Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 22:46   #3511
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14443645]no tak bo w lipcu szykujemy spotkanie prawda dziewczyny

ide spac , bo Justyna z Beata ograły mnie w kalambury :<

do jutra [/QUOTE]

Dobranoc ;*

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:50   #3512
BeaS
Zakorzenienie

Nie wierzę. Żadnej tutaj nie ma?

Dzień dobry, Dzieci ;*
A gdzie Wy się podziałyście?

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Chciałam iść od komputera, ale kliknęłam sobie jeszcze w kapselka, a tam " Nie odchodź. "

Ale idę. Nie ma obijania.

Miłego dnia, Dziunie

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-26 o 08:51
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 09:20   #3513
candy1991
Raczkowanie

hej a znacie jakieś książki do polskiego, które by wyjaśniały jak pisać mature trafiając w klucz? wiadomo, że nauczyciele mają jakiś tam system i chciałam sie trochę na to przygotować a takich informacji w zwykłych vademecum nie ma
Stary 2009-09-26, 10:11   #3514
KaasiaaK
Zakorzenienie

heloł powracam zza światów ;p
nie nadrobiłam zaległości, więc nie będę pytać co u Was ;P mam nadzieję, że wszystko ok ;D
będę Was chyba tylko w łikendy nawiedzać...
wczoraj się dowiedziałam na bio, że u nas w szkole 'dbają' o nasze zdrowie robiąc mase sprawdzianów.. ma to związek z wytwarzaną adrenaliną co z tego, że jestem ciągle przemęczona... ważne, że przed spr. wytawarza się adrenalina i zwiększa przytomność mojego umysłu
o szkole już więcej mówić nie będę, bo nie warto ;P
aha.. wybrałam temat na prezentajcę coś o portretach kobiet w XXleciu międzywojennym. dzisiaj muszę wypełnić deklarację i wydrukować gdzieś..

mam dziś 18nastkę u koleżanki i uwaga nic do ubrania ;D tzn. mam jedną bluzkę, ale niezbyt mi się ona widzi do dżinsów...
wczoraj w orsayu przymierzyłam 3, a w reserved 6 bluzek.. i nic ;] na upartego może bym coś wybrała, ale bez zachwytu ;] reszta sklepów.. szkoda słów..
dlatego też zaraz wychodzę z mamą na zakupy ostatniej szansy
może znajdę gdzieś coś odpowiedniego, co czeka tylko na mnie

miłego dnia
Stary 2009-09-26, 10:58   #3515
mtynai
Zakorzenienie

Claaire, hej

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Czy Wy też już macie sprawdziany powtórzeniowe? Ja mam już z biologii i chemii.
ja mam, w środę, z matmy. Liczby i ich zbiory.
ale na tej zasadzie, że babka nam dała zadania do rozwiązania w domu dodatkowym zeszycie..i z tych zadań coś będzie więc na dobrą sprawę.. można dostać dobrą ocenę

nie wiem czy się chwaliłam, ale ze sprawdzianu z lektury (Przedwiośnie) dostałam 4 ! (a myślałam, że dostanę jedynkę.)
miałam do opisania postać Antoniego Lulka (okoliczności poznania Baryki, wygląd, poglądy, kim był i jeszcze jakieś głupoty). Trzy razy napisałam to samo, tylko zmieniając nieco kompozycję zdań
więc w sumie lanie wody... nie napisałam jak wyglądał (wydawało mi się, że chudy blondyn,ale nie chciałam walnąć babola rzeczowego, więc nie napisałam, a jakoś tam ominęłam tym, że skupiono się na przedstawieniu jego poglądów a nie wyglądu.. itd.)

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Jeszcze Wam powiem, jak odwalili z polonezem próby od 16.30 do 18.00 w piątek, musimy czekać na nie 1,5 h, ale to już przebolejemy. Ale mieszają pay, tzn ona dobiera. I my z klasy przyszliśmy ładnie podobierani, parami na to spotkanie, a tu po 10-15 dziewczynek z każdej z 3 kas humanistycznych, do których nie ma chłopaków i se myślą, że se potańczą
P. Ci zabiorą i jakiejś dziewczynce dadzą

Cytat:
Btw. Zauważyłyście, że właśnie rozpoczął się weekend, a my siedzimy w książkach?!
ja nie siedzę w książkach jutro będę siedzieć bo mam pracę klasową z matmy w poniedziałek.
we wtorek z WOSu, w środę znowu z matmy.... :/
i muszę z angola chyb list i opis obrazka zrobić, ale to 5 minut i napisane

Cytat:
Ej, bo przestanę te leki brać nie straszcie mnie
Ostatnio brałam antybiotyki chyba rok temu, więc aż tak często nie
ale dziewczyny mają rację, na wirusy się nie bierze antybiotyków.
one nie pomagają, a jeszcze spowalniają proces zdrowienia
wirusy trzeba po prostu "przeczekać"

KaasiaaK, właśnie ostatnio myślałam gdzie jesteś, już w Olewaczach miałaś wylądować

cześć dziewczyny ;*
z 18stki wróciłam jeszcze przed północą, ale byla masakrycznie padnięta.. i już nie miałam siły cytowac, odpisywac..
ogólnie było 11 osób, same dziewczyny + młodszy brat jubilatki
ale miała pyszne ciacho
muszę wziąć przepis, takie bez pieczenia... normalnie boskie było..
i takie syte, ze zjadłam mały kawałek i już miałam dość, aleeeee normalnie niebo w gębie
herbatnik, na to mleczna masa, karmel, na to znowu herbatnik, trochę tej masy i wiórki gorzkiej czekolady na to.. + płatki migdałowe

biorę się za siebie, wstaję z łóżka, wykąpię się i ogarnę w końcu pokój. na błysk. mam dzisiaj dzień z serii "perfekcyjna pani domu"

miłego dnia Dziunie Moje ;***

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:17   #3516
s4bin4
Rozeznanie

hej ja tez sie odezwe;D wczoraj bylam u TŻta i nie maialam czas pisac a dzis od rana sprzatanko i nauke mam...wlanie na spr powtorzeniowy z pol z antyku....masakra...a potem jeszcze jade do babci ( smigam juz bez L na dachu ) ogolnie nie jest zle,,,tez macie tyle nauki?? milego dzionka

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:18   #3517
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Nie wierzę. Żadnej tutaj nie ma?

Dzień dobry, Dzieci ;*
A gdzie Wy się podziałyście?

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Chciałam iść od komputera, ale kliknęłam sobie jeszcze w kapselka, a tam " Nie odchodź. "

Ale idę. Nie ma obijania.

Miłego dnia, Dziunie

Cytat:
Napisane przez candy1991 Pokaż wiadomość
hej a znacie jakieś książki do polskiego, które by wyjaśniały jak pisać mature trafiając w klucz? wiadomo, że nauczyciele mają jakiś tam system i chciałam sie trochę na to przygotować a takich informacji w zwykłych vademecum nie ma
niestety niewiem jakie polecic moge ci ksiazki

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ale na tej zasadzie, że babka nam dała zadania do rozwiązania w domu dodatkowym zeszycie..i z tych zadań coś będzie więc na dobrą sprawę.. można dostać dobrą ocenę

nie wiem czy się chwaliłam, ale ze sprawdzianu z lektury (Przedwiośnie) dostałam 4 ! (a myślałam, że dostanę jedynkę.)
miałam do opisania postać Antoniego Lulka (okoliczności poznania Baryki, wygląd, poglądy, kim był i jeszcze jakieś głupoty). Trzy razy napisałam to samo, tylko zmieniając nieco kompozycję zdań
więc w sumie lanie wody... nie napisałam jak wyglądał (wydawało mi się, że chudy blondyn,ale nie chciałam walnąć babola rzeczowego, więc nie napisałam, a jakoś tam ominęłam tym, że skupiono się na przedstawieniu jego poglądów a nie wyglądu.. itd.)

ja nie siedzę w książkach jutro będę siedzieć bo mam pracę klasową z matmy w poniedziałek.
we wtorek z WOSu, w środę znowu z matmy.... :/
i muszę z angola chyb list i opis obrazka zrobić, ale to 5 minut i napisane
biorę się za siebie, wstaję z łóżka, wykąpię się i ogarnę w końcu pokój. na błysk. mam dzisiaj dzień z serii "perfekcyjna pani domu"

u nas na fakultetach osatnio tez mielismy cos o liczbach rzeczywistych itp ale zadnych spr nam nie zrobila

za 'Przedwiosnie' ja dopiero zaczełam czytac,

oj ja dzisiaj tez bede sie uczyła... jedynie poniedziałek mam wolny od spr a pozniej ...lepeij nie pisac

a ja jeszcze nic nie posprzatałam dzisiaj musze tez sie wziazc
milego

------
dzien dobry Żbiczki
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .

mam w srode spr z polskiego z młodej Polski i kurcze chcialam zrobic sobie notatki a okazało sie ze zostawiłam ksiazke w szatni w szkole ,musze isc pozyczyc od przyjaciołki.

kurcze mam dzisiaj w sobie duzo energii to dobrze

milego dnia Żbiczki
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:20   #3518
star15
Zakorzenienie

Hej Bejbosze ;*

Cytat:

To ja mam w piątek pięć lekcji, potem godzinę czekamy i dwie fizyki, a w poniedziałek kończymy po 5, potem religia, czyli większość by poszła do domu, a potem jeszcze dodatkowa matma i angielski. We wtorek na 7 jest seks (mamy zrealizować 10 godzin, więc jeszcze 8) i po tym angielski. I Ty mi tu mówisz o "dodatkowych", w swojej klasie nie radziłabym na nie nikomu nie przyjść
Bo Wy to elitarne liceum :P, a my.. ee tam, parobkowie. ;P Po co komu matma, jak tu "same rolniki", do obliczania ile piw trzeba wypić, żeby jakoś znieść ten cały dzień wykopków? :P
Nie no żartuję. Nie mam nic do ludzi wsi, żeby nie było, ale czasami jak patrzę na niektórych, to odnoszę wrażenie, że rzeczywiście mają takie nikłe ambicje - wyjechać na wieś i orać pole. ;]

Cytat:
Jeszcze Wam powiem, jak odwalili z polonezem próby od 16.30 do 18.00 w piątek, musimy czekać na nie 1,5 h, ale to już przebolejemy. Ale mieszają pay, tzn ona dobiera. I my z klasy przyszliśmy ładnie podobierani, parami na to spotkanie, a tu po 10-15 dziewczynek z każdej z 3 kas humanistycznych, do których nie ma chłopaków i se myślą, że se potańczą
Ma być jakaś selekcja
O ja cię, to u Was już są próby do poloneza, tak szybko?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

A ja tańczę poloneza ! Taram taram, raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy .
6 par z klasy. Losowanie było. Tańczę z Dejwidem
O, kolejna. No co Wy takie dobrze zorganizowane, dziewczyny? Byście się wstydziły.

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, załamałam się xD!
Zrobiłam "test wstępny" z testów operonu z komórki i miałam - uwaga - 1pkt na 8.

Pewnie byłaś rozproszona myślami o weekendzie i dlatego tak słabo - ot, co. ;D

Cytat:
A nam zrobiła tak, że dała całej klasie do przegrania płytę z arkuszami maturalnymi z mat. i co tydzień mamy jej przynosić po 2 rozwiązane arkusze na kartkach podaniowych... na ocenę. Ałł, boli..
Cytat:
cześć dziewczyny ;*
z 18stki wróciłam jeszcze przed północą, ale byla masakrycznie padnięta.. i już nie miałam siły cytowac, odpisywac..
ale miała pyszne ciacho
i takie syte, ze zjadłam mały kawałek i już miałam dość, aleeeee normalnie niebo w gębie
herbatnik, na to mleczna masa, karmel, na to znowu herbatnik, trochę tej masy i wiórki gorzkiej czekolady na to.. + płatki migdałowe

A jest też ciacho 'w 5 minut', dosłownie, przepis z Wizażu. Wsadzasz do mikrofali składniki w miseczce i masz. Trochę suche, próbowałam już, ale jak na taką szybką robotę- dobre.

______

Słuchajcie, Lachony
Potrzebuję rady - chcę zrobić dla TŻa taką książeczkę z kuponami na Dzień Chłopaka. Na jednym napisać przykładowo 'masaż', na innym 'pozwolenie na łaskotanie mnie przez pół minuty' (bo On uwielbia mnie łaskotać, ja trochę mniej tu uwielbiam , ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:41   #3519
mtynai
Zakorzenienie

Martyna, podaj ten przepis na to ciasto w 5 minut jak możesz;>

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

ok, chyba znalazlam na jakims forum.

Cytat:
jajko, 4 łyżki mąki tortowej, 2 łyżki kakao, 2 łyżki cukru, 3 łyżki mleka, 3 łyżki oleju, pół łyżeczki proszku do pieczenia.

Mieszacie wszystko ze sobą tak by nie było grudek, lejecie do kubka (mniej więcej połowa kubka bo inaczej ciasto może się wylać.) Można dodać rodzynki, wiórki kokosowe albo inne dodatki. Piec 1,50 min i zobaczyć czy ciasto już gotowe ( zależy od mocy grzania) i w razie konieczności nastawić dalej.
to chyba to;> wypróbuję dzisiaj

Warren Buffet
Stary 2009-09-26, 11:50   #3520
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Martyna, podaj ten przepis na to ciasto w 5 minut jak możesz;>

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

ok, chyba znalazlam na jakims forum.

to chyba to;> wypróbuję dzisiaj
Tak, z tego też powinno wyjść, choć ja z tego co pamiętam robiłam inaczej, wersję z miodem i chyba mniej oleju, ale tak jak mówiłam - wyszło mi trochę za suche, więc te 3 łychy powinny być ok. Ale z tego mała porcja - taka dla jednej osoby.
Daj znać jak wyszło.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-09-26 o 11:51
Stary 2009-09-26, 11:58   #3521
blue_apple
Zakorzenienie

dobry dzien kabanoski *

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14437091]
wiem, ze musze sie z tym pogodzic, ale czasem sa własnie takie momenty ze nie potrafie inaczej myslec. dzieki
no wyobraz sobie ze chciał kurde.

--------
czesc Wam
sprawdzian z matmy mysle ze poszedł mi nawet dobrze, choc niektore zadania sprawily trudnosc
stopa jeszcze troszke boli, ale pojde wieczorem pobiegac.
przez weekend musze przeczytac 'przedwiosnie', juz zaczełam i wydaje mi sie ze ksiazka bedzie dosyc przyjemna w czytaniu [/QUOTE]

co za tata

może dostaniesz dobrą ocenę z matmy na dzień dobry

Boże, my będziemy omawiać wiersze Staffa dopiero!
zabiję tę babę.

Cytat:
Byłam w kościele na... korepetycjach z matmy

Koleżanka przyszła i powiedziała, że idzie i czy z nią nie pójdę. Nauczycielka na emeryturze prowadzi. Ale bardzo fajna jest. Jej teksty 'to wszystko przez ten szalony tangens'
haha, jak napisałaś ze w kosciele to zastanowilam sie czy jakies swieto jest

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Cześć Wam dziewczyny
Dolaczam sie do grona ciezko pracujacych maturzystek
mam na imie ala przy okazji.
Na maturzę zdaję Angielski PR Polski PR Matmę PP WOS PP
ogolnie wos biorę tylko jakby mi cos z ang. nie wyszło
A na polski temat mam o stolicach europejskich, do którego już mam lektury więc nie jest źle. Pozdrawiam Was wszystkie;d
Hej, a jakie studia planujesz ?

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

Ja też uwielbiam pomidory i nie solę. Dzień bez pomidora to dzień stracony

A papryka jest fuuuuj

Szalony tangens

--
Wiecie co, nie dość, że ciągle od 1 września słyszę tylko: 'matura, matura, matura' to jeszcze ktoś bardzo inteligentny z niebywałym wręcz poczuciem humoru (na pewno jakieś pierwszaki, słowo daję, nikt inny nie mógł wpaść na taki kretyński pomysł) powiesił w szkole na gazetce napis: 'Do matury pozostało ... dni' i zmieniają liczbę codziennie Jak przechodzę obok tej gazetki to mam mordercze myśli
też uwielbiam pomidory ^^ ale paprykę też lubię.

i ile pozostało dni ?
nie, czekaj. nie mów lepiej

Cytat:
Ej, ale ja maa antybiotyki, nie strasz, że mam dziwnego internistę
Lipnie....

To przypomnisz jej to wtedy

-------
A ja dzisiaj miałam 3 godziny (wychowawczyni chora, facet od fizyki nie mógł dzisiaj zostać na dodatkowych i tak wyszło ), skończyłam o 11, a byłam w domu o 16
W połowie piwa mi się przypomniało, że biorę antybiotyk i teraz ten z rana ma zmniejszone działanie i czuję się bardzo choro

Ma być jakaś selekcja
internistę możesz mieć dziwnego, bo niestety takich jest większość :/ dziewczyny dobrze mówią, po prostu antybiotyk NIE DZIAŁA na wirusa. ludzie nie wiedza i biora jak witaminki... :/
Ty ostatnio rok temu, a ja parę lat niekoniecznie dlatego, że nie potrzebowałam.

a alkoholu biorąc antybiotyki nie bierze się nie tylko dlatego, że moze przestać działać. to źle wpływa na wątrobę.

aj, ja bym swojego tzta nie oddała nikomu

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
nie nadrobiłam zaległości, więc nie będę pytać co u Was ;P mam nadzieję, że wszystko ok ;D
będę Was chyba tylko w łikendy nawiedzać...
wczoraj się dowiedziałam na bio, że u nas w szkole 'dbają' o nasze zdrowie robiąc mase sprawdzianów.. ma to związek z wytwarzaną adrenaliną co z tego, że jestem ciągle przemęczona... ważne, że przed spr. wytawarza się adrenalina i zwiększa przytomność mojego umysłu
o szkole już więcej mówić nie będę, bo nie warto ;P
aha.. wybrałam temat na prezentajcę coś o portretach kobiet w XXleciu międzywojennym. dzisiaj muszę wypełnić deklarację i wydrukować gdzieś..

mam dziś 18nastkę u koleżanki i uwaga nic do ubrania ;D tzn. mam jedną bluzkę, ale niezbyt mi się ona widzi do dżinsów...
wczoraj w orsayu przymierzyłam 3, a w reserved 6 bluzek.. i nic ;] na upartego może bym coś wybrała, ale bez zachwytu ;] reszta sklepów.. szkoda słów..
dlatego też zaraz wychodzę z mamą na zakupy ostatniej szansy
może znajdę gdzieś coś odpowiedniego, co czeka tylko na mnie

miłego dnia
HEJ! juz myslalam ze zaginelas nam
a co do szkoly to pomysl sobie ze tylko pare miesiecy jeszcze

a z ubraniami... mam zawsze to samo xD

Cytat:
am, ale ze sprawdzianu z lektury (Przedwiośnie) dostałam 4 ! (a myślałam, że dostanę jedynkę.)

P. Ci zabiorą i jakiejś dziewczynce dadzą

cześć dziewczyny ;*
ale miała pyszne ciacho

no popatrz jakaś zdolna bestia!

na to ciasto jak weźmiesz przepis, daj nam <3 ja mam dzis ochote na banany z grilla ze snickersem moze zrobie w piekarniku
jeszcze pascal robil dzis jakies fajne bananki...

a ja mam dzis dzien z serii "lenistwa c.d"

obudzilam sie o 10 i ogladam sobie tv xD

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]

------
dzien dobry Żbiczki
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .

mam w srode spr z polskiego z młodej Polski i kurcze chcialam zrobic sobie notatki a okazało sie ze zostawiłam ksiazke w szatni w szkole ,musze isc pozyczyc od przyjaciołki.

kurcze mam dzisiaj w sobie duzo energii to dobrze
milego dnia Żbiczki [/QUOTE]

osz Ty to musialo byc swietne uczucie uswiadomoc sobie zeee... jest sobota!

tez zawsze zostawiam w szatni wszystko a potem sie okazuje ze tego potrzebuję ^^

a ja nie mam w ogole energii.... :/

Usnelam znowu wczoraj w ubraniu, z komputerem w lozku, tylko tym razem obudzilam sie o 4 przebralam, umylam twarz, zeby i dalej spac.

tragedia, bylam tak zmęczona....

a co do spr powtórzeniowych to my nie mamy, tylko z matmy prace do zrobienia jakies tam powtórzeniowe...
ale to i lepiej, ze nie mamy bo ja lubie uczyc sie w swoim tempie tego co chce

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Tak, z tego też powinno wyjść, choć ja z tego co pamiętam robiłam inaczej, wersję z miodem i chyba mniej oleju, ale tak jak mówiłam - wyszło mi trochę za suche, więc te 3 łychy powinny być ok. Ale z tego mała porcja - taka dla jednej osoby.
Daj znać jak wyszło.

ja nie mam mikrofaliiiii.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:50   #3522
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

To jest coś z biologią? To chyba brałam w tym udział, dwa lata temu, ale w wersji plastycznej
Nie , to konkurs plastyczno-fotograficzny . Forma i pomysł mogą być jakie chcę

Cytat:
Jakiekolwiek fotki się wysyła ?
Zdjęcia zrobione przez Ciebie w formacie pocztówki . Może to być makro , portret lub co tam sobie chcesz

Jak wam tam mija popołudnie
Nie miałam dużo do nadrabiania więc git ;d
Wczoraj byłam w Rzeszowie na targach które uczelnie z całego kraju oferowały swoje oferty
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:53   #3523
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy1991 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie znam.

Cytat:
Czeeeeeść. Wpadaj tutaj częściej.

Cytat:
więc w sumie lanie wody...
nie napisałam jak wyglądał (wydawało mi się, że chudy blondyn,ale nie chciałam walnąć babola rzeczowego, więc nie napisałam, a jakoś tam ominęłam tym, że skupiono się na przedstawieniu jego poglądów a nie wyglądu.. itd.)
Gratki. Zdolniacha.

Właśnie tak trzeba pisać na polskim, a ja tak nie potrafię, bo zawsze powiem konretnie w maksymalnie 3 zdaniach i koniec. Dlatego jestem słaba z humanistycznych przedmiotów.

Tak poza tym - milczenie jest złotem.

Cytat:
Napisane przez s4bin4 Pokaż wiadomość
tez macie tyle nauki??

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE]

Dobrze, że nie poszłaś do szkoły.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, Lachony
Potrzebuję rady - chcę zrobić dla TŻa taką książeczkę z kuponami na Dzień Chłopaka. Na jednym napisać przykładowo 'masaż', na innym 'pozwolenie na łaskotanie mnie przez pół minuty' (bo On uwielbia mnie łaskotać, ja trochę mniej tu uwielbiam , ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?
Fajny pomysł.
Może dopiszesz własnoręcznie przygotowany obiad, ciasto domowej roboty. I jakieś ostrzejsze kupony.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Boże, my będziemy omawiać wiersze Staffa dopiero!
zabiję tę babę.

a ja nie mam w ogole energii.... :/
Ja niedawno skończyłam 'omawiać' wiersze Staffa. A odbyło się to na zasadzie 'Zinterpretujcie w domu wiersz 'Kowal' i 'Deszcz jesienny'
A 'Chłopów' przerobiliśmy w - uwaga - 3 godziny ! Oczywiście było 'Przedstawice za pomocą cytatów postaci występujące w lekturze. I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic.
Ja się boję matury z polskiego. Poważnie.

Ej, co jest?

--------------

Poczytałam trochę książkę i obejrzałam 'Epokę lodowcową 3'
Uwielbiam tę bajkę.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

To ja idę się łuczyć.
Miłego

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-26 o 12:51
Stary 2009-09-26, 12:58   #3524
effciaa16
Zakorzenienie

hej;*
ja w sumie już od dawna miałam w planach upiec bułeczki, ale nie mam kiedy.
i oczywiście dzisiaj czeka mnie nauka. -.- Mam spr. z biologii a dokładnie krzyżówki genetyczne, których nie lubię. -.-'

lecę, miłego dnia ;*

ed. z polskiego się nie obawiam, bo pani prof. strasznie szczegółowo wszystko omawia. Jak będziecie miały kiedyś jakieś interpretacje to z chęcią Wam mogę dać moje notatki

ahaa i kartki dzisiaj wysłałam. Nigdzie nie znalazłam fajnych pocztówek, dlatego wysłałam co innego.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-09-26 o 13:02
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:19   #3525
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
ja dalej nie rozumiem, czemu nie mozna wziac tego, ktory ktos inny ma no ale cos, nauczyciel mowi to nic nie poradzisz
dupa, ja bym sie klocila i wpisala na deklaracji ten ktory chce, znając mnie

ale moze ten co wzielas bedzie ok a jaki?
u mnie w klasie max 2 oosby moga miec ten sam temat.. pewnie chodzi o to, zeby nie zanudzac komisji.. bo mozna mniej pktow dostac .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:28   #3526
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
u mnie w klasie max 2 oosby moga miec ten sam temat.. pewnie chodzi o to, zeby nie zanudzac komisji.. bo mozna mniej pktow dostac .
Nie, to nie o to chodzi.
Jak kilka osób ma taki sam temat, to komisja musi wymyślać nowe pytania, jeśli utwory się powtarzają. W związku z tym ten, kto wejdzie pierwszy, prawdopodobnie dostanie łatwe pytania, ale kolejne osoby już niekoniecznie. I dlatego p'sorowie od polskiego dbają, by tematy się jak najmniej powtarzały, a jeśli już się powtarzają, to żeby w realizacji ich korzystano z innych utworów/książek.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-09-26 o 13:33
Stary 2009-09-26, 13:36   #3527
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Hej, gdzie Ty się podziewasz?
Udanej zabawy na osiemnastce. A z ciuchami też mam wiecznie problem, nigdy nie wiem co włożyć, a jak chodzę po sklepach to nie widzę nic ciekawego.

Cytat:

Brawo, tak trzymaj

Brzmi pysznie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE]

Też tak mam czasem, że jak się budzę to mi się dni mylą. Ale jaka potem ulga, jak sobie przypominasz, że dziś sobota

Cytat:
i ile pozostało dni ?
nie, czekaj. nie mów lepiej
Lepiej żyć w nieświadomości Przechodząc tamtędy będę ostentacyjnie patrzeć w inną stronę

Cytat:

Niestety raczej nie na maturze

--
Cześć wszystkim.
Rano byłam na zakupach (obkupiłam się tak, że aż mi się humor poprawił ), a teraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo mój pokój wygląda jak po bombardowaniu A potem do książek, bo mam masę nauki. I kiedy tu odpoczywać?
Miłego dnia Żbiki

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:42   #3528
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety nie znam.

Gratki. Zdolniacha.

Właśnie tak trzeba pisać na polskim, a ja tak nie potrafię, bo zawsze powiem konretnie w maksymalnie 3 zdaniach i koniec. Dlatego jestem słaba z humanistycznych przedmiotów.

Dobrze, że nie poszłaś do szkoły.

Fajny pomysł.
Może dopiszesz własnoręcznie przygotowany obiad, ciasto domowej roboty. I jakieś ostrzejsze kupony.

Ja niedawno skończyłam 'omawiać' wiersze Staffa. A odbyło się to na zasadzie 'Zinterpretujcie w domu wiersz 'Kowal' i 'Deszcz jesienny'
A 'Chłopów' przerobiliśmy w - uwaga - 3 godziny ! Oczywiście było 'Przedstawice za pomocą cytatów postaci występujące w lekturze. I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic.
Ja się boję matury z polskiego. Poważnie.

Ej, co jest?

--------------

Poczytałam trochę książkę i obejrzałam 'Epokę lodowcową 3'
Uwielbiam tę bajkę.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

To ja idę się łuczyć.
Miłego
właśnie też z polaka nie umiem pisać tego samego tylko w innych zdaniach mogę się określić w 3 słowach, a weź tu się rozprawiaj o czymś

ja omówiłam potop w 3 godziny, też dobrze. jest koniec września a my tkwimy w czarnej du.pie.
wy chociaz na podstawie cytatów robicie, a my nawet to nie

a ja nie lubie epoki za to ogladalam dzis rano kaczora donalda na tvp1

jestem zmęczona... i życie mnie przygniata w dalszym ciągu

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
hej;*
ja w sumie już od dawna miałam w planach upiec bułeczki, ale nie mam kiedy.
i oczywiście dzisiaj czeka mnie nauka. -.- Mam spr. z biologii a dokładnie krzyżówki genetyczne, których nie lubię. -.-'

lecę, miłego dnia ;*

ed. z polskiego się nie obawiam, bo pani prof. strasznie szczegółowo wszystko omawia. Jak będziecie miały kiedyś jakieś interpretacje to z chęcią Wam mogę dać moje notatki

ahaa i kartki dzisiaj wysłałam. Nigdzie nie znalazłam fajnych pocztówek, dlatego wysłałam co innego.
jak będziesz miała kiedyś czas to możesz powrzucać coś na chomika

ja dziś jak znajde chwilę, pójdę po kartki dla Was, ale mam jakoś mało adresów spisanych, napisz mi tez swoj na pm bo nie mam
Stary 2009-09-26, 13:43   #3529
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

.
Ja mam spr z historii w Piątek ;//
A pamiętam że w II klasie właśnie najbardziej lubiłam krzyżówki genetyczne;d

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

idę sprzątać paa;*
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:09   #3530
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

KaasiaaK, właśnie ostatnio myślałam gdzie jesteś, już w Olewaczach miałaś wylądować
noo lanie wody rządzi xD ja też często w celu zwiększenia objętości odpowiedzi używam synonimów
w piątek miałam z Wesela spr. ale to był taki spr. po omówieniu lektury ;P także nie było tak źle.. najbardziej przeraziło mnie zad. w którym trzeba było napisać kto to powiedział.. było chyba 8 cytatów i trzeba było dopisać bohaterów.. ale jakoś dałam radę xD

obiecuję, że postaram się poprawić i codziennie jakiegoś 1 posta skrobać
trochę czasu zajmuje mi 'praca' na tym portalu siatkarskim, a teraz ME kobiet się zaczęły i też coś muszę wynajdywać o mistrzostwach.. a ja na żeńskiej się w ogóle nie znam

Cytat:
HEJ! juz myslalam ze zaginelas nam
a co do szkoly to pomysl sobie ze tylko pare miesiecy jeszcze

a z ubraniami... mam zawsze to samo xD
nie no jeszcze żyję i póki co mam się dobrze ;D ale jestem cały czas niewyspana -.-' kiedyś to odrobię.. mam nadzieję ;D
te kilka będzie coraz cięższe, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni xD
cały wrzesień brat mnie 'pocieszał'.. bo on w domu siedział a ja zakuwałam ;] no, ale wczoraj pojechał ogarnąć mieszkanie do końca, bo część zrobili jego koledzy, wraca jutro, a w poniedziałek już się wyprowadza.. poniekąd się cieszę, bo co chwila przychodził mi do pokoju i marudził, ale z drugiej storny był pretekst żeby się oderwać od nauki :P no, ale niech jedzie i się kształci :P gada mi, że matura, etc, ale pogadamy jak ja w maju już będę po maturze, a on będzie się do egz. przygotowywał

ja gdzie bym nie szła to mam problem z ubraniami xD cała szafa ciuchów i ciągle rano 'w co się ubrać?'
ale kupiłam sobie fajną tunikę niby z długim rękawem ale można podwinąć i jest taki do łokcia i się przełamałam, bo jest granatowo-różowo-fioletowa ;P może ktoś będzie mieć na imprezie aparat to się Wam pokażę ;D

Cytat:

postaram się

moja koleżanka ma zawsze problem z napisaniem wypr. na 250słów... też pisze krótko, ale konkretnie ;P

moja sorka zaplanowała 2 godziny na Chłopów xD i wierzy w to, że ktoś przeczyta...

Cytat:
Hej, gdzie Ty się podziewasz?
Udanej zabawy na osiemnastce. A z ciuchami też mam wiecznie problem, nigdy nie wiem co włożyć, a jak chodzę po sklepach to nie widzę nic ciekawego.
w domu się podziwam xD czasami na jakiś mecz wybędę, ale póki co nie ma nic ciekawego ;P jeszcze 2 tyg. i liga chociaż wtedy się oderwę od książek ;D
dzięki
ja zauważyłam, że jak mam pieniądzę, to nic mi się nie podoba, a jak w portfelu pustki to nagle mogłabym kupić połowę sklepu

no.. jak pisałam, ciuchy na 18nastkę mam już ;P z makijażem problemu nie będzie ;P planuję fiolet może z odrobiną różu i granatu
teraz spadam, bo mama mi włosy ma farbować, potem trzeba się wypięknić trochę, jakąś maseczkę na ryja położyć i na 18.30 na imprezę już dostałam od mamy 'radę', żeby nie pić dużych ilości alkoholu i żeby nie mieszać różnych %%% kurde, mówi, jakbym codziennie zapita wracała ;] akurat ja na dzisiaj 'zamówiłam' sobie piwo :P

no więc spadam, może jeszcze przed wyjściem wpadnę tu
;*
Stary 2009-09-26, 14:09   #3531
mtynai
Zakorzenienie

o, ja też mam sprawdzian z historii w środę

bo w ostatnią środę chciała zrobić, ale na 21 osób w klasie 19 zgłosiło nieprzygotowanie, jedna miała numer chroniony i jedna była nieobecna
więc nie mogła zrobić

Warren Buffet
Stary 2009-09-26, 14:34   #3532
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
o, ja też mam sprawdzian z historii w środę

bo w ostatnią środę chciała zrobić, ale na 21 osób w klasie 19 zgłosiło nieprzygotowanie, jedna miała numer chroniony i jedna była nieobecna
więc nie mogła zrobić

robię testy L
Stary 2009-09-26, 14:40   #3533
mtynai
Zakorzenienie

spadywam moje Bejbaski ;*

będę pewnie wieczorem, późnym
Tż przychodzi o 17:00
a ja muszę jeszcze jechać po zakupy
bo mama się rozchorowała i kaszle i prycha.. i trzeba kupić jej jakiś witamin
także tego.. apteka, spożywczak i BP (po kupon toto lotka )

do wieczora ;**

Warren Buffet
Stary 2009-09-26, 14:48   #3534
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
spadywam moje Bejbaski ;*

będę pewnie wieczorem, późnym
Tż przychodzi o 17:00
a ja muszę jeszcze jechać po zakupy
bo mama się rozchorowała i kaszle i prycha.. i trzeba kupić jej jakiś witamin
także tego.. apteka, spożywczak i BP (po kupon toto lotka )

do wieczora ;**
poszaleli Ci ludzie jak nikt nie trafi teraz to niezła wygrana będzie przewidziana na nastp raz
Stary 2009-09-26, 14:48   #3535
BeaS
Zakorzenienie

Wpadłam, bo zostałam przypędzona na gg na chwilę.
Już widzę tę 'chwilę'.

Cytat:
Niestety raczej nie na maturze

Rano byłam na zakupach (obkupiłam się tak, że aż mi się humor poprawił ), a teraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo mój pokój wygląda jak po bombardowaniu A potem do książek, bo mam masę nauki. I kiedy tu odpoczywać?
Miłego dnia Żbiki
Niestety.

Co kupiłaś? Pochwal się.
Jak widzę ile Ty się uczysz to czuję się jak tępak i leń.
A co Ty tak namiętnie zakuwasz?

Cytat:
właśnie też z polaka nie umiem pisać tego samego tylko w innych zdaniach mogę się określić w 3 słowach, a weź tu się rozprawiaj o czymś

ja omówiłam potop w 3 godziny, też dobrze. jest koniec września a my tkwimy w czarnej du.pie.
wy chociaz na podstawie cytatów robicie, a my nawet to nie

a ja nie lubie epoki za to ogladalam dzis rano kaczora donalda na tvp1

jestem zmęczona... i życie mnie przygniata w dalszym ciągu
No dokładnie. Po cho.lerę pisać 5 razy to samo. Ale jak trzeba to trzeba. Jak im napiszę wypracowanie na maturze to nie będzie im się chciało czytać.

Ja mam zwłaszcza cytaty, a nie na ich podstawie.

Dlaczego Kaczora Donalda? Ej, teraz leci?

Żbiczuniu.

Cytat:
moja koleżanka ma zawsze problem z napisaniem wypr. na 250słów... też pisze krótko, ale konkretnie ;P

moja sorka zaplanowała 2 godziny na Chłopów xD i wierzy w to, że ktoś przeczyta...

no.. jak pisałam, ciuchy na 18nastkę mam już ;P z makijażem problemu nie będzie ;P planuję fiolet może z odrobiną różu i granatu
teraz spadam, bo mama mi włosy ma farbować, potem trzeba się wypięknić trochę, jakąś maseczkę na ryja położyć i na 18.30 na imprezę już dostałam od mamy 'radę', żeby nie pić dużych ilości alkoholu i żeby nie mieszać różnych %%% kurde, mówi, jakbym codziennie zapita wracała ;] akurat ja na dzisiaj 'zamówiłam' sobie piwo :P
No i tak powinno być.

2 godziny tylko? Nie opłaca się czytać.
Btw. Ostatnia lekcja polskiego u mnie. Mieliśmy omawiać 'Jądro ciemności'. Ile osób przeczytało? Jedna.

O, to dziś oszołomisz niejednego faceta.
Na jaki kolor farbujesz włosy?

Hahaha.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-26, 14:50   #3536
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
poszaleli Ci ludzie jak nikt nie trafi teraz to niezła wygrana będzie przewidziana na nastp raz
Czyżby była dziś jakaś duża kumulacja?
Może też 'puszczę' () jeden kupon.

Edit: Nie połączyło się.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-26 o 14:51
Stary 2009-09-26, 14:58   #3537
mtynai
Zakorzenienie

25 milionów

Warren Buffet
Stary 2009-09-26, 15:06   #3538
star15
Zakorzenienie

Ha, no ;D mój tata 3 kupony kupil, juz ja to widze, jacy bedziemy bogaci

Studentka
Stary 2009-09-26, 15:09   #3539
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadłam, bo zostałam przypędzona na gg na chwilę.
Już widzę tę 'chwilę'.

Ja mam zwłaszcza cytaty, a nie na ich podstawie.

Dlaczego Kaczora Donalda? Ej, teraz leci?

Żbiczuniu.

No i tak powinno być.

2 godziny tylko? Nie opłaca się czytać.
Btw. Ostatnia lekcja polskiego u mnie. Mieliśmy omawiać 'Jądro ciemności'. Ile osób przeczytało? Jedna.

O, to dziś oszołomisz niejednego faceta.
Na jaki kolor farbujesz włosy?

Hahaha.
chwilkę ? haha, ja też to widzę już
a kto Cie przypedził ?

to robicie same cytaty ? haha, też dobrze ;]

to był jakis dziwny kaczor donald, nie taki jak byl kiedys na dobranocke jakis taki jakby trojwymiarową grafikę mial i taki, ze niby mial uczyc czegos chyba
a dlatego ze akurat nie bylo nic w tv innego, haha :p

u nas potop przeczytało aż... 0 osob! przynajmniej nie w calosci.

też bym nei przeczytala jakby 2 godziny byly przeznaczone

właśnie, jaki kolor ?

Cytat:
Czyżby była dziś jakaś duża kumulacja?
Może też 'puszczę' () jeden kupon.

Edit: Nie połączyło się.
bo żes napisała za dlugiego posta!

Cytat:
25 milionów
Stary 2009-09-26, 15:10   #3540
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
jak będziesz miała kiedyś czas to możesz powrzucać coś na chomika
coo ty, nikt by się nie doczytał. miałam na myśli, że jak któraś z Was będzie chciała to będę zdolna to przepisać na office'a.

mam do Was pytanie, ma któraś z Was testy do WOSu z operonu??? Nie wiem który rok, ale baba zadała nam coś i chciałam bym zobaczyć w kluczu odp.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości