Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 19:04   #3541
katmar
Raczkowanie

GG do katmar
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a bolałoby gdybyś napisała, tak jak poprzedniczka? Delikatnie wyjaśnić, że źle coś zrobiłam, że sie poprostu pomyliłam?
Trzeba odrazu z takimi 'ciętymi' słowami??

Dzieki, teraz już będę zwracać uwage
nic sie nie martw szkoda dnia , życie jest piękne ) pogody ducha życzę
Stary 2009-10-12, 19:07   #3542
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez katmar Pokaż wiadomość
nic sie nie martw szkoda dnia , życie jest piękne ) pogody ducha życzę

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:08   #3543
katmar
Raczkowanie

GG do katmar

nie polecam lakieru blue flare bo odcień jest szarości a nie turkusu
powiedzcie które perfumki najczęściej Wam sie sprzedają?

Edytowane przez katmar
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:09
katmar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:16   #3544
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie przeważnie-LBD, LWD, Celebre...
A z męskich-Signature, BST...

A u Ciebie i reszty??
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:36   #3545
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ale o co chodzi z tym kotem?
jedna z osób wkleiła fotkę ze zdjęciem kota ustrojonego w biżuterię

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
U mnie przeważnie-LBD, LWD, Celebre...

A u Ciebie i reszty??
z damskich najczęściej Incandessence, LBD, Perceive, Pur Blanca, Passion Dance, LWD, True Glow, Summer White

z męskimi bywa różnie

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2009-10-13 o 10:18
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:03   #3546
ivx17
Przyczajenie

GG do ivx17

Dziewczyny mam pytanie czy jak zrobi zakupy w cok to czy dostane do nich ten jeden darmowy katalog tak jak przy zamówieniu? Dziś przeczytałam ze przy zakupach daja jakis prezent i sama nie wiem czy robic zamówienie czy kupic wszystko w coku
ivx17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:17   #3547
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivx17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy jak zrobi zakupy w cok to czy dostane do nich ten jeden darmowy katalog tak jak przy zamówieniu? Dziś przeczytałam ze przy zakupach daja jakis prezent i sama nie wiem czy robic zamówienie czy kupic wszystko w coku
Nie katalogu darmowego nie dostaniesz. Tak przynajmniej było dotychczas.Najlepiej zadzwoń do COK-u i spytaj co to za prezent, czy jest coś wart.
Ja wolę zamawiać przez paczkę, bo dostanę to wszystko co potrzebuję, najwyżej w następnym terminie.Bo braki przysyają później.natomiast w COK-u jak coś jest w brakach to przepada. Ani nie liczy się do upustu, ani nie przechodzi na nsatępne zamowienie. A niestety w COK-ach braki zdarzają się często.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:38   #3548
malka
Rozeznanie

[QUOTE=jamapi;14698615]a bolałoby gdybyś napisała, tak jak poprzedniczka? delikatnie wyjaśnić, że źle coś zrobiłam, że sie poprostu pomyliłam?
trzeba odrazu z takimi 'ciętymi' słowami??

QUOTE]

Nie nie bolałoby, tak samo jak nie boli to co napisałam. Jesli slowa miły Bog Cię uraziły to przepraszam, akurat wróciłam z rózanca, wiec moje słowa na pewno nie były "cietymi". Sama stwierdzasz na forum, ze musiałaś, a nie musiałaś - wystarczyło przeczytać stwierdzenie pod którym było OK lub ANULUJ, wszystko na ten temat

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ivx17 Pokaż wiadomość

Katalog daja zazwyczaj gratis, ale to nie jest za zakupy, tylko dobra wola sprzedających. Albo co częstsze - katalog jest brany bez wiedzy sprzedajacych
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:44   #3549
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
U mnie zdecydowanie FOR AWAY a z męskich U BY UNGARO dla niego.
Dziewczyny jak wasze wrażenia odnośnie "tygrysiej" biżuterii z 15??? Bo według mnie jest troche nie halo bo ten tygrys na zawieszce wygląda jak WISIELEC. Gdyby była głowa tygrysa tak jak przy kolczykach to pewnie bym się skusiła na ta biżuterie no ale ten powieszony tygrys to troche dziwinie wygląda
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:30   #3550
luki14
Raczkowanie

GG do luki14 Send a message via Skype™ to luki14

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Gdzie, w którym momencie MUSIAŁAŚ??? Aż z ciekawosci sprawdziłam - bzdury piszesz

Musiałaś !!!!??? Na miły Bog - czytaj co zamawiasz - na 100% nie musiałas

Boże kobieto uspokój się!!! zamiast wyjaśnić spokojnie to ty wyżywasz się na nie winnej osobie . Jak ona coś ci wyjaśnia to wyjaśnia spokojnie . ;/
luki14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:40   #3551
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
U mnie zdecydowanie FOR AWAY a z męskich U BY UNGARO dla niego.
Dziewczyny jak wasze wrażenia odnośnie "tygrysiej" biżuterii z 15??? Bo według mnie jest troche nie halo bo ten tygrys na zawieszce wygląda jak WISIELEC. Gdyby była głowa tygrysa tak jak przy kolczykach to pewnie bym się skusiła na ta biżuterie no ale ten powieszony tygrys to troche dziwinie wygląda
A mi się właśnie strrraaasznie podoba i mam jeszcze chrapke na torebke, ale jak to będzię w rzeczywistości wyglądało to już inna sprawa
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:46   #3552
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
jakby ktos jeszcze wiedzial czy na pewno nie ma tego portfela to prosze piszcie
dostałam dziś paczkę i jest w niej portfel Anna
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:46   #3553
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luki14 Pokaż wiadomość
Boże kobieto uspokój się!!! zamiast wyjaśnić spokojnie to ty wyżywasz się na nie winnej osobie . Jak ona coś ci wyjaśnia to wyjaśnia spokojnie . ;/
Jestem spokojna - a co ta "nie winna osoba mi wyjaśniała" jak piszesz?

I na pewno się nie wyżywam
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:04   #3554
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
A mi się właśnie strrraaasznie podoba i mam jeszcze chrapke na torebke, ale jak to będzię w rzeczywistości wyglądało to już inna sprawa
Tak zgadzam się nawet ładna jest ta biżutria, moja córcia ma hopla na punkcie takich gadżetów z tygryskami, chodzi mi o to że ładniej by to wyglądało jakby zwierzątko było bardziej w pozycji poziomej niż pionowej bo tak to wygląda jakby wisiał na szubienicy. ) ale to tylko moje skojarzenia.
Pozdrawiam wszystkich.
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:06   #3555
Dziewczyna822
Raczkowanie

widziałam dziś na żywo tygrysią torebkę u jakiejś dziewczyny, wprawdzie przez chwilę i dokładnie się nie przyjrzałam, ale pierwsze wrażenie jest takie, że myślałam, że jest większa. Nie widziałam niestety jak jest wykończona.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:06   #3556
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

Katmar, zgadzam się co do lakieru Blue flare,

i mam takie pytanie z innej beczki gdzieś na wizażu przeczytałam że któreś edp/edt pachną bardzo podobnie do dezodorantu z nivea, mozecie mi przypomnieć który ?

Mi za to najlepiej sprzedają się LBD i Just Play , z męskich (również mój ideał)- BST

Edytowane przez xxxPaulinkqxxx
Czas edycji: 2009-10-12 o 22:08
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:32   #3557
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie, w którym momencie MUSIAŁAŚ??? Aż z ciekawosci sprawdziłam - bzdury piszesz

Musiałaś !!!!??? Na miły Bog - czytaj co zamawiasz - na 100% nie musiałas
Malko, widze, że historia się powtarza znowu. Pohamuj trochę język albo pilnuj żeby kolezanka nie wchodziła znowu na Twoje konto Bo to zapewne znowu ona pisze za Ciebie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:40   #3558
teteesia
Rozeznanie

Hejka Mam pytańko. Otóż: są dwie tarki do stóp, klientka zamówiła sobie tą niebieską i nie jest z niej zadowolona bo sie ugina, ten plastik jest giętki, a czy ta różnowa jest też taka giętka czy może sztywniejsza, bo tej różowej nigdy nie zamawiałam, a nie wiem co odpowiedzieć to jakby ktoś wiedział to proszę o poradę
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:42   #3559
bleki00
Rozeznanie

U mnie wśród wód damskich prym wiedzie PD (w tym katalogu miałam zamówienie na 6), a z wód męskich najczęściej kupują Individual blue i Full speed

Mam fakturę i przy tym żelu za 0,50 gr, który z nadzieją zamówiłam są same zera
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:43   #3560
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie co?
Juz chyba z 10 raz patrzyam na to zdjecie kotki w biżu EL.
Siedzi mi własnie na kolanach bezpanski kot, nie jest tak ładny jak ta kotka ze zdjecia, ale bardzo miły, mądry i taki z niego "tulinek" jak go nazywam, bo tuli się i liże dłonie, brodę, nos, nawet powieki (to ostatnie trochę boli). Jest kochany, czyty, poznał zasadę działania kuwety w pierwszym dniu w ktorym był w domu.
A siedzi tu dlatego, ze jakas kotka wydała na świat dwa młode (on jest jednym z nich) na niezamieszkalym podwórku obok mojego domu i tak mi jej było żal, ze zanosiłam tam z dzieckiem mleko i karmę, bo ta kotka była chuda jak palec, a dawała tym dwóm młodym mleko. Bylismy w miejscu, gdzie te kocieta z matka zauważyłam, codziennie od poczatku sierpnia i ten czarny Tulinek juz sie oswoił, sam przychodzi do mnie albo do dziecka, daje sie wziąć na ręce, mruczy, śpi najlepiej przy naszych szyjach, jest cudny, choć ma sierść dwoch długosci i nie wygląda to ładnie.... Ale jest kochany
I NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYSZŁOBY MI DO GŁOWY STROIĆ GO W BIŻUTERIĘ.
Od kilku dni zastanawia mnie - co to zdjęcie miało sprawić??? Bo mnie jak się cos ewidentnie nie podoba, to odsyłam do firmy i już.
Ale, żeby męczyć zwierzę - tego nie pojmuję.................. .......
Nie wiem dlaczego od razu sądzisz, że założenie kotu biżuterii na szyję, to męczenie zwierzęcia ? A kotki nie noszą obróżek ? Jest nawet specjalna biżuteria dla zwierząt, czasem koszmarnie droga, bo z diamentami nawet, albo ubranka i inne ustrojstwa. Ja co prawda tego nie uznaję i nie ubrałabym psa w sweterek, ale jak ktoś lubi... Po to to jest i myślę, że nikt krzywdy tym zwierzakom nie robi.
Wiesz co, nie gniewaj się, ale myślę, że w paru rzeczach nie masz racji i nie jesteś zbyt miła w swoich wypowiedziach, a tym niestety nie zaskarbisz sobie sympatii wśród wizarzanek.
Przepraszam za mały offtop, ale jak czytałam te kilka postów, to jakoś tak niemiło się zrobiło...Mam nadzieję, że koleżanka po prostu miała zły dzień.
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:43   #3561
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mi dziś zafakturowali Ii termin - cienie mocha latte przyjdą poza tym mam zafakturowane kolczyki i bransoletkę EL, czego w I terminie nie miałam, więc chyba mieli już dostawę;

poza tym wkurza mnie strasznie, że musiałam zamówić katalog w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog no i oczywiście za 3 zł kojarze, że jak kiedyś kieeedyś skłądałam na II termin, to mogłam nie kupowac ani jednej sztuki, a teraz trzeba, bo inaczej nie mogłam przejśc do dalszej częsci składania zamówienia no i nie dość, ze mam niepotrzebny katalog to jeszcze taki drogi oj my kk to mamy wysokie koszty tego 'interesu'
Chciałam Cię pocieszyć, że nie tylko Ty tak zrobiłaś. Ja na początku jak zaczęłam składać zamówienia przez internet to za każdym razem dokupowałam jeden katalog bo myślałam, że trzeba, taki ze mnie głupek był
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:49   #3562
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego od razu sądzisz, że założenie kotu biżuterii na szyję, to męczenie zwierzęcia ? A kotki nie noszą obróżek ? Jest nawet specjalna biżuteria dla zwierząt, czasem koszmarnie droga, bo z diamentami nawet, albo ubranka i inne ustrojstwa. Ja co prawda tego nie uznaję i nie ubrałabym psa w sweterek, ale jak ktoś lubi... Po to to jest i myślę, że nikt krzywdy tym zwierzakom nie robi.
Wiesz co, nie gniewaj się, ale myślę, że w paru rzeczach nie masz racji i nie jesteś zbyt miła w swoich wypowiedziach, a tym niestety nie zaskarbisz sobie sympatii wśród wizarzanek.
Przepraszam za mały offtop, ale jak czytałam te kilka postów, to jakoś tak niemiło się zrobiło...Mam nadzieję, że koleżanka po prostu miała zły dzień.
całkowicie zgadzam się z tym co napisałaś
nie tylko ty zauważasz że ten wątek dużo "stracił" odkąd pojawiły się na nim wypowiedzi malki

nie wiem jak Wam, ale mnie tutaj bardzo brakuje Ashivy, mam nadzieję że tutaj wróci
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:52   #3563
Demonililith
Raczkowanie

U mnie schodzą bardzo dobrze Incadesence, LBD ( triumfator niepodzielny, najwięcej go sprzedałam), true glow a wśród męskich to iron man, crisp forest,BST, U by Ungaro, TTA for HIM. Przed chwilą powąchałam In bloom by RW i powiem wam, że bardzo mi się spodobał, delikatny, świeży zapach i cudna buteleczka, ale wiadomo, każdy musi wypróbować na sobie
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 23:06   #3564
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

A u mnie najczęściej o dziwo Christian Lacroix Absynthe
Co prawda rzadko ktoś kupuje w cenie regularnej. Jak jest promocja 'kup ileśtam z upustem za 45%' to robię je taniej i pewnie dlatego kobietki kupują.
Kiedyś ładnie schodził True Glow

A z męskich Individual Blue i ProSport.

Edytowane przez mrowkamrowka
Czas edycji: 2009-10-12 o 23:07
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 23:09   #3565
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
U mnie schodzą bardzo dobrze Incadesence, LBD ( triumfator niepodzielny, najwięcej go sprzedałam), true glow a wśród męskich to iron man, crisp forest,BST, U by Ungaro, TTA for HIM. Przed chwilą powąchałam In bloom by RW i powiem wam, że bardzo mi się spodobał, delikatny, świeży zapach i cudna buteleczka, ale wiadomo, każdy musi wypróbować na sobie
Może odkrywcza nie będę, ale już parę razy w katalogu zapach mi się podobał a po "nałożeniu" go na skóre tracił w moich oczach. Teraz każdy zapach testuje na sobie i poszukuje idealnego zapachu pośród perfum z avonu
U mnie faworytem jest incandesence, potem LBD, jet femme i far away, potem pur blanca. Z męskich to jak narazie sprzedałam tylko 1 full speed. Jakoś mało mam zamówien dla Panów Tżtowi też się średnio podobają.. Chociaż ostatnio zafascynował sie patrickiem dempseyem . Ale wybiłam mu z głowy bo mi sie baardzo nie podoba.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 23:27   #3566
Eustomka
Raczkowanie

Witajcie! U mnie najwięcej schodzi LBD, Treselle, Incandessence, nieśmiertelne Celebre też, no i jak doszły: LWD oraz Jet Femme, z męskich... hm... chyba nie ma lidera.

Ponadto, mam do Was ogromną prośbę a mianowicie chodzi o to, że klientka poszukuje kremu likwidującego cienie pod oczami. Próbowała już kilku i chyba najlepszy był z Anew Krem intensywnie korygujący okolice oczu, ale go wycofano. Wiem, że będzie w ofercie netto - z pewnością jej zamówię, ale zastanawiam się nad godnym zastępcą?
Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Edytowane przez Eustomka
Czas edycji: 2009-10-12 o 23:29
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 23:40   #3567
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

To i ja napiszę co u mnie najlepiej schodzi

Najlepiej kulki A tak serio, to z męskich zdecydowanie Full Speed, z damskich LBD A tak dalsze pozycje to Passion Dance, Perceive, Incandessence.

Poza tym sprzedałam całkiem sporo Bondów... co było miłym zaskoczeniem
Stary 2009-10-12, 23:46   #3568
magrens
Raczkowanie

jeśli chodzi o ten dodatkowy katalog, który można przez przypadek zamówić to ja też miałam taki przypadek
jak cofnęłam się do początku składania zamówień, by coś dopisać automatycznie mi dodało 1 szt. katalogu, którą potem wykasowałam w podsumowaniu zamówienia
więc sprawdzajcie dokładnie zanim wciśniecie "wyślij zamówienie" bo można się naciąć
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:09   #3569
luki14
Raczkowanie

GG do luki14 Send a message via Skype™ to luki14
Thumbs down Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Wiecie co?
Juz chyba z 10 raz patrzyam na to zdjecie kotki w biżu EL.
Siedzi mi własnie na kolanach bezpanski kot, nie jest tak ładny jak ta kotka ze zdjecia, ale bardzo miły, mądry i taki z niego "tulinek" jak go nazywam, bo tuli się i liże dłonie, brodę, nos, nawet powieki (to ostatnie trochę boli). Jest kochany, czyty, poznał zasadę działania kuwety w pierwszym dniu w ktorym był w domu.
A siedzi tu dlatego, ze jakas kotka wydała na świat dwa młode (on jest jednym z nich) na niezamieszkalym podwórku obok mojego domu i tak mi jej było żal, ze zanosiłam tam z dzieckiem mleko i karmę, bo ta kotka była chuda jak palec, a dawała tym dwóm młodym mleko. Bylismy w miejscu, gdzie te kocieta z matka zauważyłam, codziennie od poczatku sierpnia i ten czarny Tulinek juz sie oswoił, sam przychodzi do mnie albo do dziecka, daje sie wziąć na ręce, mruczy, śpi najlepiej przy naszych szyjach, jest cudny, choć ma sierść dwoch długosci i nie wygląda to ładnie.... Ale jest kochany
I NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYSZŁOBY MI DO GŁOWY STROIĆ GO W BIŻUTERIĘ.
Od kilku dni zastanawia mnie - co to zdjęcie miało sprawić??? Bo mnie jak się cos ewidentnie nie podoba, to odsyłam do firmy i już.
Ale, żeby męczyć zwierzę - tego nie pojmuję.................. .......

Kobieto Dziwna jesteś . Jeżeli dla ciebie to męczenie kota to ja jestem kobietą . ?Przecież nie zrobisz sobie zdjęcia szyi . To forum spadło na psy kiedy się pojawiłaś .

Edytowane przez luki14
Czas edycji: 2009-10-13 o 00:11 Powód: .
luki14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 01:13   #3570
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

Kurczę dziewczyny.. aż niemiło się czyta te wszystkie "niemiłe słowa" itd kierowane w strone innych wizażanek..

nie wiem jak Wy, ale takie niegrzeczne zachowanie jest przeciez nie potrzebne.. ehh..

I podziwiam Te Wizażanki, które zawsze pomogą, doradzą, a nie krytykują.. przecież nie po to, to jest..

Dzięki dla was Jestescie Wielkie Dzięki wam aż chcę się czytac to forum.
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości