|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh dostalam plan zajec i wyobrazcie sobie w piatki siedze do 21 a sob i niedz do 20;((( cos mi sie wydaje ze bede zwiewala z ostatnich wykladow heh a co do nowej chylinskiej to ![]() ![]()
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-10-02 o 10:21 |
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
hehe rozumiem
też mnie czasem denerwuje jak widzę na blogach komentarze pod zdjęciami fajnych dziewczyn, że przydałoby się schudnąć lub, że za grube są a przewaznie jest tak, że są w sam raz więc jak najbardziej rozumiem Twoje oburzenie bo mozna było tak odebrać to co napisałam ![]() ![]() Poison na pewno dobra wyjdzie, ja akurat tego nie robiłam ale inne próbowałam i smaczne było a poza tym jak kocha to wszytsko co zrobione będzie Twoimi rękami będzie ubóstwiał ![]() ![]() ooodeta to całkiem fajnie sobie radzisz, też pracuje własnie w dwóch miejscach na niepełne etaty i bardziej mi się to opłaca i jeszcze urozmaicenie ![]() a w którym regionie mieszkasz?? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- party girl to nie fajnie rozłożone zajęcie, no ale zwiać zawsze można, trzeba sobie jakoś radzić ja mam fajnie bo praktycznie jutro mam tylko 3 godziny ćwiczeń a w niedziele wykład na który oczywiście nie jadę ogólnie u mnie podobno III rok najłatwiejszy więc luzzz
|
|
#4024 |
|
BAN stały
|
party girl jak krecilas swoje clipy to czym je utrwalalas ?? mi skret w ogole nie chce sie trzymac , a rzeczy typu pianki lakiery pasty modelujaace nie uzywam wiec nie mam nic w domu , powiedz mi co utrzyma lok i nie sklei klaczkow ..
nillka mieszkam na poludniu , na zachodnim wybrzezu wloch , nad morzem tyrrenskim , region nazywa sie Costiera amalfitana , miasto Maiori , wyglada to mniej wiecej tak : a no i jakos sobie radze , nawet niezle , mam jeszcze chlopaka ktory mi pomaga wiec lepiej byc nie moze Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-02 o 10:35 |
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do stażu z Tż- słabiutko.. za mna juz 55 miesiąc razem |
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta niczym
szczerze to było tak: najpierw zakręciłam je na wałki ale jak wyszłam z domu to niedługo sie rozprostowały... wiec za drugim razem zakręciłam zwykła metalową lokówką, tylko troche to trwało(z 1,5godz) bo lokówka musiała sie nagrzać, każde pasemko nim zakręciłam troche potrzymałam na tej lokówce żeby efekt był mocniejszy no i tak mi one trzymały(wiadomo rozprostowują sie ale znaaacznie wolniej). Ostatnio zakręciłam je szybciej i też mi sie rozprostowują więc morał jest taki że trzeba długo przytrzymać na lokówce
|
#4027 |
|
BAN stały
|
ja na walki nie probowalam , robilam do tej pory na lokowce .. ale tez sie rozprostowuja , nie calkowicie , zostaje tylko wywinieta koncowka .. no ale prostowac codziennie tez nie bardzo mi sie chce i nie chce ich spalic , a znowu moje wlosy sie wykrecaja .. widzialam w tv reklame lakieru Loreal Elnette (czy jakos tak ) ta z penelope cruz , lakier niby nie skeja , czy ktos uzywal juz tego ??????
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaaakie krajobrazy Przyjeżdzasz w ogole do Polski?Cytat:
Czy upojny to się okaże, bo rodzice mieli wyjść a jednak nie a w mieszkaniu to wiadomo jak jest Spróbuję doprawić ją po swojemu, dodam czosnek i duużo sera żeby w razie czego zakłócić smak Gratulacje stażu, ciekawe czy nam będzie się chcialo liczyć do 55 czy potem to tylko w latach
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta ślicznie tam
![]() ![]() Dziewczyny, ja właśnie chcę zacząć kręcić włosy, bo zawsze miałam wyprostowana albo bardzo leciutko falowana ale podobają mi się takie duże mocne fale i loki, i nie wiem właśnie jaką lokówkę kupić, grubą, cieńką ?? polecacie jakies konkretne??
|
|
#4030 |
|
BAN stały
|
poison pewnie ze przyjezdzam , mam tam przeciez mame
a snieg spada za kazdyjm razem kiedy wracam do pl , naprawde !! zmija 55 ? to gratuluje .. nie klocicie sie ? wiadomo ze na pewbym etapie zwiazku nie wszzystko jest takie kolorowe jak na poczatku .. ja z moim , ja z moim jestem ok 30 miesiecy wlasnie policzylam ale od pewnego czasu wszystko sie wali .jestem tym znudzona i zniecheconanillka jesli masz dlugie wlosy to gruba lokowka , z malymi loczkami bys wygladala jak skrecony baranek .. ja w ogole jestem zakochana we wlosach modelek z Victoria Secret , te faleee .. te wlosy takie puszyste , podniesione , wywiniete ahhhhhh ... Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-02 o 10:52 |
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta własnie o taki efekt mi chodzi jaki mają te modelki, cudowne włosy, takie puszyste i naturalnie to wygląda
a włosy mam średnio długie, takie może ciut nad zapięcie od biustonosza ale niestety nie szałowo gęste
![]() Edytowane przez nillka88 Czas edycji: 2009-10-02 o 10:58 |
|
|
|
#4032 |
|
BAN stały
|
mmmm .. wydaje mi sie ze im te wlosy stylisci kreca na gruuubych walkach .. tak chyba mi kiedys mignelo w tv , nie wiem czy taki efekt jest dostepny dla nas zwyklych smiertelniczek .. znalazlam jeszcze cos takiego kiedys na YT , mozesz spojrzec :http://www.youtube.com/watch?v=t6VVpzi4poQ i
http://www.youtube.com/watch?v=n0SM9...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=n7iDV...eature=channel Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-02 o 11:07 |
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
tez jestem ciekawa?? nie wiem czy go warto kupić..
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta dzięki wielkie
Może któraś z was ma taką grubszą lokówkę i mogłaby polecić ?? bo nie chcę tak w ciemno może coś na necie znajdę i tu na forum godnego uwagi ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- na kwc nie ma najlepszych opinii
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a hcciałabym góra 46 ![]() Cytat:
|
|
#4036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
wyjaśniłam już o co mi chodziło z tym "nie najszczuplejsza"
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
ok, juz doczytalam
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
ale to fajnie, że tak reagujecie
bo czasami wydaję mi się , że ludziom podobaja się tylko przesadnie szczupłe dziewczyny
|
|
#4040 |
|
BAN stały
|
mi sie podobaja wlasnie chude dziewczyny , najlepiej zeby byly bardzo wysokie , mialy szczuple uda , z zaznaczonymi biodrami i dlugasnymi nogami .. wiekszosc ktore mijam na ulicy wydaja mi sie , moze nie grube , ale tlustawe , albo ubite i normalne , takich w moim typie jest malo , a sama chcialabym troszke przytyc
|
|
|
|
#4041 |
|
Rozeznanie
|
ale znow sie rozpisalyscie
![]() foxy jesli chodzi o salon kosmet. to powodzenia zycze. ja skonczylam szkole kosmetyczna pare lat temu, ale po przykrych doswiadczeniach kiedy pracowalam u pewnej pani w moim miescie dalam sobie spokoj z m cala kosmetyka, teraz troche zaluje bo minelo pare lat a ja duzo zapomnialam, bylam na rozmowie o prace w nowo otwieranym salonie ale narazie nie ma szans zeby mnie zatrudnili, bo juz maja cala ekipe. o swoim salonie nie mam co marzyc, jeszezc teraz ta cala pfzeprowadzka... mam depresje.. prawka nie udalo mi sie zdac wszystko lipa ![]() czarnulka jednak zmieniam zdanie.. w czarnych wloskach tez ci jest ladnie |
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co do Czarnulki to też uważam że w obu kolorach Ci ślicznie, ale jednak chyba wersja blond bardziej do mnie przemawia
|
|
#4043 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko kiedy ja go otworzę, najpierw doświadczenia trzeba nabrać ![]() Cytat:
Cytat:
Z pracą jest ciężej jeżeli ktoś osiągnie tytuł technika, bo salony raczej krzywo na to patrzą. Cytat:
Cytat:
Lecę do Włoch w sierpniu, mam nadzieję że dojdzie do skutku
|
|||||
|
|
|
#4044 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje to dla mnie wielki komplement zawsze sie kochałam w jej włosach szczególnie w filmie z Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
polecam filmik :P http://www.youtube.com/watch?v=plV8PK5w2Jg laska jest naprawde sliczna jak sie pomaluje
|
|
|
#4045 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow nawet nie wiedzialam ze to juz tylesuper pazurki Cytat:
|
|
#4046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na przedłużenie kudłów mnie na razie nie stać, nie mówiąc już o otwieraniu biznesu Za łopaty to ja podziękuje, ale na żelik na naturalnych kiedyś do Ciebie przyjdę, obiecuję ;P |
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
a co do kasy...wiecznie za malo
![]() Jeszcze dzisiaj sie dobiłam bo podliczyłam ze z Tz"puszczamy z dymem"800zl miesiecznie
|
#4048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od dłuzszego czasu mam takiego doła przez ten związek ,że myśle żeby go poprostu zakończyć, z każdym dniem staje sie tego coraz bardziej pewna ![]() i to jest najprzyksiejsze
|
|
|
|
|
#4049 |
|
BAN stały
|
oooOoooOoo zmija przykro , tyle czasu razem , ale rozumiem Cie , wiesz kazdy z nas jest inny i ma inny punkt widzenia , inne priprytety ,w zwiazku z 2 osoba trzeba umiec znalesc zloty srodek ,isc na kompromis, duzo z siebie dac i umiec sie czasem poswiecic
jesli naprawde kochasz tego chlopaszka to na pewno jakos dacie rade , trzeba duzo rozmawiac ze soba , co sie mysli i czuje .. ja za to wczoraj . po kolejnej klotni (chociaz nawet nie , bo juz mi sie nawet nie chce z nim rozmawiac , a co dopiero klocic ) dotarlo do mnie ze cos sie zmienilo , ze nie jest juz dla mnie najwazniejszy , ale jak mam mu to powiedziec ? tyle dla mnie zrobil a ja teraz mu wyskocze ze mi sie po prostu znudzil , meczy mnie ten zwiazek i chce czegos innego ? czemu juz myslisz o zakladaniu rodziny ?? ile masz lat ?? |
|
|
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
tez bymsobie chetnie przedluzyla wlosy to bardzo dodaje kobiecosci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

źle to zabrzmiało, właśnie chodziło mi o to , że nie jest jakimś wieszakiem tylko "zdrowo" zbudowaną dziewczyną i do tego bardzo ładną

też mnie czasem denerwuje jak widzę na blogach komentarze pod zdjęciami fajnych dziewczyn, że przydałoby się schudnąć lub, że za grube są a przewaznie jest tak, że są w sam raz 

Spróbuję doprawić ją po swojemu, dodam czosnek i duużo sera żeby w razie czego zakłócić smak 
a hcciałabym góra 46

AKCJA REAKTYWACJA