Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 19:46   #4651
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
Kup te szybkie 1 minutowe nawet bedac pod prysznicem mozesz ich uzyc nawet nie zauwazysz kiedy minie minutka i bedziesz mogła zmyc, swietne sa z goldwella i lisapa
A duży taki koszt? I w normalnych drogeriach dostanę? Bo może bym się skusiła...

Chociaż przez te głupią pracę nie mam na nic siły i ochoty, bo jak wracam o 17 do domu, to mam już lenia na wszystko. Ja chcę znowu pracować 6-14... Było tak fajnie A teraz studia 1, studia 2, praca, pisanie licencjatu i pisanie magisterki. A magisterkę muszę szybko napisać...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:52   #4652
nurazuki
Zadomowienie

Te do włosów sa dostepne w hurtowniach fryzjerskich ale napewno w normalnej drogerii tez kupisz jakies inne a zawsze warto cos nałozyc a jak totalnie nie masz czasu to pare kropel jedwabiu (ba allegro juz od 3,50 w drogeriach 5-8 zł) na wilgotne włosy (jak sie łatwo przetłuszczaja to nie nakładaj od nasady) i troszke wiecej na końcówki, włosy beda sie lepiej rozczesywać i prezentować a końcówki nie beda sie rozdwajać, nie piszac o regeneracji a jak prostujesz lub suszysz włosy to kup jedwab z termoochronna (np. farouk biosilk CHI)

goldwell ok 40 zł lisap - 30 zł

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 20:03   #4653
201701300931
Konto usunięte

Moje włosy po jedwabiu są okropne, więc oddałam całą buteleczkę współlokatorce... A włosy mi się niestety okropnie przetłuszczają, ale przynajmniej ostatnio wypada ich trochę mniej. Ja się z nim od ponad roku nie mogę dogadać i ja robię swoje, a one swoje
Stary 2009-10-02, 20:05   #4654
nurazuki
Zadomowienie

A jakiego szamponu używasz i jak czesto myjesz?

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
Stary 2009-10-02, 20:08   #4655
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
A jakiego szamponu używasz i jak czesto myjesz?
Ostatnio Barwę Pokrzywową, Barwę Czarna Rzepa i Farmonę Brzozową. I myję co drugi dzień. Na mnie lepiej działają szampony ziołowe, bo po innych to następnego dnia miałam włosy okropne. A w wakacje mogłam myć co 3-4 dni i było dobrze, a teraz się to zepsuło

A ze ślubnych rzeczy nareszcie umieścili informację na stronie i 13 października ruszają nauki przedmałżeńskie, tam gdzie chcę iść
Stary 2009-10-02, 20:15   #4656
nurazuki
Zadomowienie

Ja używam szamponu HP z alfaparfu i tak jak kiedys co najmniej co drugi dzień myłam włosy teraz nie myje co 3 i włosy sa naprawdę fajne

Ja pewnie zaglądnę na nauki w niedziele, bu... jak mi sie niechce

Stary 2009-10-02, 20:21   #4657
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Chociaż przez te głupią pracę nie mam na nic siły i ochoty, bo jak wracam o 17 do domu, to mam już lenia na wszystko. Ja chcę znowu pracować 6-14... Było tak fajnie A teraz studia 1, studia 2, praca, pisanie licencjatu i pisanie magisterki. A magisterkę muszę szybko napisać...
Wszystko na raz To Ty strasznie zapracowana musisz być. No ale że to wszystko godzisz.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 22:04   #4658
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Zobaczcie co znalazłam i jeszcze za jaką cenę
http://allegro.pl/item759432676_kole...ie_slubne.html
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 22:33   #4659
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazłam i jeszcze za jaką cenę
http://allegro.pl/item759432676_kole...ie_slubne.html
Ta pierwsza wymiata
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 22:45   #4660
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje włosy po jedwabiu są okropne, więc oddałam całą buteleczkę współlokatorce... A włosy mi się niestety okropnie przetłuszczają, ale przynajmniej ostatnio wypada ich trochę mniej. Ja się z nim od ponad roku nie mogę dogadać i ja robię swoje, a one swoje
jedwab farouk zawiera alkohol więc nie nadaje się do włosów lepszy jest z CHI

A mi dzisiaj przyszły zamówione kosmetyki do włosów, już się nie moge doczekac aż ich jutro użyję :

http://www.allegro.pl/item745031493_...ut_repair.html

http://www.allegro.pl/item754777167_...enerujacy.html

http://www.allegro.pl/item754777185_...moaktywne.html

wcześniej używałam całego zestawu:

http://www.allegro.pl/item760259436_...on_jedwab.html

i bardzo fajna rzecz to:

http://www.allegro.pl/item747896294_...ylka_10zl.html

wydajny i na prawdę poprawia kondycję włosa, a właśnie te odzywki- serum z Alfaparf są podobno rewelacyjne, chciałam sobie kupić cały zestw alfaparf:

http://www.allegro.pl/item749449855_...neracyjny.html

ale trochę szkoda było mi tyle pieniędzy, więc na razie zdecydowałam się na tańszy zestaw, ten co podałam wyżej

byłam na super spotkanku z moimi koleżankami i z TŻ i TŻ jednej z koleżanek, fajnie było, w końcu jakoś inaczej wieczór spędziłam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 01:01   #4661
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Ja jeszcze nie spie,bo oglądam horror na TVP2-Smakosz 2
Te sukienki są okropne.
A co do włosów,to kupiłam sobie szampon plus odżywke żółtą/e Sunsilka do regeneracji/odbudowy włosów plus zakupiłam maseczke.Póki co jest zadwolona,bo mam fajne gładkie włosy i nawet aż tak się nie puszą jak zwykle.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-03 o 14:44
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 09:19   #4662
certina4
Wtajemniczenie

cześć

no nie wierzę, że takie śpiochy jesteście i żadna jeszcze nie wstała

ja zabieram się za zabieg na włosy i sprzątanie, a potem zakupy.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 10:27   #4663
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
jedwab farouk zawiera alkohol więc nie nadaje się do włosów lepszy jest z CHI

A mi dzisiaj przyszły zamówione kosmetyki do włosów, już się nie moge doczekac aż ich jutro użyję :

http://www.allegro.pl/item745031493_...ut_repair.html

http://www.allegro.pl/item754777167_...enerujacy.html

http://www.allegro.pl/item754777185_...moaktywne.html

wcześniej używałam całego zestawu:

http://www.allegro.pl/item760259436_...on_jedwab.html

i bardzo fajna rzecz to:

http://www.allegro.pl/item747896294_...ylka_10zl.html

wydajny i na prawdę poprawia kondycję włosa, a właśnie te odzywki- serum z Alfaparf są podobno rewelacyjne, chciałam sobie kupić cały zestw alfaparf:

http://www.allegro.pl/item749449855_...neracyjny.html

ale trochę szkoda było mi tyle pieniędzy, więc na razie zdecydowałam się na tańszy zestaw, ten co podałam wyżej

byłam na super spotkanku z moimi koleżankami i z TŻ i TŻ jednej z koleżanek, fajnie było, w końcu jakoś inaczej wieczór spędziłam
kupujesz kosmetyki na all i sa dobre? Bo ja sie bałam, ze przeterminowane, podrobione czy coś, bo strasznie tanie.
Ostatnio uzywałam maski z Kerastase takiej różowej, fajna była, tylko potwornie droga a ja mam zdrowe włoski, więc kazda maska w sumie działa tak samo. Chociaż ta była bardzo fajnaLubie tez MAtrix sleek look, wprawdzie ona ma wygładzać włosy a ja mam naturalnie takie proste jak po prostownicy, więc i tak nic nie wygładza, bo nie ma co, ale tez sie fajnie włosy rozczesująTeraz mam Dove hair fall control, super sie wlosy rozczesują i slicznie pachnie, w sumie jak każda z tych moich ulubionychNo i robię sobie te mazidła różne. W sumie mam zdrowe wloski, tyle, że farbowane, więc o nie dbam i musze mieć coś co ulatwi rozszczesywanie, bo są dlugie także jak ktoś też ma takie włosy to ja polecam te trzy produkty - akurat wszystkie trzy sa z różnych półek cenowych, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie

Dziewczyny jak mi czas szybko leci!Juz zaraz zostanie 8 miesięcy do ślubuA w grudniu juz tylko pół roku, jeeeeju
Stary 2009-10-03, 11:28   #4664
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja tylko na chwile,bo jedziemy na zakupy.
Samoa,nic lepiej nie mów,mnie przeraża że ten czas szybko leci,choć ja mam jeszcze 11 miesięcy i dwadzieścia pare dni do ślubu,a do końca roku będzie mniej,bo 9.
Stary 2009-10-03, 11:48   #4665
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
kupujesz kosmetyki na all i sa dobre? Bo ja sie bałam, ze przeterminowane, podrobione czy coś, bo strasznie tanie.
Ostatnio uzywałam maski z Kerastase takiej różowej, fajna była, tylko potwornie droga a ja mam zdrowe włoski, więc kazda maska w sumie działa tak samo. Chociaż ta była bardzo fajnaLubie tez MAtrix sleek look, wprawdzie ona ma wygładzać włosy a ja mam naturalnie takie proste jak po prostownicy, więc i tak nic nie wygładza, bo nie ma co, ale tez sie fajnie włosy rozczesująTeraz mam Dove hair fall control, super sie wlosy rozczesują i slicznie pachnie, w sumie jak każda z tych moich ulubionychNo i robię sobie te mazidła różne. W sumie mam zdrowe wloski, tyle, że farbowane, więc o nie dbam i musze mieć coś co ulatwi rozszczesywanie, bo są dlugie także jak ktoś też ma takie włosy to ja polecam te trzy produkty - akurat wszystkie trzy sa z różnych półek cenowych, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie

Dziewczyny jak mi czas szybko leci!Juz zaraz zostanie 8 miesięcy do ślubuA w grudniu juz tylko pół roku, jeeeeju

Staram się kupować u tych sprzedawców którzy mają dużo pozytywnych komentarzy, i tych, którzy zapewniają odbiór osobisty, bo wtedy jesli jest ktoś z LBN to sama mogę sprawdzić towar. Często są to kosmetyki które są sprzedawane tylko na allegro a nie w sklepach, wtedy nie płaci się za wynajem pomieszczeń, a pewnie przy dużej ilości sprzedanych produktów i tak opłaca im się taka działalność, ja często najpierw sprawdzam produkt kupiony w hurtowni kosmetyków do włosów a potem kupuję z allegro, więc mam porównanie, owszem takie np. jedwabie to bywa że są rozrabiane z wodą, ale to produkty, które łatwo odkręcić i coś dolać, co innego szampon czy maska, bo wtedy widać czy coś dolane, bo nie jest już taka sama konsystencja. A propo jedwabiu jeszcze to jeśli ma sreberko przylegające do otwarcia to tez jest oryginalne, także mam kilku sprawdzonych sprzedawców i u nich kupuję, a ceny są konkurencyjne

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

też lubię produkty Dove chociaż maski dove jakoś bardzo obciążają moje włosy. Dużo już produktów stosowałam, bo włosy mam rozjaśniane i potrzebują dużo lepszej pielęgnacji, konieczne jest więc w moim przypadku używanie kosmetyków profesjonalnych, ale ten loreal absolut repair mam pierwszy raz, ciekawe czy ujarzmi choć troche moje włosy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 12:54   #4666
chilanes
Zakorzenienie

ja podziwiam, jakbym używała tylu specyfików to moje włosy i skórę głowy pokryła by jedna wielka skorupa łupieżu i tłuszczyku
ja teraz kupiłam szampon timotei z jedwabiem i włoski faktycznie są inne po umyciu,a le i tak muszę myć co 2 dzień
A dziś kupiłam sobie butki, jakie jesienne kozaczki za całe 39 zł w promocji ciekawe jak długo wytrzymają
Stary 2009-10-03, 13:14   #4667
tesiaczek123
Raczkowanie

Dziewczyny ja mam straszny problem,aby rozczesać włosy tym bardziej,że mam je prawie po pupe,a szkoda mi ścinać,gdyż zapuszczam na własny ślub Po umyciu są strasznie splontane!!! Gdy miałam włosy do ramion to nie miałam takich problemów Używałam już tyle szamponów i odżywek,że nawet nie jestem w stanie ich zliczyć,ale niestety żadna mi nie pomogła.Dodam ,że szampony i odżywki zamawiam u mojej fryzjerki lub kupuje w sklepach dla salonów fryzjerskich,więc do zwykłych i tanich kosm nie należą!!! Niektóre nawet ok 50zł. Już mam dosyć tych włosów .W rozczesywaniu pomaga mi mój mąż ( 7 sierpnia tego roku wzieliśmy ślub cywilny,a w przyszłym w czerwcu bierzemy kościelny ). Może wy macie jakieś dobre sprawdzone
tesiaczek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 13:18   #4668
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja podziwiam, jakbym używała tylu specyfików to moje włosy i skórę głowy pokryła by jedna wielka skorupa łupieżu i tłuszczyku
ja teraz kupiłam szampon timotei z jedwabiem i włoski faktycznie są inne po umyciu,a le i tak muszę myć co 2 dzień
A dziś kupiłam sobie butki, jakie jesienne kozaczki za całe 39 zł w promocji ciekawe jak długo wytrzymają
No to niezła przecena Przynajmniej sezon powinny potrzymać
Ja ostatnio kupiłam buty (takie cichobiegi jak ja to mówię) za astronomiczną kwotę... 9 zł Może nie są aż takie piękne, ale trochę też w nich pochodzę
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 13:35   #4669
chilanes
Zakorzenienie

ja szybko niszczę buty, więc wolę je kupić za taką "wielką" kwotę, niż wydać 200zł i pochodzić taki sam czas Mają 3 m-ce gwarancji, więc może do grudnia wytrzymają Z resztą to i tak takie "cieniaski" na jesień, jak będzie ostrzejsza zima, to i tak coś cieplejszego trzeba będzie kupić.
Chociaż msuzę przyznać, że chińskie adidaski, które kupiłam "na przetrzymanie" (na piesze wycieczki) w maju/czerwcu są całe i świetnie się trzymają, czym mnie miło zaskoczyły i przeżyją chyba jeszcze wiosnę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-03 o 13:38
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 13:53   #4670
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

Samoa
powiedz mi jeszcze ty ta maskę nakładasz na suche czy mokre włosy??? Ja co prawda kupiłam sobie te witaminki A i E w płynie, ale myślę że też mogą być

tez muszę sobie kupić butki, ale za dużo par mi się podoba i nie mogę się zdecydować

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 14:30   #4671
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
2 łyzki oliwy, łyżka oleju rycynowego(albo 2), żółtko, dwie kapsułki capivitu a+e(przekłuwam i wyciskam), soczek z cytryny(ile poleci), i ile mi sie najele nafty

ooo błotna a jaka?Myśłałam, że błotne to właśnie na pupę Jakos mi sie to z algami kojarzy i z tym błotem z morza martwego
Mineralna maseczka błotna z Bielendy do buzi i bardzo fajna jest
Cytat:
Eh, zazdroszczę, że Wam się chce bawić w jakieś maseczki i tego typu pierdoły. Ja nie mam tyle samozaparcia, a na moje włosy coś by się przydało
Niewyobrażam sobioe nie używać żadnej maseczki do włosów
Jak Ty to wytrzymujesz?
Niewspomnę o tym że sama maseczka nałożona na twarz i 20 minut nic nierobienia oraz parę razy w roku wizyty u kosmetyczki są wspaniałym relaksem dla każdej kobietyUwielbiam:lo ve:
Spróbuj może też się zakochasz w takiej formie relaksu

Cytat:
Napisane przez tesiaczek123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam straszny problem,aby rozczesać włosy tym bardziej,że mam je prawie po pupe,a szkoda mi ścinać,gdyż zapuszczam na własny ślub Po umyciu są strasznie splontane!!! Gdy miałam włosy do ramion to nie miałam takich problemów Używałam już tyle szamponów i odżywek,że nawet nie jestem w stanie ich zliczyć,ale niestety żadna mi nie pomogła.Dodam ,że szampony i odżywki zamawiam u mojej fryzjerki lub kupuje w sklepach dla salonów fryzjerskich,więc do zwykłych i tanich kosm nie należą!!! Niektóre nawet ok 50zł. Już mam dosyć tych włosów .W rozczesywaniu pomaga mi mój mąż ( 7 sierpnia tego roku wzieliśmy ślub cywilny,a w przyszłym w czerwcu bierzemy kościelny ). Może wy macie jakieś dobre sprawdzone
Spróbuj po umyciu spryskać włosy sprayem do łątwiejszego rozczesywania, nawet takim dla dzieci(ostatnio widziałam truskawkowy z Schauma i pachniał cudnie), jest ich sporo, poszukaj.

Ja kupiłam tydzień temu kozaczki jesienne i niestety, ale już mialam je ubrane - pogoda jest okropna

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 14:37   #4672
madmuazelle
BAN stały

No u mnie pogoda też nienajlepsza.Jest pochmurno,zrobilo się zimno.No cóż się dziwić już mamy październik. Jeszcze troche to będzie się w kozaczkach chodzić.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-03 o 14:38
Stary 2009-10-03, 14:40   #4673
metkaa
Zakorzenienie

hej

ja chciałam kupic zwyczajne połbuty ale w sklepach nic takiego nie ma, tylko te przeklete kozaczki, nie lubie sie ubierac jak 3/4 dziewczyn i niestety bede musiała przezyc jesien w starych butach
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 14:43   #4674
madmuazelle
BAN stały

Ja póki co butów mam pod dostatkiem,nawet w niektórych nie chodze bo zapominam że je mam. Musze wychodzić te co mam a jak powychodze,to pokupuje nowe.Jakiś czas temu miałam manie na punkcie kupowanie butów.
Stary 2009-10-03, 15:01   #4675
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
hej

ja chciałam kupic zwyczajne połbuty ale w sklepach nic takiego nie ma, tylko te przeklete kozaczki, nie lubie sie ubierac jak 3/4 dziewczyn i niestety bede musiała przezyc jesien w starych butach
To pokaż jakie Ci się mniej więcej podobają?
Ja lubię kozaczki
Teraz mam takie na płaskiej podeszwie, a wysokie
Teraz ciężko znaleźć coś aby ktoś inny nie miał podobnej rzeczy(zwłaszcza w Polsce)ale mnie to nie dotyczy na szczęście

Stary 2009-10-03, 15:08   #4676
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Jak Ty to wytrzymujesz?
Niewspomnę o tym że sama maseczka nałożona na twarz i 20 minut nic nierobienia oraz parę razy w roku wizyty u kosmetyczki są wspaniałym relaksem dla każdej kobietyUwielbiam:lo ve:
Mmm... Ja właśnie jestem po relaksującej kąpieli, peelingu kawowym i maseczce oczyszczającej. Zaraz jeszcze sobie muszę nawilżającą maseczkę nałożyć, bo te oczyszczające niestety wysuszają skórę.

A pod względem butowym to ja chyba nie jestem kobietą Nienawidzę kupować butów i do tego strasznie je niszczę
I jeszcze spodni nie lubię kupować. Powiedzcie mi dlaczego wszyscy producenci się uparli na biodrówki Ja nie mogę ich nosić, bo zaraz bym miała pęcherz przeziębiony, a jak szukam normalnych jeansów to są w rozmiarze od 40, albo 29/30 wg tej drugiej rozmiarówki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:15   #4677
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim PM

Jakoś dzisiaj mam lepszy humor niż ostatnio, siedzę sobie pod kocykiem i dodatkowym okładem z kotów i się wygrzewam.

Skoro już temat pielęgnacji włosów nastał, to może polecicie mi coś na wzmocnienie włosów?
Zawsze mi włosy wypadały, ale w ostatnich miesiącach to jest już masakra

Takie coś znalazłam w KWC Inter Fragrances, Nano Effect, Maska do włosów przeciw wypadaniu - może któraś z Was stosowała?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:15   #4678
metkaa
Zakorzenienie

madziulka_ bardzo lubie baleriny, moze ich tez jest duzo ale napewno nie ma teraz takiego szału jak na te kozaki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:17   #4679
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja raz kupiłam kozaki za 79 zł w takim markowym sklepie i dotąd je mam A w czwartek mierzyłam takie fajowe kozaki za kolano, ale zamszoweNIe kupie zamszowych, bo one nie nadają się na deszczAle piękne były. A tak to nie ma nic fajnego w sklepach. Chcę teraz kupic sobie botki na takim średnim obcasie, żebym mogła w nich auto prowadzic i normalnie chodzic, ale tez nie chce drogich, jakies jednosezonowe.
Ponoć szampony Timotei sa dobreJa mam teraz nivea do farbowanych, jeszcze teraz zmienili skład odzywki i jest super
Cytat:
Napisane przez tesiaczek123 Pokaż wiadomość
gratuluje ślubuJestes pierwsza
a może masz zniszcozne i wysuszone końce? Może podetnij trochę?Ja mam włosy do polowy pleców, dwa tygodnie temu podcięłam 10 cm i nie widac różnicy przy takiej dlugości włosów, takze może też podetnij, do czerwca urosną
Moje włosy najlepiej rozczesują się po produktach Dove(np. hair fall control), Matrix(sleek look) i ostatnio po tej odżywce Nivea do farbowanych. A i jeszcze Fructis lubięNa pewno w rozczesywaniu pomagaja maski.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
No to niezła przecena Przynajmniej sezon powinny potrzymać
Ja ostatnio kupiłam buty (takie cichobiegi jak ja to mówię) za astronomiczną kwotę... 9 zł Może nie są aż takie piękne, ale trochę też w nich pochodzę
mam jedne takie niezbyt piękne buty zimowe, ale tak je lubię, ze łohotż mówi, że są babciowe

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hellou

Samoa
powiedz mi jeszcze ty ta maskę nakładasz na suche czy mokre włosy??? Ja co prawda kupiłam sobie te witaminki A i E w płynie, ale myślę że też mogą być

tez muszę sobie kupić butki, ale za dużo par mi się podoba i nie mogę się zdecydować
na suche nakładam, jak dodasz wszystkie te skladniki, kótre Ci podalam to ta maź będzie śliska i tłusta i fajnie sie nałoży na włosyTylko trzeba umyć 2-3 razy, bo nafta ciężko schodzi

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Jak Ty to wytrzymujesz?
ooo to kupięJa sie uzbroiłam w zapas maseczek Perfecta - mam migdałową i aloesową, bardzo je lubięKupiłam tez kremik nawilżający Loreal Hapyyderm, w sumie to mój ulubionyMozecie polecić jakies kremy nawilzające?Bo tak z braku laku kupiłam znów ten happyderm, ale może znacie coś fajnego godnego polecenia
Ja też bardzo lubię takie dbanie o siebiePrzed slubem z reszta wybiorę się na jakis fajny zabieg na twarz i ciało dla relaksu
Stary 2009-10-03, 15:22   #4680
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mmm... Ja właśnie jestem po relaksującej kąpieli, peelingu kawowym i maseczce oczyszczającej. Zaraz jeszcze sobie muszę nawilżającą maseczkę nałożyć, bo te oczyszczające niestety wysuszają skórę.

A pod względem butowym to ja chyba nie jestem kobietą Nienawidzę kupować butów i do tego strasznie je niszczę
I jeszcze spodni nie lubię kupować. Powiedzcie mi dlaczego wszyscy producenci się uparli na biodrówki Ja nie mogę ich nosić, bo zaraz bym miała pęcherz przeziębiony, a jak szukam normalnych jeansów to są w rozmiarze od 40, albo 29/30 wg tej drugiej rozmiarówki
Też nie lubię kupować spodni
Ale buty i torebki o tak

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim PM

Jakoś dzisiaj mam lepszy humor niż ostatnio, siedzę sobie pod kocykiem i dodatkowym okładem z kotów i się wygrzewam.

Skoro już temat pielęgnacji włosów nastał, to może polecicie mi coś na wzmocnienie włosów?
Zawsze mi włosy wypadały, ale w ostatnich miesiącach to jest już masakra

Takie coś znalazłam w KWC Inter Fragrances, Nano Effect, Maska do włosów przeciw wypadaniu - może któraś z Was stosowała?
Nie stosowałam tego
Może spróbuj wzmocnić organizm od wewnątrz, polecam Bellisse

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
madziulka_ bardzo lubie baleriny, moze ich tez jest duzo ale napewno nie ma teraz takiego szału jak na te kozaki
Ale baleriny to raczej nie nadają się na jesień i zimę dlatego nie ma na nie takiego szału teraz
Ja też lubię baleriny i śmigam w nich całe lato, uważam że są to najwygodniejsze buty
A jesień, zima - kozaki, nie wiem jakie inne buty można wtedy nosić
O może poszukaj takich botków za kostki, też są fajne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości