Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-10, 16:16   #3061
aloes61
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Aloes chlebuś zwykły to znaczy jak ?
Mogłabyś napisać
Ja piekę pszenno-żtyni dla rodzinki i on jest robiony na zakwasie a nie na drożdżach .

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Aloes chlebuś zwykły to znaczy jak ?
Mogłabyś napisać
Ja piekę dla rodziny chlebek na zakwasie a nie na drożdżach ale w naszej diecie można dopiero w 3 fazie pozwolić sobie na 2 kromki .
aloes61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 16:17   #3062
eliza40
Zakorzenienie

Acha dzięki

Tak ja wiem,że dopiero w 3 fazie i chciałam właśnie wiedzieć na zaś co to za chlebek.
Chyba kiedyś będę na 3 fazie

Edytowane przez eliza40
Czas edycji: 2009-10-10 o 16:20
eliza40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:12   #3063
BogaczKa22
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, ja dopiero teraz i tylko na chwilkę

Wolna sobota , he, he ciekawe dla kogo

Jestem od wczoraj na p/w i oczywiście wzrost wagi nastąpił ale tak widocznie być musi

Znów jestem nażarta.
Na śniadanie był wieśniak z kurczakiem i pomidorkiem, na drugie duuuży koktajl a teraz na obiad wszamałam cycki kurzęce (wyszły mi rewelwcyjnie soczyste jak nigdy ) i całą paczkę brokułów mrożonych. Wszystko to zalałam sosem jogurtowo-czosnkowym. Było pyyyyyyycha . Na kolację pewnie wcisnę tylko ptasie mleczko.

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Licja20 Pokaż wiadomość
ja wlasnie wrocilam z dzialki dzis zjadlam na obiad sporo kiszonej kapusty do kurczaka no i niestety moje jelita zle to przyjely bola mnie i ta kapusta wywolala efekt przeczyszczenia...oj masakra,juz chyba z 4x bylam w lazience. Niewiem co na to zaradzic ale narazie juz nie tykam tej kapusty
teraz lece robic sernik na zimno bo mam chcice na slodkie
oby sie udal !
Kiszonej kapusty na naszej diecie nie jemy sporo ze względu na zawartość soli. Trzeba na nią uważać i jeść najwyżej tak jak ogórka korniszonego czy kiszonego - najwyżej 1 szt a kapusty 1-2 łyżki

Dukan

Edytowane przez BogaczKa22
Czas edycji: 2009-10-10 o 21:42
BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:34   #3064
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Witam wieczorowa pora !!! czytam waze wzmagania i ciesze sie ze swietnie sobie rodzicie. Bogaczke podziwiam za bogate menu . Ja w zasadzie jestem na etapie,, jem bo musze ,, Duzo czytam przepisow i roznych porad i na innych blogach , ale jak zrobie jedzonko dzieciom i wspolasowi / maz/ to juz nie chce mi sie tworzyc tych pysznosci, o ktorych piszecie ,ale juto chyby skusze sie na mufinki . Nigdy ich nie pieklam ......
Dzis mi maz powiedzial ,, dupka ci sie zmniejszyla,, -- milo .....
Ogladalam swoje uda i musze przyznac ze choc jeszcze grube sa duzo ladniejsze. Celulit jest mniej widoczny .

bylo 110
jest 101
bedzie 65
leszczesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:40   #3065
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

zupa z dyni jest pyyyyyyycha, smakuje jak grochowa. Racuchy juz nie tak dobre bo smazone bez tluszczu nie chca chrupiec, ciekawe co z ciastem bo jeszcze sie studzi

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:57   #3066
Isabelll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
zupa z dyni jest pyyyyyyycha, smakuje jak grochowa. Racuchy juz nie tak dobre bo smazone bez tluszczu nie chca chrupiec, ciekawe co z ciastem bo jeszcze sie studzi
Nigdy był nie powiedziała, że z Dyni można zrobić coś smacznego Kojarzy mi się raczej z kompotem z goździkami i to nie była moja ulubiona przystawka Może kiedyś się skuszę i kupię po to by wyczarować coś dobrego

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 18:43   #3067
margaa
Rozeznanie

Witajcie kochane w ten zimny szary dzień. Dziś kupiła sobie w koncu sukienke na wesele i co ma rozmiar 36 zgrabnie ukrywa kilka moich bocznych niedoskonałości niestety juz na kupno nowych butów nie starczyło czasu ;/. Dziś czuje sie strasznie kiepsko dopadła mnie kata i ból głowy no i zaczyna widzieć niedobory witaminek po moich paznokciach trzeba coś kupić w kapsułkach. Dziś niby samo P czyli omlet na obiad korniszon plus filety z kurczaka no i dużo ciepłej herbatki, oby przeszło mi to przeziębienie ;(

margaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 19:53   #3068
gospella
Wtajemniczenie

wiecie dziewczyny jednak organizm ludzki jest dziwny
zjadłam przed chwilą serek wiejski z aromatem pomaranczowym i slodzikiem i smakowalo jak sernik, zadziwiające...
to chyba ten aromat..
oczywiście na dluższą metę jedzenie samych protein nie ma sznas, ale jest alternatywa dla slodyczy, serek wiejski lekki plus slodzik i aromat takie proste a sama na to nie wpadłam
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:06   #3069
syb
Raczkowanie

witajcie dziewczyny. Wróciłam po urlopie i pewnie trochę mi zejdzie zanim wszystko przeczytam co naprodukowalyście.
Teraz mam takie szybkie pytanie dla koleżanki (ja jeszcze nie dotarłam do 3 etapu). Czy specjalistki mogą pomóc?
Chodzi mi o to, że jest w książce inf. że na 3 etapie można 2 razy w tygodniu zjeść pełen obiad, a później inf. że 2 posiłki mączne. I tearz moje pytanie - czy te mączne liczą się jako te "pełne obiady". Chodzi mi o coś takiego np:
pon, wt - pełen obiad jakiś tam.
środa, czw - coś mącznego.
Czy jeśli np. w pon (jako skład pełnego obiadu) będą ziemniaki to już została opcja tylko jednego posiłku mącznego w tym tygodniu? czy te pełne obiady są niezależne od tych dwóch porcji mącznych.?
Wiem, że strasznie to zakręcenie napisałam, ale może ktoś zrozumiał o co mi chodzi
pomożecie? pliss

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez agus30 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim.Dla mnie to jest dzień fatalny.Popełniłam straszny błąd.Myślałam że jestem silna,ale przeceniłam swoje możliwości.Zjadłam rożka z ciasta francuskiego nadziewanego dżemem.Takie mam teraz wyrzuty sumienia że sobie tego nie wyobrażacie,nawet myślałam o sprowokowaniu wymiotów.Nie mogłam sie mu oprzeć,dzieciakom nie smakowały te rożki bo im za mało słodkie a mi żal było wyrzucić i wszamałam jednego ze smakiem.Och,jaka ja głupia jestem Chyba z tego żalu to popedałuje na rowerku stacjonarnym nie godzinę ale dwie.. Jestem taka wściekła na siebie.Tyle diet stosowałam i zawsze ściśle się trzymałam jadłospisu a dziś taka plama,chyba dlatego ze wcześniejsze diety krócej trwały a na Dukanie jestem już prawie 2 miechy.
A ja ci powiem - spoookojnie!! nic się nie stalo, proszę nie pisz o czymś takim jak wymioty. Zdrowe i normlane podejście do diety to najważniejsze. a od tego ciastka nic Ci nie wróci.

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:54   #3070
marcele
Raczkowanie

Cześć Chudzinki !

Ja tylko tak, zameldować się chciałam. Mam urwanie głowy, bo kończymy remont sypialni. Ale jest cudna, mówię Wam!!!

Niestety, nie wytrzymałam dziś i pożarłam malutką wprawdzie, ale zawsze, porcję sernika na zimno. Po prostu nie dałam rady jak nakładałam rodzinie na talerze (jakby sobie sami nie mogli nałożyć ).

Cieszę się z Waszych sukcesów. Gratuluję szczególnie Tobie ewik1962! Wielkie

Mam nadzieję, że ja też wytrwam i zrzucę choć połowę

Trzymajcie się!
Pewnie do jutra

Start 07-10-2009
Ponowny start 28-04-2010
I jeszcze ponowny 29-11-2010

marcele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:57   #3071
BogaczKa22
Zadomowienie

A ja jutro mam imprezę poślubną i nie ręczę za siebie . Będzie trochę pyszności więc nie mam pewności czy uda mi się od nich trzymać z daleka

W ogóle zastanawiem się czy nie przejść na 5p/2pw Nie wiem co książka na ten temat mówi bo pożyczyłam koleżance, może któraś z Was się wypowie Chciałabym przejść na taki cykl, ponieważ wydaje mi się, że szybciej zrzucę moje niechciane kilosy

Dukan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 22:10   #3072
_kasiulka_
Rozeznanie

dobry wieczór,
tak czytam co piszecie ja dzisiaj znowu jakoś mało jadłam. wrecz strasznie mało jestem na p/w a zjadlam na sniadanie jajowe z dwoch jajek z szynka cebula i szczypiorem, pozniej wiesniaka ze slodzikiem,a niby obiad ot byly kromka chleba dukana z szynka i teraz wrocilam do domu to zjadlam tez 2 kromki z szynka i ogorem zielonym. miala byc ryba ale jakas popsuta byla i ja wywalilam jutro juz zjem wiecej.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

slychajcie a jak jest z polędwiczkami ?wieprzowymi? mozna?

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 22:13   #3073
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
slychajcie a jak jest z polędwiczkami ?wieprzowymi? mozna?
Ja tam dla spokojności w ogóle nie jem wieprzowiny

Dukan

Stary 2009-10-10, 22:15   #3074
_kasiulka_
Rozeznanie

no widzisz a nas jutro pyszny obiad poledwiczki w sosie serowym i do tego pieczone ziemniaki i jakas dobra surowka( o zgrozo moj tato jest kucharzem) ;/ no i myslalm zebym sobie zjadla surowke z poledwiczkami bez sosu no ale jak nie to znowu bede gnila na tych kurzecych cycach ;/

..z miłości do motocykli

mój związek z Dukanem :
Stary 2009-10-10, 23:26   #3075
k4rotk4
Rozeznanie

Witam was wszystkie
Już od dłuższego czasu was podglądam i na wstępie gratuluję efektów
Więc zaczęłam i ja Właśnie skończyłam pierwszą faze- uderzeniową
Kiedy zaczęłam ważyłam 57. Dzisiaj rano się zważyłam było 53,5 Ale jak pod wieczór stanęłam na wagę to 55(pocieszam się,że to po całym dniu i dlatego jest to 55 )
Jutro zaczynam II fazę. Już przyszykowałam sobie sałateczkę <mniam> : kalafior, pomidor i jajko. Jestem ciekawa jak jest z tym majonezem. Sprawdzałam, że zwykły winiary ma 71 % tłuszczu Znalazłam taki lekki helmans z 6% tłuszczu. jak myślicie, mogę go dodać do sałatki?
No i nigdzie nie moge znaleźć oleju parafinowego (czy któraś go posiada?)

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 07:46   #3076
Licja20
Rozeznanie

witam was w ta niestety pochmurna niedziele.
U mnie na wadze niestety po 1 dniu p+w 0,3kg w góre niewiem dlaczego,moze za duzo tego sernika zjadlam? no ale niby mozna jesc tyle ile sie chce a ja sie nie przejadalam..kurcze,troch e jestem zla ze mi waga idzie do gory zamiast spadac..

my fashion blog
nowy wpis 01.02

Licja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 08:35   #3077
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cześć
mi też waga podskoczyła o 0,1kg od ostatniego ważenia, ale się nie martwię, bo będzie dobrze
Idę śniadanie sobie porzygotować, wieśniaka z wędlinka i pomidorkiem i zaraz spowrotem do łóżka - nie ma jak poranek niedzielny w łóżku, polecam
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:18   #3078
dagmara48
Przyczajenie

eh... zauwazylam, ze jak juz sie tu odzywam, to tylko po to, zeby zadac pytanie, albo stwierdzic poraz kolejny, jak cudowna jest ta dieta... mimo wczorajszych trzech piwek waga pokazuje ciut mniej, wiec okazuje sie, ze moglam sobie na nie pozwolic (wrecz musialam), a zmusila mnie do tego dziwna sytuacja... czeka mnie przeprowadzka, bo tak ot po prostu 5 dni temu moj ukochany sie wyprowadzil po 5 latach zwiazku... do tego studia, skomplikowane laczenie dwoch planow naraz i tak jakos wyszlo, ze dzisiaj kaca zapijam kawka z mleczkiem obiecuje, ze do nastepnego weekendu bede wystrzegac sie jak ognia wszelkich plynow, co to w skladzie maja chmiel, jeczmien itp
diete zaczynalam 17 dni temu i jak do tej pory zlecialo mi rowniutkie 5 kg, czyli jest juz 65 wiem wiem, ze te pierwsze 2 to woda, bo tyle tluszczu w jedna noc by sie nie spalilo, ale zawsze to 2 kg wody mniej
dzisiaj ostatni dzien proteinek, dobrze wiec, ze tydzien temu narobilam zapasy leczo (3,5 litra w sloikach zawekowane stoi w lodoweczce), bo przez 3 dni od switu do zmierzchu bede sie meczyc na uczelni i nie bedzie mi sie chcialo nic gotowac, zwlaszcza wieczorem. wracam na chwilke do lozeczka, bo jak pisze kaaania nie ma jak poranek niedzielny w lozku chociaz z godzinke jeszcze, zanim do biblioteki czlowiek sie ruszy (mam nadzieje, ze dzisiaj zamknieta) buziaki dziewczyny i trzymam kciuki za kazda z osobna
dagmara48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:20   #3079
gospella
Wtajemniczenie

mam pytanko, jakiego słodizka używacie do pieczenia? bo te co ja mam są tylko na zimno?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 09:23   #3080
sqorpion31
Przyczajenie

Post Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez ewik1962 Pokaż wiadomość
Diete zaczelam 20 lipca z waga 66,6 wzrost 162 cm.
Na uderzeniowce schudlam 4,2 kg,potem mialam miesieczny zastoj
(bralam zastrzyk hormonalny -klimakterium-mysle,ze to wstrzymywalo spadek wagi),a potem w ciagu miesiaca 5,4 kilo w dol,potem reszta czyli 2,4
w porywach waha sie 0,5 kg gora dol.
Bylo lato i najbardziej brakowalo mi owocow.
Pilam cole zero z biedronki cala nawet butelke,do tego ze 3 kawy,2 kawy bezkofeinowe,czasem na wymiane z cola-woda aleksandria z biedronki.
Nie kombinowalam z jedzeniem,zadnych dukanowskich wypiekow,
czasem jogurt 0% ze slodzikiem huxol i cynamonem,zapachem waniliowym.
Codziennie na sniadanie owsianka na szklance mleka(lub dwoch bo bardzo
lubie).
Na obiad pokrojona w paski piers z kurczaka z warzywami lub bez.
Lub mielone z indyka z otrebami(mysle,ze z otrebami troche przesadzalam z iloscia).
Wieczorem czesto tatar.W miedzyczasie jakis wiejski 3% z rybka i cebula.
Ryb niewiele jadlam bo nie lubie (ale po grecku tak i czasem robilam sobie)
Powiem Wam,ze trzeba bylo sie w tej kuchni nastac,zeby cos wykombinowac
dla siebie i rodzinki osobno no i dlatego juz nie bawilam sie w tzw.cuda.

Witam z rana
Ewik1962 super i gratuluje Ci tak super efektöw, wow!!!Mam nadzieje ze tez dopne swego
Zakupilam ksiazeczke Dukana, tylko po przeczytaniu jej mialam taki metlik w glowie......., ael juz wiem jakie wyrzywki mozna i owoce i w ktörej fazie
Tak wiolqn to prawda zupa z dyni to pychotka, i warto ja sprubowac dziewczyny.

ZACZELAM 05.10.2009

Mialam 102kg
FAZA 1 98kg(uderzeniöwka)
FAZA 2......(od 10.10.09)
FAZA 3...
CEL 1 70KG
CEL 2 68kg
DAM RADE!!!!!

Edytowane przez sqorpion31
Czas edycji: 2009-10-11 o 09:31
sqorpion31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:25   #3081
dagmara48
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
mam pytanko, jakiego słodizka używacie do pieczenia? bo te co ja mam są tylko na zimno?
hej ja uzywam Sussina Gold na poczatku bylam swiecie przekonana, ze nie moge zrobic ani pierniczka ani nici nigdzie znalezc odpowiedniego slodzika nie moglam, az tu ktoregos dnia sie doczytalam, ze wlasnie posiadany przeze mnie sie nadaje i dziala, bo wczoraj upieklam juz dopracowany przeze mnie pierniczek (mnej proszku, a slodzika wiecej niz ostatnio, czyli dalam 20 rozgniecionych tableteczek ) polecam, bo przepyszny, tylko trzeba uwazac, zeby nie zjesc za duzo, bo otreby... ja swoj kupilam w Almie (to tak na marginesie, 500szt) pozdrawiam
dagmara48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:31   #3082
eliza40
Zakorzenienie

Witam
U mnie też dziś pochmurno,ale cóż jesień.
Ja na wadze dziś 1 kg więcej od wczoraj.Wiem doskonale od czego.Jadłam wczoraj dużo,oczywiście dozwolonych produktów,ale zrobiłam sobie piernik i zjadłam go sama Myślałam,że już całkiem mnie opuściły napady żarcia,ale niestety jeszcze mnie to dopada.Nic,nie załamuję się idę dalej i się nie poddaję,chociaż jest mi ciężko.

Nie będę na razie robiła żadnych wypieków,niestety.Stawiam na chudy twaróg,kurczaka,jogurty i jajka.

K4rotk4 olej parafinowy dziewczyny kupują w aptece.

Gospela nie pomogę ci bo ja używam cukru trzcinowego.
Stary 2009-10-11, 09:37   #3083
Licja20
Rozeznanie

mja uzywam codziennie slodzika firmy Sweet Top. Mam nadzieje,ze moze byc..

my fashion blog
nowy wpis 01.02

Licja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:55   #3084
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagmara48 Pokaż wiadomość
hej ja uzywam Sussina Gold na poczatku bylam swiecie przekonana, ze nie moge zrobic ani pierniczka ani nici nigdzie znalezc odpowiedniego slodzika nie moglam, az tu ktoregos dnia sie doczytalam, ze wlasnie posiadany przeze mnie sie nadaje i dziala, bo wczoraj upieklam juz dopracowany przeze mnie pierniczek (mnej proszku, a slodzika wiecej niz ostatnio, czyli dalam 20 rozgniecionych tableteczek ) polecam, bo przepyszny, tylko trzeba uwazac, zeby nie zjesc za duzo, bo otreby... ja swoj kupilam w Almie (to tak na marginesie, 500szt) pozdrawiam
a dzięki serdeczne, polece do almy na zakupki małe
Stary 2009-10-11, 11:01   #3085
NiKaNu
BAN stały

u mnie waga dzisiaj na plusie prawie 1,5kg, ale akurat po wczorajszej imprezie wcale mnie to nie dziwi. z premedytacją balowałam sobie całą noc, ale na prawdę miałam ku temu okazję więc jakoś się nie przejmuję. mam nadzieję, że jak coś przyszło w jedną noc to i szybko sobie pójdzie i mogłoby zabrać ze sobą ból głowy
NiKaNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 11:12   #3086
aloes61
Raczkowanie

Witam w ten pochmurny ranek .U mnie waga na +01kg ale wiem że za dużo wczoraj sobie pozwoliłam i teraz mam za swoje ale myślę że znowu waga pójdzie w dół jak wrócę na same proteiny . Śniadanko ; wątróbka
kromka chlebka [ u mnie dziś wolno 3 faza] kawusia i sernik na zimno ,a jakże bez tego kawa ani rusz ,obiad wołowinka i kurczak a dalej nie wiem co przyniesie mi na myśl i jaka będzie ochota . Przez tą pogodę nic mi się nie chce .
Stary 2009-10-11, 11:19   #3087
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Witajcie wszystkie Dukanki!!

Poczytalam, pomyslalam i sie przylaczam
Pomogla mi rowniez potajemnie wiolqn, ktorej bardzo bardzo dziekuje
Dzis moj pierwszy dzien uderzeniowki i jakos tak glupio, ze nie jem moich ukochanych musli z mleczkiem
Na te wszystkie smutki kulinarne to sobie juz powtarzam - jeszcze tylko tylko 138 dni i bedzie faza III

Bedzie mi bardzo milo z wami podukanowac, bo w koncu w kupie sila Pozdrawiam niedzielnie!

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 11:33   #3088
aloes61
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie Dukanki!!

Poczytalam, pomyslalam i sie przylaczam
Pomogla mi rowniez potajemnie wiolqn, ktorej bardzo bardzo dziekuje
Dzis moj pierwszy dzien uderzeniowki i jakos tak glupio, ze nie jem moich ukochanych musli z mleczkiem
Na te wszystkie smutki kulinarne to sobie juz powtarzam - jeszcze tylko tylko 138 dni i bedzie faza III

Bedzie mi bardzo milo z wami podukanowac, bo w koncu w kupie sila Pozdrawiam niedzielnie!
Witamy nową Proteinkę To prawda że w grupie łatwiej bo jedna drugą wspiera kiedy mamy chwilę słabości ,zwątpienia . Będzie dobrze .
Stary 2009-10-11, 12:31   #3089
becia78
Raczkowanie

GG do becia78 Send a message via Skype™ to becia78

http://www.youtube.com/watch?v=5CU2J...eature=related no nie mogę

ta mała jest niesamowita i w innych filmikach

a to na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU...eature=related

Edytowane przez becia78
Czas edycji: 2009-10-11 o 13:03
becia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 12:48   #3090
_kasiulka_
Rozeznanie

czesc dziewczynki, szczecin tez zachmurzony i deszczowy ;/ ehh chyba wszedzie tak. a co u was? ja wczoraj wypilam redsa ale radosc i waga nie ruszyla w gore stoi w miejscu ,ale czasem trzeba zgrzeszyc bo by sie chyba zgupialo milego dnia buziaki

..z miłości do motocykli

mój związek z Dukanem :
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości