|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
hej laski
śliczne zdjęcia i cudowne relacje , kurcze szkoda że ja tak nie dopilnowałam swojego wesela , z perspektywy czasu zrobiłabym wszystko inaczej. a ja dzisiaj idę na wesele do kolegi , widzę że pogodę pod koniec września mają lepsza niż ja na początku czerwca. Na 13 do fryzjera , sukienkę mam srebrną świecącą, fajnie widać w niej brzuszek troszkę mnie zaokrągla , ale ja jestem w ciąży więc tak musi być, do tego srebrne buciki czarna torebka i sweterek , pokaże wam zdjęcia po weselu . Ciekawe czy dam radę wytrzymać i jak się będę bawić na weselu w sumie byłam na kilku na których nie piłam alkoholu i świetnie się bawiłam więc problemu nie będzie , martwi mnie tylko czy będę miała siłę tańczyć , i czy za szybko się nie będę męczyć, do tego dochodzi to uczucie ciężkości zawsze na koniec dnia i niezbyt dobre samopoczucie z tym związane, ale nastawiam się na dobrą zabawę i cudowne samopoczucie .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesliczna relacja ![]() Fantastycznie, ze wszystko sie udało, biorąc pod uwage wkład pracy jaki włożyliście w przygotowania nie mogło byc inaczej! Gratuluję zaangażowania ![]() Niezmiernie sie ciesze, że jestes szczesliwa i mocno wierze, że zawsze tak bedzie !!!!!!!!!! Inaczej przecież byc nie moze ![]() A za upór z chlebkami..... podziwiam ![]() ![]() ![]() A jak podróż poślubna?? Gdzie byliście ?? Wszystkiego najlepszego * ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze, ze sie nei stresujesz !!!!!!! Uwierz mi, to tylko pomoże ![]() Dokładnie tak samo miałam tydzien temu, łudziłam sie, że gdy wejde do kościoła poczuję nerwy ale totalnie nic !!! Ja czasem nawet na serialach płacze a tu byłam tak radosna i szczęsliwa, ze nie było mowy o łzach!! Dzięki temu, że podchodzisz do tego na luzie, ciągle będziesz wiedziała co się dookoła Ciebie dzieje ![]() Trzymaj tak dalej i ciesz się takim stanem rzeczy !!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tort taki mi sie wymarzył bo był całkiem inny niż reszta i podobno to nowość, więc zbyt wielu gości go jeszcze nie widziało, dlatego zrobił jeszcze większe wrażenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ddaaiissyy baaaaaaaardzo łądnie ![]() kasiaher .... bardzo sie cieszę że jest OK, prawde powiedziawszy sama najadłam się stresu jak napisałaś o tym wylaniu się... masakra co musiałaś przejść... anika... mnie powiedziały w meldunkowym, żebym przyszła z dowodem i aktem ślubu - to mnie przemeldują. ja się pospieszyłam i wymeldowaąlm już z poprzedniego miejsca - pani mi powiedziała, że niepotrzebnie. a co do paszportu to można lecieć na starym, tylko nie podawaj nigdzie nowego nazwiska, tylko panieńskie. a poza tym suuuuuuuuuper fotkI!!!! ja ciągle czekam na fotki żeby Wam coś jeszcze pokazać!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
moniqac za dlugie czekanie dobre sniadanie
![]() Jak juz bedziesz miałą fotki to na pewno beda przesliczne i mam nadzieje, ze nie omieszkasz Kochana sie nimi tutaj pochwalic ![]() ![]() ![]() Czekamy z niecierpliwościa ![]() Cieszę, sie że i Tobie torcik sie podobał ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
no widxzisz moni ale w dowodzie bedziesz miala nowe nazwisko i stary adres?? czyli doód trza dwa razy zmieniav? nie jarzę tego
![]() |
![]() |
#4418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oprócz tego co już zamieszczałam wczesniej dorzuce jeszcze kilka... ale niestety - od fotografa będa dopiero w przyszłym tygodniuuuu! no i niestety ale musiałam jeszcze raz zamieścić moje ulubione zdjęcie jak do tej pory... z pierwszej "kąpieli" ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-09-25 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Meldunek powinien być dawany od ręki. ja w UM będę w poniedziałek (tak przynajmniej mam nadzieje), więc w razie czego powiem Ci co i jak. ale wiem, że mamy 14dni na zgłoszenie zmiany dowodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
widziz moni co kraj to obyczaj a raczej urząd....
dzwoniłam własnie do um gliwice i sie dowiedziała ze najpierw musze sie osobiscie wymeldowac w pyskowicach potem osobiście zameldowac w gliwicach, a potem dopiero zlozyc wniosek o nowy doód i prawo jazdy bo bym musiała dwa razy składac bo znow byłaby zmiana adresu paranoja
![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-zarabista fryzurka ![]() - moja wymarzona dekoracja kosciola ![]() ![]() - zdjecie z chrztu super ![]() - salatki u mnie tez byly podane w takich kielichach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zimno było ? :P Pieknie ustrojony kościół !!
![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
anika222 ... no widzisz..... już przynajmniej wiesz - ja tak też zrobiłam, tylko zaś pani w um w sosnowcu zdziwiła się że sie wymeldowalam... nota bene z podkarpackiego
![]() super miałaś salę! maggie ... a dziekuje - a powiem, że to był chyba pierwszy raz w zyciu kiedy ktoś mnie czesał, w sensie układał włosy ... fryzjerka mi się przyznała że była pełna obaw - bo ja raczej jestem osobą którą ciężko zadowolić ![]() a co do kieliszków... szkoda że w domu nie mam takich do martini ![]() ddaaiissyy ... zimno może tylko jak zamoczyliśmy stópki, potem biegaliśmy (jak widać niżej ![]() ![]() aaaaa dziewczyny........... w końcu wyjeżdżamy w podróż.... po 3 weselach (tak jak pisałam nasze było pierwsze 12.09, potem 19.09 i teraz też idziemy 26.09) ... jesteśmy / będziemy padnięci.... ale wyjeżdżamy... TZ zapłacił za wycieczke i jestem po porostu ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-09-25 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
moni a gdzie jedziecie bo my chyba 2.10 w rejs po nilu.... z rainbow
![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
ufff nadrobiłam
![]() Cytat:
My z mężusiem (o yeah ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Zadomowienie
|
ale super... słyszałam, że takie wyprawy są suuuuper
![]() my jedziemy ze sky club'em do hurghady, na "stacjonarne" wakacje ... chcemy lezeć i nic nie robić (no .... oprócz kilku wycieczek), bo w zeszłym roku byliśmy w podróży "przedślubnej" ![]() ja mykam dziewczynki.... miłego weekendu. spróbuje zajrzeć ... ale mam wesele kolejne jutro więc pewnie zajrze w tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
daisy ja przed plenerem nie pralam, od tego jest photoshop by to potem na zdjeciach wybielic
![]() a po plenerze jest czarna. i wstyd sie przynzac ale jest miesiac po slubie a ja jej jeszcze nie odnioslam do salonu by dac do prania ![]() ![]() solangelika i anika pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
oto kilka obiecanych fotek ze slubu i wesela
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
![]() a teraz biore się za nadrabianie licznych zaleglosci.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4430 | |||
Zakorzenienie
|
pieknie wygladalas
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() SollAngelica piekna relacja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
gold-fish ja tez bym chciala foteczki zobaczyc
![]() Nadrabiam... jestem na 131 stronie, wiec jeszcze sporo przede mna... poki co zbieram sie do pracy, dzis mam nocke, nie chce mi sie ze szok i glowa mnie piekielnie boli ![]() Strippi gratuluje coreczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktore dodaly zdjecia ... slicznie wygladalyscie
![]()
![]() |
![]() |
#4433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero za dwa tyg od fotografa ja po weselu z TŻ w pon jechałam wybrać a we wtorek już do odbioru teraz albumy z płytą krążą wszyscy chcą oglądać i dziwią się że już zdjęcie dwa dni po weselu mieliśmy ![]() Cytat:
pięknie jak wszystkie PM2009 ![]()
![]() |
![]() |
#4434 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane!!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do tej ciąży, to czasem taki stres wywołuje objawy ciążowe, to, że luzie tak gadają, to się nie przejmuj. Niektórzy mają tak w głowie ślub=ciąża A propos tycia dzisiaj w gazecie widziałam taki tekst: ONA+ON=ŚLUB=TYCIE ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Suknia potem była czarna, ale nie dawałam do pralni bo bałam się o moje kryształki, mama pięknie mi ją wyprała w wannie i jest bielusieńka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
anuulaa, nowotwor/guz to taka grupa zmienionych genetycznie (zmutowanych) komorek. Niektore sa tak zmutowane, ze jakos zle na orgamizn nie wplywaja. Wtedy mowimy o nowotworze/guzie lagondym. Czasem dochodzi jednak do takiej mutacji, ze powstajacy guz ma jednak negatywny wplyw na cialo czlowieka (zle badania morfologiczne, ogolne zle samopoczucie pacjenta i wiele, wiele innych). Czesto powoduje wyniszczenie organizmu.Guzy zlosliwe najczesciej do leczenia wymagaja hemioterapii albo i czasem naswietlan promieniotworczymi pierwiastkami. W przypadku guzow lagodnych czesto i gesto wystarczy samo ich usuniecie w czasie operacji.Na tym leczenie sie konczy. Takze jak w szpitalu lezy pacjent z guzem lagodnym i zlosliwym to pod noz zawsze idzie ten z guzem zlosliwym, bo ten z lagodnym moze poczekac.
![]() Czesto tez ludzie 'myla' nowotwor z rakiem. ![]() Rybulko, nie przejmuj sie. Bedzie wszystko dobrze. Widac, ze na fachowcow trafilas, skoro chca sie upewnic w diagnozie i wysylaja Twoje probki dalej. Mysl pozytywnie. To podstawa. ![]()
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
to już dziś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
ojojoj ile się tutaj działo podczas mojej nieobecności
![]() najpierw wszystkim wrześniowym Panną Młodym wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() u mnie tyle się działo,że uuuu jak Wam ostatnio pisałam byłam po wizycie u rodziców Tżeta ,a przed wizytą u księdza no i miałam też remont ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lokal tez już załatwiliśmy taki mały, przytulny,a co najwazniejsze nie drogi i sprawdzony ![]() ![]() najgorsze jest to ,że musielismy do remontu kuchni ruszyć pieniądze na ślub ![]() ![]() ![]() ![]() wogóle mam nową suknie ślubną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ją kupiłysmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() narazie nic nie mówię Tżetowi ,bo nie umiem się do tego zabrać... próbowałam coś napomnieć ale usłyszałam : Masz jedną suknie ,a myślisz o innych ,ja jeszcze nawet garnituru nie mam i nie wiadomo czy kupimy nowy (bla bla bla...) wogóle znalazł się jeszcze jeden problem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- jeszcze mamy jeden problem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- wogóle przeszukałam całą siećby znaleśćmoją nową suknie i Wam pokazać ale nie mogę nigdzie znaleść :/ ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- a jeszcze mam jedno pytanie co myslicie o rękwiczkach ? je udało mi się znaleść ![]() byłam bardzo sceptycznie nastawiona do jakichkolwiek rękawiczek ale moja mama się uparła...
![]() |
#4438 | |||
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM życze wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, nieustającego szczęścia i wiecznej miłości
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rybulko trzymam kciuki za wyniki, na pewno będzie wszystko ok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4439 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja wstyd się przynać też ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
wszystkim dzis slubujacym skladam moc zyczen.
![]() angel, jak nie chcesz rekawiczek to ich nie bierz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-09-26 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.