|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Ech nic, trzeba walczyć dalej i kiedyś zdać..
|
|
#572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kierunek w prawo? tzn. zjechać na pobocze? A to awaryjne hamowanie to jakie? |
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Nie na pobocze tylko przy prawej krawędzi jezdni się zatrzymać. A czasem się czepiają za brak kierunku więc lepiej włączyć. I jak włączasz się do ruchu to lewy też.
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doskonale rozumiem, jak deprymująco może zadziałać na zdającego słowo "błąd" i to jeszcze wypowiedziane w specyficzny sposób. Twój egzaminator przypomina mi mojego - na początku wydawał się fajny, potem tragedia - z tą różnicą, że mój po przesiadce zrobił się milutki. ![]() dzieci (nie wiem, ile mieli lat, ale mentalnie to słowo doskonale ich okresla) na psach zachowały się żałośnie. wyobrażam sobie, jak musiałaś się poczuć, bo we mnie nawet podczas lektury Twojej relacji , nieźle się zagotowało. ![]() widać, wszystko się na siebie nałożyło - stres, zły dzień, teksty dzieciaków i - oliwa do ognia - komentarze egzaminatora. Doskonale rozumiem jazdę z myślą "niech to się już skończy"... trudno. następnym razem zdasz. popracuj troszkę nad nastawieniem, ciooo?
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Co do hamowania.
Ostatnio na egzaminie miałam i egzaminator nawet mi to wytłumaczył zanim wykonałam manewr. Powiedział, żebym rozpędziła się do 50 km/h, więc już wiedziałam co mnie czeka. I mówi, że będziemy wykonywać zatrzymanie w wyznaczonym miejscu przy znaku. Zapytał czy wiem przy którym znaku mam się zatrzymać (jak stał tylko jeden A właśnie, miałaś powiedzieć za co oblałaś.
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm to ja sie boje tego hamowania
![]() Bo cwiczylam z instruktorem i mowil, ze ma wbic w fotel wlasnie. Jeszcze brakuje, zeby na tym oblac
|
#577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BeaS - oni chyba są już do tego przyzwyczajeni - na odprawie przed trzecim egzaminem egzaminator opowiadał jak to ludzie nie potrafią pogodzić się z wynikiem negatywnym i w ich stronę lecą rozmaite obelgi, kopią samochody itd
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2009-09-25 o 21:40 |
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze na koniec po wręczeniu kartki z wynikiem ,,negatywny" powiedział do mnie ,,miłego dnia życzę" No chłopie z czym do ludzi Ech w poniedziałek poznam termin trzeciego egzaminu, pewnie jakoś w połowie października. Będę pracować nad nastawieniem do tego czasu, na pewno się nie poddam dziękuję za wsparcie i zrozumienie
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
2 razy ten sam błąd
. Chamstwo no, 25 miał trwać |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
ja Wam powiem coś a propos egzaminatorów
![]() wysłałam linka, że PORD ma przejść przez szkolenia u psychologów i powiem Wam, że ![]() jak zdawałam te swoje 6 razy za każdym razem Ci egzaminatorzy robili sztuczną, groźną i sztywną atmosferę. a za siódmym razem pan w salce był tak miły, że zapomniałam, że idę na egzamin, a egzaminator to już w ogóle do rany przyłóż. "ja nie chcę pani dowodu. chciałem się przywitać" "teraz poproszę dowód- hmmm... znajoma buzia..." " na który pas ruchu pani życzy sobie pojechać" "oj ALU, ALU" bez kitu czułam się lepiej niż z nie jednym instruktorem! a poprzednie 6 egzaminów : "krawężnik! zaraz wjedziemy w krawężnik!!" "odbij że pani w lewo, bo zaraz lusterko wyłamiesz" "nawet w ciężarówce skrzynia tak ciężko nie chodzi" a mojej koleżance powiedział nawet: "pani ma egzamin, a zachowuje się pani jakby pani kortofle wiozła!" ja wiem, że to łatwo gadać, ale ich najlepiej olać. jak nie zdasz to pójdziesz na kolejny. przecież człowieka nie zabiłaś żeby sie zadręczać do końca życia. trzeba podejść lajtowo - Ty jesteś kierowcą, on pasażerem więc zawieź go bezpiecznie do celu ![]() ot co
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez Doris Day Wczoraj też zdałam u kobiety u której nie zdałam za drugim razem. I jeszcze szalona powiedziałam jej na starcie: Znowu pani... A ona: a to dobrze czy źle? Ja: ostatnio mi to nie pomogło (potem trochę tego żałowałam
![]() Nie ma to jak miłe powitanie ![]()
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie tego nie skojarzyłam xD
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=benia1169;14439065]Mariolcia=P - powodzenia
powodzieniaaaaaa Cytat:
ajjj przyro mi bardzo a o egzaminatorze juz sie nie wypowiadam...kobietki nie nadanrzam czytac pracuje, wracam padnieta do domu i prubuje nadrabiac zaleglosci ale na szczescie jutro weekend
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
confused woman
Skąd się tacy ludzie biorą ?Dołączam się do kciuków Do boju!!!!!!!!![]() Ty to jesteś niezła agentka Cytat:
![]() Lepiej żeby to drugie
Kliknij prosze ->->-> https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402 Dziekuje Edytowane przez BlackLady Czas edycji: 2009-09-26 o 09:17 |
|
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
A mnie teraz bierze strach,ze raz raz juz mialam fajnego egzaminatora i auto NIE szesciobiegowe,a teraz jak bede miala drugie podjescie za 3 tyg to bedzie ostani cham i auto ze wstecznym podobnym do jedynki i znowu nie zdam;/ bierze mnie jakas mania;/
Moze to pytanie z innej beczki,ale czy uwazacie ,ze biegi w 6 biegowce inaczej wchodza?Slyszalam rozne opinie m.in ,ze wszytsko jest jakies ciasniejsze... |
|
|
|
#589 |
|
Kokon pro
|
wy zdajecie na autach innych niz sie uczylyscie? znaczy chodzi mi o model i marke. u nas jest tak ze przy zapisie wybiera sie czy na clio czy na grande bo u nas tylko te sa do wyboru.
|
|
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
U mnie zdaje sie tylko na toyocie yaris,ale sa 5 biegowe i 6..
|
|
|
|
#591 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet wiem o jakie miejsce Ci chodzi :P słyszałam o takiej dziewczynie, która aż z Warszawy przyjechała, bo Piotrków łatwiejszy i zdała, a mi jakoś się nie udaje chyba zbyt ciemna jestem ![]() 6-ciobiegowej :szok: jak tym jeździć ? ja uczyłam się i zdawałam na yarisce 5-ciobiegowej..
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-09-26 o 01:03 |
||
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez moee Czas edycji: 2009-09-26 o 04:13 |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
dzis zdaje w moimm miescie Mariolcia, trzymajmy za nia kciuki!
a dziewczynki ktorym sie nie udalo, wiem ze to frustrujace, oj wiem...ja sie upłakałam 2 dni...trzeba sie zawziąć i b edzie dobrze, powoli, spokojnie, emocje na bok...haaa łatwo sie mówi.. bedzie dobrze ![]() Buziaki dziewczynki ![]() Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam, ale brak czasu niestety, a co do zdawania na samochodach, na ktorym sie ktos uczy to faktycznie dziwnie, ze niektorzy zdaja egz na kompletnie innych autach....niby kazdy samochod to SAMOCHOD, ale bez wstepnego nauczenia sie nim jezdzic to nie wiemczy dalabym rade.
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia=P
![]()
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
To chyba ty mnie nie zrozumialas;]
CHodzi mi o to ze pieknym uczuciem jest zdac;]
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi
Powodzenia
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z Twojej poprzedniej wypowiedzi wychodzi na to, że oblanie jest tym 'pięknym uczuciem', skoro mówisz, że rozumiesz koleżankę. Ale nieważne.
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeestem Dzien dobry Kochane
![]() ![]() Nawet dzisiaj malo koszmarow mialam Mam nadzieje, ze Naszej dzisiejszej zdajacej sie powiedzie ![]() ![]() Ejjj a tak z innej beczki calkiem: jem na sniadanie parowki wieprzowe: Mama czyta sklad: mieso drobiowe, mieso z indyka, E120, E132
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-26 o 10:48 |
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam jedno pytanie.
Jakie mogę wziąć tabletki przeciwbólowe podczas prowadzenia auta? Niestety egzamin może mi przypaść na pierwszy dzień okresu, który niestety jest dość bolesny i bez tabletek się nie obejdę. Biorę zawsze ibuprom, ale nie wiem, czy mogę go wziąć w dniu egzaminu. |
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobacz na ulotce czy jest taka in formacja w przeciwwskazaniach. jeśli jest napisane, że nie wpływa na prowadzenie pojazdów to śmialo bierz. Jesli nie to kup nurofen albo apap
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

Ech nic, trzeba walczyć dalej i kiedyś zdać..

No to teraz łuk. Egzaminator ustawił mi samochód na łuku, ja się przygotowałam do jazdy i wykonuję manewr. Do przodu ok. Jadę do tyłu i mam wrażenie że zaraz zakoszę słupek, pieprzą mi się linie i kręce na głupa tą kierownicą co chwilę w inną stronę i nie wiem jakim cudem udało mi się ten łuk wykonać. No to teraz górka. Pierwsza próba nieudana-zdechł mi samochód. Cholera o co chodzi-myślę. Przecież z ruszaniem zręcznego nie miałam NIGDY problemów! Druga próba-wzięłam głęboki oddech, zastanowiłam się co i jak i wykonałam. Jedziemy na miasto. Ruch jak cholera. Przy pasach czaili się jacyś chłopcy z plecakami-przepuszczam więc. Kiedy przeszli przez ulicę jeden z nich odwrócił się patrzy i krzyczy ,,O! Egzamin! Nie zdasz!!!'' Buuu-w myślach ale pie*** to
Jedziemy jakąś jednokierunkową i skręcam z prawego pasa. Błąd-mówi egzaminator. Jedziemy dalej i szczerze przyznaję że dużej części egzaminu po prostu nie zarejestrowałam bo co chwilę słyszałam tylko ,,błąd, błąd, błąd"
Robiłam głupie błędy, to była moja najgorsza godzina jazdy w życiu.. Niczego nie byłam pewna, nie wiedziałam co i jak.. I naprawdę dziwię się, że dojechałam do tego momentu. Całą drogę do domu przeryczałam. Chyba po prostu miałam fatalny dzień.. A i egzaminator swoim zachowaniem nie pomógł nie wspominając o tych chłopakach na pasach..
A na drugim 24

Ech w poniedziałek poznam termin trzeciego egzaminu, pewnie jakoś w połowie października. Będę pracować nad nastawieniem do tego czasu, na pewno się nie poddam 
a o egzaminatorze juz sie nie wypowiadam...
Mariolcia=P
3/3/6-22/7/8
Twój wybór