|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14443645]no tak bo w lipcu szykujemy spotkanie prawda dziewczyny
![]() ![]() ide spac , bo Justyna z Beata ograły mnie w kalambury :< ![]() do jutra [/QUOTE]Dobranoc ;* |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę. Żadnej tutaj nie ma? ![]() Dzień dobry, Dzieci ;* A gdzie Wy się podziałyście? ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Chciałam iść od komputera, ale kliknęłam sobie jeszcze w kapselka, a tam " Nie odchodź. " Ale idę. Nie ma obijania. Miłego dnia, Dziunie
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-26 o 08:51 |
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
hej a znacie jakieś książki do polskiego, które by wyjaśniały jak pisać mature trafiając w klucz? wiadomo, że nauczyciele mają jakiś tam system i chciałam sie trochę na to przygotować a takich informacji w zwykłych vademecum nie ma
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
powracam zza światów ;pnie nadrobiłam zaległości, więc nie będę pytać co u Was ;P mam nadzieję, że wszystko ok ;D będę Was chyba tylko w łikendy nawiedzać... wczoraj się dowiedziałam na bio, że u nas w szkole 'dbają' o nasze zdrowie robiąc mase sprawdzianów.. ma to związek z wytwarzaną adrenaliną co z tego, że jestem ciągle przemęczona... ważne, że przed spr. wytawarza się adrenalina i zwiększa przytomność mojego umysłu o szkole już więcej mówić nie będę, bo nie warto ;P aha.. wybrałam temat na prezentajcę coś o portretach kobiet w XXleciu międzywojennym. dzisiaj muszę wypełnić deklarację i wydrukować gdzieś.. mam dziś 18nastkę u koleżanki i uwaga nic do ubrania ;D tzn. mam jedną bluzkę, ale niezbyt mi się ona widzi do dżinsów... wczoraj w orsayu przymierzyłam 3, a w reserved 6 bluzek.. i nic ;] na upartego może bym coś wybrała, ale bez zachwytu ;] reszta sklepów.. szkoda słów.. dlatego też zaraz wychodzę z mamą na zakupy ostatniej szansy ![]() może znajdę gdzieś coś odpowiedniego, co czeka tylko na mnie miłego dnia
|
#3515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Claaire, hej
![]() Cytat:
ale na tej zasadzie, że babka nam dała zadania do rozwiązania w domu dodatkowym zeszycie..i z tych zadań coś będzie więc na dobrą sprawę.. można dostać dobrą ocenę ![]() nie wiem czy się chwaliłam, ale ze sprawdzianu z lektury (Przedwiośnie) dostałam 4 ! (a myślałam, że dostanę jedynkę.) miałam do opisania postać Antoniego Lulka (okoliczności poznania Baryki, wygląd, poglądy, kim był i jeszcze jakieś głupoty). Trzy razy napisałam to samo, tylko zmieniając nieco kompozycję zdań więc w sumie lanie wody... nie napisałam jak wyglądał (wydawało mi się, że chudy blondyn,ale nie chciałam walnąć babola rzeczowego, więc nie napisałam, a jakoś tam ominęłam tym, że skupiono się na przedstawieniu jego poglądów a nie wyglądu.. itd. )Cytat:
Cytat:
jutro będę siedzieć bo mam pracę klasową z matmy w poniedziałek.we wtorek z WOSu, w środę znowu z matmy.... :/ i muszę z angola chyb list i opis obrazka zrobić, ale to 5 minut i napisane ![]() Cytat:
one nie pomagają, a jeszcze spowalniają proces zdrowienia ![]() wirusy trzeba po prostu "przeczekać" ![]() KaasiaaK, właśnie ostatnio myślałam gdzie jesteś, już w Olewaczach miałaś wylądować cześć dziewczyny ;* z 18stki wróciłam jeszcze przed północą, ale byla masakrycznie padnięta.. i już nie miałam siły cytowac, odpisywac.. ogólnie było 11 osób, same dziewczyny + młodszy brat jubilatki ![]() ale miała pyszne ciacho ![]() muszę wziąć przepis, takie bez pieczenia... normalnie boskie było.. i takie syte, ze zjadłam mały kawałek i już miałam dość, aleeeee normalnie niebo w gębie ![]() herbatnik, na to mleczna masa, karmel, na to znowu herbatnik, trochę tej masy i wiórki gorzkiej czekolady na to.. + płatki migdałowe ![]() biorę się za siebie, wstaję z łóżka, wykąpię się i ogarnę w końcu pokój. na błysk. mam dzisiaj dzień z serii "perfekcyjna pani domu" miłego dnia Dziunie Moje ;***
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja tez sie odezwe;D wczoraj bylam u TŻta i nie maialam czas pisac a dzis od rana sprzatanko i nauke mam...wlanie na spr powtorzeniowy z pol z antyku....masakra...a potem jeszcze jade do babci ( smigam juz bez L na dachu ![]() ![]() ) ogolnie nie jest zle,,,tez macie tyle nauki?? milego dzionka
|
#3517 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 'Przedwiosnie' ja dopiero zaczełam czytac,oj ja dzisiaj tez bede sie uczyła... jedynie poniedziałek mam wolny od spr a pozniej ...lepeij nie pisac ![]() a ja jeszcze nic nie posprzatałam dzisiaj ![]() milego ![]() ------ dzien dobry Żbiczki ![]() przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .mam w srode spr z polskiego z młodej Polski i kurcze chcialam zrobic sobie notatki a okazało sie ze zostawiłam ksiazke w szatni w szkole ,musze isc pozyczyc od przyjaciołki.kurcze mam dzisiaj w sobie duzo energii to dobrze ![]() milego dnia Żbiczki
|
|||
|
|
|
#3518 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Bejbosze ;*
Cytat:
Nie no żartuję. Nie mam nic do ludzi wsi, żeby nie było, ale czasami jak patrzę na niektórych, to odnoszę wrażenie, że rzeczywiście mają takie nikłe ambicje - wyjechać na wieś i orać pole. ;] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie byłaś rozproszona myślami o weekendzie i dlatego tak słabo - ot, co. ;D Cytat:
Cytat:
![]() A jest też ciacho 'w 5 minut', dosłownie, przepis z Wizażu. Wsadzasz do mikrofali składniki w miseczce i masz. Trochę suche, próbowałam już, ale jak na taką szybką robotę- dobre. ______ Słuchajcie, Lachony ![]() Potrzebuję rady - chcę zrobić dla TŻa taką książeczkę z kuponami na Dzień Chłopaka. Na jednym napisać przykładowo 'masaż', na innym 'pozwolenie na łaskotanie mnie przez pół minuty' (bo On uwielbia mnie łaskotać, ja trochę mniej tu uwielbiam , ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, podaj ten przepis na to ciasto w 5 minut jak możesz;>
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ok, chyba znalazlam na jakims forum. Cytat:
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak wyszło.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-26 o 11:51 |
|
|
|
|
#3521 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry dzien kabanoski
*[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14437091] wiem, ze musze sie z tym pogodzic, ale czasem sa własnie takie momenty ze nie potrafie inaczej myslec. dzieki no wyobraz sobie ze chciał kurde. -------- czesc Wam sprawdzian z matmy mysle ze poszedł mi nawet dobrze, choc niektore zadania sprawily trudnosc stopa jeszcze troszke boli, ale pojde wieczorem pobiegac. przez weekend musze przeczytac 'przedwiosnie', juz zaczełam i wydaje mi sie ze ksiazka bedzie dosyc przyjemna w czytaniu [/QUOTE] ![]() co za tata ![]() może dostaniesz dobrą ocenę z matmy na dzień dobry ![]() Boże, my będziemy omawiać wiersze Staffa dopiero! ![]() zabiję tę babę. Cytat:
Cytat:
?Cytat:
i ile pozostało dni ?nie, czekaj. nie mów lepiej ![]() Cytat:
Ty ostatnio rok temu, a ja parę lat niekoniecznie dlatego, że nie potrzebowałam.a alkoholu biorąc antybiotyki nie bierze się nie tylko dlatego, że moze przestać działać. to źle wpływa na wątrobę. aj, ja bym swojego tzta nie oddała nikomu ![]() Cytat:
juz myslalam ze zaginelas nam ![]() a co do szkoly to pomysl sobie ze tylko pare miesiecy jeszcze ![]() a z ubraniami... mam zawsze to samo xDCytat:
![]() na to ciasto jak weźmiesz przepis, daj nam <3 ja mam dzis ochote na banany z grilla ze snickersem ![]() jeszcze pascal robil dzis jakies fajne bananki... a ja mam dzis dzien z serii "lenistwa c.d" ![]() obudzilam sie o 10 i ogladam sobie tv xD [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460] ------ dzien dobry Żbiczki przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 . mam w srode spr z polskiego z młodej Polski i kurcze chcialam zrobic sobie notatki a okazało sie ze zostawiłam ksiazke w szatni w szkole ,musze isc pozyczyc od przyjaciołki. kurcze mam dzisiaj w sobie duzo energii to dobrze milego dnia Żbiczki [/QUOTE] osz Ty to musialo byc swietne uczucie uswiadomoc sobie zeee... jest sobota! ![]() tez zawsze zostawiam w szatni wszystko a ja nie mam w ogole energii.... :/ Usnelam znowu wczoraj w ubraniu, z komputerem w lozku, tylko tym razem obudzilam sie o 4 przebralam, umylam twarz, zeby i dalej spac.tragedia, bylam tak zmęczona.... a co do spr powtórzeniowych to my nie mamy, tylko z matmy prace do zrobienia jakies tam powtórzeniowe... ale to i lepiej, ze nie mamy bo ja lubie uczyc sie w swoim tempie tego co chce ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
ja nie mam mikrofaliiiii.
|
|||||||
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia zrobione przez Ciebie w formacie pocztówki . Może to być makro , portret lub co tam sobie chcesz ![]() Jak wam tam mija popołudnie ![]() Nie miałam dużo do nadrabiania więc git ;d Wczoraj byłam w Rzeszowie na targach które uczelnie z całego kraju oferowały swoje oferty
|
|
#3523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czeeeeeść. ![]() Cytat:
Zdolniacha. Właśnie tak trzeba pisać na polskim, a ja tak nie potrafię, bo zawsze powiem konretnie w maksymalnie 3 zdaniach i koniec. Tak poza tym - milczenie jest złotem. ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE]Dobrze, że nie poszłaś do szkoły. ![]() Cytat:
![]() Może dopiszesz własnoręcznie przygotowany obiad, ciasto domowej roboty. I jakieś ostrzejsze kupony. ![]() Cytat:
![]() A 'Chłopów' przerobiliśmy w - uwaga - 3 godziny ! I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic. ![]() Ja się boję matury z polskiego. Poważnie. Ej, co jest? ![]() -------------- Poczytałam trochę książkę i obejrzałam 'Epokę lodowcową 3' ![]() Uwielbiam tę bajkę. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- To ja idę się łuczyć. ![]() Miłego
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-26 o 12:51 |
||||
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
hej;*
ja w sumie już od dawna miałam w planach upiec bułeczki, ale nie mam kiedy. ![]() i oczywiście dzisiaj czeka mnie nauka. -.- Mam spr. z biologii a dokładnie krzyżówki genetyczne, których nie lubię. -.-' lecę, miłego dnia ;* ed. z polskiego się nie obawiam, bo pani prof. strasznie szczegółowo wszystko omawia. Jak będziecie miały kiedyś jakieś interpretacje to z chęcią Wam mogę dać moje notatki ![]() ahaa i kartki dzisiaj wysłałam. Nigdzie nie znalazłam fajnych pocztówek, dlatego wysłałam co innego.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-26 o 13:02 |
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kilka osób ma taki sam temat, to komisja musi wymyślać nowe pytania, jeśli utwory się powtarzają. W związku z tym ten, kto wejdzie pierwszy, prawdopodobnie dostanie łatwe pytania, ale kolejne osoby już niekoniecznie. I dlatego p'sorowie od polskiego dbają, by tematy się jak najmniej powtarzały, a jeśli już się powtarzają, to żeby w realizacji ich korzystano z innych utworów/książek.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-26 o 13:33 |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Rozeznanie
|
Hej, gdzie Ty się podziewasz?
Udanej zabawy na osiemnastce. A z ciuchami też mam wiecznie problem, nigdy nie wiem co włożyć, a jak chodzę po sklepach to nie widzę nic ciekawego. Cytat:
![]() Brzmi pysznie [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460] przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE]Też tak mam czasem, że jak się budzę to mi się dni mylą. Ale jaka potem ulga, jak sobie przypominasz, że dziś sobota ![]() Lepiej żyć w nieświadomości Przechodząc tamtędy będę ostentacyjnie patrzeć w inną stronę Niestety raczej nie na maturze ![]() -- Cześć wszystkim. Rano byłam na zakupach (obkupiłam się tak, że aż mi się humor poprawił ), a teraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo mój pokój wygląda jak po bombardowaniu A potem do książek, bo mam masę nauki. I kiedy tu odpoczywać? Miłego dnia Żbiki
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę się określić w 3 słowach, a weź tu się rozprawiaj o czymś ![]() ja omówiłam potop w 3 godziny, też dobrze. jest koniec września a my tkwimy w czarnej du.pie. wy chociaz na podstawie cytatów robicie, a my nawet to nie ![]() a ja nie lubie epoki za to ogladalam dzis rano kaczora donalda na tvp1 jestem zmęczona... i życie mnie przygniata w dalszym ciągu ![]() Cytat:
ja dziś jak znajde chwilę, pójdę po kartki dla Was, ale mam jakoś mało adresów spisanych, napisz mi tez swoj na pm bo nie mam
|
||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam że w II klasie właśnie najbardziej lubiłam krzyżówki genetyczne;d ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- idę sprzątać paa;*
|
|
#3530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek miałam z Wesela spr. ale to był taki spr. po omówieniu lektury ;P także nie było tak źle.. najbardziej przeraziło mnie zad. w którym trzeba było napisać kto to powiedział.. było chyba 8 cytatów i trzeba było dopisać bohaterów.. ale jakoś dałam radę xD obiecuję, że postaram się poprawić i codziennie jakiegoś 1 posta skrobać trochę czasu zajmuje mi 'praca' na tym portalu siatkarskim, a teraz ME kobiet się zaczęły i też coś muszę wynajdywać o mistrzostwach.. a ja na żeńskiej się w ogóle nie znam Cytat:
te kilka będzie coraz cięższe, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni xD cały wrzesień brat mnie 'pocieszał'.. bo on w domu siedział a ja zakuwałam ;] no, ale wczoraj pojechał ogarnąć mieszkanie do końca, bo część zrobili jego koledzy, wraca jutro, a w poniedziałek już się wyprowadza.. poniekąd się cieszę, bo co chwila przychodził mi do pokoju i marudził, ale z drugiej storny był pretekst żeby się oderwać od nauki :P no, ale niech jedzie i się kształci :P gada mi, że matura, etc, ale pogadamy jak ja w maju już będę po maturze, a on będzie się do egz. przygotowywał ja gdzie bym nie szła to mam problem z ubraniami xD cała szafa ciuchów i ciągle rano 'w co się ubrać?' ale kupiłam sobie fajną tunikę niby z długim rękawem ale można podwinąć i jest taki do łokcia i się przełamałam, bo jest granatowo-różowo-fioletowa ;P może ktoś będzie mieć na imprezie aparat to się Wam pokażę ;DCytat:
![]() moja koleżanka ma zawsze problem z napisaniem wypr. na 250słów... też pisze krótko, ale konkretnie ;P moja sorka zaplanowała 2 godziny na Chłopów xD i wierzy w to, że ktoś przeczyta... Cytat:
dzięki ![]() ja zauważyłam, że jak mam pieniądzę, to nic mi się nie podoba, a jak w portfelu pustki to nagle mogłabym kupić połowę sklepu ![]() no.. jak pisałam, ciuchy na 18nastkę mam już ;P z makijażem problemu nie będzie ;P planuję fiolet może z odrobiną różu i granatu teraz spadam, bo mama mi włosy ma farbować, potem trzeba się wypięknić trochę, jakąś maseczkę na ryja położyć i na 18.30 na imprezę już dostałam od mamy 'radę', żeby nie pić dużych ilości alkoholu i żeby nie mieszać różnych %%% kurde, mówi, jakbym codziennie zapita wracała ;] akurat ja na dzisiaj 'zamówiłam' sobie piwo :P no więc spadam, może jeszcze przed wyjściem wpadnę tu ;*
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
o, ja też mam sprawdzian z historii w środę
![]() bo w ostatnią środę chciała zrobić, ale na 21 osób w klasie 19 zgłosiło nieprzygotowanie, jedna miała numer chroniony i jedna była nieobecna więc nie mogła zrobić
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
spadywam
moje Bejbaski ;*będę pewnie wieczorem, późnym ![]() Tż przychodzi o 17:00 a ja muszę jeszcze jechać po zakupy bo mama się rozchorowała i kaszle i prycha.. i trzeba kupić jej jakiś witamin ![]() także tego.. apteka, spożywczak i BP (po kupon toto lotka do wieczora ;**
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nikt nie trafi teraz to niezła wygrana będzie przewidziana na nastp raz
|
|
|
|
|
#3535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam, bo zostałam przypędzona na gg na chwilę.
![]() Już widzę tę 'chwilę'. ![]() Cytat:
![]() Co kupiłaś? Pochwal się. ![]() Jak widzę ile Ty się uczysz to czuję się jak tępak i leń. A co Ty tak namiętnie zakuwasz? ![]() Cytat:
Ale jak trzeba to trzeba. Jak im napiszę wypracowanie na maturze to nie będzie im się chciało czytać. Ja mam zwłaszcza cytaty, a nie na ich podstawie. Dlaczego Kaczora Donalda? Ej, teraz leci? ![]() Żbiczuniu. ![]() Cytat:
![]() 2 godziny tylko? Btw. Ostatnia lekcja polskiego u mnie. Mieliśmy omawiać 'Jądro ciemności'. Ile osób przeczytało? Jedna. ![]() O, to dziś oszołomisz niejednego faceta. ![]() Na jaki kolor farbujesz włosy? Hahaha.
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może też 'puszczę' ( ) jeden kupon. Edit: Nie połączyło się.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-26 o 14:51 |
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
25 milionów
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, no ;D mój tata 3 kupony kupil, juz ja to widze, jacy bedziemy bogaci
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? haha, ja też to widzę już ![]() a kto Cie przypedził ? ![]() to robicie same cytaty ? haha, też dobrze ;]to był jakis dziwny kaczor donald, nie taki jak byl kiedys na dobranocke jakis taki jakby trojwymiarową grafikę mial i taki, ze niby mial uczyc czegos chyba ![]() a dlatego ze akurat nie bylo nic w tv innego, haha :p u nas potop przeczytało aż... 0 osob! też bym nei przeczytala jakby 2 godziny byly przeznaczone ![]() właśnie, jaki kolor ?Cytat:
|
||
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
coo ty, nikt by się nie doczytał.
miałam na myśli, że jak któraś z Was będzie chciała to będę zdolna to przepisać na office'a. ![]() mam do Was pytanie, ma któraś z Was testy do WOSu z operonu??? Nie wiem który rok, ale baba zadała nam coś i chciałam bym zobaczyć w kluczu odp.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

[/QUOTE]
Nie wierzę. Żadnej tutaj nie ma? 
powracam zza światów ;p
co z tego, że jestem ciągle przemęczona... 

za 'Przedwiosnie'
a pozniej ...lepeij nie pisac 

, ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?

?

I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic. 
Ale jak trzeba to trzeba. Jak im napiszę wypracowanie na maturze to nie będzie im się chciało czytać. 
?