ) i bambusowy z jedwabiem. Perłowy nie matowi (no może na chwilę po aplikacji), bo się wchłania w skórę. Za to pięknie zwęża pory i wygładza cerę. Bambus matowi, ale trochę bieli i pyli przy aplikacji. Daje niezły mat (lepszy niż pudry drogeryjne, ale gorszy niż skrobia czy dry-flo moim zdaniem), jest tani i wydajny.
Właśnie chciałam ten bambusowy z jedwabiem mocno bieli? Jak będzie się prezentować na prawie rumuńskiej dymkowej buźce?

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
No rozmowa poszla dobrze. Zagiela mnie tylko 1 pytaniem. Jakie mam wady? a ja
yyy....
y....
yyy.....
yymm...
i cos tam wymysilam po czasie Powiedziala ze ma babeczke jeszcze jedną na to miejsce, i to po studiach (dla mnie gorzej bo lepsze wyksztalcenie ma ode mnie ) ale ze sie zastanowi którą z nas wziąć i da odpowiedź w piątek. Zeżre mnie stres do piątku, a to dlatego ze nienawidze przegrywać najwyżej przyczaje się na tą babeczke zenim pojdzie na rozmowe i na nią z ... i nie dojdzie

mysle ze chce naolejowac wlosy, ale mysle tez ze ide na impreze i sie nie wyrobie wr....
Będzie git - musi być
trzymam
Stary 2009-09-22, 17:57   #1042
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
ohto faktycznie kiepsko. Ja tez dlugo chodzilam za tym podkładem i nie mogłam sie zdecydowac ale w koncu sie przełamałam i zaryzykowałam, pani w douglasie dobrała mi idealnie kolor i mysle ze nie predko z niego zrezygnuje. Jedyne co mnie na poczatku zdziwiło to to ze na opakowaniu jest napisane zeby nie smarowac punktowo tylko całą twarz i faktycznie nie jest to taki punktowy podkład bo jest dosyc kryjący. Najwiekszym plusem jak dla mnie jest trwałość, nawet po całym dniu wyglada sie jak chwile po pomalowaniu
Kusi mnie ten podkład niesamowicie, w przypływie gotówki może zamówię w ciemno na allegro najwyżej komuś sprzedam jak mi nie podpasuje. Wzięłabym tą wersję https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html do cery tłusej/mieszanej Narazie mam Max Factora i jestem z niego bardzo zadowolona

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:59   #1043
evullka
Rozeznanie

Cytat:
A o ktorym podkladzie Revlona mowicie? Bo ja mam w plastikowej tubce (taki bialy, ktory przy rozsmarowywaniu brazowieje), a jeszcze jest taki w szklanym opakowaniu i jeszcze jakies.. o ktorym mowa?
Stary 2009-09-22, 18:05   #1044
evullka
Rozeznanie

Ja moge Wam polecic podklad Loreal True Match. Mialam go pare razy i jak dla mnie na razie najlepszy. Tylko, ze teraz chcialam wyprobowac zimny odcien i taki kupilam wczoraj. I jestem na nie Za rozowy dla mnie.. Ale odcienie naturalne i cieple jak najbardziej polecam
Stary 2009-09-22, 18:16   #1045
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Kusi mnie ten podkład niesamowicie, w przypływie gotówki może zamówię w ciemno na allegro najwyżej komuś sprzedam jak mi nie podpasuje. Wzięłabym tą wersję https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html do cery tłusej/mieszanej Narazie mam Max Factora i jestem z niego bardzo zadowolona
Mam własnie ten do cery miszanej, odcien 180 sand beige dla mnie sniezki jest bardzo dobry, super kryje, ładnie ujednolica buzie i wyglada naturalnie (kilka razy usłyszałam " bo ty to sie w ogole nie malujesz i masz ładna buzie"- wniosek nie ma maski ) dobrze matuje i powtórze baaardzo długo sie trzyma nawet w upał 12 godzin bez poprawek, na deszczu nie spływa. Jedyne do czego mozna ew sie przyczepic to ze jest dosyc ciezki, butelka kiepska i zapach chemiczny..ale tego to juz nie czuc na buzi tylko w buteleczce
Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
A o ktorym podkladzie Revlona mowicie? Bo ja mam w plastikowej tubce (taki bialy, ktory przy rozsmarowywaniu brazowieje), a jeszcze jest taki w szklanym opakowaniu i jeszcze jakies.. o ktorym mowa?
W szklanej buteleczce, dokladnie ten co Miki podała w linku.
Stary 2009-09-22, 18:26   #1046
legallybrunette
Rozeznanie

kupilam z ziaji żel punktowy przeciw wypryskom oraz żel do mycia twarzy antybakteryjny i powiem wam ze juz po 3 aplikacji jest duzo lepiej z pryszczykami

widzialam tez podklad z ziaji (w sumie taki krem-podklad) wlasciwosci kremu + barwnik jakiś. Wyglada na delikatny i dla osob ktore nie maja problemow z wypryskami tylko chcą nadac cerze ladny koloryt pewnie bedzie dobry spróbuję go nast razem
Stary 2009-09-22, 18:29   #1047
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
czyli mogę obojętnie jaką chce w mieście? Legally ja bardzo ciężko znoszę porazki
taka , która jest w sieci Dbam o zdrowie
Stary 2009-09-22, 18:32   #1048
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
hmmm... kurcze to może lepiej z tym diamentowym pomieszać? jego też próbowałaś? ja generalnie używam podkłady wiec skoro mówisz ze ten perłowy raczej słabo sie nadaje na podkład to chyba sobie go odpuszczę...
Nie, diamentowego nie miałam. Kusił mnie na początku jak się pojawił, ale dziewczyny pisały że taki nijaki i zrezygnowałam.
A perłowy mogłabyś dawać pod podkład, tyle że tyle warstw to może zajmować trochę cennego czasu rano

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Właśnie chciałam ten bambusowy z jedwabiem mocno bieli? Jak będzie się prezentować na prawie rumuńskiej dymkowej buźce?
Szczerze mówiąc nie wiem, bo nie mam ciemnej karnacji .
Ale u mnie paradoksalnie mniej go widać jak jestem opalona. Za to w zimie jak byłam bardzo blada to mnie trochę denerwował.
Także myślę, że powinien się sprawdzić . A jak nie zawsze możesz zmieszać z jakimś sypkim kolorowym pudrem. Wtedy nie będzie bielić
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:53   #1049
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja używam od dłuższego czasu Max Factor Lasting Performance https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html ma sporo odcieni i jest bardzo wydajny jak dla mnie KWC, bo z podkładami mam spory problem... minusem jest tylko dość wysoka cena, bo ok 60zł

w ogóle wczoraj miałam masakryczny wieczór - pokłóciłam się z mamuśką i skończyło się wielkim wyciem.. najpierw mama, później ja eh każda miała swoje żale... choć ja nawet nie zdążyłam się wyżalić, bo mama wyjechała do mnie z taką litanią , że zdążyłam się tylko wkurzyć i poszłam do łazienki i tam się rozkleiłam . najważniejsze, że dziś już jest OK wieczorem pogadam jeszcze z mamą, ale to znowu może skończyć się , bo ja bardzo emocjonalnie podchodzę do tego typu spraw
to się wyżaliłam dziś mam spuchnięte gały

Mona , wszystkiego najwłosowego
Ja tak samo..
Ech, czemu nigdzie nie są dostępne próbki podkładów?

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
najlepszy byl tekst babki z innego dzialu,pytała czy mam blond farbowany czy naturalny to ja jej mowie ,ze farbowany to ona mi na to ,ze ona tez miala kiedys blond farbowany przez 2lata i musiala zmienic bo miala siano,i mi sie pyta czy ja dopiero niedawno farbuje na blond a ja jej ,ze farbuje okolo 7lat,ale miala mine i pytała co ja robie,ze mam w dobrym stanie
Mi dziś powiedziano znów,ze mam długie
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

ja właśnie sobie przypomniałam, że mając 15 lat nie czesałam przez 11 dni włosów (miałam do połowy pleców)... przy karku zrobił mi się straszny kołtun.. taki filc... się miało pomysły

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Macie może jakieś sprawdzone pudry matujące?
skrobia

Cytat:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
podobno bdb, moja koleznka go ma i jest bardzo zadowolona
a moim zdaniem jest starsznie pomarańcozwy, obydwa odcienie.

Cytat:
No widzisz tak to jest, a jaki temat??
A nas z polskiego nie pytała
A ja dzisiaj byłam z geografi pytana, pani w bardzo dziwny sposób wybiera do odpowiedzi ( jest dzisiaj 22 no to podzielimy to przez 2 i prosze 1 i 25 do odpowiedzi no ja jestem nr 1 ) Tez mi 5 wpadła ale wywalczona dzielnie.
Gratuluję Wam tych piątek Ja już nie wiem kiedy 5 dostałam..

Cytat:
Zadna nie wie gdzie taki golf kupic? Hlip...

Co do pudrow podkladow itd. To ja polecam mineralne Nic nie widac na twarzy,ze masz "cos" nalozone a do tego swietnie maskuja wszelkie niedoskonalosci
Szkoda, ze drogie.
Cytat:
a teraz robię porządek w szafie i wyrzucam spodnie omg ile mam tych spodni do oddania. Ja taki szkieletorek bylam ze kupowalam spodnie najmniejsze jakie byly a po 5 nalozeniach juz sie rozciagnely i sa za szerokie... ehh zycie
u nas za miesiac w takim kulbie miejskim robią wymianę ubraniowa, jak na wizażu

Cytat:
kupilam z ziaji żel punktowy przeciw wypryskom oraz żel do mycia twarzy antybakteryjny i powiem wam ze juz po 3 aplikacji jest duzo lepiej z pryszczykami

widzialam tez podklad z ziaji (w sumie taki krem-podklad) wlasciwosci kremu + barwnik jakiś. Wyglada na delikatny i dla osob ktore nie maja problemow z wypryskami tylko chcą nadac cerze ladny koloryt pewnie bedzie dobry spróbuję go nast razem
tonujący, baaradzo fajny jest

Ja dizs wylądowałam u pielęgniarki szkolnej. Od wczoraj mam starsznie szybki puls, rano miałam ciśnienie 140/100, potem w połdunie i po południu 100/60, głowa strasznie mnie boli cały dzień, bałam się ćwiczyć na wf... Nie wiem co się dzieje
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 19:06   #1050
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mi dziś powiedziano znów,ze mam długie
A mi że się obiciełam(czyt. skróciłam włosy)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości