Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 18:18   #4231
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to nic nie kupuj tylko gdzies jedzcie z tej okazji, idzcie na jakies fajny koncert, spedzcie ten dzien w fajny sposob
moj TZ jest konsumpcjonista - zawsze sobie wymysli jakis prezent aczkolwiek np. na rocznice nie dajemy sobie prezentow tylko wlasnie jakos fajnie spedzamy dzien albo gdzies jedziemy wlasnie w okolicach Mikolaja jest jeden fajny koncert i juz wiemy co sobie damy na Mikolaja - bileciki
Ze spędzaniem czasu w fajny sposób problemu nie mamy, więc to nie byłoby chyba świętomy mamy tak, ze prezenty kupujemy sobie bez okazji a na urodziny często staje na tym, że ja dostaje kwiatki a tż kolację+ bielizne na mnieBardzo prawdopodobne, ze stanie na duzym zamowinieu z intymnie.comWpraw dzie tez nic niezwykłego, ale sprawdzone i tz nigdy nie powie, że już tyle tego ma
Gdyby był jakiś fajny koncert w naszych klimatach to chetnie bym poszła, ale takie w Pl zdarzaja sie raz na x latChętnie poszłabym jeszcze raz na Lennego Kravitza, na Radiohead, na Coldplay albo Red Hot Chilli Peppers albo Jamesa Blunta, z reszta to byłby bardziej prezent dla mnieI w sumie tłumy a ja bym wolała cos kameralnego - wymagania to ja mamMoze wymysle jakies gokarty i sie pościgamysama mam ochotę zmierzyc sie z tż hehe I w sumie chyba to super pomysł, bo obydwoje jestesmy fanami motoryzacji(tylko ja bez męskiego zapału)Gdybym miała więcej kasy kupiłabym bilety na F1Albo gdyby było gdzies niedaleko jakies mega odjechane wesołe miasteczko z rollercoasterami:rolleyes :A może pojedziemy do muzeum piwowartswa w Tychach i ja sie poswięce, że ja prowadzę

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Co do naleśników to zrobiłam dizs na obiadek mniam manim zjadłam z nutellą i z sałatką z makreli drugiego jeszcze z majonezem lubię
a ja dzis zrobilam pastę z makreliWłasnie przed chwilą sie skończyła

Dobra, pakuje sie do autka i robie rajd do tżDo jutra
Stary 2009-09-28, 18:18   #4232
metkaa
Zakorzenienie

hej hej,

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
widziałyście to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4470
klecha dopiero ....
miałam podobnie tzn jak byłam na pielgrzymce w tym roku to postanowiłam sie wyspowiadac w czestochowie ale zrobiłam to pierwszy i ostatni raz, ksiadz był po prostu masakryczny, tezo mało nie odprawił z kwitkiem, jesli nie dal by mi rozgrzeszenia to poszłabym do innego, jak sie dowiedzial ze sypiam z chłopakiem to mi zaczał rady dawac jak unikac sytuacji sam na sam naprawde jakby wiedzial co sie wtedy czuje

wczoraj mielismy oficjalne spotkanie rodziców, treme miałam niesamowita tz chyba tez bo z wrazenia zapomniał dac alkohol mojemu tacie obawialam sie ze nie bedzie o czym gadac ale ogolnie było ok, dobrze ze zrobilismy to w ten weekend bo dzis zadzwoniła siostra mamy ze jutro trzeba z dziadkiem do lekarza jechac, bo sa juz wyniki badan wiec teraz znow bedzie goracy okres
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:20   #4233
can't be perfect
Wtajemniczenie

no własnie dzien chłopca pomysły na takie drobiazgi mi się już wyczerpały.. a 10 marca jest zień Mężczyzny
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:24   #4234
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Mój ulubiony deser, ale jeszcze nigdy go sama nie robiłam, więc zobaczymy czy wyjdzie pychota czy
Uwielbiam tiramisu i w ogole jestem makaroniara Tiramisu sie prosciutko robi, to sie nie moze nie udac

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no własnie dzien chłopca pomysły na takie drobiazgi mi się już wyczerpały.. a 10 marca jest zień Mężczyzny
No wlasnie, a ja zapomnialam w tym roku o dniu mezczyzny i TŻ byl troszke obrazony, wykrecilam sie mowiac ze zawsze pamietam o dniu chlopaka, wiec musze cos kupic
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:26   #4235
Aaś
Zakorzenienie

Ja dla TŻcika mam zamiar zakupić komiks Widac po Naszych prezentach że sprawdza się powiedzenie że faceci to duże dzieci

Piję herbatkę z miodem i cytryną ale coś średnio widzę to moje gardło...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:28   #4236
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Uwielbiam tiramisu i w ogole jestem makaroniara Tiramisu sie prosciutko robi, to sie nie moze nie udac

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

No wlasnie, a ja zapomnialam w tym roku o dniu mezczyzny i TŻ byl troszke obrazony, wykrecilam sie mowiac ze zawsze pamietam o dniu chlopaka, wiec musze cos kupic
My obchodzimy dzień kobiet i dzień chłopaka - o dniu mężczyzny żadne z nas nigdy nie pamięta

Też kocham Tiramisu... Przepis wydał mi się właśnie prosty, dlatego stwierdziłam, że czas sie nauczyć robić to cudo
A wiecie jakie było najlepsze Tiramisu jakie jadłam? (a jadłam ich dużo) Kupione w Luksemburgu, marki Auchan Było boskie Byliśmy z TŻem w Luksie tylko 4 dni, a zjedliśmy chyba z 6 pudełek

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:01
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:31   #4237
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Też kocham Tiramisu... Przepis wydał mi się właśnie prosty, dlatego stwierdziłam, że czas sie nauczyć robić to cudo
A wiecie jakie było najlepsze Tiramisu jakie jadłam? (a jadłam ich dużo) Kupione w Luksemburgu, marki Auchan Było boskie Byliśmy z TŻem w Luksie tylko 4 dni, a zjedliśmy chyba z 6 pudełek
Kto by pomyslal ze z Auchan Najlepsze jadlam jakies tydz temu we wloskiej restauracji
Stary 2009-09-28, 18:37   #4238
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ze spędzaniem czasu w fajny sposób problemu nie mamy, więc to nie byłoby chyba święto

wierze

Cytat:
Moze wymysle jakies gokarty i sie pościgamysama mam ochotę zmierzyc sie z tż hehe I w sumie chyba to super pomysł, bo obydwoje jestesmy fanami motoryzacji(tylko ja bez męskiego zapału)Gdybym miała więcej kasy kupiłabym bilety na F1Albo gdyby było gdzies niedaleko jakies mega odjechane wesołe miasteczko z rollercoasterami:rolleyes :A może pojedziemy do muzeum piwowartswa w Tychach i ja sie poswięce, że ja prowadzę
no i wlasnie o to mi chodzilo zawsze mozna spedzic czas w jakis nowy, fajny sposob i tak uczcic jakies wydarzenie

Cytat:
my jakos bardziej jestesmy przywiazani do daty 30 wrzesnia. moze dlatego, ze 14 marca TZ ma urodziny i tak by sie troche te prezenty zbiegaly w czasie

oo tiramisu to jedno z nielicznych ciast ktore lubie moja mama robi zawodowe (choc i tak wiecej niz jeden kawalek na raz nie zjem )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:44   #4239
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To niesprawiedliwe. Oni świętują 2 razy w roku, a my nie mamy dnia dziewczynki
Dziś i jutro TŻ ma wolne więc mało mnie będzie na wizażu
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:49   #4240
madmuazelle
BAN stały

Wrrrrr,pisze posta poraz 3.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ide spelniac obowiazki nadwornego przytulaka, bo slysze jeczenie z sofy
Podobnie jak u mnie,tyle że tż prosił o obiad,mówiąc--pójdziesz zrobić obiad dla mnie i dla siebie. No to poszłam,a gdy robiłam to podszedł i zaczął mi jak zawsze słodzić:wiesz, kochana jesteś i jesteś dobrą kandydatką na żone.
A jak on cos dobrego robi,to sobie potrafi posłodzić mówiąc,no widzisz jakiego masz kochanego przyszłego męża.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Zgadzam się Takie prezenty bez okazji, zwlaszcza te najdrobniejsze cieszą najbardziej A mnie wzruszają
No,ba prezenciki bez okazji fajna sprawa cieszą i wzruszają.

Cytat:
Ja zawsze jak mam ochotę na naleśniki na słodko to je wcinam z nutellą
A mój TŻ robi najpyszniejsze naleśniki na świecie U nich w domu naleśniki tradycyjnie smażą mężczyźni
Mój ulubiony deser, ale jeszcze nigdy go sama nie robiłam, więc zobaczymy czy wyjdzie pychota czy
My tylko jadamy naleśniki na słodko,z białym serem na słodko lubie. Z nutella też jadałam,jak dżem się skończył. To fajna tradycja,u mnie w domu od placków ziemniaczanych jest mój tato,od nalesników mama.
To trzymam kciuki aby tiramisu wyszło.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Elo
Co do naleśników to zrobiłam dizs na obiadek mniam manim zjadłam z nutellą i z sałatką z makreli drugiego jeszcze z majonezem lubię
O matko naleśnik z sałatką z makreli albo jadasz nalesniki z majonezem,woow.Niezła mieszanka.

Cytat:
To możemy sobie ręce podać,bo ja też jestem makaroniarą,wszelakie pyzy,kluski śląskie,knedle,lasagne itp uwielbiam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-28 o 18:52
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:51   #4241
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wiecie co, na 99% nie będę musiała w tym roku na stancji mieszkać tylko będę dojeżdżała bo ze wstępnego planu wynika że mam zajęcia 3 dni w tygodniu tylko I będę w domku mieszkać i widywać się z TŻcikiem kiedy tylko będziemy tego chcieli i w ogóle
Jeśli się ten plan nie zmieni to będę taka szczęśliwa że szok!!!!

Mad ale że co z tą parą nie tak? Jak dla mnie to normalnie w miarę było Stresik mieli ale kto wie jak się my będziemy zachowywac Widziałam już w sumie gorsze przysięgi
Super oby plan zajęć się nie zmienił

Cytat:
Hej dziewczynki
Ale cisza była w niedzielę
Ale dzisiaj też jakoś nie widać tłumów.. hmm, może się rozkręci

Ja też już niestety zaraz zaczynam studia - w środę i czwartek mam przez cały dzień zajęcia.. I to jeden i ten sam przedmiot Już zaczynam tęsknić za wakacjami
A w piątek zaczynam praktyki Mam stracha nieco, ale się cieszę Tylko przez te zajęcia nie popracuję sobie aż tak dużo, tylko w poniedziałki, wtorki i piątki..
Ech, coś czuję, że w październiku zbyt aktywna w naszym wątku nie będę
A gdzie masz praktyki?

Jejq jak Ja nie lubię poniedziałków blee
A co do dnia chłopaka/mężczyzny to pamiętam ale żadnego prezentu nie kupiłam jeszcze i co gorsza nie mam żadnego pomysłu.
Jak coś to kupię fajna czekoladę, jeśli nic nie wymyślę i nie znajdę czasu

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 19:01   #4242
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To możemy sobie ręce podać,bo ja też jestem makaroniarą,wszelakie pyzy,kluski śląskie,knedle,lasagne itp uwielbiam.
Mmmm albo toretlini
Stary 2009-09-28, 19:04   #4243
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A gdzie masz praktyki?
W korporacji Jedna z firm z Wielkiej Czwórki
Stary 2009-09-28, 19:05   #4244
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
W korporacji Jedna z firm z Wielkiej Czwórki
A co będziesz tam robić? Jaka dziedzina?
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:10   #4245
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A co będziesz tam robić? Jaka dziedzina?
Będę siedzieć nad lapkiem i wklepywać/sprawdzać/przeliczać rzędy cyferek w sprawozdaniach finansowych - czyli Audyt
Stary 2009-09-28, 19:20   #4246
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Będę siedzieć nad lapkiem i wklepywać/sprawdzać/przeliczać rzędy cyferek w sprawozdaniach finansowych - czyli Audyt
No to niezła i odpowiedzialna praca.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Mmmm albo toretlini
Mmm lubie tortelini z mięskiem ( bo niedość,że jestem makaroniarą,to mięsożercą ) Moja mama robi z tortelini pyszną sałatke z kukurydzą,porą i majonezem.Palce lizać.
Stary 2009-09-28, 19:26   #4247
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Mmm lubie tortelini z mięskiem ( bo niedość,że jestem makaroniarą,to mięsożercą ) Moja mama robi z tortelini pyszną sałatke z kukurydzą,porą i majonezem.Palce lizać.
Jadlam taka salatke jeszcze z salata lodowa - po prostu brak slow

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Niezle
Stary 2009-09-28, 19:27   #4248
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
mam takie samo zdanieTez mam do wszystkich egz po kilkaset stron do nauczenia, ale na szczęście mam dobra pamięć, bo inaczej by była dupaPraca to pikuś, bo z reguły jest tak, ze wychodzisz z pracy i juz nic nie trzeba robić a ze studiami jest tak, ze jednak trzeba w domu siedzieć i czytać/pisać a praca+uczelnia+pisanie pracy dyplomowej to masakra, juz to przerabiałam podczas pisania licencjatu.A i do tego miałam angielski w weekendy.
No chyba, że jesteś nauczycielem
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
widziałyście to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4470
klecha dopiero ....
Po prostu no comment
Cytat:
Widziałam 0,5 Sobieskiego za 17,79 zł, tanio chyba?Ale bez soków, ja nie chce z sokami, bo co ja bym z nimi zrobiła.
Straszna taniocha Normalnie aż wierzyć się nie chce. Nawet w sklepie zakładowym przy rozlewni Sobieskiego, cena to 19,90 przy zakupie co najmniej 100 szt. Samoa, jak masz okazję to kupuj!
Cytat:
w Biedronce od zeszlego tygodnia jest taka cena i dlatego mnie naszło na rozmyślania o wódzie, że jak Biedoran ma taka cenę to co dopiero w hurtowni
A to w każdej Biedronci tak samo?
Cytat:
Napisane przez gos88 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobietki, nie bylo mnie tu.... oo... chyba z 1 rok conajmniej Widzę,że założony prze zemnie wątek doczekał się 10 części :P
I jak tam wasze przygotowania ;>
My w między czasie zmieniliśmy datę 2-krotnie, w końcu przystało na 28.08.2010 i proszę o dopisanie mnie do listy przyszłych mężatek
Witamy założycielkę Cieszę się, że u Ciebie wszystko OK

Mmmm... naleśniki Uwielbiam
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:27   #4249
madziulka_
Zakorzenienie

Patrzcie na to:

http://www.youtube.com/watch?v=JhODVcutXc4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 19:42   #4250
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Jadlam taka salatke jeszcze z salata lodowa - po prostu brak slow
Mmm też pycha.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Fajna bramka.

a ja mam dowciap:

Żona zwraca się do męża: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę?
Mąż (zalotnie): - a może jakieś czarodziejskie słowo?
Żona: - Biegusiem!

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Mi się bardziej ta bramka podoba
http://www.youtube.com/watch?v=cMXHG...eature=related

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:39
Stary 2009-09-28, 19:45   #4251
merriel
Raczkowanie

A ja w ogóle jakoś nie czaję co w takich bramkach jest fajnego W życiu czegoś takiego nie widziałam, dopiero niedawno dowiedziałam się że coś takiego gdzieniegdzie funkcjonuje i nie podoba mi się... Nie śmieszy mnie to ani nie bawi, mam nadzieję że na moim ślubie nikt nie wpadnie na taki pomysł
Stary 2009-09-28, 19:50   #4252
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w ogóle jakoś nie czaję co w takich bramkach jest fajnego W życiu czegoś takiego nie widziałam, dopiero niedawno dowiedziałam się że coś takiego gdzieniegdzie funkcjonuje i nie podoba mi się... Nie śmieszy mnie to ani nie bawi, mam nadzieję że na moim ślubie nikt nie wpadnie na taki pomysł
U mnie w regionie bramki są/były popularne.
Akuratnie w tej ludzie sobie wymyślili coś takiego, Ja się lubię pośmiać więc jak trafi mi się taka bramka to z pewnością z TŻ będziemy mieć ubawNie mam nic przeciwko patrzeniu bo niby dlaczego

Stary 2009-09-28, 20:18   #4253
madmuazelle
BAN stały

merriel,no nie każdemy bramki muszą się podobać.Mi się jako tako podobają,ale zależy jakie,ja wole takie naprawde na wesoło.

http://www.youtube.com/watch?v=Ff_wY6AfDCo

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Mnie się np nie podobają durne zabawy na oczepinach,niektore są beznadziejne że aż żałosne np ta: http://www.youtube.com/watch?v=ytBRS...eature=related
Stary 2009-09-28, 20:43   #4254
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak samo, od niedawna wiem o jakis bramkach i w ogole mi sie to nie podoba
Stary 2009-09-28, 21:00   #4255
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja nie mam nic przeciwko bramkom, w moim regionie jest to dość popularny zwyczaj. Oczywiście nie mam tu na myśli bramki zrobionej przez panów spod sklepu, którzy ledwo trzymają się na nogach i chcą po prostu wyciągnąć butelkę wódki ale niektóre sa naprawdę zabawne.
zresztą u mnie jak Pan Młody przyjeżdża do Panny Młodej jest taka mini bramka i brat/rodzina Panny Młodej nie wpuszcza ich tak łatwo do domu Zazwyczaj załatwia to wszystko Świadek, ale jest przy tym naprawdę wesoło

kolejna moja koleżanka się zaręczyła ślub planują w maju/czerwcu 2011 ale sie cieszę i prawdopodobnie pójdziemy razem na nauki i jeszcze moja przyjaciółka, zawsze troszkę raźniej
i dowiedziałam się, ze jeszcze moja taka dobra koleżanka będzie miała synka... w końcu się dziś ujawnił i pokazał stawiałam na chłopca i jest

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 21:36   #4256
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
merriel,no nie każdemy bramki muszą się podobać.Mi się jako tako podobają,ale zależy jakie,ja wole takie naprawde na wesoło.

http://www.youtube.com/watch?v=Ff_wY6AfDCo

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Mnie się np nie podobają durne zabawy na oczepinach,niektore są beznadziejne że aż żałosne np ta: http://www.youtube.com/watch?v=ytBRS...eature=related
Ja bramy bardzo lubię (te z pomysłem a nie tak jak lusmarija napisała...)

A takie zabawy beznadziejne to temat rzeka...kiedyś taki wątek cały był. Moim no.1 jest przekładanie piłeczki golfowej z jednej nogawki do drugiej swojemu lub obcemu partnerowi
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 22:07   #4257
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Kto by pomyslal ze z Auchan Najlepsze jadlam jakies tydz temu we wloskiej restauracji

ja też
Cytat:
Mmm też pycha.

Fajna bramka.

a ja mam dowciap:

Żona zwraca się do męża: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę?
Mąż (zalotnie): - a może jakieś czarodziejskie słowo?
Żona: - Biegusiem!

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Mi się bardziej ta bramka podoba
http://www.youtube.com/watch?v=cMXHG...eature=related
fajny

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja bramy bardzo lubię (te z pomysłem a nie tak jak lusmarija napisała...)

A takie zabawy beznadziejne to temat rzeka...kiedyś taki wątek cały był. Moim no.1 jest przekładanie piłeczki golfowej z jednej nogawki do drugiej swojemu lub obcemu partnerowi
no beznadzieja z tą piłeczką, w ogóle jakoś mnie te zabawy oczepinowe nie śmieszą
a co do bram no chyba nie mam nic przeciwko, ale w mieście moim to już chyba coraz mniej popularne, więc i ja nie liczę że będę miała jakąkolwiek bramę.

oglądałam :Narzeczony mimo woli fajna komedyjka

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

ale mi się nie chce przeglądać stron fotografów i pisać do nich maili zapisałam sobie listę foto lubelskich z forum lubelskich Pm i siedzę i oglądam zdjęcia, ale mnie to już strasznie nuży
TŻ kazał mi dzisiaj szukać firm dekoracyjnych, jakaś leniwa jestem bo teraz nic mi się nie chce.
Za to wypowiedziałam dzisiaj neostradę i mam nadzieję że za m-c będę miała dużo szybszy necik bo 4mb a w neo mam 1mb. Mam nadzieję tylko że wszystko się zgra bo nie chce zostać nawet na kilka dni bez internetu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 06:20   #4258
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka dziewczyny :brzyda l:

i po pięknej złotej jesieni pada

Wczoraj byłam na tym próbnym no i muszę powiedzieć jestem zadowolona zdjęcia wam wrzucę jak tylko je zrzucę na komputer i co najlepsze zapłaciłam 15 zł tylko za próbny fryz szok szok i jeszcze raz szok. Za taka cenę to mogę co miesiąc chodzić i sprawdzać w jakiej mi najlepiej : hahaha:
Eh jutro TZ wraca z pracy zagranica i jednocześnie ma urodzinki oj będziemy świętować a świętować

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 07:37   #4259
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny :brzyda l:

i po pięknej złotej jesieni pada

Wczoraj byłam na tym próbnym no i muszę powiedzieć jestem zadowolona zdjęcia wam wrzucę jak tylko je zrzucę na komputer i co najlepsze zapłaciłam 15 zł tylko za próbny fryz szok szok i jeszcze raz szok. Za taka cenę to mogę co miesiąc chodzić i sprawdzać w jakiej mi najlepiej : hahaha:
Eh jutro TZ wraca z pracy zagranica i jednocześnie ma urodzinki oj będziemy świętować a świętować
Koniecznie wrzuc fotke! 15 zł to jak za darmo!
Dziewczyny chyba idzie zima
Stary 2009-09-29, 08:10   #4260
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
chyba pójdę przy najbliższej niedzieli do tej tablicy i poczytam

a propo paznokci, bo zastanawiam się nad zrobieniem tego żelu. czy bardzo po tym niszczy się naturalna płytka? i jak to się potem zdejmuje?
żel sam w sobie nie niszczy płytki paznokcia, niszczącą moc może mieć piłowanie, przygotowywanie pod naklejenie tipsa żel mozesz przypiłować, a najlepiej iść do DOBREJ tipserki i na założenie i na zdjęcie
Cytat:
[.....]
Wczoraj z nudów ściągałam piosenki na poprawiny i ściągnełam żono moja,serce moje nie ma takich jak my dwoje..... I w wersji mężu mój,też mam.

Eh,tż pojedzie do pracy to się położe.
masz jakąś listę utworów? mogłabyś pdoesłać?
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
hej hej,
[.....]wczoraj mielismy oficjalne spotkanie rodziców, treme miałam niesamowita tz chyba tez bo z wrazenia zapomniał dac alkohol mojemu tacie obawialam sie ze nie bedzie o czym gadac ale ogolnie było ok, dobrze ze zrobilismy to w ten weekend bo dzis zadzwoniła siostra mamy ze jutro trzeba z dziadkiem do lekarza jechac, bo sa juz wyniki badan wiec teraz znow bedzie goracy okres
no i jak było? Widzę, ze ejsteś zadowolona fajnie mieć to już za sobą
Cytat:
My obchodzimy dzień kobiet i dzień chłopaka - o dniu mężczyzny żadne z nas nigdy nie pamięta

a mogę dostać przepis? ja nie znam wybaczcie za głupie pytanie, ale tiramisu jest kawowe tak?
Cytat:
w niektórych regionach to taka hmm tradycja jakby Jak jest fajnie zrobiona, ludzie się do niej przygotowali to jest to bardzo przyjemne i zabawne
gorzej, gdy jest tak, jak pisały dziewczyny - jacyś pijacy albo ludzie kompletnie nieprzygotowani, co to nawet badyla z pola nie zerwą tylko liczą na wyłudzenie wódki
kiedyś spotkałam sie z sytuacją, kiedy świadkowa takim właśnie przypadkowo zatrzymującym Parę Młodą wypaliła, że "staranek malutki, to i brak duzej wodki" i wręczyła im taką maleńką buteleczkę wódki. Pękaliśmy ze śmiechu na widok ich min

ultraradiola no to czekamy na fotkę, cena faktycznie super! I najwazniejsze, ze byłaś zadowolona Rezerwujesz, czy szukasz jeszcze?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-29 o 08:58
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości