Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 08:32   #1651
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez agulek124 Pokaż wiadomość
Wiem, zle to ujelam,przepraszam...nie chodzilo mi o mydlenie oczu...bo sama wiesz co widzisz w lustrze
No właśnie, mam lustro i widzę wszelkie niedoskonałości. I komplementy Maszy czy innej wizażanki nie zmienią mojego punktu widzenia, aczkolwiek są oczywiście bardzo miłe.

...ale zdjecie napewno nie przeklamuje, rzeczywistego ksztaltu tylko jednej piersi.
Nie mogę się nie zgodzić, bo cały czas mam zastrzeżenia do tej jednej piersi.
Po drugie te ochy i achy byly jeszcze przed Waszym realnym spotkaniem, no moze nie tak "namietne" jak teraz, ale byly...
Pewne sprawy, o których tu już nie będę się rozpisywać, zostały wyjaśnione na spotkaniu.
Poza tym większość z nas po umieszczeniu zdjęć 'dostała' achy i ochy...
co do reszty Waszej "rozmowy" zostawie bez komentarza.
Może trochę nas poniosło. Jeśli czujesz się urażona to przepraszam...
Poprostu mamy poczucie humoru.... No bo co- miałyśmy zacząć płakać - Ja z powodu wizji poprawki (tak, z twojego postu zrozumiałam, że jest dość źle i poprawka niewykluczona), a Masza z powodu formującej się opozycji?
P.S. Ostatnio jak zamieściłam fotki wszystkie dziewczyny obsypały mnie komplementami (nie tylko Masza) - co mam o tym myśleć? że część z nich była fałszywa? Czy z Twojego punktu widzenia można to już uznać za kadzenie i mydlenie mi oczu?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:34   #1652
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Jestem baaaardzo szczęśliwa, ze mam takie piersiątka o jakich zawsze marzyłam
I wszystkie będę namawiala na wiecej niz mniej
Agnessa,
doczytalam podpisik ... a moze najpierw baby... jestem za Wtedy 400 bedziesz miałą przez caly okres karmienia a moze nawet więcej
i masz byc szczesliwa !!!....jezeli chodzi o podpisik, to starania rozpoczete

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:42   #1653
listopadowa80
Zakorzenienie

[QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście Dzisiaj moje dziewczynki kończą 6 tygodni, a ja kocham je jakby od zawsze cieszyły moje oczy... i nie tylko moje
[QUOTE]

6 tyg. - wow! poważny wiek, ... no więc moje krzywusy składają twoim dziewczynkom wszystkiego naj,naj,najlepszego, żeby były grzeczne i ładnie się układały oraz żeby nadal cieszyły oczy ich posiadaczki
Stary 2009-10-13, 08:52   #1654
horo
Zakorzenienie

GG do horo

[QUOTE=listopadowa80;14706 106][QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście Dzisiaj moje dziewczynki kończą 6 tygodni, a ja kocham je jakby od zawsze cieszyły moje oczy... i nie tylko moje
Cytat:

6 tyg. - wow! poważny wiek, ... no więc moje krzywusy składają twoim dziewczynkom wszystkiego naj,naj,najlepszego, żeby były grzeczne i ładnie się układały oraz żeby nadal cieszyły oczy ich posiadaczki
Dziękuję ślicznie
Wlasnie wyrzucilam do kosza pas uciskowy i... szybciutko musze wyskoczyć na śmietnik, co by mi nie przyszlo do glowy, zeby go wyjąć

ps. i nie obrazać mi dziewczynek... krzywe to one byly jakis czas temu, ale tyle nas trzymalo kciuki za puszczenie się uparciucha, ze w końcu polegl Mój lewy uparciuch tez troche trzyma ale nijak wychodzi mi robiebnie czegokolwiek lewą ręka żeby zmusić go do upadłości

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:59   #1655
2sweet
Rozeznanie

Horo gdybys miala doradzic wybor lekarza, polecilabys Dr Krajewskiego?
chce sie umowic na konsultacje albo do niego albo do Dr Skwiercz i nie moge sie zdecydowac. Chyba najlepiej wybrac sie do obojga i porownac:P

i tutaj tez pytanko do Maszki ?
wiem ze obie jestescie zachwycone dlatego tak ciezko wybrac
gdzie moge zobaczyc galerie obojga doktorkow? i jaka jest roznica w obu metodach pod miesien i pod oba miesnie? nie chodzi mi ciecie czy umieszczenie zelkow bo to logiczne bardziej o powiklania, pozniejsze gojenie sie, przyszla ciaza itd? z gory dzieki i buziaki dziewczynki

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:00
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:03   #1656
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

ps. i nie obrazać mi dziewczynek... krzywe to one byly jakis czas temu, ale tyle nas trzymalo kciuki za puszczenie się uparciucha, ze w końcu polegl Mój lewy uparciuch tez troche trzyma ale nijak wychodzi mi robiebnie czegokolwiek lewą ręka żeby zmusić go do upadłości
Horo - kciuki nadal trzymaj, bo mój uparciuch wciąż nie 'zaliczył' upadku na jaki liczę

A ty poproś ładnie lewą łapkę żeby tu nie cudowała, tylko wzięła się do roboty
Stary 2009-10-13, 09:09   #1657
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
chce sie umowic na konsultacje albo do niego albo do Dr Skwiercz i nie moge sie zdecydowac. Chyba najlepiej wybrac sie do obojga i porownac:P

gdzie moge zobaczyc galerie obojga doktorkow? i jaka jest roznica w obu metodach pod miesien i pod oba miesnie? nie chodzi mi ciecie czy umieszczenie zelkow bo to logiczne bardziej o powiklania, pozniejsze gojenie sie, przyszla ciaza itd? z gory dzieki i buziaki dziewczynki
2 sweet,
polecam z czystym sumieniem

Mój dr chyba nie ma galerii... nie uważam, zeby to bylo mu potrzebne. Zresztą wszystkie wiemy, ze nie ma co się sugerować zdjeciami ... nie tylko przejklamują, ale nie zawierają opisow co do tego jakie wymiary, wzrost i jaką budowę ma pacjentka

A co do metody... żadna z tych dwóch nie wyklucza karmienia piersią ... powikłań nigdy z góry nie zakładamy a bol to sprawa indywidualna

ps. jeśli się wahasz co do wyboru dr, to najlepiej wybierz się do obu wtedy zdecydujesz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 09:09   #1658
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
P.S. Ostatnio jak zamieściłam fotki wszystkie dziewczyny obsypały mnie komplementami (nie tylko Masza) - co mam o tym myśleć? że część z nich była fałszywa? Czy z Twojego punktu widzenia można to już uznać za kadzenie i mydlenie mi oczu?

Mysle, ze byly szczere, poniewaz...jest znaczna poprawa
Podczytuje Was od poczatku marca...i kazdej kibicuje i trzymam kciuki,aby byla zadowolona z efektow operacji.Jednak na Twoja i Tigi operacje wyczekiwalam najbardziej,poniewaz sama rozwazalam zabieg u dr Skwiercz.Jesli chodzi o moje zdanie na temat Twojej piersi, nie uwazam, ze nadaje sie tylko i wylacznie do poprawki.Ja poprostu mam nadzieje, ze dr zaradzi aby byla blizniacza kopia tej drugiej.I tego Ci z calego serca zycze.
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:10   #1659
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo - kciuki nadal trzymaj, bo mój uparciuch wciąż nie 'zaliczył' upadku na jaki liczę

A ty poproś ładnie lewą łapkę żeby tu nie cudowała, tylko wzięła się do roboty
trzymam, trzymam i... liczę na to samo

A lewus... jak na lewusa przystalo... nie ma najmniejszej ochoty zachować się jak "prawy organ" mojego ciala

Stary 2009-10-13, 09:12   #1660
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:

po co Tobie galeria ? Wystarczy jak popatrzysz na cycuchy Horo, Kubusia i moje, a jezeli chodzi o dr. Skwiercz, to masz sliczne widoczki u Maszy i Listopadowej

Stary 2009-10-13, 09:25   #1661
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

2sweet - Masza jeszcze nie nadaje, więc ja powiem coś od siebie
Dr Skwiercz nie posiada witryny www, ona tak naprawdę się nie reklamuje. Zdjęcia to tylko zobaczysz tu na wizażu czy przekopując beauty
Umieszczenie implantów pod oba mięśnie - żelek jest mocniej przytrzymywany (logiczne), więc mniejsza szansa, że zjedzie do pasa. Tak umieszczony implant pozwala na zajście w ciążę - ale tak serio: można karmić piersią (tak samo, jak w metodzie pod 1 mięsień).
Powikłania - takie same jak w innym metodach
Rekonwalescencja - metoda najbardziej traumatyczna, więc teoretycznie ten okres powinien być bardzo długi i bolesny - ale jak zauważyłaś to zależy od danego organizmu.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Mysle, ze byly szczere, poniewaz...jest znaczna poprawa
Podczytuje Was od poczatku marca...i kazdej kibicuje i trzymam kciuki,aby byla zadowolona z efektow operacji.Jednak na Twoja i Tigi operacje wyczekiwalam najbardziej,poniewaz sama rozwazalam zabieg u dr Skwiercz.Jesli chodzi o moje zdanie na temat Twojej piersi, nie uwazam, ze nadaje sie tylko i wylacznie do poprawki.Ja poprostu mam nadzieje, ze dr zaradzi aby byla blizniacza kopia tej drugiej.I tego Ci z calego serca zycze.
Dziękuję ślicznie (i szczerze). Nie zależy mi na idealnych piersiach, bo zdaję sobie sprawę, że nie da się osiągnać dwóch identycznych 'tworów'. Moim marzeniem jest tylko to, żeby ten cholerny mięsień w końcu puścił, bo oprócz tego, że ma on wpływ na wygląd piersi to też lekko utrudnia życie (ręka nadal delikatnie niepełnosprawna). ..

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
po co Tobie galeria ? Wystarczy jak popatrzysz na cycuchy Horo, Kubusia i moje, a jezeli chodzi o dr. Skwiercz, to masz sliczne widoczki u Maszy i Listopadowej
I bądź tu teraz mądra i się na któregoś z tych lekarzy zdecyduj

A to Kubusiowe piersi też są made by Krajewski? Nawet nie wiedziałam

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
trzymam, trzymam i... liczę na to samo

A lewus... jak na lewusa przystalo... nie ma najmniejszej ochoty zachować się jak "prawy organ" mojego ciala
gorzej, gdy prawy zaczyna się zachowywać jak lewus, wtedy to już przechlapane
Stary 2009-10-13, 09:26   #1662
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=horo;14705613]Super doktorek, robi piękne pieri, ale... musisz sie troche potargowac o rozmiarek... on jest zwolennikiem raczej mniejszych niz większych

Bardzo dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze pytanie ile powinnam tam wlozyc
Mam zamiar zrobic konsultacje i zabieg w 1 dzien (nie mieszkam w Polsce) wiec duzo czasu na negocjacie nie zostanie malo znam sie w tym temacie mylalam o zelkach okraglych , i niesmialo bym chcialamiedzy 325 moze troche wiecej ? Co Wy o tym myslicie ????
Mam jeszcze takie pytanie czy do tej kliniki mozna tylko w srody i piatki dzwonic ?
Zastanawiam sie czy wszystkie potrzebne badania mozna zrobic tuz przed zabiegiem w klinice ?
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:31   #1663
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:

Dziękuję ślicznie (i szczerze). Nie zależy mi na idealnych piersiach, bo zdaję sobie sprawę, że nie da się osiągnać dwóch identycznych 'tworów'. Moim marzeniem jest tylko to, żeby ten cholerny mięsień w końcu puścił, bo oprócz tego, że ma on wpływ na wygląd piersi to też lekko utrudnia życie (ręka nadal delikatnie niepełnosprawna). ..
Wiec, trzymam kciuki za uparciuchaI PRZEPRASZAM jesli kogos urazilam
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:40   #1664
Agnessa30
Raczkowanie

[QUOTE=pysia222;14706745]
Cytat:
Super doktorek, robi piękne pieri, ale... musisz sie troche potargowac o rozmiarek... on jest zwolennikiem raczej mniejszych niz większych

Bardzo dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze pytanie ile powinnam tam wlozyc
Mam zamiar zrobic konsultacje i zabieg w 1 dzien (nie mieszkam w Polsce) wiec duzo czasu na negocjacie nie zostanie malo znam sie w tym temacie mylalam o zelkach okraglych , i niesmialo bym chcialamiedzy 325 moze troche wiecej ? Co Wy o tym myslicie ????
Mam jeszcze takie pytanie czy do tej kliniki mozna tylko w srody i piatki dzwonic ?
Zastanawiam sie czy wszystkie potrzebne badania mozna zrobic tuz przed zabiegiem w klinice ?
szczegoly musisz omowic juz z klinika, a z Doktorkiem na pewno mozesz kontaktowac sie mailowo. Jezeli przeslesz jemu foteczki obecnych piersi, to bedzie mogl tak mniej wiecej powiedziec jakiego rozmiaru wkladki proponuje. Ja przy Twoich rozmiarkach, to nawet o 350cc lub wiecej bym myslala i na pewno nie beda duze

Stary 2009-10-13, 09:42   #1665
pysia222
Zakorzenienie

No juz zrobilam 1 krok zadzwonilam do kliniki , niestety pani powiedziala , zeby zadzwonic dzisiaj po 15 -tej . Narazie dowiedzialam sie ze ciezko bedzie zabieg i konsultacje w 1 dzien zrobic , chyba ze dr. sie zgodzi co mnie jeszcze martwi to te cholerne badania , tez ich w klinice nie robia , wiec chyba bede musiala je zrobic tu (Niemcy)
Zobaczymy jutro bede dzwonic to sie czegos dowiem .
Stary 2009-10-13, 10:01   #1666
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
No juz zrobilam 1 krok zadzwonilam do kliniki , niestety pani powiedziala , zeby zadzwonic dzisiaj po 15 -tej . Narazie dowiedzialam sie ze ciezko bedzie zabieg i konsultacje w 1 dzien zrobic , chyba ze dr. sie zgodzi co mnie jeszcze martwi to te cholerne badania , tez ich w klinice nie robia , wiec chyba bede musiala je zrobic tu (Niemcy)
Placz doktorkowi tak jak ja, zue nie masz mozliwosci przyjechac wczesniej na konsultacje i powinno sie udac- mi sie udalo . Jezeli chodzi o badania, to USG piersi zrobilam tutaj na koszt wlasny 45€, a o wyniki krwi poprosilam moja rodzinna pania doktor, powiedzialam jej prawde i zrobila badania na kase chorych

Stary 2009-10-13, 10:05   #1667
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec, trzymam kciuki za uparciucha
Kciuki i wsparcie mile widziane i niezwykle potrzebne. Thx
Stary 2009-10-13, 10:11   #1668
pysia222
Zakorzenienie

Dziewczyny ratunku strasznie jestem podniecona moja decyzja , przez 28 lat zylam z moimi piersiami i bylam nie zadowolona , a teraz odkad podjelam decyzje , kazda wolna chwile spedzam na forum , i nie moge sie doczekac kiedy i ja bede w gronie szczesliwych posiadaczek zelek , normalnie patrze na Wasze fotki i az sama siebie nie poznaje . Teraz to najchetniej jutro bym na stol wskoczyla a tak swoja droga to zastanawiam sie kiedy beda jakies wolne terminy i czy czas oczekiwania jest dlugi .
Mowie sobie Pysia , Pysia wes sie w garsc przeciez jak 28 lat tak zylas to jeszcze kilka miesiecy wytrzymasz ale to nic nie pomaga
Normalnie zwariowalam
Stary 2009-10-13, 10:16   #1669
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ratunku strasznie jestem podniecona moja decyzja , przez 28 lat zylam z moimi piersiami i bylam nie zadowolona , a teraz odkad podjelam decyzje , kazda wolna chwile spedzam na forum , i nie moge sie doczekac kiedy i ja bede w gronie szczesliwych posiadaczek zelek , normalnie patrze na Wasze fotki i az sama siebie nie poznaje . Teraz to najchetniej jutro bym na stol wskoczyla a tak swoja droga to zastanawiam sie kiedy beda jakies wolne terminy i czy czas oczekiwania jest dlugi .
Mowie sobie Pysia , Pysia wes sie w garsc przeciez jak 28 lat tak zylas to jeszcze kilka miesiecy wytrzymasz ale to nic nie pomaga
Normalnie zwariowalam
Nie widzę odchyleń od normy Też tak miałam. A jak musiałam przesunąć termin op. o jeden m-c to ogarnęła mnie normalnie czarna rozpacz
Stary 2009-10-13, 10:19   #1670
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A to Kubusiowe piersi też są made by Krajewski? Nawet nie wiedziałam
Pewnie, ze Krajewskiego ... przeciez śliczniusie

Stary 2009-10-13, 10:20   #1671
pysia222
Zakorzenienie

Listopadowa80 wlasnie ogladalam Twoje piersi na str.47 i sa slicznie , mnie sie bardzo podobaja , sa odjazdowe .
Stary 2009-10-13, 10:23   #1672
horo
Zakorzenienie

GG do horo

[QUOTE=pysia222;14706745]325 cc to obowiązkowe minimum ... powiedz doktorkowi jaki efekt chcesz osiagnąć i jakie masz ograniczenia co do rozmiaru związane z wykonywaną pracą,a on na pewno wypośrodkuje coś, co Ciebie usatysfakcjonuje

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
pysia,
doktorek na pewno zgodzi się na takie rozwiazanie, jeśli powiesz, ze bardzo Ci na tym zależy
ja i konsultację i badania i sam zabieg miałam w jednym dniu... ograniczyło się to zaledwie do kilku godzin

Stary 2009-10-13, 10:31   #1673
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa80 wlasnie ogladalam Twoje piersi na str.47 i sa slicznie , mnie sie bardzo podobaja , sa odjazdowe .
Dziękować, dziękować
Ale jeszcze krzywusy

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Pewnie, ze Krajewskiego ... przeciez śliczniusie
Jak ja mogłam na to nie wpaść . O ja głupia
Stary 2009-10-13, 10:39   #1674
pysia222
Zakorzenienie

Dziewczyny strasznie sie ciesze , ze na to forum trafilam , jestescie wszystkie bardzo kochane i takie pomocne, teraz zmykam do pracki
Tylko tak sie zastanawiam jak do tego wszystkiego podejsc , czy mam na tyle odwagi , zeby powiedziec o swojej decyzji w pracy, czy mam na tyle sily ,zeby odpowiadac na te wszystkie pytania.
Stary 2009-10-13, 10:42   #1675
kuki0
Przyczajenie

Ale wy laseczki dużo piszecie,od rana takie produktywne.Zgad zam się że każdemu nie musi podobać się to samo i ma prawo to powiedziedz,też lubię szczerość...jednak czytając niektóre wypowiedzi Maszy dotyczące horo czułam niesmak.Wyrażnie były''lekko'' złośliweTak to odebrałam,to moje zdanie mam do niego prawo No to teraz z innej beczki,też miałam robić piersi u Krajewskiego jednak wtedy nie wyszło...stchórzyłam po prostu.Teraz wróciłam do tematu i zrezygnowałam z niego,wiem że jest specjalistą itp... jednak naczytałam się sporo o piersiach do poprawki po nim i się przestraszyłamw ybrałam dr.Ostrowską -clark jest świetną osobą na konsultacji bardzo dokładnie objaśnia,dobiera implant opierając się na systemie matrix,dokładne pomiary.U krajewskiego tego mi zabrakło,konsultacja na''oko'' 10 min.I to mnie zraziło Ale patrząc na wasze cycuch to już nic nie wiem... Tyle wątpliwości mam przed zabiegiem,o niczym innym nie myślę.Czy może macię jakąś wiedzę o dr. Ostrowskiej-clark?ona od niedawna prowadzi praktykę,na beabuty sątrzy dziewczyny od niej zadowolone są...ale ja i tak mam mętlik w głowię a zabieg za miesiąc
kuki0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 10:44   #1676
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dziewczyny strasznie sie ciesze , ze na to forum trafilam , jestescie wszystkie bardzo kochane i takie pomocne, teraz zmykam do pracki
Tylko tak sie zastanawiam jak do tego wszystkiego podejsc , czy mam na tyle odwagi , zeby powiedziec o swojej decyzji w pracy, czy mam na tyle sily ,zeby odpowiadac na te wszystkie pytania.
Nic nikomu nie mów to jest Twoja decyzja i Twoje ciało... nikogo nie krzywdzisz i nie musisz się z tego tłumaczyć

Stary 2009-10-13, 10:47   #1677
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Ja nikomu nic nie mówiłam..tylko mąż wie...Nikt na razie niczego nie zauważył..Zobaczymy co dalej...Ostatnio miałam wahania wagi..i hormonki zaczęłam brać..wiec mam nadzieję,że jakoś wybrnę...Nie chcę mówić, bo mam kruche ego..i od tych pytań, zdziwień...ucierpiałoby jeszcze bardziej..To moja sprawa..i nikomu nic do tego..Ale to zależy od osoby...ja zupełną deską nie byłam..i push up robił swoje..ale zobaczymy...

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Nic nikomu nie mów to jest Twoja decyzja i Twoje ciało... nikogo nie krzywdzisz i nie musisz się z tego tłumaczyć
Popieram Horo!!
Nikomu się nie chwal!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:17   #1678
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Słonko widze ze dr Listopadowa juz wszystko ładnie wyjaśniła
Jesli masz mozliwosc zrób dokładny rekonesans-nie spiesz sie z decyzją, idz, posłuchaj, zabacz kto Ci najbardziej przypadnie do gustu, czyje sugestie odnosnie żelków beda najbardziej zblizone do Twoich oczekiwan i wtedy podejmi decyzje.
Bede trzymac za Ciebie kciuki
Czy ten osioł tzn, Twij mąż dał sie namowic na terapie?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kuki0 Pokaż wiadomość
Ale wy laseczki dużo piszecie,od rana takie produktywne.Zgad zam się że każdemu nie musi podobać się to samo i ma prawo to powiedziedz,też lubię szczerość...jednak czytając niektóre wypowiedzi Maszy dotyczące horo czułam niesmak.Wyrażnie były''lekko'' złośliweTak to odebrałam,to moje zdanie mam do niego prawo No to teraz z innej beczki,też miałam robić piersi u Krajewskiego jednak wtedy nie wyszło...stchórzyłam po prostu.Teraz wróciłam do tematu i zrezygnowałam z niego,wiem że jest specjalistą itp... jednak naczytałam się sporo o piersiach do poprawki po nim i się przestraszyłamw ybrałam dr.Ostrowską -clark jest świetną osobą na konsultacji bardzo dokładnie objaśnia,dobiera implant opierając się na systemie matrix,dokładne pomiary.U krajewskiego tego mi zabrakło,konsultacja na''oko'' 10 min.I to mnie zraziło Ale patrząc na wasze cycuch to już nic nie wiem... Tyle wątpliwości mam przed zabiegiem,o niczym innym nie myślę.Czy może macię jakąś wiedzę o dr. Ostrowskiej-clark?ona od niedawna prowadzi praktykę,na beabuty sątrzy dziewczyny od niej zadowolone są...ale ja i tak mam mętlik w głowię a zabieg za miesiąc
Pokaz mi moj komentarz ktory dotyczył Horo i był złosliwy...
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:27   #1679
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki0 Pokaż wiadomość
.Czy może macię jakąś wiedzę o dr. Ostrowskiej-clark?ona od niedawna prowadzi praktykę,na beabuty sątrzy dziewczyny od niej zadowolone są...ale ja i tak mam mętlik w głowię a zabieg za miesiąc
Nie masz dostępu do GZ na beauty? Tam na pewno są zdjęcia piersi od dr Ostrowskiej. W ogóle na beauty są od niej dziewczyny - pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

[QUOTE=Masza711;14709380]Słonko widze ze dr Listopadowa juz wszystko ładnie wyjaśniła
QUOTE]

Bo dr Listopadowa jest niezawodna

I jeszcze prośba do wszystkich dziewczyn:
Skończmy wreszcie tę bezsensowną nagonkę na Maszę! Mimo iż w kwestii piersi Horo nie zgadzam się z Maszą, uważam, że w jej wypowiedziach nie było złośliwości! Ma dziewczyna takie zdanie, a nie inne - uszanujmy to!
Trzeba oczyścić atmosferę w tym wątku, bo powoli staje się nieznośna!
I na koniec życzę nam wszystkim więcej dystansu do siebie i do wypowiedzi innych wizażanek!
Stary 2009-10-13, 12:29   #1680
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Pokaz mi moj komentarz ktory dotyczył Horo i był złosliwy...
dosyć juz tego, bo

A mój biust jest śliczny i w sam raz pasujący do sylwetki ... jeszcze, bo straciłam 1,5 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości