|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
ja Ciebie też;* też tak zrobię, jeszcze raz się przejdę i może coś się znajdzie. ![]() tym egzaminem to ty się nie przejmuj. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14505944] posiedziałysmy sobie chwile z kolezankami w kawiarni , takie małe pozegnanie bo jedna z kumpelek jedzie jutro do akademika, na studia ,takze![]() i w ogole pojechałysmy na orlen na hot-dogi i trzeba było czekac chwile na nie. i koles ktory nas obsługiwał mowi ze trzeba chwile poczekac az parowki dojda [/QUOTE] "Głodnemu chleb na myśli" (żaaartuję) ![]() Cytat:
Cytat:
cześć dziewczyny ![]() jakiś denny ten dzień. Głowa mnie cały czas boli. Wzięłam już jakąś tabl. i czekam aż mi minie. Jednak pani W. zrobiła spr. z histy. Udało mi się ściągnąć z podr. nadal czekam aż do mnie zadzwonią z biura i powiedzą mi termin, zaczyna mnie to irytować. Czekam do jutro i do nich zadzwonię sama.
|
|
#3842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, ale to az 100 zl drozej od glowy na pewno to nie plota ze nauczyciele chca z osobami tow. isc?jakas paranoja ![]() a Ty czemu nie idziesz ?---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
już się tak nie przejmuję... głupio trochę, ale trudno. wygadałam się dziś i wyryczałam i jakoś lepiej jest. a niestety nie mam kogo innego obwiniac :p zadnego pieszego, nic ![]() ja coraz barziej sie zastanawiam nad kurtką na zimę, zamiast płaszcza bo znaleźć CIEPLY plaszcz tu nie lada sztuka ![]() głowa pewnie ze zmęczenia mnie na pocz. roku chyba bolała od szyii, poszłam do takiego pana co mi nastawił i już mnie nie boli ![]() a do tego biura to dawno bym już zadzwoniła ![]() ładnie to tak ściagać? :| ![]() |
||
|
|
|
#3843 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko to jest takie mega wkurzajace;] i jeszcze siedzimy z kolezankami w parku i patrzymy idzie ta polonistka bo kurde na wagarach byłysmy wtedy;] ale w dupie to mam .Cytat:
u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie
|
||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582]masz racje
tylko to jest takie mega wkurzajace;] i jeszcze siedzimy z kolezankami w parku i patrzymy idzie ta polonistka bo kurde na wagarach byłysmy wtedy;] ale w dupie to mam .aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie [/QUOTE]no wkurzające niestety :/ tak jakby Twoja nauka była niedoceniona. w sumie nawet nie masz mozliwosci dostac dobrej oceny, no bo jak, skoro nie wiesz nawet z czego bedzie sprawdzian? wa.lic polinistke ![]() 100 zł od osoby ?Boże, czemu ja mieszkam w Warszawie i ten Sobieski (w tej chwili licza chyba najwięcej za studniówkę :/ z roku na rok bardzo drożeje) to tradycja szkolna? u mnie 100 zł jest za fotografa, kamerzystę, płytkę ze zdjęciami i te inne pierdoły :/ |
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dźbule Pasiaste
![]() ;***** Cytat:
I wcale tak dużo osób za 1 nie zdaje . Większość moich znajomych za 2 właśnie. Gdzie ono tam cudne, dziewczyny się podnieciły za bardzo Masz nk ? To ci profil podeślę, a jak nie masz to linka na pw. ![]() Mnie stres mobilizuje, ale taki nie za duży. Np. na sprawdzianie jak mam stresa to mi się wszystko przypomina. Ale przy odpowiedzi na odwrót. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]to namowiły mnie skutecznie na wagary ale nie załuje.rzucam szkole. ; [/QUOTE]Ja z Tobą. Dostałam 3+ z analizy fragmentu Miłosierdzie Gminy. Całe 70%. Pani z tekstem 'po wstawieniu 17 jedynek nareszcie jakaś sensowna praca' ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582] aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie [/QUOTE]U mnie koło 200 od osoby. Cytat:
+ 2 sukienki, 2 pary butów i inne pierdoły jak fryzjer
|
||
|
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i po co mam płacić iść i siedzieć ? ![]() no nauczyciele nam powiedzieli że życzą sobie iść z osob tow a w lokalu powiedzieli że skoro tak to każdy ma dopłacić po 100 zł więcej. coraz więcej osob się wycofuje... za te pieniadze mozna jechać na 5 dni w góry na sylwestra... a jeśli oni chcą to niech za os towarzysz sami zapłacą... [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582] aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie [/QUOTE]![]() ile ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
ja też chce Twoje nk ![]() ![]() po co Ci dwie sukienki, i dwie pary butów na studniówke, Ty modelka ?
|
|
|
#3847 | |
|
Raczkowanie
|
KaasiaaK piękny kolor włosów. Naturalny? Jak nie, to ja chcę się dowiedzieć co to za farba
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]to namowiły mnie skutecznie na wagary ale nie załuje.rzucam szkole. ![]() wkurzona znowu jestem bo kurdeee mialam dzisiaj spr z polskiego z młodej Polski i kur.... polonistka podała nam na lekcji wszystko co ma byc na spr , definicje , poeci , no i to czego mamy sie spodziewac mniej wiecej, itp itd a tu dostałam kartke do reke i pojecia ktore pierwszy raz widze i w ogole ich nie kojarze ani nic. Ehh u nas tak jest na matmie... Na lekcjach robimy zadania takie podstawowe z wykorzystaniem wzorów, a na klasówce daje jakieś z kosmosu... Nawet nie chodzi o to, że nie wiemy jak to zrobić, ale po prostu są nie do policzenia - jakieś pierwiastki z mega długich liczb. Cytat:
U nas będzie taki pogrom jak sprawdzi klasówki z matmy.________________________ Jestem tak zła, potwornie zła i jeszcze bardziej. Matma. Kurna. 6 zadań "TRÓJKĄTY I CZWOROKĄTY" w tytule. Pierwsze zadanie z wykorzystaniem wzoru, którego nigdy nie używaliśmy na lekcji (przy czym na lekcji zawsze jest tekst: wy nie musicie umieć wzorów, to wszystko jest w tablicach matematycznych, a na klasówce mieć nie można >.<!). Drugie i trzecie było znośne, jeśli pominie się pierwiastki w wynikach. W czwartym pomyliłam wzór , a piąte było uwaga... o okręgu i cięciwie. No myślałam, że zdzielę czymś co mam podręką tą kobietę. Wrr. Ostatnie zadanie było "na 6". Huk, że za 5 pkt, a klasówka na 15...Za to niemiecki dobrze mi poszedł, chyba bezbłędnie wszystko napisałam. Chłopakom dałyśmy karykatury w antyramach i po czekoladzie Chyba źle to nie wyszło.Eh... dziś randka z chemią, geografią, niemieckim, polskim i matmą. Taaak się cieszę... NOT Miłego
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 100 zl jakos Beata - wstawiłam dla Ciebie ten o tym motywie milosci
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo u mnie w szkole są 2 dni studniówki. W tej samej przecież nie pójdę
|
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, ze stresem tak to jest, jak mogę sie stresowac w samotności ( ) - sprawdziany czy cos, to ok, byle nie za bardzo, byle nie zestresowac sie bo czegos nie umiem - wtedy to juz wszystkiego zapomne. ale jesli mam sie stresowac przy kims, bo ktos mnie ocenia w oczy, to juz gorzej.brawo za 3+ ![]() czyli 200 plus jescze 100? u mnie podobnie, ale juz nie pamiętam. wiem, że razem za parę 600 zł. dobrze ze mam partnera w szkole.chcesz miec do zabawy inna kreację niz na poloneza ?moze buty uda sie te same :PCytat:
to niech nauczyciele spierterereere. i nie dziwie sie ze sie wycofuje wiecej osob. w koncu sie okaze, ze sie wycofie tyle ze 100zł wiecej nie bedzie, a z 200 i wtedy to juz nikt praktycznie nie pojdzie ![]() ja w ogole nie rozumiem jak mogli sobie zazyczyc os tow :| chamstwo jak dla mnie. i bezczelność. |
||
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie studniówki ? ![]() padłam . ![]() a czemu tak jest że dwie ![]() u mnie jedna i jest problem
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech. dobrze ze niemiecki chociaz dobrze poszedl [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515959]no własnie. ! ale byłam poirytowana jak wyszłam z klasy ;/ ![]() 100 zl jakos Beata - wstawiłam dla Ciebie ten o tym motywie milosci [/QUOTE]ach notak, wy w szkole a ze dorzuca kase ci bogatsi to : o Cytat:
no coś Ty :p ? ale jajca.
|
||
|
|
|
#3853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale wczoraj był sprawdzian z geometrii i takie zadania dowaliła, że masakra. Na lekcji takich przykładów nie robiliśmy, z 3 jakoś wybrnęłam z 4 był problem. Doszłam do jakiejś dziwnej postaci. Może jakieś cząstkowe punkty za to będą. Dostałam dziś kartkę z postcrossingu ![]() A 2, które wysłałam gdzieś zaginęły . I noszę wypisane do Kamili i Justyny ale ciągle nie po drodze mi na pocztę ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Tak, z 300 wyjdzie za mnie samą. No i jeszcze spódnica i koszula na poloneza do tego. Cytat:
A w pon pewnie picie w barze jakimś |
|||
|
|
|
#3854 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14509331]
to juz wiem , bardzo ładna tunika ![]() jo tam wygrało az 8 osob ![]() ![]() [/QUOTE] danke ![]() ech no i nie będzie rekordowej kumulacji... ((Cytat:
i w tym oprócz fotografa, kamerzysty, są zdj. do świadectwa, wycieczka do Częstochowy przed maturą kwiaty na zak. roku, piciu dla nas na maturę i prezent dla szkoły... no i of kors płacimy za nauczycieli -.- Cytat:
Cytat:
a farba to Wellaton - Gorzka Czekolada miałam mieć spr. z niemca, ale przełożony na piątek xD ale sorka miała ze sobą spr. nasze i ktoś podpatrzył i były te co nam kolega dał z korków ;D a jutro kartkówka z WOSu i histy ;/ WOSu niestety trzeba się nauczyć, a z hist. ściągi... jeszcze muszę skończyć pisać wypr. na polski, przeczytać z biologii temat, a o 17. mam korki z ang. i chole.rnie nie chce mi się iść ;] aaa ;D byłam na tej policji ;D już pominę to jakie tam warunki panują ;D zatrzymane w latach 70tych okazało się, że na wezwaniu był błąd i chodziło o tą okulistkę, u której byłam.. byłam u niej tylko raz, a w karcie mam wpisane dwie wizyty... ;] po podobno lekarze dopisują sobie pacjentów, bo dostają za to kasę z NFZ ;] no i powiedziałam co i jak, spisała moje zeznania.. i tu padam ;D mówię Wam, ci ludzie chyba ledwo podstawówkę skończyli... pani chyba nie wie co to znaki interpunkcyjne, bo wszystko pisane ciągiem.. stylistyka to jedna wielka porażka... jak czytałam zeznanie to myślałam, że pęknę.. tak mi się śmiać chciało ![]() dobrze, że na komputerze pani pisała, chyba na wordzie to nie było błędów ortogr.
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-30 o 15:31 |
|||
|
|
|
#3855 | ||
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładna ta tunika
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też ![]() A cóż to? ![]() -- Im dłużej chodzę do szkoły, tym bardziej mam wrażenie, że oni wszyscy mówią po chińsku, co może być niepokojące w kontekście zbliżającej się matury (do której według wspomnianej już tablicy w mojej szkole pozostało: 215 dni) ![]() U Was też tak zimno dzisiaj? Brr. Miłego popołudnia Żbiki ;*
|
|
#3856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo wróciłam o 23 padnięta z jazd... tylko wpadłam zobaczyć jak Marta i lulu
![]() Toyota Corolla 1.4 w dieslu, 2005 5-drzwiowy srebrny metallic cudo, prawda? Od Martyny :-- ale zapomniałam napisać do Ciebie ![]() Nie mów, że się czujesz jak ciota za drugim razem się uda idę na egzaminacyjny znaleźć Twoją relację ![]() Cytat:
tylko się nie śmiać - "inwentarz" uciekł i ktoś z sąsiedniej miejscowości zadzwonił na policję. A że u nas jest taki dziennikarz z Dziennika Łódzkiego i wszystko bierze z policji, tzn informacje, o czym ma pisać, to jeszcze tata był w gazecie opisany ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14509331] jo tam wygrało az 8 osob ![]() [/QUOTE]Do tego im podatek zabiorą, to z 3,5 dostaną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-30 o 15:47 |
|||
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ten kolorowy xDza nauczycieli to wiadomo, z tym, że to już w cenie ![]() kupujecie piciu na mature? ale fajnie... a ja nie wiem, czy my możemy mieć picie w ogóle to ja przez 170 minut np. to się posi.kam ![]() mi też by sie nie chcialo mam lenia dziś i o ![]() haha, to nieźle z tym zeznaniem
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja o studniowce nic nie wiem jeszcze.
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama pojechała na wywiadówkę (pierw godzinę lamentowała, że nie ma w co się ubrać i w niedzielę jedziemy na zakupy ), to może się czegoś konkretniejszego dowie
|
|
|
|
|
#3860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż. niestety dziś na biologii szczególnie jeszcze sie smieje z tego, ale chyba płakac powinnam ![]() lodówka dziś okropna ![]() JUSTYYYNAAA wlasnie o Tobie myślałam ![]() ![]() ale juz Cie nie lubie bo do mnie nie napisałaś ![]() Cytat:
![]() ej, drogie to Twoje marzenie jak ta taką kase to wolałąbym peugeota 206cc ![]() haha, masz sławnego tatę to ja poproszę te marne 3,5 ![]() a u mnie nie ma poprawin (napisalam poprawnic też tak na początku przeczytałam |
||
|
|
|
#3861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie pocytowalo mi się wszystko
ktoś pytał jakie perfumy chcę. gucci II eau de parfum. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213] rzucam szkole. [/QUOTE] ja też, ja też ! Cytat:
muszę poznać Twojego kota ![]() Cytat:
![]() ale aż 100zł / os wzrasta koszt bo nauczyciele idą z os tow? ilu macie tych nauczycieli? 100? czy na 20 osób studniówkę robicie? ![]() u nas to normalne, ze zaprasza się nauczycieli (wszystkich ze szkoły, nie tylko tych, co nas uczą) + personel + ich osoby tow. Cytat:
![]() ale 400zł / para + dojazd ![]() z innego LO robią studniówkę w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach. Płacą 320zł/parę + dojazd. a my robimy w Hotelu Mrongovia Mercure. około 300zł/parę, z orkiestrą, kamerzystą, fotografem i dojazdem. ale plus taki,że kamerzysta i fotograf wezmą od nas kasę tylko za płyty ![]() myślałam, ze się będziesz przebierać w trakcie dzisiaj znowu lekcja ze zje.baną panią praktykantką. zaraz przekopiuję rozmowę z kolegą. bo znowu się mu żaliłam ![]() Ja 14:42:46 na religii..znowu praktykantka..i znowu ogien ( slowa Andrzeja po tym jak wyszlismy z klasy :"uslyszałem tylko Twoje pierwsze zdanie..i mysle : Iwa*******cz sie odezwała, znowu bedzie ogien.." Ja 14:48:28 normalnie nie moglam powstrzymac smiechu Ja 14:48:46 najpierw spoko,zczela dobrze, o ubostwie.. i mowi,mowi..i pyta jakie mamy zdanie, czy trzeba pomagac ubogim Ja 14:48:51 no to oczywiscie ja sie odezwalam YYY 14:49:15 no bo jakże inaczej ![]() Ja 14:49:47 i mowie,ze zalezy z jakiego powodu są ubodzy..czy dlatego,ze są niepelnosprawni, nie moga pracowac, nikt im nie chce dac zatrudnienia itd..czy dlatego,ze im się nie chce i wolą żerować na innych.. bo jesli nie moga pracowac to sie powinno pomagac, ale jesli ktos nie pracuje bo mu sie nie chce i liczy na kogos innego..to sie nie powinno Ja 14:50:18 a ona zawaliła :"pewien ksiadz powiedzial,ze ludziom powinno sie pomagac bez wzgledu na przyczyne ubostwa..powinno im sie dawac pieniadze nawet jesli chcą za nie kupic alkohol" Ja 14:51:01 a ja mowie,ze chyba ksiądz nigdy nie musial ciezko pracowac..bo ja bym nie miala sumienia dac jakiemus zalanemu w trupa facetowi 5zł,zeby poszedl i jeszcze kupil wino i dalej chlał Ja 14:51:28 nie mialabym sumienia dac pieniedzy,na ktore moi rodzice bądź ja ciezko pracowali. Ja 14:51:35 a ona dalej z tym ksiedzem Ja 14:51:53 a ja takim podniesionym glosem mowie :"ale ja sie z tym nie zgadzam, czy trudno zrozumiec?" Ja 14:51:56 to sie zamknela Ja 14:52:20 rozdala nam pisma swiete, kazala znaleźć jakies tam fragmenty (trzy pisma na cala klase) Ja 14:52:38 no i R. czyta, nikt nie zrozumial co tam zafaflunił;d to jeszcze raz czytał Ja 14:52:45 i ona sie pyta o co chodzi w tym fragmencie Ja 14:53:12 (jasno powiedziane,ze nie powinno sie uzywac przemocy przeciwko cudzoziemcom, kobietom i dzieciom) Ja 14:53:15 wiec sie nikt nie odzywa Ja 14:53:30 to ona do Patrycji mowi,zeby przeczytala kolejny fragment, znowu pytanie "o co chodzi?" Ja 14:53:39 znowu jasno powiedziane,ze trzeba przestrzegać przykazan Ja 14:53:43 wiec znowu sie nikt nie odzywa Ja 14:53:50 a ta sie opluła, krzyczy,zeby kartki wyciagac Ja 14:54:21 a ja mowie :"i chce nas pani ukarac za to,ze nie rozumiemy pisma sw? albo pokazac,ze jest pani mądrzejsza? wszyscy wiemy,ze przeciez jest pani mądrzejsza bo pani studiuje teologie" Ja 14:54:31 a ona tam cos piep.rzy,ze to nie jest kara, blablabla Ja 14:54:34 i podaje pytania Ja 14:54:39 gr1, gr 2.. Ja 14:54:42 i ja bylam gr 1;d Ja 14:54:49 i ona mowi :"czym Dawid pokonal Goliata?" Ja 14:55:01 a ja piszę :"1. Daaaaj kamienia" Ja 14:55:06 Gośka juz tam lezy Ja 14:55:17 pozniej pytanie dla 2gr. cos o jakiejs wiosce..w sensie, że ktoś tam spotkał kogoś na drodze do jakiejś wioski i co to była za wioska Ja 14:55:23 pozniej.. jak zginal sw. szczepan Ja 14:55:34 albo kto siedzial na drzewie i podglądal kogos tam ;| (na głos odpowiadam, ze to pewnie sw. szczepan) Ja 14:55:42 albo..ktory psalm jest najdluzszy Ja 14:55:44 xDDDDDDD Ja 14:56:05 potem jakimis pytaniami..np. kim z zawodu byl św. Paweł. Ja 14:56:11 albo inne takie tego typu Ja 14:56:29 ja mowie do niej :"skad pani wie czy ja kiedykolwiek przeczytalam pismo swiete? skad pani wie czy ja w ogole jestem wierząca?" Ja 14:56:39 ona cos tam,ze kazdy katolik powinien przeczytac pismo swiete Ja 14:56:47 a ja mowie,ze nie czytalam Ja 14:56:54 a ona,ze chodze do kosciola to slucham ewangelii Ja 14:57:01 mowie,ze nie chodze do kosciola . Ja 14:57:24 a ona cos tam dalej brnie w to,ze trzeba znac te wszystkie szczegoly Ja 14:58:02 moja G. jest kościołowa, co drugi dzien w kosciele, pismo swiete 50 razy przeczytala, psalmy spiewa na kazdej mszy, a nie wiedziala 4/5 z tych wszystkich pytan. ja moze znalam odpowiedz na 5 z 20. Ja 14:58:29 cala klasa oddala puste kartki Ja 14:59:32 jak wychodze z tej religii z tą babą to normalnie mam taką agresję;d ze bym wszystkim nawytykala;d wybaczcie, ze takie długie, ale i tak nie opisałam wszystkiego
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec tez nic nie wiem
|
||
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja wiem
![]() Tak, a mieliśmy wf na dworze ![]() ______ Idę do lekcji ![]() Angielski, matma, wos i polak. A wieczorem bioo jeszcze. |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna balagam Cie opisz coś jeszcze
co za baba. mysli ze jest najmądrzejsza i ze w ogole zjadla rozumy wszystkie. ja sie dzis wykłócalam z baba od franca, ale mniejsza wkurzyla mnie.
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale... to nie tylko marzenie ale realny samochód, który za 2-3 tygodnie będzie zarejestrowany na mamę i na mnie ![]() Też mi się peugeoty podobają, ze względu na cenę, ale tata: "nie kupimy francuskiego auta" ![]() Ja nawet nie wiem, po ile płacimy ![]() Martyna - ta praktykantka nie ma z Tobą łatwo
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-30 o 16:01 |
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko wf na dworze?! ja bym zabiła babę ![]() nie sorry, ja bym nie wyszla po prostu ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
o kurczaki fajnei mieć własne autko EDIT: dobrze tylko wczesniej zdac prawko ale to takie wasze wspolne bedzie? za mature po ile placicie czy za co |
||
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja lenia mam od 1.września -.- trzeba się jakoś wziąć za siebie ;]
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie tu jest problem, żeby zdać ![]() Moje ale ja jeszcze nie jestem pełnoletnia, a mama i tak dlatego, że ma maksymalną zniżkę na ubezpieczenie ![]() Za studniówkę Cieciu |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję, że musicie się z nią męczyć.![]() O matko, chyba bym zamarzła. Strasznie mi było zimno jak wracałam ze szkoły, a miałam kurtkę, a co dopiero na wfie w stroju
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, spadam już ;* |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

bo jedna z kumpelek jedzie jutro do akademika, na studia ,takze

na pewno to nie plota ze nauczyciele chca z osobami tow. isc?
?
[/QUOTE]

:P
. I noszę wypisane do Kamili i Justyny ale ciągle nie po drodze mi na pocztę 
za drugim razem się uda
bo akurat znajomy policjant, to im taksę zrobił za darmo