|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Hahaha o tym nie pomyślałam - muszę zaproponowac mężowi.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nieźle.... My narazie tez musimy mieć abstynecję, bo się lecze, juz 3,5 tyg bez niczeczego
|
||
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
oo coś mi się przypomniało
![]() Wiecie, że TZ nazwisko kiedyś inaczej brzmiało?? jeszcze 5 pokoleń wcześniej było to Piechotka (dobrze, ze tak nie zostało). Dopiero ze 4 pokolenia temu w papierach ktoś zrobił błąd i wyszło te nazwisko co teraz ma TZ z czego baaaardzo się cieszę
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
nazywa Cię swoją "Pychotką?
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie hehewiecie, wczoraj był listonosz z poleconym. i wiecie jak sie podpisałam?? starym nazwiskiem
|
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe to Cię mężuś skusił swoją Pychotką
![]() Moja koleżanka nazywa się Słodka (to tak apropo nazwisk) Ja bardzo szybko nauczyłam się swojego nowego nazwiska, bo oba zaczynają się na "Pi". Poza tym w pracy z każdym dzwoniącym telefonem musiałam się przedstawiac, więc szybko weszło mi w krew. |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie w pracy przedstawiam raz tak a raz tak
szef sieszmieje ze mam sie w koncu zdecydowac bo sie klienci plączą nie wiedza z kim w koncu rozmawiac
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ siostra na porpawinach podeszła do mnie i tak niby poważnie mówi: ja wiem dlaczego za niego wyszlas??" ja: a ona" Wszystko dla nazwiska " a ja nie pracuję i nie ma mi kiedy wejść w nawyk nowe nazwisko. |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
świetne zdjęcia , mi tez podoba sie to pierwsze
wiecie jest bardzo dużo kobiet które bardziej myślą o karierze niż o dziecku , tak było ze mną w sumie to tak myślałam " oo za nim ja zajdę to pewnie juz będę miała świetna pracę i skończę drugie studia " a tu proszę , wyszło to tak że stwierdzilismy że nie ma co jak będzie to super jak nie to będziemy działac dalej aż w końcu się uda, nic na siłę , i tak mineło jakieś nie całe pół roku za nim zaszłam , także nie ma co czekać , ja tabletek nie biore od 4 lat albo nawet dłużej i przez ten cały czas nie zaszłam, owszem tż uważał ale często zdarzało się że tż się zapominał a od grudnia ( jakoś tak) po rozmowach doszlismy do tego że nie będziemy wogóle uważać nich sie dzieje " wola boska" i tu ciach dzidzi jest. Ciesze się chociaż powiem szczerze że i tak jestem tym wszystkim przerażona , czy jednak dam radę.Wiecie zostało mi jeszcze 1 rok studiów, a w tym zawodzie co ja pracuje przepisy się zmieniają, ciągle jakieś zmiany , i teraz tak naprawdę jestem w tyle, ale mam zapał i szybko wszystko nadrobię. Studia mam zaoczne więc problemu nie będzie jak zaliczenie będę mieć to mama moja chętnie na tę parę godzinek wpadnie i się zaopiekuje malcem, z reszta też dam rade.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie dobrze i jeszcze będziesz się śmiała sama z siebie, że miałas takie myśli. |
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
kasia a w jakim zawodzie pracujesz? bo chyba nei wiem
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hehe no wiadomo codzienność, ale ja jak tak sobie czasem rozmyślam, albo rozmawiam z TŻ'tem i on zrobi jakąś mine słodką, albo gest to poprostu aż mnie chwyta za serce i sobie myśle jak ja go strasznie kocham i szaleje za nim cały czas tylko wiadomo samą miłością człowiek nie wyżyje i musi być czas też na inne rzeczy .
|
|
#1157 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcociaz kłóciłabym sie co do fotogeniczności mojej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też.... prawie 30stka i chce... bardzo chce.... TZ starsznie chce ... codziennie słysze o tym ... ale boje sie podołamy i świetnie imie!!!!! Borysek ![]() ![]() ![]() dziękuje. zazdroszcze podejścia - ja jakoś nie moge sie "wyzluzować" tak w kwestii dziecka ... chyba jestem poprostu za stara i ta odpowiedzialność mnie przeraża ....no i ciągle sie zastanawiam co z pracą ... ych. moze za niedługo, za kilka miesięcy ... odstawie. może
|
||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Borysek raczej nei damy bo by było masło maślane
![]() hehe a ja na mojego mowie Borys mimo ze tak nei ma na imie to zdrobnienie od nazwiska
|
|
#1159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiadomo, że nie będziecie celowo starali się o dziecko w Holandii, bo szczepionki sa darmowe... |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wiele czytałam o porodach w Holandii... dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka tż ostatnio w trakcie zbliżenia zapytał czy chcę dziecko, później zapytałam go czy on chce bo zaniepokoiło mnie jego pytanie. On powiedział że nie wie czy by sobie poradził i że się boi i w ogóle. No i ja doszłam do wniosku że nie będziemy się starać kiedy tylko ja chcę dziecko, a on jego nie chce a robi to tylko dla mnie. Dziecka muszą chcieć dwie osoby a nie tylko jedna, a druga spełni jej "zachciankę". Zasugerowałam tż że trzeba iść do apteki a on po co? no to mówię że po prezerwatywy. A on do mnie że po co nam prezerwatywy, no to mówię że jeżeli nie chcemy dziecka to trzeba się zabezpieczać, a nie lecieć na żywioł. Nie zabezpieczaliśmy się z myślą o dziecku ale teraz.
ehh wylewam swoje żale. Ostatnio w ogóle mam jakieś zmiany nastroju. DO tego boli mnie brzuch i moje jajeczko się marnuje ![]() mojego szwagra bratowa rodziła ostatnio w Holandii i sobie chwaliła porób, szpital i w ogóle. Bardzo szybko wyszła ze szpitala, chyba na drugi dzień, co jakiś czas dostaje dobre kosmetyki dla dziecka w takiej ilości że nie da rady ich zużyć no ale wiadomo że tak jak w Polsce bywają różne szpitale.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-10-08 o 12:35 |
|
|
|
#1162 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pracowałam w kadrach, ale moja praca ogólnie zmienia się ze wzgledu na zmiany stanowisk, ostatnio pracowałam w dziale inwestycji, ale to wszystko było związane z finansami i księgowością, ale przez kryzys spadłam z dobrego stanowiska inspektora na sekretarkę, naszczęście mam możliwości powrotu na swoje stanowisko pracy , oczywiście dopiero jak podchowam maluszka Cytat:
Napewno oboje znajdziecie pracę i mieszkanie może jakieś Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na trzecie, powiem o nim, bo w końcu wybrane przeze mnie i lubię je - mam Klara ![]() I też już chciałabym dzidziusia. Ale trzeba poczekać. Rozmawialiśmy z Tż-tem o tym wczoraj. I ustaliliśmy, że zaczniemy się starać w przyszłym roku. Oby tylko nic sie przez tą moją prolaktynę nie pokomplikowało. A tabletek nie biorę już jakieś 9 miesięcy i tyle też czasu biorę kwas foliowy. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ania i moniqac ale macie śliczne zdjecia Cytat:
Cytat:
to że go znam coraz lepiej, że znam jego nawyki. Ale się nakręcamy na te dzieci ![]() Wczoraj sie pytam TŻ co robimy na naszą 6-stą rocznicę (za 10 dni ) a on: Juniora oczywiscie nie wziełam tego poważnie.
|
||
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zdjęcie z wesela ( juz wklejałam w poprzednim wątku) Załącznik 2570018 a tu mały
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
moniaq piękne cudniaste!
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam dwa imiona, ale używam tylko jednego, nawet pism urzędowych nie podpisuje dwoma, podawałam oba tylko jak wymieniałam dokumenty. Mam ciocie która nie lubie swojego pierwszego imienia(choć uważam że jest normalne) i każe do niej zwracać się tylko drugim.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

nieźle....

z czego baaaardzo się cieszę 

a ona" Wszystko dla nazwiska " 

dzidzi jest. Ciesze się chociaż powiem szczerze że i tak jestem tym wszystkim przerażona , czy jednak dam radę.Wiecie zostało mi jeszcze 1 rok studiów, a w tym zawodzie co ja pracuje przepisy się zmieniają, ciągle jakieś zmiany , i teraz tak naprawdę jestem w tyle, ale mam zapał i szybko wszystko nadrobię. Studia mam zaoczne więc problemu nie będzie jak zaliczenie będę mieć to mama moja chętnie na tę parę godzinek wpadnie i się zaopiekuje malcem, z reszta też dam rade.
Powiedz cóż Ty miałaś za suknię? Sincerity? Bo bardzo podobna do mojej...