|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
my mamy tak, ze prezenty kupujemy sobie bez okazji a na urodziny często staje na tym, że ja dostaje kwiatki a tż kolację+ bielizne na mnieGdyby był jakiś fajny koncert w naszych klimatach to chetnie bym poszła, ale takie w Pl zdarzaja sie raz na x lat Chętnie poszłabym jeszcze raz na Lennego Kravitza, na Radiohead, na Coldplay albo Red Hot Chilli Peppers albo Jamesa Blunta, z reszta to byłby bardziej prezent dla mnie I w sumie tłumy a ja bym wolała cos kameralnego - wymagania to ja mam sama mam ochotę zmierzyc sie z tż hehe I w sumie chyba to super pomysł, bo obydwoje jestesmy fanami motoryzacji(tylko ja bez męskiego zapału )Gdybym miała więcej kasy kupiłabym bilety na F1 Albo gdyby było gdzies niedaleko jakies mega odjechane wesołe miasteczko z rollercoasterami:rolleyes :A może pojedziemy do muzeum piwowartswa w Tychach i ja sie poswięce, że ja prowadzęCytat:
Własnie przed chwilą sie skończyła![]() Dobra, pakuje sie do autka i robie rajd do tż Do jutra
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej,
Cytat:
naprawde jakby wiedzial co sie wtedy czuje ![]() wczoraj mielismy oficjalne spotkanie rodziców, treme miałam niesamowita tz chyba tez bo z wrazenia zapomniał dac alkohol mojemu tacie obawialam sie ze nie bedzie o czym gadac ale ogolnie było ok, dobrze ze zrobilismy to w ten weekend bo dzis zadzwoniła siostra mamy ze jutro trzeba z dziadkiem do lekarza jechac, bo sa juz wyniki badan wiec teraz znow bedzie goracy okres
|
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie dzien chłopca
pomysły na takie drobiazgi mi się już wyczerpały.. a 10 marca jest zień Mężczyzny |
|
|
|
#4234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tiramisu sie prosciutko robi, to sie nie moze nie udac ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dla TŻcika mam zamiar zakupić komiks
Widac po Naszych prezentach że sprawdza się powiedzenie że faceci to duże dzieci ![]() Piję herbatkę z miodem i cytryną ale coś średnio widzę to moje gardło...
|
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też kocham Tiramisu... Przepis wydał mi się właśnie prosty, dlatego stwierdziłam, że czas sie nauczyć robić to cudo ![]() A wiecie jakie było najlepsze Tiramisu jakie jadłam? (a jadłam ich dużo ) Kupione w Luksemburgu, marki Auchan Było boskie Byliśmy z TŻem w Luksie tylko 4 dni, a zjedliśmy chyba z 6 pudełek
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-28 o 20:01 |
|
|
|
|
#4237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze jadlam jakies tydz temu we wloskiej restauracji
|
|
|
|
|
#4238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wierze ![]() Cytat:
zawsze mozna spedzic czas w jakis nowy, fajny sposob i tak uczcic jakies wydarzenie ![]() Cytat:
![]() oo tiramisu to jedno z nielicznych ciast ktore lubie moja mama robi zawodowe (choc i tak wiecej niz jeden kawalek na raz nie zjem )
|
|||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4240 | ||||
|
BAN stały
|
Wrrrrr,pisze posta poraz 3.
Podobnie jak u mnie,tyle że tż prosił o obiad,mówiąc--pójdziesz zrobić obiad dla mnie i dla siebie. No to poszłam,a gdy robiłam to podszedł i zaczął mi jak zawsze słodzić:wiesz, kochana jesteś i jesteś dobrą kandydatką na żone. ![]() A jak on cos dobrego robi,to sobie potrafi posłodzić mówiąc,no widzisz jakiego masz kochanego przyszłego męża. Cytat:
![]() Cytat:
To fajna tradycja,u mnie w domu od placków ziemniaczanych jest mój tato,od nalesników mama. ![]() To trzymam kciuki aby tiramisu wyszło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-28 o 19:52 |
||||
|
|
|
#4241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jejq jak Ja nie lubię poniedziałków blee A co do dnia chłopaka/mężczyzny to pamiętam ale żadnego prezentu nie kupiłam jeszcze i co gorsza nie mam żadnego pomysłu. Jak coś to kupię fajna czekoladę, jeśli nic nie wymyślę i nie znajdę czasu
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4246 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Mmm lubie tortelini z mięskiem ( bo niedość,że jestem makaroniarą,to mięsożercą
|
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4248 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu no comment ![]() Cytat:
Normalnie aż wierzyć się nie chce. Nawet w sklepie zakładowym przy rozlewni Sobieskiego, cena to 19,90 przy zakupie co najmniej 100 szt. Samoa, jak masz okazję to kupuj!Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że u Ciebie wszystko OK ![]() Mmmm... naleśniki Uwielbiam |
|||||
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie na to:
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JhODVcutXc4
|
#4250 | |
|
BAN stały
|
Mmm też pycha.
![]() Cytat:
![]() a ja mam dowciap: Żona zwraca się do męża: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Mąż (zalotnie): - a może jakieś czarodziejskie słowo? Żona: - Biegusiem! ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Mi się bardziej ta bramka podoba http://www.youtube.com/watch?v=cMXHG...eature=related Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-28 o 20:39 |
|
|
|
|
#4251 |
|
Raczkowanie
|
A ja w ogóle jakoś nie czaję co w takich bramkach jest fajnego
W życiu czegoś takiego nie widziałam, dopiero niedawno dowiedziałam się że coś takiego gdzieniegdzie funkcjonuje i nie podoba mi się...
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akuratnie w tej ludzie sobie wymyślili coś takiego, Ja się lubię pośmiać więc jak trafi mi się taka bramka to z pewnością z TŻ będziemy mieć ubaw Nie mam nic przeciwko patrzeniu bo niby dlaczego![]()
|
|
#4253 |
|
BAN stały
|
merriel,no nie każdemy bramki muszą się podobać.Mi się jako tako podobają,ale zależy jakie,ja wole takie naprawde na wesoło.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ff_wY6AfDCo ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Mnie się np nie podobają durne zabawy na oczepinach,niektore są beznadziejne że aż żałosne np ta: http://www.youtube.com/watch?v=ytBRS...eature=related
|
|
|
|
#4254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie mam nic przeciwko bramkom, w moim regionie jest to dość popularny zwyczaj. Oczywiście nie mam tu na myśli bramki zrobionej przez panów spod sklepu, którzy ledwo trzymają się na nogach i chcą po prostu wyciągnąć butelkę wódki
zresztą u mnie jak Pan Młody przyjeżdża do Panny Młodej jest taka mini bramka i brat/rodzina Panny Młodej nie wpuszcza ich tak łatwo do domu kolejna moja koleżanka się zaręczyła i dowiedziałam się, ze jeszcze moja taka dobra koleżanka będzie miała synka... w końcu się dziś ujawnił i pokazał
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(te z pomysłem a nie tak jak lusmarija napisała...)A takie zabawy beznadziejne to temat rzeka...kiedyś taki wątek cały był. Moim no.1 jest przekładanie piłeczki golfowej z jednej nogawki do drugiej swojemu lub obcemu partnerowi
|
|
|
|
|
#4257 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też ![]() Cytat:
Cytat:
a co do bram no chyba nie mam nic przeciwko, ale w mieście moim to już chyba coraz mniej popularne, więc i ja nie liczę że będę miała jakąkolwiek bramę. oglądałam :Narzeczony mimo woli fajna komedyjka ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- ale mi się nie chce przeglądać stron fotografów i pisać do nich maili TŻ kazał mi dzisiaj szukać firm dekoracyjnych, Za to wypowiedziałam dzisiaj neostradę i mam nadzieję że za m-c będę miała dużo szybszy necik bo 4mb a w neo mam 1mb. Mam nadzieję tylko że wszystko się zgra bo nie chce zostać nawet na kilka dni bez internetu
|
|||
|
|
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny
![]() :brzyda l:![]() i po pięknej złotej jesieni pada Wczoraj byłam na tym próbnym no i muszę powiedzieć jestem zadowolona ![]() ![]() Eh jutro TZ wraca z pracy zagranica i jednocześnie ma urodzinki oj będziemy świętować a świętować
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny chyba idzie zima
|
|
|
|
|
#4260 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żel mozesz przypiłować, a najlepiej iść do DOBREJ tipserki i na założenie i na zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie mieć to już za sobą ![]() Cytat:
wybaczcie za głupie pytanie, ale tiramisu jest kawowe tak?Cytat:
Jak jest fajnie zrobiona, ludzie się do niej przygotowali to jest to bardzo przyjemne i zabawne gorzej, gdy jest tak, jak pisały dziewczyny - jacyś pijacy albo ludzie kompletnie nieprzygotowani, co to nawet badyla z pola nie zerwą tylko liczą na wyłudzenie wódki ![]() kiedyś spotkałam sie z sytuacją, kiedy świadkowa takim właśnie przypadkowo zatrzymującym Parę Młodą wypaliła, że "staranek malutki, to i brak duzej wodki" i wręczyła im taką maleńką buteleczkę wódki. Pękaliśmy ze śmiechu na widok ich min ![]() ultraradiola no to czekamy na fotkę, cena faktycznie super! I najwazniejsze, ze byłaś zadowolona Rezerwujesz, czy szukasz jeszcze?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-29 o 09:58 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

aczkolwiek np. na rocznice nie dajemy sobie prezentow tylko wlasnie jakos fajnie spedzamy dzien albo gdzies jedziemy
my mamy tak, ze prezenty kupujemy sobie bez okazji a na urodziny często staje na tym, że ja dostaje kwiatki a tż kolację+ bielizne na mnie
Chętnie poszłabym jeszcze raz na Lennego Kravitza, na Radiohead, na Coldplay albo Red Hot Chilli Peppers albo Jamesa Blunta, z reszta to byłby bardziej prezent dla mnie
sama mam ochotę zmierzyc sie z tż hehe
jeszcze z majonezem lubię 
klecha dopiero ....
Tiramisu sie prosciutko robi, to sie nie moze nie udac
Byliśmy z TŻem w Luksie tylko 4 dni, a zjedliśmy chyba z 6 pudełek

i dla siebie.