Scent Bar X - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 13:31   #3481
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Sałatka gyros ! lata świetlne tego nie jadłam, a może zrobię dziś?! taką miłą 10-tą rocznicę ś. obchodzimy dzisiaj
No widzisz, okazja jak znalazł

PS. Mógłbym się żywić tylko i wyłącznie sałatkami

---

U mnie w końcu piękna pogoda
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:36   #3482
justynaneyman
Zakorzenienie

Ale pustki - chyba wszyscy jedzą. Ja też daję jedną ręką kartofelki z omastą Guciowi - to jego przysmak (wdał się w ojca, który mówi "nie uznaję wykwintnego obiadu bez ziemniaków") i staram się pisać jednocześnie, co owocuje błyszczącymi klawiszami w klawiaturze i koperkiem gdzieniegdzie.
Tymczasem zaczynam zbierać plony wystawy- dwa obrazy kupione, jeden zaklepany, 3 wstępnie zarezerwowane i jeszcze okłamałam Panią, bo powiedziałam, że mam nowego kotka w robocie- właśnie "przypadkiem" takiego, jak go wcześniej opisała
Na dodatek zlecenie ekstra- portret czteroletniej dziewczynki. Wojtek powiedział, że jako malarka zwierząt powinnam ją namalować jako tapira lub mrówkojada. No nic tylko siadać do roboty- szczęście, że Radio Jazz jest na żywo, bez tego ciężko by szło
Ale najpierw- zakupy. Już kliknęłam Caron Nocturnes używkę i kombinuję nad Birmane. Żyć nie umierać!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za propozycje umieszczenia zdjęć tutaj i pomysł na nazwę
Już tylko trzeba je zmniejszyć i Rachela musi mi odpowiedzieć, czy się zgadza upublicznić swoją postać wdzięczną.
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:41   #3483
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Agnysko, trzymam kciuki za Edzia i za Ciebie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nie powinno być VI roku
No widzisz, a ja mam 20% studiów gratis

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
bardzo dziękuję za radę, tak mi to chodizlo po głowie właśnie w nocy czy to aby nie będzie ajkoś kolidowało ruja - zabieg. Dzięki jestem przygotowana do wizyty, tzn oczywiscie dowiedziałabym się tego i tak od lekarzy, ale zanim to by się stało, a tak juz wiem z góry.
bardzo doceniam.
Można przeprowadzic zabieg w czasie rui, tylko jest trochę większe ryzyko, które nie wszyscy lekarze chcą podejmować.
Ja pierwszą sterylkę w życiu robiłam u kotki, która miała początek rui (okazało się dopiero po otwarciu brzuszka, nie miała objawów, ale narządy już zaczynały być przekrwione), ale wszystko poszło dobrze. Kicia żyje i ma się świetnie

A z tym zwisającym brzuszkiem po cięciu w linii białej (na środku brzuszka) to zdaje się internetowy przesąd, zauważ, że kastrowan samce też takie miewają, a im się po brzuszku nie tnie To kwestia zmienionej po kastracji/sterylizacji gospodarki hormonalnej raczej - zmniejszona elastyczność tkanek plus skłonność do przybierania na wadze i mamy brzuszek tuż nad podłogą. Trzeba po prostu dbać o kondycję pupila.

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Bardzo Wam współczuję i trzymam kciuki za kotka. Na apetyt mogę polecić Peritol, dostałam od swojej wet.
Z tym drobiazgiem, że Peritolu raczej nie powinno się podawać przy problemach z oddawaniem moczu A największym problemem tutaj nie jest brak apetytu tylko zatrucie mocznikiem spowodowane dysfunkcją nerek. Dowalanie tym nieszczęsnym nerkom leku, który w większości wydala się właśnie przez układ moczowy nie wydaje mi się dobrym pomysłem.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Kurczę, rano wstałam było mi lepiej a teraz znów mam nos zawalony Dobrze że mam jakieś krople i katar już mniejszy. Wypadałoby iść jeszcze do sklepu po zakupy ale tak mi się dobrze leży w łóżku
Wracaj do zdrowia jak najszybciej.

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Sałatka gyros ! lata świetlne tego nie jadłam, a może zrobię dziś?! taką miłą 10-tą rocznicę ś. obchodzimy dzisiaj
Wszystkiego najlepszego! Kolejnych dekad razem!

Justynko, gratuluję! Widzę, że świetnie poszło, oby tak dalej!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2009-10-09 o 15:47
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:01   #3484
Soso
Zakorzenienie

dzika truskawa jesli przesąd to z uporem powtarzany przez znaczną część trójmiejskich wetków, zarówno ja i moje koleżanki sterylizowałyśmy sporo kotek i takie były sugestie, co więcej znam kotki sterylizowane tak i tak i wierz mi różnice widać. Poza tym warto odróżnić brzuch ciągnący się po ziemi w wyniku nadwagi kota, a sterylki kotki

Peritol zapisał mojemu kotu lekarz weterynarii, i tylko dzięki temu moja kotka w ogóle podchodziła do miski. Kotka cierpiała na niewydolność nerek. Bez peritolu nie jadła wcale, więc być może lekarzowi chodziło o wybór mniejszego zła.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:22   #3485
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Można przeprowadzic zabieg w czasie rui, tylko jest trochę większe ryzyko, które nie wszyscy lekarze chcą podejmować.
Ja pierwszą sterylkę w życiu robiłam u kotki, która miała początek rui (okazało się dopiero po otwarciu brzuszka, nie miała objawów, ale narządy już zaczynały być przekrwione), ale wszystko poszło dobrze. Kicia żyje i ma się świetnie

A z tym zwisającym brzuszkiem po cięciu w linii białej (na środku brzuszka) to zdaje się internetowy przesąd, zauważ, że kastrowan samce też takie miewają, a im się po brzuszku nie tnie To kwestia zmienionej po kastracji/sterylizacji gospodarki hormonalnej raczej - zmniejszona elastyczność tkanek plus skłonność do przybierania na wadze i mamy brzuszek tuż nad podłogą. Trzeba po prostu dbać o kondycję pupila.

bardzo cenię sobie wszelkie rady i informacje to moja pierwsza kotka, tzn nawet nie moja jestem współopiekującą się i raczej to na mnie spoczywa odpowiedzialnosć za wożenie do lekarzy itp, oczywiście razem z jej właścicielką - mamą TŻta ale ona też po raz pierwszy ma kotkę, znajdę przygarniętą. Do tej pory same kocurki.

dzięki serdeczne
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:24   #3486
edytapa68
Zakorzenienie

Kochane, czy macie jakieś metody,aby sprawdzic ile zostało perfum w butelce Kenzo Amour?
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:39   #3487
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Witajcie Barowicze!
Nie mam ostatnio ochoty na wizażowanie, bo od weekendu walczymy o życie i zdrowie kota Edwarda Od wczoraj w końcu wiemy, co mu jest. Codziennie jesteśmy u weterynarza, zrywam się z pracy, nocami źle śpię (wczorajszej bardzo mało, bo była wyjątkowo ciężka). Wczoraj było bardzo źle, już się z kotem żegnałam A rano okazuje się, że jakby lepiej. Teraz modlę się tylko o powodzenie dzisiejszej nocy. Żeby kot zrobił piękne siku, żeby nie wymiotował (nareszcie zaczął się interesować nieco jedzeniem) i zaczął trawić. Oficjalnie proszę o kciuki, choć może prośby moje nieco dziwne są
Ojej Ja miałam ze swoim kotkiem podobnie... Nerki odmówiły współpracy (podobno zostały zapchane kłaczkami które I. zlizywał całymi latami i przez to, że nie przepadał za piciem wody), biedował tak około roku przy okresach czasowej poprawy. Weterynarz przepisał mu maść (zdaje się na te kłaczki zalegające w narządach) oraz antybiotyk. Byłoby dużo łatwiej i z większą nadzieją na sukce gdyby kocisko poddało się kroplówkom, niestety - walczył z nią i lekarzem do ostatniej krwi.

Trzymam kciuki za Edzia!

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:13   #3488
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kochane, czy macie jakieś metody,aby sprawdzic ile zostało perfum w butelce Kenzo Amour?

Chyba w wątku o KenzoAmour było trochę na temat prześwietlania flaszek.

Ja się dziś rozgrzeszam. Wczoraj impulsywnie kupiłam trzydziesteczkę Crystal Noir, choć nie planowałam....
Macie też tak czasem, że jakaś nuta, która się szalenie podoba i której szukacie długo i lubicie się w nią wwąchiwać, jest zarazem nienoszalna, męcząca czy migrenogenna? Wkurza mnie to strasznie. W dodatku nie mogę dojść jak toto się nazywa i czym jest.
Stary 2009-10-09, 17:21   #3489
gryx82
BAN stały

Cytat:
No widzisz, a ja mam 20% studiów gratis
W tym Lublinie to macie za dobrze

Cytat:
Ja znam, ale moja metoda raczej nie przypadnie Ci do gustu
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:56   #3490
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja znam, ale moja metoda raczej nie przypadnie Ci do gustu
To znaczy rozwalić?Dobrze kumam?
Stary 2009-10-09, 18:04   #3491
dzika truskawa

Gryx, nie tylko w Lublinie dają bonusowe 20% n moim kierunku

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
dzika truskawa jesli przesąd to z uporem powtarzany przez znaczną część trójmiejskich wetków, zarówno ja i moje koleżanki sterylizowałyśmy sporo kotek i takie były sugestie, co więcej znam kotki sterylizowane tak i tak i wierz mi różnice widać. Poza tym warto odróżnić brzuch ciągnący się po ziemi w wyniku nadwagi kota, a sterylki kotki

Peritol zapisał mojemu kotu lekarz weterynarii, i tylko dzięki temu moja kotka w ogóle podchodziła do miski. Kotka cierpiała na niewydolność nerek. Bez peritolu nie jadła wcale, więc być może lekarzowi chodziło o wybór mniejszego zła.
Możliwe, że to było mniejsze zło, szczególnie jeśli to był początek choroby. Z tego co widzę Edzio jest w bardzo ciężkim stanie i nie przepisałabym mu Peritolu.

Weci polecają metodę, w której czują się pewniejsi.

Jeśli możesz mi napisać czym się różni brzuszek ciągnący się po sterylizacji, a czym od nadwagi, że to tak od razu widać, to będę bardzo wdzięczna... Kotki po sterylizacji tak samo jak koty po kastracji po prostu mają tendencje do tycia, więc brzuszek grubej kotki jak i grubego kota będzie obwisły, nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Ojej Ja miałam ze swoim kotkiem podobnie... Nerki odmówiły współpracy (podobno zostały zapchane kłaczkami które I. zlizywał całymi latami i przez to, że nie przepadał za piciem wody), biedował tak około roku przy okresach czasowej poprawy. Weterynarz przepisał mu maść (zdaje się na te kłaczki zalegające w narządach) oraz antybiotyk. Byłoby dużo łatwiej i z większą nadzieją na sukce gdyby kocisko poddało się kroplówkom, niestety - walczył z nią i lekarzem do ostatniej krwi.

Trzymam kciuki za Edzia!
Jakim cudem zjedzone kłaczki mogą zapchać nerki?!

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Czas edycji: 2009-10-09 o 18:07
Stary 2009-10-09, 18:09   #3492
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
a pod ostrym światłem żarówki nie będzie widać? Ja kiedyś tak prześwietlałam którąś flaszkę

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Macie też tak czasem, że jakaś nuta, która się szalenie podoba i której szukacie długo i lubicie się w nią wwąchiwać, jest zarazem nienoszalna, męcząca czy migrenogenna? Wkurza mnie to strasznie. W dodatku nie mogę dojść jak toto się nazywa i czym jest.
Ja tak mam ostatnio z moimi ukochanymi Perles Za każdym razem gdy ich użyję coś mnie w nich drażni
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:32   #3493
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

Jakim cudem zjedzone kłaczki mogą zapchać nerki?!
Też mnie to zastanowiło, może to był jakiś skrót myślowy weta? Twierdził, że te kłaczki nieszczęsne są podstawowym powodem zapści kota na zdrowiu. Na pewno zatkały mu przewód pokarmowy, jednak - jak później zawyrokował lekarz - zapchanie postępowało dalej i objęło potem także wątrobę oraz te nerki nieszczęsne, spowodowało ich niewydolność i straszliwą cukrzycę. Może to tak, że jeden niefunkcjonujący narząd powodował niszczenie kolejnego?

Czy może być jakiś inny powód tego załamania zdrowia?!

Stary 2009-10-09, 18:42   #3494
dzika truskawa

Cytat:
Też mnie to zastanowiło, może to był jakiś skrót myślowy weta? Twierdził, że te kłaczki nieszczęsne są podstawowym powodem zapści kota na zdrowiu. Na pewno zatkały mu przewód pokarmowy, jednak - jak później zawyrokował lekarz - zapchanie postępowało dalej i objęło potem także wątrobę oraz te nerki nieszczęsne, spowodowało ich niewydolność i straszliwą cukrzycę. Może to tak, że jeden niefunkcjonujący narząd powodował niszczenie kolejnego?
Możliwe, tylko ja bym raczej przypuszczała, że kłaczki sobie, a cukrzyca sobie, to ona mogła zniszczyć nerki. Zły stan jednego narządu prędzej czy później uposledza działanie innych. To musiał być duzy skrót myslowy Bo wątroby też by raczej nie zapchały. Szkoda, że kicia nie dała się podpiąć pod kroplówkę, to by było dla niej najlepsze.

Czas edycji: 2009-10-09 o 18:43
Stary 2009-10-09, 19:04   #3495
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
a pod ostrym światłem żarówki nie będzie widać? Ja kiedyś tak prześwietlałam którąś flaszkę

Wypróbuję Dzięki
Stary 2009-10-09, 19:05   #3496
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zepsuł mi się telefon, niby nie tragedia, ale kurczaczki liczę na to, że tata jakimś cudem go naprawi, bo ja już się boję tego sprzętu tykać. Jak nie to znowu mnie czeka niespodziewany wydatek związany z naprawą w serwisie Jak na złość, gdy pieniędzy jest na styk, a potrzeby się mnożą

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:13   #3497
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Możliwe, tylko ja bym raczej przypuszczała, że kłaczki sobie, a cukrzyca sobie, to ona mogła zniszczyć nerki. Zły stan jednego narządu prędzej czy później uposledza działanie innych. To musiał być duzy skrót myslowy Bo wątroby też by raczej nie zapchały. Szkoda, że kicia nie dała się podpiąć pod kroplówkę, to by było dla niej najlepsze.
Definitywnie Dla samego pobrania krwi... trzeba było podać narkozę żeby był w uśpieniu (który to z kolei środek znowu mu te biedne nerki jeszcze bardziej obciążył...), mimo fatalnego stanu i przelewania się przez ręce tak walczył do końca wojownik.

Możliwe że ta cukrzyca i nerki to zupełnie inna para kaloszy od tych kłaczków (tylko że lekarz taki wywód poczynił: kłaczki --> zapchanie układu pokarmowego --> niedożywienie --> zapychanie kłaczkami kolejnych narządów --> destrukcja nerek --> cukrzyca), a jeżeli tak było co wtedy należy z kotkiem robić? Bo podawanie picia nic nie dawało, a na cukrzycę to nie dostało kocisko nic

Truskawko, czy Ty jesteś z weterynarskiej branży?

Edytowane przez piroksena
Czas edycji: 2009-10-09 o 19:17
Stary 2009-10-09, 19:27   #3498
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Trzymam kciuki za Edzia!

kłaczki w nerkach mnie przeraziły, i wywróciły mój światopogląd - czy one nie powinny niestrawione wyjśc "drugą stroną"? to chyba faktycznie był duży skrót
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:30   #3499
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kłaczki w nerkach mnie przeraziły, i wywróciły mój światopogląd - czy one nie powinny niestrawione wyjśc "drugą stroną"? to chyba faktycznie był duży skrót
Och, w tych czasach łatwo o światopoglądową wywrotkę!

Stary 2009-10-09, 21:03   #3500
vesenka
Zakorzenienie

przyjemnego barowania życzę. Ja padam na nos i chyba pójdę spać
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:10   #3501
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

witam
ja dziś w barze melduję się z podłym piwkiem trixx, dziś tak symbolicznie na rozpoczęcie weekendu.
Jutro rano idę na kurs ang. i muszę sobie jeszcze powtórzyć gramę- kurcze ile lat się już niczego nie uczyłam...

edytapa - miałam ten sam problem z moją flaszką amour - może zważyć ją dokładnie?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:25   #3502
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Chyba w wątku o KenzoAmour było trochę na temat prześwietlania flaszek.

Ja się dziś rozgrzeszam. Wczoraj impulsywnie kupiłam trzydziesteczkę Crystal Noir, choć nie planowałam....
Też tak mam z Perłami, z Elle (ale Elle summer- nie), ale co do niektórych zapachów te obrzydzonka mijają. Pewnie, że jest to wkurzające- w jednym dniu właśnie odkrywam swój KWC - w następnym już nie mogę go znieść. Wiele zależy od tego u mnie, jak długo perfumy się trzymają- zazwyczaj im dłużej, tym dla nich gorzej. Ważne też, jak się czuję na zdrowiu.
Słuchajcie, ja dziś od trzeciej, zamiast siedzieć przy sztalugach, wsiąkłam we Fragranticę. No wyobrażacie sobie, że Słonia, Soir de Lune, Euforię i Amor Amor stworzyła ta sama osoba?! (Dominique Ropion)
Stary 2009-10-09, 21:28   #3503
Pin up girl
Zakorzenienie

Witam wszystkich

Padam na twarz, ale się cieszę, gdyż weekend spędzam w domu
Dzis mało co nie przylutowałam jakiemuś chojrakowi, któremu sie kozaka zgrywać zachciało... Brrrr, jak ja nie trawię takich typów...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:38   #3504
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Też tak mam z Perłami, z Elle (ale Elle summer- nie), ale co do niektórych zapachów te obrzydzonka mijają. Pewnie, że jest to wkurzające- w jednym dniu właśnie odkrywam swój KWC - w następnym już nie mogę go znieść. Wiele zależy od tego u mnie, jak długo perfumy się trzymają- zazwyczaj im dłużej, tym dla nich gorzej. Ważne też, jak się czuję na zdrowiu.
Słuchajcie, ja dziś od trzeciej, zamiast siedzieć przy sztalugach, wsiąkłam we Fragranticę. No wyobrażacie sobie, że Słonia, Soir de Lune, Euforię i Amor Amor stworzyła ta sama osoba?! (Dominique Ropion)
Tobie chyba chodzi o to, że jednocześnie ta nutka Cię uwodzi i zatruwa- dobrze rozumiem? To ja tak mam tylko z Aoud. Niestety- rozwiązanie- nie pachnieć tym zapachem, tylko go wąchać
Stary 2009-10-09, 22:02   #3505
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
edytapa - miałam ten sam problem z moją flaszką amour - może zważyć ją dokładnie?
Tez tak myślałam, bo chyba 100ml waży 100 gram Ale skąd wziąść pustą flaszkę Chyba jednak spróbuję z lampą

Cytat:
Pewnie, że jest to wkurzające- w jednym dniu właśnie odkrywam swój KWC - w następnym już nie mogę go znieść.

No wyobrażacie sobie, że Słonia, Soir de Lune, Euforię i Amor Amor stworzyła ta sama osoba?! (Dominique Ropion)
Też tak teraz mam,dlatego pozbywam się kilku flaszek,które do tej pory kochałam Mdlą mnie niemiłosiernie,a zaznaczam,że nie jestem w ciąży
No,nie wierzę Gdzie Soir de Lune a gdzie Amor Amor? To trzeba mieć niezły nos,zeby tworzyć tak różne zapachy.Myślę jednak,że to są fachowcy i tworza takie zapachy na jakie dostali zlecenie.
Stary 2009-10-09, 22:19   #3506
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Tobie chyba chodzi o to, że jednocześnie ta nutka Cię uwodzi i zatruwa- dobrze rozumiem? To ja tak mam tylko z Aoud. Niestety- rozwiązanie- nie pachnieć tym zapachem, tylko go wąchać

No chyba tak.
Bo znalazłam dopiero drugie perfumy, które mi "tym" pachną i reakcja jest identyczna. Jednocześnie chciałabym "tym" pachnieć już na długo, a poddusza mnie i "łeb urywa".
Nie znoszę takiego połączenia doznań.
No i muszę się doedukować jeszcze, bo sama nie wiem o czym mówię, tzn jak poprawnie zwie się ten zapach. Bardziej skupiam się na osobistych skojarzeniach.

A poza tym to szukam jakiegoś serum czy innej formy ukręcanego preparatu przeciwzmarszczkowego do twarzy dla znajomej 35+ na suchą, zmęczoną cerę, żeby jeszcze naczynek zbytnio nie podrażniało...
Podpowiecie coś?
Najlepiej żeby dawało oszałamiający efekt po pierwszym zastosowaniu
Wiem, że są takie.
Z BU lub mazideł.
Dla siebie już sama dobiorę Ale ta dziewczyna mi bardzo pomogła ostatnio i chciałabym się odwdzięczyć trochę... A ma zupełnie inny profil cery....
Stary 2009-10-09, 22:36   #3507
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ja umierammam goraczke caly dzien w lozku przelezalem mam zwolnienie L4 do poniedzialku czyli we wtorek ide do roboty.Co za angina sie przyplatala do mnie
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:59   #3508
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ja umierammam goraczke caly dzien w lozku przelezalem mam zwolnienie L4 do poniedzialku czyli we wtorek ide do roboty.Co za angina sie przyplatala do mnie
tez umieram wykaszlując sobie zołądek,albo i jakieś niższe narządy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

prosze o informacje- jaka jest pogoda w Londynie w styczniu? w wikipedii piszą ze 2-8 st- czy to prawda? i czy jest w miare słonecznie , czy leje?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:15   #3509
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
: Też tak teraz mam,dlatego pozbywam się kilku flaszek,które do tej pory kochałam Mdlą mnie niemiłosiernie,a zaznaczam,że nie jestem w ciąży
No,nie wierzę Gdzie Soir de Lune a gdzie Amor Amor? To trzeba mieć niezły nos,zeby tworzyć tak różne zapachy.Myślę jednak,że to są fachowcy i tworza takie zapachy na jakie dostali zlecenie.
Ja tak mam z kadzidłami .

To nie normalne smazyć placki ziemniazane przed północą :
Ale tak mi sie zachciało
Stary 2009-10-09, 23:18   #3510
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Ja tak mam z kadzidłami .

To nie normalne smazyć placki ziemniazane przed północą :
Ale tak mi sie zachciało
Kochana,to nic Ja często po północy robie fasolkę po bretońsku A teraz to mam taką ochotę na kebaba,że aż mnie trzęsie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości