Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 09:43   #3721
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Lain, Samoa ja to już nie wiem o co chodzi, nie chcą dużo płacić za tego fotografa, mama nie widziała zdjęć bo jest za granicą, no ale już na te 2tys się zgadza. Tata ciągle mówił że za 2tys to chyba musiałby być ktoś super i super zdjęcia, a na rynku lubelskim takie ceny to jedne z niższych za dobre zdjęcia, a jak już mam foto załatwionego to nagle mu się odwidziało że chyba można więcej zapłacić, a ja nie chcę więcej żeby płacili, wiem że oni płacą i mogą sobie decydować, ale raz mówią jedno, raz drugie. U mnie nie ma czegoś takiego że oni się nie wtrącają, ja już jasno postawiłam sprawę mamie że to mój ślub i że chciałabym móc o nim decydować, a tata niby też tak mówił, ze to My mamy decydować, a tu nagle coś mu się nie podoba, no ale oczywiście mówi że to do nas należy decyzja, ale jak później zobaczy zdjęcia od tego naszego foto i powie że za takie beznadziejne zdjęcia to on nie zapłaci. No ja już nie wiem co myśleć, mam dosyć i zrobię tak, że Tata ma namm znaleźć foto, którego zdjęcia są dużo ładniejsze od tego foto, którego my chcemy i za podobną cenę, a jak nie znajdzie to będę mu wypominać że tak mówił że za 2tys to niewiadomo jakie zdjęcia mają być. Oj nie wiem czy składnie napisałam to co chciałam. Mam nadzieję że się doczytacie sensu, to przez rozkojarzenie jutrzejszymi wynikami egzaminu, chorobą i jeszcze TŻ za chwile przychodzi więc się spieszyłam
a może możecie zrobic taki numer - powiedzieć rodzicom, że foto 1,5 tys a zaplacic 2?Czy oni Was będą rozliczać z wydatków? Albo powiedzieć im, ze jak robią fochy to Wy sobie te 500zl sami dopłacicie?Albo po prostu olać, bo się czepiają, jak się mieścicie w budżecie to się nie marwcie. U nas matka tż sie strasznie wpieprzała, ze zespół drogi(płacimy 2900 zł a ona twierdzi, ze za tysiaka można), rzucala się, że kamerzysta 3500 zł a można za tysiąc i my za kazdym razem mówiliśmy, ze takie sa ceny a poza tym mieścimy sie w budżecie.
A najlepsze jest to, że jeśli nam się budżet nie dokmknie to tylko i wyłącznie ze względu na to, ze ona sobie dodała 15 osób do listy gości, których w chwili ustalania budżetu nie było i cały czas się rzuca
A te 15 osob będzie nas kosztowało dodatkowe 3750, bo z noclegami

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Znalazłam cos podobnego,mniej wiecej tak przymierzałam, tylko w kolorze ecru i miała wiecej zdobien na gorsecie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251921441
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251921441
a też taki błyszczący materiał?Oby nieAle taka Ci się podoba dla Ciebie?
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja polecam wszystko Johnatana Carolla 1000 razy lepsze niż grafomański "Zmierzch" (sorry ale dla mnie to taki Harlequin dla nastolatek)
tez tak myślę

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej laseczki ale tu cisza jejjj aż dziwne

tż jak przyjechał to się rzuciłam na kabel od aparatu zamiast na niego i biedny myślał że tylko dla kabla się z nim dziś umówiłam ale pochorował mi się biedaczek i go już do domu do łóżka odprawiłam..
za to dostaliśmy zaproszenie na jutro wieczór do tż szefa i jego żony do domu ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..
winko albo jakis fajny alko typu Sheridans, Baileys
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=365029 Wow Kaśka szalejesz,masz zaszczytne pierwsze miejsce plotkary w tym wątku.
Ja mam 8 miejsce.
o lal, nie wiedziałam, że jest taka opcjaA gdzie nagrody?
Cytat:

szlag mnie trafił.... moja mama usłyszała że mój tż widział suknię w katalogu (!!!!!!!!!) i już mi tu gada że pan mlody nie moze widziec sukni i tak dalej... no masakra jakas nawet mnie w tej sukni nie widział tylko modelkę ale i tak źle zaraz zrobię awanturę bo normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie i na złość pokażę tżtowi moje zdjęcia w sukni!!!
moj widział mnie w sukni i mama mówiła, ze ok, jedzie ze mna do salonu, ale tej, w której mnie widział nie kupimyI mam sie nie cieszyć, bo jej nie kupimy Ale jak zobaczyła córusię w Lornie to nie było dyskusji, ale pozostał jej niesmak, że tz widziałPowiedziała, że za to butów mu nie pokaże
Stary 2009-09-25, 09:43   #3722
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć!! dopiero wstałam
cześć szczęściara Ja też chcę tak długo pospać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:53   #3723
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
gdzie ta opcja jest? haaa 15 miejsce myślałam, ze będę dużo niżej
a ta PM no cóż... A Świadkowa jaką mini miała I czy Pan Młdoy trochę nei za nisko tą łapę trzyma? http://nasza-klasa.pl/profile/206061...ery/album/3/51

fajnie tak, jak w końcu widać na suwaku ten uciekajacy czas
Ta opcja jest jak się kliknie na liczbe napisanych postów w wątku.
Najwidoczniej luzacka rodzinka. A Panu Młodemu,z lekka się ręka obsuneła.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No fajnie Od rana mordka mi się śmieje Taka szczęśliwa jestem jakbym conajmniej dzisiaj ślub miała
Jakbym czytała siebie z wczoraj,też nam się mordka śmiała od rana bo wczorajstuknelo rok do slubu.

Cytat:
cześć!! dopiero wstałam
Ja również przed chwilą wstałam,a tż przed chwilą wybył na rower.
A później pojedziemy sobie gdzieś,bo ładna pogoda się dziś zapowiada.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Samoa,po nagrody do do Kasi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:55   #3724
lain
Zakorzenienie

Cytat:
za to dostaliśmy zaproszenie na jutro wieczór do tż szefa i jego żony do domu ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..
a w jakim wieku ten szef? jak stary to tak troche nijak, jak mlody to nie widze problemu
(najlepsze dialogi na uroczystych kolacjach sa w Californication )

ja bym przyniosla na pewno wino zawsze sie przyda
na pewno TZ zacznie z szefem od rozmow o pracy, mozecie cos tam poopowiadac o slubie, jak maja ladny ogrodek to o ogrodku, a jak maja kotka/pieska to o zwierzatkach domowych, o wakacjach - moze byli w jakims ciekawym miejscu potem wszyscy juz beda troche zrobieni po winie, wiec rozmowa sama sie potoczy

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
O a czemu nie chcesz? Ja sie juz nie moge doczekac swojego, wiem ze na pewno cos niezlego wymysla moje laski I nigdy w zyciu nie zrobie imprezy laczonej
tez sie nie moge doczekac swojego bedzie niespodzianka

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Ja również przed chwilą wstałam,a tż przed chwilą wybył na rower.
ja tez wlasnie wstalam po grzancu to jednak jest spanie choc w sumie przespalam 8,5h wiec w normie

bylismy wczoraj na 'Przerwanych objeciach' mi sie podobalo choc chyba nie spelnil wszystkich moich oczekiwan ot taki Almodovarowy film fani Penelope Cruz powinni byc zadowoleni, bo wszedzie jej pelno nie jest to moj ulubiony film jego autorstwa, ale zly tez nie jest ladnie nakrecony i zmyslowy...
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:01   #3725
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
moj widział mnie w sukni i mama mówiła, ze ok, jedzie ze mna do salonu, ale tej, w której mnie widział nie kupimyI mam sie nie cieszyć, bo jej nie kupimy Ale jak zobaczyła córusię w Lornie to nie było dyskusji, ale pozostał jej niesmak, że tz widziałPowiedziała, że za to butów mu nie pokaże
no moja też właśnie ma nieskam mimo ze tż mnie w tej sukni nie widział!!! ale wczoraj zbeształam ją za te wszystkie durne przesądy i w ogóle doszliśmy do wniosku że rodzice za bardzo się wpiep** do nas i tż się zbuntował i dziś idzie sam do naszego mieszkania nam ściany gładzić czy coś tam to będzie szybciej bo powiedział że chce się jak najszybciej wyprowadzić i wtedy randki będą zawsze w naszym mieszkaniu a nie u teściowych za scianą i na złość wszystkim pojedziemy do ślubu swoim autem i pokażę tżtowi zdjęcia w sukni jak mi się zachce!

Cytat:
cześć szczęściara Ja też chcę tak długo pospać
ojjjj już niedługo bo widzialam plan zajęć i jakiś taki poranny jest

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w jakim wieku ten szef? jak stary to tak troche nijak, jak mlody to nie widze problemu
(najlepsze dialogi na uroczystych kolacjach sa w Californication )

ja bym przyniosla na pewno wino zawsze sie przyda
na pewno TZ zacznie z szefem od rozmow o pracy, mozecie cos tam poopowiadac o slubie, jak maja ladny ogrodek to o ogrodku, a jak maja kotka/pieska to o zwierzatkach domowych, o wakacjach - moze byli w jakims ciekawym miejscu potem wszyscy juz beda troche zrobieni po winie, wiec rozmowa sama sie potoczy ..
szef w sumie młody ok 30 lat ma.. w sumie tż mówi że luzak więc może rozmowa się sama potoczy tż mówi że jemu to nie winko tylko flaszeczkę przyniesie noooo to będzie wesoło
a i mają nowy dom jednorodzinny więc będę wszystko chwalić i się podniecac- a podobno jest czym bo wypaśna chałupa
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:05   #3726
lain
Zakorzenienie

Cytat:

szef w sumie młody ok 30 lat ma.. w sumie tż mówi że luzak więc może rozmowa się sama potoczy tż mówi że jemu to nie winko tylko flaszeczkę przyniesie noooo to będzie wesoło
a i mają nowy dom jednorodzinny więc będę wszystko chwalić i się podniecac- a podobno jest czym bo wypaśna chałupa
ee to mlody nie traktuj go jak szefa tylko jak nowego kolege i na pewno bedzie Wam latwiej gadac a po flaszeczce to jeszcze szybciej bedzie wesolo
no widzisz... tyle tematow do rozmow, ze nad ranem wyjdziecie
Stary 2009-09-25, 10:08   #3727
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no moja też właśnie ma nieskam mimo ze tż mnie w tej sukni nie widział!!! ale wczoraj zbeształam ją za te wszystkie durne przesądy i w ogóle doszliśmy do wniosku że rodzice za bardzo się wpiep** do nas i tż się zbuntował i dziś idzie sam do naszego mieszkania nam ściany gładzić czy coś tam to będzie szybciej bo powiedział że chce się jak najszybciej wyprowadzić i wtedy randki będą zawsze w naszym mieszkaniu a nie u teściowych za scianą i na złość wszystkim pojedziemy do ślubu swoim autem i pokażę tżtowi zdjęcia w sukni jak mi się zachce!

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Ojej o głupie zdjęcie na modelce problemZaszanta żuj mamę, że ma milczec, bo pokażesz tz na sobie
Ja mam taki plan zajęć, że wszystko od 13-14, dwa wykłady mam koło 11, ale się zobaczy czy będe chodzić, jak będzie fajny prowadzący to będę a jak jakiś smęciol to nie

Tancia 30 lat to jest młody koleśNa pewno nie będziecie siedziec i milczeć i nie ma co juz rozkminiac o czym będziecie gadać, samo wyjdzieJa zawsze znajduje z kims temat do rozmowy, jakoś samo wychodzi czy ta osoba ma 20, 30 czy 50 lat
Skoro mają nowy domek to temat number one na początek to płytki, panele i inne ch&muje

Cos mi ruszali w sieci i nie moge sie zalogowac na gmaila z zadnego kompa w domuDopiero u tz będe mogła, ale u niego będe w nocy po imprezie dopiero, więc dopiero rano sprawdze pocztę a dziś mam miec wyniki rekrutacji
Stary 2009-09-25, 10:11   #3728
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Lepiej, ze od rana Przynajmniej po południu będziesz miałą więcej czasu na wizaz
Ja od jutra też szkołę zaczynam. a tak mi się nie chce. I znowu całe weekendy bez tżta i wstawanie o 5.30 Wrrr. Ale już ostatni rok

Cytat:
Jak młody to na pewno znajdziecie duzo tematów do rozmowy Flaszeczka rozwiąże wam język i doda odwagi i będzie ok
Stary 2009-09-25, 10:22   #3729
gosica502
Wtajemniczenie

A u mnie planu zajęć jak nie było tak nadal nie ma... Ehh jak znam życie to się pojawi tak w okolicach środy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:23   #3730
szana
Zadomowienie

elo kobietki
Tancia spoko,mama pogada ale ma wyjście? kiecka już kupiona

Ja się jakoś dziwnie czuje dziś,głowa mnie boli,raz mi się chce płakać,raz śmiać jeszcze na dodatek śniło mi się dziś ,że było nasze wesele,ja nie miałam sukni ślubnej,powiedziałam gościom,że ubiorę kiedy indziej ,biegałam gdzieś a potem wchodzę na salę patrzę a mój TŻ siedzi sobie z jakąś lalunią na jednym krześle i ją obejmuje podeszłam do nich i mu przywaliłam a potem się popłakałam i obudziłam się i nie wiedziałam co myśleć,dalej widziałam mojego TŻ z tą dziewczyną
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:26   #3731
Samoa
Zakorzenienie

Sprawdziłam pocztę przez komórkę, ale nie umiem ściągnąć załączników
Strasznie niewygodny ten internet przez kom.
Stary 2009-09-25, 10:29   #3732
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A u mnie planu zajęć jak nie było tak nadal nie ma... Ehh jak znam życie to się pojawi tak w okolicach środy
u mnie tez

aa i zapomnialam Wam napisac, ze zona kolegi TZa z pracy wczoraj wieczorem w koncu urodzila... dzis idziemy oblewac
nie zgadniecie jakie dali imie temu dziecku mi sie strasznie to imie nie podoba
Stary 2009-09-25, 10:32   #3733
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ee to mlody nie traktuj go jak szefa tylko jak nowego kolege i na pewno bedzie Wam latwiej gadac a po flaszeczce to jeszcze szybciej bedzie wesolo
no widzisz... tyle tematow do rozmow, ze nad ranem wyjdziecie
nad ranem to ja muszę wstawać i do lublina jechać na kurs po flaszeczce to mi tak księgowość będzie szła jak ta lala

Cytat:
Skoro mają nowy domek to temat number one na początek to płytki, panele i inne ch&muje
oo to jest dobry temat do rozmów
tż był już u nich w domu i mówił że ich chata to taki wypas że w ogóle szok.. chętnie bym pogadała o ich płytkach i panelach hehehe ale pewnie nasze całe mieszkanie będzie kosztowało tyle ile ich jeden najmniejszy pokoik spoko.. jakoś to będzie kiedyś kiedyś na początku znajomości z tżtem nawet byliśmy u nich na weselu! ale wtedy to ja nie zwracałam na nic uwagi na weselach.. ale pamiętam suknię tej panny młodej jako jedyną ze wszystkich wesel na jakich dawno temu byłam- była prześliczna!!! ale też kosztowała majątek

a co do mamy to mama jest na urlopie i ja już swira dostaję- zaraz muszę iść sprzątać
Cytat:
Lepiej, ze od rana Przynajmniej po południu będziesz miałą więcej czasu na wizaz
to jest dopiero argument

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
elo kobietki
Tancia spoko,mama pogada ale ma wyjście? kiecka już kupiona
no i całe szczęście ze kupiona bo przecież by już na nią patrzeć nie chciała
Cytat:
Sprawdziłam pocztę przez komórkę, ale nie umiem ściągnąć załączników.
uuuu lipa z tą pocztą
Cytat:
aa i zapomnialam Wam napisac, ze zona kolegi TZa z pracy wczoraj wieczorem w koncu urodzila... dzis idziemy oblewac
jakie imie??
wczoraj jak byłam na mieście to jedna baba wołała za swoim małym synkiem "GERARDZIE!!!!!!!! stój!!!!!!" masakra...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:33   #3734
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie tez

jakie?? ciekawa jestem

Cytat:
to jest dopiero argument
no ba
Stary 2009-09-25, 10:33   #3735
szana
Zadomowienie

Cytat:
u mnie tez

o fajnie a córka czy syn? i jakie imię? nie mów,że Warcisław
Stary 2009-09-25, 10:34   #3736
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nad ranem to ja muszę wstawać i do lublina jechać na kurs po flaszeczce to mi tak księgowość będzie szła jak ta lala

oo to jest dobry temat do rozmów
tż był już u nich w domu i mówił że ich chata to taki wypas że w ogóle szok.. chętnie bym pogadała o ich płytkach i panelach hehehe ale pewnie nasze całe mieszkanie będzie kosztowało tyle ile ich jeden najmniejszy pokoik spoko.. jakoś to będzie kiedyś kiedyś na początku znajomości z tżtem nawet byliśmy u nich na weselu! ale wtedy to ja nie zwracałam na nic uwagi na weselach.. ale pamiętam suknię tej panny młodej jako jedyną ze wszystkich wesel na jakich dawno temu byłam- była prześliczna!!! ale też kosztowała majątek

a co do mamy to mama jest na urlopie i ja już swira dostaję- zaraz muszę iść sprzątać

to jest dopiero argument
kolega mojego tz ma mieszkanie urządzone za 250 tysMy kiedys jak gadaliśmy to uznaliśmy, ze za 70 tys. to będzie wypasAle co ten koles tam ma to po prostu miazga

Lain nie zacytowałas mi się - podaj płeć, pierszą literę i ilość liter to będziemy zgadywać JA w ciemno Tymoteusz i Teodozja
Stary 2009-09-25, 10:35   #3737
lain
Zakorzenienie

Cytat:
o fajnie a córka czy syn? i jakie imię? nie mów,że Warcisław
cora
mam nadzieje, ze zadna z Was tak nie ma na imie zeby nie bylo obrazania sie na mnie, ale mi sie na prawde to imie strasznie nie podoba
Roksana

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

Lain nie zacytowałas mi się - podaj płeć, pierszą literę i ilość liter to będziemy zgadywać JA w ciemno Tymoteusz i Teodozja

ee juz za pozno wygadalam sie
Stary 2009-09-25, 10:36   #3738
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie tez

Brajan albo Dżesika?
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:36   #3739
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
wczoraj jak byłam na mieście to jedna baba wołała za swoim małym synkiem "GERARDZIE!!!!!!!! stój!!!!!!" masakra...
Ja mam kuzyna Gerarda. no ale on ma 27 lat I kolegę Gerarda też mam
Stary 2009-09-25, 10:37   #3740
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
cora
mam nadzieje, ze zadna z Was tak nie ma na imie zeby nie bylo obrazania sie na mnie, ale mi sie na prawde to imie strasznie nie podoba
Roksana
Też mi sie nie podoba
Stary 2009-09-25, 10:38   #3741
szana
Zadomowienie

Cytat:
cora
Roksana
hehe nie jest najstraszniejsze ,obawiałam się tu nie wiadomo czego nie jest najładniejsze jakie słyszałam ale też nie najbrzydsze ,oczywiście wg uznania
Stary 2009-09-25, 10:38   #3742
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Też mi sie nie podoba
a ich pierwsza corka ma na imie Brygida
Stary 2009-09-25, 10:40   #3743
szana
Zadomowienie

Cytat:
a ich pierwsza corka ma na imie Brygida
jakie jest zdrobnienie od Brygidy? Brydzia? czy jak?
Stary 2009-09-25, 10:40   #3744
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Roksana
Kuzynkę Roksanę też mam Swoją droga siostra Gerarda

Ogólnie moja siostra miała być Roksana, ale nikomu to imie się nie podobało babci, tacie) no i wybrali inne A rok później kuzynka "dostała" to imie i już wsyztskims ię podobało hihihihih
Stary 2009-09-25, 10:40   #3745
lain
Zakorzenienie

aha TZ mowil, ze rozwazali imiona: Roksana i Sonia to juz chyba lepsza ta Roksana bo Sonia mi sie kojarzy z dziwka zza wschodniej granicy
Stary 2009-09-25, 10:41   #3746
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
cora
Roksana

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

ee juz za pozno wygadalam sie
okropne...jak z lat 80. Roxanne you don't have to put on the red lighti jeszcze you don't have to sell your body to the nightPierwsze skojarzenie A po za tym to imie brzmi wrednie i juz sobie wyobrażam brzydka piegowatą złosliwa dziewczynkę(Piegi mi sie podobają, ale nie u Roksany)
Stary 2009-09-25, 10:41   #3747
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jakie jest zdrobnienie od Brygidy? Brydzia? czy jak?
tez sie zastanawialam
ja slyszalam, ze oni mowia do niej normalnie Brygida - bez zdrobnien
Stary 2009-09-25, 10:42   #3748
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
aha TZ mowil, ze rozwazali imiona: Roksana i Sonia to juz chyba lepsza ta Roksana bo Sonia mi sie kojarzy z dziwka zza wschodniej granicy
A mi z psem hehe
Stary 2009-09-25, 10:43   #3749
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi z psem. Bo któryś z sąsiadów miał psa, co się zwał sonia
Stary 2009-09-25, 10:43   #3750
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiele psów wabi sie Sonia, nie zrobiłabym tego dziecku. Podobnie Sara.
Mi z ruskich podoba sie Borys

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości