![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() Ale jeszcze trochę!! nie wiem czy sie mogązdeformować..nie mam pojęcia o rozjazdach.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Wtajemniczenie
|
HORO I MASZA!!
sorry,ze nie odpisuje ale mam problem z netem,strasznie mi muli...niewazne do rzeczy... dzwonilam dzis do Dr. pani z recepcji-bo ineggo kontaktu nie mam z klinika powiedziala,ze nie mam sie o nic martwic, maja szeroka game implantow okraglych od A do Z...Dr.omowi wszystko ze mna na spokojnie sam na sam w gabinecie przed duzym lustrem ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-07 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
horo, a Ty kiedy na kontrolę? Ja dzisiejszy wieczór spędzę na bieganiu po schodach, tak fajnie skaczą..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
jeśli weźmiesz maksa, to na bank bedziesz miala pilki... duuuuuze piłki ![]()
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;14612648]Już wiem-może odmówić i wytłumaczył to tak, żebym nie wymagała od niego pisemnej opini co jest nie tak skoro nawet lekarz który to zrobił tego nie stwierdził!!!!!!
Myslałam, że jak pójdę do lekarza który ma tyle tyułów przed nazwiskiem to taki autorytet nie bedzie się bał opisać tego co zobaczy-bo w końu kogo taki ktoś się może bać. Pierwsze co, chciał wiedzieć kto robił op. Spytałam a czy ta wiedza zmieni pana opinię? Ponieważ nadal nalegał wymysliłam jakieś nazwisko i miasto. Zastanowił się i stwierdził, że nie słyszał ![]() Nie chciał nawet obejrzeć zdjęć z rezonansu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie powiedział nic,nie postawił żadnej diagnozy, jeśli mi coś się nie podoba to najlepiej żebym to zaakceptowała ![]() Widzę, że coś pisze-pytam : a to co pan teraz pisze to bedzie w mojej karcie? on na to, że tak. Wie pan , że mam prawo o wystąpienie o kopie mojej dokumentacji medycznej-on na to "to niech pani wystąpi".Ta miła konsultacja kosztowała mnie 150zł. ZA CO ONI DOSTAJĄ TE TYTUŁY??????????????????? ???? ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Mya Diva!! wspólczuję Ci...Partacze..reka , rekę myje!! To straszne i okrutne... Ja tez kiedys maiałm problemy z uzyskaniem takiej opinii...w temacie złamanej nogi, która pewnien partacz uznała za ok i kazał starac się rozchodzic ból..Skonczyło się 16 tygodniowym gipsem i prawie odcięciem gnijącej nogi..I żaden lekarz nie wkopał tamtego, że nie wykrył złamania..wszyscy zgodnie stwierdzili,ze to moja wina, że cos musiało się juz po diagnozie naderwać..Masakra!! ![]() Ale, będzie dobrz, zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kontrola ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Willma - cieszę się ogromnie, że nie zostałaś kaleką przez jakiegoś partacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() sama świadomośc, ze jako 16 latka kładłam sie na stół operacyjny, a lekarz mi powiedział,ze zobaczymy czy noge da się uratować ![]() ![]() i jestem przekonana ,ze u May Divy tez wzsystko dobrze się potoczy...i cycuszki będa wkrótce miód malina.. ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
willma to gdzies ty te piersi robila
![]() jeszcze z bandażami ![]() ale piekne sa to fakt,wiec warto było na pewno. moze wlasnie dzieki tym rystrykcyjnym zasadom.
#1210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, na szczęście nie 4 miesiące ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A robiłam je w Poznaniu..U pani dr Wiesłlawy Ratajczak,Super miła starsza pani z wieloletnim doświadczeniem..Duzo sie nie reklamuje, bo jak twierdzi lubi mieć dwie, trzy pacjentki na tydzień, żeby sama osobiście mogła się nimi zająć..przemiła kobieta... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- [QUOTE=willma2;14626637] Cytat:
![]() ![]() ![]() listopadowa podsumowała to bardzo trafnie - tacy lekarze nie zasługują na swój tytuł i szacunek ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co, on to chyba studia kończył razem z partaczem ![]() ![]() A w tej karcie informacyjnej napisał moje dane , ile jestem po op i jakie mam "wszczepy"(tak określał implanty)-co więcej nie wiem BO MNIE WYPROSIŁ. I dodam jeszcze, że dużą część konsultacji gadał przez telefon, umawiał się gdzie po kogoś podjechać. Odbierał telefon (2 razy)ucinając mi w połowie zdania!!! potem nie wiedział o czym mówiłam. A ten kodeks lekarski-chyba najważniejsza powinna być relacja lekarz -pacjent, a nie lekarz-lekarz i wzajemne stosunki miedzy nimi. Bo najpierw jest zdrowie i dobro pacjenta-w mojej ocenie nic innego.
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-07 o 22:52 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłacić za popatrzenie i pomacanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() A dr Skwiercz poproszę tylko o śliczne cycunie ![]() ![]() ![]() Nic dodać , nic ująć-w moich oczach ogromny szacunek ![]() A na Twoje foteczki i ja z niecierpliwościa czekam, tylko proszę SMS-a mi wyślij żebym nie przegapiła ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-07 o 23:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Mya
![]() ![]() ![]() ![]() Etyka? co niektórzy już dawno o niej zapomnieli... zwłaszcza, gdy rutyna i złotówki w oczach stają się chlebem powszednim ![]() Oczywiście nie można wrzucać wszystkich lekarzy do jednego wora ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-08 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale widzę, ze my mamy podobne zalecenia... oprócz talich samych obleśnych staników ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1215 |
BAN stały
|
![]() pisz wszędzie o nim .niech jemu dupa sie ![]() ![]() P.S. p r z e j e b a n e |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dobrze radzisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
jejku jak ja wam zazdroszcze;/ mam taki dylemat! bardzo chcialabym juz zrobic op ale wiem tez ze chcialabym zajsc w ciaze.. boje sie ze caly efekt po ciazy sie zepsuje
![]() ![]() ![]() ![]() sorrki za offtopa.. musialam to z siebie wyrzucic wiem ze moglabym poleciec i do gdanska do dr skwiercz albo do szczecina do dr Krajewskiego ![]()
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroki małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() a ciche dni... zawsze to lepiej niz kłótnia ![]() Ale do rzeczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1220 |
BAN stały
|
2sweet witaj w towarzystwie.
![]() ![]() ![]() ja swoje cycochy załatwiłam w ciągu miesiąca. moze dla tego mam kwadratowe? ale czytałam ze inne czekają po 6-8 miesiecy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o dziecko - albo urodzić teraz i zrobić piersi po zakończeniu karmienia, albo najpierw powiększyć piersi i dopiero po ok. 2 latach zajść w ciążę ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siugos... Ty wiesz ile my czekamy ![]() ![]()
![]() |
#1223 |
Rozeznanie
|
![]()
to znak ze przyszedl czas na kochanka:P haha zartuje
![]() dzieki dziewczynki za pomoc, wiedzialam ze moge na was liczyc musze usiasc i sie zastanowic nad swoim zyciem powaznie, po obecnej klotni po tym co uslyszalam i to zaraz po slubie, lacznie z jego checia oddania mi obraczki, tesktach ze jestem po*******ona, zebym "skonczyla sie spuszczac" (kiedy do niego gadalam), zamknieciu ryja itd (dodam ze klotnia o jakas tam mala bzdure) widze ile on ma ukrytej w sobie zlosci do mnie i jakas kumulacja mu sie udziela i ze niestety nie ma do mnie szacunku.. a teraz bedzie juz tylko gorzej, czlowieka nie zmienie ... skoro tyle lat jestesmy razem i przed slubem tez mialam z nim problemy... a raczej z jego zachowaniem wobec mnie w czasie klotni.. [b]Horo[b/] kochana moja a polecalabys swoja klinike? w zasadzie jestem ze swinoujscia i do szczecina mialabym jak rzut beretem, ale strasznie tez zachwycona jestem podejsiem i praca dr Skwiercz i mam dylemat ![]()
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oooo... to widzę, że slyszysz podobne teksty do tych, jakie ja mam wątpliwą przyjemność wysluchiwać ![]() ![]() Nie chcę Ciebie straszyć, ale z czasem jest tylko gorzej ![]() ![]() ![]() A co do kliniki i do Doktorka... szczerze polecam ![]()
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2sweet...UCIEKAJ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
2sweet,
jeszcze coś, co warto, zebyś wiedziala ![]() Prawda o facetach... -jeśli ubierzesz się ładnie - nazwie Cię cnotką... jeśli ubierzesz się seksownie - nazwie Cię dziwką -jeśli do niego zadzwonisz - uzna, że się narzucasz... jeśli to on do Ciebie zadzwoni -uzna, że powinnaś być zaszczycona -jeśli go nie kochasz - będzie robił wszystko by Cię zdobyć... jeśli go kochasz - zostawi Cię -jeśli się z nim nie prześpisz - uzna, że go nie kochasz... jeśli to zrobisz - uzna, że jesteś łatwa -jeśli będziesz mu robić wymówki - powie, że nie jesteś jego matką... jeśli to on będzie Ci robił wymówki - powie, że 'dba' o Ciebie -jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy - straci do Ciebie zaufanie... jeśli to on złamie dane słowo - to na pewno przez Ciebie -jeśli go zdradzisz - powie, że to koniec... jeśli to on zdradzi - powie, że każdy zasługuje na drugą szansę ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
zgadzam się z Tobą ![]() ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
o rany, jak zwykle Vida rozbawiła mnie do łez.
sweet ,,cisza w domu,, to nie jest dobry sposób na rozwiązanie problemu, wiem że napewno czujesz sie bardzo urazona, ale on z pewnością też i co teraz...., może bądż mądrzejsza i zacznij ty.... Ale mi łatwo takie cos pisac a wczoraj się wyprowadziłam z domu bo mnie stary wk.....wiał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
czytam to i az lzy w oczach mi staja... bo kiedy jest miedzy dobrze mam taki raj na ziemii ze to malo powiedziane, ale niestety w zle dni nie idzie tego wytrzymac
mam za soba kilka dluzszych zwiazkow i te znigdy sie z czyms takim nie spotkalam;( chce zrobic jeszcze jedna rzecz - zaproponowac mu wizyte u specjalisty, jesli sie nie zgodzi znaczy ze mu nie zalezy, wtedy sie spakuje i pozegnam.. jesli sie zgodzi moze cos sie uda wywalczyc, ale wiem ze to troche jak walka z wiatrakami, jesli to w nim siedzi i taka ma nature to ja go nie zmienie;/ jestesmy ze soba juz prawie 5 lat i po prostu za duzo chyba przeszlismy zeby mozna bylo zmienic swoje zachowanie, on juz po prostu kocha mnie chora zaborcza zazdrosna miloscia najgorzej znalesc w sobie sile ![]() KUBUS kochanie ja bardzo czesto przepraszam pierwsza, przytulam sie pierwsza, odpuszczam pierwsza nawet jak to nie moja wina.. po prostu robie to by zalagodzic sprawe.. ma tego dosyc, dochodzi do takich sytuacji za on za wszytsko mnie wini, nigdy nie ma "ja to zrobilem" jest tylko "my albo ty jestes winna"... a jak czasem jestem zla i pytam czy ma tak zamiar byc ciagle poklocony to on do mnie "ja ostatnio pierwszy do ciebie przyszedlem wiec czemu teraz ty sie nie przytulisz, wiesz ze odrazu bym zmiekl.. " ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Jeżu, jak czytam o waszych perypetiach z TŻ-tami to stwierdzam, że jestem mega szczęściarą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2sweet - nie chcę cię straszyć, ale lepiej nie będzie... Horo - ty jeszcze nie przepędziłaś tego drania ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-08 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.