|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cześć
![]() bylam dzis na uczelni ![]() ![]() ![]() a w ogole to mialam dzis fajne zajecia: techniki tworczego myslenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz wlasnie zjedlismy z TZem obiad i troche nas oslabilo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dla mnie przyjecie to wlasnie taka nasiadowa w restauracji przez pare godzin z cicha muzyka w tle, bez zadnych tancow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() choc jak ma sie predyzpozycje to chyba nawet bez specjalnego powodu mozna zlapac ![]() ja na szczescie z tych, ktore moga sie kapac po wszystkich basenach i akwenach tego swiata i nigdy nie mam tego typu problemow ![]() mielismy isc na to do kina z TZem, ale slyszalam ze gniot i nuuudy wiec sobie darujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-11 o 16:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cześć dziewczyny po weekendzie- ale napisałyście- większości nie dam rady przeczytać ![]() ![]() ![]() dziewczyny byłam w weekend w naszym mieszkanku i jestem super zadowolona- zostało aby położyć gładź na ściany i położyć podłogi i już w weekend zbieraliśmy namiary na meble kuchenne- rodzice postanowili że nie ma co oszczędzać za bardzo i strzelą nam kuchnię na wymiar ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1023 | |
Wtajemniczenie
|
ale ja sie nie gniewam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Wtajemniczenie
|
Chętnie ci oddam
![]() ![]() Dziękuję ![]() Ten samochód ma tą przewagę nad innymi osobowymi, że jest wyższy, i mój Tżcik 195cm mierzący ma wreszcie swobodę w górę ![]() Cytat:
Może kogoś w końcu znajdę bliżej ![]()
![]() |
#1025 |
Konto usunięte
|
15kg to za dużo, ale te 10kg to akurat ;-)
My niedawno dojechaliśmy do domu, siedzimy przy herbatce i się do siebie nie odzywamy, bo się pokłóciliśmy przy wypakowywaniu. Bo trzeba było ściągnąć dwa prania, żeby można się było w ogóle w pokoju ruszyć, schować rzeczy do lodówki, wypakować walizkę, a TŻ co? Na samym początku musiał laptopa wypakować, podłączyć go, podłączyć myszkę, włączyć go i dopiero wtedy mógł się łaskawie za coś wziąć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1027 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1029 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1031 |
Konto usunięte
|
Ustaliliśmy, ale skończyło się, jak skończyło. Głównie chodzi o to, jak On się do mnie odezwał
![]() ![]() A pojutrze zaczynamy nauki przedmałżeńskie ;-) Które zwane są również jako antymałżeńskie, bo tak dają do myślenia, że zdarzają się pary, które się po nich rozstają ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie pisałam Wam chyba, że wczoraj rano moja Mama kochana była w kancelarii mojej parafii i potwierdziło się, że "tylko" poradnię musimy zaliczyć, bo nauki z liceum nam uznają ![]() W dodatku ksiądz, mimo że Mama chciała tylko się dopytać co i jak, zgarnął już moje dokumenty tzn świadectwo ukończenia kursu przedmałżeńskiego, świadectwo maturalne itp. ![]()
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() ![]() Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, bo mało czasu. U mnie pewne zmiany. Byłam u fryzjera na baleyage i wreszcie wyglądam jak człowiek ![]() Spędziłam super weekend z moim Kochaniem ![]() No i niestety jutro idę do lekarza po skierowanie do chirurga. Coś się zapowiada na "operację" tego wrośniętego paznokcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
BAN stały
|
Ja przed momentem rozmawiałam z moją mamuską i gadalysmy sprawach weselno slubnych,noi postanowiła już kupić pudełka na ciasto dla gości.
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-11 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba się za butami ślubnymi niedługo zacznę rozglądać bo już troszkę chodziłam po sklepach i masakra jakaś- wieś tańczy i śpiewa ![]()
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
własnie zauwazyłam że jest watek Panny Młode 2012
![]() ![]() okres dostałam i brzuch mnie boli.. w sumie się zdziwiłam że tak szybko bo odstawiłam tabsy i dostałam po 28 dniach, a czytałam na forum że niektóre dziewczyny dostawały kilka miesięcy po odstawieniu.. czyli z moim organizmem nie jest tak źle ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-11 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() jestem głodna, cały dzień bym jadła..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-10-11 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
toskaKrk ze spraw weselnych najwaznejsze rzeczy mamy załatwione, wczoraj ogladalismy zaproszenia, w tygodniu pojdziemy ogladac obraczki,
jutro jade do babci to przy okazji odwiedze salony slubne ![]() a tak wogole to wrociłam z koncertu "Piasek + Krajewski" po prostu REWELACJA, bardzo lubie takie klimaty
#1040 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
BAN stały
|
Tancerko,to jeszcze nic,ale gadamy i moja mamka mowi:no jakbys tu była na miejscu,to ale bysmychodzily, załatwiały,co nie??A ja no tak.Ona jest bardziej narwana/napalona na ślub niż Ja
![]() albo,że ona chce aby nasze wesele było na bogato. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Wow http://www.youtube.com/watch?v=7pAAU...eature=related ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-11 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę miała wesele z poprawinami w czerwcu, ale też myślałam o ślubie cywilnym jeszcze w tym roku (dla kredytu) i wymyśliłam, że na cywilny kupię sobie suknię jasną, ale taką raczej koktailową i będę ją od razu miała na poprawiny w czerwcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak chcesz taniej, to polecam Lekarską Przychodnię Specjalistyczną Towarzystwa Rozwoju Rodziny NZOZ (na ul Podwale 74 oficyna 23 - druga brama za konsulatem Niemiec; wchodzi się przez bramę i trzeba przejść przez takie podwórko. Pierwsze wrażenie nie jest jakieś super, ale gabinety są naprawdę spoko). Tam najlepsza jest dr Kulon. Ale idź tylko do niej, bo raz trafiłam do innej i pożałowałam, bo mi chciała dać tabsy nie oglądając żadych wyników. Chwalony jest też jakiś murzyn, ale osobiście nigdy u niego nie byłam, więc nie będę chwalić na wyrost. No i wizyty są bezpłatne, ale proszą o wpłacenie cegiełki (jakieś 5 czy 10 zł). Nie zrobią Ci tam usg na miejscu, ale cytologię jak najbardziej. Mogę dać Ci do nich numer tel gdybyś chciała. A Corfamed znajdziesz w necie, gdybyś chciała oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli postanowiłaś od poniedziałku wziąć się za ten swój tyłek, to Twój organizm pewnie robi dzisiaj zapasy. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() prawde mowiac nie wyobrazam sobie nauk przedmalzenskich w takim wieku, jeszcze w momencie, gdy malo kto ma jakiegos stalego partnera, a co dopiero material na przyszlego meza/zone ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zadomowienie
|
Pokazywałam dzisiaj dla TŻ zdjęcia naszej najbardziej prawdopodobnej fotografki i podobały mu się takie fajne na schodach (czarno-białe i z taimi cieniami), ale absolutnie nie chce takich na piasku. A tak nie chciał wcześniej tych zdjęć oglądać
![]() I tak w ogóle, to się po raz kolejny zakochałam w moim TŻ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
mogłam powiedzieć po cichu aby nie słyszał.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Adwokat diabła
|
mój pokazuje jeszcze 300 dni
![]() a ten chinski (optymistyczny -> się zepsuł ![]()
![]() |
#1048 | |||
Wtajemniczenie
|
Toska ja nie znam żadnego dj-a więc niestety nie pomogę
Cytat:
Aniołku a próbowałaś do kosmetyczki z tym palcem pójść? Takiej od paznokci? Może nie trzeba będzie interwencji chirurga? Cytat:
![]() Cytat:
My z foto dalej w polu jesteśmy, Przesłałam TŻtowi moją listę foto i podobno kilka godzin dzisiaj przeglądał zdjęcia i jak rozmawiał ze mną to czułam że jest znudzony, a co ja mam powiedziec jak przejrzałam dużo więcej i juz mam dosyć ![]() W dodatku nawaliła mi drukarka i zamiast wydrukować 24 razy moje CV to zużylam pół ryzy i mam 16 kopii tylko, bo musiałam tusz wymieniać, a mam taki toner do napełniania i nigdy nie było problemu a teraz zacząć szwankować, wtedy gdy na szybko coś trzeba wydrukować ![]() ![]() No a jutro trzymajcie kciuki po wyruszam na poszukiwanie patrona który zatrudni mnie na etat ![]() Muszę odwiedzić 24 kancelarie, nie wiem czy jutro mi się ze wszystkimi uda, ale mniej więcej na 5 ulicach się wszystkie znajdują to może akurat się uda. Chciałabym żeby się udało, bo w przeciwnym razie jak nie będą mnie chcieć w LBN i rada im nie nakaże to rada może mnie wysłać do Zamościa czy Chełma czy jeszcze gdzies indziej i będę musiala dojeżdzać czego nie chcę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Wtajemniczenie
|
Siedzę przy kompie i szukam informacji o DJ'ach.
Nie powiem, żebym coś pomocnego znalazła ![]() Cytat:
![]() W liceum przez ostatnie dwie klasy mieliśmy religię z bardzo fajnym księdzem, który w klasie maturalnej po prostu nam te świadectwa wypisał i dał ![]() Wtedy nie sądziłam, że kiedykolwiek mi się to przyda, bo nie chciałam brać ślubu. Dopiero przy Tż zapragnęłam być żoną ![]() Najlepsze jest to, że z Tż się w szkole nie znaliśmy, ale miał religię z tym samym księdzem, no i oboje mamy świadectwa ![]() Tylko nie bijcie i nie zdradźcie mnie proszę ![]()
![]() |
#1050 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.