|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
O kurcze widze ze niektore z was juz suknie i obraczki juz maja a ja cały czas myśle ze mam duzo czasu do tego wielkiego wydarzenia, a tu baa przestraszyłam sie a tu trzeba juz po kroku myslec
a co do nauk to my sie piszemy w listopadzie, słyszalam wiele tematów o naukach przedmałzeńskich ale coz jakoś tym sie nie przejmuje, podchodze optymistycznie
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() lepiej przymierzyc, bo to duzo weryfikuje
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
obca7 napisała:
a mi wczoraj tradycyjnie jak to w pierwszym tygodniu odwolali wyklad (profesor slal pozdrowienia z Brukseli ), a cwiczenia trwaly pol godziny - tzw. cwiczenia organizacyjne postraszyli, ze to najgorszy przedmiot na calych studiach, ze w sumie mozemy miec albo piatke albo pale, bo profesor zazwyczaj innych ocen nie daje, wiec mamy sie uczyc, bo egzamin to masakra, ktora dlugo bedziemy pamietac ![]() no wiec w sumie w tym tygodniu nie mialam zadnych zajec a co to za przedmiot? Ja tak miałam z biochemią... ale na szczęście już ją mam za sobą ![]()
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak sobie myślę, że gdyby do tego 16,59 za Soplicę w Makro doliczyć kasę za paliwo na dojazd do Poznania to pewnie wyszłoby na to samo co w Biedronce (tym bardziej, że potrzebujemy "tylko" 70 butelek).Absolwent też był w fajnych cenach w marketach, ale my nie bierzemy go pod uwagę jako wódkę weselną
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka wzorów baaardzo nam się podobało, ale w momencie jak założyliśmy na palce - porażka
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie tam modelowanie strukturalne, skalowanie optymalne, analiza conjoint i inne dosc abstrakcyjne techniki analizy danych troche matematyki na studiach socjologicznych ![]() w zeszlym semestrze byl I stopien tego przedmiotu - 8 osob skonczylo na warunku teraz tez chodzi z nami kilka osob, ktorym w zeszlym roku powinela sie noga (i to nie raz, bo poprawiac przychodzili po kilka razy, a ze egzamin jest ustny to tym gorzej, bo nie kazdy umie sie wyslowic na takie tematy Cytat:
a Absolwent to kiepska wodka i dobrze, ze go nie bierzecie pod uwage moj TZ po jednej imprezie na ktorej ktos zafundowal Absolwenta stwierdzil, ze juz nigdy tego do ust nie wezmie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-09 o 11:41 |
||
|
|
|
#697 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tez kupimy dopiero w maju-czerwcu. Jakos nie mamy paniki w oczach, że złoto drożeje. No ale tu parę groszy, tam i się nazbiera.Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.jdstyle.pl/elegant.html model l03 Moje bedzie miało złotą wstążeczkę
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Absolwenta to myślę, że wiele osób tak ma |
|
|
|
|
#699 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć moje kochane gaduły
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Obca bardzo ładne te zaproszenia |
||||||
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wódki to może nam się uda załatwić trochę taniej (jak kolega nadal będzie ph ) Ale bierzemy pod uwagę tylko sobieskiego, gorzką żołądkową de lux albo w ostateczności niemiroffa - sprawdzone na wielu imprezach/weselach - absolwentowi mówimy głośne i zdecydowane NIE!!
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa... jeszcze miałam napisać o Starogardzkiej: nie radzę jej kupować. Na I roku mieszkałam z dziewczynami ze Starogardu i nawet one odradzały kupowanie tej wódki
|
|
|
|
#702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napiszę raz jeszcze. My już kupiliśmy wódkę - Sobieskiego, zastanawialiśmy się nad Wyborową. Już zaoszczędziliśmy trochę kasy, bo niedawno wódka (przynajmniej u nas) podrożała średnio o 1zł. Niedawno koleżanka brała ślub, również mieli Sobieskiego, mówiła że nikt nie narzekał
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszło tak: Rozmiar brytyjski: 30 (65) F Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 28 (60) G Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 32 (70) DD Rozmiar polski: 65G ale z ciekawości zamierzę to 65-70G jak będę kiedyś kupować jakiś nowy
|
|
|
|
|
#704 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym się z Tż na troszkę oddaliła, np. zamieszkała osobno, chociaż na trochę. Ale u mnie to wynika z tego, że jesteśmy ze sobą 24 godziny na dobę, bo póki co oboje szukamy pracy i głównie w domu siedzimy. Już mamy siebie trochę dosyć ![]() Z drugiej strony jak jedziemy do swoich domów np. na święta, to jak się nie widzimy jeden dzień to ja już świruję Jak będziemy pracować, to pewnie będziemy siebie stęsknieni wieczorami wypatrywać ![]() Cytat:
![]() Mamy zarezerwowaną wstępnie salę, zaklepanego fotografa, moją suknię czekającą w salonie, a poza tym jesteśmy w lesie ![]() No ale ruszy wszystko z kopyta jak porozmawiamy z rodzicami Tż (w przyszły weekend) i ustalimy datę w kościele, no i w ogóle dowiemy się czy uda się ślubować w tym kościele, w którym chcemy. Wtedy zaproszenia zamówimy, obrączki, kupię buty (muszę mieć na przymiarkę) i poszukamy garnituru dla Tż. Jedyne czym się serio przejmuję, to kurs przedmałżeński. Ile czasu przed ślubem trzeba mieć go zrobionego? Już zanosząc dokumenty do kościoła te 3 miesiące przed wielkim dniem trzeba mieć wszystko? Czy można z dokumentami się pojawić np. 2 miesiące przed ślubem? Reszta to pikuś, zwłaszcza że mi totalnie odbiło na punkcie ślubu i już wiele rzeczy przemyślałam i mam wizję co i jak. Nawet mi się ślub śni w nocy ![]() Chciałabym ten ślub już zaraz mieć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczcie to http://bielak.krakow.pl/obraczki_slubne/kolekcje/dotyk/
|
|
#705 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U na by nikt tego nie wypił a fuj(jak jak każda wódka zresztaCytat:
Na pewno nie takie łądne ale spróbuję![]() No własnie ja tez mam taki problem z paluchami. Raz mi pierścionek "lata" a czasami nie mogę go zdjąć. I bądź tu mądry. I obraczki podobno powinno się kupować jak jest ciepło. Cytat:
A tej ostatniej nigdy nie piłam i u nas nie jest chyab popularna, bo jeszcze nigdy na weselu nie widziałam.---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
na bramy i dla żuli co przyjdą dzień przed weselem.![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to pewnie kwestia dogadania...nie wiem![]() Cytat:
Ale mu to skutecznie wybiłam z głowy![]() Ale np te mi się podobają http://bielak.krakow.pl/obraczki_slu...je/mokumegane/ ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Nazywam się Asia i nie piję Żubrówki od 5 lat ![]() A dla żulków to faktycznie można kupić coś w stylu Ojczystej Po taniości
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-10-09 o 12:14 |
|||
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro teraz oboje szukacie pracy i siedzicie w domu to moze sobie teraz zrobcie ten kurs? godzinka w tygodniu x4 i koniec ![]() to u nas wlasciwie tylko Wyborowa kroluje na weselach no, raz byla Cracovia - tez dobra ![]() a ja bym wolala Pana Tadka, TZ Luksusowa, a moj ojciec Smirnoffa ciekawe na czym stanie ![]() chyba zrobie spaghetti na obiadek ![]() ej wiecie ze Barack Obama dostal pokojowego Nobla?
|
|
|
|
|
#708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz dowiedziec się w swojej parafii.---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Też mieliśmy mieć luksusową ale starszyzna stwierdziła, że się popsuła. A, że wódki sie troche napoili w swoim zyciu to chyab wiedzą co mówią ![]() ![]()
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo zareagowałam jak przeczytałam
![]() Jak on dostał to równie dobrze ja też powinnam Mamy mniej więcej takie same osiągnięcia w "promowaniu pokoju na świecie"
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos mi sie wydaje, ze prestiz tej nagrody ucierpi po czyms takim ![]() moj TZ kupuje Luksusowa i nie stwierdzil niczego takiego ![]() juz slyszalam, ze wiele wodek sie zepsulo... Pan Tadek podobno rowniez wychodze z zalozenia, ze trzeba sprawdzic na wlasnej skorze, bo kazdy lubi co innego ![]() a u mojej siostry na weselu zamarzla Wyborowa a to byla Wyborowa z Selgrosa, a nie z zadnej szarej strefy
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
certina4 cieszę się, ze się ubawiłaś
mi w tamtych godzinach do śmiechu nie było My wódkę kupować będziemy już po nowym roku, na razie się o to nie martwię i nie sprawdzam nagminnie cen, bo bym osiwiała Nie wiemy tylko ile jej nam trzeba, jak to policzyć i jaką oczywiście kupić
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-09 o 12:32 |
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko wiąże się z polityką-nawet nagroda nobla ehhh Heh jak dla mnie każda wódka jest ohydna i na pewno nie zauważe czy się popsuła czy nie. Może starszyzna się starzeje i im już nie smakuje wódka ![]() U kuzynki tzta był sobieski. Trzymali go w zamrażarce i nie zamarzł. Ale tak dziwnie się słyszy, ze wódka może zamarznąć
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nawet szukałam w Krakowie, ale weekendowe już są zapełnione. A takie, co są raz w tygodniu, to myślę o kościele studenckim tzn. NMP z Lourdes, tylko nie wiem czy tam się trzeba wcześniej zapisywać czy coś ![]() Cytat:
![]() A te mokume gane to jedyne, które mnie też w jakiś sposób się spodobały, ale to jednak nie dla mnie, nie na całe życie
|
|
#715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie mamy 160 butelek na 120 osób plus poprawiny-no ale cały czas się zastanawiamy czy poprawiny będą.
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
A my chórem: Czeeść Asia,
![]() Cytat z wp "za wyjątkowe wysiłki na rzecz umacniania międzynarodowej dyplomacji i współpracy między narodami" ![]()
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-09 o 12:47 |
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsza jest podobno wlasnie z zamrazarki - taka gesta i nie pali ![]() dla mnie tez kazda wodka jest ochydna ja bede pic winko, bo czystej nie przelkne ![]() Cytat:
na te 4-tygodniowe nie trzeba sie zapisywac ![]() my chodzilismy na Konfederacka i bylismy bardzo zadowoleni )co do kosciola na Misjonarskiej to slyszalam bardzo niepochlebne opinie o poradni, wiec lepiej idzcie gdzie indziej (chyba wlasnie na Konfederackiej jest calkiem normalnie w poradni )a w ogole to zamiast poradni polecam zrobienie w sobote warsztatow komunikacji malzenskiej na Bronowicach - my bylismy bardzo zadowoleni, do tego mielismy z glowy dzieki temu wszystkie 3 wizyty w poradni
|
||
|
|
|
#718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zdecydowanie nie polecam za żadne skarby świata ![]() Cytat:
![]() WTF???
|
||
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To aż tylko wódki na weselu idzie?![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale zrozumiał, ze za mało będzie. A jego rodzina to dużo wódki potrafi wypić, moi ostatnio przerzucili sie na winko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

No daleko niestety

), a cwiczenia trwaly pol godziny - tzw. cwiczenia organizacyjne
ale jakby sie nam udalo kupic z koncesja to 17.84

oczywiście przy stosowaniu MNPR rodzą sie same zdrowiutkie dzieciaki 

Ale mu to skutecznie wybiłam z głowy
a to byla Wyborowa z Selgrosa, a nie z zadnej szarej strefy