|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
Cytat:
i uwielbiam wąchać nowe książki ![]() No ale wanienkę po prostu dostałam, tak więc już jej nie wąchałam
|
||
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twojego gina pytałaś, on Ci chyba najlepiej doradzi
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
Co tam u was kochane,my zjadłyśmy obiadek i oglądamy tv .Niewiem czemu ale mam takiego lenia i już.NASTĘPNA WIZYTA U GINKA BĘDZIE 20,10,2009 jUŻ PÓJDE Z WYNIKAMI DO NIEJ.ALE WYNIKI MAJĄ BYĆ Z PIĄTKU NAJLEPIEJ ŻEBY BYŁY ŚWIEŻE JAK MOJA POŁOŻNA TO MÓWI.
|
#2524 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej kobitki!
znowu przez godzinkę musiałam was najpierw nadrobić..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Kropeczko możesz sprawdzić czy masz mój nr, bo listy nie mam a wydawało mi się że swój nr Ci podawałam ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że waga tak jak mówicie później się zatrzyma, bo inaczej to będzie nieciekawie ![]() A ja dziś z premedytacja wcześniej kompa nie włączałam, bo wiedziałam, że w przeciwnym wypadku z sprzątania nici Ogólnie u mnie nudy więc podczytuję Was, a sama nie bardzo mam o czym pisać. Czekam na czwatkową konsultację u urologa i piątkową wizytę u gina. Pozdrawiam Was, miłego dnia!
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolanosiu
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie moja kasa chorych nie ma tego badania w pakiecie, więc będę musiała i tak dodatkowo za nie zapłacić, ale mój gin powiedział, że niestety kasy chorych za wiele ważnych badań nie płacą No ale co zrobić. Wolę zapłacić i wiedzieć na czym stoję, niż żeby potem się okazało, że dziecko ma powikłania z powodu tego czy tamtego, kiedy mogłam zrobić badania jeszcze w ciągu ciąży.
|
|
#2528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł własnie jem lane klusie na rosołku ,mniam
![]() Cytat:
...a czkawki chyba jeszcze nie miała albo ja nie wiem ze to czkawka![]() Cytat:
,wtedty tak dokuczam Tżtowi ze masakra a on wtedy chce Mi dac w łeb![]() Cytat:
,jęcze ,kwikam a jak czasami Wy piszecie ze cos jest nie tak ,ze jestescie w szpitalu to tak Mi wstyd bo u Mnie jest wszystko dobrze (i oby tak pozostało )Dziewczyny dajcie na LUZ ![]() ....... .....
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
eh zostawić was na kilka godzin to strona za stroną naprodukowane!
uuuuuh i uduszę wszystkie co sie chwalą wypiekami! ja tu pisze o snach o serniczku, jabłeczniku, a wy je tak o, pieczecie .... toż to skandal!...żartuje ![]() p.s. a z tymi wynikami / wymazami / pobraniami ... lepiej się badać i domagać o swoje, bo wiadomo jak to z naszą opieką zdrowotną wygląda p.s. nie ma któraś wtyków tam na górze, żeby coś z ta pogodą zrobić? |
|
|
|
#2530 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem kochane to, tylko bylo tak na pocieszenie dla tych co na cc ida. wiem, ze nie od tego jak sie rodzimy zalezne sa nasze zdolnosci. ![]() ja ci dam tak bluznic i to na forum!!! Cytat:
|
|
|
#2531 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie ciesze....tylko, zeby maly mial pare miesiecy chcemy poczekac... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj plotki byly byly...tylko dziewczyny co chwile mi mowily, zebym sie tak nie smiala bo zaraz urodze... ![]() A wlasnie, ze nie damy... ![]() Kiedys mialam, ale chyba przesadzilam z iloscia zamowien i sie obrazili...
|
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmykam na poczte bo zgubili mi paczke
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2534 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed ciążą byłam z niej bardzo zadowolona, wyleczyła mnie co pomogło zajść mi w ciążę, dbała o mnie, a teraz.... Po porodzie wiem, że już nie będe do niej chodzić, tylko muszę znaleźć jakiegoś dobrego lekarza, a z tym będzie ciężko! lane kluski Oj chyba muszę mamuśkę zatrudnić,co by mi zrobiła,bo ja nie umiem takich delicji! Cytat:
Ja nie mam wtyków, ale możemy się zwalić do Zaharii, u niej upał! ![]() Cytat:
A nie przeszkadza Ci takie życie, troche tu, trochę tam... Agusia Ty ale masz pecha, jak nie z allegro, to z pocztą... Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-06 o 16:17 |
|||
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Te zagramaniczne jakieś wszystkie takie przemądrzałe ![]() Cytat:
|
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
Brombi nie wiem za co ale dla Ciebie również
A tak odnośnie Kachuli to rzeczywiście nie zazdroszczę, że TŻ tak ciągle w rozjazdach. Trzymaj się Kachula, dzielna jesteśa tez myślę, że u Ciebie to jakoś po terminie może być i RŻ na pewno będzie obecny. U nie taka sytuacja ma być w przyszłym roku....no nie do końca taka sama, bo niby TŻ będzie na miejscu,ale mają taki projekt do zrobienie, że będzie pracował po 10-12h. Źle nie jest bo za nadgodziny ładnie płacą, ale boję się, że nie dam rady sama z dzidziolkiem. Jesteśmy tu sami, żadnych znajomych, rodzeństwa, rodzice 300km dalej więc będę zdana tylko na siebie! Ale na razie próbuję o tym nie myśleć. Teraz tylko żeby Lenka w brzuchu była jak najdłużej a potem gładko wyszła! A i też nienawidzę poczty....właśnie przyjechał przed chwilą kurier i odebrałm paczkę, którą zamawialiśmy w piątek w nocy. To ja lubię
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zycia tu i tam....to przez 2 lata bylam w rozjazdach miedzy Chinami a Europa i mialam tego taaak serdecznie dosc...zawsze musialam zmiescic moje zycie w dwoch walizkach, bo bylam miesiec tu i miesiac tam....Tak bardzo mi brakowalo tego miejsca, gdzie czulabym sie jak w domu... Teraz od 2 lat prawie mieszkamy w De, mamy swoj wlasny domek, ktory uwielbiam wiec byloby do czego wracac...Hmm...tak, mysle, ze za jakis czas bede gotowa znow na jakis wyjazd... ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- No cos ty... A jakby co to gdzie?? ![]() Cytat:
Kochana poradzisz sobie i to bardzo dobrze
|
|
#2538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Amazonia??? Czy ja wiem? Komary, robactwo, drapieżniki, w wodzie piranie i ogólnie dzicz ![]() No, z tą dziczą to może trochę przesadziłam Cytat:
Cytat:
Ohh... jak ja to dobrze znam. Też byłam taka "bezdomna" przez prawie 1,5 roku. Po studiach w Niemczech, jak wróciłam do Polski na pół roku, to w domu rodziców już nie czułam się jak u siebie (trudno to opisać, ale czułam się dziwnie), tz mieszkał na stancji, więc też mało tego domu było. Potem robiłam praktyki przez kolejne pół roku w 2 różnych miejscach, potem znow wynajmowaliśmy pokój z tztem i po pół roku mieliśmy swoje gniazdko. Ale ja i tak długo w jednym miejscu wytrzymać nie potrafię i przeprowadziliśmy się znowu dalej (bardziej było to uwarunkowane pracą). A w tym mieszkaniu też długo nie posiedzimy, bo za rok chcemy kupować dom.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-10-06 o 16:40 |
|||
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia to chyba do ciebie....
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przekonałyście mnie! tzn ja w sumie nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej, więc tak tylko sobie gdybam! ![]() lubię mieć znajomych, przyjaciół, rodzinę pod ręką, więc cieszę się, że oboje z TZem mamy pracę "stacjonarną" |
|
|
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
karenina mowisz, ze chodzi o gucie.
kurcze ciekawe z czym ona tak podpadla ![]() ![]() nigdy zadna amozonia te puri puri sa wykanczajace ![]() wiec slonko w 100% cie rozumie - chiny
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak trzymac!
|
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
no i tak ciaza to dobra wymowka na WSZYSTKO
![]() :brzyd al:kochane ide sie robic na lale, dzisiaj wyjscie z kolezankami na
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie jesteście przemądrzałe
Ale ja lubię takie ![]() Takiej to dobrze ![]() Byłam w sklepie, wanienki przebadane i wychodzi na to, że wezmę jednak tę większą, bo te 80 cm malutkie jakies takie, a babeczka w sklepie mówiła, że one wystarczają do 3,4 miesiąca ![]() Mają je ciągle w sprzedaży i stojaki też, więc się spieszyć nie muszę, kupimy jak się remont skończy Ale mnie dzisiaj suszy
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Idę pogonić tzta, żeby sos pomidorowy zrobił. Pomogę mu z obieraniem pomidorów, to może go zmobilizuję
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
a co to takie zwolnienie tempa było po godzinie 16.48
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w sklepie i w bibliotece
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
a no to to wszytsko wyjasnia, czemu przez tyle zasu taka cisza była, pani psorko i jak polizalas wanienke? czy jutro idziesz ja badac?![]() Ja bylam na szkole rodzenia...wlasciwie wszytsko juz wiem z wizazu i moich zagramanicznych i poliskich kuleżanek ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- znowu pustka ![]() pewnie dlatego, ze teraz PANI przyszła edit:nie Brombi, nie Ty Pani tylko ja:P |
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja o badaniach wanienkowych pisałam wyżej
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

i uwielbiam wąchać nowe książki 

przechodze wlasnie depresje przedporodowa.

,jęcze ,kwikam a jak czasami Wy piszecie ze cos jest nie tak ,ze jestescie w szpitalu to tak Mi wstyd 

Oj chyba muszę mamuśkę zatrudnić,co by mi zrobiła,bo ja nie umiem takich delicji!
A jakby co to gdzie??
:brzyd al: