|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie słyszałam o czymś takim, ale chyba czas uzupełnić wiedzę. Zaraz będę szukać, czy to możliwe czy to pomyłka w laboratorium.Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cosmaaaa mi wpadła w oko ta http://ekskluzywna.com.pl/Beauty_Nig...et_p10696.html tylko kolor czerwony lub czekoladowy bym kupiła
|
|
#3272 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe też poskutkowałoCytat:
|
|||
|
|
|
#3273 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Myslalam o jakies pokojowce, ale jakos dziwnie mi sie to kojarzy... I tak i tak jestem tu pokojowka i nic nie robie tylko sprzatam wiec komicznie bym sie czula ... Myslalam nad sposobem Pepus, czyli gotowaniem w samych majteczkach i fartuszku, ale na to warunkow nie mam ... :/ czyt. wspollokator. No to wrocil ksiaze z pracy, nawet buziaka nie dostalam na dzien dobry... Potem sobie o mnie przypomnial i przytulil, przez co przypalilam mu kotleta Teraz siedzi w sypialni przy kompie, ja musze jechac do tesciowej zeby mu zrobic galert, bo prosi sie od miesiecy... Tak mi sie nie chce ... Najchetniej zostalabym w domu, wyczekala odpowiedni moment i zaczela z nim jeszcze raz rozmawiac. Ale i tak nic by z tego nie wyszlo, bo Piotr jest juz w domu, a on bez Martina jak bez reki i nawet nie krepuje sie nam wlezc do sypialni ... Wiec czeka mnie wieczor gotowania jakis swinskich lap... Aaaa co do komplecikow to nie potrafie sie na nic zdecydowac... Tez mi sie wydaje tak jak Gosiaro chyba napisala ze sa raczej tandetne ... No ale hm w takich wlasnie wystepuja ''Damy'' w sexfilmach Moze zdecyduje sie na cos? A moze po prostu przywiaze go do lozka rozbiore go i tak zostawie.... Jak to zrobila moja imienniczka w ''Brzyduli'' To bylo cos pieknego ![]() ![]() ![]() :lo ve:
|
||
|
|
|
#3274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może sama sie skuszę...
|
|
#3275 |
|
BAN stały
|
http://www.intymna.pl/p41,532,0,12,1...komplet-401pnk
To mi sie podoba. Nawet bardzo |
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa współczuje wspollokatora.Jak dla mnie to wchodzenie komus do sypialni to juz przesada.Może powinnaś mu to uswiadomić, bo jak tu sie wyluzować w takiej sytuacji?
A swojemu Tż może powinnaś przypomnieć o sobie.Mój też czasem siedzi tak przed kompem calymi dniami, a ja gotuje piorę, sprzatam i jeszce czasami pomagam mu w jego rzeczach, a sama pracuje i studiuje i mam tez sporo pracy. Wczoraj byłam juz tak padnięta, że sie poplakałam.Wtedy moj mąż tak bardzo sie przejął, że zaraz pytał w czym mi może pomóc i od razu był taki milutki,że szok.Czasami taki szantaż łzowy jest dobry, a że jestem przed @ to o łzy cięzko nie było.Tylko wiadomo żeby cos takiego stosować z umiarem ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- A i ten ostatni komplecik bardzo fajny
|
#3277 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochanego masz meza Moj o dziwo spytal sie dzisiaj jaki chce pierscionek i czy te co mu kiedys przesylalam na wzor mozna zmowic przez net ! Szok ![]() Sprawdze go zaraz ... Wlasnie wybieram sie pod prysznic, przygotowalam juz sobie sexowna bielizne- wygrzebalam cos z szafy na szczescie. Czarny, normalny komplecik z koronek... Zawsze mu sie to podobalo ... Jak dzisiaj na to nie pojdzie i mnie nie ''zgwalci'' to bedzie mexyk ... Tzn wtedy bede miala naprawde powody do podejrzen. A co do wspollokatora to .. tyle razy mu sie mowilo i nic ... Oni razem pracuja nad programem, a program ma wage najwyzsza wiec... Biore sie do roboty ! |
|
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
To miłej nocy
!!!
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
m jak wspomina o pierścionku to znaczy że Cię kocha no bo co decydował by się na ślub z kimś kto mu się nie podobi itd...wątpię bo faceci raczej nie komlikują sobie życia, zawsze muszą mieć koło siebie laseczke która im się podoba co do sexi bielizny to dobry pomysł mój uwielbia jak nosze pończoszki, wtedy zrobi dla mnie wszystko![]() znowu to zrobiłam...przyszłam ledwo do domku i od razu wziełam się za zaległości forumowe mój potworek kiedyś mnie umorduje... życzę miłego wieczorka i gorących nocy bo nie wiem czy uda mi się jeszcze zajrzeć, no chyba że bardzo późno buziole dla wszystkich![]() |
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze cokolwiek by sie nie dzialo pisz po to tu chyba sie "spotykamy'' nie tylko by dzielic sie radosciami ale rowniez i smutkami![]() co do bielizny hm... wiem ze faceci za tym przepdaja u mojego wystarczy ze zaloze jakas seksowna koszulke do lozia i juz go bierze az sie boje pomyslec co by bylo gdymym kupila jakis jeden z tych stroi![]() Cytat:
ale powiedzialam mu to juz dwa razy, ze ostatnio zachowuje sie strasznie i sprawia mi przykrosc...co do ogladania sie za kobietkami hm..na poczatku jak bylismy razem niepowiem ogladal sie ...ale jakos pozniej mu przeszlo( z reszta ja mu robilam o to "wojny'') teraz oboje ogladamy sie za dziewczynami hehe ale rzadko kiedy wg niego dziewczyna jest ladna...zazwyczaj mowi, ze te obiety sa jakies za bardzo wyneglizowane i wytapetowane
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#3281 |
|
BAN stały
|
Jestem glupia ... I lepiej zebym przezd @ nie myslala w ogole ...
Nie kochalismy sie, ale porozmawialismy szczerze o wszystkim! Poplakalam troche, nie moglam sie powstrzymac, zaczelam parowac doslownie ... Jutro dokladnie Wam opowiem bo teraz robie nam kolacje i wracam do lozka Dobrej nocki ![]()
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Czyżbym była dziś pierwsza?? ![]() Cosma czekamy na wiadomości ![]() Miłego dzionka dziewczynki
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
ooo nie witaj carol ..a ja już miałam nadzieje że pierwsza będe a tu nie...
![]() ten wątek na prawde wciąga normalnie czyste szaleństwo |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja nadrabiałam lekturę, a stres zaczyna pukać do mych drzwi...
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sie budziłam tak mnie bolały brzuch też pobolewa jak na @. Rozmawiałam z mężem i jak do niedzieli nie przyjdzie, to w poniedziałek jedzie ze mną na betę.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-08 o 07:04 |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Carol to ty się ciesz a nie stresuj, bo może fasolinka będzie
![]() Ja czekam na przemiłe Panie z Urzędu... ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- tak czytałam o tej bieliźnie i strojach, że dzisiaj chyba coś wykombinuję
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie chcę się nakręcać, co ma byc to będzie![]() Oby panie z urzędy były łaskawe
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
ja liczę na uniewinnienie
o 10 mają być---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- wczoraj dzwoniłam potwierdzić nasze przybycie do wujków, już się nie mogę doczekać. jedziemy jutro po pracy i tak sobie kombinujemy że może przez Słowację pojedziemy, podobno widoki są przepiękne- jeszcze o tej porze roku
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja bym pojechała w moje ukochane Tatry, ale chyba w tym roku juz się nie uda...
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() cosma i jak ? na pewno wszystko dobrze i teraz odsypiasz szaleństwa nocy ![]() Carol w takim momencie toja już bym nie wytrzymała, dalej nie masz@ objawy podejrzane.....hmmmmm |
|
|
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o jeju ja mam stan zapalny ![]() Cytat:
ta jest zarabista |
|||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się dalej trzymam, złość mi przeszła zupełnie, teraz jest wrecz spokój![]() ja tak czekam, bo zawsze cykle miałam strasznie pokopane i do 40 dni dochodziły, więc nie sądzę, ze to ciąża. Objawy takie same są na @ a mój organizm na nowo uczy się funkcjonować bez hormonów.
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
dla nas to chyba też już ostatni wyjazd w tym roku, nie lubię zimą jeżdzić na dalsze wyprawy.
Carol poprostu jest wzorem cierpliwości
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane dziewczynki!
Jak tam poranek mija? Mnie jakaś depresja chyba dopada, wczoraj pół wieczoru przepłakałam ehh po prostu aż mi się nie chce gadac. Moje kochanie to i tak cierpliwe jest przy mnie, cały czas mnie tulił i mówił że mam już nie myśleć i się nie stresować, a że jak jestem na kogoś zła to mam mu powiedzieć to on mu . kochany jest. Dziś jedziemy z mężem na to badanie krwi, a jutro na 8.40 do gin. Już się boję.Cytat:
![]() Marlenko tylko się nie stresuj tymi paniami z Urzędu,jutro już będziesz daleko, wyjazdu to tylko pozazdrościć weekend ma być ładny, a jesienią góry są boskie. Też bym chętnie gdzieś wyjechałą żeby nie myśleć. A Ty kochana testujesz przed wyjazdem czy już po? Niutek jak tam się czujesz? |
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Latko biję się z myślami i sama jeszcze nie wiem. W razie gdyby to jutro rano zrobię domowy test - może już pokaże.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz co powie ginekolog, na pewno niedługo będziesz cieszyć się fasolinka!!! A gwarantuję Ci, że większośc z nas juz w życiu poroniła, tylko o tym nie wiedziałyśmy...wiem,że to bardzo boli, ale będzie dobrze!!!Mówisz, że tez takie sutki miałaś... no to zobaczymy, zaczynam byc ciekawa co to się okaże bo tej becie. Nie wiem czy na @ tez macie kobietki takie czerwone i bolące sutki? Normalnie takie uczucie jakbym dziecko karmiła i były takie obciumkane Ja nie pamiętam jak to było przed hormonami 8 lat temu, a przy tabsach nie ma takich objawów. Kotuś nie chcę sama jechać na pobieranie krwi, bo mogę zemdleć po fakcie, tzn ja wyjdę sama z przychodni, dopiero potem mnie bierze a nie chcę do auta wsiadać i jechać, a TZ już w pracy, jutro też nie bardzo może, więc do poniedziałku zaczekam, nie mam nic do stracenia
|
|
#3297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Karolinko Ty jesteś "oazą wytrzymałości", my chyba wszystkie tutaj dawno byśmy zrobiły test już za Ciebie
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zasadzie to myslę że nic nie stoi na przeszkodzie żebyście mogli starać się znowu, zawsze gorzej jest jak trzeba wykonać po poronieniu jakiś zabieg bo wtedy ok pół rokuu trzeba odczekać, a u ciebie myślę ze nie będzie tego problemu i za to tzrymam kciuki
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=latko0;14630884]Witajcie kochane dziewczynki!
Jak tam poranek mija? Mnie jakaś depresja chyba dopada, wczoraj pół wieczoru przepłakałam ehh po prostu aż mi się nie chce gadac. Moje kochanie to i tak cierpliwe jest przy mnie, cały czas mnie tulił i mówił że mam już nie myśleć i się nie stresować, a że jak jestem na kogoś zła to mam mu powiedzieć to on mu . kochany jest. Dziś jedziemy z mężem na to badanie krwi, a jutro na 8.40 do gin. Już się boję.Latkoo będzie dobrze,wiem że się dobrze mówi ale... Tak jak napisała Carol,że pewnie niektóre z nas już to kiedyś spotkało a o tym nie wiemy ponieważ myślałyśmy że to normalny @. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

i tyle dobrych wiadomości no jeszcze to że nie padłam tam trupem przy tej igle ze strzykawką
...no a wyniki to za tydzień

nie słyszałam o czymś takim, ale chyba czas uzupełnić wiedzę. Zaraz będę szukać, czy to możliwe czy to pomyłka w laboratorium.
Czekam sobie na @, która powinna przyjść dziś i chyba takoż uczyni, bo choć objawów nadchodzenia nie mam żadnych ( ! ) to wczoraj w nocy na papierze pojawiły się kropelki krwi...
W piątek czeka mnie bardzo, bardzo poważna rozmowa z TŻ-em... Już się boję...
?
wiem jak to boli, 2,5 tygodnie temu przeżyłam to samo ale nie można się poddać i mocno wieżę, że następnuym razem nam się uda, mocno
za nas wszystkie.

o jeju ja mam stan zapalny 
ta jest zarabista