|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
zakochana wciąż bez granic.
,zabijał mnie i jednocześnie utrzymywał przy życiu' może mogłoby być trochę jak dawniej. już żadne ze słów nie ciśnie się do ust. jego już nie ma i wolałabyś myśleć, że Ci się śnił. teraz chcesz go z powrotem. a przecież był.. to normalne, że wyciągniesz rękę po wszystko co możesz. 'że to warto jest ratować. wyjść razem. lub nie robić nic. razem. za mało mam Ciebie a innych często dosyć.
#3542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
# Guziki xD - dziękuję bardzo ;*** # Prosiłam o Ciebie Boga i dał mi, ale później mi Ciebie zabrał, bo mu nie podziękowałam. Chcą poczuć mój strach, chcą widzieć moje łzy. A co zrobisz, gdy powiem, że nadal Cię kocham? Gdziekolwiek była ona, tam był Raj. Bo Ty się zawsze pojawiasz w nieodpowiednim momencie. A może to właśnie dziś powiem Ci, że Cię kocham . Przyajciel nigdy nie robi 'zaraz wracam' . Kiedy na niego patrzę, wiem, że pewnego dnia już nie będę mogła jego oglądać. - Dziecino nawet Twoje najlepsze wspomnienia kiedyś wyblakną jak atrament. Uśmiechaj się rano, Uśmiechaj wieczorem, Uśmiechaj przez cały dzień. Bo uśmiech najkrótszą, najprostszą jest drogą Do szczęścia, do ludzkich serc. Bo właśnie przyznałam sie przed samą sobą, że nadal GO kocham. I tak jakby nadzieja powróciła. Już nic nie lata mi w brzuchu, gdy Cię widzę. Bo wczoraj zwymiotowałam te wszystkie piep.rzone ćmy. Zabił miłość. Pośród monotonności, szarej codzienności ciężar goryczy i nieodsytu. Nie potrzebuję słów, wzrokiem do mie mów! <3 Ona anioł, a on trochę wrak.. Nienawidzę miłości, a miłość nienawidzi mnie! _________________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. Edytowane przez oralia Czas edycji: 2009-09-25 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=juulaa;14440196]Dziewczęta Wy kochane, mam prośbę..
Szukałam w wątkach, ale klops. Bardzo mi zależy. Sytuacja wygląda tak: Podoba mi się pewien chłopak, ale miał inną(nie układało im się) wyżalił mi się, a ja poradziłam mu,żeby z nią zerwał i tak zrobił.Ja tymczasem chcę spróbować ponownie, Opisy nie muszą być dosłowne. Panna_Miodowa/QUOTE] ee. nic nie mam. ![]() ![]() Dzisiaj ucieknę tam, gdzie nic mi nie przypomni, że to Ty kiedyś wybrałeś mnie.. Podniosłam wzrok i zobaczyłam, że się uśmiecha. Był taki piękny, że zaniemówiłam z wrażenia, i znów wyszłam na idiotkę. Wpatrywał się w tarczę księżyca. -I znów zmierzch.-Zamruczał pod nosem.-Kolejny dzień dobiega końca.Choćby nie wiem jak był piękny,jego miejsce zajmie noc. Gdy spojrzałam w Jego złociste oczy, jak zwykle zakręciło mi się w głowie. Zastanawiałam się, kim tak naprawdę jest. dwa słowa, dziewięć liter... powiedz to i jestem Twoja<3/ czekam i czekam.. ' Nic nas już chyba nie łączy ' - mówi on. jak to być mogło że ona i on, razem przez tyle czasu. żyli nie z sobą lecz całkiem obok.. kiedy spytają Cię jak się masz , odpowiedz po prostu , że wcale.. tu i także na zapoznawczym chce się z wami pożegnać. ale nie na zawsze. spokojnie. wrócę we wtorek. nawet nie zauważycie. ![]() ![]()
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-09-25 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
BAN stały
|
[QUOTE=juulaa;14440196]Dziewczęta Wy kochane, mam prośbę..
Szukałam w wątkach, ale klops. Bardzo mi zależy. Sytuacja wygląda tak: Podoba mi się pewien chłopak, ale miał inną(nie układało im się) wyżalił mi się, a ja poradziłam mu,żeby z nią zerwał i tak zrobił.Ja tymczasem chcę spróbować ponownie, Opisy nie muszą być dosłowne. niewiem czy pomoge ale spróbuje ![]() i przyrzekam Tobie miłość , wierność ...i że nie opuszczę Cię aż do śmierci <3
tak sentymentalnie się zrobiło . me . me . me . trust . // mnie . mnie . mnie . zaufaj . pamiętaj że ja jestem zawsze pierwszą ktora tobie pomoze a pierwszych sie nie zapomina . a gdyby tak światu przywrócić radość ? Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne. nawet jeśli byłabym nieziemsko piękna i mogłabym mieć każdego chłopaka na świecie, i tak wybrałabym właśnie ciebie. i tylko chcę Ci powiedzieć, że ten pociąg nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz Przeszłość. . . powraca jak pieprzony bumerang. . Myślami często jestem przy nim. nie zaprzeczam, że o Panu myślę, nie zaparzeczam . marzymy o PRAWDZIWYM uczuciu, a jak go doświadczamy,wychodzi z nas albo zwierzę albo tchórz... przychodzę i odchodzę. Zostawiam niekiedy radość, czasami smutek. Odwiedzam wiele miejsc nie pozostawiając nic, a w niektórych zostawiam wszystko.. W przyszłości chciałabym zostać swetrem. Albo znajdę inny sposób, żeby się do Ciebie przytulić. Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-09-25 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Raczkowanie
|
Juulaa - spróbuję pomóc ;**
i dla Ciebie chce to wszystko zrobić ponownie. Chodź do mnie by mieć więcej kolorowych wspomnień. Ty wiesz że ze mną nawet jesień jest kolorowa. a gdyby tak spróbować... chcę być Twoja.. nie tylko lekarstwem.. - myślę że się przydadzą ;**
![]() |
#3546 |
Przyczajenie
|
...Dlaczego jest tak, ze wszystko jest nie tak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Konto usunięte
|
Bardzo bym prosiła o opisy o tym, że odszedł ktoś bardzo mi bliski... Odszedł na zawsze... ;(
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 |
BAN stały
|
Teraz ja Cię okradam! ;* <3 ~ * ~ All I want is your lips next to mine.. Wszystko czego chce to twych ust tuż obok moich. Z Fajką w ręku przeszłam odważnie obok niego. Wiedziałam że tak bardzo nienawidził kiedy paliłam ... ~ * ~ Brak weny ostatnio.
![]() Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-25 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() .
Bywało lepiej, kiedy wydawało się, że alkohol pomoże, a papierosy to tlen. Kiedy nie widziało się skutków i kobieta była narzędziem. Bywało gorzej, kiedy alkohol się skończył, a papierosy zaczęły dusić. Skutki przytłaczały. Zabrakło narzędzia. Sex drugs and rock'n roll powiadasz? To takie przereklamowane... .
![]() |
#3550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
eh.. kradnę, tak, tak ; ) ; * Cytat:
postaram się pomóc... in my life I'll need You here, don't ask why. w moim życiu będę Cię tu potrzebować, nie pytaj dlaczego. Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z sokiem malinowym i na życie z Tobą, wiesz? together again. It would feel so good to be <3 znów razem. To byłoby takie fajne <3 Nadal pragnę aby mieć Ciebie przy swoim boku! Wiem, nasza miłość zanika lecz niedługo będzie znów świecić ! chciałbym mieć Cię znów przy sobie tak jak kiedyś.. A ja chcę, żeby było jak dawniej. A ja chcę, żebyś był znowu dla mnie. Tego chcę, zanim znajdę się na dnie. A ja chcę, obok Ciebie zasypiać. A ja chcę, nowy dzień z Tobą witać. _____________________ Gdy mi zimno, Ciebie nie ma by ogrzać mnie.
kto mi odda moje zapatrzenie i ten cień co za Tobą odszedł? kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie.. Okazuje się, że nie mogę bez Ciebie żyć.. oh, You could mean everything to me ! och, to Ty mogłeś wszystkim dla mnie być !
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
z innej bajki - Ja?,ja tu tylko sprzątam
![]() ![]() Dziękuję kochana,oczywiście przesadzasz,nie dorastam Ci do pięt. ![]() _______________________ i moja. nasza. bajka się skończyła. ale to Ty zamknąłeś tę książkę.
W jego głowie chaos w moich biodrach muzyka mechaniczne ruchy. mechaniczne łzy. pocałuj moje życie. oczy jego idealne. kocha mnie nimi po twarzy, ustach, szyi. gorący oddech, a serce zimne tak. Cały świat trzymam w moich dłoniach, i zamieniam w drobny mak i upadam i konam. Odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest Zabiorę cię na drugi brzeg aż nas przyłapie świt . przemokłam. i to tak od środka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zadomowienie
|
nasze centrum pachnie malinami i smakuje miłością.
a ta gęsia skórka na jego widok, to jeszcze nie ten stan, w którym w granicach mojego szczęścia wibruje tylko On. Jeszcze nie raz Cię zaskoczę, bo chcę - wiem, że tak zrobię!
#3553 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
_________ 1. I just died in your arms. 2. Miłość w sosie słodko-kwaśnym. 3. Jak urwana struna gitary. Bezużyteczna, choć kiedyś tak niezbędna. 4. Jesteś moją maską tlenową, gdy powoli umieram. 5. Sama śpiewa sobie do snu. Co samotność robi z człowiekiem... 6. Cudowne dziecko diabła i anioła. 7. Iskierki w moich oczach zmieniają się w pioruny. 8. Pomocy, Panie ratowniku.! Topie się we łzach miłości.! 9. Telefon już nie dzwoni, pomimo pełnej baterii. 10. Jesteś różą w mych ustach. Pełną ostrych kolców. 11. Krzycz z bólu przy ludziach, a wezmą Cię za wariatkę. 12. Takie to już czasy, że szybki seks i wódka z colą to nasze hasła życiowe. 13. Naprawdę chciała pozwolić mu odejść, jednak nie mogła zapanować nad ramionami oplatającymi się wokół jego talii i oczami produkującymi nadmierne ilości łez na słowo "Koniec". Nawet jeśli oznaczały jedynie napisy końcowe filmu, który razem oglądali. 14. Ktoś zaminował drogę do jego serca. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow. tylko tyle zdołałam z siebie wydusić po przeczytaniu tego brakło mi słów, a zazwyczaj to mi koleżanki mówią że mi się buzia nie zamyka... gratulacje pięknie ci wyszło ![]() Bo jest paru ludzi Bo jest parę w życiu dobrych chwil Bo jest parę złudzeń które warto mieć by żyć Choć raz, tylko raz, tu na ten świat Bóg nam pozwala przyjść Zawsze lepsze coś niż nic Może jestem zmęczona tym wszystkim. Mam ochotę usiąść i się rozpłakać, a ty przyjdź i mnie po prostu tylko przytul. Obetrzyj łzy szklana chusteczką, powiedz jak bardzo kochasz i że nie opuścisz. Ale ja będę nadal zadawać pytania: a ona? Odpowiesz m że ona jest tylko kochanką. Uspokoisz mnie, ale nie będę pewna czy za dzień dwa ona nie będzie lepsza ode mnie. Powtarzasz ciągle mi że jestem ważna. Karmisz czułymi słówkami.. kochanie, słońce, skarbie, złotko... kocham, tęsknię, nie lubię.. Te słowa uspakajają wprowadzają miły błogi stan. Mówisz że mnie nie lubisz.. pytam czemu? Bo lubi to się szmatę, a ty taka nie jesteś. Miód na serce? Mówisz że gdybyś nie kochał już dawno by Cię tu nie było. Kolejne miłe słowa? Nie mam pewności czy za dzień lub dwa nie stanę się dla Ciebie tą szmatą. Nie mam pewności czy za dzień lub dwa będziesz mnie nadal kochał. Mam nadzieję i wierzę, że te wszystkie moje nie pewności to głupota. Gdybyś to przeczytał pewnie byś tak powiedział. 'Głupia jesteś, przecież Cię kocham' hmmm... wierzę. Bo gdybym nie wierzyła, nie kochałabym, gdybym nie kochała nie było by mnie tu, nie znosiłabym tego że palisz, nie czekałabym na Ciebie godziny kiedy grasz w siatkę, nie poszłabym z tobą i nie przedstawiłbyś mnie swoim kolegom, nie pocałowałbyś mnie przy innych. Dlatego to dla mnie jest miłość. Że jestem zdolna do największych poświęceń. Wiesz o czym mówię.. o tych wieczorach. Że potrafię czekać. Że umiem patrzeć i być cierpliwa..... Że wydobywasz ze mnie te cechy które nikt inny wydobyć ze mnie nie potrafi. W nauce szybko tracę wiarę i nadzieję. W domu szybko tracę cierpliwość. W 8 lekcjach łatwo tracę siły. W nowych miejscach łatwo się gubię i trudno mi zapytać o drogę, wtedy tracę całą pewność siebie. A ty sprawiasz że wszystko jest inaczej. "A ty mnie kochasz?" - pytam kolejny raz. "Tak kocham" - odpowiadasz mi znów. Przytulam się, łapiesz za rękę i tak idziemy przez świat. Wierzę, że mnie kochasz. moje małe wypociny ;] Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-09-25 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zadomowienie
|
Jesteś jawą,czy snem???
Bardzo proszę,oto talon na jedną rundkę-randkę na diabelskim młynie. Dziś o północy.Wchodzisz w to,czy mam się kręcic sama? Gdyby morze było atramentem, a niebo kartką papieru,to i tak nie wystarczyło by miejsca, żeby opisac,jak wiele dla mnie znaczysz.. ![]() Jesli kiedyś umrzesz,Twoje ciało rozpryśnie się na tysiąc gwiazd i każdy pokocha wtedy noc... Czy to słońce wzeszło,czy tylko Ty usmiechnełaś się do mnie? Twoja twarz kryje jakąś tajemnicę. Marzę o tym,żeby ją zgłębic. Czy pozwolisz mi na to? Czyżby Bóg miłości spojrzał na mnie łaskawszym wzrokiem? Gdyby pozostały mi tylko dwa oddechy, wiedziałabym co z nimi zrobic. Pierwszy przeznaczyłabym na pocalunek, ostatni pocałunek z Toba. Drugi zaś,żeby Ci powiedziec,jak bardzo Cię kocham.... Mam świetny pomysł ! Zbudujmy razem zamek na lodzie,a jutro się do niego wprowadzimy ! Bóg stworzył niebo i ziemię i dał nam trzy światła : małe światełko na noc i duże na dzien, ale najpiękniejsze światło umieścił w Twoich oczach...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
BAN stały
|
~ * ~ Całe te chore gadanie o szczęsciu polega na tym, że gdy jest całkowicie do dupy i w końcu Ci się coś uda, jesteś szczęśliwy. Nie chcę takiego szczęscia -.- odkąd sięgam pamięcią zawsze było coś nie tak. stworzona dla żartu by rozśmieszać bóstwa swą naiwnością. pustka wywołana nagłym uświadomieniem sobie stanu swojego cholernego serca. Mówili, że jej usta smakują jagodami. Mówili, że jej oczy w świetle księżyca mają kolor turkusowy. Mówili, że jak się złości to wygląda najpiękniej. Mówili, że takich dziewczyn jak ona nie spotyka się codziennie. Kłopot ze światem jest taki, że on zawsze jest o trzy drinki do tyłu ![]() Kopernik nie miał racji. Wszechświat obraca się wokół mnie!. I jakieś cholerne opętanie powoduje, że nie mogę oderwać oczu od ekranu komórki. Tez cie lubie ale ani kroku dalej. ~ * ~ I idę spać. Branoc Piękne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Raczkowanie
|
czasem w to co wierze jest bardziej realne niż rzeczywistość.
chodzą mi po głowie słowa nie do powiedzenia. nasza iluzja, własna oaza ciszy. przy swoim sercu postawiłam znak 'zakaz wstępu'. mimo to weszłeś do niego. zapomniałam, że nie przestrzegasz przepisów. Shrek miał chociaż Fione..
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-09-25 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
;**
Nie wszystkie uczucia są tak samo wyrażane,
Niektóre z tych uczuć są inaczej pojmowane, Do niektórych całe życie dorastamy, Z niektórymi się rodzimy i z nimi umieramy Trudno jest wyrazić coś przez zwykłe słowa (...) Nie zawsze słowa muszą być zgodne z prawdą Trudno jest wyrazić coś przez zwykłe słowa, Człowiek się budzi, co dzień na nowo, Lecz każdy dzień to już inna droga...
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-25 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Przyczajenie
|
wiem, i tak nie zrozumiesz mnie.
jeśli będę taka jakiej nie rozumiesz to o jedno cię proszę - kochaj mnie jak umiesz' z każdym dniem utrudniasz mi. on był jak słońca wschód. dziś nie chcę Cię widzieć nawet w moich snach. jest w czymś lepsza? ma to coś? kłam proszę, kłam. nie chcę znać twoich wad. 'Twoje oczy są najjaśniejsze ze wszystkich kolorów. Nie chcę nigdy kochać innych'.
#3560 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;**
Cześć . Jestem tutaj nowa . Chciałabym bardzo Was bliżej poznać . Od dłuższego czasu tu zaglądam . To co tutaj piszecie jest nie do opisania . Kocham wszystkie Wasze opisy .
coś ode mnie : Głuchy szelest liści w morzu zakłamanej prawdy. chcieli być razem tak, razem tak do końca . ona tam stała w oknie, słychać krok jego buta na niebie ta sama gwiazda wskazywała im drogę znów zapadł zmrok ona bała się naprawdę. jak by kilka razy, przebiegł im drogę czarny kot udawana obojętność, której tak naprawdę nie ma oni stali tam, dzieliła ich tylko ulica, i podążali niemym krokiem, topił się asfalt, złapali się za ręce i poszli w stronę światła. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Zamieniam czas w tył, chcę zatrzymać wskazówki. Zabierz mnie stąd, nie chcę omijać szczęścia zabierz mnie stąd: dokąd ? - obojętnie. Chcę umieć latać i zagłębiać się w chmurach, podcinać skrzydła tym, którzy mówią, że to bzdura. Zabierz mnie stąd i pokaż trochę szczęścia bo do tej pory mój sen polega na refleksjach. Zabierz mnie stąd, ja zostawię to wszystko i dalej będę szukać tej drogi donikąd . |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zadomowienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;14441056]Bardzo bym prosiła o opisy o tym, że odszedł ktoś bardzo mi bliski... Odszedł na zawsze... ;(
![]() Byłeś dla mnie całym światem i tak po prostu sobie odszedłeś ? w pamięci mej na zawsze ! I need to feel Your hand all over me, I need to feel You kissing me, I need to feel You holding me, I need to feel Your touch! cause I miss Your love so much and I can’t keep on living this way! I need You here with me. Why could God take You away from me ? pragnę czuć jak Twoje ręce mnie obejmują, pragnę czuć jak mnie całujesz, pragnę czuć że mnie przytulasz, pragnę czuć Twój dotyk! bo tak bardzo tęsknię za Twoją miłością i nie mogę żyć w ten sposób! Potrzebuję Cię tu, przy mnie. Jak Bóg mógł zabrać mi Cię ? and there’s no doubt that if I could take Your place in heaven! I would die for You! Yes, I will.. I would rather give up my life! i nie ma wątpliwości, że mogłabym zająć Twoje miejsce w niebie! Mogłabym umrzeć za Ciebie! tak, zrobiłabym to.. Wolałabym oddać swoje życie! there just one thing that I wanna know: why would God want to hurt me so bad? Does He know how much it hurts to be missing You? jest tylko jedna rzecz, którą chcę wiedzieć: dlaczego Bóg mógł mnie tak skrzywdzić? Czy On wie, jak bardzo boli tęsknota za Tobą ? nie chciałam, by zabrakło Twojego głosu.. ale gdy odchodziłeś, NIKT nie pytał mnie, czy tego chcę.. nie chciałam pozwolić niebu tak po prostu zabrać Cię, ale nie mogłam nic zrobić.. ! Ci, których kochamy, nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność. [*] <przytul> Cytat:
hoho.. ale nie będę się kłócić, żeby 'nie zaśmiecać forum' ; ) i tak swoje wiem ; D ______________________ Do You know You made me cry? Do You know You make me die? Czy wiesz, że sprawiłeś, że płakałam? Czy wiesz, że sprawiłeś, że umarłam? na fotografii zatrzymany czas, kiedy miłość była w nas. </3 Wyłamywała sobie palce, ażeby pohamować się od łez, których wstyd jej było nawet w pustce i w nocy. Gdy odchodziłeś, moje serce żyć już nie umiało... Teraz staram się zapomnieć, dalej patrząc w przyszłość.. teraz staram się nie myśleć że straciłam w s z y s t k o. Nie jest łatwo powiedzieć żegnaj i żyć dalej tak jakby Ciebie nie było.. zawalił się świat, została sama.. bez wiary w miłość. I tried to pretend it don't hurt.. Próbowałam udawać, że to nie boli..
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
Zasmucone twarze spoglądają na mnie ze starej fotografii. I kto by pomyślał, że tyle skarbów, tyle ważnych chwil uwiecznionych kryje się przed nami na strychu u babci....
#3563 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_____________ Im łatwiej mogę go mieć, tym bardziej przed nim uciekam Nie dam Ci tej satysfakcji Przelotne spojrzenia kilka słów bez znaczenia. najbardziej z tego wszystkiego nie lubię beznadziejności samotności tęsknoty i j e s i e n i. nie lubię jesieni dlatego, że gdy idę po mieście i jest mi zimno nie mam po kogo zadzwonić, żeby przyjechał i mnie przytulił.
![]() |
#3564 |
Rozeznanie
|
Miło, że się podobało( kilkanaście stron wcześniej zapewne :P )
*Perfidnie odebrałam Jej nadzieję przyciągając Ciebie wzrokiem. Perfidnie odebrałeś mi nadzieję nagle się odwracając. Ironia? *Popełniliśmy grzech zaniechania : zaniechaliśmy tę miłość. *Zatrzymałam się na Tobie. Ale przecież trzeba iść dalej. *Traciłam ich, jeden za drugim. Każdy romans tego lata po prostu straciłam. *Bo tu nie ma co kwestionować : chemia jest, albo jej nie ma. *I czasem nasz świat tak nagle staje do góry nogami. I niespodziewanie powraca do normy. *Gdy tylko zdążę pomyśleć, że to chyba miłość, po tygodniu leczę się w innych ramionach.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-09-26 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde szok ![]() ![]() ![]() one for all cieszę się że motywuje ![]() TiScatteroUnaFoto moja geniuszko! <3 ![]() papergirl ja tam sroga nie jestem,czasem tylko bije małe niegrzeczne wizażanki jak nie dają cudnych opisów,ale Tobie to nie grozi ![]() _nieobliczalna_ świetne opisy ![]() 12 Stonka <3 ![]() Primadonna a ja?ja to się starzeje ![]() ![]() - `..bo to wszystko iluzją jest i magią. I zdarza się ..raz na milion..`
Księżyc dziś opowie mi historię. Gdy przechodzisz lubie patrzeć przez Ciebie jakbyś był powietrzem. runął już ostatni mur, między nami Nigdy nie piję podczas latania. "każdy dzień jest dla mnie trudniejszy niż poprzedni." " -Może to jednak lepiej -powiedziała cicho.-No bo myślałaś przez te ostatnich kilka tygodni tylko o nim.Już prawie miesiąc.Więc może tak jednak bedzie lepiej, a ty będziesz się teraz mogła zająć innymi sprawami,zamiast...ugania ć się za nim." ' Ja i ty skarbie nie jesteśmy niczym innym jak ssakami więc zróbmy to tak jak robią na Discovery Channel ' "(...) - Żałuję - powiedział Edward cicho - żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. Powolnym ruchem odgarnął mi włosy z twarzy. - Opowiedz mi o tym. - Raczej nie potrafię. Mówiłem ci już, z jednej strony jest głód, pragnienie. Pożądam twojej krwi. To takie żałosne. Sądzę, że to akurat jesteś w stanie zrozumieć, przynajmniej do pewnego stopnia. Byłoby ci łatwiej - uśmiechnął się nieco zjadliwie - gdybyś była narkomanką czy kimś takim. Ale to nie wszystko. - Dotknął palcami moich warg i znów przeszedł mnie dreszcz. - Do tego dochodzą jeszcze inne pragnienia. Pragnienia, których nie znam i których nie rozumiem. - Cóż, istnieje możliwość, że wiem, o co ci chodzi, lepiej, niż ci się to wydaje. - Nie jestem przyzwyczajony do ludzkich odruchów. Często się tak czujesz? - Jak teraz przy tobie? - Przełknęłam ślinę. - Nie. To pierwszy raz. Ujął moje dłonie. Wydały mi się takie kruche w jego silnym uścisku. - Nie wiem, jak mam się zachowywać, gdy jestem tak blisko ciebie - przyznał. - Nie wiem, czy potrafię być tak blisko. Dając mu znać oczami, co zamierzam uczynić, pochyliłam się ostrożnie do przodu i oparłam policzkiem o jego nagi tors. Milczał, słychać było tylko jego oddech. - Tyle wystarczy - szepnęłam, zamykając oczy." przyjaciel widzi lepiej niż lustro. ulegam Twojej słodyczy. dziękuję za miłość. ' Lepiej krzywd doznawać, niż je wyrządzać! -Sokrates tylko nie mów mi, że chcieć to móc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
życie to raj, a klucze są w naszych rękach .
a kto powiedział, że wagonu nie da się odczepić? ważny jest oczu Twoich blask ! nie popadną w skrajność mają misję do spełnienia . Do ucha chcę wyszeptać Ci ;*
#3567 |
Raczkowanie
|
Wiiitam ; * po nie zauważonej nieobecności
![]() ![]() nydee. papergirl. NieZTejBajki. - wy wiecie <3 kamisha. CukrowaPanna. suve - ![]() ![]() agatte gdzie jesteś ?? Marzeniatko - a ciebie gdzie znowu wywiało ? 3martyna3 - nie odchoooooodź ![]() oralia - ahh ![]() IhateU - tak wiem zaraz pewnie mnie 'oskarżycie o rozpoczynanie kłótni' ale chciałabym tylko prosić o ciemniejszą czcionkę. bo opisy masz ładne a nie chce mi się za każdym razem zaznaczać tekstu ![]() Kiedyś wstanę i wyjdę nie zamykając drzwi zrobię zamęt i zniknę by nie widział mnie nikt. oddychaj tym gorzkim powietrzem bez tlenu. w podziemu gdzie już dawno szczęście zastąpił strach. to strasznie boli gdy patrzę jak sypie mi się świat. zamykam drzwi i szukam lepszych dni . jestem spokojna ale wali mi serce. chyba coś jest nie tak, czy już czas się martwić? odpowiada mi tylko dźwięk otwieranych kapsli. od tego gdzie dążyłam coraz więcej dzieli..
![]() |
#3568 |
Zadomowienie
|
sasiadka, kamisha- dziękuję - ; )
--------------------------------------- we`re still tryin` one more time. /ciągle próbowaliśmy kolejny raz./ maybe we’re just tryin` to hard./może za bardzo się staraliśmy./ because I’m bendin` over backwards to relate . /przez moje przegięcia nasz związek jest zacofany./ tonę z miłości . that girl he talks about, she's got everythin` that I have to live without. /a dziewczyna, o której mówi ma wszystko bez czego muszę żyć ./ he's the reason for the teardrops on my guitar . <33 /On jest wyjaśnieniem kropli łez na mojej gitarze./ I fake a smile so he won't see . / sfałszowałam uśmiech, więc nie zobaczy./ Twoje ciało mi mówi, że to właśnie ten dzień !
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-25 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |||
Zakorzenienie
|
ajj szkola mi czas wolny zabiera
![]() Cytat:
kradnij kradnij . ![]() Cytat:
jaa . O.O milo mi strasznie ![]() Cytat:
szkoda by mi było gdybym miała to stracić. raczej nie pomoglam . ![]() ____ I'm your biggest fan , I'll follow you until you love me . - jestem Twoja największą fanką . Pójdę za tobą aż pokochasz mnie . You can't stop me , To love the world with all inside . - Nie możesz mnie zatrzymać! Kocham świat z jego wszystkimi kłamstwami. Jestem wystarczająco wysoko by całować niebo. Moje serce bije piekielnie głośno . I'm diving in your eyes . - Zanurzam się w twoich oczach . nevermind I've got two faces and one of it hurts . - Nie szkodzi, mam dwie twarze i na nich jedną ranę .
![]() |
#3570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* * * jak długo można żyć wspomnieniami? ja, ty, ona. nigdy my. ;( kamisha, onax3, snowball, nydee, hottie, toogether93, primadonna, powinnam(!), MutPet - cudowne. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- edit: MySmallCornerInSky - jesteś może czesem??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.