|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Chociaż przez te głupią pracę nie mam na nic siły i ochoty, bo jak wracam o 17 do domu, to mam już lenia na wszystko. Ja chcę znowu pracować 6-14... Było tak fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zadomowienie
|
Te do włosów sa dostepne w hurtowniach fryzjerskich ale napewno w normalnej drogerii tez kupisz jakies inne a zawsze warto cos nałozyc a jak totalnie nie masz czasu to pare kropel jedwabiu (ba allegro juz od 3,50 w drogeriach 5-8 zł) na wilgotne włosy (jak sie łatwo przetłuszczaja to nie nakładaj od nasady) i troszke wiecej na końcówki, włosy beda sie lepiej rozczesywać i prezentować a końcówki nie beda sie rozdwajać, nie piszac o regeneracji a jak prostujesz lub suszysz włosy to kup jedwab z termoochronna (np. farouk biosilk CHI)
goldwell ok 40 zł lisap - 30 zł
#4653 |
Konto usunięte
|
Moje włosy po jedwabiu są okropne, więc oddałam całą buteleczkę współlokatorce... A włosy mi się niestety okropnie przetłuszczają, ale przynajmniej ostatnio wypada ich trochę mniej. Ja się z nim od ponad roku nie mogę dogadać i ja robię swoje, a one swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zadomowienie
|
A jakiego szamponu używasz i jak czesto myjesz?
#4655 |
Konto usunięte
|
Ostatnio Barwę Pokrzywową, Barwę Czarna Rzepa i Farmonę Brzozową. I myję co drugi dzień. Na mnie lepiej działają szampony ziołowe, bo po innych to następnego dnia miałam włosy okropne. A w wakacje mogłam myć co 3-4 dni i było dobrze, a teraz się to zepsuło
![]() A ze ślubnych rzeczy nareszcie umieścili informację na stronie i 13 października ruszają nauki przedmałżeńskie, tam gdzie chcę iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zadomowienie
|
Ja używam szamponu HP z alfaparfu i tak jak kiedys co najmniej co drugi dzień myłam włosy teraz nie myje co 3 i włosy sa naprawdę fajne
![]() Ja pewnie zaglądnę na nauki w niedziele, bu... jak mi sie niechce
#4657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co znalazłam i jeszcze za jaką cenę
![]() http://allegro.pl/item759432676_kole...ie_slubne.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mi dzisiaj przyszły zamówione kosmetyki do włosów, już się nie moge doczekac aż ich jutro użyję : http://www.allegro.pl/item745031493_...ut_repair.html http://www.allegro.pl/item754777167_...enerujacy.html http://www.allegro.pl/item754777185_...moaktywne.html wcześniej używałam całego zestawu: http://www.allegro.pl/item760259436_...on_jedwab.html i bardzo fajna rzecz to: http://www.allegro.pl/item747896294_...ylka_10zl.html wydajny i na prawdę poprawia kondycję włosa, a właśnie te odzywki- serum z Alfaparf są podobno rewelacyjne, chciałam sobie kupić cały zestw alfaparf: http://www.allegro.pl/item749449855_...neracyjny.html ale trochę szkoda było mi tyle pieniędzy, więc na razie zdecydowałam się na tańszy zestaw, ten co podałam wyżej ![]() byłam na super spotkanku z moimi koleżankami i z TŻ i TŻ jednej z koleżanek, fajnie było, w końcu jakoś inaczej wieczór spędziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
BAN stały
|
Cześć
![]() Ja jeszcze nie spie,bo oglądam horror na TVP2-Smakosz 2 ![]() ![]() Te sukienki są okropne. ![]() A co do włosów,to kupiłam sobie szampon plus odżywke żółtą/e Sunsilka do regeneracji/odbudowy włosów plus zakupiłam maseczke.Póki co jest zadwolona,bo mam fajne gładkie włosy i nawet aż tak się nie puszą jak zwykle. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-03 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() no nie wierzę, że takie śpiochy jesteście i żadna jeszcze nie wstała ![]() ja zabieram się za zabieg na włosy i sprzątanie, a potem zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio uzywałam maski z Kerastase takiej różowej, fajna była, tylko potwornie droga a ja mam zdrowe włoski, więc kazda maska w sumie działa tak samo. Chociaż ta była bardzo fajna ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak mi czas szybko leci!Juz zaraz zostanie 8 miesięcy do ślubu ![]() ![]()
![]() |
#4664 |
BAN stały
|
Cześć.
![]() Ja tylko na chwile,bo jedziemy na zakupy. ![]() Samoa,nic lepiej nie mów,mnie przeraża że ten czas szybko leci,choć ja mam jeszcze 11 miesięcy i dwadzieścia pare dni do ślubu,a do końca roku będzie mniej,bo 9. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Staram się kupować u tych sprzedawców którzy mają dużo pozytywnych komentarzy, i tych, którzy zapewniają odbiór osobisty, bo wtedy jesli jest ktoś z LBN to sama mogę sprawdzić towar. Często są to kosmetyki które są sprzedawane tylko na allegro a nie w sklepach, wtedy nie płaci się za wynajem pomieszczeń, a pewnie przy dużej ilości sprzedanych produktów i tak opłaca im się taka działalność, ja często najpierw sprawdzam produkt kupiony w hurtowni kosmetyków do włosów a potem kupuję z allegro, więc mam porównanie, owszem takie np. jedwabie to bywa że są rozrabiane z wodą, ale to produkty, które łatwo odkręcić i coś dolać, co innego szampon czy maska, bo wtedy widać czy coś dolane, bo nie jest już taka sama konsystencja. A propo jedwabiu jeszcze to jeśli ma sreberko przylegające do otwarcia to tez jest oryginalne, także mam kilku sprawdzonych sprzedawców i u nich kupuję, a ceny są konkurencyjne ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- też lubię produkty Dove ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
ja podziwiam, jakbym używała tylu specyfików to moje włosy i skórę głowy pokryła by jedna wielka skorupa łupieżu i tłuszczyku
ja teraz kupiłam szampon timotei z jedwabiem i włoski faktycznie są inne po umyciu,a le i tak muszę myć co 2 dzień ![]() A dziś kupiłam sobie butki, jakie jesienne kozaczki za całe 39 zł w promocji ![]() ![]()
#4667 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam straszny problem,aby rozczesać włosy tym bardziej,że mam je prawie po pupe,a szkoda mi ścinać,gdyż zapuszczam na własny ślub
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio kupiłam buty (takie cichobiegi jak ja to mówię) za astronomiczną kwotę... 9 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
ja szybko niszczę buty, więc wolę je kupić za taką "wielką" kwotę, niż wydać 200zł i pochodzić taki sam czas
![]() ![]() Chociaż msuzę przyznać, że chińskie adidaski, które kupiłam "na przetrzymanie" (na piesze wycieczki) w maju/czerwcu są całe i świetnie się trzymają, czym mnie miło zaskoczyły i przeżyją chyba jeszcze wiosnę ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-03 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Wtajemniczenie
|
hellou
![]() Samoa powiedz mi jeszcze ty ta maskę nakładasz na suche czy mokre włosy??? Ja co prawda kupiłam sobie te witaminki A i E w płynie, ale myślę że też mogą być ![]() tez muszę sobie kupić butki, ale za dużo par mi się podoba i nie mogę się zdecydować ![]()
#4671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Ty to wytrzymujesz? Niewspomnę o tym że sama maseczka nałożona na twarz i 20 minut nic nierobienia oraz parę razy w roku wizyty u kosmetyczki są wspaniałym relaksem dla każdej kobiety ![]() Spróbuj może też się zakochasz w takiej formie relaksu ![]() Cytat:
Ja kupiłam tydzień temu kozaczki jesienne i niestety, ale już mialam je ubrane - pogoda jest okropna ![]()
![]() |
#4672 |
BAN stały
|
No u mnie pogoda też nienajlepsza.Jest pochmurno,zrobilo się zimno.No cóż się dziwić już mamy październik.
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-03 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
hej
ja chciałam kupic zwyczajne połbuty ale w sklepach nic takiego nie ma, tylko te przeklete kozaczki, nie lubie sie ubierac jak 3/4 dziewczyn i niestety bede musiała przezyc jesien w starych butach
#4674 |
BAN stały
|
Ja póki co butów mam pod dostatkiem,nawet w niektórych nie chodze bo zapominam że je mam.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię kozaczki ![]() Teraz mam takie na płaskiej podeszwie, a wysokie ![]() Teraz ciężko znaleźć coś aby ktoś inny nie miał podobnej rzeczy(zwłaszcza w Polsce)ale mnie to nie dotyczy na szczęście ![]()
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pod względem butowym to ja chyba nie jestem kobietą ![]() ![]() I jeszcze spodni nie lubię kupować. Powiedzcie mi dlaczego wszyscy producenci się uparli na biodrówki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim PM
![]() Jakoś dzisiaj mam lepszy humor niż ostatnio, siedzę sobie pod kocykiem i dodatkowym okładem z kotów ![]() Skoro już temat pielęgnacji włosów nastał, to może polecicie mi coś na wzmocnienie włosów? Zawsze mi włosy wypadały, ale w ostatnich miesiącach to jest już masakra ![]() Takie coś znalazłam w KWC Inter Fragrances, Nano Effect, Maska do włosów przeciw wypadaniu - może któraś z Was stosowała? |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
madziulka_ bardzo lubie baleriny, moze ich tez jest duzo ale napewno nie ma teraz takiego szału jak na te kozaki
#4679 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ponoć szampony Timotei sa dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a może masz zniszcozne i wysuszone końce? Może podetnij trochę?Ja mam włosy do polowy pleców, dwa tygodnie temu podcięłam 10 cm i nie widac różnicy przy takiej dlugości włosów, takze może też podetnij, do czerwca urosną ![]() Moje włosy najlepiej rozczesują się po produktach Dove(np. hair fall control), Matrix(sleek look) i ostatnio po tej odżywce Nivea do farbowanych. A i jeszcze Fructis lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też bardzo lubię takie dbanie o siebie ![]() ![]()
![]() |
#4680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale buty i torebki o tak ![]() Cytat:
![]() Może spróbuj wzmocnić organizm od wewnątrz, polecam Bellisse ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię baleriny i śmigam w nich całe lato, uważam że są to najwygodniejsze buty ![]() A jesień, zima - kozaki, nie wiem jakie inne buty można wtedy nosić ![]() O może poszukaj takich botków za kostki, też są fajne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.