|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Asiccca ale z Ciebie laseczka
Wiecie co, byłam dzisiaj na uczelni i "przemiłe" panie w sekretariacie były bardzo zdziwione, że nie kolekcjonowałam przez 5 lat dowodów wplat "tak dla siebie" ![]() A najlepsze jest to, że jedna powiedziała, że zawsze w gablocie wisiała informacja, że te dowody trzeba trzymać. Nie wiem nawet jak tą panią i całą tą instytucję nazwać - bo to nieprawda, że była taka informacja Koniec konców łaskawie pozwolili mi przynieść dowody wpłat tylko z V roku. My od soboty mamy juz nowe mebelki i TV Jutro prowadzę lekcje w LO w ramach praktyk i strach mnie dopadł jakiś wielki
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast w takim momencie byc z Toba i Cie wspierac ![]() ![]() Myslalam, ze on jest idealnym partnerem i tatą dla Patryka ![]() współczuje Bravurko tych nieprzyjemnosci, które Cie spotykaja Sexy pochwal sie nowymi mebelkami uwielbiam ogladac takie rzeczy i wnetrza i meble i wszytsko my do naszego pokoju chyba w tym tyg zamowimy meble, ale musze sie jeszcze zastanowic
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-28 o 18:43 |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurkonie wyobrazam Sobie jak by mial Mnie bic jakis meżczyzna -nigdy bym na to nie pozwoliła ..prędzej sama bym go zatukła
....wspólczuje Ci Kochana ...tylke walczyłas o Patryczka ,wycierpiałaas teraz jeszcze takie cos ...Mi chyba nie duzo brakuje rzeczy do wyprawki chyba ![]() Domi,Sex Body Domija wkoncu łóźeczko kupiłam u siebie w miescie ![]() Zrobiłam sobie soczek porzeczkowy 9bardzo zdrowy zreszta i sobie popijam ...troszke kwasny bo mało cukru dałam ale i tak smakuje super
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-09-28 o 18:48 |
|
|
|
#1114 |
|
BAN stały
|
już sie przyzwyczaiłam do pecha. teraz tylko przyjdzie ustalić opieke nad PAtrykiem i jakiś widywania i po małzeństwie
|
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z cesarka? termin ustala lekarz prowadzacy czy ordynator szpitala (moja gin pracuje tam gdzie chce rodzic, ale ordynatorem jest kto inny)?
ale dzisiaj przed sklepem mialam przypał stoimy przed wejsciem i chcialam powiedziec do TZ " wchodz" a tu otwieraja sie drzwi i jakis facet tak wychodzi nie wychodzi, a ja sie patrze i zamiast do TZ wchodz to mowie "WYŁAŹ" ![]() ![]() ![]() ale kolo mial mine ))) pomyslal se pewnie ze nie dosc ze w ciazy to jeszcze nienormalna ))
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2009-09-28 o 18:51 |
|
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co na to jego matka, brat??Twoi rodzice? |
||
|
|
|
#1117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi pomaga! ![]() Asiccca - niezła z Ciebie bebeczka sexy body-prosimy fotki mebelków I nie stresuj się, dasz sobie radę na praktykach!!!
|
||
|
|
|
#1118 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ciebie tez wciaz trzymamy kciuki ![]() Cytat:
![]() plesniak jest pyyyyyychaaa ![]() ja mam 104cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baczus ale masz pomysly![]() Cytat:
![]() ale najwazniejsze ze wszystko udalo sie zalatwic choc wspolczuje nerwow ja juz psychicznie nastawiona na ten szpital.. ale bede ryczec za Adikiem ![]() dziewczyny do ktorej moge pisac smsy ze szpitala??
|
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
no cóż Bravurko tutaj to psycholog chyba bardzo nie pomoże, przykre, ze ludzie są zdolni do czegoś takiego a gdzie miłość? ale dasz radę
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Kropka do mnie pisz spokojnie - tylko podpisz kropka
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asica super laseczka z Ciebie i brzusio kofffany
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Domi kupiłam zwykłe proste -sosnowe z wyjmowanymi szczebelkami za 130żł
Sex Body prosim zdjątka mebelków ![]() Chce sobie farbnąc włoski ale nie wiem na jaki kolor
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
A to i ja wstawie zdjecie brzusia bo dawno nie dawałam, to jest najnowsze bo dzisiejsze ostatni dzien 33 tygodnia
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Pietrusia
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie
![]() Cytat:
Najważniejsze, że udało się sprawę załatwić pozytywnie ![]() Cytat:
No ba. To jest imię ponadczasowe i zawsze w modzie ![]() Trzymam kciuki za szybki powrót ze szpitala ![]() Cytat:
![]() Uciekam na SR. Do później ![]()
|
|
#1125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Sexy body no ja myślę, że ze wszystkim zdążymy A co do terminu to 6 grudzień mi bardzo odpowiada A tak poza tym to Kareninko trzymam kciuki!!! Daj rade jeszcze parę dni. Za momencik będziesz tulic swoja kruszynkę...ech zazdroszczę! Asica i Pietrusia brzuchole pierwsza klasa!!! A jaj jak zwykle nadrobiłam znów 3 strony i juz się tym zmęczyłam Ogólnie miałam nieudany dzionek, nic nie mogłam załatwić. No cóż taka karma, może jutro będzie lepiej. Spadam teraz troszke na all bo przecież miałam na butelki i sterylizatory popatrzeć, a jak zwykle czas mi gdzieś między palcami umyka. Buziaki kochane!
|
|
#1126 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oh kochana, wierze, ze wygladalo to przerazajaco, ale najwazniejsze, zeby wyniki byly dobre Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak Patryczek najwazniejszy, ale ty musisz miec sily i warunki, zeby sie nim opiekowac i to niewybaczalne, ze twoj tz nie potrafi zachowac sie jak mezczyzna w takiej sytuacji... Jesli w gre wchodzi przemoc to lepiej, zebys nie tracila czasu i zaczela zyc wlasnym zyciem... Cytat:
Cytat:
|
|
#1127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piekne, a brzusio pokaźny ![]() Cytat:
To prawda ale ja sie sugeruje tym, ze potem bedzie brzydka pogoda, teraz jest cieplutko
|
|||
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo sie ciesze, ze prawie wszystko przygotowalam wczesniej...zaoszczedzilo nam to obojgu -mi i malzowi - duuuzo nerwow....Jak sobi pomysle, ze jeszcze musialabym matrwic sie o to, co trzeba by kupic to Tylko tz kupil laktator jak bylam w szpitalu i - uwaga - dzisiaj bedzie pral ciuszki i posciel dla malego....
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
no laski nadrobiłam te 30 stron i teraz poprostu
oczy mnie juz bolą od kompa. powiem ładnie dobranoc i idę się położyć bo tyle dni nic nie robiłam tylko leżałam to teraz męczy mnie nawet komputer szkoda mi Ciebie Bravurko bardzo też myślałam że Twój Tż jest prawdziwym dojrzałym mężczyzna który się świetnie wami opiekuje a tu takie coś... ale masz racje, nie pozwól się mu krzywdzic. Moja siostra cioteczna juz od 8 lat slepo wierzy w to że uda jej sie zmienić meża - efekt - on bez zmian a ona i dzieci (mają dwoje) cierpia po każdej takiej awanturze. życzę Ci aby nie zabrakło Ci siły i wytrwałości - bo że masz jej w sobie dużo to już nam udowodniłaś |
|
|
|
#1130 | |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorkiem. Padam z nóg wysprzątałyśmy z mamą szafki w kuchni i zrobiłyśmy 3 prania. W 2 rzeczy dla Wikiego. Także ja już mam wszystko poprane teraz tylko poprasować ten milion ciuszków
Ale może tym razem siostrę zatrudnię do pomocyKarenina z tego co mówi moja Pani Dr to moja szyjka ma też 1 cm długości ale powiedziała że "powinnam" dotrwać do terminu albo przynajmniej do tego 38 tc. Z tym że mi się w czwartek 36tc zaczyna więc dlatego już mi nic nie daje na "podtrzymanie". A no i ja nie mam skurczy żadnych więc pewnie to też ma na to wpływ. Ale troszkę mnie nastraszyłaś choć z drugiej strony chyba giny wiedzą co robią zresztą moja mówiła że jakby było ze mną naprawde źle to leżę w szpitalu a nie uczestniczę w remoncieMi też puchną, z tym że ja ostatnio ciągle na nogach jestem. Ja staram się codziennie smarować je kremem do nóg no i spać z poduszkami pod nogami ale teraz pod koniec to już za dużo to nie daje. A i jeszcze zimne prysznice od kolan w dół też mi troszkę pomagały. Cytat:
![]() Bravurko bardzo mi przykro że tak u Was wyszło ale napewno bez względu na to się nie skończy napewno będzie dobrze
Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-09-28 o 19:56 |
|
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Domi postaram sie jutro zrobić jakies zdjęcie brzucha- tylko co bedzie jak i ja zaczne Tobie potem sie śnić??
![]() Kropciu bądz dzielna i wracaj szybko do domku...Mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze i że nie będą cie tam trzymac długo. Ja tez chetnie bede z tobą w kontakcie smsowym ![]() Bravurko moze jednak warto zdecydować sie na terapię małżeńską?? przeciez kiedys pisałas tyle cieplych słow o swoim tz-cie wiec musi was laczyc jakieś głębsze uczucie. A u nas Kubuś wrócil z basenu jakiś taki "niewyraźny"- smutny i zmęczony- co nie jest w jego stylu- mierze gorączke a tu 38C |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm....jakby nie bylo to na pewno nie powinnas "padac z nog" tylko sie oszczedzac... Pamietaj, ze gin to tylko gin a ty sama musisz myslec i wiedziec, co dla was obojga - ciebie i dzidzi dobre...Mi tez teraz jak wychodzilam ze szpitala powiedziano, ze wlasciwie nie musze robic nic specjalnego, zeby wstrzymywac porod, bo ciaza jest juz dojrzala itp., ale i tak i tak leze jak najwiecej, bo wiem , ze przeciez kazdy dzien liczy sie dla dzidzi...
|
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Haj
![]() Wróciłam właśnie z SR, trochę się nagimnastykowałam, dobrze, że mi spodnie w kroku nie poszły ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że wszystko u Ciebie w porządku Mnie tam żadna przeszkoda nie jest straszna ![]() Cytat:
Bo nie wiem, czy na niego nakrzyczeć, właśnie zaraz jadę, żeby mi plombkę na to założył ![]() Cytat:
![]() A Bączuś to bardzo ładne imię, ale czy będzie pasować do nazwiska? Cytat:
Bravurko jesteś silną kobietą, ja sama nie wiem, jakbym się zachowała na Twoim miejscu ![]() Dasz radę, na pewno Dobra, to ja znikam do dentysty, a jak mi tego dziś nie skończą to
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, Malinka dzieki
|
#1136 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nadius prosimy czesciej sie odzywac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Patrysia.A z M bardzo dobrze kochana zrobilas,wiem ze moze teraz byc Ci ciezko ale masz racje,nie pozwol podniesc na siebie ręki,NIGDY WIECEJ Cytat:
Sliczny brzucho,reszta dziewczyn tez sliczniutkie Kurcze musze i ja cos sobie zrobic bo dawno nie fotografowalam swojego bandziorka Kropciu trzymam kciuki i mam nadziej ze szybko Cie wypuszcza Dudziaczku zaciskaj nozki czekajac na Julka A ja wrocilam od mamy,wkoncu zjadlam jakis porzadny obiad i pobylam troche z rodzina a nie sama jak przez ostatnie dni Kurcze jutro moj tatko jedzie sobie na grzybki a ja uwielbiam jezdzic na grzyby i pojechala bym chetnie z nim ale co???pol godziny pochodze po lesie i bede chciala wracac ...to bez sensu wiec poczekam na tz i wyciagne go na weekend chociaz na godzinke do lasu
|
|
#1137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem... czasami terapia może pomóc - w dłuższej perspektywie - ale to wymaga naprawdę chęci zmiany ze strony agresora... a to nie jest łatwe. I nie daj sobie wmówić że zrobiłaś cokolwiek, żeby to sprowokować... nie ma takich słów, które mogą być wystarczającym pretekstem do podniesienia na kogoś ręki. Ech, wkurzyłam się... Kochane, a ja już do łóżeczka idę - jutro 3 bite godziny SR - pierwsze zajęcia dopiero ... ciekawa jestem bardzo. I tak super się składa, że się zaczynają pół godziny po tym, jak TŻ pracę kończy - i będziemy chodzić razem.W końcu muszę jakieś fajne zdjęcia sobie zrobić i wrzucić wam pokazać swój rosnący bębenek ![]() Dobranocka.
|
|
#1138 |
|
BAN stały
|
Dobry wieczor....
troszke sie wtrace...mam nadziej ze mnie nie zjecie....hehe...I ze mnie DOmi nie przepedzi.... od jakiego czasu was podczytuje....i tak jakos mnie naszło aby napisac.... ![]() Trzymam kciuki za Karenine i Dudziakowa Bravurka-Trzyma kicuki nadla za Patryczka zeby byl duzym chłopcem....a co do TZ....to przykro mi. ze tak wyszlo ale jak dziewczyby ci pisza...Musisz byc silna i nie dac sie,.....Buziaczki Pozdrawiam |
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
a moj tz wlasnie drazni sie z kosztaniczka
pokazuje jej przez klatke orzecha wloskiego a ta wariatka malo drzwiczek nie wyrwie.. musze go opierniczyc za takie zabawy![]() wlasnie skonczylam prasowac.. 2 godziny walczylam z zelazkiem ale mam spokoj ducha ze nie zostawiam calego kosza na te kilka dni.. jeszcze chce tz ziemniakow obrac na jutro bo on nie lubi tego robic.. ma gulasz w lodowce i golabki w zamrazarce a tak to zawsze moze zamowic pizze czy zjesc kebaba ![]() dla Adriana tez mam zrobione obiadki i pozarazane wiec jestem przygotowana.. teraz tylko prysznic, ogolic sie ladnie i moge isc..
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropcia a Ty idziesz do szpitala tylko na kilka dni czy juz do porodu bo chyba nie doczytalam No to niezle zabezpieczylas swoich chlopakow,napewno sobie poradza
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

uwielbiam ogladac takie rzeczy i wnetrza i meble i wszytsko

....wspólczuje Ci Kochana ...tylke walczyłas o Patryczka ,wycierpiałaas teraz jeszcze takie cos ...
ale i tak smakuje super
))) pomyslal se pewnie ze nie dosc ze w ciazy to jeszcze nienormalna 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) i łóżeczko mam ,zreszta prawie wszystkie rzeczy i jestem spokojniejsza ...leży zapakowane w pudełku 
Pamietaj, ze gin to tylko gin a ty sama musisz myslec i wiedziec, co dla was obojga - ciebie i dzidzi dobre...