Scent Bar X - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 23:22   #3511
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar X

Zobaczyłam to przed chwilą w TV i stwierdziłam, że muszę wam to wrzucić w ramach piątkowego imprezowaniahttp://www.youtube.com/watch?v=xTbcgR5AhVM

Przy okazji - jak się wstawia filmiki z youtube'a, żeby było widać okno? Kiedyś była notka u góry, ale ją wcięło w odmęty.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:30   #3512
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

Brzmi bardzo ciekawie, tylko w jaki sposób można nauczyć się kreatywności?? Serio pytam.
nauczyć się od podstaw pewnie nie można tzn jak ktoś nie jest ani trochę kreatywny to raczej się tego w nim nagle nie wzbudzi, ale na takich kursach wykonuje się przeróżne ćwiczenia mające kreatywność pobudzić i naprawdę czasami zmuszają do wymyślania takich rzeczy ze człowiek by nigdy siebie nie posądzał o to ze będzie potrafił coś w takim kontekście tworzyć

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tymczasem zaczynam zbierać plony wystawy- dwa obrazy kupione, jeden zaklepany, 3 wstępnie zarezerwowane i jeszcze okłamałam Panią, bo powiedziałam, że mam nowego kotka w robocie- właśnie "przypadkiem" takiego, jak go wcześniej opisała
Na dodatek zlecenie ekstra- portret czteroletniej dziewczynki. Wojtek powiedział, że jako malarka zwierząt powinnam ją namalować jako tapira lub mrówkojada. No nic tylko siadać do roboty- szczęście, że Radio Jazz jest na żywo, bez tego ciężko by szło
Ale najpierw- zakupy. Już kliknęłam Caron Nocturnes używkę i kombinuję nad Birmane. Żyć nie umierać!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za propozycje umieszczenia zdjęć tutaj i pomysł na nazwę
Już tylko trzeba je zmniejszyć i Rachela musi mi odpowiedzieć, czy się zgadza upublicznić swoją postać wdzięczną.
gratulacje i oby więcej takich sukcesów

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Zepsuł mi się telefon, niby nie tragedia, ale kurczaczki liczę na to, że tata jakimś cudem go naprawi, bo ja już się boję tego sprzętu tykać. Jak nie to znowu mnie czeka niespodziewany wydatek związany z naprawą w serwisie Jak na złość, gdy pieniędzy jest na styk, a potrzeby się mnożą
też zauważyłam tę dziwną prawidłowość

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dzis mało co nie przylutowałam jakiemuś chojrakowi, któremu sie kozaka zgrywać zachciało... Brrrr, jak ja nie trawię takich typów...
trza było lać

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ja umierammam goraczke caly dzien w lozku przelezalem mam zwolnienie L4 do poniedzialku czyli we wtorek ide do roboty.Co za angina sie przyplatala do mnie
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tez umieram wykaszlując sobie zołądek,albo i jakieś niższe narządy

zdrówka Wam życzę

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kochana,to nic Ja często po północy robie fasolkę po bretońsku A teraz to mam taką ochotę na kebaba,że aż mnie trzęsie
placków ziemniaczanych czy fasolki o północy nie rozumiem, za to kebaba jak najbardziej nie raz się zdarzało, zwłaszcza jak gdzieś na mieście o tej porze się znajdowałam (dla mnie bezmięsnego, bo ja z tych bezmięsnych jestem )

edit: Madziku właśnie cofnęłam się do podstawówki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-10-09 o 23:32
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:36   #3513
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ewusiu - to jeszcze dla ciebie:

http://www.youtube.com/watch?v=VbiEOYv2Dyo

Zła jestem - telefon do serwisu Wydatki, wydatki, wydatki....

Hah, nasz kocurek właśnie władował się do taty do łóżka - przez weekendy śpi tylko z nim praktyczne

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-09 o 23:49
Stary 2009-10-09, 23:50   #3514
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
To znaczy rozwalić?Dobrze kumam?
Nie, czymś ostrym zeskrobać farbę z boku flaszki (zrobiłem tak w przypadku Allure Homme Sport, wystarczą nożyczki)

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Gryx, nie tylko w Lublinie dają bonusowe 20% n moim kierunku
Wiem, wiem

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Jutro rano idę na kurs ang. i muszę sobie jeszcze powtórzyć gramę- kurcze ile lat się już niczego nie uczyłam...
Ostatnio też myślałem o kursie angielskiego A jeszcze niedawno, mając ten przedmiot na studiach, modliłem się o jego jak najszybsze skończenie

PS. Jesteś z Bydgoszczy? Jakieś dwa lata temu byłem w Speak Up na Focha, zrobili mi wstępne testy (które nie wypadły tak źle, jak z góry założyłem), ale tyle mnie tam widzieli

Cytat:
Zobaczyłam to przed chwilą w TV i stwierdziłam, że muszę wam to wrzucić w ramach piątkowego imprezowaniahttp://www.youtube.com/watch?v=xTbcgR5AhVM
Łomamo! Piosenki mojej młodości, dyskoteki na szkolnych korytarzach i Beata G. do obłędu zakochana w Nicku Carterze
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:58   #3515
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
edit: Madziku właśnie cofnęłam się do podstawówki
A ja do moich studenckich czasów i podstawówki moich dzieci
Stary 2009-10-10, 00:03   #3516
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Łomamo! Piosenki mojej młodości, dyskoteki na szkolnych korytarzach i Beata G. do obłędu zakochana w Nicku Carterze
Moja przyjaciółka, z tamtych lat, do obłędu była zakochana w Marku Owenie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

A to wam wrzucę jeszcze jeden klip obrazujący miarę histerii (te wiszące na poręczach staniczki ,w którymś tam ujęciu...)

Frank Zappa

Stary 2009-10-10, 00:04   #3517
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusiu - to jeszcze dla ciebie:

teraz to dałaś czadu
Cytat:

Nick był stanowczo przereklamowany

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-10-10, 02:37   #3518
gryx82
BAN stały

A ten hicior pamiętacie?

Dobrej nocy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 07:27   #3519
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

A poza tym to szukam jakiegoś serum czy innej formy ukręcanego preparatu przeciwzmarszczkowego do twarzy dla znajomej 35+ na suchą, zmęczoną cerę, żeby jeszcze naczynek zbytnio nie podrażniało...
Podpowiecie coś?
Najlepiej żeby dawało oszałamiający efekt po pierwszym zastosowaniu
Wiem, że są takie.
Z BU lub mazideł.
Dla siebie już sama dobiorę Ale ta dziewczyna mi bardzo pomogła ostatnio i chciałabym się odwdzięczyć trochę... A ma zupełnie inny profil cery....
To zależy jak znajoma chce go używać.
Jeśli na noc to przyjrzyj się różanemu http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-rose.html , ja je bardzo lubię i faktycznie widzę ładniejszą i gładszą skórę. Łączone z żelem hialuronowym lepiej się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, ale może troszkę ściągać.
Jeśli na dzień to fajne jest to z wit.C http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html , super rozjaśnia i wygładza, moich naczynek nie podrażniło. Tylko trzeba pamiętać o używaniu filtrów.
Jeśli do masażu twarzy (zależy w jakim stanie są naczyńka) to świetne jest to z granatu http://www.biochemiaurody.com/sklep/...il-antiox.html . Można je pomieszać z masłem mango lub shea i taką mieszanką masować Bez dodatku masła dobrze sprawdza się jako uniwersalne serum na dzień i na noc.

Cytat:
A ten hicior pamiętacie?

Dobrej nocy
a pamiętacie ten http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 08:39   #3520
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Zła jestem - telefon do serwisu Wydatki, wydatki, wydatki....
Madzik, jeśli Cię to pocieszy mi również jak na złość wydatki się kumulują w jednym czasie, szlag mnie trafia

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Jeśli na dzień to fajne jest to z wit.C http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html , super rozjaśnia i wygładza, moich naczynek nie podrażniło. Tylko trzeba pamiętać o używaniu filtrów.
Vesenko, a tego serum z vit c nie można używać na noc? Bo ja właśnie na noc planowałam go sobie kupić
Odnośnie naturalnych kosmetyków wczoraj w którymś programie porannym wypowiadała się jakaś pani dr dermatolog, że one niby takie dobre nie są, nie możemy dobrać odpowiednich proporcji, nie wiemy co naszej skórze jest potrzebne i lepiej zdać się na gotowce Taaa a koncerny kosmetyczne niby wiedzą i tylko same cudowności ładują do tych kremów Nie wierzę

Teziak, Polly łączę się w chorobie wczoraj cały dzień leżałam ale dzisiaj trzeba się trochę ruszyć z domu. Mam nadzieję, że antybiotyk który dostałam mnie ostatecznie wykuruje.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 09:18   #3521
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

przewiało mnie chyba -ledwo dzisiaj głową ruszam żeby żołądka tak nie katować tabletkami to biorę czopki dodupnie

A ja przy TEJ piosence szalałam w liceum na dyskotekach albo TEJ

chorym zdrówka życzę.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2009-10-10 o 09:21
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 09:52   #3522
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Vesenko, a tego serum z vit c nie można używać na noc? Bo ja właśnie na noc planowałam go sobie kupić
Odnośnie naturalnych kosmetyków wczoraj w którymś programie porannym wypowiadała się jakaś pani dr dermatolog, że one niby takie dobre nie są, nie możemy dobrać odpowiednich proporcji, nie wiemy co naszej skórze jest potrzebne i lepiej zdać się na gotowce Taaa a koncerny kosmetyczne niby wiedzą i tylko same cudowności ładują do tych kremów Nie wierzę
Pewnie,że można na noc Mi chodziło o to,że jak ktoś ma w planach serum stosować na dzień to to z vit.C jest najlepsze, bo super się wchłania. Reszta wchłania się albo dłużej, albo zostawia taką powłoczkę na buzi.
A co do gotowców, to skąd jakaś pani X w laboratorium ma wiedzieć co mnie zapycha, a na co dobrze reaguję? A zdając się na gotowce nabijamy kieszenie koncernom, a te z kolei w jakiś sposób pewnie się odwdzięczają dermatologom za proponowanie ich wyrobów.
Zresztą niech każdy używa tego co mu służy
Stary 2009-10-10, 10:17   #3523
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
A ten hicior pamiętacie?

Dobrej nocy
Strasznie jakieś młodzieżowe macie te piosenki, nie to, co na MOJEJ dyskotece (Autobiografia). Mówcie mi Ciociu
Wiesz co, Gryx, twój sposób na sprawdzanie Kenzo mnie rozczarował, myślałam o czymś bardziej działającym na wyobraźnię niż zdrapywanie farby- jak napisałeś "to Ci się nie spodoba" o swojej metodzie, myślałam, że ten sposób dotyczy tylko mężczyzn- ale przecież szyjka w tym Kenzo jest wąziutka
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:29   #3524
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

A ja słucham sobie AMY WINEHOUSE i robię dzisiaj maraton maseczkowy
Biała glinka Bielendy i nawilżanie AA. Jestem sama w domu do wieczora i nogę sie maseczkować nawet do pasa Mam nazieję ,że nikt nie przyjdzie.

W miedzyczasie bedę sprzątac i wyciagac "zimne ciuchy"
pogoda wredna buro i pada

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Strasznie jakieś młodzieżowe macie te piosenki, nie to, co na MOJEJ dyskotece (Autobiografia). Mówcie mi Ciociu
Wiesz co, Gryx, twój sposób na sprawdzanie Kenzo mnie rozczarował, myślałam o czymś bardziej działającym na wyobraźnię niż zdrapywanie farby- jak napisałeś "to Ci się nie spodoba" o swojej metodzie, myślałam, że ten sposób dotyczy tylko mężczyzn- ale przecież szyjka w tym Kenzo jest wąziutka
Na moich licealnych dyskotekach , to nawet jeszcze autoiografii nie było
Było Mammy Blue
Stary 2009-10-10, 10:46   #3525
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Biała glinka Bielendy i nawilżanie AA. Jestem sama w domu do wieczora i nogę sie maseczkować nawet do pasa Mam nazieję ,że nikt nie przyjdzie.

W miedzyczasie bedę sprzątac i wyciagac "zimne ciuchy"
pogoda wredna buro i pada

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Na moich licealnych dyskotekach , to nawet jeszcze autoiografii nie było
Było Mammy Blue
To była dyskoteka w podstawówce- wcześnie się zaczynało szaleć.
Przepadam za Amy, u mnie piękne słońce, nie wyjmuję zimowych rzeczy jeszcze- o nie!(zresztą nie bardzo wiem, gdzie je wcisnęłam). Ciągle mi coś ginie- a całe mieszkanie to 28,5 m, na tej powierzchni 2 pokoje z kuchnią i łazienką, w pokoju Gucia jednocześnie moja pracownia (a wcale niemałe obrazy maluję).
Nas też jest niemało- ja, Gucio, mój mąż (okazały mężczyzna) i dwa duże psy.
Nic prawie nie ma swojego miejsca (oprócz książek), wkładam różne rzeczy kierując się rozmiarem (żeby się zmieściło)
A i tak jest to moje ulubione miejsce, mimo, że z rodzicami mieszkałam w domku na ulicy z gazowymi latarniami, które latarnik codzień zapalał i gasił (ale że sam lubił być pod gazem, więc często w nocy było ciemno)
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:52   #3526
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Humor mam do bani Może ja też sobie zrobię dziś jakiś maraton muzyczny na poprawę

Frank Zappa

Stary 2009-10-10, 10:58   #3527
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
To była dyskoteka w podstawówce- wcześnie się zaczynało szaleć.
Przepadam za Amy, u mnie piękne słońce, nie wyjmuję zimowych rzeczy jeszcze- o nie!(zresztą nie bardzo wiem, gdzie je wcisnęłam). Ciągle mi coś ginie- a całe mieszkanie to 28,5 m, na tej powierzchni 2 pokoje z kuchnią i łazienką, w pokoju Gucia jednocześnie moja pracownia (a wcale niemałe obrazy maluję).
Nic prawie nie ma swojego miejsca (oprócz książek), wkładam różne rzeczy kierując się rozmiarem (żeby się zmieściło)
A i tak jest to moje ulubione miejsce, mimo, że z rodzicami mieszkałam w domku na ulicy z gazowymi latarniami, które latarnik codzień zapalał i gasił (ale że sam lubił być pod gazem, więc często w nocy było ciemno)
Swój kawałek podłogi, to jest zawsze nabardzij ulubione miejsce Jak śpiewał Mr Zoob
http://www.youtube.com/watch?v=51Sr9_Lxgis

A w kwestii młodości , to tego słucham do dzisiaj
http://www.youtube.com/watch?v=soDZB...eature=related

A przy tym to prawie orgazmu dostaję
http://www.youtube.com/watch?v=jEG0-...eature=related

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-10 o 11:15
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:01   #3528
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

teraz to dałaś czadu
Chcesz więcej?
Cytat:
Nick był stanowczo przereklamowany

Klasyczna anty-nisza

Frank Zappa

Stary 2009-10-10, 11:32   #3529
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
interesująco to serum wygląda

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

przewiało mnie chyba -ledwo dzisiaj głową ruszam żeby żołądka tak nie katować tabletkami to biorę czopki dodupnie

Cytat:
Ciągle mi coś ginie- a całe mieszkanie to 28,5 m, na tej powierzchni 2 pokoje z kuchnią i łazienką, w pokoju Gucia jednocześnie moja pracownia (a wcale niemałe obrazy maluję).
podziwiam że się mieścisz ja na 40 metrach na 3 osoby już wszystko gubię i odnoszę wrażenie że miejsca jest mało
Cytat:
Chcesz więcej?

Cytat:
Klasyczna anty-nisza
dokładnie

Dziś jest typowa, szara jesień ... już tęskni za latem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-10-10, 11:48   #3530
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie,że można na noc Mi chodziło o to,że jak ktoś ma w planach serum stosować na dzień to to z vit.C jest najlepsze, bo super się wchłania. Reszta wchłania się albo dłużej, albo zostawia taką powłoczkę na buzi.
A co do gotowców, to skąd jakaś pani X w laboratorium ma wiedzieć co mnie zapycha, a na co dobrze reaguję? A zdając się na gotowce nabijamy kieszenie koncernom, a te z kolei w jakiś sposób pewnie się odwdzięczają dermatologom za proponowanie ich wyrobów.
Zresztą niech każdy używa tego co mu służy
dzięki za wyjaśnienie
Kurczę wkurzyła mnie ta dermatolożka, bo brzmiało to tak jakby najlepsze kosmetyki na świecie robiły tylko super hiper koncerny kosmetyczne, które w swoich laboratoriach tworzą cuda

Cytat:
Ostatnio robiłam sobie taki maraton maseczkowy i siedzę w najlepsze z zieloną glinką na twarzy a tu dzwonek do drzwi Nawiedziła mnie sąsiadka

Madzik, a co Ci tak humor popsuło>
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:53   #3531
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Już wiem, że mojego telefonu naprawić się nie da Przynajmniej na dzień dzisiejszy nic z tego. Kurrr.... I mam świadomość, że i ja się do tego przyczyniłam. Normalnie doooopa.

Na szczęście mam jakiś stary model w zapasie. Powiedzcie mi - tak na przyszłość - czy jakbym chciała kupić jakiś aparat - w sklepie czy w necie, muszę na coś uważać w opisie (np., że ma zdjęty simlock)? Tzn. chciałabym normalnie przezłożyć swoją kartę bez jakichś przykrych niespodzianek.

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-10 o 11:55
Stary 2009-10-10, 12:01   #3532
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
tez umieram wykaszlując sobie zołądek,albo i jakieś niższe narządy
Dobrze wiedziec ze nie jestem w takim stanie samJa ci powiem ze ja pluca wypluwamwszystko mnie juz boli od tej choroby.
Cytat:
zdrówka Wam życzę
Dziekuje
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:03   #3533
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dzięki za wyjaśnienie
Kurczę wkurzyła mnie ta dermatolożka, bo brzmiało to tak jakby najlepsze kosmetyki na świecie robiły tylko super hiper koncerny kosmetyczne, które w swoich laboratoriach tworzą cuda
taaa...i w tych cudach jest kilo chemii i odrobinka aktywnych składników.
Pewnie,że gotowców też używam, lubię Nirvanesque, lubię micel SVR, bardzo służy mi balsam Xerialine itp, ale wiem,że nic mi tak nie służy jak serum z BU i algowa maseczka z mazideł (śmierdzi toto nieziemsko, ale jest bardzo skuteczna)
Teraz myślę nad własnoręcznym zrobieniem mydła, w ozdobnych formach, byłby z tego ciekawy prezent

Madzik, w czwartek poleciało coś do Ciebie, na poprawę humoru

Cytat:
Już wiem, że mojego telefonu naprawić się nie da Przynajmniej na dzień dzisiejszy nic z tego. Kurrr.... I mam świadomość, że i ja się do tego przyczyniłam. Normalnie doooopa.

Na szczęście mam jakiś stary model w zapasie. Powiedzcie mi - tak na przyszłość - czy jakbym chciała kupić jakiś aparat - w sklepie czy w necie, muszę na coś uważać w opisie (np., że ma zdjęty simlock)? Tzn. chciałabym normalnie przezłożyć swoją kartę bez jakichś przykrych niespodzianek.
Ja kupiłam swój w komisie,nowy, z anglii, z pzejściówką na ładowarce, simlocka zdjęli na miejscu, kartę też mogła pzełożyć i sprawdzić czy wszystko działa.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-10-10 o 12:06
Stary 2009-10-10, 12:15   #3534
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Dobrze wiedziec ze nie jestem w takim stanie samJa ci powiem ze ja pluca wypluwamwszystko mnie juz boli od tej choroby.

Dziekuje
tu stacja nadawcza schorowanych ( łożko) - a co wy bierzecie co by złagodzić cierpienia, ja mam co dzień gorzej - dowód że choroba się rozwija - ale serio po zaaplikowaniu sobie Theraflu extragrip ( antybiotyk mam swoją drogą ale nie widzę zeby działał) jakoś tak znieczulił i na dłuuugie godziny zelżało wszystko aż myslalalm ze mi przechodzi ale oczywiscie to tylko czasowe. Aha nie, nie jestem producentem .
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:19   #3535
agnyska81
Zakorzenienie

Melduję się jako kolejna podupadła na zdrowiu. Nie wiem czy to z nerwów, czy z innego powodu, ale od kilku dni boli mnie bardzo żołądek, mam biegunkę, a dziś czuję się fatalnie i już zaliczyłam pawia.
Edzik i dobrze i niedobrze. Trochę je (nie pełną porcję, ale tak z połowę to na pewno), wczoraj zrobił pierwszą kupę od jakichś pięciu dni.
Ale po kroplówce znowu się źle czuł (zawsze po niej musi sobie odpocząć i śpi), zwymiotował w samochodzie podczas drogi powrotnej. Mam nadzieję, że to tylko wina długiej jazdy (nie dość, że do weterynarza daleko, to jeszcze ciągle robią tą jezdnię, więc żeby nie stać w korku, robimy objazd przez co droga jeszcze się wydłuża). Wczoraj dość późno byliśmy na tej kroplówce i wieczorem kot odpoczywał, zamiast jeść. Dziś pojadł, a teraz cały czas śpi Nie wiem, czy to powód do zmartwienia, bo drugi kot robi dokładnie to samo.
Przez weekend wizyt nie będzie, za to w poniedziałek Ed ma mieć pobraną krew i się okaże czy mocznik i kreatynina spadają.
Nigdy brak własnego samochodu tak mi nie utrudniał, jak teraz. Za każdym razem muszę się prosić, żeby tata nas woził, a nie jest on za bardzo chętny. Już jestem wykończona ta całą sytuacją, a to dopiero tydzień...

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:21   #3536
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko - dziękuję, domyślam się nawet, co
W ogóle od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie wziąć jakiegoś tańszego abonamentu w Orange ( teraz mam na kartę) - w sklepie internetowym mają jakieś promocje, dodatkowe prezenty itd.

Poszperam później, bo teraz jeszcze jestem oszołomiona i zrozpaczona własną głupotą i kombinatorstwem

Agnysko - nadal trzymam kciuki za Edwarda Może to pogorszenie to tylko reakcja na lek. Moje koty też często były osłabione, osowiałe tuż po podaniu leku, dużo spały, a potem wstawały jak nowonarodzone

Będzie dobrze

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-10 o 12:23
Stary 2009-10-10, 12:49   #3537
Polly_
grozi wypollizowaniem

hej!fajnie tu było wczoraj- wspominkowo

to ja tez wkleję co nie co:

1 mój hit w życiu: ( 2 latka- rodzice mi udostępnili magnetofon i słuchawki)

http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc

pierwszy wyjazd na kolonie:

http://www.youtube.com/watch?v=u_QGyLqQ2CI
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:05   #3538
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
hej!fajnie tu było wczoraj- wspominkowo

to ja tez wkleję co nie co:

1 mój hit w życiu: ( 2 latka- rodzice mi udostępnili magnetofon i słuchawki)

http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc

pierwszy wyjazd na kolonie:

http://www.youtube.com/watch?v=u_QGyLqQ2CI
roxette repertuar ( stary) znam na pamieć - kasetę zajechałąm na śmierć trzeba było kupić nową , do dziś czasem sobei z Tżtem puszczamy to na full w aucie jak jedziemy latem przy otwartych szybach i oczywiscie spiewamy

i wyglądamy mniej więcej tak

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-10 o 13:07
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:40   #3539
agnyska81
Zakorzenienie

Nie no, Roxette rządzi! Miałam wszystkie kasety i kilka(naście) ich plakatów w pokoju. I śpiewałam piosenki Roxette nie znając angielskiego Do dziś mam sentyment do tego zespołu i lubię sobie czasem posłuchać.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:44   #3540
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ha, moja ulubiona piosenka Roxette - choć za samym zespołem i ich twórczością nigdy nie szalałam, a miałam wręcz stosunek wysoce obojętny.

http://www.youtube.com/watch?v=9oTU4WlVwQQ&feature=fvw

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości