|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
olalola najlepszym sposobem sa klipy, bo mozesz zalozyc i zdjac kiedy chcesz, ja zaluje ze tak sie porwalam na samym poczatku na ringi nie majac o tym pojecia..
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. ja mam dopiero 20,5 lat ale zaczełam z nim chodzic będąc jeszcze w gimnazjum i teraz z perspektywy czasu widze zę to za wcześnie, nie wiem czuje że sie niewyszalałam- dużo problemów sklada sie na mój związek. 20 lat to za wcześnie zeby planować rodzine ale mi chodzi o to że zaczynam myslec na poważnie o związku wiadomo inaczej sie do niego podchodzi mając 17 lat a inaczej teraz -jeśli sie z kims wiązac to z myśla ze bedzie ta osoba na cale zycie a nie dla zabawy. wkolo mnie moje znajome pozareczały sie juz pare jest męzatkami i właśnie dzieki jednej która wyszła za mąż w wieku 19lat z własnej woli zroumiałam cos. Zapytałam się jej kiedys czy od samego początku i gdy jej mąz spytał sie czy chce za niego wyjśc wiedziała czy to ten- powiedziała bez zastanowienia ze zawsze o tym wedziała ze tak- wtedy mnie cos tkneło w sercu, ze ja takiej pewności nie mam![]() wiesz jeśli dopiero wczoraj zaczełaś mieć takie wątpliwosci to poczekaj wszystko sie może zmienic, może ci sie jeszcze zmienic nastawienie- wiadomo w kłotni człowiek inaczej mysli ma tej osoby dośc- w moim przypadku te wątpliwości trwaja juz z 8 miesięcy i czas cos z tym zrobic
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalezienie osoby, która porządnie przedłuży włosy za rozsądną cenę jest mega trudne :P Ja ciągle trafiam na 'nie mam zdjęć" albo "ceny od 700zł, co z tego, że w ogłoszeniu jest, że 450"
Moja głowa, ałaa
|
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:con fused: Ale śliiiiiczna
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item748572680_najm...zare_r_36.html
połączenie butów i stroju mnie rozwaliło
|
#4056 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
O fuj,prawda-wstrętne strasznie!!!
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak mialam 21 lat to wazylam 46 kg ale strasznie chcialam przytyc, wygladalam okropnie, ale wiadomo nie zawsze waga odzwierciedla wyglad, teraz waze 55kg i z checia zrzucialabym 2,3 kg ale nie wiecej, jednak to nie takie proste i jak przypomne sobie jak kiedys chcialam przytyc i zarlam jak smok to mi troche tego brakuje
, a tak powaznie to ja przytylam po tabletkach i w sumie sie ciesze
|
|
|
|
#4059 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
hehe swoja droga jak bym sie tak umalowala to nie zakladalabym okularow ona to ma kobiece ksztalty
|
||
|
|
|
#4061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
oj podejrzewam ze dla mnie to by byla sztuka hehehhe, ale faktycznie jak by to wszystko kupic to taniej operacja plastyczna wyjdzie chyba
|
|
|
|
#4063 |
|
BAN stały
|
tak sobie oglądam ten makijaz i sie zastanawiam jak jej tak szybko poszlo to przyklejenie rzęs
ja nie mogę sobie z tym poradzic
|
|
|
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
o wow, ile kosmetyków na twarz i bez efektu maski- naprawde sztuka.
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Zmija - ja z moim TZ poznalismy sie jak mialam 15 lat a on 22. Miesiac temu sie rozeszlismy, po prawie 8 latach zwiazku. Moj wniosek z tego wszystkiego jest taki,ze nie warto sie ladowac w cos powaznego w tak mlodym wieku. Czasem czulam sie przez to jak 'stara' zona. Teraz choc nie jestesmy razem ( a jeszcze ze soba mieszkamy
) zyje nam sie 100% lepiej, tak po kolezensku. Nikt nikomu niczego nie narzuca, nie zabrania.. W przyszle wakacje wracamy do PL i juz wtedy nasze drogi sie calkiem rozejda..przynajmniej pod wzgledem osobnego mieszkania.Wiele razy sie klocilismy- schodzilismy. To bylo bez sensu. Zwiazek toksyczny, bez przyszlosci..ciagle 'miesiace miodowe' i tak w kolko..raz lepiej, raz gorzej... mielismy juz tego dosyc.. i teraz jest super. Zycze Tobie udanych decyzji, pamietaj,ze zycie jest krotkie!
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
mmm zastanawiam sie jak mozna rownomiernie rozprowadzic podklad pedzlem .. i potem wygladzac gabeczka .. to chyba dla osob ktore juz maja idelnie gladka cere i takie smarowanie tylko dla wyrownania i nadania ladnego koloru .. u mnie by nie wyszlo , bo mam brzydka cere , te porrrryyyy .. co do ilosci kosmetykow i braku efektu maski ,blond bejbe , to dlatego ze ona tylko kropelke uzywa , wiec wbrew pozora wcale sie nie szpachluje
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uzalezniona, stłamszona i ofiara. Ciężko jest wyjść z sideł takiego psychola, tymbardziej, że kobieta wmawia sobie, że się zmieni, kiedy on przeprasza i jest z powrotem czuły i kochający. Ja pozwoliłam siebie nieszanować, bo ślepo kochałam. Teraz to wiem, że takiego skarba jak JA to już nigdy nie będzie miał. Życzę siły dziewczynom, które przechodzą rozstania.
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
U nas akurat nie bylo nigdy zadnych hardcore'ow , tylko najnormalniej w swiecie wypalily sie uczucia
Jedyne do czego doprowadzilismy to do brzydkiego odzywania sie do siebie co rowna sie z duzym brakiem szacunku
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4071 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4072 |
|
BAN stały
|
uuuuu bejbe a to szmaciarz byl zwykly .. dobrze ze go pogonilas , ja nie wiem jak mozna uderzyc kogos slabszego ?? to juz nie chodzi ,ze kobiete tylko ogolnie kogos slabszego , kto sie nie moze obronic .. tak robia osoby ktore czuja sie gorsze a znecajac sie (w jakikolwiek sposob ) nad kims kto jest slabszy (psychicznie lub fizycznie ) moga poczuc sie mocni i ze sa panami sytuacji , masakra !!
foxy a to pewnie wrocicie do siebie , troche dystansu i wszystko minie , szczegolnie dlatego mieszkacie nadal razem , a ty o nim myslisz w kontekscie TZ napisalas wczoraj w nocy ze TZ poszedl do pracy z ty zamulasz pamietam ha ! a mi mama mowi ze tez powinnam zostawic mojego chlopaka , skoro nie mysle o nim jako o ososbie z ktora chcialabym zostac na wieki wiekow (boze jak to brzmi ) to po co z nim jestem i go wykorzystuje , i nawet nie chce zabrac do polski zeby go wszyscy poznali .. no ale jak w wieku 22 lat mozna myslec o malzenstwie ?? musialabym byc nienormalna , poki co tak mi jest wygodnie ale po malu sie nudze , a co dalej , zobaczymy .. foxxy a co z tym podkladem , jaka masz cere ? i wychodzi lepiej niz smarowanie palcami ? ja mam zaskorniaki na brodzie , pory na policzkach i brzydki zszarzaly odcien cery .. nie wiem jak malowanie sie pedzlem mogloby zakryc to wszystko |
|
|
|
#4073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiałam dlaczego raz był dobry, a raz zachowywał się jak zwierzę. Przez niego mam nerwicę i muszę się leczyć. W tamtym roku rzuciłam palenie, a palaczką byłam i nie wyobrażałam sobie życia bez palenia. W tym roku rzuciłam jego i też nie wyobrażałam sobie życia bez niego. Ja żyje dalej i czuję się sto razy lepiej.
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, pisalam TZ bo juz do tego przywyklam ale zyjemy w stosunkach kolezenskich![]() Moja cera to jeden wielki shit... mam mnostwo blizn potradzikowych ( po kazdym syfie zostaja mi slady ![]() Zawsze smarowalam sie paluchami, ale odkad bylam na lekcji makijazu w Beneficie i babka pokazala mi jak pieknie mozna polozyc podklad pedzlem..tak od tej pory tylko i wylacznie nakladam wlasnie w ten sposob. Pedzel swietnie rozprowadza podklad, wszystko wyglada cacy, nie ma odcieni, jest rownomiernie rozprowadzone..i naprawde nie trzeba miec zadnych umiejetnosci aby to zrobic. Jedyna rzecz- inwestycja w prawdziwy pedzel- naturalny ( koszt to jakies 120 zl, ja za swoj dalam 40 euro)
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-02 o 19:22 |
|
|
|
|
#4075 |
|
BAN stały
|
foxxy .. mmm musze poszukac po drogeriach w takim razie takiego pedzla , no ale efekt jest lepszy ? cera na pewno nie wyglada idealnie , ja blizn nie mam ale i tak , nawet po umalowaniu widac mi rozszerzone pory na policzkach i jakies pojedyncze krostki , co mnie bardzo bardzo drazni , chcialam nawet zaczac stosowac kwasy ale ktos mi wytlumaczyl ze kwasy to w innym celu i porow nie zamkna .. a powiedz mi stosowalas jakies kuracje ? tez na pewno , skoro masz krostki , masz porozszerzane pory , jakies super kosmetyki ? ja codzennie teraz tre sie pellingiem i nakladam maski sciagajace , staram sie wychodzic z domu bez makijazu , tak zeby nie zapychac porow i jakos dorowadzic sie do ladu .. ale nie wiem , nie wiem co robic . odrosty i te pory spedzaja mi sen z powiek
|
|
|
|
#4076 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ps jutro akcja "pedzel"
|
|
#4077 |
|
BAN stały
|
tweetka ja wlasnie znowu natarlam sie pellingiem i ogladalam buzie pod swiatlo , powiem ci ze lepiej to wyglada , wczesniej nie przykladalam wagi do scierania naskorka ,stosowalam : zel zielony vichy , potem tonik (roznie Loreal pure zone ktorego nie polecam , Clean Clear calkiem spoko , tonik vichy z tej samej serii co zel , tez taki normalny ) .. teraz wzielam sie porzadnie za pelling , bo to niby sciera stare komorki ktore tez zamykaja pory i wytwarza sie nowa piekniejsza skora , potem nakladam maske oczyszczajaco sciagajaco , i mam takie cos z garniera tez scigajace ktore zostawiam na noc , albo masc z apteki na bazie drozdzy ktora wlasnie mi sie konczy . w dzien kiedy jest goraco i kiedy nie musze to staram sie nie malowac i nie zapychac porow , efekt jest , ale nie taki jakbym sobie tego zyczyla . a i peeliong swiss formula bardzo fajny i tani , dobrze sciera
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Też jak zobaczyłam, postanowiłam poćwiczyć malować tak pięknie oczko
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta z tego co wiem to kwasy wygładzają i spłycają pory, cera jest po nich gładsza itd. ja zamierzam jakąś kuracją kwasami przeprowadzić przez zimę bo moja cera to też masakra, pełno niedoskonałości, krostek i muszę to wygładzić, śmieję się, że mój nos wygląda jak truskawka
W tamtym roku chodziłam do dermatologa do instytutu erisa na kwas migdałowy i glikolowy ale jeden zabieg kosztował 170 a kasy za bardzo nie miałam więc zaczęłam chodzić do kosmetyczki na mikrodermabrazję plus kwas migdałowy, cera była wygłądzona ale tylko kilka dni Co do tego makijażu....ja nigdy nie osiągnę takiego efektu przy takiej cerze
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

jesli naprawde kochasz tego chlopaszka to na pewno jakos dacie rade , trzeba duzo rozmawiac ze soba , co sie mysli i czuje .. ja za to wczoraj . po kolejnej klotni (chociaz nawet nie , bo juz mi sie nawet nie chce z nim rozmawiac , a co dopiero klocic ) dotarlo do mnie ze cos sie zmienilo , ze nie jest juz dla mnie najwazniejszy , ale jak mam mu to powiedziec ? tyle dla mnie zrobil a ja teraz mu wyskocze ze mi sie po prostu znudzil , meczy mnie ten zwiazek i chce czegos innego ?
. ja mam dopiero 20,5 lat ale zaczełam z nim chodzic będąc jeszcze w gimnazjum i teraz z perspektywy czasu widze zę to za wcześnie, nie wiem czuje że sie niewyszalałam- dużo problemów sklada sie na mój związek. 20 lat to za wcześnie zeby planować rodzine ale mi chodzi o to że zaczynam myslec na poważnie o związku wiadomo inaczej sie do niego podchodzi mając 17 lat a inaczej teraz -jeśli sie z kims wiązac to z myśla ze bedzie ta osoba na cale zycie a nie dla zabawy. wkolo mnie moje znajome pozareczały sie juz pare jest męzatkami i właśnie dzieki jednej która wyszła za mąż w wieku 19lat z własnej woli zroumiałam cos. Zapytałam się jej kiedys czy od samego początku i gdy jej mąz spytał sie czy chce za niego wyjśc wiedziała czy to ten- powiedziała bez zastanowienia ze zawsze o tym wedziała ze tak- wtedy mnie cos tkneło w sercu, ze ja takiej pewności nie mam
:con fused:
AKCJA REAKTYWACJA

a hcciałabym góra 46 
hehe swoja droga jak bym sie tak umalowala to nie zakladalabym okularow 

Jedyne do czego doprowadzilismy to do brzydkiego odzywania sie do siebie co rowna sie z duzym brakiem szacunku