Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 13:03   #721
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Już nawet szukałam w Krakowie, ale weekendowe już są zapełnione.
A takie, co są raz w tygodniu, to myślę o kościele studenckim tzn. NMP z Lourdes, tylko nie wiem czy tam się trzeba wcześniej zapisywać czy coś
http://www.fdfe.franciszkanie.pl/ind...=29&Itemid=133

Ja byłam na weekendowych w Rychwałdzie (koło Żywca) od Krakowa jakieś 88 km, gdybyście chcieli Żywiec odwiedzić.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:07   #722
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
yyy nie dla mnie zdecydowanie

Chillanes uśmiałam się z tego jak to wszystko humorystycznie napisałaś, a domyślam się że nikomu nie byłoby do śmiechu, tylko trzeba ćwiczyć cierpliwość widzę na takie poradnie, ja bym chyba nie dała rady czegoś nie wypalić, w ogóle ja rzadko powstrzymuję się od wypowiedzi jeśli moim zdaniem ktoś pie***y takie głupotyTakże w jakieś tabletki uspokajające o właściwościach usypiających będę musiała się zaopatrzyć na ten kurs żeby się nie odzywać

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Mówicie że na 3 miechy przed ślubem już trzeba mieć i kurs i poradnię zaliczoną? omg toż to przeciez do kwietnia będę musiała mieć to załatwione

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:11   #723
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

na te 4-tygodniowe nie trzeba sie zapisywac w ogole w kazdym tygodniu mozesz isc do innego kosciola na nauki, bo w kazdym tygodniu we wszystkich kosciolach leci ten sam temat
my chodzilismy na Konfederacka i bylismy bardzo zadowoleni ksiadz mowil max godzinke i do domu (a slyszalam, ze u Dominikanow po 2h trzymaja )
co do kosciola na Misjonarskiej to slyszalam bardzo niepochlebne opinie o poradni, wiec lepiej idzcie gdzie indziej (chyba wlasnie na Konfederackiej jest calkiem normalnie w poradni)
a w ogole to zamiast poradni polecam zrobienie w sobote warsztatow komunikacji malzenskiej na Bronowicach - my bylismy bardzo zadowoleni, do tego mielismy z glowy dzieki temu wszystkie 3 wizyty w poradni
Skoro nie trzeba się zapisywać, to chyba w poniedziałek najbliższy pójdziemy do tego kościoła.
O poradni to gdzieś czytałam, że na Cegielnianej jest spoko.
A Ty już poradnię odwiedzałaś?

I jeszcze jedno głupie pytanie czy dostaje się jakieś książęczki/indeksy na tych naukach, gdzie wpisują że byliśmy? Gdzie to można zdobyć? Do kogo uderzać?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:18   #724
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

I jeszcze jedno głupie pytanie czy dostaje się jakieś książęczki/indeksy na tych naukach, gdzie wpisują że byliśmy? Gdzie to można zdobyć? Do kogo uderzać?
u nas podobno jakieś kartki dają jak się zaczyna kurs i na tych kartkach robią pieczątki
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:30   #725
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro nie trzeba się zapisywać, to chyba w poniedziałek najbliższy pójdziemy do tego kościoła.
O poradni to gdzieś czytałam, że na Cegielnianej jest spoko.
A Ty już poradnię odwiedzałaś?

my stwierdzilismy, ze poradnia to strata czasu, a w dodatku nam szkoda nerwow wiec skorzystalismy z opcji warsztatow komunikacji, ktore zastepuja dwie wizyty w poradni ale pani na warsztatach byla tak mila, ze wszystkim zaliczyla wszystkie trzy wizyty wiec do zadnych poradni chodzic nie musielismy (i dzieki bogu )

na kazdych naukach na koniec podchodzi sie do ksiedza po pieczatke. jak przyjdziecie pierwszy raz to bedziecie musieli zaplacic (na Konfederackiej 50zl od pary, u Dominikanow 60zl, na Misjonarskiej nie wiem ile ) i dostaniecie taka kartke z miejsce na pieczatki z nauk i z poradni jest tez miejsce na pieczatke z warsztatow o ktorych pisalam i z kursu NPR, ktory tez zastepuje poradnie)

ale zrobilam pyszne spaghetti
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:44   #726
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
A mi ślinka pociekła bo głodna jestem jak nie wiem co

A najbardziej to bym zjadła sałatkę z pomidorami, fetą, oliwkami, makaronem i słonecznikiem...:rolleyes :
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:08   #727
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
My po zakończonych naukach przedmałżeńskich dostaliśmy takie kartki z programem nauk i tam był już podpis o. franciszkanina i pary, która też coś tam nawijała i pod spodem były jeszcze 3 miejsca na podpisy z poradni, żeby wszystko był ona jednej kartce.

Cytat:
Szkoda, że mi nikt nie zrobi Siedzę sobie w domu i choruję. Miałam jechać 'na salony' z sukniami, ale nie dałam rady. Poleżę sobie pod kocykiem ten jeden dzień, a w tygodniu pójdę obczaić jakie sklepy tam są na tej ulicy gdzie miałam dzisiaj iść i może się w tygodniu gdzieś umówię i w następną sobotę pójdę mierzyć
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:16   #728
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ButterBear, aicila jeszcze tylko 365 dniczyli równiutko ROK do naszego BIG DAY Teraz to ani się nie obejrzymy aż będzie 09.10.2010

Dziewczyny - njus miesiąca - jaki mam rozmiar wg kalkulatora? 65G!! TAK! G!!

A w ogóle to dzieńdobry wszystkim
Tak Właśnie powiedziałam kolegom z pracy 'Chłopaki równo za rok wychodzę za mąż '
Wydaje mi się, że to kupa czasu, ale pewnie zleci szybcikiem

Wczoraj zaklepaliśmy dj'a

O matko, 65G? To ja wolę nic nie obliczac, bo aż się boję co by mi wyszło

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:20   #729
Martoolka87
Zakorzenienie

Zaklepałam sobie suknię
siedziałam w salonie półtorej godziny, starając się znaleźć kompromis, pomiędzy tym co sobie ubzdurałam, a tym co będzie dobrze wyglądało i będzie możliwe do uszycia. Początkowo to wyglądało tak: bo wymyślony przez mnie krój był ok, ale nie dało się go uszyć z tych materiałów, które chciałam. No ale w końcu suknia jest wybrana
Po wyjściu z salonu czułam się jak po spowiedzi
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:26   #730
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A tak w ogóle macie już do ślubu coś przygotowane? Zamówiną salę/restaurację, kamerzystę, fotografa, zespół itp.?
U nas: sala, orkiestra, godzina w kościele, fotograf, kamerzysta i Pani która będzie piekła ciasta i tort

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Danaeee84: w sumie nie mieliśmy powodu... tylko, że mój TŻ jest niewierzący i dla niego ślub cywilny sie liczy bardziej, dla mnie natomiast przed Bogiem się liczy bardziej, dlatego chcę także kościelny. Ale w sumie dobrze, że wzięliśmy cywilny, bo kilka dni po ślubie mój TŻ znalazł działkę w pięknym miejscu... i ją kupiliśmy i o wiele łatwiej nam było załatwiać formalności, bo jesteśmy już małżeństwem. Za tydzień będziemy mieli już pozwolenie na budowę (chwalipięta ze mnie) a wiosną zaczynamy.
Super gratulacje! Masz może jakiś plan Waszego przyszłego domku?

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
lecę spać dziewczyny- jutro nie wiem czy zdążę rano zajrzeć na wizaż więc od razu się żegnam na cały weekend

Anesh super że zaczynacie budowę- ale zazdroszczę
a tak apropos mieszkań to nowe wieści z frontu remontu- mamy juz zrobione całe wejście do domku- wstawione drzwi, zrobiona elewacja, przykryty daszek i dziś położone zostały płytki na schody- nie widziałam ich, tż mówi że jakiś taki dziwny kolor mają.. ale co tam schody- przecież na schodach się nie mieszka no to zzewnątrz już mamy wszystko teraz jeszcze tylko ta kuchnia i pokój i meblujemy nasze gniazdko wreszcie w tym tygodniu coś ruszyło bo już myślałam że zwątpię... tż mówi że dużo się pozmieniało od mojej ostatniej wizyty więc opowiem wam po weekendzie co mój kochany narzeczony tam natworzył w tej naszej chatce
Tancerka to już niedługo parapetówka będzie Super!

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ojj wykład o szatanie, grzechu śmiertelnym, niemożnosci przyjmowania komunii, w sumie to moze nawet w stronę koscioła patrzeć nie powinnam... i tak był
Aaaa oczywiście zapomnialam tam dopisać, że in-vitro to grzech, że po tym rodzą się tylko dzieci z autyzmem, adhd, downem oczywiście przy stosowaniu MNPR rodzą sie same zdrowiutkie dzieciaki (a nawet, jak się jakiś chory trafi, to przecież Bóg tak chciał )
Co do tabsów, to miałam się przyznać, ale naprawdę... po godz i 20 minutach było mi już niedobrze od słuchania jej i chciałam sobie oszczędzić nawracania mnie, wystarczy, że przeszłam to dzień wcześniej

Nooo co Wy dziewczyny! Kalendarzyk, temperaturka, śluz i uwaga! codzienne sprawdzanie stanu szyjki macicy 1 lub 2 palcami to nasz szczyt marzeń, jak ja mogłam tyle czasu bez tego żyć! Moje wcześniejsze życie nie miało sensu... Przecież to podstawa egzystencji kobiety! Taaak.... a Tż ma do mnie codziennie dzwonić jeśli akurat go w domu nie bedzie (praca, wyjazd), żeby mi przypomnieć o zmierzeniu temperatury
toż to średniowiecze:con fused: Współczuję, na prawdę

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dzis juz bede miala w domku swoja suknie, juz jakis czas temu wrzucilam jej zdjecie, ale nikt jej nie skomentowal. Prawdopodobnie taka brzydka, ze wszyscy zostawili ja bez komentarza
Chyba musiałam przegapić zdjęcie wrzuć jeszcze raz, na pewno jest piękna!

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
Już pokazujemmm
Troszkę sobie po nie pojedziemy bo aż do Dębicy
Ale oglądałam w Apartach, Krukach, u Węca i jednak u Góreckiego najbardziej mi się podobają.
Oto one:
http://sklep.bizuteriagorecki.pl/ob41-p-259.html
Piękne! i cena normalna

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A dzisiaj słyszałam, że złoto ma podrożeć od nowego roku. Ciekawe o ile pójdzie w górę
Mam nadzieję, że jednak nie
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Mówicie że na 3 miechy przed ślubem już trzeba mieć i kurs i poradnię zaliczoną? omg toż to przeciez do kwietnia będę musiała mieć to załatwione
U nas nie trzeba mamy się zgłosić 3 miesiące przed ślubem, a wtedy będziemy jeszcze w trakcie robienia nauk, a skierowanie do poradni dopiero dostaniemy te 3 miesiące przed ślubem
Stary 2009-10-09, 15:29   #731
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zaklepałam sobie suknię
siedziałam w salonie półtorej godziny, starając się znaleźć kompromis, pomiędzy tym co sobie ubzdurałam, a tym co będzie dobrze wyglądało i będzie możliwe do uszycia. Początkowo to wyglądało tak: bo wymyślony przez mnie krój był ok, ale nie dało się go uszyć z tych materiałów, które chciałam. No ale w końcu suknia jest wybrana
Super! 3małam kciuki Jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy
Stary 2009-10-09, 15:35   #732
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Super! 3małam kciuki Jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy
Sama jestem ciekawa W grudniu dopiero będzie "wielkie mierzenie" (mam nadzieję, że przed Świętami, a nie po, żeby wymiary nie były zawyżone ), a szycie się zacznie w przyszłym roku. No ale najważniejsze, że już się zdecydowałam
Stary 2009-10-09, 15:40   #733
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama jestem ciekawa W grudniu dopiero będzie "wielkie mierzenie" (mam nadzieję, że przed Świętami, a nie po, żeby wymiary nie były zawyżone ), a szycie się zacznie w przyszłym roku. No ale najważniejsze, że już się zdecydowałam
Na pewno będziesz miała suknię taką jaką sobie wymarzyłaś Ja przekładam i odkładam w dalszym ciągu swoją wizytę w salonie Stwierdziłam, że jednak poczekam na nowa kolekcję, żebym nie żałowała
Stary 2009-10-09, 15:50   #734
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie że już masz załatwione Też jestem ciekawa efektu
Stary 2009-10-09, 15:53   #735
gos88
Raczkowanie

Cytat:
Na pewno będziesz miała suknię taką jaką sobie wymarzyłaś Ja przekładam i odkładam w dalszym ciągu swoją wizytę w salonie Stwierdziłam, że jednak poczekam na nowa kolekcję, żebym nie żałowała

Ja podobnie zamierzam się wybrać na "szaleństwo" w poszukiwaniu sukni w przyszłym roku jakoś styczeń/luty. Do tego czasu musze zrzucić jeszcze kilka kilogramów, żeby wyglądać ślicznie Noo..a potem jeszcze przez te 7 miesięcy nie przytyć hhe
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:04   #736
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gos88 Pokaż wiadomość
Ja podobnie zamierzam się wybrać na "szaleństwo" w poszukiwaniu sukni w przyszłym roku jakoś styczeń/luty. Do tego czasu musze zrzucić jeszcze kilka kilogramów, żeby wyglądać ślicznie Noo..a potem jeszcze przez te 7 miesięcy nie przytyć hhe
Życzę powodzenia i wytrwania To będziemy prawie w jednym czasie "szaleć" po salonach
Stary 2009-10-09, 16:20   #737
centipede
Zadomowienie

Marta super, że udało Ci się zarezerwować szycie sukni! jaka będzie? To, że piękna to jestem pewna a jaki krój, materiał itd.?

Jakoś tak mnie dzisiaj naszło na Święta Bożego Narodzenia Chciałabym, żeby już były
Stary 2009-10-09, 16:31   #738
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Marta super, że udało Ci się zarezerwować szycie sukni! jaka będzie? To, że piękna to jestem pewna a jaki krój, materiał itd.?
Materiał to matowa satyna i na niej mleczna organza. Do tego kawałki koronki z kryształkami svarovskiego (czy jak to się pisze ) i bolerko z takiej samej koronki. Dekolt w serduszko, marszczenie od dołu biustu do pasa i dół wąskie A. Zaraz powrzucam orientacyjne fotki
Stary 2009-10-09, 16:36   #739
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Materiał to matowa satyna i na niej mleczna organza. Do tego kawałki koronki z kryształkami svarovskiego (czy jak to się pisze ) i bolerko z takiej samej koronki. Dekolt w serduszko, marszczenie od dołu biustu do pasa i dół wąskie A. Zaraz powrzucam orientacyjne fotki
Na jakiejś aukcji na all widziałam raz kryształki swarDowskiego

To ja obejrzę już w domu wieczorem bo czas zacząć weekend!!

Baj baj praco!!
Stary 2009-10-09, 16:44   #740
Martoolka87
Zakorzenienie

Góra jak w tej sukience: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html, tylko to marszczenie jeszcze trochę bardziej nachodzi na biust od spodu tak jak tu: http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html
Ta góra wycięta w serduszko i na biuście ta koronka z kryształkami. Wzdłuż boku też delikatne fragmenty koronki.
Chyba zdecyduję się mimo wszystko na ramiączka, być może dopinane takie jak tu: http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC tylko odrobinę węższe.
Dół będzie miał taki kształt jak na 2. załączniku. Ale wygląd taki jak na 1. Tylko, że materiały odwrotnie: od góry większość to będzie organza, a na dole koronka będzie wystawać. To marszczenie (takie jakby uszczypnięcie materiału) będzie przykryte kawałkiem koronki.

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-09 o 16:45
Stary 2009-10-09, 16:53   #741
Samoa
Zakorzenienie

cześćPewnie nie nadrobię...zaszczepiliśmy sie na grypę wczoraj i w przyszłym tygodniu robimy kontrolne badania krwi Jutro idziemy na weseleFajnie, do tego jedziemy wszyscy w jednym aucie - nie naszym, więc możemy drinkowac do woliZe slubnych spraw zmieniło sie tyle, że tz nie chce jechac w podróż poslubna na Kretę i Santorini, bo twierdzi, że to by bylo zq dużo Grecji w małym odstepie czasu W przyszłym miesiącu idziemy juz do biura poprzebierać w ofertach, bo mają sie pojawić juz niedługo.W ogóle dzis super dzień, nie mogę się doczekać az kupimy mieszkanko

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Chili przeczytałam jaki mialas hardcore w poradni, masakra, ale przynajmniej masz anegdote do opowiadania na imprezach Ja po 20 minutach mam zamiar przerwac miłej pani z poradni powiedziec, że wizyta w poradni ma trwać 20 minut i albo daje pieczatke albo nara Chyba, że będzie miła i bedzie mi jej żal
Stary 2009-10-09, 16:58   #742
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Chili przeczytałam jaki mialas hardcore w poradni, masakra, ale przynajmniej masz anegdote do opowiadania na imprezach Ja po 20 minutach mam zamiar przerwac miłej pani z poradni powiedziec, że wizyta w poradni ma trwać 20 minut i albo daje pieczatke albo nara Chyba, że będzie miła i bedzie mi jej żal
Jak tak zrobisz to pani z poradni nazwie Cię szatańskim dzieckiem, wyklnie Cię z Kościoła i pieczątki nie dostaniesz
Stary 2009-10-09, 17:01   #743
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaklepałam sobie suknię
Gratulacje

Dla mnie decyzja odnośnie sukni była trudna, potem były wątpliwości czy dobrą podjęłam, ale po kilku dniach jednak ulga i kamień z serca, że suknia już wybrana

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Jakoś tak mnie dzisiaj naszło na Święta Bożego Narodzenia Chciałabym, żeby już były
Hehe ja też dzisiaj pomyślałam o Bożym Narodzeniu i doszłam do wniosku (geniusz ze mnie), że to ostatnie moje święta jako panienki na wydaniu ostatni taki sylwester, ostatnie urodziny w wolnym stanie będą w grudniu
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 17:06   #744
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Dla mnie decyzja odnośnie sukni była trudna, potem były wątpliwości czy dobrą podjęłam, ale po kilku dniach jednak ulga i kamień z serca, że suknia już wybrana

Hehe ja też dzisiaj pomyślałam o Bożym Narodzeniu i doszłam do wniosku (geniusz ze mnie), że to ostatnie moje święta jako panienki na wydaniu ostatni taki sylwester, ostatnie urodziny w wolnym stanie będą w grudniu
Dzięki

No teraz to już wszystko "ostatnie" a stanie wolnym. Na Dzień Chłopca nawet powiedziałam tak TŻ przy składaniu życzeń, że to ostatnie życzenia na dzień chłopca dla niego jako kawalera
Stary 2009-10-09, 17:10   #745
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak zrobisz to pani z poradni nazwie Cię szatańskim dzieckiem, wyklnie Cię z Kościoła i pieczątki nie dostaniesz
może bedzie w takim szoku, że mi przybijeA jak nie to jak nie ta poradnia to inna, niech sie biją o klientow
Nie wiem czy wam pisalam, ale kupiłam olej macadamia do włosów i zaraz sobie je wysmaruję A wiecie co - jechałam dzis z tatą, tzn. on jechał za mna i troche przede mna swoim autkiem a ja swoim i mnie pochwalił, że dobrze jeżdżę

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
mi tak rodzice powtarzają odo czerwca, ze juz sie zaczęła seria "ostatnich" Widzę, że po tym zakupie sukni oni sie zaczęli strasznie wczuwac i do nich dociera, że sie wyprowadzę i będe miała juz swój domek i chca mi zrobić wypaśną wyprawkę na swojeKochani są
Stary 2009-10-09, 17:17   #746
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
O kurcze widze ze niektore z was juz suknie i obraczki juz maja a ja cały czas myśle ze mam duzo czasu do tego wielkiego wydarzenia, a tu baa przestraszyłam sie a tu trzeba juz po kroku myslec

a co do nauk to my sie piszemy w listopadzie, słyszalam wiele tematów o naukach przedmałzeńskich ale coz jakoś tym sie nie przejmuje, podchodze optymistycznie
Dasz radę
My mamy załatwionę restaurację, zespół, foto i kamerzyste, Kościół.
Nauki i poradnię robiliśmy już jakieś trzy lata temu i Ojczulek mówił że będą się liczyć (ponieważ bierzemy ślub w Bazylice w której robilismy nauki i porad, a nie jest to Nasza Parafia).
Tylko TŻ zgubił 'świstek', więc musimy podpytać

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No dzisiaj w radio mówili My tez kupimy dopiero w maju-czerwcu. Jakos nie mamy paniki w oczach, że złoto drożeje. No ale tu parę groszy, tam i się nazbiera.

My kupilismy sobieskiego 0,5 za 19.10 w hurtowni. W biedronce podobno jeszcze tansze były, no ale już tż się pospieszył i zamówił w hurtownii

zaproszenia robie podobne do tych
http://www.jdstyle.pl/elegant.html
model l03 Moje bedzie miało złotą wstążeczkę
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Nic nie zrozumiałam

A co do wódki to może nam się uda załatwić trochę taniej (jak kolega nadal będzie ph) Ale bierzemy pod uwagę tylko sobieskiego, gorzką żołądkową de lux albo w ostateczności niemiroffa - sprawdzone na wielu imprezach/weselach - absolwentowi mówimy głośne i zdecydowane NIE!!
My również bierzemy te wody pod uwagę, jak rownież Wyborową i jakąś jeszcze

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Moj TZ tez daleko i tak strasznie mi teskno...Przez cale trzy lata naszego zwiazku nasza najdluzsza rozlaka to dwa tygodnie+kilka pojedynczych dni, a tak to 24/7, ciagle razem, bo nawet pracowalismy ze soba. Pewnie powiecie, ze to niezdrowo, ale my po prostu bez siebie zyc nie umiemy.

Dzis juz bede miala w domku swoja suknie, juz jakis czas temu wrzucilam jej zdjecie, ale nikt jej nie skomentowal. Prawdopodobnie taka brzydka, ze wszyscy zostawili ja bez komentarza
Ja nie pamietam Twojej sukni
Wklej zdjęcie jak już ja będziesz miała w domu
A nie boisz się mieć już sukni w domu?
Nie wiem czy nie zżółknie lub np. TŻ ją zobaczy

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:34   #747
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Góra jak w tej sukience: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html, tylko to marszczenie jeszcze trochę bardziej nachodzi na biust od spodu tak jak tu: http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html
Ta góra wycięta w serduszko i na biuście ta koronka z kryształkami. Wzdłuż boku też delikatne fragmenty koronki.
Chyba zdecyduję się mimo wszystko na ramiączka, być może dopinane takie jak tu: http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC tylko odrobinę węższe.
Dół będzie miał taki kształt jak na 2. załączniku. Ale wygląd taki jak na 1. Tylko, że materiały odwrotnie: od góry większość to będzie organza, a na dole koronka będzie wystawać. To marszczenie (takie jakby uszczypnięcie materiału) będzie przykryte kawałkiem koronki.
Nio zapowiada się obiecująco Powiedzmy, że jestem w stanie sobie wyobrazić ten ostateczny wygląd
Stary 2009-10-09, 17:39   #748
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nio zapowiada się obiecująco Powiedzmy, że jestem w stanie sobie wyobrazić ten ostateczny wygląd
Dzięki. Pokazałam przed chwilą TŻtowi moją wizję, ale on nie jest w stanie sobie tego wyobrazić
Stary 2009-10-09, 17:47   #749
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki. Pokazałam przed chwilą TŻtowi moją wizję, ale on nie jest w stanie sobie tego wyobrazić
Wiesz jak to z mężczyznami Nie mają aż takiej wyobraźni jak my
Stary 2009-10-09, 18:27   #750
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
A wiecie co - jechałam dzis z tatą, tzn. on jechał za mna i troche przede mna swoim autkiem a ja swoim i mnie pochwalił, że dobrze jeżdżę
Ja juz prawie zapomnialam jak sie jezdzi

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Ja tez nie jestem hehe

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
cześćPewnie nie nadrobię...zaszczepiliśmy sie na grypę wczoraj i w przyszłym tygodniu robimy kontrolne badania krwi Jutro idziemy na weseleFajnie, do tego jedziemy wszyscy w jednym aucie - nie naszym, więc możemy drinkowac do woliZe slubnych spraw zmieniło sie tyle, że tz nie chce jechac w podróż poslubna na Kretę i Santorini, bo twierdzi, że to by bylo zq dużo Grecji w małym odstepie czasu W przyszłym miesiącu idziemy juz do biura poprzebierać w ofertach, bo mają sie pojawić juz niedługo.W ogóle dzis super dzień, nie mogę się doczekać az kupimy mieszkanko
Zazdroszcze wesela i drinkowania w aucie
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości