|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Bo kiedyś obiecałam sobie, że gdy Cię znajdę, nie będę się wahała. Bo kiedyś mówiłam, że jestem kobieta jednego faceta ...i jestem. Bo inni bez końca uciekają w stronę wolności, którą ja już znalazłam. Właśnie tu i teraz, kiedy zamykasz oczy zasypiając w moich ramionach. Bo dzisiaj już wiem, ze nic się nie zmieni, a przynajmniej nie to, na co będę miała wpływ. Chce już zawsze wracać tylko do Ciebie, by znowu z każdym Twoim słowem i z każdym najmniejszym gestem odkrywać,jak niesamowicie ulepszasz moje życie. Chcę być ta, z która dzielisz najskrytsze myśli i ta, której już zawsze będziesz ocierał łzy z mojego policzka, jeżeli wcześniej nie zdołam im zapobiec. Chcę, żebyś był pewny, żebyś nigdy nie musiał się zastanawiać lub wątpić. . A teraz śpij, by jutro, gdy rano uśmiechniesz się tylko dla mnie, znowu uczynić mnie najszczęśliwsza kobieta pod słońcem...
Bo przecież niczyje oczy nie będą już tak przeszywająco niebieskie... I chociaż nie trzymam się słów, danych innym, zawsze dotrzymuje tych, które dałam sama sobie. I jeżeli właśnie to miało sprawić, że wtedy otworzyłeś oczy, będę spłacała swój dług z radością i bez żalu. Tylko niech ktoś wyrwie mi serce, bo teraz wiem, że bez niego będzie mi prościej. nie da się opowiedzieć miłości, bo nie można opisać gestów i spojrzeń. .. jak to pięknie, że cię mam. ![]() Gdy leżysz obok mnie prawie wcale nie mogę myśleć, Że ktoś taki jak ja, zasłużył na coś tak pięknego jak ty. Znalazłam skarb, który nosi twoje imię . ; * Twój śmiech uzależnia, jak nic na tej ziemi . gdyby twoja obecność była trucizną , byłabym przy tobie tak długo aż bym umarła. Dlatego kładę mój mały, wielki świat w twoje bezpieczne dłonie.
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96 - jestem, jestem
ja cały czas jestem z Wami i czytam, tylko mało czasu mam by coś dodać... a o to, że znikłam możesz mnie posądzić za chwilę, bo wyjeżdżam na cały weekend ![]() na moment odsunęłam od siebie przykre myśli i pozwoliłam sobie na chwilę szczęścia.. ![]() nieodpowiedzialny anioł z beztroskim uśmiechem... ![]() od kiedy myślę wlecze się za mną tak jak list gończy moja nadzieja..
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
idealnie do mnie pasujący. kradnę sobie na status ; * Cytat:
ale mnie zaszczyt spotkał! dziękuuuję ; * i kradnij ile chcesz i kiedy chcesz. ______________________ zbyt puste spojrzenia, by wyrażały miłość.
Nigdy nie myślałam, że mogę powiedzieć, że naprawdę nie będę za Tobą tęsknić. kiedyś obiecałeś że wrócisz tu, lecz nie czekam na Ciebie już.. dziwne, myślałam że Ty to cały mój świat - myliłam się kolejny raz! to nie była miłość. tak tylko zdawało mi się. kiedyś dałabym wiele, żeby Cię zatrzymać - dziś nie dam już nic. I nikt nie będzie określał mnie, ograniczał przez miłość. Nie pytaj mnie co, kiedy i gdzie. Nie pytaj mnie dlaczego tak jest.. Niech ktoś powie, że miłość jest piękna.. Wykrzyczę mu w twarz - "KŁAMIESZ" !
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
talkshit -
------------------------- Atmosfera byla gesta od mysli i rzeczy do powiedzenia. Ale w takich momentach mowi sie tylko Male Rzeczy. Duze Rzeczy sa schowane w srodku, nie wypowiedziane. Ja go sobie znlazłam. Wciągnełam w moje zycie. Widzisz ja niestety posiadam wiele wad, np. kieruje się emocjami i przez to kiedys dostane kopa. Szczególnie jesli chodzi o takie sprawy jak miedzy nami.Ale plus jest jeden tej całej sytuacji...po raz pierwszy powiedziałam co czuje nic nie ukrywając. ..czy znasz to miejsce między snem a jawą...? ...tą chwilę kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz..? ..tam zawsze będę Cię kochać i tam czekam na Ciebie,aż wrócisz... Dotkne Cie, juz jutro. Dotknę. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Musze sie z tym oswoic, poczuc, ze jestes ze mna, nawet jesli nie ma cie w poblizu. ...to bylo jak jazda limuzyną, a ja lubie jezdzic porysowanymi samochodami z facetami, ktorzy mają kwas solny w żyłach zamiast krwi... Umieszczam Cię w muzeum mego serca, które często zwiedzam. zastanawiałam sie, jak wytrwać milczenie Boga. Gdyby ci kiedykolwiek było potrzebne moje zycie, przyjdź i weż je. Jestem jakby zanurzona w mgle, wszystko jest mętne, nic już nie widzę. W takiej chwili mam ochotę zniknąć, nacisnąć jakiś guzik i przestać istnieć. W gruncie rzeczy na nic nie mam ochoty; bez przerwy tylko udaję. Znajdz mnie dzisiaj. tak, jak przed rokiem. |
|
|
|
#3486 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna, caroline2324, Guziki xD, kamisha - ze wzajemnością, wy talenciary
<33Znów bezczelnie tyle Was okradłam, że ho ho; ![]() keeendy ![]() defraudacja ![]() Xx Purple cocaine xX ![]() xxgroszek07xx ![]() ToOnaBoginiSeksu ![]() BananowaBrazylijka ![]() Ignessa ![]() NieZTejBajki ![]() talkshit ![]() dobrzy chłopcy idą do nieba. źli chłopcy idą do mojego domu. ![]() dla ciebie złapałabym spadającą z nieba gwiazdkę. - wiesz, że kiedy pingwin znajdzie swojego przyjaciela, zostają razem aż do śmierci? - ... zostaniesz moim pingwinkiem? <3 miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego.
|
|
#3487 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego nie chcesz wierzyć mi...
Nie powtórzy się co było... W jednej chwili runął cały świat I nie myśl, że to łatwe wyznanie Chyba tak umiera miłość Na zawsze Twoja.. Ty mój niekoniecznie W życiu jest coś więcej do zrobienia niż tylko zwiększać jego tempo Szczęśliwą być i szczęściem żyć Ty masz to coś W jednej chwili miłość daje nam to czego nie udało się nam osiągnąć własnym wysiłkiem przez lata znoju Tylko miłość może złamać Ci serce. Czujemy miłość tak jak odczuwamy ciepło krwi, oddychamy nią jak oddychamy powietrzem, nosimy ją w sobie podobnie jak nosimy w sobie swoje myśli. Dobre pomysły przychodzą zazwyczaj do nieodpowiedniej głowy. Uwaga - komplement może być tylko przynętą Mądrość pozwala trwać, namiętność - żyć Nasze namiętności często stają się naszym nieszczęściem Głupi po szkodzie głupim zostanie Doga do szczęścia jest prosta jak promień słońca. I tak długa Dla większości szczęście istnieje tylko we śnie. I to by było na tyle...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
śliczne dziewczyny nie przejmują się takimi facetami jak Ty ;-))
|
#3489 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdzieś tam wspominałam, że na opis.Cytat:
Ja biorę tego. <3~ *~
patrz,jakie to dziwne. teraz stoimy obok siebie, rozmawiamy, śmiejemy się.. a za jakiś czas może mnie zabraknąć, a Ty będziesz odwiedzać mnie na cmentarzu.. -a kto powiedział, że będę Cię odwiedzać? ja będę leżeć obok.. ~ * ~ Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-25 o 13:00 |
||
|
|
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
teraz wydaje Wam się że trzymacie szczęście za nogi. ale w końcu któreś z Was usłyszy tekst 'musimy powaznie porozmawiać' a wtedy szczęście ucieknie a Ty nawet nie próbuj go gonić .
nawet nie wiesz jak Cię nienawidzę kiedy mówisz, że się zmieniłam. miałam Go i nie potrzebowałam niczego więcej. zastępował mi powietrze, jedzenie, sen. teraz uczę się podstawowych czynności życiowych. zaciskam zęby, w myślach powtarzam sobie że trzeba żyć.
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
`że to nic. że to tylko taki stan.
`wolę polać wokół kilka shotów i dać sobie spokój. `czasami siedzę, widzę, jak niebo płacze. Bóg chciał dobrze, jest inaczej. `zdobył jej serce pokazując szczęście. `kochała go mimo i wbrew. za wszystko. `a to co mi zrobił boli, wiesz? `szkoda, że słowa 'na zawsze' okazały się tylko słowami.. [zdanie z rozmowy z moim Tż..] `są chwile, gdy samotnie spadam w dół. to są dni, kiedy nie mam sił, świat pęka w pół. `a serce zaczęło bić mocniej. `chciałam tylko, żebyś mnie przytulił! tylko tego chciałam. tak bardzo mi tego brakowało. tylko to.. _________________________ __ idę nadrabiać, bo trochę się nazbierało. ;*
|
#3492 |
|
Przyczajenie
|
Witam!! Jestem tu nowa choć przyznam się, że od dłuższego czasu was bezczelnie <przepraszam> okradam. Uwielbiam Wasze opisy. Więc postanowiłam, postanowiłam sie zalogować. Może i ja się Wam do czegoś przydam.
Pozdrawiam ![]() ![]() Mam na dobry początek dla Was kilka opisów. Może komuś któryś się spodoba i przyda ... ** .Zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej. ** Kiedyś los na pewno zada pytanie... Staniesz przy niej czy ją oddasz? ** A jak Cię zawołam, przyjdziesz? (...) Zawołam czule... (...) Maaaaaaatko, nie biegnij ** czasem lubię rzucić focha, tak przypominam że trzeba mnie kochać ** na skórze skóra. na szyi usta. na plecach ciarki. _________________________ __________ Śpij Julio... Romeo nie istnieje ;( Edytowane przez DiabolicSoul Czas edycji: 2009-09-25 o 13:50 |
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
contine - dziękuję. ____ Papergirl, chocapic, Cukrowa Panna, Onax3, Kinderka13, JednaNaMilion, talkshit, TiS, defraudacja. - zdolniachy ____ Prawda jest siłą obecną w mej duszy. Roztrzaskana emocjonalnie. Każdy ma prawo do szczęścia, choć nie każdy zauważa jego wartość, skutkiem czego jest nieszczęście. Wspomnienia wgryzają mi się w serce. Chłonęłam każde twe słowo, choć każde z nich, było brudnym, śmierdzącym kłamstwem, wyjadającym resztki zepsutego serca. Szczęście się wypaliło. Nie pamiętam kiedy, wiem tylko, że cholernie bolało. Przyszła jesień. Następnie nadejdzie zima, wiosna, lato. Minie rok. Dwa lata, dziesięć. Zapomnimy.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-09-25 o 13:54 |
|
|
|
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
always be yourself - Pani kradzież to zaszczyt dla mnie! ;*
pamiętasz pierwsze spotkanie? przy małej, wiecznej lampce. fundamentem była miłość, więc wszystko można jeszcze odbudować. przychodzi w ciszy i pyta po cichu. spragnione ciebie dłonie szukają ciepła na kubku kawy. jak usłyszeć ciszę, gdy wszystko wokół krzyczy. patrz. patrzę! zmruż. ona zawsze wydaję się taka szczęśliwa w tłumie! |
|
|
|
#3495 |
|
Gość
|
Witam dziewczynki.
Od dłuższego czasu okradam was nałogowo i wkońcu pomyślałam, że może do was dołącze. Wszystkie jesteście naprawdę cudowne ale na największe uznanie zasługuje według mnie papergirl, nydee, suve i Cukrowa Panna wasze opisy naprawdę są niesamowite. To jak? Przygarniecie mnie? ________________________ Krytyczny poziom endorfin.. Na łące kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia.. Chciałabym Ci powiedzieć co czuję, ale nie umiem znaleźć takich słów, które zrozumiesz. Takie słowa nie istnieją, bo ja Cię kocham i nienawidzę zarazem. Wiesz jak to jest? To straszne uczucie.. A ponoć tak niezwykle na nią patrzył.. Spędziła wczorajszy wieczór i noc myśląc o nim.. Myśląc o nim i o godzinach, które spędzili razem i które są dla niej tak cudownym wspomnieniem. Nadal widziała jego dobre i czułe oczy, jego uroczy uśmiech i myślała jedynie o chwili, kiedy znowu odnajdzie całą słodycz jego obecności.. Dotyk zastępował im słowa. Przez palce przenikały wszystkie uczucia, wszystko to, co niewypowiedziane. Rozmowa nie była potrzebna.. I tak najzwyczajniej w świecie lubiła go mieć obok siebie.. Pokochała go bezmyślnie i naiwnie.. Pokochała go zachłannie i bezwstydnie.. Za ten uśmiech zdziwionego światem chłopca, za dwie iskry roztańczone w jego oczach.. A ona znowu udawała, że ma go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl, że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu.. Do tego, że pozwoliła by ktoś mógł zawładnąć całym jej światem.. Tego wieczoru była smutna, w oczach miała łzy, chociaż wcale nie płakała. Nawet światło wydawało jej się być szare. Żadna muzyka, żaden film ani przyjaciel, nawet Bóg nie był jej w stanie pomóc.. |
|
|
|
#3496 |
|
Zadomowienie
|
Daj cukierka, daj lizaka, loda daj
Ja Ci tutaj zafunduję za to raj Musisz jakoś dzisiaj się zasłużyć Musisz znów wykazać się Pozwalałam się całować tam i tu Bardzo proszę - jeszcze więcej bierz Jeśli zechcesz bez umiaru grzesz
|
#3497 |
|
Przyczajenie
|
-byłeś kiedyś zazdrosny o coś, co miał ktoś inny.?
- a o kogoś się liczy? a jak miłości nie ma? przecież nikt tego naukowo nie udowodnił.. by znów usiąść razem, na tej samej ławce i powiedzieć sobie to , czego nie było czasu powiedzieć wcześniej.
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
; ************************* *****
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo , bardzo , bardzo mi zależy na pewnym opisie
![]() Był chłopak który niby się we mnie bujał , dokuczał , łapał za biodra , wbijał palce w żebra , był przefajny , znamy się bardzo bardzo długo. Potem zaczął mnie olewać a dziś podobno wyzywał. Wydaje mi się że to zasługa przyjaźni z chłopakami z których jeden się we mnie buja i moim zdaniem oni opowiadają tamtemu głupoty. A ja go uwielbiam. Nie mogę jakoś wytrzymać :/ Jakie opisy ? Mogę prosić mistrzynie - panie : 12 Stonka ewelinucha _nieobliczalna_ papergirl suve Cukrowa Panna JednaNaMilion defraudacja uwielbiaj always be yourself TiScatteroUnaFoto Olilaaa talkshit ![]() Ode mnie : Czekałam tylko na ten jeden moment ... ' You have a message ' ... Żyłam nadzieją - wiem jestem niebliczalna . Jaram się , jaram się , jaram się Tobą ... jak nałogowiec.
________ ______ "Jeśli potrafisz śmiać się z siebie' - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru." Edytowane przez ..::LoLi::.. Czas edycji: 2009-09-25 o 15:40 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | ||
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie wspaniała dawka opisów ![]() Cytat:
i kto to mówi?? słynna Pani Guzik, Guziczku do nas tu! że ja talenciara? a pfe ![]() dziękuję bardzo za docenienie skarbie och tak, piękne i cudowne ![]() i moja Paulinka mnie dostrzega _________ - kocham cię!! - bełkoczesz! - zwykle tak, nie teraz. Nawet, gdy byłeś płodem, kłamałeś.. A firanki splamione krwią niewinną
Były blade i dumne
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-25 o 15:27 |
||
|
|
|
#3501 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
uciekamy drogami własnej fantazji.
alksjdjkoas - czyt. kocham Cię najmocniej na świecie. <3 mówili, że moje powłóczyste spojrzenie spod rzęs podziała na każdego. jak widać są wyjątki.. przepis na miłość: 1/3 łyżeczki cukru 2 łyżeczka miodu i jedno jego spojrzenie. : *
|
#3503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________ wpół objętych słów a my... że jesteś. że kochasz! nie Ty! nie my! nie tak! teraz wiem, czas biegł, wstrzymywałam go zbyt długo nigdy nie było i nigdy nie będzie! tak mijają dni bez Ciebie. każdy z nich jest taki sam tęsknie już ostatni raz
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
_nieobliczalna_ cudowna!
Jak niewiele wystarczy, by zachorować na miłość - jeden deszczowy pocałunek, kilka rozmów o niczym, koncert fortepianowy, parę przytuleń na powitanie i pożegnanie, obecność i nieobecność. Nic wielkiego. I nagle nie ma na to rady. A kiedy on cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja.
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy chcę Cię kochać mniej, wtedy kocham Cię bardziej jestem teraz na etapie „wykastrujmy wszystkich facetów, a będzie lepiej” Są dwa rodzaje ludzi na tym świecie: ci, którzy grają w klasy i śpiewają pod prysznicem, oraz ci, którzy leżą nocą w samotności i płaczą... ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę.. bo zabrakło znów czyjegoś głosu... Jeden dzień. 1440 minut. 86400 sekund. I ani jednej chwili dla mnie. Tym razem tylko przypomniałam sobie Jego słowa, nie usłyszałam ich w głowie. Równie dobrze mogłabym patrzeć na nie wydrukowane na kartce papieru. Były to jedynie słowa, zbitki głosek lub liter, ale raniły jak sztylet. Zacisnęłam z bólu zęby. Ona może mieć prawie każdego. Z dziesięciu mężczyzn dziewięciu ulega jej urokowi, nie mogąc się jej oprzeć. Szkoda tylko, że ona kocha właśnie tego dziesiątego.
|
#3506 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej cieszę się, że się w końcu na coś przydaję, ja i moje opisy kochana mojaCytat:
Polecam się ![]() ![]() I ode mnie ![]() * Stłuczone naczynia przynoszą szczęście – ale tylko archeologom.* Nie ma nic smutniejszego niż spustoszenia, jakie czyni starość.* Bo to był lęk i tylko lęk, i nic nie było oprócz lęku.* Gwałt niech się gwałtem odciska – rzekła dupa do mrowiska.![]() * Jak się człowiek nudzi to ciągnie go do ludziTak szczerze, w dobrej wierze bo człowiek – stadne zwierzę ![]() * Największym artystą, codziennym artystą, złośliwym artystą jest przypadek ![]() * Ach taniec! Międzynarodowy język przyjaźni wystukiwany nogami!![]() * Był zachód. Słońce tropików zapadało w turkus południowych mórz. Słona bryza niosła od raf krzyki mew. W dalekiej wiosce bęben dudnił. Bawoły groblą ciągnęły wóz. Spóźnione czółno poławiacza pereł przybijało do przystani. Wargi dziewcząt kusiły obietnicą. Byłoby naprawdę miło, gdyby efektu nie psuła odrapana rama. A i gwóźdź, na którym wisiał obraz z tym widokiem nie dość że zardzewiały, miał do tego debilnie spłaszczoną główkę.![]() *
|
|
#3507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ;*________________ Panie Boże! Proszę Cię o mądrość, żebym mogła zrozumieć mężczyznę o miłość - bym mogła mu przebaczyć , o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go zaje****a. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
milo mi, z wzajemnością <3______________ Chciałabym wypić fiolkę ulubionych perfum, na koniec pomalować usta, podciąć sobie żyły pańskim ulubionym nożem kuchennym i spektakularnie utopić się w wannie. Moralność kontra przyjemność.
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłaaaaaaam! Boże jak wy pędzicie o.O Pamięta tu ktoś jeszcze o mnie, bidnej, starej i schorowanej? jestem jakieś kilkanaście stron do tyłu
![]() No to Here We Go. Gdy szczęście zamyka drzwi trzeba pchać się przez okno. Jak i to nie pomoże zawsze zostaje jeszcze lufcik ^.- Szczęście przylazło samo , wepchnęło się przez drzwi , siadło i tak siedzi. Będę Ci się plątać w myślach aż oszalejesz na moim punkcie ! A ja jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia. Powinnam dawać z tego lekcje.. - Wypuściłam szczęście... - Jak to wypuściłaś szczęście ? - Nie zdołałam go złapać bo było troche za ciężkie... - A jak wyglądało ? - Było trochę wyższe ode mnie i miało niebieskie oczy . |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
zraniona miłośc. zawsze jest samotna.dotyczy tylko Ciebie.nikt nie może Ci pomóc. dławi. nie zna litości. nie chce litości. tylko czasem prosisz żeby już się skończyła.
niezdobyty. znienawidzony. ukochany. objął ją. siedzieli długo zanim odważył się ją pocałować. a ona czekała. wiedział, czuł że czeka. nie spieszył się. teraz już nie musieli się śpieszyć. nigdzie. mieli czas. dużo czasu. całą wieczność. przed sobą. na zawsze.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

ja cały czas jestem z Wami i czytam, tylko mało czasu mam by coś dodać...

<33

dziękuję za wyróżnienie