Scent Bar X - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 11:09   #2461
calua2
Raczkowanie

Dot.: Scent Bar X

A ja lecę upolować coś na obiad,może gołębie w kapuście..
calua2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:12   #2462
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Dżem dobry wszystkim
Wczoraj padłam o 22, a dziś wstałam o 9.30 ale ponieważ coś mi jest, ale nie wiadomo co, to i tak jestem zmęczona i obolała
Ale zaraz się czymś popachniuszę i będzie lepiej I wybiorę się z małżem do kina
Escritoro kino to świetny pomysł. Wiecie już na co idziecie?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez calua2 Pokaż wiadomość
A ja lecę upolować coś na obiad,może gołębie w kapuście..
W SB była kiedyś gorąca dyskusja na temat gołąbków.
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:15   #2463
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
To są kompromisy muzyczne.
Jestem przy kompie, więc mam wybierać lajtową muzę, tzw. drobnomieszczański pop, jak to kiedyś złośliwie określiłam ulubioną kapelę męża. Było to z jakieś 7-8 lat temu, ale mu utkwiło w pamięci. Obecnie, hasło to jest pojemnym worem, do którego wrzucamy wykonawców będących, gdzieś po środku naszych upodobań muzycznych.
Drobnomieszczański pop jest mi również znany i także preze mnie lubiany, z tym, że tutaj sekekcja jest nieco większa niż w przypadku jazz'u czy opery
Ale Lily Allen się w nim zawiera
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:15   #2464
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Escritoro kino to świetny pomysł. Wiecie już na co idziecie?
Na "Bękarty wojny". Od kilku dni się wybieramy, ale nam do tej pory nie wyszło Dziś już mus
Stary 2009-09-26, 11:38   #2465
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Na "Bękarty wojny". Od kilku dni się wybieramy, ale nam do tej pory nie wyszło Dziś już mus
Świetny wybór.
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:47   #2466
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Erna Sack to podobno najlepsza niemiecka koloratura, może Ci przypadnie do gustu
No i standardowo polecę moją ostatnio ulubienicę - Ymę Sumac.

A Lily Allen też ok
pin up, dziękuję za zwrócenie na nią uwagi - piękne

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:19   #2467
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Niech spróbuje wcisnąć ctrl+0, nie wiem jaką przeglądarkę ma, ale są szanse, że zadziała. Albo ctrl i scroll (kółko w myszce) do góry

Ja też mam pytanie - skąd wziąć swój nr NIP?
z urzędu skarbowego-składasz wniosek i przysyłają

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

idziesz do Urzędu Skarbowego w swoim mieście najlepiej już z jakąś umową (musisz mieć powód dla którego chcesz NIP wyrobić - przynajmniej jak ja wyrabiałam tak było), wypełniasz papierki i po jakiś dwóch tygodniach wysyłają Ci pocztą
Sabbath mnie wyprzedziła
ale po co umowa?
to jest o tyle bez sensu bez przeciez mozna płacic podatki nie zawierając zadnych umów- np. sprzedajesz rękodzieło znajomym i jeśli jestes uczciwa to płacisz podatek od tzw działalności wykonywanej osobiście

ja nip musiałam mieć na studiach bo bez tego nie przelali by mi stypendium naukowego, nie dawałam żadnych umów

escritoro- bardzo intrygują mnie tTwoje dolegliwości i to co o nich pisałaś, nie zeby jakaś chora ciekawośc, tylko ja sama czuję sie od dłuższego czasu jak z krzyża zdjęta, a im wiecej czytam w necie o swoich objawach, tym bardziej sie boje iśc do lekarza, bo to co wyczytuje mnie przeraża i dołuje

w dodatku miałam plan w tym roku zapisac sie w koncu na jogę ale przy tym wszystkim to chyba z tego będzie

wczoraj paliłam sobie kadzidło , a moje dziecko- mamo! co tak pachnie perfumami w całym domu !

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-09-26 o 12:21
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:44   #2468
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
escritoro- bardzo intrygują mnie tTwoje dolegliwości i to co o nich pisałaś, nie zeby jakaś chora ciekawośc, tylko ja sama czuję sie od dłuższego czasu jak z krzyża zdjęta, a im wiecej czytam w necie o swoich objawach, tym bardziej sie boje iśc do lekarza, bo to co wyczytuje mnie przeraża i dołuje
Nie dołuj się, nie dołuj
Wiesz, ja byłam cały czas zmęczona, budziłam się zmęczona, a w ciągu dnia było tylko gorzej. Cały czas bolały mnie mięśnie, głowa nachrzaniała nieustannie, byłam słaba, miałam podwyższoną temperaturę. Doszły drżenia rąk (zresztą nóg też), niedowład ręki, nie mogłam utrzymać kubka z herbatą, nie mogłam wciskać przycisków na myszy, utrzymanie długopisu w ręce graniczyło z cudem, a podpisanie się zajmowało mi strasznie dużo czasu. Chodzenie sprawiało mi problem, a wejście po schodach równało się udziałowi w maratonie. W szpitalu zmiany neurologiczne wykluczyli i teraz lekarze szukają czegoś innego. Myślałam, że to od mojego sfatygowanego kręgosłupa, ale to też wykluczyli. Zespół męczliwości też odrzucili. Teraz na tapecie są: zmiany reumatologiczne lub chora tarczyca. A doktor House wiedziałby od razu: toczeń albo zespół Kuschinga ) A i tak okaże się pewnie, że jestem symulantem roku
A tak w ogóle, to idź do lekarza. Szczerze to lepiej wiedzieć, niż nie wiedzieć. Bo nic bardziej nie wykańcza psychicznie (mnie przynajmniej) jak niewiedza. Może to zwykłe przemęczenie, stres, a może anemia, właśnie niedoczynność tarczycy (którą bardzo łatwo uregulować i problemy znikają ). A wszystko wykryte wcześniej, łatwiej i krócej się leczy. Aaa, lekarze na dzień dobry powiedzieli, że mam SM, w internecie naczytałam się o objawach i wszystkie mi pasowały i co? I okazało się, że to nie to Nie mówię, że internet kłamie , ale znajdujesz tylko "pewne wybiórcze" odpowiedzi
Stary 2009-09-26, 12:50   #2469
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dołuj się, nie dołuj
Wiesz, ja byłam cały czas zmęczona, budziłam się zmęczona, a w ciągu dnia było tylko gorzej. Cały czas bolały mnie mięśnie, głowa nachrzaniała nieustannie, byłam słaba, miałam podwyższoną temperaturę. Doszły drżenia rąk (zresztą nóg też), niedowład ręki, nie mogłam utrzymać kubka z herbatą, nie mogłam wciskać przycisków na myszy, utrzymanie długopisu w ręce graniczyło z cudem, a podpisanie się zajmowało mi strasznie dużo czasu. Chodzenie sprawiało mi problem, a wejście po schodach równało się udziałowi w maratonie. W szpitalu zmiany neurologiczne wykluczyli i teraz lekarze szukają czegoś innego. Myślałam, że to od mojego sfatygowanego kręgosłupa, ale to też wykluczyli. Zespół męczliwości też odrzucili. Teraz na tapecie są: zmiany reumatologiczne lub chora tarczyca. A doktor House wiedziałby od razu: toczeń albo zespół Kuschinga ) A i tak okaże się pewnie, że jestem symulantem roku
a może zrób sobie jeszcze badanie na wzw b? moja mama i ja miałyśmy ostatnio badania w tym kierunku i takie objawy były wspominane

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:55   #2470
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
a może zrób sobie jeszcze badanie na wzw b? moja mama i ja miałyśmy ostatnio badania w tym kierunku i takie objawy były wspominane
Szczepiłam się, zatem powinno być w porządku a jak nie, to kolejne badania pewnie pójdą w tym kierunku (tylko nie wiem, czy drżenia rąk i niedowłady są przy wzw )
Stary 2009-09-26, 13:02   #2471
Polly_
grozi wypollizowaniem

escritoro!- no ja właśnie mam prawie te same objawy, moze nie mam niedowładów ,ale za to drętwieje mi lewa połowa ciała- głowa, twarz, szyja. pierś ,ręka masakra jakaś -cała reszta jest identiko jak u Ciebie, tylko z gorączką nie wiem bo nie mierzyłam ( i też myslę o SM, ew. jakiś guzach mózgu czy innych rakach)
Stary 2009-09-26, 13:10   #2472
escritora
Zadomowienie

Cytat:
escritoro!- no ja właśnie mam prawie te same objawy, moze nie mam niedowładów ,ale za to drętwieje mi lewa połowa ciała- głowa, twarz, szyja. pierś ,ręka masakra jakaś -cała reszta jest identiko jak u Ciebie, tylko z gorączką nie wiem bo nie mierzyłam ( i też myslę o SM, ew. jakiś guzach mózgu czy innych rakach)
Polly, nie myśl o SM i innych syfach... Dużo pracujesz przy biurku? pochylasz głowę? może to odcinek szyjny kręgosłupa? I przede wszystkim idź do lekarza, bardzo ładnie proszę to może być jakiś duperelek, który po tygodniu zwolnienia lekarskiego minie
Lekarze jednak lepiej niż my, laicy, potrafią powiązać ze sobą symptomy
A może żyjesz ostatnio w ogromnym stresie? On też źle wpływa na nas, np. usztywnia mięśnie, przez co diabelnie daje się we znaki odcinek szyjny kręgosłupa... Idż, proszę, do lekarza i zrób podstawowe badania krwi... coś tam już się wyjaśni
Stary 2009-09-26, 13:23   #2473
Pin up girl
Zakorzenienie

Escritora słusznie prawi...
Ja również wolę pójść do lekarza, wykonać najgorszwe nawet badania, ale wiedzieć co mi dolega.
Także ja wykrywam zawsze u siebie wszystkie najgorsze choroby i 1000 innych syfów, a na końcu się okazuje, że to tylko moja panika i chora wyobraźnia.
Tak było z żołądkiem - myślałam sobie - rak - okazało się, że to zapalenie.
Teraz z jelitem jest coś nie tak - zrobiłam badania krwi, żelaza, nawet na krew utajoną - wszystko w porządku, a ciągle zakładam najgorsze... Prawdopodobnie czeka mnie kolonoskopia, ale nie boję się, wręcz przeciwnie - chce przejść przez to jak najszybciej, żeby dowiedzieć się, co się dzieje i załatwić syfa.
I Ty też tak zrób zamiast czarnowidzieć, bo to poza stresem niczego Ci nie przyda...

No, to tyle tytułem wstępu
Teraz pozostaje mi tylko ogarnąć pokój, dopachnić się i świętować
Stary 2009-09-26, 13:29   #2474
Polly_
grozi wypollizowaniem

dzięki dziewczyny
ja jestem taką idiotką ze zawsze jak mi sie coś dzieje to pluję sobie w brodę ze nie wykupiłam polisy na życie i co teraz będzie z moim męzem i dzieckiem - jednym słowem zawsze widze soe juz na tamtym świecie
Stary 2009-09-26, 13:32   #2475
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
dzięki dziewczyny
ja jestem taką idiotką ze zawsze jak mi sie coś dzieje to pluję sobie w brodę ze nie wykupiłam polisy na życie i co teraz będzie z moim męzem i dzieckiem - jednym słowem zawsze widze soe juz na tamtym świecie
Polly - po prostu idź do lekarza, nie szperaj w internecie - bo z bzdur, które często tam piszą, postawisz sobie diagnozę, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zadręczanie i umartwianie na zapas też ci nic nie da i w niczym nie pomoże, ani niczego potencjalnie nie ułatwi i nie rozwiąże. Idź do lekarza

Poszłam po 2 tygodniach z tym moim zgrubieniem na nodze - okazało się, że to zwykłe zwłóknienie tkanki. Oczywiście mam to obserwować i jak się zacznie coś zmieniać, zgłosić się. Nic się nie dzieje. A poszłam bo mama codziennie chodziła i wzdychała, że Jezuuu, to jakiś rak, albo inne niewiadomo co. I guzik się okazało

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-09-26 o 13:41
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:32   #2476
Betty83
Zakorzenienie

A ja znowu tylko o swoim, ale będzie krótko.
Dziś kulminacyjny moment przeprowadzki i muszę działać szybko. A jak mi się nie chce nic...
Snuję się po domu i nie mogę się zebrać żeby to ogarnąć.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ech... moze jeszce nie wszystko stracone?
Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Betty, trzymam kciuki , może problemy jakoś z czasem się rozwiążą. Tego życzę
Ech... niech już będzie tak jak jest.
Mówią mi, że tak lepiej dla mnie. I ludzie dookoła jacyś przyjaźniejsi się zrobili.
Zachować tylko spokój....

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Zapraszam do lektury o Twisterze pojawila sie dzisiaj ta informacja na onecie

Czytaj ------> klik!

Troche to zabawne jest
Ja tam "kupuję" takiego Twistera

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Kurczę, brzmi bardzo niedobrze.
Mogę tylko uściskać i zaoferować wsparcie telefoniczne albo przez gg. Choć wiem, że to nic nie da.
W razie czego: 2378954
Oby interwencyjnie się nie przydał.
Na razie ziółka dają radę, spłycają myśli i nie da się głębiej w siebie wniknąć. Chyba nigdy w życiu nie byłam tak wyluzowana. Chodzę i uśmiecham się z niczego....

Ale przez nie też zapominam co chwilę, że mam się wyprowadzać, bo nikt na mnie nie będzie czekał, jak sie nie wyrobię na czas....

Zadanie na dziś - przestać usprawiedliwiać go w myślach i nie szukać kontaktu.

Muzyki nawet nie słucham, bo się boję że się rozsypię....

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Yola - do mnie napisała na gg, że znowu ma "mały" wizaż. Tzn małe okienka, mikroskopijan czcionka, nie wie jak zrobić,żeby był normalny. Miała ten problem już w zeszłym roku, ale nie umiem znaleźć tego zagadnienia w archiwum

Dobra, pooglądałam perfumiarzy. To jest taka nisza, że ja wymiękam
Z tego co pamiętam Yola korzysta z Mozilli i u niej działa Ctrl +
http://support.mozilla.com/pl/kb/Skróty%20klawiaturowe
Czyżby znowu sprawka kocich łapek na klawiaturze....?
Stary 2009-09-26, 13:36   #2477
escritora
Zadomowienie

Cytat:
dzięki dziewczyny
Twojemu mężowi i dziecku Ty się bardziej przydasz niż polisa, zatem sio do lekarza
Ja tam chcę się szybko wyleczyć, coby normalnie żyć poza tym nie mam czasu na chorowanie, bo powinnam zająć się na przykład logistyką przeprowadzki, która nas czeka na początku roku, a tu jeszcze trzeba ustalić wszystkie papiery przewozowe dla kota, co by mi go na pokład wpuścili Za dużo fajnych rzeczy się dzieje, żeby chorować
Stary 2009-09-26, 13:36   #2478
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny

To, żeby szybciej Ci się odwidziało, chociaż mi też sie należy, za to samo - też sobie dam (szkoda, że nie ma emotki samobiczującej się, była by bardziej odpowiednia )
Stary 2009-09-26, 13:51   #2479
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Betty, nie wiem czy to sprawka Kitka Zapytam Yoli przy najbliższej okazji Ale wiem, że już wszystko OK

Frank Zappa

Stary 2009-09-26, 15:37   #2480
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Escritoro, Ty się wybierałaś na Archive, dobrze pamiętam?
Zdążyłaś capnąć bilet? Pytam z ciekawości, bo już wyprzedane (ja się nie załapałam)
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:51   #2481
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętaj o dobrej muzie. Lepiej się wtedy sprząta.

muza obowiązkowo do sprzątania najlepiej jakiś mocniejszy rock

Cytat:

ale po co umowa?
to jest o tyle bez sensu bez przeciez mozna płacic podatki nie zawierając zadnych umów- np. sprzedajesz rękodzieło znajomym i jeśli jestes uczciwa to płacisz podatek od tzw działalności wykonywanej osobiście

ja nip musiałam mieć na studiach bo bez tego nie przelali by mi stypendium naukowego, nie dawałam żadnych umów
dlatego napisałam ze ja tak miałam jak składałam podanie O ile pamiętam to nawet musiałam drugi raz przyjść specjalnie z podpisaną przez pracodawcę umową bo mi powiedzieli ze "tak sobie" nie wydają NIP-u
Stypendium nie pobierałam nigdy wiec nie wiem jak z tym jest.
Ogólnie pewnie co rok to nawa zasada, albo co pani urzędniczka to ma inne wymagania

Cytat:
Polly - po prostu idź do lekarza, nie szperaj w internecie - bo z bzdur, które często tam piszą, postawisz sobie diagnozę, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zadręczanie i umartwianie na zapas też ci nic nie da i w niczym nie pomoże, ani niczego potencjalnie nie ułatwi i nie rozwiąże. Idź do lekarza
zgadzam się szukanie objawów w internecie i samodzielne diagnozowanie nie jest najlepszym pomysłem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:03   #2482
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Escritoro, Ty się wybierałaś na Archive, dobrze pamiętam?
Zdążyłaś capnąć bilet? Pytam z ciekawości, bo już wyprzedane (ja się nie załapałam)
Bardzo dobrze pamiętasz Idę, idę bilety kupiłam już dawno temu i teraz z utęsknieniem czekam na ten dzień Wiem, że niektórzy próbują kupić bilety przed koncertem, bo niekiedy ktoś tam z grupy idących się wykruszył i bilet został. Albo może jeszcze na stronie ticketpro rzucą? Może jeszcze uda Ci się kupić
Stary 2009-09-26, 16:08   #2483
vesenka
Zakorzenienie

Witam popołudniowo. Mieszkanie ogarnięte, latanie na szmacie przy akompaniamencie In Extremo poszło całkiem sprawnie. W międzyczasie wyprodukowałam trzylitrowy gar rosołku i zaczynam walkę z przeziębieniem. Od wielu tygodni z małymi przerwami mam upierdliwy katar, wykończyć się idzie

Betty sprawnej przeprowadzki życzę
Madzikowi szybkiego końca stażu
Polly życzę żeby lekarz stwierdził,że to pierdoła jakaś, tylko idź się przebadać

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-09-26 o 16:10
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:17   #2484
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Odbębniam ostatnią sobotę w pracy. Jeszcze niecałe 4 h

Czy możecie polecić mi jakiś dobry szampon i odżywkę do włosów farbowanych. Ale coś naprawdę porządnego, przedłużającego kolor?

Frank Zappa

Stary 2009-09-26, 17:09   #2485
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Bardzo dobrze pamiętasz Idę, idę bilety kupiłam już dawno temu i teraz z utęsknieniem czekam na ten dzień Wiem, że niektórzy próbują kupić bilety przed koncertem, bo niekiedy ktoś tam z grupy idących się wykruszył i bilet został. Albo może jeszcze na stronie ticketpro rzucą? Może jeszcze uda Ci się kupić
O cwaniara
No ja niestety schrzaniłam sprawę, nie wiem, czemu zwlekałam z kupnem biletów Teraz boję się, że Placebo też mi wykupią, więc w tym tygodniu koniecznie muszę zamówić.
Może jakimś cudem jeszcze mi się uda zdobyć bilet na Archive, a jeśli nie, to w ramach pocieszenia pójdę przynajmniej na Riverside dwa dni później
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:29   #2486
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Bo my lubimy ladnych inaczej pieknym chlopcom mowimy nie!

A Michel Roudnitska to juz nisza? Czy moze nisza niszy ?
Czytalam z nim wywiad ostatnio, stad wiem ze chlopak troche ciezki z wygladu
Roudnitska jest tak nieładny, że aż ładny. Serio - ma coś w sobie w ten sam sposób jak Pearlman. I mnie osobiście zdaje się sto razy bardziej atrakcyjny, niż pierwsze miejsce w wiadomym rankingu.
Cytat:
Kurczę, złapał mnie ból korzonków i prawie się schylić nawet nie mogę.

Dziś ostatnia sobota w pracy:j upi:
Madzik, nie mogę się zdecydować, jaka emotkę tu wrzucić. Taką:
Cytat:
Escorito, bardzo proszę, napisz parę słów po seansie. bardzo jestem ciekawa Twojej własnie opinii o tym filmie. A dlaczego, wyjaśnię ewentualnie potem.
Cytat:
wczoraj paliłam sobie kadzidło , a moje dziecko- mamo! co tak pachnie perfumami w całym domu !
Śliczne.
Cytat:
Nie dołuj się, nie dołuj
Cytat:
Escorito, Polly, przerażacie mnie...
Cytat:
dzięki dziewczyny
Ja czekam aż mój najbliższy przyjaciel weźmie ślub z aktualną (i mam nadzieję wieczną, bo niesamowicie jest fajna) dziewczyną i chcę ich wrobić w opiekę nad dzieckiem kiedy umrę (o ile umrę w ciągu najbliższych 10 - 15 lat, a to bardzo prawdopodobne). Obawiam się, że Królewna po prostu podrzuciłby dziecko babci, a moja świekra, choć jest najkochańszym człowiekiem na świecie, dziecka mi na ludzi nie wyprowadzi. Ona tylko (i aż!!!!) kochać potrafi.
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Oby interwencyjnie się nie przydał.
Na razie ziółka dają radę, spłycają myśli i nie da się głębiej w siebie wniknąć. Chyba nigdy w życiu nie byłam tak wyluzowana. Chodzę i uśmiecham się z niczego....

Ale przez nie też zapominam co chwilę, że mam się wyprowadzać, bo nikt na mnie nie będzie czekał, jak sie nie wyrobię na czas....

Zadanie na dziś - przestać usprawiedliwiać go w myślach i nie szukać kontaktu.

Muzyki nawet nie słucham, bo się boję że się rozsypię....
Może wybierz właściwą muzykę?
Wiesz... Ja mam taka metodę, którą praktykowałam osobiście, i przyjaciołom serwuję w sytuacjach podbramkowych: nie siedzieć, nie myśleć, nie kontemplować, nie drzeć szat. Wyjść do ludzi, znaleźć zajęcie, zająć umysł, a ciało wyciorać tak, żeby oczy się zamykały zanim dotkniesz poduszki.
Człowiek nie jest przystosowany do cierpienia - nasz organizm naturalnie dąży do radości, do zabawy. I to warto wykorzystać. Najpierw trochę tę zbolałą dusze oszukać trzeba - ta jasne. Ale umysł ludzki durny jest i daje się wpuścić w ten kanał.
Może przyjedziesz na zlot do Katowic?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam Yola korzysta z Mozilli i u niej działa Ctrl +
http://support.mozilla.com/pl/kb/Skróty%20klawiaturowe
Czyżby znowu sprawka kocich łapek na klawiaturze....?
U mnie to zawsze były szczurze łapki.
Cytat:
Betty, nie wiem czy to sprawka Kitka Zapytam Yoli przy najbliższej okazji Ale wiem, że już wszystko OK
Skoro ok, to czemu się nie odzywa?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:40   #2487
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam aż mój najbliższy przyjaciel weźmie ślub z aktualną (i mam nadzieję wieczną, bo niesamowicie jest fajna) dziewczyną i chcę ich wrobić w opiekę nad dzieckiem kiedy umrę (o ile umrę w ciągu najbliższych 10 - 15 lat, a to bardzo prawdopodobne). Obawiam się, że Królewna po prostu podrzuciłby dziecko babci, a moja świekra, choć jest najkochańszym człowiekiem na świecie, dziecka mi na ludzi nie wyprowadzi. Ona tylko (i aż!!!!) kochać potrafi.
I Ty również masz takie czarne wizje...

Dziewczyny, zdarzyło się wam kiedyś, że prawie wszyscy zapomnieli o waszych urodzinach...?
Stary 2009-09-26, 19:02   #2488
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
I Ty również masz takie czarne wizje...

Dziewczyny, zdarzyło się wam kiedyś, że prawie wszyscy zapomnieli o waszych urodzinach...?
od kiedy jestem "stara" to sie często zdarza

sab- obawiam sie że to przekazanie dziecka mogłoby być dosyć skomplikowane prawnie
Stary 2009-09-26, 19:04   #2489
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, nie mogę się zdecydować, jaka emotkę tu wrzucić. Taką:
Ta-----> Już tylko godzina Ale jest tak zimno, że siedzę w kurtce, swetrze a nóg i tak nie czuję
Cytat:
Może przyjedziesz na zlot do Katowic?
O tak To jest świetna myśl. Betty, wpadaj do nas koniecznie
Cytat:
Skoro ok, to czemu się nie odzywa?
Mówi, że ma odwyk perfumowy, ale kurczaczki, wpaść na ploty do SB by mogła

Frank Zappa

Stary 2009-09-26, 19:12   #2490
MoniaK
Zakorzenienie

Jejku dziewczyny, przerażające te Wasze wizje chorób Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze

A ja się wkurzam bo auto nam padło, za tydzień wesele, zaszalałam na zakupach i cała kasa poszła; czy wydatki muszą się kumulować
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości