Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-03, 15:26   #4681
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
madziulka_ bardzo lubie baleriny, moze ich tez jest duzo ale napewno nie ma teraz takiego szału jak na te kozaki
Też lubie balerinki,choć jakiś czas temu sobie kupiłam białe czółenka,a niedawno białe buciki na małym obcasie.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim PM
Jakoś dzisiaj mam lepszy humor niż ostatnio, siedzę sobie pod kocykiem i dodatkowym okładem z kotów i się wygrzewam.
No to ja podobnie,leże na sofie z laptopem przykryta kocem i się rozgrzewam.A kota w domu niet.Czekam na Brzydule.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-03 o 15:28
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:29   #4682
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tesiaczek123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam straszny problem,aby rozczesać włosy tym bardziej,że mam je prawie po pupe,a szkoda mi ścinać,gdyż zapuszczam na własny ślub Po umyciu są strasznie splontane!!! Gdy miałam włosy do ramion to nie miałam takich problemów Używałam już tyle szamponów i odżywek,że nawet nie jestem w stanie ich zliczyć,ale niestety żadna mi nie pomogła.Dodam ,że szampony i odżywki zamawiam u mojej fryzjerki lub kupuje w sklepach dla salonów fryzjerskich,więc do zwykłych i tanich kosm nie należą!!! Niektóre nawet ok 50zł. Już mam dosyć tych włosów .W rozczesywaniu pomaga mi mój mąż ( 7 sierpnia tego roku wzieliśmy ślub cywilny,a w przyszłym w czerwcu bierzemy kościelny ). Może wy macie jakieś dobre sprawdzone
kiedyś miałam ten szampon jak mi się plątały:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2455

miło go wspominam, ale już dawno nie miałam,

tu coś wynalazłam co zapobiega plątaniu włosów:
http://www.bazarnia.pl/index.php?act...14&produkt=785

http://www.modnakaja.pl/oczyszczanie...dzajacy_250_ml

myślę że w ogóle powinny pomóc szampony, odżywki, maski wygładzające włosy, na pewno trochę je obciążają, pozostawiając lekki film i szybciej je przetłuszczając, ale mają takie właściwości że i włoski łatwiej rozczesać

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja podziwiam, jakbym używała tylu specyfików to moje włosy i skórę głowy pokryła by jedna wielka skorupa łupieżu i tłuszczyku
ja teraz kupiłam szampon timotei z jedwabiem i włoski faktycznie są inne po umyciu,a le i tak muszę myć co 2 dzień
A dziś kupiłam sobie butki, jakie jesienne kozaczki za całe 39 zł w promocji ciekawe jak długo wytrzymają

hehe jakbym nie używała tych wszystkich masek i serum to już by mi włosy się tak skruszyły że musiałabym chyba obciąć na chłopaka. niestety taki typ włosów wymaga profesjonalnej pielęgnacji, nie powiem, ale jest to dosyć kosztowne
ja też dzisiaj oglądałam fajne saszki w deichmanie, takie granatowe, niestety jakieś na bardzo wąską łydkę są i nie mogłam ich wciagnąć wyżej jak przed łydkę za 99zł super cena

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim PM

Jakoś dzisiaj mam lepszy humor niż ostatnio, siedzę sobie pod kocykiem i dodatkowym okładem z kotów i się wygrzewam.

Skoro już temat pielęgnacji włosów nastał, to może polecicie mi coś na wzmocnienie włosów?
Zawsze mi włosy wypadały, ale w ostatnich miesiącach to jest już masakra

Takie coś znalazłam w KWC Inter Fragrances, Nano Effect, Maska do włosów przeciw wypadaniu - może któraś z Was stosowała?

podałam wyżej linka do szamponu, on jest też z tego co czytałam przeciwko wypadaniu włosów, ale ogólnie z tabletek polecam bellise albo skrzypowitę, koleżance po tych tabletkach mniej włosów wypadało

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:32   #4683
metkaa
Zakorzenienie

nie no na zime to mam kozaki w tamtym roku kupiłam skorkowe, fajowe sa, ale na jesien to uwazam ze baleriny moga byc, latem tez nosze ale takie materiałowe a wiosna i jesienia takie grubsze
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:34   #4684
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Mozecie polecić jakies kremy nawilzające?Bo tak z braku laku kupiłam znów ten happyderm, ale może znacie coś fajnego godnego polecenia
Ja też bardzo lubię takie dbanie o siebiePrzed slubem z reszta wybiorę się na jakis fajny zabieg na twarz i ciało dla relaksu

ja ostatnio kupiłam zachwalany na wizazu humektan, super skład, ale niestety moja skóra szybko się do niego przyzwyczaiła i musiałam ponawiać aplikacje, pozostawia też lekki film na twarzy, ale moją błyszczącą, przesuszoną i niektórych miejscach twarz, od stosowania kosmetyków matujących, doprowadził razem z oliwką firmy hipp do lepszego stanu, niestety nie jest to mój KWC jeszcze szukam, natomiast do twarzy bardzo lubię nivea soft- krem intensywnie nawilżający

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 15:36   #4685
metkaa
Zakorzenienie

miłych rozmow ja spadam do tz

buziaki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:36   #4686
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no na zime to mam kozaki w tamtym roku kupiłam skorkowe, fajowe sa, ale na jesien to uwazam ze baleriny moga byc, latem tez nosze ale takie materiałowe a wiosna i jesienia takie grubsze

ja tez kiedy można to i na jesieni w balerinkach pomykam, kupiłam sobie na allegro piękne granatowe i czarne pokryte satyną z kokardką są prześliczne
Ale wczoraj po wypadzie ze znajomymi stwierdzam że na wieczory balerinki to stanowczo za mało, trzeba się w jakieś saszki wyposażyć. Dla mnie takie saszki z deichmana, są fajne, tanie, ale niestety na jeden sezon, bo ich materiał się zdziera na noskach i już w kolejnym roku się nie nadają do uzytku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 15:41   #4687
chilanes
Zakorzenienie

a co polecacie na oczyszczenie cery?
Stary 2009-10-03, 15:45   #4688
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

dla mnie rewelacja

http://www.allegro.pl/item753540259_...y_swietny.html

i to:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26266

maska przepięknie pachnie i pomimo oczyszczenia- nawilża.

Wcześniej miałam
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20660

ale ten ziaja pro jest lepszy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-10-03 o 15:47
Stary 2009-10-03, 15:47   #4689
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie jesienne poranki i wieczory są za zimne na baleriny.
Cytat:
A o co Ci dokładnie chodzi?Bo u mnie to jest to cały proces
Ja myje buźkę pianką, potem tonik i krem.
Dwa czasami trzy razy w tygodniu peeling i maseczka

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:53   #4690
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja tez kiedy można to i na jesieni w balerinkach pomykam, kupiłam sobie na allegro piękne granatowe i czarne pokryte satyną z kokardką są prześliczne
Ale wczoraj po wypadzie ze znajomymi stwierdzam że na wieczory balerinki to stanowczo za mało, trzeba się w jakieś saszki wyposażyć. Dla mnie takie saszki z deichmana, są fajne, tanie, ale niestety na jeden sezon, bo ich materiał się zdziera na noskach i już w kolejnym roku się nie nadają do uzytku
Też lubie baleriny, ale ja zmarźluch jestem i już teraz jest mi w nich zimno w stopy

Botki mi się bardzo podobają i mnóstwo ich ostatnio mierzyłam, ale nie mam kasy, żeby kupić (nadal szukam pracy, ale jak znajde to będzie shopping)

Tak się zastanawiam-prawdopodobnie ślub weźmiemy zimą-jakie buty wtedy do ślubu założyć
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:57   #4691
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wg mnie jesienne poranki i wieczory są za zimne na baleriny.

A o co Ci dokładnie chodzi?Bo u mnie to jest to cały proces
Ja myje buźkę pianką, potem tonik i krem.
Dwa czasami trzy razy w tygodniu peeling i maseczka

a no właśnie, ja zmywam makijaż żelem vichy normaderm, potem tonik normaderm i na to krem nawilżający, raz na tydzien peeling i maska kiedy mam ochotę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 16:20   #4692
lusmarija
Wtajemniczenie

ok dzięki Samoa, tak właśnie zrobiłam

tez muszę sobie kupić jakiś kremik, tak się zastanawiałam nad tymi z firmy Iwostin i może się skuszę w końcu, ale to po wypłacie bo póki co mój portfel świeci pustkami

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:37   #4693
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Wicie co dziewczyny. Chyba zwariowałam!
Postanowiłam, że zmieniam temat pracy magisterskiej.
Miałam poszerzać licencjata, ale po prostu już tym tematem i wcale mi się on nie przyda do niczego. Ciekawe tylko co moja promotorka na to Miałam oddać pierwszy rozdział do końca czerwca, jeszcze tego nie zrobiłam a tu jeszcze zmiana tematu. O matko! Już się boję
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:58   #4694
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Miałam poszerzać licencjata, ale po prostu już tym tematem i wcale mi się on nie przyda do niczego. Ciekawe tylko co moja promotorka na to Miałam oddać pierwszy rozdział do końca czerwca, jeszcze tego nie zrobiłam a tu jeszcze zmiana tematu. O matko! Już się boję

nie martw się Aniołku, mi promotor zmieniał temat pracy 3 razy, bo zapomniał zapisać mnie przy jednym temacie i potem zgubił tą listę, a mój temat dał innej dziewczynie, kiedy ja już zbierałam materiały do pierwszego rozdziału okazało sie że nie mam tego tematu, zaczęłam szukać filozofa z tego samego wieku żeby mi się materiały pokryły, więc już chcialam powiedzieć promotorowi o swoim wyborze kiedy on podał mi swój temat- porównawczy, połączenie tych dwóch tematów z których chciałam pisać, tak więc dopiero w połowie grudnia miałam temat pracy, a do końca kwietnia wyrobiłam się z pisaniem pracy magisterskiej, także głowa do góry, mam nadzieję że Twoja promotorka zachowa się jak człowiek i pozwoli Ci zmienic temat

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 17:42   #4695
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
witaj jak tam zyjesz w wielkim świecie
super
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dobrze że mam internet...
a ja nie mam
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
u mnie dobrze Martoolka, co prawda żadna ze mnie PM ale się udzielam ... długa historia, miałam brać ślub w 2010 ale się posypało.
cześć
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ooo ja sie z TZem w ten weekend tam wybieram co najbardziej polecasz zobaczyc? juz wiem od Jazz zeby isc do Spiza na piwo
a mnie nie ma we wro bo dzisiaj przyjechaliśmy, ale powiem, że dziwnie się czuję
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mi się rybka Glenn z Annais bardzo podobała ale też przez to że moja siostra w zeszłym roku miała koronkową rybkę jej nie chciałam bo też chciałam wyglądać całkiem inaczej więc też doskonale rozumiem
to Ty masz 2 siostry
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

a swoją drogą przeglądam zdjęcia foto, no i powieżdzcie czy się mylę, ale ta PM jakoś dziwnie wygląda w Carrerze, jakaś taka opięta na biodrach jest i chyba uwydatnia to co powinna zakrywać. Jakie jest Wasze zdanie?
http://www.pawelpasnik.blogspot.com/
w ciąży jest brzydko wygląda
Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
dziewczynki... może któraś wie co to za kiecuszki, gdzie mogę je znaleźć ??? Straszliwie mi się podobają ale nie wiem nic na ich temat. Liczę na Waszą pomoc
lisa ferrera-cosmobella modelu sobie poszukaj

Danaeee84
mam plan ja mam tv Ty masz net jak będziesz chciała to Cię zaproszę ja na net póki co smigam do arkad bo mam po drugiej stronie ulicy albo na uczelni bo byliśmy z TZ w orange, play, plusie, era i te nety bezprzewodowe mają haczyki-każdy jeden, ale chyba najlepiej wypada ten z play nie wiemy już sami

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-03 o 17:44
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 17:51   #4696
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja już jakiś czas temu odkryłam, że lepiej dla moich stópek będzie jak nie będę nosić skórzanych butów. Większość skórzanych butów jakie miałam obcierała mi stopy. Teraz mam już takie widoczne ślady po obtarciach, których się trochę wstydzę w lecie, więc teraz skórzane to będę nosić chyba tylko kozaki w zimie, a wszystkie półbuty będę kupować jakieś taniuchy. Może i na jeden sezon, ale przynajmniej wygodne i bez obtarć.

Ja też mam długie włosy. Suche rzadko mi się plączą, a na mokre najlepsze są dla mnie odżywki bez spłukiwania. W trakcie ich aplikacji rozdzielam włosy palcami i potem się nie plączą.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 17:55   #4697
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jesli chodzi o demakijaż to ja od kilku lat używam pianki Loreal happyderm, ja mam jedno opakowanie na kilka miesięcy, bo wystarczy niewielka ilośc pianki do jednego mycia, poza tym zmywa każdy makijaż, nawet najmocniejszy i najczarniejszy. Kiedys na próbę kupiłam pianke Lirene i nie zmywała mocnego makijazu
tu jest cała seria http://www.*************pl/search.ph...FcmOzAodqQuc2Q kremy tez polecam, szybko sie wchlaniają i nie sa tluste
Toniku uzywam Clinique tego z trzech kroków http://www.clinique.com.pl/3_kroki.html jest troche drogi jak na jednorazowy wydatek, bo największa butla 400 ml kosztuje w drogerii ok. 115 zł (ale często są zestawy z mini produktami - raz kupiłam w Douglasie z kremem do twarzy i tuszem do rzęs, więc się opłacało), ja go kupuje głownie na bezcłówkach(ok. 90 zł) ale jest mega wydajny, bo starcza mi na rok a używa go tez mój brat.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ok dzięki Samoa, tak właśnie zrobiłam

tez muszę sobie kupić jakiś kremik, tak się zastanawiałam nad tymi z firmy Iwostin i może się skuszę w końcu, ale to po wypłacie bo póki co mój portfel świeci pustkami
i jak włoski? Ja mam takie sypkie po tej masce i cięgle je macam
Fjanie Ci, że przynajmniej masz na co czkeaćMusze znaleźc pracę

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
tez rozważam zmianęDlaczego u mnie na uczelni nie jest tak jak u niektórych z Was, że promotor narzuca temat i pisze planZazdroszczę .
Stary 2009-10-03, 17:57   #4698
can't be perfect
Wtajemniczenie

dziewczyny chyba się zakochałam

prrzymierzałam dzisiaj kilka sukien slubnych.. mimo że wszystkie były fajne to jednak szału nie było.. ale jak przymierzyłam tą to nie dość że wyglądałam super to jeszcze tak szczupło podoba mi się bardzio

ale pójdę jeszcze raz zmierzyć te suknie w poznaniu i dopiero wtedy się zdecyduję

oto ona
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 18:00   #4699
chilanes
Zakorzenienie

o co mi chodzi? sama dokładnie nie wiem, chciałabym oczyścić cerę, mam pozatykane pory na nosie i wokół,a mechaniczne oczyszczanie tylko pogorszyło sprawę. No i nawilżyć by się zdało. Nie znam się na tym kompletnie, peelingów nie używałam, tak samo maseczek. Cera półtłusta raczej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 18:20   #4700
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
i jak włoski? Ja mam takie sypkie po tej masce i cięgle je macam
Fjanie Ci, że przynajmniej masz na co czkeaćMusze znaleźc pracę
wiesz co naprawdę fajnie co prawa ja już nie raz używałam nafty i żółtek na włosy, ale po dodaniu jeszcze olejku, cytryny i tych witamin są takie mięciutkie tylko mam wrażenie że jest ich dwa razy więcej, ale to tez chyba dlatego że nic z nimi nie robiłam tylko same sobie wyschły, a że mi się troszkę włoski kręcą to wyglądam jak
ja niestety muszę im fundować takie maski bo czasami niestety prostuje włosy i wiem jaka to jest dla nich katorga

Cytat:

prrzymierzałam dzisiaj kilka sukien slubnych.. mimo że wszystkie były fajne to jednak szału nie było.. ale jak przymierzyłam tą to nie dość że wyglądałam super to jeszcze tak szczupło podoba mi się bardzio

ale pójdę jeszcze raz zmierzyć te suknie w poznaniu i dopiero wtedy się zdecyduję

oto ona
can`t ta suknia jak dla mnie jest śliczna pierwszy raz ją w ogóle widzę, ale jest taka delikatna i ten dekolcik i to marszczenie i te świecące paseczki, nawet ta kokardka
tylko tak jakoś wydaje mi sie, że pognieciona na dole jest troszkę czy to tak jest??
ale ogólnie super a jeszcze Ty też masz ciemne włoski to już w ogóle cacy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 18:24   #4701
chilanes
Zakorzenienie

can't suknia przepiękna
kaśka witam, dalej bez "okna na świat" w postaci internetu Jak tam wspólne mieszkanie?

Dzięki dziewczyny za rady, poczytam jeszcze o tych środkach, które podałyście i dobiorę coś do swojej skóry trzeba się tym zająć wcześniej, by jakoś przed ołtarzem wyglądać
Stary 2009-10-03, 18:29   #4702
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaśka witam, dalej bez "okna na świat" w postaci internetu Jak tam wspólne mieszkanie?
super i nawet nie myślę o ślubie dobrze mi tak jak jest i pewnie gdyby nie to, że już wszystko zaplanowane to byśmy żyli na kocią łapę
nie kłócimy się tylko TZ się rozpycha jak śpimy

Can't
śliczna ta suknia

Stary 2009-10-03, 18:35   #4703
chilanes
Zakorzenienie

to świetnie, że się dogadujecie mniejsza już ta twoja tęsknota?
Stary 2009-10-03, 18:37   #4704
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to świetnie, że się dogadujecie mniejsza już ta twoja tęsknota?
pewnie już jest superkowo

łeee nie podoba mi się weekend bez TZ'a jakoś mi tak dziwnie bo mam go codziennie przy sobie a teraz lipa, ale oglądam z mamą jak oni śpiewają

o a dzisiaj 350 dni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-03 o 20:15
Stary 2009-10-03, 21:12   #4705
tesiaczek123
Raczkowanie

[QUOTE=madziulka_;14562242]
Spróbuj po umyciu spryskać włosy sprayem do łątwiejszego rozczesywania, nawet takim dla dzieci(ostatnio widziałam truskawkowy z Schauma i pachniał cudnie), jest ich sporo, poszukaj.

Mamprofesjonalne odżywki do rozczesywania włosów i niestety mi nie pomagają,więc nie jestem przekonana,że dla dzieci pomogą,ale dzięki za odpowiedz!!!

[QUOTE=Samoa;14562879]
gratuluje ślubuJestes pierwsza
a może masz zniszcozne i wysuszone końce? Może podetnij trochę?Ja mam włosy do polowy pleców, dwa tygodnie temu podcięłam 10 cm i nie widac różnicy przy takiej dlugości włosów, takze może też podetnij, do czerwca urosną
Moje włosy najlepiej rozczesują się po produktach Dove(np. hair fall control), Matrix(sleek look) i ostatnio po tej odżywce Nivea do farbowanych. A i jeszcze Fructis lubięNa pewno w rozczesywaniu pomagaja maski.

Dzięki Samoa za gratulacje Tak mam przesuszone włosy przez farbowanie i tak właśnie się zastanawiam nad podcięciem przynajmniej 5cm. Może jednak spróbuje odżywek,które mi proponujesz,gdyż zawsze używałam profesjonalnych,a nie zawsze muszą być lepsze Dzięki za odpowiedz!!!

[QUOTE=certina4;14563058]kiedyś miałam ten szampon jak mi się plątały:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2455

miło go wspominam, ale już dawno nie miałam,

tu coś wynalazłam co zapobiega plątaniu włosów:

http://www.modnakaja.pl/oczyszczanie...dzajacy_250_ml

myślę że w ogóle powinny pomóc szampony, odżywki, maski wygładzające włosy, na pewno trochę je obciążają, pozostawiając lekki film i szybciej je przetłuszczając, ale mają takie właściwości że i włoski łatwiej rozczesać

Dzięki Certina4 za linki. Jednak może sróbuję maski wygładzające włosy...przynajmniej czegoś innego niż mam (niestety drogie a do d...) bo się wściekne i wkońcu je obetnę Jeszcze raz dzięki!!! Gdy zakupie i wypróbuje to na pewno napisze czy coś pomogło Mam taką nadzieje
tesiaczek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 21:31   #4706
certina4
Wtajemniczenie

Can't ta sukienka jest super

Tesiaczek z tańszych a na prawdę fajnych masek o cudownym zapachu polecam:

http://www.allegro.pl/item747929786_...eracja_1l.html

Mam ją chyba z rok, i jest super wydajna, obciąża włoski trochę, ale dla wygładzenia powinna pomóc. Moja fryzjerka też ma ją na półce w salonie. Jest tania, i słyszałam kilka pochlebnych opinii na jej temat. Ale szamponu z tej serii nie polecam. Maskę jak najbardziej. A te wcześniejsze linki, które podałam, to tak przykładowo, bo przeczytałam że mają takie właściwości jakich Ty potrzebujesz, ale nie są sprawdzone przeze mnie

No i w końcu Kasia się pojawiła cześć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-03, 21:32   #4707
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

oto ona
śliczna ta sukniaTaka inna niż wszystkieI Ty masz ciemne włoski i one by tak błyszczały i suknia by blyszczałaNa prawdę super

Kasia fajnie, że fajnieJa zawsze jak śpię z tz to zabieram kołdrę i sie fochuje przez sen jak on chce trochę, żeby sie przykryć
Stary 2009-10-03, 23:49   #4708
certina4
Wtajemniczenie

a co Was tak wszystkie wywiało dzisiaj z wizazu? jakoś nie chce mi się spać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-04, 06:59   #4709
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki dzięki za opinie odnośnie sukni

mnie właśnie zauroczyła tym że jest taka inna, świeża, delikatna.. ładnie podkresla moją fifgurę, a ten dekold sprawia że sylwetka staje sę smuklejsza i ma fajniutkie ramiączka takie delikatniew zdobione a wiecie jak się fajnie tren w niej podpina, taka fajna bombka

pani powiedziała że w bieli jest mi lepiej i wyglądam bardziej świeżo

no i pani mnie namawia na taką halke z delikatnym kołem na dole, ale ja mam opory i jak bede mierzyć jeszcze raz to poproszę żeby dała mi inną halkę.. nawet jak przymierzałam suknię bez halki to nie było źle, ale halka tak delikatnie podnosi. i pani mówiła że jakbym miała zwykłą halkę to jak będzie ciepło to się ugotuję i ze halka oklapnie.. ale nie wyobrażam sobie z takim kołek siedzieć.. chociaż z toaletą byłoby łatwiej
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 08:20   #4710
kasiooola88
Raczkowanie

<usunięto przez moderatora>

..::Nasz Ślub 05.09.2009::..

..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::..

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-10-04 o 16:39 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży
kasiooola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości