Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-30, 14:36   #3841
effciaa16
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście kochane za kciuki
niestety nie udało mi się. moja wina, jest mi straaaszniiieee przykro, aż sobie nie zdawałam sprawy, że tak mi będzie. ale wreszcie czuję ulgę, zero stresu.
kolejny 13.10. a dokladniejsze sprawozdanie zaraz bedzie w egzaminacyjnym wątku...

rozwaliłaś mnie tą gadką o sklepach
Ciebie też uwielbiam

przejdź jeszcze raz po tych sklepach, może po innych, gdzieś musi być zwykła czarna. ale w kartkę też są ok

a chęci najwazniejsze
ja miałam szczere chęci zdać egzamin
bidulo
ja Ciebie też;*

też tak zrobię, jeszcze raz się przejdę i może coś się znajdzie.
tym egzaminem to ty się nie przejmuj.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14505944]
posiedziałysmy sobie chwile z kolezankami w kawiarni , takie małe pozegnanie bo jedna z kumpelek jedzie jutro do akademika, na studia ,takze

i w ogole pojechałysmy na orlen na hot-dogi i trzeba było czekac chwile na nie. i koles ktory nas obsługiwał mowi ze trzeba chwile poczekac az parowki dojda hehe
[/QUOTE]
"Głodnemu chleb na myśli" tyle mam do powiedzenia. (żaaartuję)

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
moja koleżanka, która niedługo zapisuje się na prawko stwierdziła, że w sumi to takie normalne, optymalne zdać egz. za 2gim razem
ciekawe co będzie mówić jak pierwszy raz obleje xD
dokładnie.

Cytat:
ja też żyję
i ogólnie nie jest źle no, uda się kiedyś

tylko towarzyszy mi to poczucie ciotowatości () tego, że to moja wina, że zrobiłam COS TAKIEGO. że byłam blisko zdania, że tylu osobom się udało za 1, że, ech... wszystko.
może za bardzo się nastawiłam? zbyt pewna byłam, że sie uda, nawet nie dopuściłam do siebie możliwości niezdania... a w głowie ciągle myśli że tak chciałam się "popisać", że udało się za 1...

przestań! No kurcze nie mam sensu się teraz obwiniać. Następny zdasz. Zobaczysz.

cześć dziewczyny
jakiś denny ten dzień. Głowa mnie cały czas boli. Wzięłam już jakąś tabl. i czekam aż mi minie.
Jednak pani W. zrobiła spr. z histy. Udało mi się ściągnąć z podr. na szczęście.

nadal czekam aż do mnie zadzwonią z biura i powiedzą mi termin, zaczyna mnie to irytować. Czekam do jutro i do nich zadzwonię sama.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 14:42   #3842
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
no własnie

i jeszcze cała szkoła sieje patologię o studniówce...
zamieszanie jak siemano...

miało być 350 zl z os tow, zdjeciami, płyta i dj
a tu nagle 450zl bo nauczyciele chca z osobami towarzyszacymi isc...

chyba dżołk

dobrze że nie idę
to niech se za nie zaplaca
ej, ale to az 100 zl drozej od glowy na pewno to nie plota ze nauczyciele chca z osobami tow. isc?
jakas paranoja

a Ty czemu nie idziesz ?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
bidulo
ja Ciebie też;*

też tak zrobię, jeszcze raz się przejdę i może coś się znajdzie.
tym egzaminem to ty się nie przejmuj.

"Głodnemu chleb na myśli" tyle mam do powiedzenia. (żaaartuję)

dokładnie.

przestań! No kurcze nie mam sensu się teraz obwiniać. Następny zdasz. Zobaczysz.

cześć dziewczyny
jakiś denny ten dzień. Głowa mnie cały czas boli. Wzięłam już jakąś tabl. i czekam aż mi minie.
Jednak pani W. zrobiła spr. z histy. Udało mi się ściągnąć z podr. na szczęście.

nadal czekam aż do mnie zadzwonią z biura i powiedzą mi termin, zaczyna mnie to irytować. Czekam do jutro i do nich zadzwonię sama.
ahahaha.

już się tak nie przejmuję... głupio trochę, ale trudno. wygadałam się dziś i wyryczałam i jakoś lepiej jest.
a niestety nie mam kogo innego obwiniac :p zadnego pieszego, nic

ja coraz barziej sie zastanawiam nad kurtką na zimę, zamiast płaszcza bo znaleźć CIEPLY plaszcz tu nie lada sztuka

głowa pewnie ze zmęczenia
mnie na pocz. roku chyba bolała od szyii, poszłam do takiego pana co mi nastawił i już mnie nie boli

a do tego biura to dawno bym już zadzwoniła

ładnie to tak ściagać? :|

blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 14:43   #3843
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
ocena oceną a Twoja wiedza Twoją wiedza! i to jest wazniejsze!
w dup.ie z polonistką, która mowi jedno, robi drugie... po prostu wazne ze uczac sie w domu to czego sie nauczylas masz w glowie.
a ocena dobra nie moze byc, jesli robi ta baba cos takiego

wagarowicz

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

moj kot gania kursor na ekranie
masz racje
tylko to jest takie mega wkurzajace;]
i jeszcze siedzimy z kolezankami w parku i patrzymy idzie ta polonistka my w brech , dzien dobry powiedzialysmy i dalej w smiech bo kurde na wagarach byłysmy wtedy;] ale w dupie to mam .

Cytat:
no własnie

chyba dżołk

dobrze że nie idę
aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe
u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 14:51   #3844
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582]masz racje
tylko to jest takie mega wkurzajace;]
i jeszcze siedzimy z kolezankami w parku i patrzymy idzie ta polonistka my w brech , dzien dobry powiedzialysmy i dalej w smiech bo kurde na wagarach byłysmy wtedy;] ale w dupie to mam .

u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie[/QUOTE]

no wkurzające niestety :/ tak jakby Twoja nauka była niedoceniona. w sumie nawet nie masz mozliwosci dostac dobrej oceny, no bo jak, skoro nie wiesz nawet z czego bedzie sprawdzian?

wa.lic polinistke

100 zł od osoby ?
Boże, czemu ja mieszkam w Warszawie i ten Sobieski (w tej chwili licza chyba najwięcej za studniówkę :/ z roku na rok bardzo drożeje) to tradycja szkolna?

u mnie 100 zł jest za fotografa, kamerzystę, płytkę ze zdjęciami i te inne pierdoły :/
Stary 2009-09-30, 14:58   #3845
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dźbule Pasiaste
;*****
Cytat:

tylko towarzyszy mi to poczucie ciotowatości () tego, że to moja wina, że zrobiłam COS TAKIEGO. że byłam blisko zdania, że tylu osobom się udało za 1, że, ech... wszystko.
może za bardzo się nastawiłam? zbyt pewna byłam, że sie uda, nawet nie dopuściłam do siebie możliwości niezdania... a w głowie ciągle myśli że tak chciałam się "popisać", że udało się za 1...

Ja też byłam pierwsza, że mi się za 1 uda a tu nic.
I wcale tak dużo osób za 1 nie zdaje . Większość moich znajomych za 2 właśnie.
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ja chcę adres do TEGO CUDNEGO ZDJĘCIA!

STRES TO ZŁOOO!
Gdzie ono tam cudne, dziewczyny się podnieciły za bardzo

Masz nk ? To ci profil podeślę, a jak nie masz to linka na pw.

Mnie stres mobilizuje, ale taki nie za duży. Np. na sprawdzianie jak mam stresa to mi się wszystko przypomina. Ale przy odpowiedzi na odwrót.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]to namowiły mnie skutecznie na wagary ale nie załuje.
rzucam szkole. ;[/QUOTE]
Ja z Tobą.

Dostałam 3+ z analizy fragmentu Miłosierdzie Gminy. Całe 70%. Pani z tekstem 'po wstawieniu 17 jedynek nareszcie jakaś sensowna praca'

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582]

U mnie koło 200 od osoby.

Cytat:

u mnie 100 zł jest za fotografa, kamerzystę, płytkę ze zdjęciami i te inne pierdoły :/
U mnie też gdzieś tyle dojdzie.

+ 2 sukienki, 2 pary butów i inne pierdoły jak fryzjer
Stary 2009-09-30, 15:01   #3846
keeendy
Zakorzenienie

Cytat:
to niech se za nie zaplaca
ej, ale to az 100 zl drozej od glowy na pewno to nie plota ze nauczyciele chca z osobami tow. isc?
jakas paranoja

a Ty czemu nie idziesz ?
ja nie idę bo jestem po 3 operacjach kolana...

no i po co mam płacić iść i siedzieć ?

no nauczyciele nam powiedzieli że życzą sobie iść z osob tow a w lokalu powiedzieli że skoro tak to każdy ma dopłacić po 100 zł więcej.

coraz więcej osob się wycofuje...
za te pieniadze mozna jechać na 5 dni w góry na sylwestra...

a jeśli oni chcą to niech za os towarzysz sami zapłacą...

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582] aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe

ile

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

ja też chce Twoje nk

po co Ci dwie sukienki, i dwie pary butów na studniówke, Ty modelka ?
Stary 2009-09-30, 15:04   #3847
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

KaasiaaK piękny kolor włosów. Naturalny? Jak nie, to ja chcę się dowiedzieć co to za farba

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
oblałam. Czuję się jak idiotka, zawalając po raz kolejny plac
jeśli Cię to pocieszy to napiszę, że za pierwszym razem nie zapiełam pasów na placu i oblał mnie pan egzaminator

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]to namowiły mnie skutecznie na wagary ale nie załuje.
rzucam szkole.

wkurzona znowu jestem bo kurdeee mialam dzisiaj spr z polskiego z młodej Polski i kur.... polonistka podała nam na lekcji wszystko co ma byc na spr , definicje , poeci , no i to czego mamy sie spodziewac mniej wiecej, itp itd a tu dostałam kartke do reke i pojecia ktore pierwszy raz widze i w ogole ich nie kojarze ani nic. tabelka jakas z kosmosu. i kurde dziewczyny no nie mam sił ;/ bo ucze sie w domu , a oceny ze spr sa jakies dupne. ;/.[/QUOTE]
Ehh u nas tak jest na matmie... Na lekcjach robimy zadania takie podstawowe z wykorzystaniem wzorów, a na klasówce daje jakieś z kosmosu... Nawet nie chodzi o to, że nie wiemy jak to zrobić, ale po prostu są nie do policzenia - jakieś pierwiastki z mega długich liczb.

Cytat:
Dostałam 3+ z analizy fragmentu Miłosierdzie Gminy. Całe 70%. Pani z tekstem 'po wstawieniu 17 jedynek nareszcie jakaś sensowna praca'
Uuuu kozak U nas będzie taki pogrom jak sprawdzi klasówki z matmy.

6 zadań "TRÓJKĄTY I CZWOROKĄTY" w tytule. Pierwsze zadanie z wykorzystaniem wzoru, którego nigdy nie używaliśmy na lekcji (przy czym na lekcji zawsze jest tekst: wy nie musicie umieć wzorów, to wszystko jest w tablicach matematycznych, a na klasówce mieć nie można >.<!). Drugie i trzecie było znośne, jeśli pominie się pierwiastki w wynikach. W czwartym pomyliłam wzór , a piąte było uwaga... o okręgu i cięciwie. No myślałam, że zdzielę czymś co mam podręką tą kobietę. Wrr. Ostatnie zadanie było "na 6". Huk, że za 5 pkt, a klasówka na 15...
Za to niemiecki dobrze mi poszedł, chyba bezbłędnie wszystko napisałam.
Chłopakom dałyśmy karykatury w antyramach i po czekoladzie Chyba źle to nie wyszło.

Eh... dziś randka z chemią, geografią, niemieckim, polskim i matmą. Taaak się cieszę... NOT

Miłego
ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:05   #3848
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
no wkurzające niestety :/ tak jakby Twoja nauka była niedoceniona. w sumie nawet nie masz mozliwosci dostac dobrej oceny, no bo jak, skoro nie wiesz nawet z czego bedzie sprawdzian?

wa.lic polinistke

100 zł od osoby ?
Boże, czemu ja mieszkam w Warszawie i ten Sobieski (w tej chwili licza chyba najwięcej za studniówkę :/ z roku na rok bardzo drożeje) to tradycja szkolna?

no własnie. ! ale byłam poirytowana jak wyszłam z klasy ;/

100 zl jakos bo my robimy w szkole studniowke takze odchodzi koszt za sale , a poza tym niektorzy bogatsi rodzice oferuja ze dorzuca troche kasy takze wiesz

Beata - wstawiłam dla Ciebie ten o tym motywie milosci
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:07   #3849
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

ja też chce Twoje nk

po co Ci dwie sukienki, i dwie pary butów na studniówke, Ty modelka ?
Ok, już wysyłam link

Bo u mnie w szkole są 2 dni studniówki.
W tej samej przecież nie pójdę
Stary 2009-09-30, 15:09   #3850
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
;*****

Ja też byłam pierwsza, że mi się za 1 uda a tu nic.
I wcale tak dużo osób za 1 nie zdaje . Większość moich znajomych za 2 właśnie.

Mnie stres mobilizuje, ale taki nie za duży. Np. na sprawdzianie jak mam stresa to mi się wszystko przypomina. Ale przy odpowiedzi na odwrót.

Ja z Tobą.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

U mnie koło 200 od osoby.

U mnie też gdzieś tyle dojdzie.

akurat te bliższe mi osoby w większości zdały za 1, stąd to ciśnienie... się nasłuchałam jak to jest zdać za 1 i o. masz ci babo placek

noo, ze stresem tak to jest, jak mogę sie stresowac w samotności () - sprawdziany czy cos, to ok, byle nie za bardzo, byle nie zestresowac sie bo czegos nie umiem - wtedy to juz wszystkiego zapomne. ale jesli mam sie stresowac przy kims, bo ktos mnie ocenia w oczy, to juz gorzej.

brawo za 3+

czyli 200 plus jescze 100?
u mnie podobnie, ale juz nie pamiętam. wiem, że razem za parę 600 zł. dobrze ze mam partnera w szkole.

chcesz miec do zabawy inna kreację niz na poloneza ?
moze buty uda sie te same :P

Cytat:
ja nie idę bo jestem po 3 operacjach kolana...

no i po co mam płacić iść i siedzieć ?

no nauczyciele nam powiedzieli że życzą sobie iść z osob tow a w lokalu powiedzieli że skoro tak to każdy ma dopłacić po 100 zł więcej.

coraz więcej osob się wycofuje...
za te pieniadze mozna jechać na 5 dni w góry na sylwestra...

a jeśli oni chcą to niech za os towarzysz sami zapłacą...

faktycznie bez sensu siedzieć na studniówce. hm... szkoda troche.

to niech nauczyciele spierterereere.
i nie dziwie sie ze sie wycofuje wiecej osob. w koncu sie okaze, ze sie wycofie tyle ze 100zł wiecej nie bedzie, a z 200 i wtedy to juz nikt praktycznie nie pojdzie

ja w ogole nie rozumiem jak mogli sobie zazyczyc os tow :| chamstwo jak dla mnie. i bezczelność.
Stary 2009-09-30, 15:09   #3851
keeendy
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, już wysyłam link

dwie studniówki ?

padłam .

a czemu tak jest że dwie
u mnie jedna i jest problem
Stary 2009-09-30, 15:13   #3852
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość

Ehh u nas tak jest na matmie... Na lekcjach robimy zadania takie podstawowe z wykorzystaniem wzorów, a na klasówce daje jakieś z kosmosu... Nawet nie chodzi o to, że nie wiemy jak to zrobić, ale po prostu są nie do policzenia - jakieś pierwiastki z mega długich liczb.

6 zadań "TRÓJKĄTY I CZWOROKĄTY" w tytule. Pierwsze zadanie z wykorzystaniem wzoru, którego nigdy nie używaliśmy na lekcji (przy czym na lekcji zawsze jest tekst: wy nie musicie umieć wzorów, to wszystko jest w tablicach matematycznych, a na klasówce mieć nie można >.<!). Drugie i trzecie było znośne, jeśli pominie się pierwiastki w wynikach. W czwartym pomyliłam wzór , a piąte było uwaga... o okręgu i cięciwie. No myślałam, że zdzielę czymś co mam podręką tą kobietę. Wrr. Ostatnie zadanie było "na 6". Huk, że za 5 pkt, a klasówka na 15...
Za to niemiecki dobrze mi poszedł, chyba bezbłędnie wszystko napisałam.
Chłopakom dałyśmy karykatury w antyramach i po czekoladzie Chyba źle to nie wyszło.

Eh... dziś randka z chemią, geografią, niemieckim, polskim i matmą. Taaak się cieszę... NOT

Miłego
o rany, ci nauczyciele sa nienormalni. :| w takich momentach ma sie ochote zabic tą babę, bo jak masz dostać dobra ocenę, skoro ona nie daje takiej szansy, bo daje na spr tak trudne zadania, ze nie da sie ich stopnia trunosci porownac do tego co jest na lekcji :|
ech.

dobrze ze niemiecki chociaz dobrze poszedl

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515959]no własnie. ! ale byłam poirytowana jak wyszłam z klasy ;/

100 zl jakos bo my robimy w szkole studniowke takze odchodzi koszt za sale , a poza tym niektorzy bogatsi rodzice oferuja ze dorzuca troche kasy takze wiesz

Beata - wstawiłam dla Ciebie ten o tym motywie milosci [/QUOTE]

ach notak, wy w szkole
a ze dorzuca kase ci bogatsi to : o

Cytat:
Ok, już wysyłam link

aaaach Tyy! no coś Ty :p ? ale jajca.
Stary 2009-09-30, 15:24   #3853
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

My możemy wzory na sprawdzianie mieć .
Ale wczoraj był sprawdzian z geometrii i takie zadania dowaliła, że masakra.
Na lekcji takich przykładów nie robiliśmy, z 3 jakoś wybrnęłam z 4 był problem. Doszłam do jakiejś dziwnej postaci. Może jakieś cząstkowe punkty za to będą.

Dostałam dziś kartkę z postcrossingu
A 2, które wysłałam gdzieś zaginęły . I noszę wypisane do Kamili i Justyny ale ciągle nie po drodze mi na pocztę

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
akurat te bliższe mi osoby w większości zdały za 1, stąd to ciśnienie... się nasłuchałam jak to jest zdać za 1 i o. masz ci babo placek

brawo za 3+

czyli 200 plus jescze 100?
u mnie podobnie, ale juz nie pamiętam. wiem, że razem za parę 600 zł. dobrze ze mam partnera w szkole.

chcesz miec do zabawy inna kreację niz na poloneza ?
moze buty uda sie te same :P
Moje 2 koleżanki, które zaczynały ze mną kurs zdały za 1.

Tak, z 300 wyjdzie za mnie samą.

No i jeszcze spódnica i koszula na poloneza do tego.
Cytat:
dwie studniówki ?

padłam .

a czemu tak jest że dwie
u mnie jedna i jest problem
Nie, dwie, jedna ale w sobotę i niedzielę.
A w pon pewnie picie w barze jakimś
Stary 2009-09-30, 15:26   #3854
KaasiaaK
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14509331]
to juz wiem , bardzo ładna tunika i Ty tez

jo tam wygrało az 8 osob kazdy dostnie jakos 4,7 mln bo kumulacja nie wyniosła 40 mln tylko 37-38 czy jakos tak ;D juz sprawdziłam na stronie.
[/QUOTE]
danke

ech no i nie będzie rekordowej kumulacji... ((

Cytat:
u mnie 350zł jak się idzie samemu, ew. z innym maturzystą od nas ze szkoły (wtedy płaci każdy na siebie 350zł..) a jak z os. tow. z poza szkoły to 500 ;]
i w tym oprócz fotografa, kamerzysty, są zdj. do świadectwa, wycieczka do Częstochowy przed maturą kwiaty na zak. roku, piciu dla nas na maturę i prezent dla szkoły...
no i of kors płacimy za nauczycieli -.-

Cytat:
100 zł od osoby ?
hotel Sobieski? ten taki kolorowy? ;D

Cytat:
KaasiaaK piękny kolor włosów. Naturalny? Jak nie, to ja chcę się dowiedzieć co to za farba
niestety nie naturalny a farba to Wellaton - Gorzka Czekolada

miałam mieć spr. z niemca, ale przełożony na piątek xD ale sorka miała ze sobą spr. nasze i ktoś podpatrzył i były te co nam kolega dał z korków ;D
a jutro kartkówka z WOSu i histy ;/ WOSu niestety trzeba się nauczyć, a z hist. ściągi...
jeszcze muszę skończyć pisać wypr. na polski, przeczytać z biologii temat, a o 17. mam korki z ang. i chole.rnie nie chce mi się iść ;]

aaa ;D byłam na tej policji ;D już pominę to jakie tam warunki panują ;D zatrzymane w latach 70tych z tym, że mają komputery...
okazało się, że na wezwaniu był błąd i chodziło o tą okulistkę, u której byłam.. byłam u niej tylko raz, a w karcie mam wpisane dwie wizyty... ;] po podobno lekarze dopisują sobie pacjentów, bo dostają za to kasę z NFZ ;] no i powiedziałam co i jak, spisała moje zeznania.. i tu padam ;D mówię Wam, ci ludzie chyba ledwo podstawówkę skończyli... pani chyba nie wie co to znaki interpunkcyjne, bo wszystko pisane ciągiem.. stylistyka to jedna wielka porażka... jak czytałam zeznanie to myślałam, że pęknę.. tak mi się śmiać chciało
dobrze, że na komputerze pani pisała, chyba na wordzie to nie było błędów ortogr.

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-09-30 o 15:31
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:43   #3855
visionario
Rozeznanie

Cytat:
dżemkować xD
dodaję zdj. nie przerobione, żeby kolor było widać xD
Bardzo ładna ta tunika

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ty, w sumie z tym Atlantykiem to komplement w Twoją stronę był - to tak, jakby chciał Ci powiedzieć: "Twój biust jest duży jak Atlantyk" On tak celowo, ja Ci mówię!

Cytat:
A teraz spróbujcie przeczytać to jak najszybciej i koniecznie na głos:
How many wood a woodchuck would chuck if a woodchuck could chuck a wood?

takie rzeczy się robi na lekcji, gdy ma się młodą ambitną i śmieszną anglistkę ;D
Miałam to kiedyś w gimnazjum na angielskim. Uczyliśmy się na pamięć takich różnych zdań w tym typie i potem mówiliśmy na lekcji. Pamiętam to jeszcze, choć już nie tak, by mówić z prędkością karabinu maszynowego

Cytat:
sorry dziewczny.. nie będzie Francji, LŚ, Indii...
Moje marzenia legły w gruzach.

Cytat:
kurcze, przydaloby mi sie 250 zł :p
Mnie też

Cytat:

Cytat:
;*****
A cóż to?

--
Im dłużej chodzę do szkoły, tym bardziej mam wrażenie, że oni wszyscy mówią po chińsku, co może być niepokojące w kontekście zbliżającej się matury (do której według wspomnianej już tablicy w mojej szkole pozostało: 215 dni)

U Was też tak zimno dzisiaj? Brr.

Miłego popołudnia Żbiki ;*

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:46   #3856
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dlaczego dopiero w środę?
Bo wróciłam o 23 padnięta z jazd... tylko wpadłam zobaczyć jak Marta i lulu
Cytat:
co za model

telefon już skądś skombinowałaś ?
Toyota Corolla 1.4 w dieslu, 2005 5-drzwiowy srebrny metallic cudo, prawda?
Od Martyny :-- ale zapomniałam napisać do Ciebie

Nie mów, że się czujesz jak ciota za drugim razem się uda idę na egzaminacyjny znaleźć Twoją relację
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja też ! moich rodziców kiedyś odwieźli do domu kabaryną z imprezy bo akurat znajomy policjant, to im taksę zrobił za darmo
ciekawa jestem min sąsiadów

a ja właśnie tylko zeznawałam...
Po mojego ojca kiedyś przyjechali tylko się nie śmiać - "inwentarz" uciekł i ktoś z sąsiedniej miejscowości zadzwonił na policję. A że u nas jest taki dziennikarz z Dziennika Łódzkiego i wszystko bierze z policji, tzn informacje, o czym ma pisać, to jeszcze tata był w gazecie opisany
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14509331] jo tam wygrało az 8 osob kazdy dostnie jakos 4,7 mln bo kumulacja nie wyniosła 40 mln tylko 37-38 czy jakos tak ;D juz sprawdziłam na stronie. [/QUOTE]
Do tego im podatek zabiorą, to z 3,5 dostaną
Cytat:
U mnie są "poprawiny" w niedzielę
Cytat:
u mnie 350zł jak się idzie samemu, ew. z innym maturzystą od nas ze szkoły (wtedy płaci każdy na siebie 350zł..) a jak z os. tow. z poza szkoły to 500 ;]
i w tym oprócz fotografa, kamerzysty, są zdj. do świadectwa, wycieczka do Częstochowy przed maturą kwiaty na zak. roku, piciu dla nas na maturę i prezent dla szkoły...
Na początku przeczytałam, że na studniówkę i miałam się zapytać, czy macie wódkę w cenie

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-30 o 15:47
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:46   #3857
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
danke

ech no i nie będzie rekordowej kumulacji... ((

hotel Sobieski? ten taki kolorowy? ;D

niestety nie naturalny a farba to Wellaton - Gorzka Czekolada

miałam mieć spr. z niemca, ale przełożony na piątek xD ale sorka miała ze sobą spr. nasze i ktoś podpatrzył i były te co nam kolega dał z korków ;D
a jutro kartkówka z WOSu i histy ;/ WOSu niestety trzeba się nauczyć, a z hist. ściągi...
jeszcze muszę skończyć pisać wypr. na polski, przeczytać z biologii temat, a o 17. mam korki z ang. i chole.rnie nie chce mi się iść ;]

aaa ;D byłam na tej policji ;D już pominę to jakie tam warunki panują ;D zatrzymane w latach 70tych z tym, że mają komputery...
okazało się, że na wezwaniu był błąd i chodziło o tą okulistkę, u której byłam.. byłam u niej tylko raz, a w karcie mam wpisane dwie wizyty... ;] po podobno lekarze dopisują sobie pacjentów, bo dostają za to kasę z NFZ ;] no i powiedziałam co i jak, spisała moje zeznania.. i tu padam ;D mówię Wam, ci ludzie chyba ledwo podstawówkę skończyli... pani chyba nie wie co to znaki interpunkcyjne, bo wszystko pisane ciągiem.. stylistyka to jedna wielka porażka... jak czytałam zeznanie to myślałam, że pęknę.. tak mi się śmiać chciało
dobrze, że na komputerze pani pisała, chyba na wordzie to nie było błędów ortogr.
czyli cena nie tylko u mnie z kosmosu :/
tak, ten kolorowy xD
za nauczycieli to wiadomo, z tym, że to już w cenie

kupujecie piciu na mature? ale fajnie... a ja nie wiem, czy my możemy mieć picie w ogóle to ja przez 170 minut np. to się posi.kam

mi też by sie nie chcialo mam lenia dziś i o

haha, to nieźle z tym zeznaniem
Stary 2009-09-30, 15:50   #3858
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:

wa.lic polinistke

100 zł od osoby ?

to ile Ty placisz za wszystko?

ja o studniowce nic nie wiem jeszcze.
Stary 2009-09-30, 15:50   #3859
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
kupujecie piciu na mature? ale fajnie... a ja nie wiem, czy my możemy mieć picie w ogóle to ja przez 170 minut np. to się posi.kam
U mnie chyba jest. Zresztą ja jeszcze nic nie wiem mama pojechała na wywiadówkę (pierw godzinę lamentowała, że nie ma w co się ubrać i w niedzielę jedziemy na zakupy ), to może się czegoś konkretniejszego dowie

Stary 2009-09-30, 15:53   #3860
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

--
Im dłużej chodzę do szkoły, tym bardziej mam wrażenie, że oni wszyscy mówią po chińsku, co może być niepokojące w kontekście zbliżającej się matury (do której według wspomnianej już tablicy w mojej szkole pozostało: 215 dni)

Miłego popołudnia Żbiki ;*
też mam takie wrażenie cóż. niestety dziś na biologii szczególnie
jeszcze sie smieje z tego, ale chyba płakac powinnam

lodówka dziś okropna

JUSTYYYNAAA wlasnie o Tobie myślałam

ale juz Cie nie lubie bo do mnie nie napisałaś

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Bo wróciłam o 23 padnięta z jazd... tylko wpadłam zobaczyć jak Marta i lulu

Toyota Corolla 1.4 w dieslu, 2005 5-drzwiowy srebrny metallic cudo, prawda?
Od Martyny :-- ale zapomniałam napisać do Ciebie

Nie mów, że się czujesz jak ciota za drugim razem się uda idę na egzaminacyjny znaleźć Twoją relację

Po mojego ojca kiedyś przyjechali tylko się nie śmiać - "inwentarz" uciekł i ktoś z sąsiedniej miejscowości zadzwonił na policję. A że u nas jest taki dziennikarz z Dziennika Łódzkiego i wszystko bierze z policji, tzn informacje, o czym ma pisać, to jeszcze tata był w gazecie opisany

Do tego im podatek zabiorą, to z 3,5 dostaną

U mnie są "poprawiny" w niedzielę

Na początku przeczytałam, że na studniówkę i miałam się zapytać, czy macie wódkę w cenie
tez ostatnio wrocilam pozno z jazd :| tyle ze o 22:30

ej, drogie to Twoje marzenie jak ta taką kase to wolałąbym peugeota 206cc

haha, masz sławnego tatę

to ja poproszę te marne 3,5

a u mnie nie ma poprawin (napisalam poprawnic ) i 2 studniówek

też tak na początku przeczytałam
Stary 2009-09-30, 15:53   #3861
mtynai
Zakorzenienie

nie pocytowalo mi się wszystko
ktoś pytał jakie perfumy chcę.
gucci II eau de parfum.

Cytat:

o ty zbikaczku! i kupisz sobie perfumy wreszcie! a mi dołozysz do moich ?
a na jakie chcesz, jak śmierdziuchy to nie dołożę

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]
rzucam szkole.
[/QUOTE]

ja też, ja też !

Cytat:
ocena oceną a Twoja wiedza Twoją wiedza! i to jest wazniejsze!
w dup.ie z polonistką, która mowi jedno, robi drugie... po prostu wazne ze uczac sie w domu to czego sie nauczylas masz w glowie.
a ocena dobra nie moze byc, jesli robi ta baba cos takiego

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

dokładnie, ocena nie jest ważna.

muszę poznać Twojego kota

Cytat:
no własnie

chyba dżołk

dobrze że nie idę
to nie rozumiem czemu tak przeżywasz jak nie idziesz
ale aż 100zł / os wzrasta koszt bo nauczyciele idą z os tow?
ilu macie tych nauczycieli? 100?
czy na 20 osób studniówkę robicie?

u nas to normalne, ze zaprasza się nauczycieli (wszystkich ze szkoły, nie tylko tych, co nas uczą) + personel + ich osoby tow.

Cytat:

100 zł od osoby ?

ja najchętniej zrobiłabym tą studniówkę w Hotelu w Rynie.
ale 400zł / para + dojazd

z innego LO robią studniówkę w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach.
Płacą 320zł/parę + dojazd.

a my robimy w Hotelu Mrongovia Mercure. około 300zł/parę, z orkiestrą, kamerzystą, fotografem i dojazdem.

ale plus taki,że kamerzysta i fotograf wezmą od nas kasę tylko za płyty

Cytat:

myślałam, ze się będziesz przebierać w trakcie

dzisiaj znowu lekcja ze zje.baną panią praktykantką.

zaraz przekopiuję rozmowę z kolegą.
bo znowu się mu żaliłam

Ja 14:42:46
na religii..znowu praktykantka..i znowu ogien ( slowa Andrzeja po tym jak wyszlismy z klasy :"uslyszałem tylko Twoje pierwsze zdanie..i mysle : Iwa*******cz sie odezwała, znowu bedzie ogien.."
Ja 14:48:28
normalnie nie moglam powstrzymac smiechu
Ja 14:48:46
najpierw spoko,zczela dobrze, o ubostwie.. i mowi,mowi..i pyta jakie mamy zdanie, czy trzeba pomagac ubogim
Ja 14:48:51
no to oczywiscie ja sie odezwalam
YYY 14:49:15
no bo jakże inaczej
Ja 14:49:47
i mowie,ze zalezy z jakiego powodu są ubodzy..czy dlatego,ze są niepelnosprawni, nie moga pracowac, nikt im nie chce dac zatrudnienia itd..czy dlatego,ze im się nie chce i wolą żerować na innych.. bo jesli nie moga pracowac to sie powinno pomagac, ale jesli ktos nie pracuje bo mu sie nie chce i liczy na kogos innego..to sie nie powinno
Ja 14:50:18
a ona zawaliła :"pewien ksiadz powiedzial,ze ludziom powinno sie pomagac bez wzgledu na przyczyne ubostwa..powinno im sie dawac pieniadze nawet jesli chcą za nie kupic alkohol"
Ja 14:51:01
a ja mowie,ze chyba ksiądz nigdy nie musial ciezko pracowac..bo ja bym nie miala sumienia dac jakiemus zalanemu w trupa facetowi 5zł,zeby poszedl i jeszcze kupil wino i dalej chlał
Ja 14:51:28
nie mialabym sumienia dac pieniedzy,na ktore moi rodzice bądź ja ciezko pracowali.
Ja 14:51:35
a ona dalej z tym ksiedzem
Ja 14:51:53
a ja takim podniesionym glosem mowie :"ale ja sie z tym nie zgadzam, czy trudno zrozumiec?"
Ja 14:51:56
to sie zamknela
Ja 14:52:20
rozdala nam pisma swiete, kazala znaleźć jakies tam fragmenty (trzy pisma na cala klase)
Ja 14:52:38
no i R. czyta, nikt nie zrozumial co tam zafaflunił;d to jeszcze raz czytał
Ja 14:52:45
i ona sie pyta o co chodzi w tym fragmencie
Ja 14:53:12
(jasno powiedziane,ze nie powinno sie uzywac przemocy przeciwko cudzoziemcom, kobietom i dzieciom)
Ja 14:53:15
wiec sie nikt nie odzywa
Ja 14:53:30
to ona do Patrycji mowi,zeby przeczytala kolejny fragment, znowu pytanie "o co chodzi?"
Ja 14:53:39
znowu jasno powiedziane,ze trzeba przestrzegać przykazan
Ja 14:53:43
wiec znowu sie nikt nie odzywa
Ja 14:53:50
a ta sie opluła, krzyczy,zeby kartki wyciagac
Ja 14:54:21
a ja mowie :"i chce nas pani ukarac za to,ze nie rozumiemy pisma sw? albo pokazac,ze jest pani mądrzejsza? wszyscy wiemy,ze przeciez jest pani mądrzejsza bo pani studiuje teologie"
Ja 14:54:31
a ona tam cos piep.rzy,ze to nie jest kara, blablabla
Ja 14:54:34
i podaje pytania
Ja 14:54:39
gr1, gr 2..
Ja 14:54:42
i ja bylam gr 1;d
Ja 14:54:49
i ona mowi :"czym Dawid pokonal Goliata?"
Ja 14:55:01
a ja piszę :"1. Daaaaj kamienia"
Ja 14:55:06
Gośka juz tam lezy
Ja 14:55:17
pozniej pytanie dla 2gr. cos o jakiejs wiosce..w sensie, że ktoś tam spotkał kogoś na drodze do jakiejś wioski i co to była za wioska
Ja 14:55:23
pozniej.. jak zginal sw. szczepan
Ja 14:55:34
albo kto siedzial na drzewie i podglądal kogos tam ;| (na głos odpowiadam, ze to pewnie sw. szczepan)
Ja 14:55:42
albo..ktory psalm jest najdluzszy
Ja 14:55:44
xDDDDDDD
Ja 14:56:05
potem jakimis pytaniami..np. kim z zawodu byl św. Paweł.
Ja 14:56:11
albo inne takie tego typu
Ja 14:56:29
ja mowie do niej :"skad pani wie czy ja kiedykolwiek przeczytalam pismo swiete? skad pani wie czy ja w ogole jestem wierząca?"
Ja 14:56:39
ona cos tam,ze kazdy katolik powinien przeczytac pismo swiete
Ja 14:56:47
a ja mowie,ze nie czytalam
Ja 14:56:54
a ona,ze chodze do kosciola to slucham ewangelii
Ja 14:57:01
mowie,ze nie chodze do kosciola .
Ja 14:57:24
a ona cos tam dalej brnie w to,ze trzeba znac te wszystkie szczegoly
Ja 14:58:02
moja G. jest kościołowa, co drugi dzien w kosciele, pismo swiete 50 razy przeczytala, psalmy spiewa na kazdej mszy, a nie wiedziala 4/5 z tych wszystkich pytan. ja moze znalam odpowiedz na 5 z 20.
Ja 14:58:29
cala klasa oddala puste kartki
Ja 14:59:32
jak wychodze z tej religii z tą babą to normalnie mam taką agresję;d ze bym wszystkim nawytykala;d

wybaczcie, ze takie długie, ale i tak nie opisałam wszystkiego

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:55   #3862
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
to ile Ty placisz za wszystko?

ja o studniowce nic nie wiem jeszcze.
pisałam przed chwilą - coś ok 300 zł od osoby. 350 chyba. 250 za os tow

Cytat:
U mnie chyba jest. Zresztą ja jeszcze nic nie wiem mama pojechała na wywiadówkę (pierw godzinę lamentowała, że nie ma w co się ubrać i w niedzielę jedziemy na zakupy ), to może się czegoś konkretniejszego dowie
u mnie nic nie mowili o tym wiec tez nic nie wiem
Stary 2009-09-30, 15:57   #3863
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
A cóż to?

A bo ja wiem

Tak, a mieliśmy wf na dworze

______
Idę do lekcji
Angielski, matma, wos i polak.

A wieczorem bioo jeszcze.
Stary 2009-09-30, 16:00   #3864
blue_apple
Zakorzenienie

Martyna balagam Cie opisz coś jeszcze

co za baba. mysli ze jest najmądrzejsza i ze w ogole zjadla rozumy wszystkie.

ja sie dzis wykłócalam z baba od franca, ale mniejsza wkurzyla mnie.
Stary 2009-09-30, 16:00   #3865
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
JUSTYYYNAAA wlasnie o Tobie myślałam

ale juz Cie nie lubie bo do mnie nie napisałaś

ej, drogie to Twoje marzenie jak ta taką kasę to wolałabym peugeota 206cc
to już piszę

Ale... to nie tylko marzenie ale realny samochód, który za 2-3 tygodnie będzie zarejestrowany na mamę i na mnie
Też mi się peugeoty podobają, ze względu na cenę, ale tata: "nie kupimy francuskiego auta"
Cytat:
u mnie nic nie mowili o tym wiec tez nic nie wiem
Ja nawet nie wiem, po ile płacimy

Martyna - ta praktykantka nie ma z Tobą łatwo

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-30 o 16:01
Stary 2009-09-30, 16:02   #3866
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
A bo ja wiem

______
Idę do lekcji
Angielski, matma, wos i polak.

A wieczorem bioo jeszcze.
ahahah

o matko wf na dworze?! ja bym zabiła babę
nie sorry, ja bym nie wyszla po prostu

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
to już pisze
Ale... to nie tylko marzenie ale realny samochód, który za 2-3 tygodnie będzie zarejestrowany na mamę i na mnie

Ja nawet nie wiem, po ile płacimy

Martyna - ta praktykantka nie ma z Tobą łatwo

o kurczaki fajnei mieć własne autko EDIT: dobrze tylko wczesniej zdac prawko
ale to takie wasze wspolne bedzie?

za mature po ile placicie czy za co ? tzn. za picie na maturze
Stary 2009-09-30, 16:04   #3867
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
nie mamy, ale nie ma u nas problemu z wniesiem czegoś ;D

Cytat:

mi też by sie nie chcialo mam lenia dziś i o
taaa butelka wody na każdy egz. ;D tylko nie wiem czy to nie po skończeniu egz dają ;P i chyba jakiś batonik ale to nie mam pewności ;P

ja lenia mam od 1.września -.-
trzeba się jakoś wziąć za siebie ;]
Stary 2009-09-30, 16:04   #3868
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

o kurczaki fajnei mieć własne autko EDIT: dobrze tylko wczesniej zdac prawko
ale to takie wasze wspolne bedzie?

za mature po ile placicie czy za co ? tzn. za picie na maturze
U mnie też dzisiaj poszły... Ja jeszcze mam zwolnienie lekarskie. Ale w piątek zaliczamy 400 m

i właśnie tu jest problem, żeby zdać
Moje ale ja jeszcze nie jestem pełnoletnia, a mama i tak dlatego, że ma maksymalną zniżkę na ubezpieczenie

Za studniówkę Cieciu

Stary 2009-09-30, 16:06   #3869
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
dzisiaj znowu lekcja ze zje.baną panią praktykantką.

zaraz przekopiuję rozmowę z kolegą.
bo znowu się mu żaliłam
Co za kobieta Współczuję, że musicie się z nią męczyć.

Cytat:
A bo ja wiem

Nie ma to jak inwencja twórcza

O matko, chyba bym zamarzła. Strasznie mi było zimno jak wracałam ze szkoły, a miałam kurtkę, a co dopiero na wfie w stroju

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:08   #3870
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ahahah

Na szczęście ciepło było w miarę.

Dobra, spadam już ;*

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości