|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
![]() Panna Miodowa - oczywiście teksty z 'Lejdis' ![]() *** I nawet płaczę wieczorami już tylko z przyzwyczajenia. Taki mój osobisty rytuał. A pomaga. To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić. Szukam kogoś kto będzie wierny. Chyba kupie sobie psa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cytatowe , opisowe, wariatkowe - Opisy na gg
TisScatteroUnaFoto - A musi się czymś różnić? Dużo jest opisowych na wizazu więc może być i następny . A pozatym tu można dodawać nie tylko opisy ale też wiersze, opisy na Nk, cytaty ... A gdy namaluje sobie na twarzy znak zapytania.? Odpowiesz mi wtedy dlaczego.? -złamałeś mi serce .. -do wesela się zagoi (: Cisza z ciszą wokół. Mam w sobie różne uśmiechy, miliony uśmiechów. Czuję wszystkie bóle naraz i każdy z osobna. W głowie zatrzymał się czas. Chciałabym dotknąć punktu G Twojej twarzy. ał ! za co to? - to bez znaczenia. to już przeszłość. - ale boli nadal! - oo tak. przeszłość często boli. Keeendy , Panna_Miodowa, Hottie - Cudnee Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-10-01 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
możesz zostać na noc... i na zawsze. zostaniesz? Wymyśliła sobie ich ostatni dzień. Był pełen emocji. Sztucznych uśmiechów. Sztywnych uścisków. Skomplikowanie mało-namiętnych pocałunków i braku Tego Czegoś w oczach. odruchowo kiwnęła głową. Wiedziała, że nie będzie potrafiła mu się z przeciwstawić. Wiedział, że ona zawsze mu ulegnie. _____ brak czasu, weny i wgl wszystkiego...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-10-01 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
dla Ciebie wszystko słońce
![]() ehe. ja też go lubie ![]() porozmawiaj ze mną tak, jak nigdy dotąd.
#4235 |
Rozeznanie
|
Gdy dwie kobiety kochają jednego mężczyznę , jedynym dla niego ratunkiem jest ucieczka z trzecią
żyć bez przyjaciół jest jak ziemia bez słońca Kobieta nie słowami mówi prawdę , lecz ciałem Po burzy zawsze słońce przychodzi Największy leń na świecie - zwątpienie Lepsze jedno słowo przed niż dwa po Najlepiej uczyć się golić na cudzej brodzie ![]()
#4236 |
Zadomowienie
|
MOJA. <3
chcę o Tobie wiedzieć więcej, niż powiedzieć możesz mi. wpatrywał się w resztki mleka na dnie swojej miski, jakby poważnie rozważał, czy się w nich nie utopić.
#4237 |
Raczkowanie
|
też coś dodam ;D
Dla Ciebie rzucę każdego, a potem by Cię ośmielić nauczę pić Cię z butelki. Ubiorę zmysłowe majtki z francuskich katalogów, dla Ciebie mogę wyglądać jak te dziewczyny na rogu. ![]() ~~~ I jest magiczna moc, W każdej chwili tej, gdy kończy się noc, I zaczyna się nowy dzień... Świt rozpala mnie, świat upaja mnie, Opowiada miłosną historię <3 ` WsPomNIEń się nie ZapoMIna... ` Nigdy to samo się nie powtórzy... ...To będzie istniało, ale od nowa.! Sweet Dreams or Beautiful Nightmare. ;DD ` Owijam Cię wokół wszystkich moich myśli... ` Niech zatrzyma czas, takich NAS!! Bo byłeś, jesteś i będziesz... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Raczkowanie
|
Panna_Miodowa - A ty Maa ^
![]() _________________________ _ A moje oczy przybierają intensywny kolor wrzosowej tęsknoty. I wiesz... Milość mnie zraniła i poczułam się tak strasznie samotna, czekając na tą nową. Tą jedyną, najlepszą i bezcenną. Wiesz może, ile jeszcze będę musiała czekać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() między nami wiele różnic jest, a podobieństw nie da ukryć się.
#4240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________________ niedopałkami papierosów
mierzę stan mojego lęku świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej. wpatrywał się w resztki mleka na dnie swojej miski, jakby poważnie rozważał, czy się w nich nie utopić Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w jakim jesteśmy uwięzieni. Można bez pewnych osób żyć, z innymi uprawiać seks, a z kimś innym robić tylko naleśniki. Małe, czerwone, bijące tylko dla mnie. Najpiękniejszy prezent jaki w życiu dostałam. I nie obchodzi mnie to, że poprzednia właścicielka nieodpowiednio się nim opiekowała i doprowadziła do paru pęknięć. kroczyć drogą serca i dla ludzi się poświęcać.
![]() |
#4241 |
Rozeznanie
|
A też się udziele :P
Ciężko pozbierać myśli, które bezsilność rozrzuca.. Z sekundy na sekunde, z minuty na minute, z godziny na godzine.. coraz bardziej;* Dla mnie to jak powietrze, potrzebuję Cię wiecznie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
.gdy tańczymy a za oknem prawie świt. <3
![]()
#4243 |
Rozeznanie
|
To w Twoje plecy wbijam palce
I nie chce mi się wcale spać Do Ciebie moje myśli lecą |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
-Ten stan, gdy mnożą się szczęśliwe chwile...
-Uwielbiam, gdy tak pachnie. Szczęściem... -Życie ma niebywale nieziemsko słodki smak, mój ulubiony dziś... -Radośnie... I tak do końca świata i jeden dzień dłużej może być... -To nie bajka... A może jednak?... -W więc taki stan ludzie nazywają szczęściem... ?
![]() |
#4245 |
Konto usunięte
|
oj wy dupy <33
______ urodziłam się po to by umrzeć . |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
;***
Słoneczka ! Dziękuję za wszelkie pochwały.
![]() Buziak dla moich naaaajjjjj ( Wy wiecie o kim myślę ![]() A potem zacznę żonglować śnieżkami w piekle. Rzeczywistość nie zawsze jest tym, czym się wydaje. A na do widzenia puszczasz mi oczko i całujesz w policzek - wiesz, że to lubię. "Często bez powodu zaczyna się śmiać, i wierzy w miłość tak jak w piosenkach, nie myśli o tym, co może się stać."
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
niechciana, zapomniana, sama, odrzucona. wreszcie wolna.
daje z siebie wszystko, jednak to wszystko to wciąż za mało.
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Nie musisz wiedzieć czy wart byłeś, ale powiem Ci,
że Ty musisz mieć kogoś w niebie, kogoś kto nad Tobą czuwa.
#4249 |
Rozeznanie
|
widzę, że następny wątek z opisami powstał. jednak ja zostanę przy tym.
![]() ______________ Następna łza na policzku, już nie liczę ich. teraz widzę, że jesteś co raz dalej mnie trzymam Twoją dłoń, choć nie czuje jej żyć beze mnie naucz się
![]() |
#4250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ty dajesz mi uśmiech każdego dnia.! Dajesz mi wsparcie każdego dnia. Dziękuje trafiłam na Ciebie, teraz będziesz moim aniołkiem stróżem bo my razem, mamy swój zamknięty świat, czujesz?. 'ludzi często nie ma gdy sa potrzebni.' - to Ona, znów pozwoliła mi o o tym zapomnieć.. już zawsze podawać ci rękę, gdy będziesz tego potrzebowała. twoja ręka mnie podnosi. Gdy upadam. Niewidzialna Twoja dłoń pomaga przetrwać każdy dzień z wizażu. _________________ my się już nie znamy skarbie. a poczucie beznadziejności przekracza wszelkie granice. Nie próbuj, rób albo nie rób, nie ma próbowania. Wypijmy kieliszek tak bez okazji.Wylejmy łzy tak bez powodu.Roztańczmy świat dla zabawy.Zakochajmy się dla...nudy. dzisiaj wszystko jest inaczej, raczej nie jest tak jak trzeba, dzisiaj wszystko się *******i. Mało kto z was zdaje sobie sprawę, jak jedna uśmiechnięta emotikona w czyimś opisie może cholernie zaboleć. papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście.
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
czy Wy nie potraficie jednego wątku bez kłótni?
w którymś momencie być może się obejrzę, czy spojrzę okiem w przód o wiele kilometrów w przód, dojrzę, że wszyscy mają już siebie. nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. jeśli najdzie mnie ochota, nie dopnę ostatniego guzika w tak skąpej bluzce i upiję się do cna. nie pogardzę też głośnymi napadami histerii i piciem wina w piaskownicy o piątej piętnaście nad ranem. jeśli tylko będę chciała. konstruuję człowieka gryząc włosy mokre. kiepski z ciebie aktor filmu akcji. kiepska ze mnie maszynka do umierania na wypożyczenie. dla ciebie kroję resztki siebie, rozglądam się poszukując bezpieczeństwa, znajduję je w ramionach i pocałunkach karku i ucha u faceta z dużym okiem, który lubi kiedy patrzę, mówić do mnie lubi. jestem jak martwy liść wciąż pobieram wodę, woda dotyka moich części ciała wtrąca się w moje usta dając podstawę lecz wciąż leżę w zmienionej kolorystyce uczuć, zepsutej chciałabym umrzeć przez ciebie
![]() |
#4252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ________ na świecie są gorsze grzechy niż bycie ponownie szczęśliwą.
gdy bliscy zawodzą... Powiedz mi Boże, powiedz.! Jak zapomnieć... najbardziej brakuje mi twojego milczenia... Bo Ta kobieta nie jedno przeszło.. zobacz mimo wszystko od Ciebie nie odeszła. .
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-10-01 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
Dobra TisScatteroUnaFoto Daruj sobie. A twój uśmiech wciąż przypomina nieziemską słodycz.
Już nie ma ciemnej oprawy oczu,nie pachnie wanilią,nie stara sie wygladac perfekcyjnie.Nie musi.. Pan Kryzys __________________ Hottie, Keendy, Panna Miodowa, Nataala, Leosia69 - <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
musze się zgodzić, ciagle jakies kłótnie nie wiadomo po co, boze juz przestańcie,> Ja sama nie pamiętam wszystkich opisów ktore napisałyście i które sama dodałam. Po co się kłócić, rozrywke sobie sprawiacie tym czy co?
![]() -- Serce zapalone lampką . `Raczej nie życzymy nikomu źle. Raczej nikomu dobrze. Raczej siedzimy na dachach. Bawimy się powietrzem. 'co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali' kompatybilność umysłowa. "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz,a świat stanie się krainą marzeń twych" by dojść do źródła,trzeba płynąć pod prąd. to możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. wykręcony jest ten świat. "Miłość jako nasionko leśne z wiatrem szybko leci, ale gdy drzewem w sercu wyrośnie to chyba tylko razem z sercem wyrwać można."-Henryk Sienkiewicz Czasem płaczę, bo chce mi się płakać ..wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło Brakuje Ci tchu? Ja to wiem, Ja odbieram tlen! 'a tyyy weź się nie wychylylaj' czasem jeszcze muskam ustami powietrze |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() ![]() ___ Macie wszystko, ale ciągle Wam mało. życie grozi śmiercią Tu się dzieje coś dziwnego.. nic się nie zmienia. Niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie. dobre momenty zbieram jak fotografie w mej głowie jak w szafie.
#4256 |
Zadomowienie
|
widzę jeszcze nasze imiona na ścianie. znowu je zamazuję.
#4257 |
Rozeznanie
|
Nawet życie wypychasz watą.
Wierz w to, co widzisz, lapiesz i na czym sie wieszasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
flamastrem obojętności zaznaczę na mapie odległość od ciebie do mnie.
moja miłość stale gubi się na zakrętach. poszukaj w szufladzie mapy, bo ta w sercu już wyblakła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
ona: kocham cię..
on: ... ona: tak, tak masz rację. nie warto sobie psuć tym humoru.. jedno wiem na pewno - nie jestem jedną z tych rozkapryszonych księżniczek z bajek. doprawdy podziwiam moje serce. tak wiele razy zostało zranione, a ono wciąż tętni życiem.
#4260 |
Rozeznanie
|
A co znaczą łzy?
Czy smutek ma sens? A radość powód? intymnie. i like it. wiem, że wybaczysz mi że wszystko przeze mnie (...)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.