Scent Bar X - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 21:54   #2341
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Hecate, zawsze podpatruję, w jakich quizach na Fejsie, bierzesz udział

Samych z sensem

lol

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:10   #2342
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Madzik, znalazłam idealne kolczyki dla Ciebie KLIK

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mam to samo na samą myśl o kupowaniu sukienki "na specjalną okazję" jestem cała chora dlatego w tym roku kombinowałam na weselach z zeszłorocznymi, żeby nie musieć kupować a najlepiej to jak zupełnie przypadkiem gdzieś capnę jakąś sukienkę w lumpeksie albo na wyprzedaży i czeka sobie później na okazję do założenia
(BTW na swój własny ślub oficjalnie pozwolę ludziom się ubierać na czarno - bo ta zasada że "nie wypada" jest jak dla mnie straszna )
Brrr... Kiecka na specjalną okazję Przejdę się po ulubionych ciuchlandach, może faktycznie coś znajdę? Do grudnia jeszcze sporo czasu.
A jeśli już dojdzie do czegoś takiego jak mój ślub ( ), to nie dość, że czerń będzie dozwolona, to może sama w niej wystąpię?

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
dobrze Was znowu czytać. moja ukochana zasnęła więc wymknęłam się na chwilę, żeby coś wszamać i zajrzeć do Was

a propo lidla, to lidl ma przepyszne żelki. spaghetti, w trzech chyba smakach? cola, jabłko i truskawka. szaleję, za truskawkowymi, są mega *_*.
a ja chora jestem. tutejsza pogoda mnie rozłożyła. jezu, mówiłam już, że nie znoszę być chora?
Zdrówka życzę

A Twój post był tym, który sprawił, że mam zamiar udać się na poszukiwania Lidla. Wymiękłam

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Uo Lea! Witaj.

Wrocilam do domu a tam czekaly na mnie dwa kocieta...
No I oczywiscie kochaja Simona a ze mnie zrobia siostre do gryzienia.

A jakze by inaczej heh.

http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1412829696

(troche mnie to nie bylo... )
Hej
Słodkie kocię (nie ma czasem zaropiałych oczek? To może być koci katar...)

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:12   #2343
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Niestety,takie są realia a w dobie internetu to są tak "wyedukowani" że czasem smiac mi się chce Ja mam taki przekrój pacjentów-od grzecznych,przez dziwnych skończywszy na pijanych,że nic mnie już nie zdziwi nawet widok pewnego znanego polityka w majtkach w kotki,któremu ostatnio zdjęcia robiłam
Ano właśnie.

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dziękuję
Saksofon, obok skrzypiec i fletu, to mój ulubiony instrument
Jeśli byś chciała, mogę poszperać u siebie w mojej skromnej biblioteczce muzycznej i podać kilka propozycji
PS. Z Kenny'm G. u mnie bywa różnie, bo dla mnie większość jego utworów ma jakiś taki "weselny" jak to nazywam charakter
Najbardziej z jego utworów (tych, które znam) podoba mi się Sister Rose, to jest cudo...
U mnie Kenny ma swoje pięć minut raz w roku - w czasie Szczodrych Godów na użytek gości słuchamy "Christmass Album" i paru innych rzeczy. Na tak zwane kolędy (które w sumie także są zwyczajem adaptowanym z innych kultur) w wersji klasycznej: zarówno przaśno - siermiężnej, jak i zawodząco - nadętej, reaguję szczękościskiem.

Za propozycje ciekawego saksofonu, szczególnie tenorowego, będę wdzięczna. Dobrej muzyki nigdy nie za wiele.
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Sabb, normalnie rozbawiłaś mnie tym tekstem Jak to niewiele do szczęścia potrzeba człowiekowi aby poprawić humor Ale ja proste dziewczę jestem, więc mało mi potrzeba
To byłoby jeszcze zabawniejsze, gdyby nie było tak przerażająco prawdziwe.
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A jeszcze mi się przypomniało - czy któraś perfumianka-warszawianka może mi obrazowo wytłumaczyć, gdzie znajduje się Quality? Bo bywam ostatnio dość często w Warszawie, a nigdy nie byłam w Q
Melk, pod Marriottem. Dosłownie - w budynku hotelu na parterze. Wchodzi się tylko z innej strony.
Cytat:
Kurka, niech ten zły ciąg się w końcu skończy, bo nie wytrzymuję nerwowo I na dodatek zgubiłam dziś chyba odlewkę Elixir de Merveilles Wypachniłam się rano i jej nie mam, ani w torebce ani na półkach.

K.....
Madzik, masz drugą w zapasie.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Zdjęcie tu. A dokładnie w prospekcie z C. Crawford, na stronie 3, czarne butki nr 3 (jeśli komus chce się szukać , ale innej foty nie znalazłam)
Ładne, klasyczne, eleganckie.
Cytat:
Ucze sie znow, wyslali mnie do szkoly. Niby kolejne 3 lata ale mysle, ze zrobie ten rok i nara. Nie podoba mi sie.
A ja trochę Ci zazdraszczam. Chciałabym jeszcze się pouczyć. Czegokolwiek w sumie - lubię sam proces.

Właśnie zajadam danie ekspresowe własnego pomysłu: ser żółty w plastrach, obłożony suszonymi pomidorami i mocno, aż do lekkiego brązu zapieczony w mikrofali.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:44   #2344
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Hej
Słodkie kocię (nie ma czasem zaropiałych oczek? To może być koci katar...)
Miala spika pod nosem... moze i koci katar...
Nie wiem czy byla szczepiona, byly oba odrobaczone i jakies tablety na pchly braly ale reszta nie wiem.

Simon je bral.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 23:37   #2345
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Znalazła odlewkę Dwa drinki i człowiekowi się zmysły wyostrzają

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 23:59   #2346
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Brrr... Kiecka na specjalną okazję Przejdę się po ulubionych ciuchlandach, może faktycznie coś znajdę? Do grudnia jeszcze sporo czasu.
A jeśli już dojdzie do czegoś takiego jak mój ślub ( ), to nie dość, że czerń będzie dozwolona, to może sama w niej wystąpię?
też mi to przeszło przez myśl

do grudnia na pewno coś upolujesz

Cytat:
mnie się nie wyostrzają, wręcz się zaburzają
miło z jej stromy ze się odnalazła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 00:02   #2347
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Miala spika pod nosem... moze i koci katar...
Nie wiem czy byla szczepiona, byly oba odrobaczone i jakies tablety na pchly braly ale reszta nie wiem.

Simon je bral.
Może dobrze byłoby jakby wet na nie rzucił okiem.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 00:57   #2348
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Dostałam wczoraj pracę NARESZCIE, taką co mi pasuje...
Gratuluje! Widze, ze ostatnio same zmiany u Ciebie No i za sprawy "milosne".

Cytat:
nawet widok pewnego znanego polityka w majtkach w kotki,któremu ostatnio zdjęcia robiłam
Wkleisz je?

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
...mialyscie racje do dupy ta szczepionka na grype, juz sie wiecej nie zaszczepie
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
... a co do szczepionki to ba, oczywiscie ze do dupy mimo ze do ramienia

Cytat:
(troche mnie to nie bylo... )
Witaj

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Niemcy maja pyszne jedzenie
No ja bym polemizowal

---

Dziekuje za wszystkie wypowiedzi w temacie "perfumy dla mamy" Metlik w glowie sie poglebil No i przypomnialem sobie jeszcze o Cinema

Jakas godzine temu pale na tarasie i slysze, ze w domu po drugiej stronie ulicy impreza, smichy-chichy itd., co mnie zdziwilo, bo "o tej porze" tu zawsze spokojnie, poza tym tutejsi Niemcy baluja gora do 23 (nawet w soboty). Po chwili uslyszalem piekno mowy ojczystej i wszystko stalo sie jasne

A przed chwila dalem jakiemus anglojezycznemu gosciowi dwie fajki. Stal przed automatem z papierosami i poprosil mnie, czy nie moglbym rozmienic mu 5 euro (bo automat oczywiscie na monety). Pobieglem na gore do pokoju - nie mam. Poszedlem do dziewczyn - tez nie maja. Zrobilo mi sie zal nalogowca (wiem, jaki to bol ) i powiedzialem, ze jesli chce, to mu po prostu dam jednego albo dwa. Chcial mi zaplacic, ale swoja bezbledna () angielszczyzna odparlem, ze nie chce pieniedzy, ze to zaden problem i nie ma mi za co dziekowac

Dobry chlopak ze mnie, no nie?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 01:01   #2349
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Betty - wybacz, zapomniałam pogratulować zdobycia pracy:c mok:

Frank Zappa

Stary 2009-09-25, 08:06   #2350
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
ufff, kamień z serca jednak szkoda by było tych 20 ml

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
może kiedyś ktoś i Ciebie poratuje w potrzebie

Właśnie zjadłam pyszną świeżą ziarnistą bułeczkę i popijam kawą. Czeka na mnie jeszcze drożdżówka ale nie wiem czy to nie zbytnie szaleństwo U mnie PMS objawia się jedzeniem większym niż zazwyczaj
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:53   #2351
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ufff, kamień z serca jednak szkoda by było tych 20 ml
Oj szkoda, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. I kto powiedział, że picie to złoooooo?

Cytat:
U mnie PMS objawia się jedzeniem większym niż zazwyczaj
U mnie to jeden z wielu objawów

Frank Zappa

Stary 2009-09-25, 09:25   #2352
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
U mnie PMS objawia się jedzeniem większym niż zazwyczaj
"Więcej niż zazwyczaj" to ja jem zawsze, kiedy sobie o tej czynności przypomnę.
Cytat:
Oj szkoda, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. I kto powiedział, że picie to złoooooo?
Nie ja.

Znów zarwałam noc. Gupek ze mnie.

Dodatkowo dostałam wysypki w szalenie atrakcyjnej okolicy lędźwiowo-krzyżowej i teraz walczę z potrzebą drapania. To pewnie "złe oko" (a nawet dwa złe oka) kumpla, którego ostatnio zdybałam na zerkaniu mi w spodnie, kiedy kucałam przy najniższej półce w bibliotece.
Stary 2009-09-25, 09:32   #2353
Murszafka
To ja :)

Po 2 tygodniach nieobecności na Wizażu dziś chyba uda mi się wreszcie tu powrócić
Łeb mnie nap... Nos mam w strupach po chorobie, wysyfiło mi paszczę na maksa, oczy ledwo mi się otwierają, paznokcie połamane, że mięsko widać... I taka atrakcyjna i pociągająca wybieram się jutro na wesele...
I przy tej okazji mam pytanie do Was -koperta... Ile się do niej wkłada?? Bo pojęcia nie mam...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:36   #2354
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Gryksie-politykowi robiłam zdjęcia kolana,nic ciekawego

a ludzie często goopie som jak pisała Sabbath np zamykają oczy w czasie zdjęć,bo boją się,że oślepną a na tekst,że będą świecić w nocy po paru zdj to reaguję tak:

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:46   #2355
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Po 2 tygodniach nieobecności na Wizażu dziś chyba uda mi się wreszcie tu powrócić
Łeb mnie nap... Nos mam w strupach po chorobie, wysyfiło mi paszczę na maksa, oczy ledwo mi się otwierają, paznokcie połamane, że mięsko widać... I taka atrakcyjna i pociągająca wybieram się jutro na wesele...
I przy tej okazji mam pytanie do Was -koperta... Ile się do niej wkłada?? Bo pojęcia nie mam...

hej!

myślę ze tak 300-500

winter specjalistko- powiedz mi prosze co to właściwie jest ten rezonans? i co to jest PET, czy coś takiego
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:00   #2356
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hej!

myślę ze tak 300-500

winter specjalistko- powiedz mi prosze co to właściwie jest ten rezonans? i co to jest PET, czy coś takiego
Rezonans,w skrócie MRI to badanie podobne do tomokomputera,ale obrazy uzyskuje się za pomocą fal radiowych,a więc całkowicie bezpieczne-nawet kobiety w ciąży mogą je robić jedynym minusem jest długość badań-te bardziej skomplikowanemogą trwać nawet kilkadziesiąt minut
A PET masz opisany TUTAJ na nim nigdy nie pracowałam,bo jest tylko kilka aparatów w Polsce

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-09-25, 10:05   #2357
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Nie ja.

Znów zarwałam noc. Gupek ze mnie.

Dodatkowo dostałam wysypki w szalenie atrakcyjnej okolicy lędźwiowo-krzyżowej i teraz walczę z potrzebą drapania. To pewnie "złe oko" (a nawet dwa złe oka) kumpla, którego ostatnio zdybałam na zerkaniu mi w spodnie, kiedy kucałam przy najniższej półce w bibliotece.
A to dziad jeden, będzie trzeba odczynić
Sabb, a tak przy okazji, bo widzę, że się nadasz - będę mogła wpaść z kwestionariuszem, tudzież na rozmowę do Ciebie jeśli będę miała do przeprowadzenia badania terenowe dotyczące polskich wierzeń ludowych?
PS. Wieczorem prześlę Ci kilka saksofonowych propozycji

Macham do wszystkich
We wtorek mam już przeprowadzkę... ale to szybko zleciało... z każdym rokiem coraz szybciej...
Madziku gratuluję bystrego oka
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:10   #2358
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

A przed chwila dalem jakiemus anglojezycznemu gosciowi dwie fajki. Stal przed automatem z papierosami i poprosil mnie, czy nie moglbym rozmienic mu 5 euro (bo automat oczywiscie na monety). Pobieglem na gore do pokoju - nie mam. Poszedlem do dziewczyn - tez nie maja. Zrobilo mi sie zal nalogowca (wiem, jaki to bol ) i powiedzialem, ze jesli chce, to mu po prostu dam jednego albo dwa. Chcial mi zaplacic, ale swoja bezbledna () angielszczyzna odparlem, ze nie chce pieniedzy, ze to zaden problem i nie ma mi za co dziekowac

dobry może jednak do nieba pójdziesz (no chyba że wolisz gdzie indziej to też nie widzę przeszkód )

Cytat:

Cytat:
dobrze ze już się wykurowałaś
a do koperty, to zależy jak dobrze znasz parę młodą

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-09-25, 10:18   #2359
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Rezonans,w skrócie MRI to badanie podobne do tomokomputera,ale obrazy uzyskuje się za pomocą fal radiowych,a więc całkowicie bezpieczne-nawet kobiety w ciąży mogą je robić jedynym minusem jest długość badań-te bardziej skomplikowanemogą trwać nawet kilkadziesiąt minut
A PET masz opisany TUTAJ na nim nigdy nie pracowałam,bo jest tylko kilka aparatów w Polsce

dzieki
ale powiedz co sie uzyskuje jako wynik rezonansu? klisze z przeswietleniem, takie plasterki jak w tomofrafie czy coś innego?

aaa..link nie działa

i które to jest to co wyrywa kawałki metalu z Ciała? (widziałam na dr. Housie )? , bo tam mówią ze rezonans , ale jak rezonans to fale radiowe to chyba nie....
Stary 2009-09-25, 10:34   #2360
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to jeden z wielu objawów
Mam nadzieję, że już się trochę lepiej czujesz

Cytat:

Suma sumarum bilans wychodzi na zero Gorzej jakbyś w ogóle zapominała o jedzeniu albo jadła non stop za dużo

Cytat:
Ja uważam, że każdy niech daje tyle na ile go stać; przecież kurna nikt nie będzie brał kredytu aby dać w kopertę pół wypłaty a później zęby w ścianę Oczywiście istotne jest to w jakich stosunkach jesteś z młodą parą. Ja idę za tydzień na ślub i zgadzam się z Polly co do kwoty
Wracaj szybko do zdrowia

Cytat:
i które to jest to co wyrywa kawałki metalu z Ciała? (widziałam na dr. Housie )? , bo tam mówią ze rezonans , ale jak rezonans to fale radiowe to chyba nie....
Tam przypadki medyczne czasami zakrawają o archiwum X ale i tak uwielbiam Housa
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:35   #2361
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
A to dziad jeden, będzie trzeba odczynić
Sabb, a tak przy okazji, bo widzę, że się nadasz - będę mogła wpaść z kwestionariuszem, tudzież na rozmowę do Ciebie jeśli będę miała do przeprowadzenia badania terenowe dotyczące polskich wierzeń ludowych?
PS. Wieczorem prześlę Ci kilka saksofonowych propozycji
Ja jestem niewierząca w wierzenia ludowe, ale niech tam - jeśli tylko chcesz egzaminować lajkonika i to niewierzgającego, to zapraszam.

Czy to znaczy, że naprawdę mnie będziesz odwiedzać??

A za propozycje wdzięczna będę. także muzyczne.

Cytat:
Gryksie-politykowi robiłam zdjęcia kolana,nic ciekawego
Kolano to nic ciekawego ogólnie, czy zależy od egzemplarza?

Cytat:
a ludzie często goopie som jak pisała Sabbath np zamykają oczy w czasie zdjęć,bo boją się,że oślepną a na tekst,że będą świecić w nocy po paru zdj to reaguję tak:
A to nie świecisz?
W sumie szkoda. Jaka oszczędność energii by była.
A jaki szpan? Mieć świecącą kumpelę to dopiero ma się rwanie na imprezie.
Cytat:
dobry może jednak do nieba pójdziesz (no chyba że wolisz gdzie indziej to też nie widzę przeszkód )
No co Ty?!
Do nieba?? Za częstowanie PAPIEROCHAMI??!!
Do nieba to by poszedł za walnięcie pogadanki prozdrowotnej.
Stary 2009-09-25, 10:40   #2362
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
ale powiedz co sie uzyskuje jako wynik rezonansu? klisze z przeswietleniem, takie plasterki jak w tomofrafie czy coś innego?

aaa..link nie działa

miałam rezonans 2 razy i nic mi nie wyrywali było zupełnie tak jak mówi Winterka trochę długo trwa i głośno chodzi ale przy nowszych maszynach dają słuchawki z muzyką żeby zagłuszyć buczenie

a wyniki są albo na kliszach albo na płycie, ale teraz to już chyba na płycie zazwyczaj

Cytat:

No co Ty?!
Do nieba?? Za częstowanie PAPIEROCHAMI??!!
Do nieba to by poszedł za walnięcie pogadanki prozdrowotnej.
ale może ta empatia jednak go do nieba kwalifikuje (jakkolwiek z pewną rezerwą do tego podchodzę )
myślę ze gdzie indziej jednak będzie prościej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-09-25, 10:44   #2363
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Sabb-nie świecę,rachunki za prąd są więc wysokie ale za to promienie odmładzają duzo osób,które nie wiedza ile mam naprawdę lat to daje mi jakies 5 mniej

Polly-wynik rezonansu jest w takiej samej formie jak TK-takie małe obrazki plus opis.Ale coraz więcej osrodków nagrywa po prostu całe badanie na płytę cd-my też
a metalowych części w ciele i na ciele mieć nie można,bo jest silne pole magnetyczne i to powoduje niebezpieczeństwo np przesunięcia się tych rzeczy.
a o pecie poczytaj na Wikipedii.

Stary 2009-09-25, 10:46   #2364
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem niewierząca w wierzenia ludowe, ale niech tam - jeśli tylko chcesz egzaminować lajkonika i to niewierzgającego, to zapraszam.

Czy to znaczy, że naprawdę mnie będziesz odwiedzać??

A za propozycje wdzięczna będę. także muzyczne.
Jesteś pierwszą osobą, która tu wspomina o urocznych oczach, więc się kwalifikujesz
W sumie mogła bym wybrać sobie Śląsk jako obszar zainteresowań
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:49   #2365
Murszafka
To ja :)

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi W firmie zrobiłąm szybką ankietkę i tez wyszło, że 400-500... Ale usłyszałam też wersję, że daje się "za talerz" czyli dzwoni sie do miejsca, gdzie odbywa się wesele, pyta o cenę za osobę i tyle się daje w kopercie... Jakieś to dla mnie mało eleganckie, prawie jak kupno biletu na wesele

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:54   #2366
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Suma sumarum bilans wychodzi na zero Gorzej jakbyś w ogóle zapominała o jedzeniu albo jadła non stop za dużo
No, trochę tak właśnie mam. jak nie jem, to nie jem kilka dni, jak jem, to jem dobę na okrągło. To już lepiej nie pamiętać.

Cytat:
Tam przypadki medyczne czasami zakrawają o archiwum X ale i tak uwielbiam Housa
Za wyjątkowo sympatyczny charakter.
Cytat:
ale może ta empatia jednak go do nieba kwalifikuje (jakkolwiek z pewną rezerwą do tego podchodzę )
myślę ze gdzie indziej jednak będzie prościej
No, tam "gdzie indziej", gdzie ja mam na mysli to podobn przeczywiście droga wiedzie prosta i szeroka.
Mam nadzieję, bo już się poumawiałam z kumplami.
Cytat:
Sabb-nie świecę,rachunki za prąd są więc wysokie ale za to promienie odmładzają duzo osób,które nie wiedza ile mam naprawdę lat to daje mi jakies 5 mniej
To ja też chcę. Mogę się przyjść do Ciebie poodmładzać? Taka tygodniowa intensywna kuracja. Może nawet zacznę świecić?
Cytat:
Jesteś pierwszą osobą, która tu wspomina o urocznych oczach, więc się kwalifikujesz
W sumie mogła bym wybrać sobie Śląsk jako obszar zainteresowań
Tak jest psze pani! Kwalifikuję się wedle rozkazu.

A tak przy okazji: własnie odkryłam, że jest nowa edycja "Czym dziś pachniesz...?"
Stary 2009-09-25, 10:56   #2367
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly-wynik rezonansu jest w takiej samej formie jak TK-takie małe obrazki plus opis.Ale coraz więcej osrodków nagrywa po prostu całe badanie na płytę cd-my też
a metalowych części w ciele i na ciele mieć nie można,bo jest silne pole magnetyczne i to powoduje niebezpieczeństwo np przesunięcia się tych rzeczy.
a o pecie poczytaj na Wikipedii.
dzieki- ostatnie pytanko- a plomby amalgatowe? nie powyrywa?

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi W firmie zrobiłąm szybką ankietkę i tez wyszło, że 400-500... Ale usłyszałam też wersję, że daje się "za talerz" czyli dzwoni sie do miejsca, gdzie odbywa się wesele, pyta o cenę za osobę i tyle się daje w kopercie... Jakieś to dla mnie mało eleganckie, prawie jak kupno biletu na wesele

jasne....a jak młodzi mieli fantazje robić wesela w super luksusie i np płacą 1000 od łebka to co? albo jak są wyjątkowo biedni i robią b. tanie wesele? a jak rozróżniac wesela w restauracji od tych gdzie panstwo młodzi kupują mąke, mięcho, jaja itp i wynajmują kucharki?
Stary 2009-09-25, 11:11   #2368
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Polly-co do plomb to nie wiem,bo my mamy słaby magnes i pewne rzeczy można obejść ale amalgamat daje zakłócenia w trakcie badania i artefakty mogą powstawać,więc z tym może byc problem.a TY się wybierasz na badanie?

Stary 2009-09-25, 11:20   #2369
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly-co do plomb to nie wiem,bo my mamy słaby magnes i pewne rzeczy można obejść ale amalgamat daje zakłócenia w trakcie badania i artefakty mogą powstawać,więc z tym może byc problem.a TY się wybierasz na badanie?

jeszcze nie wiem ,ale to całkiem możliwe
Stary 2009-09-25, 11:24   #2370
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
jeszcze nie wiem ,ale to całkiem możliwe
Jak masz skierowanie to lepiej się zapisz gdzieś,bo kolejki sa spore.To popularne badanie,a aparatów nadal mało jest w Polsce.A przy rejestracji powinnas dostać informację jak się przygotowac.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości