![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE] 6 tyg. - wow! poważny wiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=listopadowa80;14706 106][QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wlasnie wyrzucilam do kosza pas uciskowy i... szybciutko musze wyskoczyć na śmietnik, co by mi nie przyszlo do glowy, zeby go wyjąć ![]() ![]() ![]() ps. i nie obrazać mi dziewczynek... krzywe to one byly jakis czas temu, ale tyle nas trzymalo kciuki za puszczenie się uparciucha, ze w końcu polegl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1655 |
Rozeznanie
|
Horo gdybys miala doradzic wybor lekarza, polecilabys Dr Krajewskiego?
chce sie umowic na konsultacje albo do niego albo do Dr Skwiercz i nie moge sie zdecydowac. Chyba najlepiej wybrac sie do obojga i porownac:P i tutaj tez pytanko do Maszki ? wiem ze obie jestescie zachwycone dlatego tak ciezko wybrac ![]() gdzie moge zobaczyc galerie obojga doktorkow? ![]() ![]() ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-10-13 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ty poproś ładnie lewą łapkę żeby tu nie cudowała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam z czystym sumieniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój dr chyba nie ma galerii... nie uważam, zeby to bylo mu potrzebne. Zresztą wszystkie wiemy, ze nie ma co się sugerować zdjeciami ![]() ![]() A co do metody... żadna z tych dwóch nie wyklucza karmienia piersią ![]() ![]() ![]() ps. jeśli się wahasz co do wyboru dr, to najlepiej wybierz się do obu ![]() ![]()
![]() |
#1658 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Mysle, ze byly szczere, poniewaz...jest znaczna poprawa ![]() Podczytuje Was od poczatku marca...i kazdej kibicuje i trzymam kciuki,aby byla zadowolona z efektow operacji.Jednak na Twoja i Tigi operacje wyczekiwalam najbardziej,poniewaz sama rozwazalam zabieg u dr Skwiercz.Jesli chodzi o moje zdanie na temat Twojej piersi, nie uwazam, ze nadaje sie tylko i wylacznie do poprawki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lewus... jak na lewusa przystalo... nie ma najmniejszej ochoty zachować się jak "prawy organ" mojego ciala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1661 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dr Skwiercz nie posiada witryny www, ona tak naprawdę się nie reklamuje ![]() ![]() Umieszczenie implantów pod oba mięśnie - żelek jest mocniej przytrzymywany (logiczne), więc mniejsza szansa, że zjedzie do pasa ![]() ![]() ![]() Powikłania - takie same jak w innym metodach ![]() Rekonwalescencja - metoda najbardziej traumatyczna, więc teoretycznie ten okres powinien być bardzo długi i bolesny - ale jak zauważyłaś to zależy od danego organizmu ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to Kubusiowe piersi też są made by Krajewski? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14705613]Super doktorek, robi piękne pieri, ale... musisz sie troche potargowac o rozmiarek... on jest zwolennikiem raczej mniejszych niz większych
![]() ![]() Bardzo dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze pytanie ile powinnam tam wlozyc ![]() Mam zamiar zrobic konsultacje i zabieg w 1 dzien (nie mieszkam w Polsce) wiec duzo czasu na negocjacie nie zostanie ![]() Mam jeszcze takie pytanie czy do tej kliniki mozna tylko w srody i piatki dzwonic ? Zastanawiam sie czy wszystkie potrzebne badania mozna zrobic tuz przed zabiegiem w klinice ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=pysia222;14706745]
Cytat:
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
No juz zrobilam 1 krok zadzwonilam do kliniki , niestety pani powiedziala , zeby zadzwonic dzisiaj po 15 -tej . Narazie dowiedzialam sie ze ciezko bedzie zabieg i konsultacje w 1 dzien zrobic , chyba ze dr. sie zgodzi
![]() ![]() Zobaczymy jutro bede dzwonic to sie czegos dowiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratunku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mowie sobie Pysia , Pysia wes sie w garsc przeciez jak 28 lat tak zylas to jeszcze kilka miesiecy wytrzymasz ![]() ![]() Normalnie zwariowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa80 wlasnie ogladalam Twoje piersi na str.47 i sa slicznie , mnie sie bardzo podobaja , sa odjazdowe .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pysia222;14706745]325 cc to obowiązkowe minimum
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
doktorek na pewno zgodzi się na takie rozwiazanie, jeśli powiesz, ze bardzo Ci na tym zależy ![]() ![]() ![]() ja i konsultację i badania i sam zabieg miałam w jednym dniu... ograniczyło się to zaledwie do kilku godzin ![]()
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jeszcze krzywusy ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Jak ja mogłam na to nie wpaść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie sie ciesze , ze na to forum trafilam , jestescie wszystkie bardzo kochane i takie pomocne
![]() ![]() Tylko tak sie zastanawiam jak do tego wszystkiego podejsc , czy mam na tyle odwagi , zeby powiedziec o swojej decyzji w pracy, czy mam na tyle sily ,zeby odpowiadac na te wszystkie pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Przyczajenie
|
Ale wy laseczki dużo piszecie,od rana takie produktywne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1677 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Nikomu się nie chwal!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli masz mozliwosc zrób dokładny rekonesans-nie spiesz sie z decyzją, idz, posłuchaj, zabacz kto Ci najbardziej przypadnie do gustu, czyje sugestie odnosnie żelków beda najbardziej zblizone do Twoich oczekiwan i wtedy podejmi decyzje. Bede trzymac za Ciebie kciuki ![]() Czy ten osioł tzn, Twij mąż dał sie namowic na terapie? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- [QUOTE=Masza711;14709380]Słonko widze ze dr Listopadowa juz wszystko ładnie wyjaśniła ![]() QUOTE] Bo dr Listopadowa jest niezawodna ![]() ![]() ![]() I jeszcze prośba do wszystkich dziewczyn: Skończmy wreszcie tę bezsensowną nagonkę na Maszę! Mimo iż w kwestii piersi Horo nie zgadzam się z Maszą, uważam, że w jej wypowiedziach nie było złośliwości! Ma dziewczyna takie zdanie, a nie inne - uszanujmy to! Trzeba oczyścić atmosferę w tym wątku, bo powoli staje się nieznośna! I na koniec życzę nam wszystkim więcej dystansu do siebie i do wypowiedzi innych wizażanek! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
dosyć juz tego, bo
![]() ![]() ![]() A mój biust jest śliczny i w sam raz pasujący do sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.