Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 12:44   #1051
elalank
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Hej kochane
my juz po wizycie...skurcze oczywscie sa, szyjki zostalo tylko okolo 10 mm czyli hmm....blizej niz dalej... Kwestia kilku dni...
Maly siedzi juz na stale w miednicy wiec chociaz tyle, ze nie musze sie martwic jak wody odejda, ze spadnie na pepowine...
OJOJ ale krótka ta szyjka Trzymam kciuki w takim razie, za jeszcze kilka dni!!! Niesamowite, KILKA DNI!!!!
Będe miała później prośbę o opinię na temat tego podgrzewacza który kupiłaś, bo czaję się na niego

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie
zajrzałam tylko życzyć miłego dnia i poprosić Domi o zmianę imienia córci na liście - teraz to Aleksandra
strasznie spodobało mi się mówienie do brzuszka "Oleńka"
a i najbardziej aktualny tp to 18.11

a mnie coś na pleśniaka naszło więc chyba zaraz zrobię...
ooooo my też aktualnie jesteśmy nastawieni na Aleksandrę Mój TZ powiedział, że juź nie zmienimy koncepcji i to imię jest ostateczne!!! My do brzucha mówimy Olka (ja też DOMI proszę o zmianę na liście)
I widzę, że termin mamy też podobny

A co to jest pleśniak??

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 12:47   #1052
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
Jestesmy w tyg. 35, maly wazy tyle ile powienien na swoj wiek...

Ja juz nawet nie mysle jak sie czuje, bo co ma byc to bedzie wiec...

Czuje tylko, ze porod bedzie czwartek - piatek...

Jestem w domu az do porodu...czyli jeszcze tylko krotko...
OJOJo to ja mocno trzyma kicuki....za was....!!!:cm ok:
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 12:53   #1053
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

ooooo my też aktualnie jesteśmy nastawieni na Aleksandrę Mój TZ powiedział, że juź nie zmienimy koncepcji i to imię jest ostateczne!!! My do brzucha mówimy Olka (ja też DOMI proszę o zmianę na liście)
I widzę, że termin mamy też podobny

A co to jest pleśniak??
faktycznie

Pleśniak to takie ciacho nasączone dżemem porzeczkowym i z duuużą ilością pianki z białek słodkie ale pychotka
choć teraz wlaśnie przypomniałam sobie też takie ciacho z bananami i cynamonem... może to zrobię
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:05   #1054
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość

U mnie oki....Jak narazie mam 3cm rozwarica nadla...skurczy brak.,..wiec powinnam dotrwac do 18.10.....oby..!!! Bo u mnie to nic pewnego...
Witaj Kochana
To dobre wiadomości
I życzę Ci, żebyś dotrwała do 18.10

Cytat:
choć teraz wlaśnie przypomniałam sobie też takie ciacho z bananami i cynamonem... może to zrobię
Ale mi smaka zrobiłaś
Wrzuć przepis na nasz kulinarny wątek

Ja mam lenia jak zwykle, plany miałam straszliwie rozległe, a tyłka nie chce mi się z kanapy zwlec

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:09   #1055
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
To jest fajna data, w końcu zawsze w jego urodziny będzie miał wolne od szkoły/pracy , no chyba że się wyprowadzicie z Polski .
A co do snu, to bardzo pozytywny
Data jako tako fajna jeśli się jest dorosłym i każdy organizuje sobie długie weekendy jak chce, ale dla dzieciaka to porażka, bo zazwyczaj inne dzieci jadą gdzieś z rodzicami do rodzin itp. i nigdy nie można zorganizować urodzin. Zawsze trzeba przekładać

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
a tak z radosniejszych wieści:
wczoraj zaczeliśmy 31 tydz
lekarz potwierdził córeczkę

spróbuję Was teraz troszkę nadgonić - przynajnmniej kilka stron.
Gratuluję kolejnego tygodnia i oczywiście potwierdzenia córci
I życzę wytrwałości z kamieniami, żeby jak najszybciej dolegliwość minęła.

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
a mnie ogarnia lenistwo, kazdy mowi, ze pod koniec ciazy kobieta dostaje werwyi sily a ja opadam z sil
i te nastroje....a tu jeszcze ponad miesiac

ale sobie pozwolilam na nazekanie, ale od razu lepiej
Hej Zaharia, dobrze cię widzieć. Myślałam dziś o tobie
A co do sił, to niestety ja dziś jestem flaczek Zmusiłam się jedynie do upieczenia jabłecznika, bo możliwe, że będziemy mieć dziś gości. Jak mi wyjdzie, to wstawię przepis do naszch przepisów

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
He heheh a no to podarowal Ci prezencik Twoj tz na dzien kobiet,moj mi podarowal w Swieto zakochanych 14 lutego i teraz bujam sie z tym prezentem w brzucholu

No i gratuluje kolejnych tygodni mamuski,ja lubie poniedzialki bo kazdy poniedzialek przybliza mnie do spotkania z malenstwem ale swoja droga to strasznie szybko leca te ostatnie tygodnie ciazy a zawsze mi mowili ze na koncu bedzie sie dlllllllllllluuuuuuuuzzzz zzzzyccccccccccccc
Ja też zostałam obdarowana na walentynki . Przynajmniej tak wynika z moich obliczeń.

A z tym czasem, to u mnie trochę kiepskawo. Ja wiem, że damy jeszcze radę, zresztą córcia jest jeszcze za mała trochę. Ale jednak chciałabym już te kilka tygodni przeskoczyć. Przed nadmierną niecierpliwościa powstrzymuje mnie jednak fakt, że chcę przed porodem mieć badanie wzroku i te gronkowce. A potem to będę już tylko czekała na poród

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

Ja podczytuje Was, ale jakos pisac mi sie nei chce, co do mnei niepodobne. Zreszta musze sie troche odzwyczaic od kompa i wizazu. A dzis jest takie goraco, ze najchetniej nago bym chodzila po domu
U nas trochę chłodniej, ale do życia, jakieś 15stC i pochmurno. Na szczęście nie pada

A tak swoją drogą, co przeszkadza ci chodzić nago, ewentualnie w samej bieliźnie po domu

Cytat:
Domi u Ciebie goraco? u mnie zimno pomuro i zachmurzone buuuu ,nie lubie takiej pogody,wczoraj bylo pieknie a dzis juz taka szarówa
A ja nie mam za bardzo ciuchow na taka pogode tzn spodni,mam 2 pary w ktorych bede chodzic i nie wiem czy warto mi jeszcze jakies dokupic czy dam rade,mam nadzieje ze jeszcze sie ociepli bo na cieplejsze dni to mam mase spodni
Ja tam już spodni nie kupuję. Mam 2 pary i musi starczyć. Bardziej obawiam się o swetry i kurtki. Ale wczoraj tz powiedział mi, żebym w razie czego brała jego bluzy Więc chyba jakoś przetrwam te kilka ostatnich tygodni

Karenina, będę mocno trzymać kciuki. Al może jednak synek posiedzi jeszcze z mamusią

Dudziakowa witaj. Za was też będę mocno trzymać kciuki, żebyście wytrwali do 18.10.

Ojoj... to zaczną nam się niedługo sypać dzieci

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-28 o 13:13
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:11   #1056
domi7ks
Zakorzenienie

Lucky prosimy przepis o plesniaka pewnie jutro wszytskie beda robic

Ja robiłam wczoraj roladki, a konkretnie pomysł na roladki schabowe. Ogólnie dobre,ale robiłam wg przepisu i w piekarniku przez 35 minut a to sie okazalo stanowczo za małoczyli troszke twarde wyszly

Dudziakowa witaj juz tyle dalas rade, ze nie uwierze, ze nei wytrwasz do 18ego

Karenika ja tez cos mam przeczucia, ze to bedzie czwartek, piatek, zobaczymy, ale normalnei ja sie stresuje, ze to JUZ u Ciebie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:11   #1057
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
OJOJ ale krótka ta szyjka Trzymam kciuki w takim razie, za jeszcze kilka dni!!! Niesamowite, KILKA DNI!!!!
Będe miała później prośbę o opinię na temat tego podgrzewacza który kupiłaś, bo czaję się na niego

Dzieki Ano kilka dni kilka dni....moze by tak w czwartek..?

Na razie podgrzewasz stoi w kuchni i czeka....

Cytat:
OJOJo to ja mocno trzyma kicuki....za was....!!!:cm ok:

Ja za was tez trzymam moooocno kciuki
Damy rade kto jak nie my Mamuski..?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:12   #1058
elalank
Zadomowienie

Cytat:
faktycznie

Pleśniak to takie ciacho nasączone dżemem porzeczkowym i z duuużą ilością pianki z białek słodkie ale pychotka
a no nazwa jakaś myląca kojarzyłam z jakim serem pleśniowym ale z opisu brzmi pysznie!!!

Stary 2009-09-28, 13:13   #1059
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

U nas trochę chłodniej, ale do życia, jakieś 15stC i pochmurno. Na szczęście nie pada

A tak swoją drogą, co przeszkadza ci chodzić nago, ewentualnie w samej bieliźnie po domu

Ogólnie rzecz biorąc nie przeszkadza tylko ciagle przez okno przewieszam pranie to glupio byloby jakby mnie ktos zobaczyl z mleczarnia na wierzchu
Wiec chodze w Tz szerokiej bluzce bez bielizny

Stary 2009-09-28, 13:28   #1060
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie, rety znowu utknełam na 8 str ... zajełam sie licencjatem i nie zaglądałam a w dodatku w śr wyladowałam w szpitalu i dopiero wczoraj wylazłam z dzidzia na szczęście ok to moje kamienie w nerkach sie ruszyły (wcześniej nawet nie wiedziałam że je mam) i taki mnie ból złapał straszny narazie jest ok ale niestety w każdej chwili może to wrócić ale mam nadzieję że jednak trafie do szpitala dopiero w grudniu i to na porodówke
Cześć Simpatico Oj, współczuję problemów z nerkami, ale może to już się nie powtórzy... czego Ci serdecznie życzę
No i gratuluję potwierdzonej córeczki!

Cytat:
Gish-gratuluję 30 tygodnia

Cytat:
A ja nie mam za bardzo ciuchow na taka pogode tzn spodni,mam 2 pary w ktorych bede chodzic i nie wiem czy warto mi jeszcze jakies dokupic czy dam rade,mam nadzieje ze jeszcze sie ociepli bo na cieplejsze dni to mam mase spodni
Kurcze, u mnie też z ciuchami na jesień krucho... Mam dwie pary fajnych i wygodnych spodni w których cały czas chodzę ale obie są jasne i raczej cienkie więc w razie gorszej pogody nie bardzo się nadadzą... Oprócz tego mam dwie pary jeansów ciążowych ale żadnej z nich nie lubie Jedne jakieś takie niskie są że jak chwilę pochodzę to zjeżdzają mi z tyłka, a drugie z kolei strasznie sztywne takie... No ale myślę że jakoś dam radę z tymi spodniami które mam bo nie chce mi się już teraz kolejnych kupować skoro to jeszcze tylko trochę ponad 2 miesiące...
Poluję za to na jakiś fajny cieplejszy ciążowy sweterek bo te z przed ciąży w większości już przykrótkie

Cytat:
Ja biore tez to łóżeczko tylko bez kołyski i kolor sosnowy a kiedy zamawiasz to łóżezko?ja mam w planie w tym tygodniu, ale juz sama nie wiem, gdyz moj Tz uwaz, ze i tak by go nie skaldal, bo do porodu troche czasu i by sie kurzylo wiec juz sama nie wiem, bo nei lubie miec w pudlach w naszym malenkim mieszkanku rzeczya tak bym juz chciala to lozeczko...
Ja jeszcze nie mam łóżeczka ale w październiku zamierzam już kupić. Fakt, nie ma się co z tym składaniem aż tak bardzo spieszyć - szczególnie jak planujecie tak jak my wstawić lóżeczko do swojej sypialni (no bo po co już teraz ma zajmować miejsce...), ale podobno dobrze jest jednak poskręcać łóżeczko trochę wcześniej bo jak każdy nowy drewniany mebel takie lóżeczko wydziela przez jakiś czas specyficzny zapach, więc trzeba dać mu czas żeby się przewietrzyło zanim dzidzię w nim położymy...

Cytat:
Hej kochane

my juz po wizycie...skurcze oczywscie sa, szyjki zostalo tylko okolo 10 mm czyli hmm....blizej niz dalej... Kwestia kilku dni...
Maly siedzi juz na stale w miednicy wiec chociaz tyle, ze nie musze sie martwic jak wody odejda, ze spadnie na pepowine...
Oj, to chyba rzeczywiście bliżej niż dalej u Ciebie... Ale na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Na pewno osiągnięcie ten następny cel i gratuluję 30 tygodnia
Dzięki

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png

Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2009-09-28 o 13:31
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:33   #1061
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

za szybki i bezbolesny poród

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:42   #1062
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
za szybki i bezbolesny poród

Dziekuje czeka mnie cc, wiec sam porod bolesny nie bedzie tylko "po" troche gorzej, ale damy rade...

Jak tam twoj Filipek Zanetko??

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:43   #1063
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

no cóż Karenino oby jak najdłużej - będzie dobrze to prawie 9 miesiąc - czwartek może być nastepny
Dudziakowa własnie tyle wytrzymałąś to dasz radę jeszcze kilka tygodni tzn 3 co to jest na Ciebie
Ela nigdy nie jadłaś pleśnaika niech mi ktos zrobi ja nie lubię piec ale jść
Sympatico miejmy nadzieję, ze nie będziesz już odczuwac tych boli bo kamienie to nic przyjemnego, nawet piasek w nerkach daje w kość, ale trzymaj sie dzielnie i fajnie, ze musisz dłużej leżec

u nas tez dziś ładnie ponad 20 stopni - musze wywieścić pranie a nie chce mi sie
włąśnie odebrałam karmniki i pierwsza moja reakcja "co to k... jest, przeciez to nie moze być na mnie bo to namioty"
ale przymierzyłąm i rozm. H prawie idealny - to ten czarny, a ten biały rzom G. widac, ze mniejszy
wyobraźcie sobie że moje cycki wypełniły te namioty masakra

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

a Domi robię kurczaka w sosie śmietnowo-cebulowym z makaronem wg Twojego przepisu i już jestem głodna a musze wytrzymac z tym daniem do 16 jak ferajna wróci
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:46   #1064
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
a Domi robię kurczaka w sosie śmietnowo-cebulowym z makaronem wg Twojego przepisu i już jestem głodna a musze wytrzymac z tym daniem do 16 jak ferajna wróci

fajnie, ze myslisz, ze to moj przepis
niestety, to przepis Brombi
ale i tak jest mniam mniam, zobaczysz tylko my wolimy z ziemniaczkami niż z makaronem

Stary 2009-09-28, 13:47   #1065
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

ciacho z bananami w piekarniku

Domi daj proszę linka do naszej książki kucharskiej to dołożę przepisy na ciasta
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:47   #1066
elalank
Zadomowienie

Cytat:
n
Ela nigdy nie jadłaś pleśnaika niech mi ktos zrobi ja nie lubię piec ale jść

włąśnie odebrałam karmniki i pierwsza moja reakcja "co to k... jest, przeciez to nie moze być na mnie bo to namioty"
ale przymierzyłąm i rozm. H prawie idealny - to ten czarny, a ten biały rzom G. widac, ze mniejszy

nigdy, przenigdy pierwszy raz słyszę o czymś takim
hehe ja mam to samo ze stanikami, na wieszaku wydają mi się ogromniaste namioty a potem ledwo co się wciskam

A przepis to Brombusi chyba

Załączam bój brzuch w 32 lub też 33 tyg (sama nie wiem) całkiem świeże bo sprzed 5 minut

Stary 2009-09-28, 13:50   #1067
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
ciacho z bananami w piekarniku

Domi daj proszę linka do naszej książki kucharskiej to dołożę przepisy na ciasta
prosze
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369051

Cytat:
Załączam bój brzuch w 32 lub też 33 tyg (sama nie wiem) całkiem świeże bo sprzed 5 minut
o jaki malusi ja mialam taki w 22 tygodnniuale Ci przynajmniej lekko jest a ile przybralas na wadze?

Stary 2009-09-28, 13:52   #1068
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

dzieki dziewczyny....

ja juz odliczam...dni.....hehe

OBYm jak najdluzej pobyla w 2 Paku...

OJJ sypiemy sie kochane sypiemy.......

jestem ciekawe jak za miesiac 28 pazdziernika ile bedzie juz mama rozpakowanych......:confu sed:

Dobra ja myska.....

buzka do uslysznia.....za jakis czas...zapewne
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:58   #1069
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że pasują. Też muszę zamówić te namioty

Cytat:
niestety, to przepis Brombi
A ten to co niby ma oznaczać ?

Cytat:

Brzucholek malutki i fajniutki, pokój też mi się podoba

Cytat:
o jaki malusi ja mialam taki w 22 tygodnniuale Ci przynajmniej lekko jest a ile przybralas na wadze?
Jaka mądrala teraz, a nie pamięta jak sama narzekała, że ma mały brzuszek
A w 22 tygodniu, to po Tobie chyba nie było widać, że jesteś w ciąży

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2009-09-28 o 14:00
Stary 2009-09-28, 13:58   #1070
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

no tak
Brombusia wybacz
czytałam przepis Domi i mi się pokręciło

a ja nie lubie ziemniaków, zresztą przed ciążą kilka dbrych miesięcy nie jadłam ani pieczywa a ni ziemniaków - dzięki takiemu sposobowi jedzenia schudłam około 15 kg w jakieś 7 miesięcy, ale nie zdążyłłam pozbyć się reszty zapasów i teraz jestem jeszcze większa
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:03   #1071
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
no tak
Brombusia wybacz
czytałam przepis Domi i mi się pokręciło
Nic się nie stało Madziu

Stary 2009-09-28, 14:07   #1072
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Cytat:
Napisane przez karenina19
Hej kochane

Karenina- trzymam kciuki za was kochane,jesteśmy dobrej myśli.

Widzę że rzeczywiście nasze dzieci niechcą siedzieć w brzuszkach jak narazie u mnie jest dobrze.Tylko coraz bardziej czuję że Wiktorek ciśnie mi w dół brzuszek.:confu sed:

DOMI-ja też mam taką nadzieję na to że dziś już pojedziemy do sklepu i coś pokupujemy dla Wiktora.Niby dziś mają być na 100%.Ale en facet może tylko tak mówi żeby oni codziennie do niego niedzwonili.A nietylko oni czekają na kase bo murarze też podobno czekaja na pieniądze.

Czekam na Grzeska zje obiadek i będzie czekał na tel.Dziś na obiadek Kapuśniak pychotka.Modle się o to żeby włączyli wode ciepła już bo chciałabym sie legnąg w wannie w ciepłej wodzie ojejku
U mnie też pogoda do pupy bo pochmurno i jakby ma zamiar padać,i wieje okropnie.
Stary 2009-09-28, 14:09   #1073
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien doberek ....nie dawno sie obudziłam ...ale wstyddd

Dziekuje Dziewczynki za komplementy

Domi ja na włoskach mam pozostałości z tego castinga- mroźny kasztan -w słoncu wyszły tylko takei czerwone

Oj ale mi stopy ,nogi puchną jak narzzie nic nie pomaga
Stary 2009-09-28, 14:09   #1074
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
A ten to co niby ma oznaczać ?
no to, ze to tylko Twoj, a nie mój

Cytat:
Jaka mądrala teraz, a nie pamięta jak sama narzekała, że ma mały brzuszek
A w 22 tygodniu, to po Tobie chyba nie było widać, że jesteś w ciąży
ja juz widzialam
ale fajnie sie tak teraz powymadrzac

Stary 2009-09-28, 14:10   #1075
elalank
Zadomowienie

Cytat:
ja juz odliczam...dni.....hehe
OBYm jak najdluzej pobyla w 2 Paku...
OJJ sypiemy sie kochane sypiemy.......

jestem ciekawe jak za miesiac 28 pazdziernika ile bedzie juz mama rozpakowanych......:confu sed:
oj wydaje mi się, ze może kilka być mamuś rozpakowanych!
Trzymaj się kochana!!

brombusia, domi - dzięki dziewczyny, ale miałyście nie pisać że malutki !!! A przytyłam równe 8kg, ale jak to powiedziała babcia mojego TZa, poszło mi w d..ę
Brombi- pokój prosto wycięty z IKEI

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-09-28 o 14:13
Stary 2009-09-28, 14:13   #1076
domi7ks
Zakorzenienie

ok...wróc....

Elalank ojoj jaki wielki, pewnie Ci strasznie ciezko i masz chyba ze 150 w pasie jab ym sie na Twoim miejscu odchudzała

Stary 2009-09-28, 14:18   #1077
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Niektore dziewuchy widzialam putaly sie tu o mnie to pisze ;p

Jestem jestem w wdupaku zadnych skurczy nie mam rozwarcia tez nie wiec nie wiem kiedy urodze a moj tz wyjezdza 2.11 na szkolenie wiec wolala bym tak w polowie pazdziernika:prosi :

Cos nie mam weny ostatnio do pisania i dlatego sie nie odzywam tylko czytam was regularnie w ogole w nocy spac nie moge wiec odsypiam w dzien wlasnie sie obudzilam i ide sie wykapac a pozniej moze nalesniki zrobie bo mi sie po dniach juz snia;p

Dzisiaj tak jak Kachula 36 tydzien zaczynamy wiec moze zaczne wywolywac Fificzka z Brzucholka bo ilez mozna czekac;p

Buziaki

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:20   #1078
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Oj ale mi stopy ,nogi puchną jak narzzie nic nie pomaga
Kochana, a Twój gin wie, że tak Ci nogi puchną?
Jeśli nic nie pomaga, a ta opuchlizna rzeczywiście duża, to powinnaś go o tym zawiadomić

Cytat:

ale fajnie sie tak teraz powymadrzac
Wiem, ja też lubię
Ale ja siebie tłumaczę tym, ze się nie mogę w szkole powymądrzać

Cytat:
brombusia, domi - dzięki dziewczyny, ale miałyście nie pisać że malutki !!! A przytyłam równe 8kg, ale jak to powiedziała babcia mojego TZa, poszło mi w d..ę
Brombi- pokój prosto wycięty z IKEI
Ale mały w sensie, że nie za mały tylko z tych mniejszych, w porównaniu to mojego balona Lepiej mieć mniejszy bo jest wygodniejszy
W noszeniu oczywiście

A Ikea to ja lubię

Stary 2009-09-28, 14:26   #1079
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy, przenigdy pierwszy raz słyszę o czymś takim
hehe ja mam to samo ze stanikami, na wieszaku wydają mi się ogromniaste namioty a potem ledwo co się wciskam

A przepis to Brombusi chyba

Ale fajniusi brzusio masz. Nic tylko pozazdrościć

Wiecie co, współczuję wam trochę z tak dużymi miseczkami
Ja ostatnio odważyłam się wejść do sekcji rozmiarów E i trochę mnie zmroził design. Ale odważnie kupiłam sobie jedną sztukę i muszę powiedzieć, że mam troche luzów, tak akurat na troszkę jeszcze więcej i wkładkę laktacyjną

Domi, natchnęłaś mnie do zmierzenia się w pasie. I mam równe 100cm

U mnie jabłecznik już stygnie, tylko muszę wyskoczyć po cukier puder do lukru. Aż żałuję, że jeszcze taki ciepły, bo mam smaka na niego

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-28 o 14:31
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:27   #1080
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

brombusiaa no nie wie ,zapomniałam powiedziec ...ale następnym razme napewno powiem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości