|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
ale nie moglam na siebie patrzec ![]() Jeju, ale Tobie zazdraszczam.. ja centralnie nie wytrzymuje dlugo z odrostem SINTAGMA- napisz mi dokladnie jak zdejmujesz wloski. Moj 'TZ' polecial pozyczyc kombinerki ale jak mam sie za to zabrac? Ja mam wlosy na keratyne,nawet jak na probe posmarowalam zgrzew nafta to to nic nie dalo
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-08 o 20:08 |
|
|
|
|
#4622 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxy najlepiej nalej troszkę nafty na wacik kosmetyczny i przytrzymaj go nasączonego na zgrzewie z 20 sec po czym kombinerkami rozgnieć. Na początku może Ci być cięzko. Aha z 2- 3 h zejdzie Ci sciąganie tego
Ps zazdraszczam Ci samochodziku Mi rodziciele obiecali czerwonego fiata pandę po tym jak zdam prawko czyli jakoś niebawem...brecht bo oni tez mieli w młodości czerwonego fiata 125 p i ja muszę miec tez...tyle ze PANDE...,
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-10-08 o 20:14 |
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale to sie nie rozbabrze? Bo to klej w koncu ![]() Dzisiaj juz i tak nie dam rady, ale w sobote cos pokombinuje, bo mam wolne. Dziekuje sloneczko, a kolor masz tak przecudny, ze choc moje wlosy do Twoich to istne gowno, to jednak sprobuje tego castinga Co do autka..ja sie ciesze ogromnie no ale sie oplaca, mimo wszystko
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-08 o 20:16 |
|
|
|
|
#4624 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie to nie jest klej
to jest jakby zmodyfikowana keratyna ( naturalna jest tworem budującym włosy ,paznokcie) Jakby to był klej nie zdjełabyś go
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak, wiem zle sie wyrazilam
|
|
|
#4626 |
|
BAN stały
|
foxy dasz rade , wymaga czasu i szarpania ale zdejmieszsz w koncu , przygotuj sie tez psychicznie ze wyrwiesz sobie troche wlasnych wlosow przyklejonych do keratyny
moja kumpela po 100.dniowce musiala sciagac , okazalo sie ze fryzjerka tak jej napsikala na loki lakieru ze nic nie bylo w stanie ich ruszyc , nastepnego dniaa miala na glowie jeden wielki koltun , sciagala cala noc do 4 nad ranem i to bez nafty i kombinerek , nie wiem w sumie co ona wyprawiala ale je zdjela
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 20:26 |
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, nie wiem czy sama sobie poradze Pamietam jak mi moja kolezanka (co przedluza mi wloski - buziaki Martus
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Tak od czasu do czasu się odezwałam, potem jakos ciagle brakuje czasu.. na WP moim sie udzielam ![]() foxy- zazdroszcze cycuchów, choc ja tam moje lubie, ale wieksze by nie zaszkodziły hehe Mi też minął ten szał na barbie, gusta sie zmieniaja ![]() własnie mysle w jakim kolorze chce jutro sobie kupić dzinsy, nie lubie ciemnych, granatowych.. i tworze liste zakupow kosmetycznych, bo ja zawsze czeegos z drogerii zapominam ( a w mojej mieścinie nic nie ma )
|
|
|
|
#4629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też planuję kupo tych włosów i chciaąłbym wiedziec jak z kolorami.
|
|
|
|
|
#4630 |
|
BAN stały
|
foxy no wlasnie z tym jest najwieksza masakra , ze sciaganiem resztek keratyny doklejonej na mur-beton do wlosow , moja kumpela niektore pasemka wtedy obciela calkiem , tzn doczepione pasemko wraz ze swoim klakiem albo swoje wlosy bo byly tak uklejone ze nie dalo sie rozczesac
wydaje mi sie ze keratyna latwiej schodzi jesli jest juz stara , tzn dluzszy czas na wlosach , ja jak sciagalam moje 4 miesieczne to sama sie wydrapywala platami . a ty ile juz masz te pasemka na glowce ??i jeszcze jedno , to co zobaczysz po zdjeciu wszystkich pasemek , tzn twoje wlosy ,beda strasznie rzadkie i marne .. mozesz nie byc przygotowana na taki szok i bedziesz pewnie dokladnie w tym momencie chciec przedluzac ale musisz dac rade |
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz u mnie i tak kolor farby zamalował kolor przedłużek, zamawiałam 24 ale prawda jest taka ze ich próbnik jest inny od tych standartowych. Kolory sie różnią.
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jakoś nie obchodzi to czy facet woli blond czy czarne Kocham mój kolor włosów i to najważniejsze Cytat:
![]() Cytat:
Mi też minął chociaż lubię się zrobić na laleczkę, ale taką delikatną (wiecie świetlisty świeży makijaż, sukienki, spódniczki, szpilki itd), Ale nie barbieBo barbie to kojarzy mi się raczej z takim bardziej ostrym wizerunkiem Nie wiem jak wam ![]() Barbie to robi się ta czarna mamba, którą wyżej skomentowałam
|
|||
|
|
|
#4633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kiedyś mój tż dał autko do myjni... koleś do niego z pytaniem czy czasem kogoś nie dusił w tym aucie bo tyle było tam kłaków... Totalna porażka. Ale to może był tylko mój pech
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnuleczko moim zdaniem teraz mają lepszą keratynę ( mniej zywicy) ale tez pielegnacja z naszej strony może zaszkodzić keratynie osłabiając ją, maski, odzywki z proteinami kładzione na łącza je niszczą- o tym trzeba pamiętać. Na Pantene Pro-V szkodzi
|
|
#4635 |
|
BAN stały
|
dla jasnosci : pomaranczowa
ale to nawet nie Barbi jest tylko kosmita trans , pamietajmy ze Barbi to piekna plastyikowa laleczka , o idealnych wymiarach i figurze , z burza dlugich blond (lub czarnych -wersja Sindy ) wlosow , ze sliczna buzia i malym noskiem i kreska zamiast brwi kto sie ze mna zgadza reka do gory ![]() czarnuleczka straszny tekst ten o duszeniu w aucie , musialo mu byc glupio Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-08 o 21:14 |
|
|
|
#4636 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz już nie wiem, który sprzedawca z allegro ma fajne włoski i to nie drogie ![]() Cytat:
![]() Każde laleczki czy to barbie czy tradycyjne porcelanowe były są i będą tworzone na wzór "ideału". Niestety my jako istota ludzka nie jesteśmy tworem, który można udoskonalić w temperaturze topnienia plastiku i wiele rzeczy próbujemy nieudacznie dopracować. Efekty są jaki są. Jednym pannom wychodzi- drugim nie. I dupcia zimna. Ja sama jestem świadoma tego, że nieraz przesadzam z czymś próbując wyglądać ładniej niż mogłabym. Czy to z makijażem czy fryzurą, ubraniem. Chociaż szczerze powiem, że z biegiem czasu idzie mi coraz lepiej Dalej popełniam błędy, uczę się na nich. jak wyglądać ładnie- nie tandetnie. Niestety czasem odczuwam brak stylistów nad swoją głową... Czasami odczuwam brak wystarczającej gótówki na "ciuch z klasą" lub oryginalny kosmetyk. Szczerze się przyznam, że do tej pory nie znalazłam idealnego pasującego do mojego typu "urody" makijażu dziennego lub wieczorowego, ani w jakich kolorach mi jest najlepiej. Niestety w moim życiu nigdy nie miałam nikogo obok siebie, kto doradziłby estetycznym, modnym okiem.... |
||
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnuleczko a mogłabyś mi wysłać na PW lub tutaj linka do sprzedawcy z tymi włosami które sobie chwalisz?
Tak z ciekawości chciałabym zobaczyć
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego podzieliłam na lalkę i na barbie
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=13245836 |
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sobie na sylwestra kupię te clipy no
|
|
|
|
#4641 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bazarówa-tirówa... tandeta ........Cytat:
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Ooodeta jak ta psycholka będzie dzwonić nagrywaj rozmowę!
|
|
|
|
#4643 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałaś może całą paletę? Waham się między 22 Bardzo bardzo jasny blond chłodny a 18 Jasny blond beżowy I nie wiem jak to na żywo będzie wyglądało :/ http://www.kegel-aj.com/wlosyrosyjskie.html |
||
|
|
|
#4644 |
|
BAN stały
|
dziewczyny tak mi sie przypomnialo , pamietacie taka panne , wystapila kilka lat temu w big bratherze , ona masakryczna byla , nazywali ja wlasnie Barbi
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka zebra na głowie. Jak przejście dla pieszych.
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę spać Dobranoc AG |
|
|
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
witam
po dlugiej nieobecnosciJestem okropnie chora dopadlo mnie jakies chorobsko juz nie daje rady
|
|
|
|
#4649 |
|
BAN stały
|
Dopiero zauważyłam, że ona strasznie afiszuje swoje pośladki. na pewno na imprezkach ( w tańcu) potrafi nieźle jakiemuś zakręcić... Takich niestety to ja nie lubię
I nie pasuje mi ten przyklejony radosny i towarzyski wyraz twarzy. No i retusz na zmarszczonym czole Ale poza tym fajna aska by była, gdyby mniej solary+ dłuzsza kiecka :P---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Dobranoc!, Ja też się żegnam
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Taak, ona po BB miala nawet sesje w CKMie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

ja mialam tego dosc dlatego nie maluje , ale jaka dumna z siebie jestem to juz 10 cm pieknych wlosow 

Mi rodziciele obiecali czerwonego fiata pandę po tym jak zdam prawko czyli jakoś niebawem...brecht bo oni tez mieli w młodości czerwonego fiata 125 p i ja muszę miec tez...tyle ze PANDE...,

no ale sie oplaca, mimo wszystko

wydaje mi sie ze keratyna latwiej schodzi jesli jest juz stara , tzn dluzszy czas na wlosach , ja jak sciagalam moje 4 miesieczne to sama sie wydrapywala platami . a ty ile juz masz te pasemka na glowce ??

po dlugiej nieobecnosci