Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 17:44   #3271
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez niutek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny właśnie wróciłam z badania.. i tyle dobrych wiadomości no jeszcze to że nie padłam tam trupem przy tej igle ze strzykawką...no a wyniki to za tydzień..pani mnie rozbroiła dosłownie a za teścik carol walneli mi 32 zł.. i jak być normalnym na tym świecie i nie zwariować
a z tej bety to już będzie coś wiadomo? nawet jak to jest strasznie wcześnie?.ja już nic nie wiem oczywiście na becie byłam
No to chyba złoty teścik, za taką kwotę. A ja myślałam, że u mnie są najdroższe bo zaczynają się od 12 zł

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
ciekawe ile u mnie biorą za betę, aż z ciekawosci zadzwonię i sprawdzę. Za to testy domowe mam taniej jak u Ciebie Carol, bo zapłaciłam 7,50 za pink test
Ja już swojego TŻ znam na tyle, że jak chodzi taki nabzdyczony, drażliwy i sam nie wie o co ma się czepiać to powód jest zawsze jeden - plemniki uderzają do głowy. Seks to sposób na mojego TŻ czy to ja coś nabroję, czy to on jest zmierzły, zawsze Go to uleczy
dobre, ale nie samym seksem człowiek żyje.

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Z tego co czytałam i słyszałam to bardzo normalne

Kochana ja robiłam badania w poniedziałek na grupę krwi i przeciwciała, toksoplazmozę, cytomegalię, żołtaczki B i C, różyczkę , HIV i chyba coś jeszcze i zapłaciłam 450 zł a za wizytę u gin jeszcze 150 szok prawdziwy. Wczoraj właśnie dlatego oglądałam i dzwoniłóam po prywatych ubezpieczycielach zdrowotnych i za ubezpieczenie siebie i męża płóacąc co miesiąc 200 zł mogę mieć wszystkioch lekarzy, badania, operacje i nawet poród gdzie chce (nawet w prywatym szpitalu) za darmo. Zastanawiam się czy nie lepiej kupić coś takiego.
nie słyszałam o czymś takim, ale chyba czas uzupełnić wiedzę. Zaraz będę szukać, czy to możliwe czy to pomyłka w laboratorium.

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki... Byłam wczoraj w domku, bo mi Pierworodny klucze zabrał Czekam sobie na @, która powinna przyjść dziś i chyba takoż uczyni, bo choć objawów nadchodzenia nie mam żadnych ( ! ) to wczoraj w nocy na papierze pojawiły się kropelki krwi... Trudno, akurat w tym miesiącu to się nie nastawiałam W piątek czeka mnie bardzo, bardzo poważna rozmowa z TŻ-em... Już się boję...

Powiedzcie mi... czy tylko dla mnie ślub to coś bardzo, bardzo ważnego ??? Czy może każda kobieta nie będąca żoną czuje się "niepełnowartościowa" ? Bo już się zastanawiam czy ja czasem normalna jestem, że nie chcę żyć w tzw. wolnym związku... Czuję się z tym strasznie źle, podkopuje to moje i tak dość niskie samopoczucie i wogóle jakaś gorsza się czuję... To normalne czy ja poprostu ... ?
Normalne. Chyba wszystkie o tym marzymy od maleńkiej dziewczynki.

Cytat:
Najgorsze że na ten cholerny złodziejski ZUS trzeba tyle płacić, zabierają połowę prawie pensji a i tak wielie G.... z tego mamy. Jak o tym myślę to aż mnie złość bierze. Też wolała bym sama wybrać komu mam zapłacić za ubezpieczenie i ile, a nie monopolista ZUS nas okrada a jak chcemy mieć lepszą opiekę to i tak trzeba płacić wrrr
Właśnie, zabrać kasę to potrafią, ale żeby coś od nich się dowiedzieć to nogi można schodzić. A za 800 zł miesięcznie to mogę się ubezpieczyć po zęby i jeszcze mi kasa w kieszeni zostanie - akurat na odłożenie na przyszłość.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cosmaaaa mi wpadła w oko ta http://ekskluzywna.com.pl/Beauty_Nig...et_p10696.html tylko kolor czerwony lub czekoladowy bym kupiła

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 17:45   #3272
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maja82 Pokaż wiadomość
Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać, witam również nowe koleżanki. Aktualnie jesteśmy z Tż w trakcie remontu więc nie mam zbyt wiele czasu na wizaż. Jestem padnięta a jeszcze trzeba wykrzesać siłę na staranka dziś mam 17 dc, owulacja przypuszczalnie w 19 dc

Latko strasznie mi przykro wiem jak to boli, 2,5 tygodnie temu przeżyłam to samo ale nie można się poddać i mocno wieżę, że następnuym razem nam się uda, mocno za nas wszystkie.

Moja kumpela kupiła zwykly stetoskop w aptece i też słychać serduszko dzidzi

Miłego wieczorku
Maju trzymam kciuki za Ciebie! Powiedz u Ciebie stwierdzili dlaczego tak się stało, który to był tydzień?

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
ja jestem za tą pierwszą!!!

A może jakieś stroik przebieranka??Jakaś seksowna pokojówka czy cuś??No chyba,że Was to nie kreci....
Ja zakupiłam francuską pokojówke,weszłam do pokoju jakby nigdy nic i udawałam,że kurze ścieram.POSKUTKOWAŁO! Oj,żebyście widziały jak się zaczął ślinić...
Giovi ja kupiłam kiedyś pielęgniarkę z długimu satynowymi rękawiczkami i takim śiesznym czymś na głowę, i też weszłam do sypialni z tekstem że chyba muszę go zbadać bo wygląda tak jakoś słabo hehe też poskutkowało

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No to chyba złoty teścik, za taką kwotę. A ja myślałam, że u mnie są najdroższe bo zaczynają się od 12 zł

dobre, ale nie samym seksem człowiek żyje.

nie słyszałam o czymś takim, ale chyba czas uzupełnić wiedzę. Zaraz będę szukać, czy to możliwe czy to pomyłka w laboratorium.

Normalne. Chyba wszystkie o tym marzymy od maleńkiej dziewczynki.

Właśnie, zabrać kasę to potrafią, ale żeby coś od nich się dowiedzieć to nogi można schodzić. A za 800 zł miesięcznie to mogę się ubezpieczyć po zęby i jeszcze mi kasa w kieszeni zostanie - akurat na odłożenie na przyszłość.
Pepus z tą krwią to czytałam że może się zmienić do 2 tyg po porodzie, bo tą pierwszą pobierają z pępowiny i dlatego ona później może się zmienić
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:15   #3273
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
cosma nie wolno Ci nawet tak myslec,że już go nie obchodzisz,bo będzieAle kurcze tu trza coś zadziałać,żebyś przywróciła swoją wiare w siebie!!!
Wiem,to pewnie hormony zaczęły szaleć i stąd ta niska samoocena!
dla Ciebie na poprawienie humorku!

carol tak,z Ostrowa Wlkp.A dlaczego pytasz?Masz tu jakiegoś znajomego?
Hormony nie maja z czego swirowac ... @ zaraz ewnie dostane, juz sie odpowiednio przepowiadajacy sluz pojawil ...
Cytat:

A może jakieś stroik przebieranka??Jakaś seksowna pokojówka czy cuś??No chyba,że Was to nie kreci....
Ja zakupiłam francuską pokojówke,weszłam do pokoju jakby nigdy nic i udawałam,że kurze ścieram.POSKUTKOWAŁO! Oj,żebyście widziały jak się zaczął ślinić...
Przebieralam sie juz za mikolajke (na swieta oczywiscie) i za pielegniarke tez ... Dwa lata temu mielismy wypadek samochodowy i TZ dlugo sie z niego zbieral, ze mna bylo wszystko w porzadku procz jakis tam potluczen. No niewazne, bynajmniej jak zaczal dochodzic do siebie to ''zaopiekowalam'' sie nim w takim wlasnie stroju ...

Myslalam o jakies pokojowce, ale jakos dziwnie mi sie to kojarzy... I tak i tak jestem tu pokojowka i nic nie robie tylko sprzatam wiec komicznie bym sie czula ...
Myslalam nad sposobem Pepus, czyli gotowaniem w samych majteczkach i fartuszku, ale na to warunkow nie mam ... :/ czyt. wspollokator.

No to wrocil ksiaze z pracy, nawet buziaka nie dostalam na dzien dobry... Potem sobie o mnie przypomnial i przytulil, przez co przypalilam mu kotleta
Teraz siedzi w sypialni przy kompie, ja musze jechac do tesciowej zeby mu zrobic galert, bo prosi sie od miesiecy... Tak mi sie nie chce ... Najchetniej zostalabym w domu, wyczekala odpowiedni moment i zaczela z nim jeszcze raz rozmawiac. Ale i tak nic by z tego nie wyszlo, bo Piotr jest juz w domu, a on bez Martina jak bez reki i nawet nie krepuje sie nam wlezc do sypialni ... Wiec czeka mnie wieczor gotowania jakis swinskich lap...

Aaaa co do komplecikow to nie potrafie sie na nic zdecydowac... Tez mi sie wydaje tak jak Gosiaro chyba napisala ze sa raczej tandetne ... No ale hm w takich wlasnie wystepuja ''Damy'' w sexfilmach Moze zdecyduje sie na cos? A moze po prostu przywiaze go do lozka rozbiore go i tak zostawie.... Jak to zrobila moja imienniczka w ''Brzyduli'' To bylo cos pieknego :lo ve:
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:15   #3274
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:

Giovi tak sobie poszperałam w necie i muszę przyznać,że fajne te stroje pokojówekMoże sama sie skuszę...

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:17   #3275
Cosmaaaaaaa
BAN stały

http://www.intymna.pl/p41,532,0,12,1...komplet-401pnk
To mi sie podoba. Nawet bardzo
Stary 2009-10-07, 18:28   #3276
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cosmaaa współczuje wspollokatora.Jak dla mnie to wchodzenie komus do sypialni to juz przesada.Może powinnaś mu to uswiadomić, bo jak tu sie wyluzować w takiej sytuacji?
A swojemu Tż może powinnaś przypomnieć o sobie.Mój też czasem siedzi tak przed kompem calymi dniami, a ja gotuje piorę, sprzatam i jeszce czasami pomagam mu w jego rzeczach, a sama pracuje i studiuje i mam tez sporo pracy.
Wczoraj byłam juz tak padnięta, że sie poplakałam.Wtedy moj mąż tak bardzo sie przejął, że zaraz pytał w czym mi może pomóc i od razu był taki milutki,że szok.Czasami taki szantaż łzowy jest dobry, a że jestem przed @ to o łzy cięzko nie było.Tylko wiadomo żeby cos takiego stosować z umiarem

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

A i ten ostatni komplecik bardzo fajny

Stary 2009-10-07, 18:39   #3277
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Cosmaaa współczuje wspollokatora.Jak dla mnie to wchodzenie komus do sypialni to juz przesada.Może powinnaś mu to uswiadomić, bo jak tu sie wyluzować w takiej sytuacji?
A swojemu Tż może powinnaś przypomnieć o sobie.Mój też czasem siedzi tak przed kompem calymi dniami, a ja gotuje piorę, sprzatam i jeszce czasami pomagam mu w jego rzeczach, a sama pracuje i studiuje i mam tez sporo pracy.
Wczoraj byłam juz tak padnięta, że sie poplakałam.Wtedy moj mąż tak bardzo sie przejął, że zaraz pytał w czym mi może pomóc i od razu był taki milutki,że szok.Czasami taki szantaż łzowy jest dobry, a że jestem przed @ to o łzy cięzko nie było.Tylko wiadomo żeby cos takiego stosować z umiarem

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

A i ten ostatni komplecik bardzo fajny

Kochanego masz meza
Moj o dziwo spytal sie dzisiaj jaki chce pierscionek i czy te co mu kiedys przesylalam na wzor mozna zmowic przez net ! Szok

Sprawdze go zaraz ... Wlasnie wybieram sie pod prysznic, przygotowalam juz sobie sexowna bielizne- wygrzebalam cos z szafy na szczescie. Czarny, normalny komplecik z koronek... Zawsze mu sie to podobalo ... Jak dzisiaj na to nie pojdzie i mnie nie ''zgwalci'' to bedzie mexyk ... Tzn wtedy bede miala naprawde powody do podejrzen.

A co do wspollokatora to .. tyle razy mu sie mowilo i nic ... Oni razem pracuja nad programem, a program ma wage najwyzsza wiec...

Biore sie do roboty !
Stary 2009-10-07, 18:46   #3278
Gosiaro
Wtajemniczenie

To miłej nocy !!!

Stary 2009-10-07, 19:03   #3279
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Kochanego masz meza
Moj o dziwo spytal sie dzisiaj jaki chce pierscionek i czy te co mu kiedys przesylalam na wzor mozna zmowic przez net ! Szok

Sprawdze go zaraz ... Wlasnie wybieram sie pod prysznic, przygotowalam juz sobie sexowna bielizne- wygrzebalam cos z szafy na szczescie. Czarny, normalny komplecik z koronek... Zawsze mu sie to podobalo ... Jak dzisiaj na to nie pojdzie i mnie nie ''zgwalci'' to bedzie mexyk ... Tzn wtedy bede miala naprawde powody do podejrzen.

A co do wspollokatora to .. tyle razy mu sie mowilo i nic ... Oni razem pracuja nad programem, a program ma wage najwyzsza wiec...

Biore sie do roboty !
Cosmuś będzie dobrze zobaczyszm jak wspomina o pierścionku to znaczy że Cię kocha no bo co decydował by się na ślub z kimś kto mu się nie podobi itd...wątpię bo faceci raczej nie komlikują sobie życia, zawsze muszą mieć koło siebie laseczke która im się podoba
co do sexi bielizny to dobry pomysł mój uwielbia jak nosze pończoszki, wtedy zrobi dla mnie wszystko

znowu to zrobiłam...przyszłam ledwo do domku i od razu wziełam się za zaległości forumowe mój potworek kiedyś mnie umorduje... życzę miłego wieczorka i gorących nocy bo nie wiem czy uda mi się jeszcze zajrzeć, no chyba że bardzo późno buziole dla wszystkich
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:03   #3280
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
No dobrze ... Skoro nalegacie
Chodzi o to, ze ... caly czas mysle o tym wszystkim ,analizuje caly nasz zwiazek ... Boje sie nadal ze cos nie gra ... I nie potrafie przestac, probuje sobie wmowic ze juz jest ok, ale nie jest ... Chyba cos we mnie peklo ...

No i ''podbudowluje'' sie piosenkami ONA ...

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Ale ja tutaj tylko smutki wnosze ... A Wy powinnyscie myslec o sobie i o istniejacych juz fasolkach, niz wysluchiwac ciagle mojego jeczenia ...
ciesze sie ze piszesz o tym z nami zawsze cokolwiek by sie nie dzialo pisz po to tu chyba sie "spotykamy'' nie tylko by dzielic sie radosciami ale rowniez i smutkami
co do bielizny hm... wiem ze faceci za tym przepdaja u mojego wystarczy ze zaloze jakas seksowna koszulke do lozia i juz go bierze az sie boje pomyslec co by bylo gdymym kupila jakis jeden z tych stroi
Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Cosma w moim zwiazku tez cos ostatnio nie jest za rozowo...sprzeczamy sie.... kurcze kiedy to minie
nie wiem co ci doradzic bo sama mam nie za ciekawa sytuacje,i powiem tyle bycie w zwiazku-szczeliwym zwiazku to jest sztuka....

no ale trzeba sie uczyc siebie nawzajem....
przytulam cie mocno
u mnie tez satnio cos sie podzialo...ale to wynik przepacowania mjego tz..a ze ja jetem najblizej to mi sie obrywa niestety ale powiedzialam mu to juz dwa razy, ze ostatnio zachowuje sie strasznie i sprawia mi przykrosc...
co do ogladania sie za kobietkami hm..na poczatku jak bylismy razem niepowiem ogladal sie ...ale jakos pozniej mu przeszlo( z reszta ja mu robilam o to "wojny'') teraz oboje ogladamy sie za dziewczynami hehe ale rzadko kiedy wg niego dziewczyna jest ladna...zazwyczaj mowi, ze te obiety sa jakies za bardzo wyneglizowane i wytapetowane
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:18   #3281
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Jestem glupia ... I lepiej zebym przezd @ nie myslala w ogole ...
Nie kochalismy sie, ale porozmawialismy szczerze o wszystkim! Poplakalam troche, nie moglam sie powstrzymac, zaczelam parowac doslownie ... Jutro dokladnie Wam opowiem bo teraz robie nam kolacje i wracam do lozka Dobrej nocki
Stary 2009-10-08, 06:57   #3282
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Czyżbym była dziś pierwsza??

Cosma
czekamy na wiadomości

Miłego dzionka dziewczynki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 06:59   #3283
niutek
Raczkowanie

ooo nie witaj carol ..a ja już miałam nadzieje że pierwsza będe a tu nie...
ten wątek na prawde wciąga normalnie czyste szaleństwo
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:00   #3284
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Dobry Ja nadrabiałam lekturę, a stres zaczyna pukać do mych drzwi...
Stary 2009-10-08, 07:03   #3285
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry Ja nadrabiałam lekturę, a stres zaczyna pukać do mych drzwi...
Kochana, do moich też, dzisiaj mam 33dc, piersi bolą, szczególnie sutki, są aż czerwone nawet sie budziłam tak mnie bolały brzuch też pobolewa jak na @. Rozmawiałam z mężem i jak do niedzieli nie przyjdzie, to w poniedziałek jedzie ze mną na betę.

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-08 o 07:04
Stary 2009-10-08, 07:10   #3286
marlenka0505
Zakorzenienie

Carol to ty się ciesz a nie stresuj, bo może fasolinka będzie
Ja czekam na przemiłe Panie z Urzędu...

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

tak czytałam o tej bieliźnie i strojach, że dzisiaj chyba coś wykombinuję
Stary 2009-10-08, 07:16   #3287
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol to ty się ciesz a nie stresuj, bo może fasolinka będzie
Ja czekam na przemiłe Panie z Urzędu...

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

tak czytałam o tej bieliźnie i strojach, że dzisiaj chyba coś wykombinuję
Masz rację kochanaale nie chcę się nakręcać, co ma byc to będzie
Oby panie z urzędy były łaskawe

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-08, 07:35   #3288
marlenka0505
Zakorzenienie

ja liczę na uniewinnienie o 10 mają być

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

wczoraj dzwoniłam potwierdzić nasze przybycie do wujków, już się nie mogę doczekać. jedziemy jutro po pracy i tak sobie kombinujemy że może przez Słowację pojedziemy, podobno widoki są przepiękne- jeszcze o tej porze roku
Stary 2009-10-08, 07:41   #3289
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
ja liczę na uniewinnienie o 10 mają być

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

wczoraj dzwoniłam potwierdzić nasze przybycie do wujków, już się nie mogę doczekać. jedziemy jutro po pracy i tak sobie kombinujemy że może przez Słowację pojedziemy, podobno widoki są przepiękne- jeszcze o tej porze roku
Ale Ci zazdroszczę wyjazdu jak ja bym pojechała w moje ukochane Tatry, ale chyba w tym roku juz się nie uda...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-08, 07:44   #3290
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
cosma i jak ? na pewno wszystko dobrze i teraz odsypiasz szaleństwa nocy

Carol w takim momencie toja już bym nie wytrzymała, dalej nie masz@ objawy podejrzane.....hmmmmm
Stary 2009-10-08, 07:46   #3291
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Już się zapisałam na przyszły czwartek

No właśnie ja też mam takie podejście... Tylko jak to facetowi wytłumaczyć ???
wiesz w tlumaczeniu nie jestem najlepsza, bo zeszlo mi na to 11 lat, jak juz wczesniej pisalam
Cytat:
mojej mamie 20 lat temu powiedział że ma stan zapalny z którego ja mam siostrę różne są powody powiększonej macicy
o jeju ja mam stan zapalny ale z mojego stanu zapalnego potomka nie bedzie, bo @ juz przylazla
Cytat:
ta jest zarabista
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:47   #3292
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobry
cosma i jak ? na pewno wszystko dobrze i teraz odsypiasz szaleństwa nocy

Carol w takim momencie toja już bym nie wytrzymała, dalej nie masz@ objawy podejrzane.....hmmmmm
ja się dalej trzymam, złość mi przeszła zupełnie, teraz jest wrecz spokój ja tak czekam, bo zawsze cykle miałam strasznie pokopane i do 40 dni dochodziły, więc nie sądzę, ze to ciąża. Objawy takie same są na @ a mój organizm na nowo uczy się funkcjonować bez hormonów.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-08, 07:47   #3293
marlenka0505
Zakorzenienie

dla nas to chyba też już ostatni wyjazd w tym roku, nie lubię zimą jeżdzić na dalsze wyprawy.
Carol poprostu jest wzorem cierpliwości
Stary 2009-10-08, 07:49   #3294
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane dziewczynki!
Jak tam poranek mija? Mnie jakaś depresja chyba dopada, wczoraj pół wieczoru przepłakałam ehh po prostu aż mi się nie chce gadac. Moje kochanie to i tak cierpliwe jest przy mnie, cały czas mnie tulił i mówił że mam już nie myśleć i się nie stresować, a że jak jestem na kogoś zła to mam mu powiedzieć to on mu . kochany jest. Dziś jedziemy z mężem na to badanie krwi, a jutro na 8.40 do gin. Już się boję.

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Kochana, do moich też, dzisiaj mam 33dc, piersi bolą, szczególnie sutki, są aż czerwone nawet sie budziłam tak mnie bolały brzuch też pobolewa jak na @. Rozmawiałam z mężem i jak do niedzieli nie przyjdzie, to w poniedziałek jedzie ze mną na betę.
Karolinko powiem Ci że ja z piersiami miałam dokładnie tak samo jak Ty, i sutki też miałam aż czerwone. Może jednak wcześniej się przejez

Marlenko tylko się nie stresuj tymi paniami z Urzędu,jutro już będziesz daleko, wyjazdu to tylko pozazdrościć weekend ma być ładny, a jesienią góry są boskie. Też bym chętnie gdzieś wyjechałą żeby nie myśleć. A Ty kochana testujesz przed wyjazdem czy już po?

Niutek jak tam się czujesz?
Stary 2009-10-08, 07:52   #3295
marlenka0505
Zakorzenienie

Latko biję się z myślami i sama jeszcze nie wiem. W razie gdyby to jutro rano zrobię domowy test - może już pokaże.
Stary 2009-10-08, 08:00   #3296
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam poranek mija? Mnie jakaś depresja chyba dopada, wczoraj pół wieczoru przepłakałam ehh po prostu aż mi się nie chce gadac. Moje kochanie to i tak cierpliwe jest przy mnie, cały czas mnie tulił i mówił że mam już nie myśleć i się nie stresować, a że jak jestem na kogoś zła to mam mu powiedzieć to on mu . kochany jest. Dziś jedziemy z mężem na to badanie krwi, a jutro na 8.40 do gin. Już się boję.

Karolinko powiem Ci że ja z piersiami miałam dokładnie tak samo jak Ty, i sutki też miałam aż czerwone. Może jednak wcześniej się przejez

Marlenko tylko się nie stresuj tymi paniami z Urzędu,jutro już będziesz daleko, wyjazdu to tylko pozazdrościć weekend ma być ładny, a jesienią góry są boskie. Też bym chętnie gdzieś wyjechałą żeby nie myśleć. A Ty kochana testujesz przed wyjazdem czy już po?

Kochana nie smuc się zobaczysz co powie ginekolog, na pewno niedługo będziesz cieszyć się fasolinka!!! A gwarantuję Ci, że większośc z nas juz w życiu poroniła, tylko o tym nie wiedziałyśmy...wiem,że to bardzo boli, ale będzie dobrze!!!

Mówisz, że tez takie sutki miałaś... no to zobaczymy, zaczynam byc ciekawa co to się okaże bo tej becie. Nie wiem czy na @ tez macie kobietki takie czerwone i bolące sutki? Normalnie takie uczucie jakbym dziecko karmiła i były takie obciumkane Ja nie pamiętam jak to było przed hormonami 8 lat temu, a przy tabsach nie ma takich objawów.

Kotuś nie chcę sama jechać na pobieranie krwi, bo mogę zemdleć po fakcie, tzn ja wyjdę sama z przychodni, dopiero potem mnie bierze a nie chcę do auta wsiadać i jechać, a TZ już w pracy, jutro też nie bardzo może, więc do poniedziałku zaczekam, nie mam nic do stracenia

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-08, 08:10   #3297
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Latko biję się z myślami i sama jeszcze nie wiem. W razie gdyby to jutro rano zrobię domowy test - może już pokaże.
Marlenko taj jak Ci pisałam u mnie tem pink test wyszedł 5 dni przed spodziewanym terminem, i to po południu, więc może u Ciebie z rana wyjdzie

Cytat:
Kochana nie smuc się zobaczysz co powie ginekolog, na pewno niedługo będziesz cieszyć się fasolinka!!! A gwarantuję Ci, że większośc z nas juz w życiu poroniła, tylko o tym nie wiedziałyśmy...wiem,że to bardzo boli, ale będzie dobrze!!!

Mówisz, że tez takie sutki miałaś... no to zobaczymy, zaczynam byc ciekawa co to się okaże bo tej becie. Nie wiem czy na @ tez macie kobietki takie czerwone i bolące sutki? Normalnie takie uczucie jakbym dziecko karmiła i były takie obciumkane Ja nie pamiętam jak to było przed hormonami 8 lat temu, a przy tabsach nie ma takich objawów.

Kotuś nie chcę sama jechać na pobieranie krwi, bo mogę zemdleć po fakcie, tzn ja wyjdę sama z przychodni, dopiero potem mnie bierze a nie chcę do auta wsiadać i jechać, a TZ już w pracy, jutro też nie bardzo może, więc do poniedziałku zaczekam, nie mam nic do stracenia
Trzymaj się w takim razie dzielnie, ja mam jakieś taki przeczucie że do Ciebie to nie przyjdzie @ bo z tego co piszesz to ja miałam bardzo podobne objawy. Dlatego trzymam za Ciebie kciuki!!!
Stary 2009-10-08, 08:14   #3298
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
ja się dalej trzymam, złość mi przeszła zupełnie, teraz jest wrecz spokój ja tak czekam, bo zawsze cykle miałam strasznie pokopane i do 40 dni dochodziły, więc nie sądzę, ze to ciąża. Objawy takie same są na @ a mój organizm na nowo uczy się funkcjonować bez hormonów.
Witam dziewczynki
Karolinko Ty jesteś "oazą wytrzymałości", my chyba wszystkie tutaj dawno byśmy zrobiły test już za Ciebie
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 08:17   #3299
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

Karolinko, wszystko będzie dobrze zobaczysz w zasadzie to myslę że nic nie stoi na przeszkodzie żebyście mogli starać się znowu, zawsze gorzej jest jak trzeba wykonać po poronieniu jakiś zabieg bo wtedy ok pół rokuu trzeba odczekać, a u ciebie myślę ze nie będzie tego problemu i za to tzrymam kciuki
Stary 2009-10-08, 08:21   #3300
agnieszka1980
Raczkowanie

[QUOTE=latko0;14630884]Witajcie kochane dziewczynki!

Latkoo będzie dobrze,wiem że się dobrze mówi ale...
Tak jak napisała Carol,że pewnie niektóre z nas już to kiedyś spotkało a o tym nie wiemy ponieważ myślałyśmy że to normalny @.
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości