|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
W porównaniu z jakimi sieciami ??? Ta działa przecież stricte jak Orange (zasięg), wiec odpowiedź już znasz. Co do opłacalności - oceń sama, znasz ceny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
ma mam my avon jeśli chodzi o rozmowy poza siecia to nie bardzo się opłaca szczegulnie na początku ale po pół roku stawki opadają i jest znośnie chodz ja tego tel używam prawie wyłącznie do jakiś konkursów czy tym podobnych rzeczy no i doładowuje taka kwotą by dostać prezencik poza tym zawsze można coś za avonki wziąć i czasem taniej kupić jak ktoś mało gada i zależy mu na kosmetykach to faja opcja ale raczej jako drugi tel co do zasięgu to jest taki sam jak Orange bo działa na jego osprzęcie ... to też jak masz tel z simlockiem w Orange to możesz spokojnie my avon do niego włożyć.... z wad to jeszcze krótki okres doładowania bo 30 zł np tylko miesiąc daje :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
jestem w ciężkim szoku, odebrałam dziś paczkę i nie miałam pojęcia, że blyszczyk z demo Dazzling Diamond jest... bezbarwny lub troche białawy na ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze jedna wada - jak Ci zginie/uszkodzi się karta SIM, to nijak jej nie zablokujesz, ani nie wymienisz, jeśli wcześniej przed tym nie wyślesz poczta rejestracji do myAvon... Chore! Będa odsyłać na różne numery, każą dzwonić na przedziwne z nich, nawet na jakies 0-300, odeślą może nawet do coku, w którym niby da się wszystko załatwić a w rzeczywistości nie da sie załatwić NIC. Efekt - stracisz kilkadziesiąt złotych na rozmowy (te ich infolinie są drogie), czas, pieniadze na np. dojazd do coku i nie załatwisz NIC, mało tego, cała kwota jaka była na karcie myAvon przepadnie... Ja niestety tak miałam - a na karcie miałam gruba kasę i wierzcie mi nie mówię tu o 50zł, tylko dużo większej kwocie, bo zbierałam ją na wysłanie hurtem kilkuset esemesów na akcję charytatywną. I nic prócz nerwów, straconych 40zł z Play i dniu na załatwianiu duplikatu karty SIM nie mam. To tak tylko g'woli rozważenia czy warto ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Diamondy tak mają. I na pewno odcienie z tym słowem w nazwie nic nie maja wspólnego z brązem ;( Jeszcze dopisze coś nt. sposobu. Jakimś dziwnym trafem dostałam w przeciągu 2-3 ostatnich dni kilka maili od osób, które nie mają ani jednego wpisu na forum z prośbą o jego wysłanie. Z racji tego, że nie wierzę w takie zastanawiające zrządzenie losu (bo niby po co tylu osobom, które dopiero wchodzą na forum) ten sposób - nie będę go wysyłała. O nie wysyłanie go takim osobom proszę też Was. Przykład z blokadą już mamy (PD), kolejne blokady nie są potrzebne. Poza tym Wizażanki, które są na forum znaja juz sposób i myślę, że to wystarczy. Kończymy więc temet sposobu na dobre, a ewentualną wymiane opinii na jego temat prowadźmy na privie. Ok? Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-10-09 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Rozeznanie
|
Wysłałam dziś 2 zamówienia, bo oczywiście klientka zaspała. W pierwszym miałam na prawie 200, w drugim też coś koło tego. Czy przyjdzie mi więc biżu gwiazdki czy działa to w ramach jednego zamówienia?
Edytowałam szybko i wpisałam jeszcze ten żel za 0,50 gr o którym pisałyście, a dopiero później doczytałam, że był za avonki więc pewnie nie przyjdzie. Na fakturze 0 przy biżu Diana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Raczkowanie
|
![]()
czyli zostane przy swoim starym- dobrym plusie. przyznam , ze wlasnie te kosmetyki mnie kusily, bo jak czytalam to koszt doladowania bylby zupelnie pokryty przez gratiski... o ja naiwna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Bo koszt doładowania się faktycznie zwraca kosmetykami, tylko jakby co wyslij rejestarcje numeru do firmy, bo później to już umarł w butach.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MyAvon co prawda też mam i dostaję doładowanie za zamówienia moje czy moich KK, więc mi się opłaca... doładowywać sama bardzo rzadko doładowuję, raz na pół roku ![]() ![]()
![]() |
#3429 |
Rozeznanie
|
W katalogu 15/2009 pojawia się szminka pielęgnacyjna, dwa dostępne kolory, w cenie 14,90.
Czy któraś z Was widziała/testowała tą szminke? Zastanawiam się kupić - nie kupić ![]()
#3430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja bardzo żałuję, że mi zabrali tyle kasy z karty, avon dawał doładowania za darmo, wcale nie małe bo po 120zł co 3 tygodnie i wszystko zjadła sławetna amba fatima - było i ni ma. Przez to, że nie można wziąć duplikatu karty SIM, a może bym komus pomogła tymi smsami charytatywnymi, echhh, brak słów. A zamienić Playa na MA - w życiu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Na 90% to jest ta stara z poprzedniej edycji pielegnacyjnych, odnowiona teraz wersja. Jedna z bardzo nielicznych szminek, którą zużyłam do końca, mnie odpowiadała, bo ładnie wyglada na ustach i jest taka "miękka" w aplikacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to już coś o niej wiem ![]()
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Rozeznanie
|
Nie ma sprawy
![]() Też mam pytanie - widziałam dziś pakiet nowości u liderki i wydębiłam od niej Lacroix Absynthe for men za cenę pewnie całego pakietu, ale to i tak nieporównywalnie tanie wobec ceny 99zł w katalogu. No i z kolezankami, zerwałysmy folię, psiknęłyśmy i.... bez rewalacji. Fajny, ale tak do 35zł góra byśmy za niego dały - to nasza opinia. A teraz spytałam TŻa czy by nie chciał takiego zapachu - psiknął na siebie, no dla mnie rewelacja. Zreszta i on stwierdził, ze bardzo przyjemny i ze go chce. SZOK, bo on taki maruda jest odnośnie zapachów, więc zamawiam mu takie typowe świeżaki, typu Play, IB czy teraz ten nowy Crisp Forest, bo Full Speed i Signature zuzył po jednej butelce i więcej ich nie chce. Czyli jednak ma ogromne znaczenie czy zapach jest na damskiej czy męskiej skórze. Niby wiedziałąm o tym doskonale, ale ten dzisiejszy przykład utwierdził mnie w tym przekonaniu ![]() A Wam jak się ten nowy zapach podoba?? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Tak, tylko w każdej innej sieci załatwia sie to w kwadrans w punkcie czy salonie, a w MA nic się nie załatwi ta drogą, bo nie ma gdzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a... zapomniałam dodać, że paczka była otwarta:/ Edytowane przez Kasieńka:p Czas edycji: 2009-10-09 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś był taki podobny i go mam, tylko o nazwie Diamond Dust ![]() Cytat:
![]() Miałam Bronze na przełomie roku 2002/2003. Jak dla mnie przeciętna. Robiła straszne smugi na ustach... Wczoraj dostałam paczkę. Mineralny puder Ivory ciemnawy a pędzel kabuki malutki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda, już nie raz sie o tym przekonałam. Dokładnie nie wiem na czym ten "mechanizm" polega ale rzeczywiście ten sam zapach może być różny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3439 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Rozeznanie
|
Goddes jest zdecydowanie bardziej intensywnym różem niż Pink. Zdjęcie dobrze oddaje kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() no i tak się dłużyła a ja nic o tym nie wiedziałam no i kiedyś mi zatrzymali paczkę bo miałam do zapłaty odsetki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zrobiła porządną aferę i napisała skargę do UPS i do Avon, niech wiedzą jak kurierzy dostarczają nam paczki! Albo inne wyjście. Możesz powiedzieć, że nie otrzymałaś paczki albo znalazłaś karton, ale już bez zawartości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() im więcej się nią malujesz tym bardziej metaliczny efekt ![]() ![]() A propo są trzy kolory: brązowa, różowa i czerwona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Raczkowanie
|
Uff... Nie było mnie dwa tygodnie i prawie całe ostatnie dwa dni spędziłam na czytaniu forum!!! Dużo się dowiedziałam
![]() No i mam prośbę ![]() ![]() Z góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie na odbiór Ii terminu nikogo nie bedzie i jestem ciekawa, jak kurier się zachowa; jak się pytałam zapobiegawczo, to mówił, ze dzwonia, ale to sie dopiero okaże .... szczególnie, ze co paczka, to inny kurier ![]()
![]() |
#3447 |
Wtajemniczenie
|
fotki błyszczyka Dazzling Diamond były niedawno wstawiane na katalogowym, oto link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=28
a co do biżuterii Diana to trzeba koniecznie odwołać jeśli jej nie dostanę i nie chcę jej otrzymać w kolejnym zamówieniu tak?inaczej doślą automatycznie?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
Mam pytanie: usunęłam zamówienie, bo klientka wycofała się z zakupu jakieś 66 zł.Teraz patrze na stan zamówienia internetowego a tam : usunięte, albo dołączone do innego. Mało tego ta pani zadzwoniła drugi raz, że jednak się zdecydowała ![]() Powiedzcie mi jeszcze czy jak wcześniej złożyłam zamówienie na 250 zł z katalogu 14 to teraz jak składam za 66 zł tez z kat.14 to nie muszę placić za dostawe. Z góry dzięki za pomoc
#3449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja składam zazwyczaj zamówienia na wszystkie trzy terminy, więc wiem z całą pewnością, że jeśli pierwsze zamówienie jest na kwotę pow. 150 zł (u Ciebie 250 zł), to kolejne mogą mieć min. 50 zł (Twoje 66 zł) i wtedy nie ma opłaty za przesyłkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za informację ![]() jeszcze jestem zainteresowana fioletowym ale też intensywnym, widziała któraś z was go na żywo ? Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-10 o 12:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.